Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! πω πω σας διαβασα και ολο επιφωνηματα ημουνα!@ σιγουρα θα ξεχασω πολλα. τι να πρωτοπω! ειρηνακι μου δεν θυμαμαι, αλλα εαν δεν κανατε ευχελαιο να κανετε βρε καλη μου. περαστικα και αγυριστα. πολλη ταλαιπωρηθηκατε κυριως ομως το παιδακι σας. τα φιλια μου και μια αγκαλιτσα. 4u τρομαζω πολυ οταν ακουω τετοια! γενικως με τι τρελα κουβαλαει ο καθενας ρε παιδι μου και δεν ξερεις τι θα σου τυχει τι να πω? οσο για το σκυλο και το παιδι δεν θα σχολιασω γιατι καποιοι θα με πουνε και μη φιλοζωη! τεσπα. α! ηθελα καιρο να σου πω ενα μπραβο για τις δραστηριοτητες και τα ερεθισματα που προσφερετε στο παιδι σας. ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που ειναι αρρωστα η΄εχουνε καποιον αρρωστο πολλα πολλα περαστικα και μακαρι να ειναι ελαφρια και να περνανε γρηγορα. χρυσα μου περαστικουλια και σ εσενα. μου λειπετε πολυ βρε κοριτσια αλλα ειναι δυσκολο να μπαινω. συνηθως μπαινω αργα το βραδυ εως πολυ αργα που δεν ειναι εννοειται καμια. ααααα επισης τραγικο αυτο με την κοπελα που δειρανε την κουνιαδα της, αλλη ταραχη πηρα απο εκει! δεν ξερω τι να πω? πως ειναι τωρα τα πραγματα? συγχωρειστε με που δεν θυμαμαι ονοματα αλλα διαβασα τοσα. επισης ηθελα να πω για το υπεροχο μαξιλαρι με την κορδελα μου αρεσε τρελα γιατι ειμαι του πολυ ρομαντικου! τι ωραια που ακουω για χιονια! επιτελους! καιρος ηταν. θα συνεχισω το διαβασμα και θα προσπαθησω να επανελθω πιο συντομα

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... προσπαθούμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όπως και όλοι μας άλλωστε :D

καλησπέρα!

έχουμε χιονάκιιιιι:Dτο στρωσε εδω σε μας, αντε να χουμε κ κανα ευχάριστο αύριο να κάτσουμε στο σπιτάκι μας...λες να χουμε κανα τυχερό καλαμαράκι?;)

βέβαια με τέτοιον καιρό κλειστήκαμε μέσα Κυριακάτικα, αλλά δεν πειράζει, κάναμε πράγματα που είχαμε καιρό να κάνουμε συν κάποιες δουλίτσες επιπλέον, οπότε ας είναι....

mama konstantinou περαστικά!

Δήμητρα τι καλά για το σινεμαδάκι!!ζηλεύω!!παλιά ήμασταν σινεφιλ με το σύζυγο, τώρα....έχουμε να πάμε περίπου 2,5 χρόνια....αντε σε λίγο θα αρχίσουμε να βλέπουμε τουλάχιστον παιδικές ταινίες..

καλό απόγευμα!

Χιονάκι αχ αχ αχ ... και ο γιος μας περιμένει χιονάκι για να κάνει αγγελάκια.... εύχομαι να τα καταφέρουμε να πάμε καμια εκδρομούλα... αν και δύσκολο το βλέπω ... :(

Εχμ....δεν νομίζω μωρέ εκτός αν χιονίζει όλο το βράδυ κ το πρωί είναι στρωμένο αν κ το αποκλείω έχει αρκετή υγρασία. Βέβαια άλλες φορές με πολύ πρωινό κρύο ανοίγαμε δυο ώρες μετά στην 3η ώρα , ίσως πουνε αυτό, θα δούμε.

Πάντως από τις 8 που ξύπνησα εως τώρα έχω βγει μόνο για 5 τσιγάρα έξω χαχα πολύυυυυ κρύο ακόμη κ για να καπνίσω

Πήγαμε στην μανούλα μου, αλλά η μικρή από την ώρα που ξύπνησε ήταν σαν μαραμένη τουλίπα, είχε δέκατα , κ όσο ήμασταν εκεί ανέβασε κ αλλο. Φάγαμε κάτσαμε λίγο με τους γονείς μου κ γυρίσαμε.

Την μέτρησα 38,8 το καημενούλι μου μαραμένο εντελώς, ούτε έφαγε λίγο τσίμπησε, της έδωσα αλγκοφρεν κ ξαπλώσαμε στον καναπέ σε 3 λεπτά είχε κοιμηθεί. Τώρα κοιμάται από τις 4 πήγα δυο φορές την ξαναμέτρησα έχει πέσει 37,4 φιου...Προβλέπεται μεγάλο βράδυ γμτ... Αν δεν ξυπνήσει θα την αφήσω να ξεκουραστεί, αλλιώς θα της δώσω την σουπίτσα σκέτη που έφτιαξα με νυχάκι με ζωμό κότας που μου έδωσε η μαμά μου όταν φύγαμε.

με τον χαζμπαντ, χαζολογάμε.....σιγά μη σιδερώσω βαριέμαι χε χε

Ετοίμασα κ στο πι κ φι ζύμη πάστα φλώρας του Παρλιάρου , τώρα την έχω κ κρυώνει πριν την ανοίξω. Θα βάλω μαρμελάδα μήλου με κανέλα που είχα φτιάξει παλιότερα.

Είμαι καλά γιατρέ μου??? Προτιμώ να κάνω γλυκό παρά να σιδερώσω χαχαχα

Ίσως σιδερώσω το βραδάκι με ταινιούλα θα δούμε :rolleyes::rolleyes:

Περαστικά σας !

Καλησπέρα κορούλες! :P

Κρύο και χειμωνιάτικο το Κυριακάτικο απόγευμά μας. ;)

Είχαμε όμορφες και ήρεμες μέρες...

Πολύ διάβασμα ο μικρός, το οποίο φρόντισα να "μοιράσω" από την Παρασκευή για να μην του "φανεί"

Αρκετή δουλιτσα με τα νυχάκια εγώ, ευτυχώς

Και μπόλικες οικογενειακές, ξεκούραστες στιγμές.

Σήμερα σηκωθήκαμε και ο καιρός μόνο για βόλτα δεν ήταν... έπλυνα τα πιατικά, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια, άπλωσα νυχτερινό πλυντήριο, μάζεψα τα ήδη απλωμένα και γενικά ψιλο-μάζεψα το σπιτάκι μου, που σε γενικές γραμμές το διατηρώ σε πολυ καλή κατάσταση. :P

Το φιογκάκι μας άγχωσε κάποια στιγμή, όταν μας είπε πως πονάει η κοιλιτσα του αλλά το αντιμετωπίσαμε "χαλαρά" και πέρασε σύντομα...

Πήγαμε για Κυριακάτικη περίθαλψη στο λατρεμένο πεθερικό και γυρίσαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... αχ αυτά τα Κυριακάτικα μεσημέρια.. τα χιλιοευχαριστιέμαι όταν δεν δουλεύω!

Σηκωθήκαμε, έκανα 2 τεστάκια στο φιογκάι {αγγλικών και μαθηματικών} τακτοποιήσαμε την τσάντα του και τώρα χαλαρά.... θα κάνω τα μπάνια μου και θα ξεκουραστούμε!

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες για το blog. Προχθές είχαμε 270 επισκέψεις και χθες 190. :P

Μπράβο! :D

αχ αυτό το διάβασμα .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου (άστη να λέει τη γρέα...) τα συγκεκριμένα (μαϊντανό, άνηθο) τα καθαρίζω (όλο και κάποιο χορτάρι έχουν μέσα), τα πλένω, τα περνάω μια σβούρα απ το σουρωτήρι, τα ψιλοκόβω με το μαχαίρι του σαμουράι (που λέει ο άνδρας μου), τα βάζω σε ρολό κουζίνας να τραβήξουν τα νερά (βοηθάω κι εγώ ταμπονάροντας από πάνω) και τα βάζω σε πολυμπάγκ (με προτίμηση αυτά που ανοικοκλείνουν, του ΙΚΕΑ). Γράφω και ημερομηνία και είμαι κομπλέ. Κάθε φορά που χρειάζομαι, ανοίγω τη σακούλα, πετάω στο φαγητό την ποσότητα που θέλω και ξανακλείνω τη σακούλα βάζοντάς τη στην κατάψυξη.

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες. Θα ξεκινήσω και γω να τα καταψυχω, γιατί όλο ξεμένω... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κ παλι καλες μου φιλες!

Εδω στις Σερρες -γυρισαμε- εχει λιγοτερο κρυο κ μονο βροχη...

Αργοτερα ολοι μπανιο αν κ εχουμε ολοι ενα βηχαλακι!

καλαμαρακι

Σαλονικια φιλη μου, περαστικα στην κοπελιτσα σου!

Ωραια δεν ηταν σημερα η πολη μας χιονισμενη?

βαγια

Καλωσορισες στην αγχολυτικη παρεα μας!να σου ζησουν τα διδυμακια! Εισαι βορεια χαλκιδικη?

Εμεις παμε Πολυχρονο τα τελευταια χρονια!

Οταν ημουν μικρη ειχαμε εξοχικο σε Φλογητα! Μεγαλος ερωτας της ζψης μου η Χαλκιδικη!

ειρηνη

Τι καλα που αναρρωσατε κ μπηκατε παλι σε ρυθμους!

μαμαΚων/νου

Περαστικα βρε.....ετσι ημουν την προηγουμενη βδομαδα φιλεναδα! Τωρα μου εμεινε μονο ενα βηχαλακι αλλ'α ειμαι κ καπνιστρια......

Φιλια σε ολες

Μα που ειναι η Τινταιλ κ η χαρα που εγκυμονουν να μαθαιναμε νεα?

Κ η Μυβιλλυ βρε κοριτσια χαθηκε...λετε ναγινε τιποτα με την μαμα της?

Γεια σας!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Εχμ....δεν νομίζω μωρέ εκτός αν χιονίζει όλο το βράδυ κ το πρωί είναι στρωμένο αν κ το αποκλείω έχει αρκετή υγρασία. Βέβαια άλλες φορές με πολύ πρωινό κρύο ανοίγαμε δυο ώρες μετά στην 3η ώρα , ίσως πουνε αυτό, θα δούμε.

Πάντως από τις 8 που ξύπνησα εως τώρα έχω βγει μόνο για 5 τσιγάρα έξω χαχα πολύυυυυ κρύο ακόμη κ για να καπνίσω

με τον χαζμπαντ, χαζολογάμε.....σιγά μη σιδερώσω βαριέμαι χε χε

Ετοίμασα κ στο πι κ φι ζύμη πάστα φλώρας του Παρλιάρου , τώρα την έχω κ κρυώνει πριν την ανοίξω. Θα βάλω μαρμελάδα μήλου με κανέλα που είχα φτιάξει παλιότερα.

Είμαι καλά γιατρέ μου??? Προτιμώ να κάνω γλυκό παρά να σιδερώσω χαχαχα

Ίσως σιδερώσω το βραδάκι με ταινιούλα θα δούμε :rolleyes::rolleyes:

απο τα λατρεμενα μου??????

εγω εχω πολυ λιγα ασιδερωτα κ πολυ λιγα απλητα! πρωτη φορα ειμαι σε τοσο καλη φαση!!!

περαστηκα στο κοριτσακι σου!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειστε? Εμεις ολη την βδομαδα τρεχαμε για ευχαριστα ευτυχως θεματα,θα σας πω αλλη στιγμη αναλυτικα.Εχτες το βραδυ βγηκαμε με παρεα σε μια ταβερνα με ζωντανη μουσικη κ περασαμε πολυ ωραια με πολυ χορο!Τα μικρα εννοειτε στην μαμα μ. Σημερα χαλαρα πηγα πηρα τα παιδια κ τωρα εχουμε αναψει τζακι κ παιζουμε!!

Φιλακια πολλα σε ολες κ καλο υπολοιπο κυριακης!!!

α τι ωραια!!!

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω νιωθω χαλια:evil:εχω μπουκωμα,ποναει ο λαιμος μου,νιωθω το σωμα μου καπως....:evil:Και μου την δινει που νιωθω ετσι....:evil:

Προσπαθω ομως να περασουμε ομορφα παρολο που εχω τρομερη υπερενταση και νευρα....

Εκει που αγκαλιομαστε εκει αρπαζομαστε και οι τρεις...Ειμαστε λιγο του τρελου σημερα...

Και μεσα σε ολα φτιαχνω και ενα κουκλοθεατρο για τον μικρο....οταν σας λεω οτι ειμαστε του τρελου το εννοω :rolleyes::tongue:

περαστηκα σου βουλα μου!

εισαι χρυσοχερα ρε παιδακι μου!

το χερι πως παει?

Εμεις πήγαμε για φαγητο μεσημεριανο στη μαμα μου (αγριογουρουνο στιφαδο!!!!),επιστεψαμε ,εφτοιμασα το τζακι ,και ξαπλωσαμε στους καναπέδες.Σηκωθηκαμε,εκανε επαναληψη ο μικρος,ο αντρας μου εφυγε για βολτα και εμεις φτιαχναμε παζλ με τον μικρο.Τιναξα τα πατακια και εβαλα σκούπα,εφτιαξα καφεδακι και τωρα εχει ερθει η ξαδερφη του γιου και παιζουν.Ευτυχως γιατι το σκ δεν πήγαμε πουθενα ,ηταν και τα κεφια μου πεσμενα ,ενιωθα και τυψεις που δεν εκανα κατι για τον μικρο...

ελα βρε χρυσα μου, κανουμε τοσα πολλα για τα μικρα μας καθε λεπτο, που κ μια μερα η ενα σκ να μην κανουμε κατι ιδιαιτερο, δεν χρειαζεται να νιωθουμε τυψεις, ειναι χορτασμενα τα παιδια μας! ενα παζλ να φτιαξετε μαζι η να διαβασετε ενα παραμυθι ευχαριστημενα θα ειναι!

Καλησπέρα κορούλες! :P

Κρύο και χειμωνιάτικο το Κυριακάτικο απόγευμά μας. ;)

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες για το blog. Προχθές είχαμε 270 επισκέψεις και χθες 190. :P

λογω της νεας αναρτησης μαλλον:wink:

... α, ρε φράπες! :tongue::tongue:

Με γεια!

Μα είναι δυνατόν να μην έχεις βάλει κολάν? Εσύ, κορμάρα 2μετρη? :confused:

Γιωτάκι μου, το ΛΕΜΟΝΙ είναι η απάντησή σου! ;)

Κόβεις μία λεμονόκουπα και "χώνεις" τα νυχάκια σου μέσα. Οταν είναι σε "χάλια" φάση, κάνε το 2-3 φορές εκείνη την εβδομάδα. Θα δεις, τρελή διαφορά! ;)

το χρειαζομουν πολυ βρε ειρηνη μου!!!

ναι κ ομως λογω του υψους νομιζα οτι θα φαινομαι πολυ "γυμνη", επεμενε ο αντρας μου να δοκιμασω κ τελικα δοκιμασα κ πηρα 2!

για το λεμονι, μου το εχεις ξαναπει κ το σκεφτομουν, οταν το εκανα ειχα δει διαφορα, αλλα πολυ βαριεμαι να κανω τετοια βρε ειρηνη μου......

Διαφημίσεις

αχ αυτό το διάβασμα .....

...αχ... παίρνει πολύ από το χρόνο μας 4uδάκι μου... :-(. Συχνά σκέφτομαι, πως το ορθό θα ήταν να διαβάζουν τα παιδιά στο σχολείο, δηλαδή να μην πάρχουν πολλά για το σπίτι, όχι για να μην "κουραζόμαστε" επιπλέον αλλά για να υπάρχει χρόνος για άλλες, υπέροχες δραστηριότητες. Ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες που είναι "σφουγγαράκια"....

Υ.Γ. Την περασμένη εβδομάδα, προ-γαστρεντερίτιδας, πήγαμε στον Ελληνικό Κόσμο και είδαμε τα στάδια που γινόντουσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες... :P

ειρηνη

Τι καλα που αναρρωσατε κ μπηκατε παλι σε ρυθμους!

Οπως το λες, Δημητρα!

λογω της νεας αναρτησης μαλλον:wink:

Ακριβώς, γι αυτό το αναφέρω!

Παρά που δεν έχω μηνύματα {και με ρίχνει αυτό} βλέπω την επισκεψημότητα και ανεβαίνει η διάθεσή μου! :D

το χρειαζομουν πολυ βρε ειρηνη μου!!!

ναι κ ομως λογω του υψους νομιζα οτι θα φαινομαι πολυ "γυμνη", επεμενε ο αντρας μου να δοκιμασω κ τελικα δοκιμασα κ πηρα 2!

για το λεμονι, μου το εχεις ξαναπει κ το σκεφτομουν, οταν το εκανα ειχα δει διαφορα, αλλα πολυ βαριεμαι να κανω τετοια βρε ειρηνη μου......

Φυσικά και το χρειαζόσουν! Ο νυχτερινός ύπνος είναι από τα μεγάλα μου "οπλα" για να είμαι ντουρασελ. ;)

Μα τι λες ματάκια μου? Στο ύψος σου και το βάρος σου, αν το φορέσεις "σωστά" (εμπιστεύομαι το γούστο σου} θα δείχνεις καλλονή!!! ;)

Το φαντάζομαι πως είναι βαρετό αλλά όταν τα βλέπεις σε "χάλια" κατάσταση, καλό είναι να τα βοηθάς λιγάκι ώστε να τα ευχαριστιέσαι όταν τα βάφεις. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ένα άλλο που με απασχολεί τελευταία, είναι πως λόγω των οικονομικών μας, έχω αρχίσει και έχω διάφορες ελλείψεις στο σπίτι.

Αποφάσισα λοιπόν, να τις καταγράφω {σιγά-σιγά} και να βλέπω τι μπορώ ν' αγοράζω και να ολοκληρώνω.

Ας πούμε, το μπάνιο μας είναι σε κακά χάλια.. μόνο τα πλακάκια και η λεκάνη είναι σε άριστη κατάσταση... θα πρέπει να δω το θέμα της μπανιέρας και του νιπτήρα...Δεν βιάζομαι αλλα πρέπει να γίνει...

Επίσης χρειάζομαι πιάτα...

Ν' αγοράσω καινούργιο πανί στη σιδερώστρα αλλά να είναι stiroplus...

Θα ξεκινήσω καταγραφή και θα σας ενημερώνω.

Θα τα καταγράψω γιατί "χάνομαι"

777885dugw57gt25.gif

...αχ... παίρνει πολύ από το χρόνο μας 4uδάκι μου... :-(. Συχνά σκέφτομαι, πως το ορθό θα ήταν να διαβάζουν τα παιδιά στο σχολείο, δηλαδή να μην πάρχουν πολλά για το σπίτι, όχι για να μην "κουραζόμαστε" επιπλέον αλλά για να υπάρχει χρόνος για άλλες, υπέροχες δραστηριότητες. Ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες που είναι "σφουγγαράκια"....

Υ.Γ. Την περασμένη εβδομάδα, προ-γαστρεντερίτιδας, πήγαμε στον Ελληνικό Κόσμο και είδαμε τα στάδια που γινόντουσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες... :P

Οπως το λες, Δημητρα!

Ακριβώς, γι αυτό το αναφέρω!

Παρά που δεν έχω μηνύματα {και με ρίχνει αυτό} βλέπω την επισκεψημότητα και ανεβαίνει η διάθεσή μου! :D

Φυσικά και το χρειαζόσουν! Ο νυχτερινός ύπνος είναι από τα μεγάλα μου "οπλα" για να είμαι ντουρασελ. ;)

Μα τι λες ματάκια μου? Στο ύψος σου και το βάρος σου, αν το φορέσεις "σωστά" (εμπιστεύομαι το γούστο σου} θα δείχνεις καλλονή!!! ;)

Το φαντάζομαι πως είναι βαρετό αλλά όταν τα βλέπεις σε "χάλια" κατάσταση, καλό είναι να τα βοηθάς λιγάκι ώστε να τα ευχαριστιέσαι όταν τα βάφεις. ;)

τι νομίζεις οτι ΔΕΝ έχεις???? :tongue:

(ανώνυμη ;) )

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα! Και εγώ μια ενόχληση στον λαιμό μου σήμερα...

Πολύ χαίρομαι που δεν καταλάβατε τον σεισμό... Εμείς εδώ τον υπερ-καταλάβαμε αυτόν της Κεφαλλονιάς... Και είμαστε και μακριά, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τι πέρασαν οι άνθρωποι εκεί... Ο μεγάλος μου τρόμος είναι μετά τον σεισμό του '99 στην Αθήνα...

Στα δικά μας λοιπόν, χθες είχα δουλίτσα, έφτιαξα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία και τη μοιράζομαι μαζί σας

DSCN2054_zps10320d5e.jpg

Μαγείρεψα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο (πορτοκαλομελωμένες :wink: ) και στο ενδιάμεσο έφτιαξα κι έναν σιμιγδαλένιο χαλβά με άρωμα πορτοκάλι για το μεγάλο παιδί του σπιτιού!

Α! Παράλληλα έβαλα 3 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια με τα ρούχα και μπουφάν της μικρής μου!

Αναλογιστείτε και το πόσες φορές καθάρισα την κουζίνα και πόσα σκεύη έπλυνα και θα καταλάβετε την κατάρρευσή μου.

Φυσικά με έπιασε και το χέρι μου (όπως πάντα όταν έχω δουλειά αλλά το υπομένω) αλλά δε του δίνω σημασία :-P

Το πρωί ξυπνήσαμε με τη μικρή μου και της έφτιαξα το γάλα της. Καθάρισα τα μπάνια, τακτοποίησα το σαλόνι, έστρωσα τα ριχτάρια, σκούπισα εξωτερική σκάλα και αυλή, καθάρισα το τζάκι, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τακτοποίησα τα πιατικά απ το στραγγιστήρι και κάθισα να πιω το καφεδάκι μου.

Έπειτα κάναμε με τη μικρή διαδικτυακές εργασίες και της έψησα ψαράκια και πατάτες σαν τηγανιτές. Φάγαμε, άναψα το τζάκι και χαλαρώσαμε (μέχρι τον σεισμό που πανικοβλήθηκα... )

Ετοίμασα την τσάντα της για αύριο (που την είχα πλύνει χθες μαζί με τα μπουφαν) και σε μια ωρίτσα θα κάνουμε μπανάκι, θα διαβάσουμε παραμύθι και θα κοιμηθούμε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ένα άλλο που με απασχολεί τελευταία, είναι πως λόγω των οικονομικών μας, έχω αρχίσει και έχω διάφορες ελλείψεις στο σπίτι.

Αποφάσισα λοιπόν, να τις καταγράφω {σιγά-σιγά} και να βλέπω τι μπορώ ν' αγοράζω και να ολοκληρώνω.

Ας πούμε, το μπάνιο μας είναι σε κακά χάλια.. μόνο τα πλακάκια και η λεκάνη είναι σε άριστη κατάσταση... θα πρέπει να δω το θέμα της μπανιέρας και του νιπτήρα...Δεν βιάζομαι αλλα πρέπει να γίνει...

Επίσης χρειάζομαι πιάτα...

Ν' αγοράσω καινούργιο πανί στη σιδερώστρα αλλά να είναι stiroplus...

Θα ξεκινήσω καταγραφή και θα σας ενημερώνω.

Θα τα καταγράψω γιατί "χάνομαι"

Ειρήνη κι εγώ χθες αυτό έκανα. Η μια λίστα ήταν για το τι χρειάζεται το σπίτι και η άλλη για αυτές τις μικρές ή μεγάλες δουλειές που όλο τις αναβάλλουμε και όποτε πέφτει το μάτι μας νευριάζουμε. Για παράδειγμα, η κουρτίνα της κρεβατοκάμαρας έχει φύγει απ το 1ο γαντζάκι και επειδή δεν φτάνω το αφήνω. Ξεχνάω να το πω και στον σύζυγο και μένει έτσι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

τι νομίζεις οτι ΔΕΝ έχεις???? :tongue:

(ανώνυμη ;) )

xaxaxaxaxa!!! Σε πόσα θέματα έγραψες??????!!!!

Αχ, 4uδακι μου, γι' αυτό έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Οχι για τα μηνύματα, φυσικά αλλά για την καλή σου την καρδιά. :P:p

Σ' ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα! Και εγώ μια ενόχληση στον λαιμό μου σήμερα...

Πολύ χαίρομαι που δεν καταλάβατε τον σεισμό... Εμείς εδώ τον υπερ-καταλάβαμε αυτόν της Κεφαλλονιάς... Και είμαστε και μακριά, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τι πέρασαν οι άνθρωποι εκεί... Ο μεγάλος μου τρόμος είναι μετά τον σεισμό του '99 στην Αθήνα...

Στα δικά μας λοιπόν, χθες είχα δουλίτσα, έφτιαξα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία και τη μοιράζομαι μαζί σας

DSCN2054_zps10320d5e.jpg

Μαγείρεψα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο (πορτοκαλομελωμένες :wink: ) και στο ενδιάμεσο έφτιαξα κι έναν σιμιγδαλένιο χαλβά με άρωμα πορτοκάλι για το μεγάλο παιδί του σπιτιού!

Α! Παράλληλα έβαλα 3 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια με τα ρούχα και μπουφάν της μικρής μου!

Αναλογιστείτε και το πόσες φορές καθάρισα την κουζίνα και πόσα σκεύη έπλυνα και θα καταλάβετε την κατάρρευσή μου.

Φυσικά με έπιασε και το χέρι μου (όπως πάντα όταν έχω δουλειά αλλά το υπομένω) αλλά δε του δίνω σημασία :-P

Το πρωί ξυπνήσαμε με τη μικρή μου και της έφτιαξα το γάλα της. Καθάρισα τα μπάνια, τακτοποίησα το σαλόνι, έστρωσα τα ριχτάρια, σκούπισα εξωτερική σκάλα και αυλή, καθάρισα το τζάκι, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τακτοποίησα τα πιατικά απ το στραγγιστήρι και κάθισα να πιω το καφεδάκι μου.

Έπειτα κάναμε με τη μικρή διαδικτυακές εργασίες και της έψησα ψαράκια και πατάτες σαν τηγανιτές. Φάγαμε, άναψα το τζάκι και χαλαρώσαμε (μέχρι τον σεισμό που πανικοβλήθηκα... )

Ετοίμασα την τσάντα της για αύριο (που την είχα πλύνει χθες μαζί με τα μπουφαν) και σε μια ωρίτσα θα κάνουμε μπανάκι, θα διαβάσουμε παραμύθι και θα κοιμηθούμε.

ΥΠΕΡΟΧΗ! Μπράβο σου χρυσοχέρα μου και εύχομαι να έχεις ΠΟΛΥ δουλίτσα!

Υ.Γ. Αχ ο σεισμός του 99... ανήμερα των γεννεθλίων μου! :shock:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη κι εγώ χθες αυτό έκανα. Η μια λίστα ήταν για το τι χρειάζεται το σπίτι και η άλλη για αυτές τις μικρές ή μεγάλες δουλειές που όλο τις αναβάλλουμε και όποτε πέφτει το μάτι μας νευριάζουμε. Για παράδειγμα, η κουρτίνα της κρεβατοκάμαρας έχει φύγει απ το 1ο γαντζάκι και επειδή δεν φτάνω το αφήνω. Ξεχνάω να το πω και στον σύζυγο και μένει έτσι...

Μπράβο!

Πραγματικά, νομίζω θα με βοηθήσει πολύ, αυτή η λίστα-αναγκών μας.

Υ.Γ. Για τις δουλειές που λες, είναι από τα "χειρότερά" μου. Δεν τις αφήνω στιγμή να "σέρνονται" γιατί μου χαλάνε το κέφι.... :?

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα :)

επιτελους χειμονιασε καο στη σαλλονικη

το σκ πηγαμε Ελλατοχωρη(,ειχαμε 4 χρονια να παμε καπου:shock:)

συχναζα εκει και στον αγ Αθανασιο(καιμακτσαλαν)οταν ημουν εργενησα :cool:

το χειμονα... το καλοκαιρη αρμενηζα

περασαμε παρα πολυ ωραια ο μικρουλης ειδε χιονη απο κοντα και του πηραμε και εκληθρο:tongue: εδω και 2-3 μηνες ζηταει να μαθει σκι αλλα δεν το βλεπω να αρχηζει φετος :rolleyes:

εγηνε και κοπη της πιτας απο το πληρωμα του συζηξ στον ξενωνα που μεναμε

ποτα κρασια καφεδες απο ολα :cool:

τωρα ειμαστε στο σπιτακι μας και αραζουμε

την εβδομαδα που μας περασε ημουν στη γυρα και απο δουλεια και απο διασκεδαση

κοπηκε και πιτα του δικου μου πληρωματος με το φλουρη να πεφτει στον αι νικολα (μεγαλη η χαρη του) οποτε το πρωτο κυπελο ταμενο :eek:

Γιωτα με γεια τα ρουχαλακια

την περασμενη εβδομαδα με εβγαλε κι εμενα για ψωνια ο χαζμπαντ παρα biker μποτακια ταμπα ενα αρωμα 2 μπλουζες μια γκρι και μια μπλε και ενα μαυρο σκινι τζιν:D( ειχα να παω για ψωνια 4 χρονια:shock:) πηρα για το μικρο αθλητικα και παπουτσια για τον μεγαλο καφε σκουρο σπορ

4υ τι περηπετιες? :shock: επιθεση και απο σκυλο και απο τρελο :shock:

τι κανατε εκηνη την στηγμη? εγω ρε παιδια εχω τοση τρελα εδω και 2-3 χρονια που σε τετοια περηπτωση ειμια πολυ επιθετηκη και βρηζω και πολυ ασχημα, τι θα κανω? πως θα το κοψω αυτο:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...