Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?

Ειρηνη μου τι ωραια νυχακια ειναι αυτα...καλη δουλιτσα σημερα...ξανα στους ρυθμους σας..

Αφροδιτακι περαστικα σου..εκμεταλλευσου το Σ/κ να ξεκουραστεις και να συνελθεις..τι εγινε που δεν τα απλωσε σωστα το θεμα ειναι οτι τα απλωσε..

Και εγω ξυπνησα φορτσατη σημερα

Αερισα το σπιτι και τα πλαπλωματα

αλλαξα τα σεντονια παντου

αερισα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα

καθαρισα πολυ καλα την κουζινα παγκους εστιες πλακακια μικροσυσκευες

καθαρισα το ψυγειο εξωτερικα και τοποθετησα καλυτερα τα πραγματα μεσα

επλυνα πολυ καλα το μπανιο αλλαξα πετσετες

επλυνα το μεγαλο μπαλκονι

καθαρισα το τραπεζι του μπαλκονιου και τις καρεκλες

καθαρισα το πλυντηριο με βιτεξακι

εβαλα σκουπα,τραβηξα καναπεδες

ξεσκονισα πολυ καλα

ο αντρας μου ανελαβε τα πρωινα των παιδιων και μολις τελειωσαν φυγαμε για σουπερ μαρκετ.γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα

εβαλα ενα πλυντηριο

φαγαμε και μαζεψα την κουζινα

καθαρισα τα ντουλαπια εξωτερικα

κοιμισα την μικρη και παω να σφουγγαρισω και να σιδερωσω ενα πλυντηριακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα και από μένα!

Χρύσα περαστικά τα δερματικά...τα χεράκια σου είναι?

Ειρήνη καλή δουλίτσα!

εμείς βροχή ξεβροχή βολτίτσα σήμερα...βέβαια μετά άνοιξε ο καιρός και είδαμε και ήλιο:D αχχχχ τι ωραία τα Σαββατιάτικα πρωινά!!ενδιάμεσα βέβαια έκανα και τις σημερινές δουλίτσες μου, έκανα και ενα σιροπιαστό γλυκό στην επιστροφή και αναμένω να κρυώσει να το μασουλίξω:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι παλι!!!

Βαγια καλως μας ηρθες,να χαιρεσαι τα αγορακια σου..

Μιρτουλα και εγω θελω να φτιαξω μια πορτοκαλοπιτα..να δω ποτε θα γινει..

Εκανα και το σφουγγαρισμα

σιδερωσα και λιγα ρουχαλακια

εκανα τα τζαμια του σαλονιου

εκανα τον καθρεφτη του μπανιου,του υπνοδωματιου και του μπουφε

Τελος οι δουλειες..εβαλα τον καφε μου και οταν ξυπνησει το ζουζουνι μου ισως παμε καμια βολτιτσα γιατι οταν γυρισαμε απο σουπερ δεν εμπαινε σπιτι,φωναζε ''ατα''..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

εμ γιαυτο φαγωθηκε να παμε μαζι για σουπερ-λαικη-κρεοπωλειο!!!:D:D:D αφησαμε την ενδοεπικοινωνια στην πεθερα κ φυγαμε. πριν τα ψωνια με πηγε σε ενα μαγαζι με ρουχα κ ψωνισα 2 παντελονια-κολαν κ ενα μπλουζοφορεματακι!!!:D:D:D:D:D (να σας πω οτι πρωτη φορα θα βαλω κολαν????) μετα πηγαμε κρεοπωλειο-λαικη κ σουπερ. γυρισαμε εβαλα στην μικρη να φαει κ εβαλα να γινονται τορτελινια στον φουρνο αλα κρεμ (με ζαμπον-μπεικον κ μιτζιθρα)κ τακτοποιησα τα ωμαι μας. φαγαμε, μαζεψα τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο. ξεκουραζομαστε μεχρι τις 6. θα παμε στο athens heart εχει κ παιδοτοπο για την μικρη κ θα πιουμε κ εμεις το καφεδακι μας.

βαγια καλως ηρθες!!! να χαιρεσαι τα αγορακια σου!

παω να σας διαβασω!

Σας διάβασα,είχα μείνει 3 σελίδες πίσω...!

Ειρήνη μου περαστικά και αγύριστα!Τι να πω πια...

Αρετούλα και όσες έχετε άρρωστα παιδάκια περαστικούλια,σας νιώθω!

4u έχεις δίκιο αλλά κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να συγκρατηθείς,τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ!

Αχ διάβασα τόσα κι όμως δεν θυμάμαι άλλα και με φωνάζει και το μικρό για να παίξουμε.

Α σας έχει μάθει κιόλας και με κοροιδεύουν πατέρας και κόρη που όλο μιλάω με τα κορίτσια του πάρεντς:tongue: (η μικρή λέει ''τα κοτίτσια του πάλεν'' πολύ γέλιο ρίχνω όταν το ακούω:D)

χαχαχαχα!!!

Κορούλες,

Μόλις ανέβασα και μία νέα δημοσίευση στο blog μας.

Το είχα αφήσει πολύ και όσες μου είχατε γράψει, είχατε απόλυτο δίκιο...

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω!

αχ μπραβο βρε ειρηνη που μου το θυμησες!!! αυτο πρεπει να γινει αυριο!

Ευχαριστούμε πολύ, Ρηνούλα μου.

ΥΓ Είμαι και γω ένα κοτίτσι του πάλεν! :tongue::tongue::tongue:

Ραβτάκι μου, πες μου σε παρακαλώ πως τα βάζεις κατάψυξη?

Τα πλένεις? Τα κόβεις σε κομμάτια και τα μοιράζεις σε μερίδες?

Βοήθησέ με γιατί με ενδιαφέρει πολυ. :D

εγω τα πλενω, τα στεγνωνω τα ψιλοκοβω κ τα βαζω σε ταπερακια μιας χρησεως. οποτε θελω τα βγαζω απο την καταψυξη περνω οσο θελω κ ξανα μεσα.

Μήπως τα βάφεις πολυ συχνά, Γιωτάκι μου και θέλουν λίγο ν' αναπνεύσουν?

μπα ειναι τοσο κακης ποιοτητας τα νυχια μου που οταν ειναι μακρυα κ αβαφτα σπανε.... δεν τα βαφω συχνα (ξερω απο των ποδιων που ειναι βαμενα 12 μηνες τον χρονο,οταν τα ξεβαφω ειναι κιτρινα)

Και επιτέλους κάθισα! Θα γράψω και λιστα γιατί ζηλεύω κάθε φορά τη Γιώτα. Λοιπόν από το πρωί έκανα τα εξής:

έφτιαξα πρωινό

άλλαξα σεντόνια και πετσέτες

έβαλα 3 πλυντήρια δικά μας και τα άπλωσα

έβαλα 1 πλυντήριο του μωρού και τα έβαλα στεγνωτήριο

σκούπισα με την ηλεκτρική όλο το σπίτι

μαγείραψα μοσχαράκι με λαχανικά για το μωρό

μαγείρεψα κοτόπουλο με μανιτάρια και πένες για μας

καθάρισα το ψυγείο μέσα -έξω

έπλυνα και τακτοποίησα τα χθεσινά πράγματα από τη λαική

έβαλα 2 πλυντήρια πιάτων και τα άδειασα

τίναξα τα ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα

έκανα ένα πέρασμα το μπάνιο κι ένα ψευτοξεσκόνισμα το σαλόνι

πήγαμε το μωρό βόλτα, ψωνίσαμε στο φαρμακείο και στο σούπερ μάρκετ

τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ

καθάρισα το καρεκλάκι φαγητού του μωρού πολύ καλά

Εννοείται ότι άλλαξα, τάισα όλα τα γεύματα στο μωρό και το έκανα μπανάκι. Και τώρα πότε σιδερώνουμε τα βουνά; Αρνούμαι να το κάνω μέσα στο σκ. Ίσως σιδερώσω μόνο καμιά ωρίτσα τα πολύ απαραίτητα.

Αύριο θα πάω το μπέμπη βολτίτσα και θα χαλαρώσω. Το βράδυ λέμε να βγούμε. Μακάρι να μπορέσει η μαμά μου να μας τον κρατήσει.

4U απίστευτα περιστατικά και μαζεμένα σας έτυχαν. Ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως με την κρίση. Δεν ξέρεις από που να φυλάγεσαι.

ειρήνη για κάποιο λόγο δε μπορώ να διαβάσω το blog σου. Μου βγάζει ότι υπάρχει σφάλμα στη σελίδα και δεν ανοίγει.

ravT ωραίες ιδέες για την κατάψυξη. Καλός τόπος για να μην πετάς τίποτα.(Και δεν τα ξέρουμε όλες. Εγώ π.χ. είμαι λιγάκι άσχετη!)

Καληνύχτα κούκλες

ζηλεψες μαρακι???:D:D:D:D

αχ τι ωραια να βγειτε!!! αυτο μου εχει λειψει πολυ...... να περασετε τελεια!

Καλημεραα!Τι κάνετε???

Εχθες πήγα τον μικρο καρατε και δυστυχως ακυρωσα το ραντευου για κουρεμα γιατι προεκυψαν αλλα εξοδα και ξεμεινα ,οπ΄΄οτε πήγα για καφε στην κουμπάρα μου.

Επιστρεψαμε σπίτι μαζι με τον κολλητο του γιου και τη φιλη μαμα του.Το βραδυ επεσα για υπνο από τις 10 και σημερα σηκωθηκα στις 9,3ο!!!Σχεδον 12ωρο δηλαδη.Ειμαι σε πολύ ασχημη φαση με τα δερματικα μου ,δεν μπορω να κανω τιποτα ,βαζω αλοιφες και ελπίζω να συνελθω.

Βρεχει από τη νυχτα οπότε βολτα εξω δεν εχει για σημερα ,ισω κανονισω κανενα καφεδακι και παρεα σε σπίτι ,θα δειξει....

Καλό Σαββατοκύριακο να εχουμε ολες και περαστικα στους αρρωστουληδες!!!

πως ειναι τωρα τα δερματικα σου? στα χερια το παθαινεις? δεν πειραζει για το κομμωτηριο, σε ολους μας συμβαινει να ξεμενουμε.

Καλημέρα!!!!

Ο σύζυγος μόλις έφυγε για έκτακτη δουλειά!! (δεύτερη δουλειά) και εγώ μόλις έβαλα στον φούρνο ζυμαρικά κοχυλάκια με τυριά και πάριζα....

Η μανούλα μου έφερε κοτοσουπίτσα και εχθές μου έριξε 3 κύκλους βεντούζες...η πλάτη μου είναι μαύρη.....Είχα και την κούραση μου, αφού σχόλασα 7.15'' αλλά το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι!

Βέβαια ακόμη έχω τρομερή καταρροή αλλά αισθάνομαι το σώμα μου λίγο καλύτερα, δεν με πονάνε τα κόκκαλα και το κεφάλι.

Αύριο το πρωί έχουμε παιδικό πάρτυ, θα πάνε εννοείται με τον μπαμπά τους κι εγώ θα αράξω στον καναπέ με κουβερτάκι και ταινιούλες....

Το απόγευμα περιμένω μια κοπέλα να μου καθαρίσει για λίγες ώρες γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ένα φαγητό και αυτό πολύ είναι...

Και να μπορούσα δεν επιτρέπεται να βγω έξω μετά τις βεντούζες και έτσι καμαρώνω τα ρούχα που άπλωσε ο σύζυγος στην απλώστρα, το ένα μανίκι εδώ και το άλλο εκεί....! Γελάω όμως δεν πειράζει, αυτό μπορεί αυτό κάνει...

μπραβο αφροδιτη μου, κ μονο που το σκεφτεται να βοηθησει, μπραβο του. η σκεψη μετραει οχι το αποτελεσμα!

περαστηκα!! ξεκουρασου ε????

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε?

Χθες λέει έγινε χαμός το βράδυ από βροχή και αέρα.... δεν πήρα χαμπάρι τίποτα... μάλλον ήμουν χάλια απο την κούραση...:shock:

Σας φιλώ, να έχετε μία όμορφη μέρα!

κ εγω τιποτα δεν καταλαβα, τα ρουχα τα μαζεψε ο αντρας μου εχτες το βραδυ, εγω χαμπαρι!!!

Εδω ειμαι παλι!!!

Τελος οι δουλειες..εβαλα τον καφε μου και οταν ξυπνησει το ζουζουνι μου ισως παμε καμια βολτιτσα γιατι οταν γυρισαμε απο σουπερ δεν εμπαινε σπιτι,φωναζε ''ατα''..

κλασσικη ελληνιδα μανα!!!! ενα σωρο δουλειες κ μετα κουραγιο για βολτα!!! μπραβο βρε αρετη!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???

Εγω μολις ξυπνησα και οι αντρες κοιμουνται ακομα....

Εχθες το βραδυ εριξε απιστευτο νερο,αερας,αστραπες και χαλαζι....

Σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε βολτουλα σε παιδοτοπο!Περασαμε σουπερ!Ο μικρος πραγματικα τα εδωσε ολα....και εμεις ηπιαμε το καφεδακι μας!!!Φυγαμε,πηγαμε σουπερ,κρεοπωλειο,φωτογραφειο και γυρισαμε,εφτιαξα ενα γρηγορο ριζοτο,φαγαμε και πεσαμε ξεροι και τρεις στον υπνο....

Εν τω μεταξυ με ποναει το χερι,τενωντες και κανω ελαχιστα πραγματα,μαλλον το ζορισα με το ραψιμο στο μαξιλαρακι.....

εμ γιαυτο φαγωθηκε να παμε μαζι για σουπερ-λαικη-κρεοπωλειο!!!:D:D:D αφησαμε την ενδοεπικοινωνια στην πεθερα κ φυγαμε. πριν τα ψωνια με πηγε σε ενα μαγαζι με ρουχα κ ψωνισα 2 παντελονια-κολαν κ ενα μπλουζοφορεματακι!!!:D:D:D:D:D (να σας πω οτι πρωτη φορα θα βαλω κολαν????) μετα πηγαμε κρεοπωλειο-λαικη κ σουπερ. γυρισαμε εβαλα στην μικρη να φαει κ εβαλα να γινονται τορτελινια στον φουρνο αλα κρεμ (με ζαμπον-μπεικον κ μιτζιθρα)κ τακτοποιησα τα ωμαι μας. φαγαμε, μαζεψα τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο. ξεκουραζομαστε μεχρι τις 6. θα παμε στο athens heart εχει κ παιδοτοπο για την μικρη κ θα πιουμε κ εμεις το καφεδακι μας.

βαγια καλως ηρθες!!! να χαιρεσαι τα αγορακια σου!

παω να σας διαβασω!

Μεγεια!!!!Μεγεια!!!Καλοφορετα!!!!

Εδω ειμαι παλι!!!

Καλη βολτουλα!!!

Γεια σας κοπελες,ειμαι ολοκαινοουρια εδω, ειναι καμια μεσα η θα μιλαω μονη μου?

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Καλημεραα!Τι κάνετε???

Κωνμαμα ,πολύ ομορφο το μαξιλαρακι σου αλλα και η φωτο στο face με το πιτσιρίκι σου μες τις μπογιες ολα τα λεφτα!

4U,παρα το ξυλο που φαγατε ,επανηλθες με κεφια ,ε???

Κικη ,εχει δικιο αλλα ξερει ,βαζεις τη λογικη και προχωρας...Γιατι να τα πάθετε ολα αυτα καλέ???Θα εχετε ομορφο σκ,δεν θελω κακή διαθεση!

Ειρηνη ,πολύ χρησιμη η αναρτηση!

Εχθες πήγα τον μικρο καρατε και δυστυχως ακυρωσα το ραντευου για κουρεμα γιατι προεκυψαν αλλα εξοδα και ξεμεινα ,οπ΄΄οτε πήγα για καφε στην κουμπάρα μου.

Επιστρεψαμε σπίτι μαζι με τον κολλητο του γιου και τη φιλη μαμα του.Το βραδυ επεσα για υπνο από τις 10 και σημερα σηκωθηκα στις 9,3ο!!!Σχεδον 12ωρο δηλαδη.Ειμαι σε πολύ ασχημη φαση με τα δερματικα μου ,δεν μπορω να κανω τιποτα ,βαζω αλοιφες και ελπίζω να συνελθω.

Βρεχει από τη νυχτα οπότε βολτα εξω δεν εχει για σημερα ,ισω κανονισω κανενα καφεδακι και παρεα σε σπίτι ,θα δειξει....

Καλό Σαββατοκύριακο να εχουμε ολες και περαστικα στους αρρωστουληδες!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου!!!Καλα ο μικρος τρελαθηκε εχθες...του αρεσε πολυ,εγινε χαλια βεβαια αλλα δε βαριεσαι αρκει που περασε ομορφα...Εσενα γιατι σε επιασαν τα δερματικα?απο αγχος 'η σε ενοχλησε κατι?Τωρα πως εισαι?

Διαφημίσεις

Με γεια, χρυσοχέρα μου!

Σ'ευχαριστω πολυ!!!

Κορούλες,

Μόλις ανέβασα και μία νέα δημοσίευση στο blog μας.

Το είχα αφήσει πολύ και όσες μου είχατε γράψει, είχατε απόλυτο δίκιο...

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω!

Τελειο Ειρηνακη μου!Ζηλεψα τοσο που δεν εχω πλυντηριο πιατων...

ρε όργιο στο ορκίζομαι το σκέφτηκα και ήθελα να το γράψω (οτι εγώ και εσύ δεν θα το διακοσμουσαμε με δαντέλα - κορδέλα, το πιο πιθανό θα ήταν το τπτ ή κατι σε μονοχρωμο μαυρο!) αλλά βιαζόμουν ως συνήθως :tongue: ....

:rolleyes:βρε λετε?Και σκετο καλο θα ηταν!Αλλα ασπρομαυρο,δεν το χω καθολου,εν τω μεταξυ εχθες εβλεπε κατι φωτο απο μωρακια που ηταν ντυμενα ασπρομαυρα και σας θυμηθηκα!!!

καλημερα! σημερα σηκωθηκα με ορεξη για δουλειες μια που κοιμηθηκα σχεδον 10 ωρες!!!

απο το πρωι εκανα:

[*]εφτιαξα επιτελους ολα τα παιχνιδια πεταξα κ μερικα (βουλα ευχαριστω που με παροτρινες!!!:D)

επανερχομαι!!!

Πολυ χαιρομαι!!!!;););)

Ξεχασα να σας πω οτι περασαμε απο φαρμακειο και ζυγιστηκαμε....

Κοριτσια μου τι να σας πω,μειναμε ετσι::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και οι δυο ειμαστε στα χειροτερα μας...

εννοειτε πως διατροφη την εχω καταστρεψει....

τρωω τα παντα,προσπαθω οχι γλυκα και απο το απογευμα και μετα μονο σαλατα,αλλα δεν το χω καθολου με κανονικη διαιτα,ουτε εγω,ουτε ο αντρας μου...

Ενα θα σας πω,ο φαρμακοποιος ειχε σκασει στα γελια απο τα επιφωνηματα που εκανα:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι(σαν της ζουμπουλιας),ααααααααααααααα,απαπαπαπαπαπααπα........

Ξεχασα να σας πω οτι περασαμε απο φαρμακειο και ζυγιστηκαμε....

Κοριτσια μου τι να σας πω,μειναμε ετσι::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και οι δυο ειμαστε στα χειροτερα μας...

εννοειτε πως διατροφη την εχω καταστρεψει....

τρωω τα παντα,προσπαθω οχι γλυκα και απο το απογευμα και μετα μονο σαλατα,αλλα δεν το χω καθολου με κανονικη διαιτα,ουτε εγω,ουτε ο αντρας μου...

Ενα θα σας πω,ο φαρμακοποιος ειχε σκασει στα γελια απο τα επιφωνηματα που εκανα:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι(σαν της ζουμπουλιας),ααααααααααααααα,απαπαπαπαπαπααπα........

μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...