Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια,οπως οι περισσοτερες ετσι κι εγω δεν θα πρωτοτυπησω ολη την προηγουμενη εβδομαδα ημασταν αρρωστοι με τη σειρα...1η κορη 2η κορη συζυγος κι εγω μαζι αλλα ο συζυγος πιο λαιτ...αστα να πανε σαν την υγεια δεν εχει.

Αλλα τωρα αναρρωσαμε και παρα το κρυο και το χιονι ολο το ΣΚ ειμαστε στις βολτες δεν αντεχα αλλο ειχα μπαφιασει.

Καλαμαρακι περαστικα σας,μαρμελαδα μηλο με κανελα ε? μμμμ ωραια θα'ναι.

Ειρηνη αυτο το διαβασμα μας εχει γονατισει κι εμας και χθες το συζητουσα με μια μαμα της συμμαθητριας μας μεχρι ποτε θα παει αραγε ολο αυτο?Δεν ξερω για σας αλλα εμενα δεν κανει σχεδον τιποτα μονη της αν δεν της το εξηγησω πρωτα μα τι στο καλο τιποτα δεν ακουει στο σχολειο:confused::confused::mad:

Ραβ τελεια η τουρτα!

Η αναρτηση στο μπλογκ παντως ηταν πολυ χρησιμη μερικες φορες σκεφτομαι μα καλα τοσο απλο κι ομως δεν το ειχα σκεφτει...ποσο μπουφος Θεε μου,δεν ειχα σκεφτει να βαλω το στραγγιστηρι για τα πιατα στο πλυντηριο νομιζω θα λαμψει,ευχαριστουμε Ειρηνη!!

Ηθελα κι αλλα να σχολιασω αλλα ξεχασα....

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι σκασμένη... Τελικά η Γιώτα μάλλον έχει δίκιο και τα σπυράκια στο πρόσωπό μου πρέπει να οφείλονται σε μόλυνση... Πήρα πριν 4 μέρες στο νοσοκομείο να κλείσω ραντεβού και μου είπαν 12/2... Αύριο θα πάρω και στο 2ο νοσοκομείο μήπως έχουν πιο κοντινή ημερομηνία αλλιώς θα πρέπει να πάω σε ιδιώτη... Και πρέπει να πάω και για τα ετήσια γυναικολογικά... Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα γμτ... ΟΥΦ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Είμαι σκασμένη... Τελικά η Γιώτα μάλλον έχει δίκιο και τα σπυράκια στο πρόσωπό μου πρέπει να οφείλονται σε μόλυνση... Πήρα πριν 4 μέρες στο νοσοκομείο να κλείσω ραντεβού και μου είπαν 12/2... Αύριο θα πάρω και στο 2ο νοσοκομείο μήπως έχουν πιο κοντινή ημερομηνία αλλιώς θα πρέπει να πάω σε ιδιώτη... Και πρέπει να πάω και για τα ετήσια γυναικολογικά... Που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα γμτ... ΟΥΦ...

Ωπ.. αυτό το έχασα, μάλλον τις μέρες που είχαμε τα τρεχάματα...

Τι έπαθες το πρόσωπό σου, κορίτσι μου?

Μην το αφήνεις στιγμή!

Στο λέω από πικρή πείρα, που έπαθα βαριάς μορφής σταφυλόκκοκο και χρειάστηκα 1 χρόνο να επανέλθω.... το τι πέρασα εκείνη τη χρονιά... ούτε να τα θυμάμαι! :-(

Περαστικά και ενημέρωσέ μας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τέτοια να μου λες Ειρηνάκι μου... Ξεκίνησα να βγάζω σπυράκια λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω. Το να βγει ένα, το συνηθίζω αλλά αυτό το πράγμα ούτε στην εφηβεία... Έχω τώρα 15 μέρες τουλάχιστον και εξακολουθώ να βγάζω... Αχ μου φαίνεται θα πάω αύριο κιόλας σε ιδιώτη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αφού κάναμε τα μπάνια μας, ετοιμάσαμε διαφορετικά είδη σαλάτας για όλους.

Η δική μου, με διάφορα είδη πρασινάδας, ντοματάκια, αυγό και παξιμάδια... ;)

DSCN0233_zps83d53ae3.jpg

Καλή μας ξεκούραση.:)

777885dugw57gt25.gif

Τέτοια να μου λες Ειρηνάκι μου... Ξεκίνησα να βγάζω σπυράκια λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω. Το να βγει ένα, το συνηθίζω αλλά αυτό το πράγμα ούτε στην εφηβεία... Έχω τώρα 15 μέρες τουλάχιστον και εξακολουθώ να βγάζω... Αχ μου φαίνεται θα πάω αύριο κιόλας σε ιδιώτη...

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν, λέω αν είναι κάτι τέτοιο.....βράστα.

Αν τυχόν είναι {που δεν νομίζω ματάκια μου} θα σου πω λεπτομέρειες για να μη σε τρομάξω τώρα.

Εμένα ήταν σπυριά, μεγάλα, με "κεφάλι" γεμάτο πύον... στην αρχή ένα και μετά ακομα 2-3.. εκεί πήγα στο γιατρό.

777885dugw57gt25.gif

Έτσι είναι Ειρήνη μου αλλά δε γίνεται να τρομάξω περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έλεγα πως έχει περισσότερο πύον από ένα απλό σπυράκι αλλά...Μα όταν ξέρεις τον οργανισμό σου, καταλαβαίνεις πότε κάτι δεν πάει καλά... Αύριο έχουμε γιατρό λοιπόν... Ελπίζω πραγματικά να μην μπλέξω για τόσο μεγάλο διάστημα γιατί θα είναι η 2η περιπέτεια δίχως τέλος για μένα και θα επιφέρει πλήγμα και στην ψυχολογία μου (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλή).

YqE6p2.png

IqItp3.png

xaxaxaxaxa!!! Σε πόσα θέματα έγραψες??????!!!!

Αχ, 4uδακι μου, γι' αυτό έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Οχι για τα μηνύματα, φυσικά αλλά για την καλή σου την καρδιά. :P:p

Σ' ευχαριστώ!

:) :):)

Διαφημίσεις

Έτσι είναι Ειρήνη μου αλλά δε γίνεται να τρομάξω περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως δεν θα έλεγα πως έχει περισσότερο πύον από ένα απλό σπυράκι αλλά...Μα όταν ξέρεις τον οργανισμό σου, καταλαβαίνεις πότε κάτι δεν πάει καλά... Αύριο έχουμε γιατρό λοιπόν... Ελπίζω πραγματικά να μην μπλέξω για τόσο μεγάλο διάστημα γιατί θα είναι η 2η περιπέτεια δίχως τέλος για μένα και θα επιφέρει πλήγμα και στην ψυχολογία μου (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλή).

Μάτια μου, δεν πάει ο νους σου τι τράβηξα από μία μόλυνση... τουλάχιστον εγώ, δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσαν να προκληθούν τόσα και διαφορετικά προβλήματα.

Ας πας όμως πρώτα στο γιατρό, να μην προ-τρέχω.

Η ψυχολογία σου με "ανησυχεί", αν μου επιτρέπεις. Σε παρακαλώ, βοήθησε λιγάκι τον εαυτό σου ε; Στο λέω με αγάπη και ίχνος περιεργειας...

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο!

Πραγματικά, νομίζω θα με βοηθήσει πολύ, αυτή η λίστα-αναγκών μας.

Υ.Γ. Για τις δουλειές που λες, είναι από τα "χειρότερά" μου. Δεν τις αφήνω στιγμή να "σέρνονται" γιατί μου χαλάνε το κέφι.... :?

και εγώ έτσι....:rolleyes:

καλησπερα :)

επιτελους χειμονιασε καο στη σαλλονικη

το σκ πηγαμε Ελλατοχωρη(,ειχαμε 4 χρονια να παμε καπου:shock:)

συχναζα εκει και στον αγ Αθανασιο(καιμακτσαλαν)οταν ημουν εργενησα :cool:

το χειμονα... το καλοκαιρη αρμενηζα

περασαμε παρα πολυ ωραια ο μικρουλης ειδε χιονη απο κοντα και του πηραμε και εκληθρο:tongue: εδω και 2-3 μηνες ζηταει να μαθει σκι αλλα δεν το βλεπω να αρχηζει φετος :rolleyes:

εγηνε και κοπη της πιτας απο το πληρωμα του συζηξ στον ξενωνα που μεναμε

ποτα κρασια καφεδες απο ολα :cool:

τωρα ειμαστε στο σπιτακι μας και αραζουμε

την εβδομαδα που μας περασε ημουν στη γυρα και απο δουλεια και απο διασκεδαση

κοπηκε και πιτα του δικου μου πληρωματος με το φλουρη να πεφτει στον αι νικολα (μεγαλη η χαρη του) οποτε το πρωτο κυπελο ταμενο :eek:

Γιωτα με γεια τα ρουχαλακια

την περασμενη εβδομαδα με εβγαλε κι εμενα για ψωνια ο χαζμπαντ παρα biker μποτακια ταμπα ενα αρωμα 2 μπλουζες μια γκρι και μια μπλε και ενα μαυρο σκινι τζιν:D( ειχα να παω για ψωνια 4 χρονια:shock:) πηρα για το μικρο αθλητικα και παπουτσια για τον μεγαλο καφε σκουρο σπορ

4υ τι περηπετιες? :shock: επιθεση και απο σκυλο και απο τρελο :shock:

τι κανατε εκηνη την στηγμη? εγω ρε παιδια εχω τοση τρελα εδω και 2-3 χρονια που σε τετοια περηπτωση ειμια πολυ επιθετηκη και βρηζω και πολυ ασχημα, τι θα κανω? πως θα το κοψω αυτο:confused:

μπράβο για την απόδραση!

μόνη σου ;) έχεις κάνει ήδη το 1ο βήμα, αναγνωρίζοντας και ομολογώντας οτι δεν σου αρέσει!

Πολύ μου αρέσει αυτό το υπνοδωμάτιο...

Πήρα μπολικες ιδέες... :P

bedroom4_zps440befc0.jpg

και εμένα παρα πολυ... είναι και στα χρώματά μας ;)

Αυτά θα τα κάνω και εγώ σύντομα. Αύριο πάω για παραπεμπτικό εξετάσεων αλλά μετα θα τα σκάσω κανονικά για τις επισκέψεις στους γιατρούς μου...

:rolleyes:

ravT μου πραγματικά υπέροχη η τούρτα ... σίγουρα έκανες πολυ χαρούμενη τη Χαρά :)

Για το προσωπάκι εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς.

Γεια σας κορίτσια!

Ζηλεύω τις βορειοελλαδίτισσες που χαίρονται το χιόνι! Εμείς εδώ τρώμε μόνο το κρύο.

Περάσαμε ένα ήσυχο σκ αν και ο μπέμπης πάλι βγάζει δόντι και έχει ανησυχία τη νύχτα. Από δουλίτσες κατάφερα να σιδερώσω τό βουνό σήμερα το μεσημέρι που οι αντρούληδες κοιμούνταν.

Πάω να κάνω το μπεμπάκο μπανιο. Θα σχολιάσω αργότερα.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Ραβ εύχομαι να μην τρέχει τίποτα σοβαρό με τα σπυράκια!

Εμείς εχτές πήγαμε στο xanazoo club και ήταν τέλεια! Έιχα κερδίσει δύο προσκλήσεις δωρεάν και περάσαμε πολύ ωραία μικροί μεγάλοι...! Είχε πολύ κόσμο και τα κορίτσια χόρευαν ασταμάτητα!

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...