Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες,

Μόλις ανέβασα και μία νέα δημοσίευση στο blog μας.

Το είχα αφήσει πολύ και όσες μου είχατε γράψει, είχατε απόλυτο δίκιο...

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η γωνιά σας είναι πολύ πολύ όμορφη!

Όπως και το μαξιλάρι! Εγώ που δεν τα πάω καλά με τα ρομαντικά, δεν θα το "διακοσμούσα" καθόλου. Υπέροχη ιδέα, πάντως, όντως!

ρε όργιο στο ορκίζομαι το σκέφτηκα και ήθελα να το γράψω (οτι εγώ και εσύ δεν θα το διακοσμουσαμε με δαντέλα - κορδέλα, το πιο πιθανό θα ήταν το τπτ ή κατι σε μονοχρωμο μαυρο!) αλλά βιαζόμουν ως συνήθως :tongue: ....

κοτούλα ο κ. Λεοπάρ?

Άριστα και τα συγχαρητήριά μου στον μαυροφόρο σας!

Κορούλες,

Μόλις ανέβασα και μία νέα δημοσίευση στο blog μας.

Το είχα αφήσει πολύ και όσες μου είχατε γράψει, είχατε απόλυτο δίκιο...

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

Σας φιλώ γλυκά και θα επανέλθω!

Εύγε!

Κάθε εβδομάδα θέλω από μια δημοσίευση! :idea:

να πάρουμε ενα ακουστικό βρε ματακια μου τότε :tongue::tongue::tongue: (σιγά το πράγμα .... μην το σκέφτεσαι καν....)

... να πάρουμε κανα κινητό, να λες γιατί έχω μία μπαχατέλα, άλλο πράγμα! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Το διόρθωσες το.. "κουστικό"! :mrgreen::twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Εύγε!

Κάθε εβδομάδα θέλω από μια δημοσίευση! :idea:

Ευχαριστούμε και.. ανταποδίδουμε! :mrgreen:

Ηταν χρήσιμη η δημοσίευση; E; E; ;)

Υ.Γ. Πρέπει να κανονίσουμε καφέ τα δυο μας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας διάβασα,είχα μείνει 3 σελίδες πίσω...!

Ειρήνη μου περαστικά και αγύριστα!Τι να πω πια...

Αρετούλα και όσες έχετε άρρωστα παιδάκια περαστικούλια,σας νιώθω!

4u έχεις δίκιο αλλά κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να συγκρατηθείς,τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ!

Αχ διάβασα τόσα κι όμως δεν θυμάμαι άλλα και με φωνάζει και το μικρό για να παίξουμε.

Α σας έχει μάθει κιόλας και με κοροιδεύουν πατέρας και κόρη που όλο μιλάω με τα κορίτσια του πάρεντς:tongue: (η μικρή λέει ''τα κοτίτσια του πάλεν'' πολύ γέλιο ρίχνω όταν το ακούω:D)

Ευχαριστούμε πολύ, Ρηνούλα μου.

ΥΓ Είμαι και γω ένα κοτίτσι του πάλεν! :tongue::tongue::tongue:

Εξαιρετική γωνιά (τη ζήλεψα τρελά!) και εξαιρετικό το μαξιλάρι! Μπράβο σου!

Εμείς φάγαμε, μάζεψα κουζίνα, πήγαμε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείο, τακτοποίησα τα ψώνια, έπλυνα και έκοψα μαϊντανό και άνηθο για να μπουν κατάψυξη, χώρισα τον κιμά στη μέση και τον έβαλα κι αυτόν κατάψυξη και τώρα πίνω το καφεδάκι μου.

Καλό βράδυ να έχουμε!

Ραβτάκι μου, πες μου σε παρακαλώ πως τα βάζεις κατάψυξη?

Τα πλένεις? Τα κόβεις σε κομμάτια και τα μοιράζεις σε μερίδες?

Βοήθησέ με γιατί με ενδιαφέρει πολυ. :D

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστούμε και.. ανταποδίδουμε! :mrgreen:

Ηταν χρήσιμη η δημοσίευση; E; E; ;)

Υ.Γ. Πρέπει να κανονίσουμε καφέ τα δυο μας.

Χρήσιμη για τις νέες και προκομμένες... εγώ που είμαι γρια και ανεπρόκοπη αυτά τα κόλπα τα έχω λιώσει λέμε :D

Αυτή η εβδ. προβλέπεται καλή για εμένα απο Τρίτη ... εκτός και αν κάτσει κανα αγγούρι 2μετρο πάλι :tongue:... ντροπή μας δλδ όλο το λέμε .... σου έχω και το μέρος.... θα φαμε όλη μέρα εκεί χε χε χε:rolleyes:

Ευχαριστούμε πολύ, Ρηνούλα μου.

ΥΓ Είμαι και γω ένα κοτίτσι του πάλεν! :tongue::tongue::tongue:

Ραβτάκι μου, πες μου σε παρακαλώ πως τα βάζεις κατάψυξη?

Τα πλένεις? Τα κόβεις σε κομμάτια και τα μοιράζεις σε μερίδες?

Βοήθησέ με γιατί με ενδιαφέρει πολυ. :D

εσύ ειδικά είσαι! κοτιτσοπάλεν! :tongue:

πως τα βάζεις? ε? ε? πως?

με τα χέρια?

με τα πόδια?

με τσιμπίδα?

ε?

ε?

όλο μυστικά είναι η ραβτ...... δεν μας λέει τπτ....

σσσσσσσσσσσσ (είναι ύποπτη κορίτσια ... είναι τόσο μυστικοπαθείς που μπορεί ακόμα να κρύβει και καποιον.....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Εδώ κι εγώ με περίεργη και λίγο "βαριά" διάθεση.

Μου λείπει το αγόρι μου :(. Ξέρω ότι το να έχει κανείς δουλειά σήμερα, έχει καταντήσει μεγάλη υπόθεση από μόνο του :mad:. Επίσης, ξέρω ζευγάρια που ανέκαθεν ήταν και θα παραμείνει ο χρόνος τους μαζί πολύ περιορισμένος εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αλλά εγώ είχα συνηθίσει αλλιώς και μου κακοφαίνεται απίστευτα.

Και είναι απίστευτα φυσικό.. γιατί το "δικαιολογείς" ματάκια μου? Είναι υπέροχο που ακόμα τον αγαπάς τόσο ώστε να σου λείπει....

Έγινε κι ένα σκηνικό με τη μικρή σήμερα στον παιδικό που με προβλημάτισε κι ήρθε κι έδεσε η καλή μου διάθεση :roll:. Ήταν σήμερα στην τάξη τους ένας νεαρός που έκανε πρακτική και έλειπε η δασκάλα τους αλλά ήταν εκεί η βοηθός. Μπήκε λοιπόν το πρωί και μετά από λίγο έβαλε τα κλάματα και τρόμαξαν να τη συνεφέρουν. Δεν τη συνέφεραν, δλδ, για την ακρίβεια, αφού πήγε τελικά σε άλλη τάξη, όπου και έμεινε. Σ' εμένα το μεσημέρι έκανε από μόνη της χαλαρή κουβεντούλα για το συμβάν ότι δεν τον ξέρει και γι' αυτό δεν ήθελε να πάει κλπ.

Έχει λογική, το καταλαβαίνεις.

Τα παιδάκια μας, ειδικά όταν είναι πολυ μικρά, αγαπούν πολύ τη συνήθεια. Την "χρειάζονται" νομίζω. Οταν λοιπόν κάτι τη διαταράξει, αντιδρούν. Το κάθε παιδάκι με το δικό του τρόπο αλλά αντιδρούν.

Είναι μπουμπουκάκια μωρε.... :P

Ειρήνη, τα νύχια είναι τέλεια! Μια χαρά το σπιτάκι αυτό το σκ, αρκεί που είστε καλά. Άλλωστε, αν κατάλαβα καλά, θα ευνοεί κι ο καιρός για χουχούλιασμα :).

Χαίρομαι που σου άρεσαν! Ευχαριστώ!

ΥΓ. Έφτιαξα μια γαριδομακαρονάδα τέλεια!

Ααααααααααααααααα :shock: και μας το τρίβεις έτσι...; στη μούρη;;;; :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εσύ ειδικά είσαι! κοτιτσοπάλεν! :tongue:

πως τα βάζεις? ε? ε? πως?

με τα χέρια?

με τα πόδια?

με τσιμπίδα?

ε?

ε?

όλο μυστικά είναι η ραβτ...... δεν μας λέει τπτ....

σσσσσσσσσσσσ (είναι ύποπτη κορίτσια ... είναι τόσο μυστικοπαθείς που μπορεί ακόμα να κρύβει και καποιον.....:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Κόρες, εάν υποψιαστώ.. εάν.... πως με επεξεργάζεται το άτιμο 4uδάκι, θα προβώ σε........... ωμοτητες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Χρήσιμη για τις νέες και προκομμένες... εγώ που είμαι γρια και ανεπρόκοπη αυτά τα κόλπα τα έχω λιώσει λέμε :D

Αυτή η εβδ. προβλέπεται καλή για εμένα απο Τρίτη ... εκτός και αν κάτσει κανα αγγούρι 2μετρο πάλι :tongue:... ντροπή μας δλδ όλο το λέμε .... σου έχω και το μέρος.... θα φαμε όλη μέρα εκεί χε χε χε:rolleyes:

Για το γριά, θα συμφωνήσω... Δεν τα βάζω με την 3η ηλικία! :twisted::twisted:

Υ.Γ. Δηλαδή, θα το κάνουμε αρμένικη? :mrgreen: Σκεφτόμουν, ένα πρωϊνό, χωρίς φιογκάκια, τα 2 μας, καφεδάκι... ;)

Υ.Γ. 2 Για αγγούρια και δε 2μετρα {μόνο έτσι τα ευχαριστιόμαστε αφού θα τα φάμε που θα τα φάμε... :tongue:} έχουμε συνηθίσει εμεις. Δεν χαλιόμαστε. Το κάνουμε re-schedule, που λέμε και στο χωριό μου. :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ρε συ 4Uδι... Που στα κομμάτια έμαθες ότι έχω την πεθερά στην κατάψυξη;

Ειρήνη μου (άστη να λέει τη γρέα...) τα συγκεκριμένα (μαϊντανό, άνηθο) τα καθαρίζω (όλο και κάποιο χορτάρι έχουν μέσα), τα πλένω, τα περνάω μια σβούρα απ το σουρωτήρι, τα ψιλοκόβω με το μαχαίρι του σαμουράι (που λέει ο άνδρας μου), τα βάζω σε ρολό κουζίνας να τραβήξουν τα νερά (βοηθάω κι εγώ ταμπονάροντας από πάνω) και τα βάζω σε πολυμπάγκ (με προτίμηση αυτά που ανοικοκλείνουν, του ΙΚΕΑ). Γράφω και ημερομηνία και είμαι κομπλέ. Κάθε φορά που χρειάζομαι, ανοίγω τη σακούλα, πετάω στο φαγητό την ποσότητα που θέλω και ξανακλείνω τη σακούλα βάζοντάς τη στην κατάψυξη.

Γενικά την κατάψυξη την δουλεύω πολύ. Αν είχα καταψύκτη θα το έκανα με μεγαλύτερες ποσότητες (όχι ότι χρειάζεται μεταξύ μας).

Εκτός από μυρωδικά, μπορεί να αποθηκεύσω χυμό φρέσκιας ντομάτας που θα χαλάσει αν δεν τη χρησιμοποιήσω, λαχανικά σε ροδέλες, ξύσμα πορτοκαλιού (τώρα που είναι η εποχή του), φράουλες ολόκληρες (όταν είναι η εποχή τους), χυμό λεμονιού (όταν έχω πολλά όπως και έκανα τις προάλλες), ζεματισμένα χόρτα (πχ σπανάκι απ τον κήπο), λαχανικά ψημένα για να μπουν σε κάποιο φαγητό (πχ για μουσακά), έτοιμες μαγειρεμένες σάλτσες αλλά και μαγειρεμένα φαγητά καθώς ποτέ δεν μαγειρεύω δύσκολα φαγητά (πχ όσπρια) για μια φορά. Πάντα μαγειρεύω 6 μερίδες και οι 3 πάνε κατάψυξη σε ένα μπολ.

Επίσης φτιάχνω πίτσες και διάφορα τυροπιτοειδή και τα αποθηκεύω για όποτε τα χρειαστώ. Εννοείται ζυμωμένα και πλασμένα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια, σουφλέ μακαρονιών χωρίς την κρέμα γάλακτος, παστίτσιο/μουσακά χωρίς τη μπεσαμέλ κ.α.

(Δεν ξέρω γιατί τα έγραψα όλα αυτά, προφανώς τα ξέρετε αλλά με έπιασε οίστρος!)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...