Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθως εφτιαχνα το δωματιο του μικρου σας θυμηθηκα και εβγαλα μια φωτο

https://imageshack.com/i/0rorvdj

ειναι η αγαπημενη μου γωνια στο δωματιο του και με εχει βολεψει παρα πολυ,γιατι εκει βαζουμε τα παιχνιδια που ασχοληται πιο πολυ,στο ενα κουτι εχει

playmobil,στο αλλο αυτοκινητακια και στο αλλο ζωακια και στα αλλα δυο εχει τα παραμυθια του,οποτε περνει οτι θελει και μετα μπορει ευκολα να τα τακτοποιησει μονος του,κι οταν μεγαλωσει θα το χρησιμοποιει σαν βιβλιοθηκη;)

Αυτό τελικά το έπιπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους! Πανέμορφη η γωνιά σας!

Κοριτσια μου ποσο χαιρομαι που σας αρεσε η γωνια μας!!!Και μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου σημεια στο σπιτι!!!

Γυρισα ομως δρυμητερη!!!

Μολις τελειωσα το μαξιλαρι που σας ελεγα,σας βαζω να μου πειτε:http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/01/country-romantic.html

Αυτό τελικά το έπιπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους! Πανέμορφη η γωνιά σας!

Πραγματικά βγηκε πολυ όμορφο και θυμήθηκα όταν σκεφτόσουν να το διαμορφώσεις έτσι. Τελικά το αφρολέξ στρωματάκι το στηρίξατε με χριτς χρατς ή με κάποιο άλλο τρόπο?

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ποσο χαιρομαι που σας αρεσε η γωνια μας!!!Και μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου σημεια στο σπιτι!!!

Γυρισα ομως δρυμητερη!!!

Μολις τελειωσα το μαξιλαρι που σας ελεγα,σας βαζω να μου πειτε:http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/01/country-romantic.html

έγραψες φιλενάδα! το απογείωσες με τα κεριά!

Σας αφήνω μόλις τελείωσε με το φαγητό του και θα κάνουμε την εργασία του για το σχολείο τη Δευτέρα! ναι ναι ναι έχουμε να διαβάσουμε ενα παραμύθι που διάλεξε εκείνος απο τη δανειστική τους βιβλιοθήκη και σε ενα έτοιμο τυπωμένο χαρτί θα ζωγραφίσει αυτό που του εκανε περισσότερο εντύπωση και θα κυκλώσει εικόνες που αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά του! :) :)

γεια σας κοριτσια! παλι εδω!

βρε βουλα τι ωραια..... μενουν ετσι? εμενα δεν θα αφηνε τιποτα ορθιο! τα παιχνιδια της ειναι ενα χαλι, μισα απο εδω, μισα απο εκει, μπερδεμενα αστα να πανε.... οσο κ να τα φτιαχνω χαλανε παλι, αν κ μερικες φορες τα βαζω κ εγω ολα μαζι για να τελειωνω ιδιως αν ειναι αργα κ ειμαι κουρασμενη!

Γιωτα μου ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα πριν...ειχαμε ενα μεγαλο κουτι και τα βαζαμε ολα μεσα....ε...γινοταν ο κακος χαμος,αυτη η κατασκευη με εχει βοηθησει πααααρα πολυ,εχω βαλει σε καθε κουτι απο μια κατηγορια,και ειναι τα παιχνιδια που παιζει πιο πολυ,στην αρχη τα μαζευα εγω και τον εβαζα να με βοηθησει,τωρα εχει μαθει και τα μαζευει μονος του και εγω βοηθαω στα παραμυθια γιατι τα βαζει...

Σας αφήνω μόλις τελείωσε με το φαγητό του και θα κάνουμε την εργασία του για το σχολείο τη Δευτέρα! ναι ναι ναι έχουμε να διαβάσουμε ενα παραμύθι που διάλεξε εκείνος απο τη δανειστική τους βιβλιοθήκη και σε ενα έτοιμο τυπωμένο χαρτί θα ζωγραφίσει αυτό που του εκανε περισσότερο εντύπωση και θα κυκλώσει εικόνες που αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά του! :) :)

Αχ τι τελεια!!!Καλη εργασια λοιπον!!!

Διαφημίσεις

του όρμηξε χωρίς αιτία και αφορμή! στο ξεκάρφωτο ενας άγνωστος περπάτησε προς το μέρος του και τον έσπρωξε :rolleyes:

ε,δε παμε καλα,εχει τρελαθει ο κοσμος....

εγω κοριτσια ξερετε τι τρεμω???Το βρισιδι και τις χειρονομιες στην οδηγηση...φαντασου τωρα να οδηγαει καποιος με το παιδι του μεσα,και να περναει καποιος και να τον βριζει,πως θα νιωθει το παιδακι που βλεπει οτι καποιος βριζει τον γονιο του????

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Εδώ κι εγώ με περίεργη και λίγο "βαριά" διάθεση.

Μου λείπει το αγόρι μου :(. Ξέρω ότι το να έχει κανείς δουλειά σήμερα, έχει καταντήσει μεγάλη υπόθεση από μόνο του :mad:. Επίσης, ξέρω ζευγάρια που ανέκαθεν ήταν και θα παραμείνει ο χρόνος τους μαζί πολύ περιορισμένος εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αλλά εγώ είχα συνηθίσει αλλιώς και μου κακοφαίνεται απίστευτα.

Έγινε κι ένα σκηνικό με τη μικρή σήμερα στον παιδικό που με προβλημάτισε κι ήρθε κι έδεσε η καλή μου διάθεση :roll:. Ήταν σήμερα στην τάξη τους ένας νεαρός που έκανε πρακτική και έλειπε η δασκάλα τους αλλά ήταν εκεί η βοηθός. Μπήκε λοιπόν το πρωί και μετά από λίγο έβαλε τα κλάματα και τρόμαξαν να τη συνεφέρουν. Δεν τη συνέφεραν, δλδ, για την ακρίβεια, αφού πήγε τελικά σε άλλη τάξη, όπου και έμεινε. Σ' εμένα το μεσημέρι έκανε από μόνη της χαλαρή κουβεντούλα για το συμβάν ότι δεν τον ξέρει και γι' αυτό δεν ήθελε να πάει κλπ.

Τώρα μου λείπει καμιά ίωση, να μας κλείσει μέσα το σκ και να μου 'ρθει και ο λογαριασμός της δεη στα ποσά που λέτε :shock::shock: και θα 'μαι εντάξει :tongue:!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια και στους αρρωστούληδες εργαζόμενους, που ενώ θα 'πρεπε να είναι σπιτάκι τους, δεν έχουν την επιλογή :mad:!

4U, πολλά μαζεμένα, μωρέ! Ελπίζω αυτό το σκ να σας αποζημιώσει και με το παραπάνω για το προηγούμενο ;)!

Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα μου περιέγραφε ο Θ πώς παραλίγο να φάει ξύλο από καμιά 10αριά ταξιτζήδες, όταν "επεσε" με τη μηχανή πάνω σε διαδήλωσή τους που είχαν κλείσει το δρόμο και προσπάθησε να περάσει από το πεζοδρόμιο. Μαζεύτηκαν, λοιπόν, γύρω του και τσαμπουκαλεύτηκαν (δεν μπορώ να σκεφτώ κάπως ευπρεπέστερα, όπως ταιριάζει σε μια κυρία σαν και του λόγου μου :tongue:, να το πω) και μου λέει "Κι εγώ, μωρό μου, ξέρεις: την κοτούλα!" :lol:

Ειρήνη, τα νύχια είναι τέλεια! Μια χαρά το σπιτάκι αυτό το σκ, αρκεί που είστε καλά. Άλλωστε, αν κατάλαβα καλά, θα ευνοεί κι ο καιρός για χουχούλιασμα :).

Πάω ν' ασχοληθώ με το σπιτάκι μου. Νομίζω θα με βοηθήσει να νιώσω καλύτερα.

Σας φιλώ όλες!

ΥΓ. Έφτιαξα μια γαριδομακαρονάδα τέλεια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γυρισα ομως δρυμητερη!!!

Η γωνιά σας είναι πολύ πολύ όμορφη!

Όπως και το μαξιλάρι! Εγώ που δεν τα πάω καλά με τα ρομαντικά, δεν θα το "διακοσμούσα" καθόλου. Υπέροχη ιδέα, πάντως, όντως!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εξαιρετική γωνιά (τη ζήλεψα τρελά!) και εξαιρετικό το μαξιλάρι! Μπράβο σου!

Εμείς φάγαμε, μάζεψα κουζίνα, πήγαμε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείο, τακτοποίησα τα ψώνια, έπλυνα και έκοψα μαϊντανό και άνηθο για να μπουν κατάψυξη, χώρισα τον κιμά στη μέση και τον έβαλα κι αυτόν κατάψυξη και τώρα πίνω το καφεδάκι μου.

Καλό βράδυ να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σας διάβασα,είχα μείνει 3 σελίδες πίσω...!

Ειρήνη μου περαστικά και αγύριστα!Τι να πω πια...

Αρετούλα και όσες έχετε άρρωστα παιδάκια περαστικούλια,σας νιώθω!

4u έχεις δίκιο αλλά κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να συγκρατηθείς,τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ!

Αχ διάβασα τόσα κι όμως δεν θυμάμαι άλλα και με φωνάζει και το μικρό για να παίξουμε.

Α σας έχει μάθει κιόλας και με κοροιδεύουν πατέρας και κόρη που όλο μιλάω με τα κορίτσια του πάρεντς:tongue: (η μικρή λέει ''τα κοτίτσια του πάλεν'' πολύ γέλιο ρίχνω όταν το ακούω:D)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...