Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλε τι να πειράζει ... μέχρι το καλοκαίρι θα σου το έχω κάνει κούκλα..... μαρή έχεις κήπο και το έχεις παρατημένο και ανεκμετάλλευτο?
ναι δυστυχως εχω πολλους κηπους 5 για την ακριβεια.στον ενα εχω βαλει ενα λουλουδι που ειχα στο παλιο σπιτι πεθαμενο κ εδω αναστηθηκε...εχω ονειρευτει πολλα,γκαζον,μπαρμπεκιου χτιστο φωτακια κουνιες κτλ,αλλα μου λειπει το βασικο!!!!ΛΕΦΤΑ....:confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αν αυτός ο κερατάς έχει όπλο? και στο βγάλει? .... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ... ποτέ μα ποτέ δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και πως μπορεί να αντιδράσει...
εχεις δικιο.απλα την ωρα που συμβαινει αυτο το μυαλο θολωνει,κ δεν σκεφτεσαι αν ο αλλος εχει κατι.. ιδιως οταν κινδυνευει το παιδι σου..κ γιαυτο φορτωσα,δεν τον πετυχε μονο του,ή σε μια εριμια που κ παλι,ειχε ενα παιδι μαζι του...οταν μας διερηξαν το σπιτι ο αντρας μου ελεγε,αν τον πετυχενα θα γινοταν της π.....ας,ή αυτος ή εγω...το αλλο ακρο!!!

ναι δυστυχως εχω πολλους κηπους 5 για την ακριβεια.στον ενα εχω βαλει ενα λουλουδι που ειχα στο παλιο σπιτι πεθαμενο κ εδω αναστηθηκε...εχω ονειρευτει πολλα,γκαζον,μπαρμπεκιου χτιστο φωτακια κουνιες κτλ,αλλα μου λειπει το βασικο!!!!ΛΕΦΤΑ....:confused::confused:

το τελευταίο λείπει απο όλους.... :( ενα συμμάζεμα μπορεί να γίνει και μια μικρο διακόσμηση με υλικά που ήδη έχεις

εχεις δικιο.απλα την ωρα που συμβαινει αυτο το μυαλο θολωνει,κ δεν σκεφτεσαι αν ο αλλος εχει κατι.. ιδιως οταν κινδυνευει το παιδι σου..κ γιαυτο φορτωσα,δεν τον πετυχε μονο του,ή σε μια εριμια που κ παλι,ειχε ενα παιδι μαζι του...οταν μας διερηξαν το σπιτι ο αντρας μου ελεγε,αν τον πετυχενα θα γινοταν της π.....ας,ή αυτος ή εγω...το αλλο ακρο!!!

μα αυτό είναι το θέμα δεν μπορείς να αφήσεις το μυαλό να θολώσει όταν έχεις παιδί είτε μαζί σου είτε σπίτι... (ως γνωστό τα παιδιά χρειάζονται τους γονείς τους ζωντανούς....)

Πριν πολλά χρόνια μόνη με το σύζυγο σε καβγά μεγάλο στο δρόμο μας έβγαλαν όπλο!

Το έχουμε ζήσει και ξέρει την άποψή μου ...

Διαφημίσεις

μα αυτό είναι το θέμα δεν μπορείς να αφήσεις το μυαλό να θολώσει όταν έχεις παιδί είτε μαζί σου είτε σπίτι... (ως γνωστό τα παιδιά χρειάζονται τους γονείς τους ζωντανούς....)

Πριν πολλά χρόνια μόνη με το σύζυγο σε καβγά μεγάλο στο δρόμο μας έβγαλαν όπλο!

Το έχουμε ζήσει και ξέρει την άποψή μου ...

οκ τοτε παω πασο!!!εχειχιλια δικια...ασε το θεμα κηπος ειναι μεγαλη ιστορια!!σας φιλω παω για ενα τσιγαρακι σε μια φιλη κ μετα για παιδομαζεμα

Καλημερααα!Τοι κάνετε?

Χτυπησε πολλους η ιωση μου φαινεται.

Βασιλικη ,περαστικά στο κοριτσακι σου!

Αρετη,πως ειναι η μικρη?

Μαρια ,μην αγχωνεσαι ,σιγασιγα ολα θα τα κάνεις .Η μικρη ειναι καλά σημερα?

4U,τι πραγματα ειναι αυτα???Εχουμε σαλταρει ολοι μου φαινεται...

Και εγω σημερα εχω πολλες δουλιτσες και δεν ξερω τι θα πρωτοπρολάβω να κανω.Πήγα τον μικρο σχολειο και μετα για καφεδακι με φιλες(ειναι μακρια το σπίτι,δεν συμφαιρει να γυριζω πισω) και στη συνεχεια γυμναστηριο.Πήγα σουπερ μαρκετ ,μαναβικο,φουρνο και επέστρεψα σπίτι.Εβαλα φακες να γινονται και ξεκιναω.Το απόγευμα ο μικρος εχει καρατε και εγω εχω κανονισει να πάω για κουρεμα.Εχω ξεμεινει ομως από λεφτα ,και με βλέπω να το ακυρωνω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 6! στις 10 η μικρη φωναζε νανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κ επεσε ξερη στις 10,15!

εγω εκμεταλευτηκα το γεγονος οτι ξυπνησαμε νωρις κ εκανα τα εξης:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. περασα το μπανιο
  3. συμμαζεψα τα παιχνιδια της μικρης
  4. εβαλα ολα τα σιδερωμενα πανω στο κρεβατι για να τα τακτοποιησω (αλλα δεν προλαβα) κ την πρεσσα στην θεση της και ναι! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ!!! (ουτε απλυτα, μονο 1 πλυντηριο που στεγνωνει) ευα μου συγνωμη, καφε θελω, αλλα σιδερο δεν σου κανω!!!!
  5. μαγερεψα φασολαδα για εμας κ κριθαρακι με κρεας για την μικρη
  6. εβαλα ψωμι να γινεται
  7. μαζεψα νεροχυτη
  8. μαζεψα τα σκουπιδια κ τα πεταξα
  9. ετοιμασα την μικρη για υπνο κ κατεβηκα για δουλεια.

καθαριοτητα θα κανω καποια σημερα κ καποια αυριο

4u ελεος, τι παθατε? ευτυχως που δεν ηταν σοβαρο! για τους συγγενεις δεν θα σχολιασω τιποτα! δυστυχως δεν μπορουμε να τους επιλεξουμε!

κ εγω τα φοβαμαι αυτα τα νταιλικια στον δρομο!!! ο δικος μου ειναι κ οξιθυμος, αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος προσπαθει κ το μαζευει!

δημητρα κ ο αδελφος σου πολυ ατυχια! μπραβο για τον καφε! θελω κ εγω!!!

βασω περαστηκα στο κοριτσακι σου! ειναι καλυτερα?

μαρια κ το δικο μου σπιτι θελει καθαριοτητα, απλη συντηρηση κ συμμαζεμα κανω ολη την εβδ. η σκονη κ τα χνουδια κανουν παρτυ!

ειρηνη μου πως εισαστε?

εδω γυρω θα ειμαι

Καλημέρα κοριτσάκια μου και περαστικά και αγύριστα στις άρρωστες μανούλες και στα άρρωστα παιδάκια και μωράκια..

Εμείς ευτυχώς δόξα το Θεό είμαστε καλά από υγεία και έτσι ελπίζω να παραμείνουμε μιας και ο μικρός μου δεν είναι ούτε 11 μηνών ακόμη και ξέρετε όλες σας πόσο επικίνδυνο είναι να αρρωσταίνουν τα μωρά σε αυτές τις ηλικίες..

Ειρηνάκι ελπίζω πραγματικά να ήταν η τελευταία σας ταλαιπωρία.. φτάνει πια.. και αφού ξέρεις ποια είναι η "πηγή" της αρνητικής ενέργειας θα σε συμβούλευα, εάν γίνεται φυσικά, όσο πιο γρήγορα να απομακρυνθείς από αυτή..

Κορίτσια μου ήρθε η ΔΕΗ χθες και έπαθα εγκεφαλικό.. 350 Ευρώ.. 150 Ευρώ παραπάνω από τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό.. Αποφασίσαμε να πάρουμε απλώστρα και στο στεγνωτήριο να βάζουμε μόνο τα ρούχα του μικρού.. Προσθέστε στα δικά μας και 8 πλυντήρια και στεγνωτήρια της πεθεράς μου το μήνα οπότε καταλαβαίνετε.. και ναι, η πεθερά μου κάνει τη λάτρα της σε μας διότι δεν φέραν το πλυντήριο με τα πράγματά τους όταν κάνανε μετακόμιση για να μην επιβαρύνονται στο ρεύμα... Άτιμη ανάγκη..

Ο σύζυγός μου είναι πολύ πιεσμένος στη δουλειά του και μου δήλωσε ότι αρχίζει να ψάχνει για άλλη δουλειά.. Μακάρι να βρει και μακάρι να είναι και πιο κοντά στο σπίτι.. Τώρα δουλεύει 25 χιλιόμετρα μακριά και κάθε μήνα με τα διόδια και το γκάζι που βάζουμε θέλουμε γύρω στα 250 Ευρώ μόνο και μόνο για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά..

Ούτε εγώ πιστεύω στη σωματική βία αλλά όταν ο άλλος σε απειλεί θεωρώ ότι πρέπει να αντιδράς.. εννοείται ότι κανείς ξένος δεν θα έμπαινε στη μέση.. είναι εποχές τώρα να διακινδυνεύεις τη σωματική σου ακεραιότητα; ειδικά όταν έχεις οικογένεια; άγριες εποχές..

Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Γύρισα πριν απο καμία ώρα...είχα πάει στην μαμά μου για καφεδάκι και να τους δώ....!

4U τι πάθατε βρε κοπέλα μου??? Του άντρα σου του όρμησε για να τον κλέψει ή αντάλλαξαν κουβέντες απο πρίν???? Δεν του έριξες κανένα κλωτσίδι του τύπου όσο του κράταγε τα χέρια ο άντρας σου!!!!

Το παιδάκι φαντάζομαι σοκ που θα έπαθε!!! ουφ! Αμ το άλλο με το σόι τι να πω!!!

Δομίνα εκ πείρας μιλώντας (θα στο πουν κι άλλες κοπέλες που έχουν στεγνωτήριο)επειδή χρησιμοποιώ στεγνωτήριο απ το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη και δεν το χρησιμοποιώ άνοιξη-καλοκαίρι, θα σου πω πως δεν φταίει το στεγνωτήριο. Μήπως ανάβετε air condition; Μήπως θερμοσίφωνα; Έχεις περυσινούς λογαριασμούς να αντιπαραβάλεις ακριβώς την ίδια περίοδο;

Για εμένα πάντως τα 300 -350 είναι δεδομένα κάθε δίμηνο (μαζί με το χαράτσι εννοώ). Πέρυσι τέτοια εποχή ήρθε 450 ευρώ και ήταν απ την ηλίθια ιδέα μας να χρησιμοποιούμε τον θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Εγώ σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές, γύρισα και φτιάχνω ρεβυθάκια. Μόλις φάμε θα πάμε οικογενειακώς σούπερ μάρκετ κι έπειτα επιστροφή στο χουχούλιασμα!

Δουλίτσες αύριο!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

χμ!!!ανοιξατε την πληγη δεη....την περιμενω με αγωνια ενα 550αρι με το χαρατσι κ με τον μισο ανεξοφλητο...εγω που ουτε στεγνωτηριο εχω ουτε πιατων βαζω καθε μερα,παρα μονο οταν εχω τραπεζι,τον θερμοσυφωνα τον αναβω οταν δεν εχει καθολου ηλιο,πλυντηριο δεν βαζω καθε μερα.ανοιγω μονο το ενα air condition,γιατι πληρωνω το δυμινο 350 στην καλυτερη?:mad::x:x:xμου ηρθε το σταθερο 220,εχει κ προηγουμενες αλλα εχω μπερδευτει.....κ δεν θυμαμαι τι εκανα τις αποδηξεις οεο!!!!!!:confused::confused::confused:

η αλήθεια είναι ότι και γώ πολλές φορές τις ζήτησα αλλά δεν μπορώ τον πόνο.είναι θαυματουργές παρόλα αυτά.περαστικά κοριτσάκι μου.το να μην πας δεν παίζει;
Βρε Αφροδιτακι μηπως να καθοσουνα σπιτακι σου αυριο να ξεκουραστεις και να αναρρωσεις?δεν γινεται?ευτυχως βεβαια που ειναι Παρασκευη αυριο...
Και ναι, μας χτύπησε και μας η ίωση την πόρτα.

Ψήθηκε το παιδάκι μου χθες όλη νύχτα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ. Το αντιπυρετικό δεν την έπιασε.

Είχε ν' αρρωστήσει σχεδόν 2-3 χρόνια. Στενοχωριέμαι που το βλέπω έτσι.

Το πρωι στις 6 είχε 38,8.

Αρετή η μικρούλα σου πως είναι;;

Αφροδιτάκι περαστικά και σε σένα. Είσαι καλύτερα;;

Δυστυχώς κορίτσια δεν ''παίζει''...... ειδικά στα τέλη του μήνα πολύ δύσκολο...... Η μύτη μου έχει γίνει σαν του Ρούντολφ και έχω μαζί μου και το οινόπνευμα για να πλένω τα χέρια μου όταν φυσάω την μύτη μου και όταν φτερνίζομαι...

Λίγες ώρες έμειναν...που θα πάνε...

vasiliki περαστικά στην μικρή, ελπίζω τώρα να είναι απύρετη...:)

Κοριτσια καλησπερα!

Πηξιμο τρελο παλι, αλλα ηθελα να πω ενα γεια! :P

Κατ' αρχην Ειρηνη περαστικα σας και να σταματησει εδω πια το κακο!

Επισης Ευα χαρηκα με τη θετικη εξελιξη! Παντα να ειστε μαζι κι ευτυχισμενοι και αν ειστε ενωμενοι ολα θα τα παλεψετε!

Αφροδιτη περαστικα...

Βρε κοριτσια γιατι σας ερχεται τοσο ακριβα η ΔΕΗ?? Καλα θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο, δεν το συζητω! Εμενα ο πιο ακριβος λογαριασμος μου ηταν 180 μαζι με το χαρατσι .. Βεβαια το σπιτι δεν ειναι μεγαλο (80 τμ), αλλα κανω χρηση πλ. πιατων, θερμοσιφωνα το χειμωνα (εχουμε ηλιακο το καλοκαιρι), και αιρκοντισιον το καλοκαιρι... Θα μου πεις εδω ερχεται 270 ευρω του πεθερου μου που ειναι μονος του :rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...