Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, πως είστε;;

Εμείς αναρρώσαμε ευτυχώς. Μετά τον υψηλό πυρετό την Πέμπτη το βράδυ, την Παρασκευή τα πράγματα ήταν κκιααλύτερα και από το απόγευμα απύρετη. Ευτυχώς γιατί πολύ αγχώθηκα και πιο πολύ που δεν την είχε πιάσει το αντιπυρετικό. Αύριο πάμε σχολείο.

Βρε κορίτσια πολύ αρρώστεια έχει πέσει στην παρέα.

Βούλα και margio περαστικά και σε σας γρήγορα.

Χρύσα μου, πως είναι τα χέρια σου;;

Ravt τέλεια η τούρτα σου. Ελπίζω να μη συμβαίνει τίποτα σοβαρό με τα σπυράκια.Μην το αφήσεις.

4uδάκι τι σας έτυχε πάλι;; Δεν υπάρχει ρε παιδί μου. Και τα δύο περιστατικά... Τι να πω. έχει σαλτάρει ο κόσμος.

Καλαμαράκι μου μακάρι το κοριτσάκι σου να μην ταλαιπωρηθεί και να περάσει γρήγορα. Ευτυχώς που έπεσε ο πυρετός. Γράψε νεώτερα.

Μυρτούλα, η τηλεόραση έδειξε πολύ χιόνι την Θεσσαλονίκη, οπότε μπορεί να κλείσουν τα σχολεία. Τυχερές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτούλι θεά με το κολάν !!!!!!!!!!!!!!!:-P:!:

Βάγια καλωσόρισες στην παρέα. Να χαίρεσαι τα μικρά διδυμάκια σου.

Ρενάτα μου, όλα καλά;; Μπες να μας πεις νέα.

Ειρήνη μου η σαλάτα σου σλουρπ!!!!!!! Προσπαθώ να χάσω κιλάκια αλλά σαλατίτσα επιτρέπεται εεεεεεεεεεε;;;;;;;;; Να έρθω να ζυγιστώ στον φαρμακοποιό σου λες;;;;:confused::P

Κορίτσια μου, δεν θυμάμαι άλλα. Εύχομαι καλό βράδυ σε όλες, αύριο οι αρρωστούλες και τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα και σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας για το παιδάκι μου.

Φιλάκια

ωραιο ηταν βασω μου!:D

περαστηκα στο παιδακι σου, ψηθηκε ε???? καλυτερα τωρα ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε καλαμαράκι τώρα το είδα.

Η Ειρήνη με λυπήθηκε κι έβαλε σαλάτα. Αλλά εσύ με την πάστα φλώρα:confused::confused:.

Μπράβο για τη μικρή. Αύριο εύχομαι καλύτερα.

Χρύσα μου το αγριογούρουνο στιφάδο το αφήνω ασχολίαστο. Έλεος!!!!!:-)

πεστα πεστα!!! δεν μας λυπουνται καθολου!!!!

θα μου αρεσε κ κανσον χαρτι για τα γραμματα που ειναι σαν βελουδο κ θα το κανει πιο καλο! ωραια ιδεα κ σιγουρα θα το κανεις τελεια γιατι τα χερια σου πιανουν!

υγ. τον μπουφε τον θυμαμαι αμυδρα σε μια φωτο που φαινοταν στο βαθος ο μπαμπης ο σουγιας???

Οχι καλε τον Μπαμπη τον ειχα σε δικο του επιπλο.Αν θυμασαι τον ειχα βαλει περισυ στο Χριστουγεννιατικο....τι λεω τωρα,ε?Που να το θυμασαι...

Και το βελουτε καλο ακουγεται:rolleyes:

ωραιο ηταν βασω μου!:D

περαστηκα στο παιδακι σου, ψηθηκε ε???? καλυτερα τωρα ε?

Ναι Γιωτάκι μου ψήθηκε το καημενούλι. Στο τσακ δεν την πήγα στην παιδίατρο. Αλήθεια δέχεται με ραντεβού;;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

Πολύ ωραίο Βούλα μου. Ευχαριστούμε!!!!!

Μα δεν ειναι πολυ ωραιο?

Εγω εχω πηξει στα αυτοκινητακια και στις μπαλες....

Τρεις λυσεις υπαρχουν:

α.να κανω κορη!!!

β.να ερχομαι σε σας και να παιζω με τις κορες σας!!!

γ.να παρω κουκλες και να παιζω μονη μου:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

βασω μου η τηλεωραση οπος παντα λεει μακακιες :rolleyes: δεν υπαρχη ιχνος χιονιου στη θεσσαλονικη:shock::eek::rolleyes:

και φυσηκα σπανια χιονηζει :eek:

αθοα τρομολαγνεια οπος παντα επελαση του χιονα κτλκτλ:rolleyes:

τι λες τωρα!!!! τιποτα???

Μα δεν ειναι πολυ ωραιο?

Εγω εχω πηξει στα αυτοκινητακια και στις μπαλες....

Τρεις λυσεις υπαρχουν:

α.να κανω κορη!!!

β.να ερχομαι σε σας και να παιζω με τις κορες σας!!!

γ.να παρω κουκλες και να παιζω μονη μου:tongue::tongue:

Αν και δεν έχω αντίρρηση για το β και συμφωνώ και με το γ ψηφίζω α :P:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Γιωτακι δεν ειναι το οικονομικο....οταν ειναι για γιατρους θα κοψουψε απο οτιδηποτε αλλο.Απλα ειμαι παααααρα πολυ φοβητσιαρα και το καθυστερω οσο δεν παει....:oops::oops::oops:

Αλλα θα παω,δεν με περνει αλλο γιατι με εχει τρελανει κι αντρας μου...ποτε θα πας και ποτε θα πας...

βουρ!!!!! ειμαι αυστηρη στους γιατρους! κανε κουραγιο κ πηγαινε! ολοκληρο παιδι γεννησες, τι φοβασε βρε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...