Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μπου

...σε ένα καριμπού!

επηρεασμένη απο τη σημερινή επίσκεψη στο μουσείο και αφήγηση παραμύθια του Ε. Τριβιζά ;). Ήταν πάρα πολύ ωραία!

Στη συνέχεια είχαμε φαγητό και παιχνίδι σε φιλαράκι...

Δείτε εδώ το εκ. πρόγραμμα, ανα ηλικία,για το μήνα Φεβρουάριο στο Παιδικό Μουσείο http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

Ειρήνη, εννοείτε χωρίς παιδιά μεσοβδόμαδα ... αφού θα είναι και τα 2 σχολείο!!! (θα με τρελάνει η ξανθιά!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θυμάμαι αν σας έχω πει για αυτό --> http://www.elculture.gr/kids/xoreuodas-me-ta-xromata-akadimia-770077 είχαμε πάει στο περσινό - Γιαπωνέζικοι κήποι και ήταν υπέροχο. Σύντομα θα πάμε και στο παραπάνω και θα σας πω εντυπώσεις ;)

μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Τι να κανω βρε Αφροδιτακι,ειμαι λιχουδο:oops::oops:

και ο αντρας μου καλοφαγας....

πρεπει ομως να χασω 3-4 κιλα οπωσδηποτε...αποψε εψησα μπιφτεκια με σαλατα μαρουλι και καθως μαγειρεμα ερχοταν διπλα μου ο αντρας μου και μου ελεγε :εισαι σιγουρη?να μην παραγγειλουμε κανενα σουβλακι???:shock::twisted::twisted:

Τι του λες τωρα???

Αυριο ξεκιναω και κοιλιακους...

Διαφημίσεις

μπου

...σε ένα καριμπού!

επηρεασμένη απο τη σημερινή επίσκεψη στο μουσείο και αφήγηση παραμύθια του Ε. Τριβιζά ;). Ήταν πάρα πολύ ωραία!

Στη συνέχεια είχαμε φαγητό και παιχνίδι σε φιλαράκι...

Δείτε εδώ το εκ. πρόγραμμα, ανα ηλικία,για το μήνα Φεβρουάριο στο Παιδικό Μουσείο http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

Ειρήνη, εννοείτε χωρίς παιδιά μεσοβδόμαδα ... αφού θα είναι και τα 2 σχολείο!!! (θα με τρελάνει η ξανθιά!!!)

Τελειο!!!Θα κανονισω να τον παω!!!!Ευχαριστουμε!!!

Καλημερα,τι κάνετε ομορφες?

Το μεγαλο αγόρι κοιμαται και το μικρο χουζουρευει στον καναπε με παιδικα.Εγω βεβαιως πίνω το καφεδακι μου και σας διαβαζω.Εχθες ημασταν ολη την ημερα σπίτι ο καιρος δεν ηταν για βολτες και εγω ημουν χαλια από τα δερματικα μου.Σημερα ευτυχως μετα από δυο ημερες με κορτιζονη ειμαι καλύτερα.

Γιωτα μεγεια σου ,μπραβο στο συζυγο!

Κωνμαμα ,μακαρι να τα καταφερεις να χασει οσα κιλα χρειαζεται.Εγω δεν θελω πια να βλέπω τη ζυγαρια ,ειμαι στα πιο πολλα μου!Την τελευταια εβδομαδα εχω μπει σε προγραμμα αλλα αποτελεσμα κανενα.Οταν θα σταματησω να το σκεφτομαι τοτε θα χασω κιλά.

4U,ωραια βολτιτσα ,ε???Προσωπικα δεν μου αρεσει ο Τριβιζας,αλλα καποια βιβλία του ειναι καλά.

Αρετη εκανες πάλι αρκετα.Η μικρη ειναι καλύτερα?

Βαγια ,καλωσηρθες,να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Μιρτουλα ,μπραβο για τη βολτα σας,παρα την κακοκαιρια....Ναι ειναι κυριως τα χερια μου αλλα εχω και σε αλλα σημεια(ατοπια).

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδιτακι πολυ μ αρεσε η αντιδραση σου:-) :-) :-) ποσο ειναι το παιδι σου? Ενα εχεις?

2 κορίτσια!

Τι να κανω βρε Αφροδιτακι,ειμαι λιχουδο:oops::oops:

και ο αντρας μου καλοφαγας....

πρεπει ομως να χασω 3-4 κιλα οπωσδηποτε...αποψε εψησα μπιφτεκια με σαλατα μαρουλι και καθως μαγειρεμα ερχοταν διπλα μου ο αντρας μου και μου ελεγε :εισαι σιγουρη?να μην παραγγειλουμε κανενα σουβλακι???:shock::twisted::twisted:

Τι του λες τωρα???

Αυριο ξεκιναω και κοιλιακους...

Βρε εγώ τι να πω που έχω να χάσω 8-10 κιλά.... Είμαι 2 κιλά παραπάνω από την ημέρα που γύρισα σπίτι μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης μου πριν από 4,5 χρόνια.....

Άρχισα πιο σωστή διατροφή (όχι δίαιτα) την Δευτέρα που μας πέρασε και ήδη έχασα 1 κιλό....Κι εμείς εχθές το βράδυ, λιγουρευόμασταν σουβλάκια....

καλησπέρα και από μένα!

Χρύσα περαστικά τα δερματικά...τα χεράκια σου είναι?

Ειρήνη καλή δουλίτσα!

εμείς βροχή ξεβροχή βολτίτσα σήμερα...βέβαια μετά άνοιξε ο καιρός και είδαμε και ήλιο:D αχχχχ τι ωραία τα Σαββατιάτικα πρωινά!!ενδιάμεσα βέβαια έκανα και τις σημερινές δουλίτσες μου, έκανα και ενα σιροπιαστό γλυκό στην επιστροφή και αναμένω να κρυώσει να το μασουλίξω:tongue::tongue::tongue:

Τι ωραία! Κι εγώ τρελαίνομαι για βόλτες ανεξαρτήτως καιρού......

Μόλις έφυγαν για το πάρτυ.....

Τελειώνω το καφεδάκι μου και αρχίζω μαγείρεμα. Θα φτιάξω κοτόσουπα, αυτή την φορά για όλη την οικογένεια γιατί εχθές ζήλεψαν οι μικρές...

Εχθές ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει που και που για 3 ώρες το απόγευμα μόνο επειδή την ειδοποίησα τελευταία στιγμή. Καθάρισε ότι πρόλαβε η κοπέλα τα απολύτως απαραίτητα, μπάνια, κουζίνα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα.

Με τις μικρές φτιάξαμε εχθές το μεσημέρι ένα κέηκ brownie, το τσακίσανε στην κυριολεξία, κράτησα ένα μεγάλο κομμάτι να το πάρει για κολατσιό η μεγάλη στο σχολείο.

Το βράδυ κοιμήθηκαν νωρίς νωρίς και είδαμε με τον αντρούλη ταινιούλα, πάλι θρίλερ!!!! Αυτή την φορά όμως αστυνομικό όχι με πνεύματα...

Τα λέμε!

Καλημερα κοριτσακια ομορφα.

Σημερα χαλασε και εδω ο καιρος... Ξυπνησα τη νυχτα απο τον αερα και τις βροντες και μεσα στον υπνο νομιζα οτι ηταν κλεφτες κι εσπαγαν την πισω πορτα στην αυλη ....:shock:

Εχει πολυ κρυο και ψιλοβρεχει οποτε μεσα σημερα.

Εχθες εκανα παρα πολλαααα. Αφου φαγαμε πρωινο ολοι μαζι πηρε η μαμα μου τη μικρη για μια ωριτσα σπιτι της οποτε φορτσαρα και καθαρισα καλα κουζινα μπανιο. Μετα εκανα τακτοποιηση στο χαος.....

Και αφου εγιναν αυτα πηρε ο αντρας μου τη μικρη βολτα και εγ εφυγα με τη μαμα μου για δουλειες και ψωνια. Ευτυχως τα προλαβα ολα που ηθελα. Και βρηκα και εναν τελευταιο υπνοσακο φλις στα μαδερκερ για τη μικρη με 17 ευρω :D.

Μετα απο ολα αυτα γυρισα και τη βρηκα να κοιμαται. Ετοιμασα φαγητο. Ξυπνησε φαγαμε και αφου παιξαμε λιγακι φυγαμε για το σπιτι φιλων που εχουν ενα αγορακι συνομηλικο και η μικρη ξεσαλωσε. Τοσο στε μετα δεν μπορουσε να κοιμηθει απο την υπερενταση και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.

Σημερα ηρεμια. Λιγες δουλιτσες μονο για να εχω δυναμεις γιατι προβλεπεται δυσκολη εβδομαδα...

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσια!

Σαλονικα εδω!

Χιονισμενη η Σαλονικα! Ναι !

Χιονιζει αρκετα απο το πρωι κ τοχει ψιλοστρωσει!

Απογευμα νωρις ξεκιναμε για Σερρες!

Χθες καλες μου φιλες περασα πολυ καλα!

Πηγα πρωι στο εμπορικο cosmos , πηρα δωρο για το βαπτιστηρι μου (παπουτσια κ φορμες) ,πηρα χαμηλες μποτες για μενα ,πηρα φορμες για τον μπαμπα μου ,δυο δωρακια παραγγελια ααπο την μαμα μου κ 3σλιπ ungry birds για τον γιο μου μπας κ χαρει κ κοψει την πανα.

Βραδυ πηγαμε κινηματογραφο με τον συζυγο.ειχαμε χρονια να παμε....ειδαμε το Φρακενσταιν αλλ'α πολυ χαλια η ταινια....πατατα......

Αυτα καλες μου φιλες!

Σας φιλω !

Ακομη χιονιζει !ειναι πανεμορφα!

Ελπιζω κ στις Σερρες ναναι ετσι!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...