Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

παραλια θες?κερναω καφε με θεα!!!!δεν ειναι μπαχαμες αλλα ειναι η θαλασσα στα ποδια μας ελαααααααα!!!!!

Καλεεεεεεε θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα με κανετε παρεα????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα:D

Αρετή και Βασσιλική περαστικά στα μικρούλια σας και σε σένα Αφροδίτη

Ειρήνη ελπίζω να ναι καλά ο γιόκας σου και να άφησε πίσω και αυτην την περιπέτεια...

που θα μας βγάλει μόνο δεν ξέρω.... τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν ιδανικά σε καμια παραλία :)

αχχχ έτσι ετσι...αντε μακάρι να μας βγάλουν σε παραλία τα θέματά μας και ας μας αφήσουν εκει, δεν πειράζει:cool:

Παρασκευή σήμερα, αντε ας περάσουν οι ωρίτσες μου να παω σπιτάκι μου και το απόγευμα εχει βόλτες!!:Dκαλό ΣΚ να έχουμε!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα φορφιουδακι πως ειναι ο αντρουλης σου?τον χτυπησε πολυ?καταφερε κανενας να τον βουτιξει τον μ@@@@@@@ή ολοι εκαναν τους κινεζους?αυτον με τον σκυλο δεν τον πλακωσες?μα καλα τοσο ηλιθιοι ειναι οι ανθρωποι?ευτηχως που δεν δαγκωσε το παιδακι να εχετε κ αλλα μετα..φανταζομαι το σοκ που θα επαθε η ψυχουλα μου!!!!δωστου ενα φιλακι κ ας μην σας ξερω..

Δεν πρόλαβε να κάνει τπτ περισσότερο απο το 1ο σπρώξιμο γιατί μετα του κράταγε τα χέρια... εννοείτε κανείς :tongue:

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου όταν του είπα οτι πρέπει να περπατά μαζί με το σκύλο του άρχισε τους τσαμπουκάδες :rolleyes: και είχαμε συνέχεια που δεν θα επεκταθώ...

Το θέμα μου είναι οτι το παιδί μας είναι πάντα μαζί μας και απαγορεύω οποιαδήποτε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική μπροστά του .... και ας μας προκαλούν... εκεί εχω αντίθεση με το σύζυγο κάποιες φορές όπως εκείνη τη μέρα...

το ρωτας????και βεβαια!!!!θα σε αφηνα εγω εσενα παραπονεμενη?;);)

xaxa!!!!ετοιμασε φραπεδακι (γλυκο με γαλα:tongue:)και σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου φευγω παω να ξεκινησω το ντου γιατι περναει η ωρα,θα τα πουμε το μεσημερακι!

Φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

παραλια θες?κερναω καφε με θεα!!!!δεν ειναι μπαχαμες αλλα ειναι η θαλασσα στα ποδια μας ελαααααααα!!!!!

και που είναι αυτή η παραλία στον κόσμο των παιδιών σου ????

και πρόσεξε τι λες σε εμένα γιατι θα έρθω και με παρέα :tongue:

μπα δεν είανι του τύπου μου οι μπαχάμες .... Μεξικό ονειρεύομαι εγώ...

Αν κανω ενα ντου μεσα σε ενα δυωρακι εχω τελειωσει,αλλα ποιος το κανει?????

Εγω ευτυχως μαγειρεψα εχθες το βραδυ,χυλοπιττες με σπετσοφαι.

και εγώ ενηα 2 ωρο θέλω να μη σου πω και λιγότερο αλλά το θέμα είναι πότε θα αρχίσω....

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Χτες σχολάσα και πηγα σε μια ενημερωση για το σχολειο του μικρου, αργησα να γυρισώ και μετά έκανα και το κερασάκι της τουρτάς, πήρα λάθος λεωφορειο,και περπάταγα με τα ψωνια αγκαζε!!!

:) Σας φιλω εχω μια πολυ πολύ δυσκολη μερα :) :) :)

ω ρε φιλενάδα.... σε έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα :tongue:

καλημέρα:D

Αρετή και Βασσιλική περαστικά στα μικρούλια σας και σε σένα Αφροδίτη

Ειρήνη ελπίζω να ναι καλά ο γιόκας σου και να άφησε πίσω και αυτην την περιπέτεια...

αχχχ έτσι ετσι...αντε μακάρι να μας βγάλουν σε παραλία τα θέματά μας και ας μας αφήσουν εκει, δεν πειράζει:cool:

Παρασκευή σήμερα, αντε ας περάσουν οι ωρίτσες μου να παω σπιτάκι μου και το απόγευμα εχει βόλτες!!:Dκαλό ΣΚ να έχουμε!

Καθόλου μα καθόλου δεν μας πειράζει!

Καλό μας ΣΚ ;)

Δεν πρόλαβε να κάνει τπτ περισσότερο απο το 1ο σπρώξιμο γιατί μετα του κράταγε τα χέρια... εννοείτε κανείς :tongue:

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου όταν του είπα οτι πρέπει να περπατά μαζί με το σκύλο του άρχισε τους τσαμπουκάδες :rolleyes: και είχαμε συνέχεια που δεν θα επεκταθώ...

Το θέμα μου είναι οτι το παιδί μας είναι πάντα μαζί μας και απαγορεύω οποιαδήποτε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική μπροστά του .... και ας μας προκαλούν... εκεί εχω αντίθεση με το σύζυγο κάποιες φορές όπως εκείνη τη μέρα...

ημουν σιγουρη στο οτι κανεις δεν βοηθησε!!κριμα βεβαια!!!ο "κυριος"με τον σκυλο ηθελε απλα εκεινη την ωρα μια ωραιοτατη μυνηση,αλλα δεν ειναι ευκολο να μπαινουμε σε διαδικασιες..την μανα μου την δαγκωσε σκυλος που κραταγε ενα παιδακι οχι πανω απο 12χρονων,ΜΟΝΟ του,κ οταν πηγε στο νοσοκομειο της ειπαν οτι πρεπει να μιλησει με τον ιδιοκτητη για να ελεγχθει κ το σκυλι..οταν τη βρηκε η μανα μου την ιδιοκτητρια μονο που δεν την εδειρε,γιατι της εφιξε το σκυλι.και αλλα πολλα...εννοειται πως τα παιδια μας ειναι αβατο,δεν το διαπραγματευομαι ουτε για τον εαυτο μου,ομως σε κατι τετοιες περιπτωσεις που κινδυνευει ,οπως στην προκυμενη ο αντρας σου κ το παιδι σου,εγω γινομαι σκυλα κ ας ειναι ο θεος διπλα μου..δεν θα αφησω κανεναν κερατα να προκαλεσει το οτιδηποτε επανω τους,κ αν με ακουσουν να βριζω πιστεψε με θα το ξεχσουν πολυ πιο ευκολα κ θα τους εξηγησω οτι το εκανα για να τα προστατεψω!!!!αυτα νευριασα με τους μ........ες που υπαρχουν...:mad::x:x:x:x:x:x

και που είναι αυτή η παραλία στον κόσμο των παιδιών σου ????

και πρόσεξε τι λες σε εμένα γιατι θα έρθω και με παρέα :tongue:

μπα δεν είανι του τύπου μου οι μπαχάμες .... Μεξικό ονειρεύομαι εγώ...

και εγώ ενηα 2 ωρο θέλω να μη σου πω και λιγότερο αλλά το θέμα είναι πότε θα αρχίσω....

ω ρε φιλενάδα.... σε έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα :tongue:

Καθόλου μα καθόλου δεν μας πειράζει!

Καλό μας ΣΚ ;)

εντος αττικης,εκτος αθηνων....φερε φερε ολοι οι καλοι χωρανε!!!!:D:D:D:D:D

xaxa!!!!ετοιμασε φραπεδακι (γλυκο με γαλα:tongue:)και σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου φευγω παω να ξεκινησω το ντου γιατι περναει η ωρα,θα τα πουμε το μεσημερακι!

Φιλακια!!!!

ελα ελα τον φτιαχνω!!!!:D:D:D εννοειται με τον κωνσταντινο σου μαζι!!!!ειπαμε λατρεμενο ονομα;););)

εντος αττικης,εκτος αθηνων....φερε φερε ολοι οι καλοι χωρανε!!!!:D:D:D:D:D

έχεις και αυλή - κήπο κλπ? πες ναι και ήρθαμε οικογενειακά το επόμενο ΣΚ εξοπλισμένοι για ψήσιμο :)

Διαφημίσεις

έχεις και αυλή - κήπο κλπ? πες ναι και ήρθαμε οικογενειακά το επόμενο ΣΚ εξοπλισμένοι για ψήσιμο :)
εννοειτε,αλλα ο κηπος εχει μονο αγριοχορτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πειραζει?εχω κ τζακι,μην μας φαει το αγιαζι!!!

4u k ειρηνη

σας "εφτυσαν" ? τι παθατε βρε??

ολα μαζι κ τοσο "περιεργα" γεγονοτα.....

τι να πω?

Ετσι κ αδερφος μου τωρα....

Δεν ηρθε η "σιγουρη" μεταθεση (ειναι στο γραφειο του Αβραμοπουλου καπου πεταμενη γιατι ειναι στρατιωτικος )

κ πρεπει να αφησει την οικογενεια Σαλονικα κ να παει Τριπολη ,δεν ξερουμε για ποσο , μεχρι να βγει η αλλη....(ελληνικο δημοσιο αθανατο)

Ταυτοχρονα το ενα του μωρο εχει υψηλο πυρετο κ εμετο.Η συζυγος-νυφη μου αντιβιωση για λαιμα κ αυτι , η μπεμπουλα ψιλοκαλυτερα κ ο αδερφος μου απο παρανυχιδα μολυνση που δεν επιασε αντιβιωση κ τωρα τρεχει να του το ανοιξουν γιατι Δευτερα εχει δρομο νακανει -οδηγημα......

4U

Δεν θελω να σε φοβησω αλλα οταν ημουν μικρη ειχαμε επιθεση απο σκυλο,ηταν κ ο αδερφος μου .κ η μαμα μου μπηκε μπροστα κ πατουσε το λουρι του σκυλου κ φωναζε "φυγετε"...εμεις κλαιγαμε ,ναμασταν 3χρ εγω κ 6χρ ο αδερφος μου περιπου....κ μετα πηγαμε σπιτι κ μας εδωσε ζαχαρονερο ....το θυμαμαι ακριβως !

δεν το λες ψυχολογικο τραυμα αλλά μου εχει μεινει πολυ εντονο τοσα χρονια....

Οσο για την "επιθεση" στον συζυγο, τι να πω? εχει φλιπαρει ο κοσμος απο τα προβληματα...ειναι τεταμενα τα νευρα ολων κ το βλεπεις καθημερινα στο βλεμα τους...

Ο δικος μου συζυγος παντως ειναι πολυ ηρεμος, τσιλ αουτ....δεν θακανε τιποτα μαλλον παρολλο πο ειναι πολυ ευσωμος κ ψηλος (παλαιστης)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ημουν σιγουρη στο οτι κανεις δεν βοηθησε!!κριμα βεβαια!!!ο "κυριος"με τον σκυλο ηθελε απλα εκεινη την ωρα μια ωραιοτατη μυνηση,αλλα δεν ειναι ευκολο να μπαινουμε σε διαδικασιες..την μανα μου την δαγκωσε σκυλος που κραταγε ενα παιδακι οχι πανω απο 12χρονων,ΜΟΝΟ του,κ οταν πηγε στο νοσοκομειο της ειπαν οτι πρεπει να μιλησει με τον ιδιοκτητη για να ελεγχθει κ το σκυλι..οταν τη βρηκε η μανα μου την ιδιοκτητρια μονο που δεν την εδειρε,γιατι της εφιξε το σκυλι.και αλλα πολλα...εννοειται πως τα παιδια μας ειναι αβατο,δεν το διαπραγματευομαι ουτε για τον εαυτο μου,ομως σε κατι τετοιες περιπτωσεις που κινδυνευει ,οπως στην προκυμενη ο αντρας σου κ το παιδι σου,εγω γινομαι σκυλα κ ας ειναι ο θεος διπλα μου..δεν θα αφησω κανεναν κερατα να προκαλεσει το οτιδηποτε επανω τους,κ αν με ακουσουν να βριζω πιστεψε με θα το ξεχσουν πολυ πιο ευκολα κ θα τους εξηγησω οτι το εκανα για να τα προστατεψω!!!!αυτα νευριασα με τους μ........ες που υπαρχουν...:mad::x:x:x:x:x:x

και αν αυτός ο κερατάς έχει όπλο? και στο βγάλει? .... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ... ποτέ μα ποτέ δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και πως μπορεί να αντιδράσει...

εννοειτε,αλλα ο κηπος εχει μονο αγριοχορτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πειραζει?εχω κ τζακι,μην μας φαει το αγιαζι!!!

καλε τι να πειράζει ... μέχρι το καλοκαίρι θα σου το έχω κάνει κούκλα..... μαρή έχεις κήπο και το έχεις παρατημένο και ανεκμετάλλευτο?

4u k ειρηνη

σας "εφτυσαν" ? τι παθατε βρε??

ολα μαζι κ τοσο "περιεργα" γεγονοτα.....

τι να πω?

Ετσι κ αδερφος μου τωρα....

Δεν ηρθε η "σιγουρη" μεταθεση (ειναι στο γραφειο του Αβραμοπουλου καπου πεταμενη γιατι ειναι στρατιωτικος )

κ πρεπει να αφησει την οικογενεια Σαλονικα κ να παει Τριπολη ,δεν ξερουμε για ποσο , μεχρι να βγει η αλλη....(ελληνικο δημοσιο αθανατο)

Ταυτοχρονα το ενα του μωρο εχει υψηλο πυρετο κ εμετο.Η συζυγος-νυφη μου αντιβιωση για λαιμα κ αυτι , η μπεμπουλα ψιλοκαλυτερα κ ο αδερφος μου απο παρανυχιδα μολυνση που δεν επιασε αντιβιωση κ τωρα τρεχει να του το ανοιξουν γιατι Δευτερα εχει δρομο νακανει -οδηγημα......

4U

Δεν θελω να σε φοβησω αλλα οταν ημουν μικρη ειχαμε επιθεση απο σκυλο,ηταν κ ο αδερφος μου .κ η μαμα μου μπηκε μπροστα κ πατουσε το λουρι του σκυλου κ φωναζε "φυγετε"...εμεις κλαιγαμε ,ναμασταν 3χρ εγω κ 6χρ ο αδερφος μου περιπου....κ μετα πηγαμε σπιτι κ μας εδωσε ζαχαρονερο ....το θυμαμαι ακριβως !

δεν το λες ψυχολογικο τραυμα αλλά μου εχει μεινει πολυ εντονο τοσα χρονια....

Οσο για την "επιθεση" στον συζυγο, τι να πω? εχει φλιπαρει ο κοσμος απο τα προβληματα...ειναι τεταμενα τα νευρα ολων κ το βλεπεις καθημερινα στο βλεμα τους...

Ο δικος μου συζυγος παντως ειναι πολυ ηρεμος, τσιλ αουτ....δεν θακανε τιποτα μαλλον παρολλο πο ειναι πολυ ευσωμος κ ψηλος (παλαιστης)

τα δικά μας δεν είναι τπτ μπροστά στο θέμα υγείας του παιδιού της Ειρήνης....

είναι η 2η εμπειρία του με σκύλο την 1η ενα λυκόσκυλο σηκώθηκε στα 2 πόδια και πιαστηκε απο τους ώμους του!!! εκεί να δεις τι έπαθε! γι'αυτό δεν ήθελα να

το κανουμε θέμα μπροστα του .... και μετα το 1ο συμβάν φοβόταν τα σκυλιά αλλά σιγά σιγά εξοικειώθηκε ξανά... έτσι θα κανουμε πάλι ;) σιγα σιγα και υπομονή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...