Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Θα φτιαξω επισης και αυτες τις χαρτνες μπαλες που εκανε και η ΜΑΡΙΛΟΥ!!Ελπιζω να πετυχουν γιατι μου αρεσουν πολυ!

Ναιαιαιαι!!! κάντες, είναι υπέροχες για ντεκόρ βάφτισης!! :D

Επίσης και η Μαρθούλα η Stewart πουλάει υλικά για pom poms και άλλα διακοσμητικά για πάρτυ και μπορείς να τα βρεις στο amazon..Π.χ:

http://www.amazon.com/Martha-Stewart-Crafts-Lanterns-Eyelet/dp/B0045HPFV8/ref=sr_1_30?s=arts-crafts&ie=UTF8&qid=1333491786&sr=1-30

http://www.amazon.com/Martha-Stewart-Crafts-Purple-Sizes/dp/B00428583A/ref=pd_bxgy_ac_img_c

Εχεί πολλά πράγματα και σε διάφορα χρώματα..

Επίσης σου προτείνω να φτιάξεις κι εκείνο το στεφάνι από τούλι..Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι έτσι όπως μου βγήκε εμένα, αλλά δες αυτό πχ:

124200902193068843_2wIaxc3Q_f.jpg

Μπορείς να το κάνεις με ό,τι χρώματα θέλεις και να προσθέσεις το μονόγραμμα του παιδιού..σούπερ! :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα φτιαξω επισης και αυτες τις χαρτνες μπαλες που εκανε και η ΜΑΡΙΛΟΥ!!Ελπιζω να πετυχουν γιατι μου αρεσουν πολυ!

ποιές μπάλες...βάλε λίνκ...

εμένα μου έχει κολλήσει να κάνω αυτές τις μπάλες που τις φτιάχνεις με κορδόνι και μπαλόνι απο μέσα που μετά το σκάς και μένει η μπάλα...με κατάλαβες???? αυτές λέω http://stellas-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_5290.html

χαχαχαχ τώρα που ανακάλυψα την ατλακόλ δεν με σταματάει τίποτα....χρόνια είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες!!!!

Καλησπέρα σας...

Δεν έχω χρόνο λέμε... μόλις κοιμήθηκαν τα τερατάκια... και άνοιξα το laptop της δουλειάς...

mamavasia... μπράβο και για την ιδέα και για την οργάνωση.... μου άρεσε πολύ...

θα σε πείραζε να ενημερώσεις και εδώ όταν οργανωθεί;;;

φιλάκια και κεφάλια μέσα...

Μην ανησυχείς κοπέλα μου....απο την στιγμή που βγαίνει η αφίσα το λέμε συνέχεια και παντού....θα βαρεθείτε να βλέπετε για αυτό....ο κόσμος μας το ζητάει συνέχεια και είναι για αυτόν μια τόνωση...επίσης αν ενδιαφέρεστε τον Μαίο θα γίνει και ανταλλαγή ρούχων για ενήλικες το γνωστό swap not shop.....πήγα μια φορά και έπαθα πλάκα....νιώθεις ότι ψωνίζεις και χωρίς λεφτά!!! ανανέωσα με καλοκαιρινά την ντουλάπα μου και ανυπομονώ να τα φορέσω αλλά βρέχει :mad:

Kαλημέρα σε όλες,τι κάνετε?

Εμείς μία από τα ίδια,ο μικρός έχει ακόμη πυρετό και βέβαια έχω ξενυχτίσει όλο το βράδυ μαζί του.:rolleyes:

Το πρωί σηκώθηκα νωρίς για να τον δω και ξεκίνησα δουλίτσες.Εβαλα ένα πλυντήριο,τελείωσα τους τοίχους στο σαλόνι,καθάρισα και τα φωτιστικά,τις εικόνες μου και τα ντουλάπια της κουζίνας από πάνω.Τουλάχιστον έφυγαν οι δουλειές που μιζεριάζω περισσότερο.Τα υπόλοιπα αργότερα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

ποιές μπάλες...βάλε λίνκ...

εμένα μου έχει κολλήσει να κάνω αυτές τις μπάλες που τις φτιάχνεις με κορδόνι και μπαλόνι απο μέσα που μετά το σκάς και μένει η μπάλα...με κατάλαβες???? αυτές λέω http://stellas-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_5290.html

χαχαχαχ τώρα που ανακάλυψα την ατλακόλ δεν με σταματάει τίποτα....χρόνια είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες!!!!

rose-stolismos.jpg

Μου αρεσουν επισης πολυ και αυτες με το κορδονι που λες κ εσυ!μπορεις να φτιαξεις τελεια διακοσμητικα κ φθηνα!

τέλειο αυτό, το θέλω!!!

http://lamproukam.blogspot.com/2010_05_01_archive.html

που βρίσκω για στεφάνι άσπρο φελιζόλ στρογγυλό???

και εγω εχω αυτη την απορια!!!!!!μαριλου εσυ που το βρηκες??

*Χρυσα μου,περαστικα στον μικρουλι σου........

Δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με τα βάζα σας!!!

http://fridge.gr/43351/stiles/repurposed-mason-jars/

Μου αρέσει πάαααρα πολύ!

Μπράβο mamavasia!

Και σε όλα τα κορίτσια που βάζουν ενδιαφέροντα links

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Από χθες εδώ δείχνει να το πηγαίνει για βροχή,έριξε και μια ελαφριά ψιχάλα και ενώ έλεγα να κάνω τα δυο παντζούρια που μου έχουν απομείνει,το αναβάλω για τις επόμενες ημέρες,γιατί τα συγκεκριμένα όταν βρέχει γίνονται χάλια,οπότε φοβάμαι μην πάει άδικος ο κόπος μου.

Η γενική προχωρά με πάρα μα πάρα πολύ αργούς ρυθμούς

Σήμερα λέω να κάνω άλλο ένα δωμάτιο και βλέπουμε...

Αρχές Μεγάλης Εβδομάδας λέω να κάνω ένα καλό σκούπισμα -ξεσκόνισμα και τέλος!

Και θέλω κι εγώ να στολίσω πασχαλιάτικα...

Εχω ολόκληρο... κοτέτσι!!Τι να σας τα λέω...Κότες σε διάφορα μεγέθη,ακόμα και μεταλλικές που μέσα στην κοιλιά τους μπορείς να βάλεις (και να φαίνονται)τα βαμμένα αυγά.

Τι τους είχε πιάσει όλους και μου έκαναν δώρο...κότες,μυστήριο!

Εχω και κάτι λαγουδάκια και κεράκια-αυγουλάκια

Προς...κοτέτσι θα μου βγει ο στολισμός πάλι

Θέλω και να φτιάξω κουλουράκια και τσουρέκια,αλλά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία,γιατί δεν ξέρω ανα θα με αφήσει ο μικρός μου

Εσείς θα φτιάξετε γλυκάκια πασχαλινά;

τέλειο αυτό, το θέλω!!!

http://lamproukam.blogspot.com/2010_05_01_archive.html

που βρίσκω για στεφάνι άσπρο φελιζόλ στρογγυλό???

Στεφάνι μπορείς να βρεις σε κατάστημα με σχολικά ειδη,αγοράζουν οι νηπιαγωγοί για τις χειροτεχνίες τους.Ενθουσιάστηκα με τις μπάλες και τα βαζάκια από σπάγκο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Από χθες εδώ δείχνει να το πηγαίνει για βροχή,έριξε και μια ελαφριά ψιχάλα και ενώ έλεγα να κάνω τα δυο παντζούρια που μου έχουν απομείνει,το αναβάλω για τις επόμενες ημέρες,γιατί τα συγκεκριμένα όταν βρέχει γίνονται χάλια,οπότε φοβάμαι μην πάει άδικος ο κόπος μου.

Η γενική προχωρά με πάρα μα πάρα πολύ αργούς ρυθμούς

Σήμερα λέω να κάνω άλλο ένα δωμάτιο και βλέπουμε...

Αρχές Μεγάλης Εβδομάδας λέω να κάνω ένα καλό σκούπισμα -ξεσκόνισμα και τέλος!

Και θέλω κι εγώ να στολίσω πασχαλιάτικα...

Εχω ολόκληρο... κοτέτσι!!Τι να σας τα λέω...Κότες σε διάφορα μεγέθη,ακόμα και μεταλλικές που μέσα στην κοιλιά τους μπορείς να βάλεις (και να φαίνονται)τα βαμμένα αυγά.

Τι τους είχε πιάσει όλους και μου έκαναν δώρο...κότες,μυστήριο!

Εχω και κάτι λαγουδάκια και κεράκια-αυγουλάκια

Προς...κοτέτσι θα μου βγει ο στολισμός πάλι

Θέλω και να φτιάξω κουλουράκια και τσουρέκια,αλλά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία,γιατί δεν ξέρω ανα θα με αφήσει ο μικρός μου

Εσείς θα φτιάξετε γλυκάκια πασχαλινά;

Εγώ πάλι από πασχαλινά έχω λίγα πράγματα και υπολογίζω να στολίσω αρχές εβδομάδας.Κάθε χρόνο φτιάχνω τσουρέκια και μαζί με τη μαμά μου κουλούρια,Φέτος ενδέχεται να ανέβουμε για 2 μέρες Αθήνα και δεν ξέρω τι θα προλάβω.Μήν τρελένεσαι,κάνε το ένα από τα δυο,για να μυρίσει το σπίτι αλλά να μην παλαγώσεις και εσύ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

rose-stolismos.jpg

Μου αρεσουν επισης πολυ και αυτες με το κορδονι που λες κ εσυ!μπορεις να φτιαξεις τελεια διακοσμητικα κ φθηνα!

και εγω εχω αυτη την απορια!!!!!!μαριλου εσυ που το βρηκες??

*Χρυσα μου,περαστικα στον μικρουλι σου........

Ευχαριστώ Χριστιάνα.Πολύ όμορφες εικόνες μας έβαλες,ειδικά ο μπουφές με τις μπάλες,τέλειος:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χριστιάνα πολύ όμορφα όλα όσα ανέβασες!

Χρύσα μπράβο ρε Χρύσα, έκανες ζόρικες δουλειές!

Εγώ σήμερα θα επικεντρωθώ στα παιχνίδια των μικρών... μιλάμε για πολύ παιχνίδι... θα ξεσκαρτάρω άγρια... θα ξεχωρίσω ποια δε μας κάνουν πια γιατί μεγαλώσαμε να τα δώσω και τα χαλασμένα για πέταμα.. No mercy to the enemy!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Χριστιάνα πολύ όμορφα όλα όσα ανέβασες!

Χρύσα μπράβο ρε Χρύσα, έκανες ζόρικες δουλειές!

Εγώ σήμερα θα επικεντρωθώ στα παιχνίδια των μικρών... μιλάμε για πολύ παιχνίδι... θα ξεσκαρτάρω άγρια... θα ξεχωρίσω ποια δε μας κάνουν πια γιατί μεγαλώσαμε να τα δώσω και τα χαλασμένα για πέταμα.. No mercy to the enemy!!!

Αγριεμένη σε βρίσκω σήμερα!:-P:razz:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ναι ναι είμαι:P θέλω να μη δω το θέμα συναισθηματικά και λυπηθώ.. να κάνω καλή δουλειά...

εδώ εν τω μεταξύ χειμώνας! έβαλα και μια φασολάδα να βράζει, θα χωρίσω των παιδιών και στη δική μας θα βάλω και μπόλικο μπούκοβο.. να γίνει χαμός!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...