Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα!Να 'μαι παλι!

Εκανα τα απειρα σημερα,και τωρα το σπιτι ειναι μια χαρα,τακτοποιημενο,και με ηρεμει...

λοιπον παρτε και μια λιστα:

ποτισα τα μαρουλια

ποτισα τα λουλουδια,

εβαλα στη θεση τους τα σιδερωμενα

τακτοποιησα κατι ρουχα

τακτοποιησα οτι δεν ηταν στην θεση του(και ηταν πολλα)

τιναξα και ξαναετρωσα ριχταρια

ξεσκονισα ολο το σπιτι,

εβαλα στην θεση τους τα πιατικα

επλυνα τον νεροχυτη με χλωρινη

επλυνα κατι λιγα πιατικα

καθαρισα παγκους και εστιες

επλυνα πολυ καλα το μπανιο με χλωρινη

τακτοποιησα το δωματιο μου

εστρωσα κρεβατια

τακτοποιησα την ντουλαπα στο πισω μπαλκονι

συμαζεψα το δωματιο του μικρου

τακτοποιησα την ντουλαπα του

εκανα μπανιο τον μικρο

φαγαμε

τον εβαλα για υπνο

καθως εφτιαχνα το δωματιο του μικρου σας θυμηθηκα και εβγαλα μια φωτο

https://imageshack.com/i/0rorvdj

ειναι η αγαπημενη μου γωνια στο δωματιο του και με εχει βολεψει παρα πολυ,γιατι εκει βαζουμε τα παιχνιδια που ασχοληται πιο πολυ,στο ενα κουτι εχει

playmobil,στο αλλο αυτοκινητακια και στο αλλο ζωακια και στα αλλα δυο εχει τα παραμυθια του,οποτε περνει οτι θελει και μετα μπορει ευκολα να τα τακτοποιησει μονος του,κι οταν μεγαλωσει θα το χρησιμοποιει σαν βιβλιοθηκη;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για την ΔΕΗ και μεις βογκαμε καθε διμηνο,σε μας ερχεται περιπου στα 250,μαζι με το χαρατσι.Να σας ρωτησω:ξερει καμια τι θα γινει με αυτο(χαρατσι)?

Μεχρι ποτε θα το πληρωνουμε????Ετσι οπως το πανε θα παγιοθει στο τελος......:mad:

Παίζει ρόλο το μέγεθος του σπιτιού, η γραμμή (πχ τριφασικό ρεύμα), τα τιμολόγια (πχ νυχτερινό), η περιοχή (καθώς πέραν του ρεύματος τα "κερατιάτικα" είναι πολλά...) καθώς επίσης και η παλαιότητα (για το χαράτσι). Επίσης παίζουν ρόλο οι απώλειες. Άλλο χρόνο θέλει να ζεσταθεί ένα σπίτι 80 τετραγωνικών σε πολυκατοικία στην Αθήνα με το air condition και άλλο μια μονοκατοικία 150 τετραγωνικών σε επαρχία που είναι εκτεθειμένη από όλες τις πλευρές...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δομίνα εκ πείρας μιλώντας (θα στο πουν κι άλλες κοπέλες που έχουν στεγνωτήριο)επειδή χρησιμοποιώ στεγνωτήριο απ το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη και δεν το χρησιμοποιώ άνοιξη-καλοκαίρι, θα σου πω πως δεν φταίει το στεγνωτήριο. Μήπως ανάβετε air condition; Μήπως θερμοσίφωνα; Έχεις περυσινούς λογαριασμούς να αντιπαραβάλεις ακριβώς την ίδια περίοδο;

Για εμένα πάντως τα 300 -350 είναι δεδομένα κάθε δίμηνο (μαζί με το χαράτσι εννοώ). Πέρυσι τέτοια εποχή ήρθε 450 ευρώ και ήταν απ την ηλίθια ιδέα μας να χρησιμοποιούμε τον θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Κοριτσάρα μου στεγνωτήριο χρησιμοποιώ συνεχώς 12 χρόνια τώρα.. και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κατανάλωση.. Ακόμη και με το μωρό από τον Μάρτη και μετά που γεννήθηκε η κατανάλωση αυξήθηκε ελάχιστα.. Βάλε όμως από τον Σεπτέμβρη που μου κατσικώθηκαν στο σπίτι μέχρι και σήμερα 1 μήνα ολόκληρο 2 επιπλέον άτομα σε φαγητό, μπάνιο (έχω ταχυθερμοσίφωνο και έτσι καίει μόνο όσο χρησιμοποιούμε το νερό), πλυντήρια και στεγνωτήρια.. Όσα είναι τα στεγνωτήρια τόσα είναι και τα πλυντήρια.. και προσπαθώ όσο γίνεται να τα βάζω με το νυχτερινό ρεύμα στο σύντομο πρόγραμμα..

Εντάξει είναι και τα μαγειρέματα του μωρού κάθε δυο μέρες αλλά κορίτσια τρομακτική η διαφορά.. 60% η κατανάλωση πάνω.. να φανταστείς ο προηγούμενος εκκαθαριστικός ήταν 205 Ευρώ με περίοδο καλοκαιριού μέσα (aircondition)...

Για θέρμανση έχουμε σόμπα υγραερίου.. το έναντι να καταλάβεις προ χαρατσιού έφτανε το πολύ 90 Ευρώ και με το χαράτσι τώρα να πάει 160.. Ποτέ στα 14 χρόνια που είμαι στο σπίτι δεν είχαμε ξεπεράσει τα 180 Ευρώ σε εκκαθαριστικό λογαριασμό..

L2qIp2.png

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Είχα μία τρεχάτη μέρα και το ευχαριστήθηκα.

Ήθελα πολύ να επιστρέψουμε στα "καθημερινά" μας όλοι...

Το πρωί και αφού άφησα το παιδάκι στο σχολείο, κανόνισα καφέ με 2 φίλες μου, στο σπίτι της μίας. Πολύ γέλιο και βρήκα ευκαιρία να βάψω τα νυχάκια στις φίλες μου και τα δικά μου! ;)

{ανέβηκαν πολύ τα κεφια μας}

DSCN0218_zps07bdd473.jpg

DSCN0219_zpsa4b986e8.jpg

Έφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Πέρασα και πάλι με χλωρίνες το μπάνιο

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Αδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα στις θέσεις τους

Πετάχτηκα σούπερ για 2 πραγματάκια

Ετοίμασα κέικ πορτοκαλιού

DSCN0221_zps9b3f337c.jpg

Και ένα από τα αγαπημένα φαγητά του φιογκακίου, παραγγελία του ;)

Τορτελίνια σουφλέ {πριν ολοκληρωθεί, εδώ}

DSCN0217_zpsee451bc8.jpg

Χθες, είχα κάνει όλες σχεδόν τις δουλίτσες {μέχρι και όλα τα πόμολα, πέρασα με οινόπνευμα} οπότε σήμερα δεν είχα τόσα.

Πήγα, πήρα το παιδάκι, φάγαμε και τώρα ξεκουραζόμαστε. Έχουμε αρκετό διάβασμα και τη Δευτέρα γράφει 2 διαγωνίσματα.. οπότε τα κεφάλια "μέσα" και μια χαρά μου ακούγεται, από τα παλιο-νοσοκομεία.

Οπως έλεγα σήμερα στην Βασούλα μας, προχθές, που ήμασταν στο νοσοκομείο και κοιμόταν, πήγα να το σκεπάσω. Τον "έσπρωξα" λοιπόν πιο μέσα στο κρεβάτι για να το σκεπάσω. Και με κλειστά ματάκια φώναξε:

Αφήστε με! Αφήστε με επιτέλους σας λέω!

:-(:sad::-(

Γι αυτό και θέλω τόσο έντονα να μπούμε στα καθημερινά μας....

Σας φιλώ, γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

4u έχω σοκαριστεί λίγο...... ο καημενούλης ο μικρούλης θα τρόμαξε πολύ.

Συμφωνώ μαζί σου για την βία μπροστά στα παιδάκια....... θυμάμαι με φρίκη προσωπική εμπειρία με τον μπαμπά μου που είναι πολύ νευρικός...α πα πα πα...

Όσο για τους συγγενείς...τι να πω....όσο ζεις μαθαίνεις.....δυστυχώς κανόνας για πολλά πράγματα που βρίσκουμε μπροστά μας. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι...

Οσο για την ΔΕΗ και μεις βογκαμε καθε διμηνο,σε μας ερχεται περιπου στα 250,μαζι με το χαρατσι.Να σας ρωτησω:ξερει καμια τι θα γινει με αυτο(χαρατσι)?

Μεχρι ποτε θα το πληρωνουμε????Ετσι οπως το πανε θα παγιοθει στο τελος......:mad:

Υποτίθεται ότι η τελευταία φορά και δόση που θα πληρώσουμε το χαράτσι θα είναι τον Απρίλη - Μάιο 2014 (αναλόγως σε ποια φουρνιά πληρωμής ανήκετε).. Μετά και καλά θα καταργηθεί και θα ενσωματωθεί στο φόρο ακίνητης περιουσίας... φέξε μου και γλύστρησα δηλαδή... Θα δείξει μέχρι τέλος Απρίλη τι θα γίνει..

L2qIp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!!τι κανετε?

Ααδακι τι κουλο και αυτο που παθατε?στα καλα του καθουμενου του επιτεθηκε?καλα εχουμε λαλησει..οσο για το σκυλι ευτυχως..εχω δει επιθεση σκυλου σε παιδι,σοκαριστικο..

Βουλα πολυ ομορφη η γωνια στο δωματιο του μικρου..μου αρεσε και το υφασμα στο μαξιλαρακι..καλη ξεκουραση..

Ειρηνη πως ειστε?το παιδι?

Χρυσα μου καλυτερα ειναι η μικρη ειναι απυρετη απο τη νυχτα αλλα εχει καταρροη και γκρινια..

Βασιλικη περαστικα στο κοριτσακι σου..

Δομνινα μακαρι να βρει συντομα κατι καλυτερο ο αντρας σου..στεγνωτηριο δεν εχω αν και πολυ θα το θελα..και μας η ΔΕΗ ενα 300αρι στανταρ..ποναει η ψυχη μου καθε φορα..

Φαγαμε τα ρεβυθακια μας μαζεψα την κουζινα,εβαλα το πλυντηριο πιατων και ενα πλυντηριο με ρουχα των παιδιων ,αλλαξα την μικρη και την κοιμισα και χαλαρωση τωρα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εγω βρε κοριτσακια απο την πρωτοχρονια και μετα ειμαι συνεχεια αρρωστη και εχου κουραστει... Αντιβιωση δεν εχω παρει αλλα ταλαιπωρουμαι..... ευτυχως η μικρη τα περναει ελαφρα (να χτυπησω ξυλο),,, Οποτε αναγκαστηκα το σπιτι ειναι σε περιεργη κατασταση , οχι βρωμικο αλλα ασυμαζευτο.....

Αφηστε που περιμενω 3 μηνες τωρα να πληρωθω και εγω και τιποτα....Χαιρομαι που υπαρχει δουλεια αλλα ζοριζομαι ετσι που δεν πληρωνουν.... Δεν εχω παρει τιποτα στις εκπτωσεις ουτε καν για το παιδι....

Αχ Ευάκι μου, κουράγιο. Είσαι και στεναχωρημένο, με πεσμένη ψυχολογία {λόγω των προβλημάτων που αναφέρεις} και αυτό δεν βοηθάει στο να "γιάνεις"... :?

Περαστικά σας και γρήγορα!

Ειρήνη περαστικά σας!!!

Έβαλες το τούρμπο κοπέλα μου...πόσα έκανες σε τόσο λίγη ώρα!!! μπράβο σου!

Δεν γινόταν Βασιούλα μου... εκτός που το σπίτι έβριθε από μικρόβια και δεν είχα κάνει καθόλου δουλειές λόγω που ήμουν και ΄γω άρρωστη, έπρεπε κι όλας για να μη σκέφτομαι...

Ειρηνάκι, καλή ανάρρωση για όλους σας στη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Είναι η τρίτη φορά φέτος που ακούω παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη στο φιογκάκι.

Το καλοκαίρι η νονά της μικρής χωρίς τα κλασικά συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας μόνο με έντονο πόνο στην κοιλιά και ερεθισμένη την περιοχή της σκωληκοειδούς απόφυσης και τελικά μετά από παρακολούθηση της είπαν απλά γαστρεντερίτιδα και πριν λίγες μέρες ο ανηψιός μου (15 χρ) ακριβώς το ίδιο. Και το κουφό είναι ότι ο ανηψιός μου εκδήλωσε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας αφού του πέρασε ο πόνος, τον οποίο είχε για 3-4 μέρες. :confused:

Πόσα έκανες, βρε, μετά από την ταλαιπωρία που τράβηξες;

Δεν είχα ιδέα πως μπορεί να ερεθιστούν οι κοιλιακοί αδένες από μία γαστρεντερίτιδα... :| . Πόσα μαθαίνουμε ε;

Y.Γ. Μίλησα με μία πελάτισσα και μου είπε πως πριν μερικούς μήνες, ακριβώς έτσι έκανε εγχείριση σκωληκοειδίτιδα η κόρη της... :-(

μια γρήγορη καλησπέρα και τρέχω,μάλλον θα σας διαβάσω το βράδυ αν δεν ταβλιαστώ...

Ώρες ώρες νομίζω ότι μ'έχουν καταραστεί να είμαι μονίμως στο τρέξιμο ή ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν πατίνι...τι να πω...!

φιλιά

Τόσο πολύ, Ρηνάκι μου?

Κουράγιο!

κοκκινιζω:oops::oops::oops::oops:!!!!! ειναι σαν της πρωτες μερες της σχεσης μας;);)

ΥΠΕΡΟΧΑ νέα! Μπράβο Ευάκι μου!

εδω κ εγω!

ανεβηκα επανω κατα τις 2,30 ετοιμασα την μικρη κ της εβαλα να φαει κριθαρακι με μοσχαρι, το εφαγε ολο κ μονη της! ζουμε μεγαλες στιγμες!!!:D:D:D:D:D

Μπράβο Γιωτάκι μου.... ;)

Ειρήνη τι να πω...... περαστικά και καλή ξεκούραση σωματικά και ψυχολογικά.... Μήπως να απομακρυνθείς σιγά σιγά με τον τρόπο σου από την αρνητική ενέργεια αν μπορείς;

Αχ... :roll::roll:

αααα!!!!έκανα και μια αλλαγή σήμερα κουρεύτηκα γιουπιιιι
Δείτε υπέροχη ιδέα....πως να αλλάξεις μια παλιά καρέκλα

http://creativityindiyyoucandoit.blogspot.gr/2012/10/from-trash-to-something-pretty.html

Πόσο όμορφο...!

Εγω ειμαι αρκετα κουρασμενη και εκνευρισμενη..εχω μια ενταση τι να λεω ...το απογευμα η κορη μου εκανε μια ζημια και της εβαλα τις φωνες..τωρα νιωθω τοσο ασχημα..η μικρη μου ανα 5ωρο κανει πυρετο..ευτυχως με το αντιπυρετικο πεφτει και εχει και καλη διαθεση..μαγειρεψα για αυριο ρεβυθια και μοσχαρακι με κριθαρακι εκανα τα παιδια μπανιο,μαζεψα την κουζιναεβαλα θερμομετρο και της εδωσα σιροπακι,βαλαμε και ορο στην μυτουλα και τις κοιμισα..το μεσημερι που κοιμηθηκαν σιδερωσα και το βουνο,5πλυντηρια ειχα. τακτοποιησα τα σιδερωμενα απλωσα ενα ακομη,ξεσκονισα καλα και εφτιαξα μια πιτσουλα να φαμε..εκανα και το μπανακι μου,λουστηκα και επιτελους καθομαι..ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ..

Πως είναι το παιδί, Αρετούλα μου???

:shock::shock:ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ .....μα τι κακο ματι ειναι αυτο:confused:

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου...

{πολύ χάρηκα που σε "είδα"... ;)}

Μόλις έκατσα μετά από μια ακόμη κουραστική μέρα. Χθες τη νύχτα ο μικρος ξύπνησε 3 φορές λόγω βουλωμένης μυτούλας οπότε σήμερα ήμουν κομμάτια. Ευτυχώς σήμερα ήταν καλά.

Το σπιτάκι μου είναι ασυμάζευτο, ψιλοβρώμικο, το καλάθι με τα άπλυτα ξεχείλισε και το ντουλάπι με τα ασιδέρωτα δε χωράει άλλα. Να δω αύριο που δε δουλεύω από που θα πρωτοξεκινήσω. Θέλω οπωσδήποτε να πάω και το μικρό βόλτα. Όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο καλός ο καιρός κι εγώ δεν είχα χρόνο να τον βγάλω μια βολτίτσα.

Σιγά-σιγά... πάρε κουράγιο και από μένα και το δικό μου κάδο, που παρά τα ατελείωτα πλυντήρια είναι ασφυκτικά γεμάτος!

Ο πατερας τελειωσε κ την δευτερη χημειοθεραπεια! άλλα εξι σετ εμειναν....αντε μεχρι τον Ιουνη...

Μπράβο! Με το καλό να ολοκληρώσει!

Εμείς είχαμε ένα πολύ περίεργο ΣΚ (το προηγούμενο) ... καταρχάς κάποιος άγνωστος επιτέθηκε σωματικά στο σύζυγο ενώ παίζαμε σε κεντρικό σημείο με κόσμο με το παιδί μας και τους φίλους του... δεν θα γράψω λεπτομέρειες....

Την ίδια μέρα πήγε να επιτεθεί πιτ μπουλ στο παιδί και το πρόλαβα στο δευτερόλεπτο... ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και εμφανίστηκε μετά απο κανα 5'...

Προέκυψαν και μερικά άλλα γεγονότα εντός της εβδομάδας... με εντάσεις και τσακωμούς μεταξύ συγγενών και αφορμή απάτη που εκτελέστηκε εναντίον μου και μερικών άλλων. Η δική μου αντίδραση μπορείτε να φανταστείτε πια ήταν ... γελούσα! (επειδή πολύ απλά το περίμενα ότι θα γινόταν και ήμουν προετοιμασμένη)

... μωρέ 4uδακι.. τι άσχημα γεγονότα...; Και πάντα μαζεμένα γμτ! Αμάν! :-(

{δούλευα και δεν το άκουσα, ο μπούφος! :-( }

Να σας πω και το άλλο, το προηγούμενο ΣΚ γραφτήκαμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής μας και πήραμε παραμύθια του Τριβιζά που μας αρέσουν πολύ :)

Πήρα και εγώ βιβλία που επίσης λατρεύω να διαβάζω αλλά σταμάτησα να αγοράζω απο τότε που δεν δουλεύω! (κάποτε αγόραζα τουλάχιστον 3 ανα 2μηνο) Είμαι πολυ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη!

Υπέροχη εξέλιξη. Το χω και γω στο μυαλό μου! ;)

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες, για τις γλυκές σας κουβέντες.... μου είναι πολύτιμες. :D

777885dugw57gt25.gif

Δομίνα εκ πείρας μιλώντας (θα στο πουν κι άλλες κοπέλες που έχουν στεγνωτήριο)επειδή χρησιμοποιώ στεγνωτήριο απ το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη και δεν το χρησιμοποιώ άνοιξη-καλοκαίρι, θα σου πω πως δεν φταίει το στεγνωτήριο. Μήπως ανάβετε air condition; Μήπως θερμοσίφωνα; Έχεις περυσινούς λογαριασμούς να αντιπαραβάλεις ακριβώς την ίδια περίοδο;

ναι κ γω δεν εχω δει μεγάλη διαφορά με το στεγνωτήριο παρότι δουλεύει διπλοβάρδιες το καλό μου!!παρεπιπτώντος αλλάξαμε πλακέτα - σας είχα πει ότι είχε χαλάσει - και στοίχισε ενα 100ρικο...τεσπα...παρόλα αυτά και μεις 450ρια στη δεη, αλλά είναι που είναι πολλά τετραγωνικά το σπίτι, ο λέβητας που δουλεύει και φυσικά τα λατρεμένα χαράτσια!!τεσπα, καλά να μαστε να τα πληρώνουμε..

ειναι η αγαπημενη μου γωνια στο δωματιο του και με εχει βολεψει παρα πολυ,γιατι εκει βαζουμε τα παιχνιδια που ασχοληται πιο πολυ,στο ενα κουτι εχει

playmobil,στο αλλο αυτοκινητακια και στο αλλο ζωακια και στα αλλα δυο εχει τα παραμυθια του,οποτε περνει οτι θελει και μετα μπορει ευκολα να τα τακτοποιησει μονος του,κι οταν μεγαλωσει θα το χρησιμοποιει σαν βιβλιοθηκη;)

πανέμορφο!και χωράει και πολλά πράγματα, αχ μου αρέσει πάρα πολύ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Παρασκευή σήμερα, αντε ας περάσουν οι ωρίτσες μου να παω σπιτάκι μου και το απόγευμα εχει βόλτες!!:Dκαλό ΣΚ να έχουμε!

Να περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ, Ερσάκι μου!

Και εγω σημερα εχω πολλες δουλιτσες και δεν ξερω τι θα πρωτοπρολάβω να κανω.Πήγα τον μικρο σχολειο και μετα για καφεδακι με φιλες(ειναι μακρια το σπίτι,δεν συμφαιρει να γυριζω πισω) και στη συνεχεια γυμναστηριο.Πήγα σουπερ μαρκετ ,μαναβικο,φουρνο και επέστρεψα σπίτι.Εβαλα φακες να γινονται και ξεκιναω.Το απόγευμα ο μικρος εχει καρατε και εγω εχω κανονισει να πάω για κουρεμα.Εχω ξεμεινει ομως από λεφτα ,και με βλέπω να το ακυρωνω.

Αχ... και γω,έχω να κόψω τα μαλλιά μου 4 μήνες! Το πιστεύεις Χρυσάκι μου.. "λυπάμαι" τα 10? για τα μαλλιά μου και έχουν γίνει... :-(:-(

Κορίτσια μου ήρθε η ΔΕΗ χθες και έπαθα εγκεφαλικό.. 350 Ευρώ.. 150 Ευρώ παραπάνω από τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό.. Αποφασίσαμε να πάρουμε απλώστρα και στο στεγνωτήριο να βάζουμε μόνο τα ρούχα του μικρού.. Προσθέστε στα δικά μας και 8 πλυντήρια και στεγνωτήρια της πεθεράς μου το μήνα οπότε καταλαβαίνετε.. και ναι, η πεθερά μου κάνει τη λάτρα της σε μας διότι δεν φέραν το πλυντήριο με τα πράγματά τους όταν κάνανε μετακόμιση για να μην επιβαρύνονται στο ρεύμα... Άτιμη ανάγκη..

Ελα να μοιραστούμε τα εγκεφαλικά μας, κορίτσι μου... 308? και μας... :-(

Κοριτσια καλησπερα!

Πηξιμο τρελο παλι, αλλα ηθελα να πω ενα γεια! :P

Κατ' αρχην Ειρηνη περαστικα σας και να σταματησει εδω πια το κακο!

Καλό σαβ/κο κοριτσάκι μου!

Απλώς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Χίλια μπράβο, Βουλάκι μου!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια! παλι εδω!

• ανεβηκα στο σπιτι κ ετοιμασα την μικρη, της εβαλα να φαει κ οσο ετρωγε:
  • απλωσα ενα πλυντηριο (με πατακια, ξεσκονοπανα κ 2 ζευγαρια παντοφλες.)
  • τακτοποιησα ολα τα σιδερωμενα (κ ητα παρα πολλα!!!)
  • εφτιαξα τις καλτσες μας (απειρες!) κ μπηκαν στην θεση τους (πεταξα κ μερικες)
  • μαζεψα τα του φαγητου της μικρης

περιμενω τον αντρα μου να φαμε

ειρηνη μου μπραβο που γυρνατε στην καθημερινοτητα σας! η καθημερινη ρουτινα ειναι πολυ σημαντικη!

ωραια νυχια!!! τα δικα μου τα αφησα 2 μερες αβαφτα κ σπασαν ολα!:(

βρε βουλα τι ωραια..... μενουν ετσι? εμενα δεν θα αφηνε τιποτα ορθιο! τα παιχνιδια της ειναι ενα χαλι, μισα απο εδω, μισα απο εκει, μπερδεμενα αστα να πανε.... οσο κ να τα φτιαχνω χαλανε παλι, αν κ μερικες φορες τα βαζω κ εγω ολα μαζι για να τελειωνω ιδιως αν ειναι αργα κ ειμαι κουρασμενη!

παω να στρωσω τραπεζι

Αυτη η δεη εχει γινει φοβος ολων των οικογενειων!

Εμας ηρθε 219 αλλα συνηθως πληρωνουμε 180 ,δεν ειναι πολλα για τα τετραγωνικα μας, αλλα και πάλι βαρυ μας ερχεται.

Από δουλειες ,προχωρησα αρκετα και μου εχει μεινει μονο να βαλω σκουπά.

Επλύνα καλά τα μπάνια ,

αλλαξα πετσετες και χαλακια,

μετεφερα ξυλα για το τζακι

και σκουπισα τη βεραντα.

Καθαρισα κουζινα και εβαλα ενα γρηγορο πλυντηριο με τα βραδυνα και τα πρωινα,

αλλαξα σεντονια στο κρεβάτι μας ,

ξεσκονισα καλά ολα τα υπνοφωματια και το σαλονι,

μαζεψα ολα τα σκουπίδια,

ετοιμασα λαχανοτηγανιτες και τις τηγανισα ,

εστρωσα τραπέζι ,

φαγαμε ,

ξαναμαζεψα κουζινα ,

επλυνα καλα παγκους και μικροσυσκευες.

Τωρα ο μικρος τελειωνει το διαβασμα του και θα φύγουμε για το καράτε.

Ειρηνη μου ,σε κατι τετοιες στιγμες ειναι που δινεις την πρεπουσα αξία στην καθημερινη ρουτινα.Μπραβο για νυχια ,τελεια ειναι!!!!

Κωνμαμα ,πολύ ομορφη αυτη η γωνια!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας!!!

Γύρισα πριν απο καμία ώρα...είχα πάει στην μαμά μου για καφεδάκι και να τους δώ....!

4U τι πάθατε βρε κοπέλα μου??? Του άντρα σου του όρμησε για να τον κλέψει ή αντάλλαξαν κουβέντες απο πρίν???? Δεν του έριξες κανένα κλωτσίδι του τύπου όσο του κράταγε τα χέρια ο άντρας σου!!!!

Το παιδάκι φαντάζομαι σοκ που θα έπαθε!!! ουφ! Αμ το άλλο με το σόι τι να πω!!!

του όρμηξε χωρίς αιτία και αφορμή! στο ξεκάρφωτο ενας άγνωστος περπάτησε προς το μέρος του και τον έσπρωξε :rolleyes:

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Είχα μία τρεχάτη μέρα και το ευχαριστήθηκα.

Ήθελα πολύ να επιστρέψουμε στα "καθημερινά" μας όλοι...

Το πρωί και αφού άφησα το παιδάκι στο σχολείο, κανόνισα καφέ με 2 φίλες μου, στο σπίτι της μίας. Πολύ γέλιο και βρήκα ευκαιρία να βάψω τα νυχάκια στις φίλες μου και τα δικά μου! ;)

{ανέβηκαν πολύ τα κεφια μας}

Έφυγα για δουλίτσα και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Πέρασα και πάλι με χλωρίνες το μπάνιο

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Αδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα στις θέσεις τους

Πετάχτηκα σούπερ για 2 πραγματάκια

Ετοίμασα κέικ πορτοκαλιού

Και ένα από τα αγαπημένα φαγητά του φιογκακίου, παραγγελία του ;)

Τορτελίνια σουφλέ {πριν ολοκληρωθεί, εδώ}

Χθες, είχα κάνει όλες σχεδόν τις δουλίτσες {μέχρι και όλα τα πόμολα, πέρασα με οινόπνευμα} οπότε σήμερα δεν είχα τόσα.

Πήγα, πήρα το παιδάκι, φάγαμε και τώρα ξεκουραζόμαστε. Έχουμε αρκετό διάβασμα και τη Δευτέρα γράφει 2 διαγωνίσματα.. οπότε τα κεφάλια "μέσα" και μια χαρά μου ακούγεται, από τα παλιο-νοσοκομεία.

Οπως έλεγα σήμερα στην Βασούλα μας, προχθές, που ήμασταν στο νοσοκομείο και κοιμόταν, πήγα να το σκεπάσω. Τον "έσπρωξα" λοιπόν πιο μέσα στο κρεβάτι για να το σκεπάσω. Και με κλειστά ματάκια φώναξε:

Αφήστε με! Αφήστε με επιτέλους σας λέω!

Γι αυτό και θέλω τόσο έντονα να μπούμε στα καθημερινά μας....

Σας φιλώ, γλυκά!

Υπέροχο χρώμα!!!

και πόσο χαίρομαι που σε βλέπω φουλ στη ρουτίνα ..... σε όποιον συμβαίνουν αναποδιές εκτιμά διαφορετικά τη ρουτίνα, πιστέψτε με :P

4u έχω σοκαριστεί λίγο...... ο καημενούλης ο μικρούλης θα τρόμαξε πολύ.

Συμφωνώ μαζί σου για την βία μπροστά στα παιδάκια....... θυμάμαι με φρίκη προσωπική εμπειρία με τον μπαμπά μου που είναι πολύ νευρικός...α πα πα πα...

Όσο για τους συγγενείς...τι να πω....όσο ζεις μαθαίνεις.....δυστυχώς κανόνας για πολλά πράγματα που βρίσκουμε μπροστά μας. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι...

Αφροδιτάκι μου δεν έχω σκοπό να ξεμπερδέψω... γιατί απλά δεν έχω σκοπό να μπερδευτώ και να πάω δικαστικά. Το πιο πιθανό είναι να δικαιωθούμε γιατί υπάρχουν ισχυρά στοιχεία αλλά πραγματικά δεν νομίζω οτι στη συγκεκριμένη φάση μου περισσεύει και για εκεί ενέργεια προς ξόδεμα.

Το συγκεκριμένο σκεπτικό ανθρώπων και η συμπεριφορά τους εδώ και χρόνια ήταν ανάλογη του αποτελέσματος και είμαι σίγουρη οτι θα με δικαιώσει η ζωή κάποια στιγμή...

... μωρέ 4uδακι.. τι άσχημα γεγονότα...; Και πάντα μαζεμένα γμτ! Αμάν! :-(

{δούλευα και δεν το άκουσα, ο μπούφος! :-( }

Υπέροχη εξέλιξη. Το χω και γω στο μυαλό μου! ;)

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες, για τις γλυκές σας κουβέντες.... μου είναι πολύτιμες. :D

να πάρουμε ενα ακουστικό βρε ματακια μου τότε :tongue::tongue::tongue: (σιγά το πράγμα .... μην το σκέφτεσαι καν....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...