Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ενώ μπαίνω στο καφέ εδώ και πολύ καιρό, δεν είχα μπει ποτέ σ΄αυτό το τόπικ. Το έκανα λοιπόν σήμερα. Περιπλανήθηκα στις τελευταίες του σελίδες και έτσι οδηγήθηκα στο blog σου Ειρήνη. Είμαι εκεί πάνω από μια ώρα. Κόλλησα κυριολεκτικά. Μου άρεσε πολύ! Μπράβο για τις συμβουλές αλλά κυρίως για την καλή διάθεση και όρεξη για ζωή που μεταδίδεις!!!!!!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rav,να πας οπωσδηποτε σε γιατρο ,μην το αφηνεις...Η τουρτίτσα τελεια!Γεια στα χερια σου!

Μαργιω ,περαστικα και αγυριστα να ειναι!

Βασια ,μπραβο για τη βολτιτσα!

Ειρηνη μου ,δεν ειανι από αγχος ειναι χρονια ατοπια απλά αυτες τις ημερες τα ταλαιπωρησα παραπάνω με ζεστο νερο,αλλαξε και ο καιρος και γιάυτο εγιναν ετσι.Θ ασυνεχισω τη θεραπεία μεχρι να συνελθουν εντελως.Απόψε πάντως παρα τα υπόλοιπα χαλια περιποιηθηκα να νυχια μου και τα εβαψα.

Γιωτα μου σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kalamaraki,επεσε και η μικρη ε???Περαστικα

Βουλα ,πάλι ιωση????Περαστικα βρε κοριτσι!!!

Εμεις πήγαμε για φαγητο μεσημεριανο στη μαμα μου (αγριογουρουνο στιφαδο!!!!)

Παλι Χρυσα μου...Μας εχει τρελανει φετος με το που αναρρωνουμε ξανακυλαμε....

Αγριογουρουνο στιφαδο?????:shock::shock:Λατρεμενο!!!!

Γιατί Χρυσάκι μου? Από άγχος είναι αυτή η έξαρση? :

Δώρο του πεθερικού μου είναι! Στην αρχή μου φαινόταν... "πεταμένα λεφτά" αλλά τελικά, με τα χρόνια, διαπίστωσα την αξία του.

χαχαχαχαχα!!!

Ο τρισμέγιστος φαρμακοποιος της γειτονιάς μου {απίστευτη μορφή σας λέω}, έχει μία επιγραφή πάνω στην ζυγαριά του και γράφει με μεγάλα γράμματα:

ΝΑΙ!

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!

:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα!!!!!

!

Και εγω γι'αυτο δεν ειχα παρει απο την αρχη,το θεωρουσα περιτο αλλα τωρα βλεπω οτι ειναι πολυ χρησιμο!Θελω να παρω αλλα επειδη τα τελευταια χρονια εχουμε δοσεις για διαφορα που περνουμε,εχω κουραστει πλεον,περιμενω σε 5 μηνες που τελειωνουν οι δοσεις της κουζινας να ξεμπερδεψουμε και ανασανουμε λιγο...οποτε δεν προβλεπεται αμεσα...

Καλα ΘΕΟΣ ο φαρμακοποιος!!!!!χαχα!!!!

Εμας φωναζε καλε μην αγχωνεστε τα μπουφαν φταινε...χαχα!!!

περαστηκα σου βουλα μου!

εισαι χρυσοχερα ρε παιδακι μου!

το χερι πως παει?

.

Σ'ευχαριστω Γιωτα μου!Το χερι ειναι μια χαρα τωρα,δεν το νιωθω καθολου!

Θα σας βαλω αυριο φωτο,μηπως παρετε ιδεα;)

Διαφημίσεις

.

Ακριβώς, γι αυτό το αναφέρω!

Παρά που δεν έχω μηνύματα {και με ρίχνει αυτό} βλέπω την επισκεψημότητα και ανεβαίνει η διάθεσή μου! :D

Ειρηνη μου εμεις οταν ανεβαζουμε κατι εχουμε γυρω στους 100κατι επισκεπτες αλλα απο μηνυματα γιοκ...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα! Και εγώ μια ενόχληση στον λαιμό μου σήμερα...

Πολύ χαίρομαι που δεν καταλάβατε τον σεισμό... Εμείς εδώ τον υπερ-καταλάβαμε αυτόν της Κεφαλλονιάς... Και είμαστε και μακριά, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τι πέρασαν οι άνθρωποι εκεί... Ο μεγάλος μου τρόμος είναι μετά τον σεισμό του '99 στην Αθήνα...

Στα δικά μας λοιπόν, χθες είχα δουλίτσα, έφτιαξα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία και τη μοιράζομαι μαζί σας

DSCN2054_zps10320d5e.jpg

Μαγείρεψα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο (πορτοκαλομελωμένες :wink: ) και στο ενδιάμεσο έφτιαξα κι έναν σιμιγδαλένιο χαλβά με άρωμα πορτοκάλι για το μεγάλο παιδί του σπιτιού!

Α! Παράλληλα έβαλα 3 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια με τα ρούχα και μπουφάν της μικρής μου!

Αναλογιστείτε και το πόσες φορές καθάρισα την κουζίνα και πόσα σκεύη έπλυνα και θα καταλάβετε την κατάρρευσή μου.

Φυσικά με έπιασε και το χέρι μου (όπως πάντα όταν έχω δουλειά αλλά το υπομένω) αλλά δε του δίνω σημασία :-P

Το πρωί ξυπνήσαμε με τη μικρή μου και της έφτιαξα το γάλα της. Καθάρισα τα μπάνια, τακτοποίησα το σαλόνι, έστρωσα τα ριχτάρια, σκούπισα εξωτερική σκάλα και αυλή, καθάρισα το τζάκι, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τακτοποίησα τα πιατικά απ το στραγγιστήρι και κάθισα να πιω το καφεδάκι μου.

Έπειτα κάναμε με τη μικρή διαδικτυακές εργασίες και της έψησα ψαράκια και πατάτες σαν τηγανιτές. Φάγαμε, άναψα το τζάκι και χαλαρώσαμε (μέχρι τον σεισμό που πανικοβλήθηκα... )

Ετοίμασα την τσάντα της για αύριο (που την είχα πλύνει χθες μαζί με τα μπουφαν) και σε μια ωρίτσα θα κάνουμε μπανάκι, θα διαβάσουμε παραμύθι και θα κοιμηθούμε.

Μπραβο!!!!!!!!!Ειναι φανταστικη!!!!!!

Είμαι σκασμένη... Τελικά η Γιώτα μάλλον έχει δίκιο και τα σπυράκια στο πρόσωπό μου πρέπει να οφείλονται σε μόλυνση... Πήρα πριν 4 μέρες στο νοσοκομείο να κλείσω ραντεβού και μου είπαν 12/2... Αύριο θα πάρω και στο 2ο νοσοκομείο μήπως έχουν πιο κοντινή ημερομηνία αλλιώς θα πρέπει να πάω σε ιδιώτη... Και πρέπει να πάω και για τα ετήσια γυναικολογικά... Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα γμτ... ΟΥΦ...

Αχ βρε κοριτσι μου σε τι κρατος μπαχαλο ζουμε....ουτε την υγεια μας δεν μας προσφερουν πια:mad:

Οσο για τα γυναικολογικα,πρεπει και γω να παω οπωσδηποτε....το εχω καθυστερησει παααααρα πολυ,δεν σας λεω ποσο γιατι θα με κραξετε....αφου ντρεπομαι και το γιατρο,νομιζω πως μολις με δει θα με βουτηξει απο το αυτι.....

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσι μου σε τι κρατος μπαχαλο ζουμε....ουτε την υγεια μας δεν μας προσφερουν πια:mad:

Οσο για τα γυναικολογικα,πρεπει και γω να παω οπωσδηποτε....το εχω καθυστερησει παααααρα πολυ,δεν σας λεω ποσο γιατι θα με κραξετε....αφου ντρεπομαι και το γιατρο,νομιζω πως μολις με δει θα με βουτηξει απο το αυτι.....

βουλιτσα πως εισαι?βουρ για τον γυναικολογο,ειχα να παω δυομιση χρονια κ ο ατιμος ο δικος μου το θυμοταν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ακουσα βεβαια κ καλα λογια(οτι αδυνατισα)...καπου ειδα το μπλογκ σας μπορεις να το ξαναβαλεις?

Ουφφφφφφφφφφφφ μόλις τελείωσα σιδέρωμα ΑΛΛΑ....ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΌΛΑ !!! δεν έχω ούτε 1 ασιδέρωτο γιες γιες

Ξύπνησε το μικρό μου στις 7 {τρεις ώρες κοιμόταν κάπως με καλύτερη όψη, είχε πέσει κ ο πυρετός αλλά πάλι στη γειτονιά με τα δέκατα, έφαγε τη σουπίτσα της παρεά μαζί μου. Εβγαλα την παστα φλώρα από το φούρνο. Μετά παίξαμε μια παρτίδα μάντεψε ποιος Και ξεκίνησα το σιδέρωμα, εντωμεταξύ ξαναπείνασε της πρότεινα τα χίλιαδυο κ προτίμησε σαλατά :rolleyes::shock: ούτε καν πάστα φλώρα που την θέρισε ο χαζμπαντ...τρια κομμάτια εκείνος ένα εγώ αλλά έγινε τέλεια χε χε Πάρτε ένα κομμάτι ότι προλάβετε δηλαδή

collage_20140126225123088_zpss2uhqcsa.jpg

Όσο εγώ σιδέρωνα , ο χαζμπαντ έκανε μπανάκι τη μικρή, σταμάτησα να της διαβάσω παραμύθι, της υποσχέθηκα πως θα την πάρω αργότερα στο κρεββάτι μας για απόψε , ο χαζμπαντ θα πάει σαλόνι, για να γλιτώσω τα δρομολόγια το βράδυ που θα ξυπνάω ανά μια ώρα να την ελέγχω.

Συμμάζεψα τα σιδερωμένα κ τη σιδερώστρα έκανα ένα τοστ να μασουλήσω κ προβλέπω να κάνω κ το 7ο τσιγάρο μου κ να πηγαίνω για νάνι

Εχει πολύ κρύο κ χιονίζει ελαφρά πάλι

Χρυσάκι πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν ο πατάτες :D αλλά έλεος....αγριογούρουνο στιφάδο που πας μανδάμ κ δεν μας δίνεις???

Οσο για τις τύψεις άντε χαζομάρες , καποιες μέρες βγαίνουν έτσι όχι όλες μια χαρά είναι το αγόρι σου ;)

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά κ ανταποδίδω στα άρρωστα κορίτσια κ παιδάκια που πήρε το ματάκι μου :rolleyes:

Δημητρα μια χαρά ήταν δεν μπορώ να πω πολύυυυυ κρύο όμως ρε παιδί μου λόγω του αέρα :D

τι πουλι καλε! μαλακιο ειναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Υπονοάς κάτι κιουρία μου??? ε???????????

Ειρήνη έχει πολύυυυυ καιρό που κάνω το ίδιο με τις αγορές κ εργασίες κ δουλεύει ;)

Ραβτάκι μπράβο για την τούρτα πολύ όμορφη!!

Όσο για τα σπυράκι τσακίσου....είχα σταφυλόκοκκο στο στέρνο/στήθος κ ζορίστηκα αρκετά μέχρι να ηρεμήσουν

Αστέρι του Βορρά Μπράβο για την εκδρομή ζηλεύωωωω!!

Καλησπέρα. Ενώ μπαίνω στο καφέ εδώ και πολύ καιρό, δεν είχα μπει ποτέ σ΄αυτό το τόπικ. Το έκανα λοιπόν σήμερα. Περιπλανήθηκα στις τελευταίες του σελίδες και έτσι οδηγήθηκα στο blog σου Ειρήνη. Είμαι εκεί πάνω από μια ώρα. Κόλλησα κυριολεκτικά. Μου άρεσε πολύ! Μπράβο για τις συμβουλές αλλά κυρίως για την καλή διάθεση και όρεξη για ζωή που μεταδίδεις!!!!!!!!!!:P

Καλώς την κ από εδώ ;)

Σας καληνυχτώ ;)

Καλή βδομάδα να έχουμε !!

βουλιτσα πως εισαι?βουρ για τον γυναικολογο,ειχα να παω δυομιση χρονια κ ο ατιμος ο δικος μου το θυμοταν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ακουσα βεβαια κ καλα λογια(οτι αδυνατισα)...καπου ειδα το μπλογκ σας μπορεις να το ξαναβαλεις?

Ευακι μου καλησπερα!ειμαι με ντεπον γιατι νιωθω το σωμα μου χαλια...

Και εγω τοσο εχω να παω:oops::oops::oops:

Μεγαλη βλακεια που το εχω αφησει τοσο,γιατι τωρα αγχωνομαι οχι μονο για την εξεταση αλλα και για να μη μου βρει τιποτα(ελπιζω Παναγιτσα μου να μη μου βρει....).Μολις πληρωθει ο αντρας μου θα παω...Δεν τα παω καλα ρε γ@#%το με τους γιατρους....τους βλεπω και αλλαζω δρομο...

Σου βαζω το blog:http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/

Ουφφφφφφφφφφφφ μόλις τελείωσα σιδέρωμα ΑΛΛΑ....ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΌΛΑ !!! δεν έχω ούτε 1 ασιδέρωτο γιες γιες

Ξύπνησε το μικρό μου στις 7 {τρεις ώρες κοιμόταν κάπως με καλύτερη όψη, είχε πέσει κ ο πυρετός αλλά πάλι στη γειτονιά με τα δέκατα, έφαγε τη σουπίτσα της παρεά μαζί μου. Εβγαλα την παστα φλώρα από το φούρνο. Μετά παίξαμε μια παρτίδα μάντεψε ποιος Και ξεκίνησα το σιδέρωμα, εντωμεταξύ ξαναπείνασε της πρότεινα τα χίλιαδυο κ προτίμησε σαλατά :rolleyes::shock: ούτε καν πάστα φλώρα που την θέρισε ο χαζμπαντ...τρια κομμάτια εκείνος ένα εγώ αλλά έγινε τέλεια χε χε Πάρτε ένα κομμάτι ότι προλάβετε δηλαδή

collage_20140126225123088_zpss2uhqcsa.jpg

Όσο εγώ σιδέρωνα , ο χαζμπαντ έκανε μπανάκι τη μικρή, σταμάτησα να της διαβάσω παραμύθι, της υποσχέθηκα πως θα την πάρω αργότερα στο κρεββάτι μας για απόψε , ο χαζμπαντ θα πάει σαλόνι, για να γλιτώσω τα δρομολόγια το βράδυ που θα ξυπνάω ανά μια ώρα να την ελέγχω.

Συμμάζεψα τα σιδερωμένα κ τη σιδερώστρα έκανα ένα τοστ να μασουλήσω κ προβλέπω να κάνω κ το 7ο τσιγάρο μου κ να πηγαίνω για νάνι

Εχει πολύ κρύο κ χιονίζει ελαφρά πάλι

Χρυσάκι πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν ο πατάτες :D αλλά έλεος....αγριογούρουνο στιφάδο που πας μανδάμ κ δεν μας δίνεις???

Οσο για τις τύψεις άντε χαζομάρες , καποιες μέρες βγαίνουν έτσι όχι όλες μια χαρά είναι το αγόρι σου ;)

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά κ ανταποδίδω στα άρρωστα κορίτσια κ παιδάκια που πήρε το ματάκι μου :rolleyes:

Δημητρα μια χαρά ήταν δεν μπορώ να πω πολύυυυυ κρύο όμως ρε παιδί μου λόγω του αέρα :D

Υπονοάς κάτι κιουρία μου??? ε???????????

Ειρήνη έχει πολύυυυυ καιρό που κάνω το ίδιο με τις αγορές κ εργασίες κ δουλεύει ;)

Ραβτάκι μπράβο για την τούρτα πολύ όμορφη!!

Όσο για τα σπυράκι τσακίσου....είχα σταφυλόκοκκο στο στέρνο/στήθος κ ζορίστηκα αρκετά μέχρι να ηρεμήσουν

Αστέρι του Βορρά Μπράβο για την εκδρομή ζηλεύωωωω!!

Καλώς την κ από εδώ ;)

Σας καληνυχτώ ;)

Καλή βδομάδα να έχουμε !!

καλα βρε κοπελια δεν μας σκεφτεσαι καθολου βραδιατικα?:tongue::tongue:μπορω να εχω δυο τρια κομματια?για τις δυσκολες μερες τα θελω οχι για μενα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μπραβο ειναι υπεροχη,κρινοντας απο τα κομματια που λειπουν..

Βρε Καλαμαρακι,λες ηγια το αγριογουρουνο και μου ποσταρεις φατσα φορα την πάστα φλώρα???και δεν εχω φαει και τιποτα για βραδυ!

Και εδω αρχισε να κυκλοφορει πολύ η ιωση αυτη με τον ψηλό πυρετο και με ζωσαν τα φιδια...περαστικα και πάλι.

Βουλα ,κακως καταρχην και κατα δευτερον σε νιωθω!Εγω μετα από διαφορα σοβαρα προβλήματ υγειας στην οικογενεια δεν θελω να βλέπω γιατρο και ειλικρινα ειναι πάνω από τις δυναμεις μου να περιμενω εξετασεις .Μπορεις και να λιποθυμησω!Ομως μην το αμελεις,το πιο πιθανο ειναι να μην εχει κατι αλλα ακομη και αν ειναι κατι μικρο,ενα μικροβιο πχ,το αντιμετωπίζεις πολύ πιο ευκολα στην αρχη.Και εγω επρεπε να εχω πάει το δεκεμβρη αλλα δεν τα καταφερα ,ελπίζω να τα καταφερω ως το μαρτιο.

Ειρηνη η φωτο με το δωματιο ειναι πολύ ομορφη ,αν και δεν αντεχω και πολύ αυτα τα γκρι,μαυρα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...