Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έκανα τις δουλίτσες μου, ξαναφάγαμε (πότε θα το κόψω αυτό το κακό συνήθειο????!!! :(:tongue: ), σιδέρωσα... το σπιτάκι μου είναι σε άψογη τάξη αν και όχι πεντακάθαρο, άναψα τα κεράκια μου, έκανα τα μπανάκια μου και τώρα θα φτιάξω λίγο το μαλλάκι... νιώθω ήρεμη!

Καλό σας βραδυ κοριτσάκια μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω αγοράσει μεγάλα σελτεδάκια απο τα jumbo και έχω σωθεί, είναι περίπου ένα μέτρο μεγάλα και είναι αδιάβροχα....ειδικά με την μεγάλη όταν είχε πρωτοκόψει την βραδινή πάνα είχαμε θέμα!

Με βάλατε σήμερα σε πασχαλινή ατμόσφαιρα και έκανα τις αγορές μου και εγώ...οι γλάστρες προχωράνε καλά μου έχει μείνει η τρίτη και ανεβάζω φωτογραφίες μετά....ειδικά η μια είναι σαν ψεύτικη!!!

Αγόρασα κόκκινες χαρτοπετσέτες για να κάνω χάρτινα λουλουδάκια για το μαγιάτικο στεφάνι αργότερα και 2 μπέζ χρωματιστές πεταλουδίτσες για να το στολίσω, μην είναι κατακόκκινο :P :p

επίσης βρήκα ένα περίεργο υλικό φανταστείτε πορτοκαλί πλαστικό δίχτυ και πήρα ένα μέτρο για να φτιάξω μπολάκια με ατλακόλ κάτι σαν αυτό http://www.ftiaxto.gr/projects/%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%89%CE%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82

Σε αυτά θα στολίσω τα πολύχρωμα αυγουλάκια μου που θα φτιάξω την άλλη εβδομάδα με χαμομήλι, παντζάρι και σπανάκι...

Επίσης για να μην είναι παραπονεμένη η πορτοκαλί πιατέλα μου, θα φτιάξω και πορτοκαλί βάζα σαν αυτά http://fridge.gr/wp-content/uploads/2012/01/DSC02530.jpg?9d7bd4 για να βάλουμε φρέσκα λουλουδάκια στο χωριό και το καλοκαίρι κεράκια στον κήπο....έχω πολλά γυάλινα βάζα που τα έχω και κάθονται, απο σάλτσες....βρήκα πορτοκαλί κορδόνι και με κόλλα θα το κολλήσω στα βάζα και θα το φέρω σβούρα ντύνοντας το όλο!!!

Με έπιασαν οι καλλιτεχνίες μου!!! την άλλη εβδομάδα έχω και κουλουράκια να ζυμώσω...αλλά έχω 2 καλές βοηθούς (κόρες) δεν ανησυχώ!!!!! Μόλις φωνάξω την μαγική λέξη "Ελάτε ζύμη", βγάζουν φτερά στα πόδια :P :p :P

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες μου!!

Δεν μπηκα σημερα καθολου,γιατι ειχα πολλες εξωτερικες δουλειες το πρωι!:cool:

Το απογευμα εβαλα τη μικρουλα για υπνο και εκανα λιγα πραγματακια..

-Σαλονι-κουζινα : Σκουπισμα/ξεσκονισμα/τακτοποιηση/σφουγγαρισμα

-Καθαρισα και την τεραστια μπαλκονοπορτα που εχω στο σαλονι και ελαμψε κ τωρα βλεπω και καλυτερα τη θεα που εχω!!:P;):tongue:

-Καθαρισα το μπανιο/τουαλετα με πανακια κλινεξ

Διαβασα πως οι περισσοτερες ξεκινησατε τη γενικη σας και ζηλεψα..:eek:

Ετσι ειπα να κανω και εγω καποια πραγματακια..

Ξεκινησα απο το μπαλκονι λοιπον γιατι το παραμελησα παρα πολυ ολο το χειμωνα!

Και σας λεω τι εκανα:

-Κλαδεψα τα δεντρακια μου

-Εκοψα τα ξερα φυλλαρακια κ μαζεψα κ αυτα που ηταν στις γλαστρες

-Καθαρισα τις γλαστρες [εξωτερικα] κ εγιναν σαν καινουργιες!

-Ποτισα και εβαλα κ λιπασμα [αλγκοφλας]

-Καθαρισα τα καγκελα

-Καθαρισα το τραπεζι,τις καρεκλες κ ενα διακοσμητικο που εχω

-Σκουπισα και σφουγγαρισμα,ακομα κ πισω απο τις γλαστρες!

Τελειο το μπαλκονι!!Εχω και απιστευτη θεα κοριτσια, καποια στιγμη θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο:D

Επομενη αποστολη : Υπνοδωματιο!!

*Εγω κοριτσια δεν εχω μπατζουρια,σιτες και ετσι δεν εχω ΚΑΙ αυτη τη δουλεια!:tongue:

*Δεν εχω επισης κουρτινες!Εχω ρολα κ τα κανω με ενα βιτεξ, δεν ξερω αν υπαρχει κ αλλος τροπος πιο σωστος!

*Ειρηνη!!!Τελειες οι χηνες!!Μου αρεσε επισης πολυ το διακοσμητικο της εισοδου!Πολυ σικ!!;)

Εχω να πλυνω πολλαααααα πιατα!!!

Παω να ξεκουραστω λιγο κ ισως μπω πιο μετα!

Μακια!

Mamavasia τελεια η πιατελα!!

Εμενα να δεις καλλιτεχνειες που με επιασαν!

Θα φτιαξω πολλα πραγματακια για τη βαφτιση,οποτε οτι βρισκεις βαζε το λινκ κ απο δω πλιζζ!!

Θα φτιαξω επισης και αυτες τις χαρτνες μπαλες που εκανε και η ΜΑΡΙΛΟΥ!!Ελπιζω να πετυχουν γιατι μου αρεσουν πολυ!

Διαφημίσεις

Τι καλά! Σήμερα έκανα αρκετές δουλίτσες! Με βοήθησε η λίστα με τις δουλειές που έφτιαξα και η μικρούλα μου, που κάθισε 2 ώρες (:shock: :shock:) στο παρκοκρέβατο παίζοντας! :P

Λοιπόν,

• σκούπισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι
  • σφουγγάρισα και το μπαλκόνι (μόνο που δεν το σκούπισα πρώτα, ήταν... έμπνευση της στιγμής, το αποτέλεσμα θα φανεί το πρωί :rolleyes:)
  • τακτοποίησα κατά σειρά μεγέθους κάτι χάρτινες σακούλες, πολλές, από τα δώρα της βάφτισης της μικρής (νομίζω ότι η Ειρήνη όταν το διαβάσει αυτό θα φρικάρει.. :rolleyes: Θα φρικάρει δε ακόμα περισσότερο αν μάθει ότι έχουμε κρατήσει και τις σακούλες από τα δώρα του γάμου μας πριν 3 χρόνια και τις έχουμε... τακτοποιημένες στο πατάρι :mrgreen: Πάντως της βάφτισης που τις έχουμε κάτω τις χρησιμοποιούμε. Έχουν μείνει οι μισές ;))
  • ξανατακτοποίησα και οργάνωσα τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τον καναπέ της κουζίνας, όλο μπάχαλο γίνεται εκεί μέσα, αυτή τη φορά χρησιμοποιησα και κάτι διαχωριστικά συρταριών, ελπίζω να βοηθήσουν
  • έβαλα δύο πλυντηρια, μόνο που δεν τα άπλωσα ακόμα
  • τακτοποίησα τα συρτάρια με τα ρούχα της μικρής που τα είχα κάνει μπάχαλο
  • τακτοποίησα το συρτάρι μου με τα εσώρουχα
  • καθάρισα την πόρτα του μπαλκονιού της κουζίνας μέσα κι έξω, πέρασα με ένα βρεγμένο πανί και τη σίτα
  • καθάρισα τον τοίχο χαμηλά στην κουζίνα που είχε μαυρίλες και λεκέδες, με ένα πανάκι με μικροΐνες βουτηγμένο σε νερό, έκανε δουλίτσα
  • δοκίμασα να καθαρίσω με τον ίδιο τρόπο και την πόρτα του μπάνιου και της κρεβατοκάμαρας, αλλά τζίφος, δεν καθάρισε...

Φυσικά αυτά δεν τα έκανα μόνο τις 2 ώρες που έπαιζε η μικρή, αλλά και όσο κοιμόταν το μεσημέρι.

Τώρα τάισα τη μικρή, έφαγα κι εγώ κι ευελπιστώ να παίξουμε λιγάκι.

Επίσης ευπειθώς αναφέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει 1,5 κιλό ελαφρύτερη! :-P

Γιούπιιιι! Τώρα μένει να μην πάρω αυτό το 1,5 κιλό και να χάσω και άλλα 4,5 (αχ, και σήμερα έφαγα ένα κομμάτι γλυκό μωσαϊκό και 2 μηλοπιτάκια. Είχα πει ότι δε θα έτρωγα γλυκό μέχρι το Σαββατοκύριακο, αλλά... δεν άντεξα... :oops::rolleyes:)

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

ευχαριστω κουκλες!

το σαπουνισα καλα το σκουπισα καλα με μια πετσέτα και αυριο θα το βγάλω στον ήλιο ελπιζω να μην αφησει λεκε!!:-([/QUOT

γυρισε το απο την αλλη πλευρα και αυριο εξω ή με σεσουαρ στεγνωμα μικρη κατουριομουν συνεχεια πανω μου οποτε εχω γινει ειδικος!!!Σαμπουαν σε βουρτσακι που καθαριζουμε χαλια ξεβγαλμα με πετσετα και αλλαγη πλευρας αν ειναι αργα το βραδυ το πρωι ηλιος ή αν βρεχει σεσουαρ λεκεδες θα μεινουν αλλα μην τρελλενεσε μονο εσυ το βλεπεις χωρις σεντονι χεχεχε

Happy Swap καλή μου, φέρνεις ότι δεν θέλεις και παίρνεις ότι άλλο έχεις ανάγκη χωρίς έξοδα (να μην παινέψω και το σπίτι μου ???) :P :p :P

Καλησπέρα σας...

Δεν έχω χρόνο λέμε... μόλις κοιμήθηκαν τα τερατάκια... και άνοιξα το laptop της δουλειάς...

mamavasia... μπράβο και για την ιδέα και για την οργάνωση.... μου άρεσε πολύ...

θα σε πείραζε να ενημερώσεις και εδώ όταν οργανωθεί;;;

φιλάκια και κεφάλια μέσα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ευχαριστώ!!!

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Οι περισσότερες έχετε παιδιά, μικρά μεγάλα. Το θέμα μου είναι το εξής ότι τα περισσότερα παιχνίδια του μικρού μου τα έχω στο σαλόνι γιατί εκεί καθόμαστε την περισσότερη ώρα. Σκέφτομουν να τα πάω στο δωμάτιό του αλλά εκεί μόνο αν είμαι κ εγώ μαζί του κάθεται κ κυρίως πάμε για ύπνο. Μετά μου ήρθε ιδέα να τα πάω στο καθιστικό που ειναι δίπλα από την κουζίνα (χωρίζονται με ένα πάσο) εκεί έχω έναν καναπέ κ το τραπέζι που τρώμε καθώς κ μία μικρή τηλεόραση. Έλεγα να συνδέσω κ ένα παλιό dvd εκεί για να βλέπει όταν του βάζω. Είναι δίπλα στο σαλόνι. Έχει συνηθίσει τόσο στην εικόνα του σαλονιού, άλλωστε είναι κ ο πρώτος χώρος που βλέπεις μόλις μπεις σπίτι. Αφού μόλις ξυπνάει λέει παμε μέσα. Τι να κάνω λέτε;

ευχαριστω κουκλες!

το σαπουνισα καλα το σκουπισα καλα με μια πετσέτα και αυριο θα το βγάλω στον ήλιο ελπιζω να μην αφησει λεκε!!:-([/QUOT

γυρισε το απο την αλλη πλευρα και αυριο εξω ή με σεσουαρ στεγνωμα μικρη κατουριομουν συνεχεια πανω μου οποτε εχω γινει ειδικος!!!Σαμπουαν σε βουρτσακι που καθαριζουμε χαλια ξεβγαλμα με πετσετα και αλλαγη πλευρας αν ειναι αργα το βραδυ το πρωι ηλιος ή αν βρεχει σεσουαρ λεκεδες θα μεινουν αλλα μην τρελλενεσε μονο εσυ το βλεπεις χωρις σεντονι χεχεχε

σωστα μόνο εγω εχω την τιμή να το βλέπω ξέστρωμένο!!!:rolleyes::D

το καθαρισα και τωρα κοιμάται το σπλάχνο μου σαν πουλάκι!!!

αυριο ο ήλιος θα κάνει τη δουλειά του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...