Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! παλι εδω!

• ανεβηκα στο σπιτι κ ετοιμασα την μικρη, της εβαλα να φαει κ οσο ετρωγε:
  • απλωσα ενα πλυντηριο (με πατακια, ξεσκονοπανα κ 2 ζευγαρια παντοφλες.)
  • τακτοποιησα ολα τα σιδερωμενα (κ ητα παρα πολλα!!!)
  • εφτιαξα τις καλτσες μας (απειρες!) κ μπηκαν στην θεση τους (πεταξα κ μερικες)
  • μαζεψα τα του φαγητου της μικρης

περιμενω τον αντρα μου να φαμε

ειρηνη μου μπραβο που γυρνατε στην καθημερινοτητα σας! η καθημερινη ρουτινα ειναι πολυ σημαντικη!

ωραια νυχια!!! τα δικα μου τα αφησα 2 μερες αβαφτα κ σπασαν ολα!

Μήπως τα βάφεις πολυ συχνά, Γιωτάκι μου και θέλουν λίγο ν' αναπνεύσουν?

Καλή ξεκούραση!

Ειρηνη μου ,σε κατι τετοιες στιγμες ειναι που δινεις την πρεπουσα αξία στην καθημερινη ρουτινα.Μπραβο για νυχια ,τελεια ειναι!!!!

Χρύσα μου, τη λατρεύω την καθημερινότητά μου. Το ξέρεις. Εχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της εξ ου και τα λατρεμένα θέματά μας... ;)

Ευχαριστώ πολύ για τα νυχάκια!

του όρμηξε χωρίς αιτία και αφορμή! στο ξεκάρφωτο ενας άγνωστος περπάτησε προς το μέρος του και τον έσπρωξε :rolleyes:

:shock::shock: για όνομα πια!

Πως έτσι στο ξεκάρφωμα, τον έσπρωξε; Μα τι γίνεται; Αγνωστος και στα καλά καθουμενα του όρμηξε χωρίς "προφανή" λόγο... ληστεία ας πούμε ή κάτι άλλο;;;; Τι γίνεται βρε κορίτσια... τι γίνεται...

Κοριτσια μου ποσο χαιρομαι που σας αρεσε η γωνια μας!!!Και μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου σημεια στο σπιτι!!!

Γυρισα ομως δρυμητερη!!!

Μολις τελειωσα το μαξιλαρι που σας ελεγα,σας βαζω να μου πειτε:http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/01/country-romantic.html

Με γεια, χρυσοχέρα μου!

εγω κοριτσια ξερετε τι τρεμω???Το βρισιδι και τις χειρονομιες στην οδηγηση...φαντασου τωρα να οδηγαει καποιος με το παιδι του μεσα,και να περναει καποιος και να τον βριζει,πως θα νιωθει το παιδακι που βλεπει οτι καποιος βριζει τον γονιο του????

Αχ.. και γω δεν έχω χειρότερο κορίτσι μου. Ειδικά όταν σε βρίζουν χωρίς λόγο, επειδή θέλεις να στρίψεις κάπου που επιτρέπεται ή να παρκάρεις, ας πούμε..

Μου τυχε πριν περίπου 2 μήνες με μία "κυρία".... :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και επιτέλους κάθισα! Θα γράψω και λιστα γιατί ζηλεύω κάθε φορά τη Γιώτα. Λοιπόν από το πρωί έκανα τα εξής:

έφτιαξα πρωινό

άλλαξα σεντόνια και πετσέτες

έβαλα 3 πλυντήρια δικά μας και τα άπλωσα

έβαλα 1 πλυντήριο του μωρού και τα έβαλα στεγνωτήριο

σκούπισα με την ηλεκτρική όλο το σπίτι

μαγείραψα μοσχαράκι με λαχανικά για το μωρό

μαγείρεψα κοτόπουλο με μανιτάρια και πένες για μας

καθάρισα το ψυγείο μέσα -έξω

έπλυνα και τακτοποίησα τα χθεσινά πράγματα από τη λαική

έβαλα 2 πλυντήρια πιάτων και τα άδειασα

τίναξα τα ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα

έκανα ένα πέρασμα το μπάνιο κι ένα ψευτοξεσκόνισμα το σαλόνι

πήγαμε το μωρό βόλτα, ψωνίσαμε στο φαρμακείο και στο σούπερ μάρκετ

τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ

καθάρισα το καρεκλάκι φαγητού του μωρού πολύ καλά

Εννοείται ότι άλλαξα, τάισα όλα τα γεύματα στο μωρό και το έκανα μπανάκι. Και τώρα πότε σιδερώνουμε τα βουνά; Αρνούμαι να το κάνω μέσα στο σκ. Ίσως σιδερώσω μόνο καμιά ωρίτσα τα πολύ απαραίτητα.

Αύριο θα πάω το μπέμπη βολτίτσα και θα χαλαρώσω. Το βράδυ λέμε να βγούμε. Μακάρι να μπορέσει η μαμά μου να μας τον κρατήσει.

4U απίστευτα περιστατικά και μαζεμένα σας έτυχαν. Ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως με την κρίση. Δεν ξέρεις από που να φυλάγεσαι.

ειρήνη για κάποιο λόγο δε μπορώ να διαβάσω το blog σου. Μου βγάζει ότι υπάρχει σφάλμα στη σελίδα και δεν ανοίγει.

ravT ωραίες ιδέες για την κατάψυξη. Καλός τόπος για να μην πετάς τίποτα.(Και δεν τα ξέρουμε όλες. Εγώ π.χ. είμαι λιγάκι άσχετη!)

Καληνύχτα κούκλες

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ τρεχωωωωω...

Μπήκα μόνο για να δώσω το παρόν και να ευχηθώ σε όλες να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!!

Σας φιλώ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραα!Τι κάνετε???

Κωνμαμα ,πολύ ομορφο το μαξιλαρακι σου αλλα και η φωτο στο face με το πιτσιρίκι σου μες τις μπογιες ολα τα λεφτα!

4U,παρα το ξυλο που φαγατε ,επανηλθες με κεφια ,ε???

Κικη ,εχει δικιο αλλα ξερει ,βαζεις τη λογικη και προχωρας...Γιατι να τα πάθετε ολα αυτα καλέ???Θα εχετε ομορφο σκ,δεν θελω κακή διαθεση!

Ειρηνη ,πολύ χρησιμη η αναρτηση!

Εχθες πήγα τον μικρο καρατε και δυστυχως ακυρωσα το ραντευου για κουρεμα γιατι προεκυψαν αλλα εξοδα και ξεμεινα ,οπ΄΄οτε πήγα για καφε στην κουμπάρα μου.

Επιστρεψαμε σπίτι μαζι με τον κολλητο του γιου και τη φιλη μαμα του.Το βραδυ επεσα για υπνο από τις 10 και σημερα σηκωθηκα στις 9,3ο!!!Σχεδον 12ωρο δηλαδη.Ειμαι σε πολύ ασχημη φαση με τα δερματικα μου ,δεν μπορω να κανω τιποτα ,βαζω αλοιφες και ελπίζω να συνελθω.

Βρεχει από τη νυχτα οπότε βολτα εξω δεν εχει για σημερα ,ισω κανονισω κανενα καφεδακι και παρεα σε σπίτι ,θα δειξει....

Καλό Σαββατοκύριακο να εχουμε ολες και περαστικα στους αρρωστουληδες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!!

Ο σύζυγος μόλις έφυγε για έκτακτη δουλειά!! (δεύτερη δουλειά) και εγώ μόλις έβαλα στον φούρνο ζυμαρικά κοχυλάκια με τυριά και πάριζα....

Η μανούλα μου έφερε κοτοσουπίτσα και εχθές μου έριξε 3 κύκλους βεντούζες...η πλάτη μου είναι μαύρη.....Είχα και την κούραση μου, αφού σχόλασα 7.15'' αλλά το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι!

Βέβαια ακόμη έχω τρομερή καταρροή αλλά αισθάνομαι το σώμα μου λίγο καλύτερα, δεν με πονάνε τα κόκκαλα και το κεφάλι.

Αύριο το πρωί έχουμε παιδικό πάρτυ, θα πάνε εννοείται με τον μπαμπά τους κι εγώ θα αράξω στον καναπέ με κουβερτάκι και ταινιούλες....

Το απόγευμα περιμένω μια κοπέλα να μου καθαρίσει για λίγες ώρες γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ένα φαγητό και αυτό πολύ είναι...

Και να μπορούσα δεν επιτρέπεται να βγω έξω μετά τις βεντούζες και έτσι καμαρώνω τα ρούχα που άπλωσε ο σύζυγος στην απλώστρα, το ένα μανίκι εδώ και το άλλο εκεί....! Γελάω όμως δεν πειράζει, αυτό μπορεί αυτό κάνει...

Kalamaraki,μπορεις να μου βαλεις τη συνταγη για τις πατατες τις ψητες που ειχες κανει παλαιοτερα????

Αφροδιτακι ,καμαρωνε τους σημερα και ξεκουρασου αφού εχεις την ευκαιρια.Αυριο θα εισαι καλύτερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη τα νύχια τέλεια, μου αρέσει πολύ και το σχήμα τους αλλά και το χρώμα all time classic!

Για κέηκ και φαγητό δεν σχολιάζω, ευτυχώς που είχα τόση δουλειά εχθές και είδα τις φώτο μόνο μια φορά......εννοείται με λίγωσες..

Χάρηκα που είδες τις φίλες σου για καφεδάκι, πόσο μου έχει λείψει αυτό δεν λέγεται..... Ξεφεύγεις λίγο από την καθημερινότητα...

Υ.Γ. το μεσημέρι θα πλύνω τα φίλτρα του απορροφητήρα στο πλυντήριο (αυτή την φορά!).

Διαφημίσεις

Ρε συ 4Uδι... Που στα κομμάτια έμαθες ότι έχω την πεθερά στην κατάψυξη;

Ειρήνη μου (άστη να λέει τη γρέα...) τα συγκεκριμένα (μαϊντανό, άνηθο) τα καθαρίζω (όλο και κάποιο χορτάρι έχουν μέσα), τα πλένω, τα περνάω μια σβούρα απ το σουρωτήρι, τα ψιλοκόβω με το μαχαίρι του σαμουράι (που λέει ο άνδρας μου), τα βάζω σε ρολό κουζίνας να τραβήξουν τα νερά (βοηθάω κι εγώ ταμπονάροντας από πάνω) και τα βάζω σε πολυμπάγκ (με προτίμηση αυτά που ανοικοκλείνουν, του ΙΚΕΑ). Γράφω και ημερομηνία και είμαι κομπλέ. Κάθε φορά που χρειάζομαι, ανοίγω τη σακούλα, πετάω στο φαγητό την ποσότητα που θέλω και ξανακλείνω τη σακούλα βάζοντάς τη στην κατάψυξη.

Γενικά την κατάψυξη την δουλεύω πολύ. Αν είχα καταψύκτη θα το έκανα με μεγαλύτερες ποσότητες (όχι ότι χρειάζεται μεταξύ μας).

Εκτός από μυρωδικά, μπορεί να αποθηκεύσω χυμό φρέσκιας ντομάτας που θα χαλάσει αν δεν τη χρησιμοποιήσω, λαχανικά σε ροδέλες, ξύσμα πορτοκαλιού (τώρα που είναι η εποχή του), φράουλες ολόκληρες (όταν είναι η εποχή τους), χυμό λεμονιού (όταν έχω πολλά όπως και έκανα τις προάλλες), ζεματισμένα χόρτα (πχ σπανάκι απ τον κήπο), λαχανικά ψημένα για να μπουν σε κάποιο φαγητό (πχ για μουσακά), έτοιμες μαγειρεμένες σάλτσες αλλά και μαγειρεμένα φαγητά καθώς ποτέ δεν μαγειρεύω δύσκολα φαγητά (πχ όσπρια) για μια φορά. Πάντα μαγειρεύω 6 μερίδες και οι 3 πάνε κατάψυξη σε ένα μπολ.

Επίσης φτιάχνω πίτσες και διάφορα τυροπιτοειδή και τα αποθηκεύω για όποτε τα χρειαστώ. Εννοείται ζυμωμένα και πλασμένα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια, σουφλέ μακαρονιών χωρίς την κρέμα γάλακτος, παστίτσιο/μουσακά χωρίς τη μπεσαμέλ κ.α.

(Δεν ξέρω γιατί τα έγραψα όλα αυτά, προφανώς τα ξέρετε αλλά με έπιασε οίστρος!)

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια κάνω και ναι οι σακούλες οι ανοιγόμενες τύπου ΙΚΕΑ είναι πιο βολικές από τα κλασσικά polybag. Στα κλασσικά polybag βάζω την τριμμένη ντομάτα αφού πριν την έχω βάλει για 2 μέρες σε μικρό ταπεράκι να γίνει σαν τουβλάκι.

Κάτι που ξεσήκωσα από το καλαμάρι και κάνω επιπλέον είναι πως τώρα κόβω σε κομματάκια και αποθηκεύω στην κατάψυξη και σελινόριζα. Την δοκίμασα μέσα σε κρεατόσουπα και το άρωμα της απογειώθηκε!

Χρυσακι

http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates-wedges-fournou.html

Διαβασε στα σχόλια τι ΔΕΝ έκανα κ πάλι βγήκαν ωραίες

Ευχαριστω !!!!!!Θα τις φτιαξω για το μεσημερι και θα σου πω!;):):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα! σημερα σηκωθηκα με ορεξη για δουλειες μια που κοιμηθηκα σχεδον 10 ωρες!!!

απο το πρωι εκανα:

1. καφεδες-γαλα κ τα πρωινα της μικρης
  2. εφτιαξα επιτελους ολα τα παιχνιδια πεταξα κ μερικα (βουλα ευχαριστω που με παροτρινες!!!:D)
  3. εβαλα τυροπιτα να γινει (κατεψυγμενη ατομικη) κ εβαλα στην μικρη να φαει την μιση
  4. συμμαζεψα το δωματιο της μικρης κ εβαλα σκουπα
  5. την εκανα μπανιο, την ελουσα κ στεγνωσα τα μαλλια της κ βουρ για υπνο
  6. σκουπισα ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα μας
  7. εβαλα το ψαρι της μικρης στον φουρνο με λαχανικα
  8. περασα παγκους εστιες
  9. επλυνα την χυτρα
  10. εβαλα τον κουβα με νερο κ σαπουνι να μουλιασει
  11. το ιδιο κ το σκουπακι
  12. συμμαζεψα το πασο που γινοταν χαμος κ το ξεσκονισα
  13. εβγαλα ολα τα σκουπιδια εξω
  14. διπλωσα ασιδερωτα κ τα εβαλα στην θεση τους
  15. συμμαζεψα κ ξεσκονισα τραπεζαρια κ σαλονι
  16. εστρωσα τα ριχταρια
  17. εβγαλα παπλωμα κ μαξιλαρια να αεριστουν
  18. αλλαξα σεντονια
  19. ξεσκονισα κ σκουπισα το δωματιο μας
  20. ετοιμαζομαι για σουπερ κ λαικη με τα του συζηγου

επανερχομαι!!!

Καλησπέρα κορούλες.

Τι κάνετε?

Χθες λέει έγινε χαμός το βράδυ από βροχή και αέρα.... δεν πήρα χαμπάρι τίποτα... μάλλον ήμουν χάλια απο την κούραση...:shock:

Σήμερα, ξυπνήσαμε αγκαλιά με το φιογκάκι {τρύπωσε στο κρεβάτι μου όταν ξύπνησε} και τον άφησα να βλέπει παιδικά.

Σηκώθηκα και:

Έπλυνα κάποια πολύ λίγα πιατικά

Ετοίμασα πρωϊνό και για τους 2 μας

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κοκκινόρουχα

Εβαλα πλυντήριο με τα δύο καθημερινά μπουφάν, ένα του φιογκακίου και ένα του μεγάλου αγοριού

Έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα τα εκτός θέσης και αφού ετοιμαστήκαμε και ντυθήκαμε φύγαμε για βολτίτσα και δουλίτσα.

Περάσαμε από το σούπερ

Πήγαμε φούρνο

Πήγαμε παιδική χαρά

Μία βόλτα από το κολυμβητήριο που είχε κολυμβητικούς αγώνους και παρακολουθήσαμε λιγάκι

Μετά δουλίτσα

Και μετά λαϊκή... πατατούλες, ντοματούλες, κρεμμυδάκια.....

Επιστρέψαμε σπίτι μας, τακτοποίησα τις αγορές μας, άπλωσα σε κρεμάστρες τα 2 μπουφανάκια και ετοίμασα ζυμαρικά με κόκκινη σαλτσούλα και υπέροχη σαλατούλα για όλους.

Σε λίγο θα ξαναφύγω για δουλίτσα και τελευταίο ραντεβού έχω το Σοφάκι μας. ;)

Σας φιλώ, να έχετε μία όμορφη μέρα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...