Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόλις έκατσα μετά από μια ακόμη κουραστική μέρα. Χθες τη νύχτα ο μικρος ξύπνησε 3 φορές λόγω βουλωμένης μυτούλας οπότε σήμερα ήμουν κομμάτια. Ευτυχώς σήμερα ήταν καλά.

Το σπιτάκι μου είναι ασυμάζευτο, ψιλοβρώμικο, το καλάθι με τα άπλυτα ξεχείλισε και το ντουλάπι με τα ασιδέρωτα δε χωράει άλλα. Να δω αύριο που δε δουλεύω από που θα πρωτοξεκινήσω. Θέλω οπωσδήποτε να πάω και το μικρό βόλτα. Όλες αυτές τις μέρες ήταν τόσο καλός ο καιρός κι εγώ δεν είχα χρόνο να τον βγάλω μια βολτίτσα.

εύα πολύ χάρηκα με την εξέλιξη της κατάστασης. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνδρα σου. Κι αν η μετακόμιση είναι η λύση για να είστε ήρεμοι μην το σκέφτεσαι καθόλου. Μη σκέφτεσαι το σπίτι. Το σπίτι μας βρίσκεται εκεί που είναι η καρδιά μας. (Αυτό το διάβασα κάπου την εποχή που μετακόμισα με τον άνδρα μου εκτός Αθήνας ενώ το πατρικό μου ήταν στο κέντρο)

Ειρήνη μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι το φιογκάκι να μην χρειαστεί να ξαναπατήσει σε νοσοκομείο. Στενοχωριέμαι πολύ όταν αρρωσταίνουν παιδιά. Καλή ξεκούραση και σε σένα. Όλα καλά από εδώ και πέρα.

Αρετή περαστικούλια και στη δική σου μικρή. Άντε να τελειώσει ο βρωμοχειμώνας να ησυχάσουν και τα παιδιά από τις ιώσεις.

Καληνύχτα σε όλες

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι, μας χτύπησε και μας η ίωση την πόρτα.

Ψήθηκε το παιδάκι μου χθες όλη νύχτα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ. Το αντιπυρετικό δεν την έπιασε.

Είχε ν' αρρωστήσει σχεδόν 2-3 χρόνια. Στενοχωριέμαι που το βλέπω έτσι.

Το πρωι στις 6 είχε 38,8.

Αρετή η μικρούλα σου πως είναι;;

Αφροδιτάκι περαστικά και σε σένα. Είσαι καλύτερα;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα απο τις συννεφιασμενες κ ψιλοκρυουτσικες παλι Σερρες!!

Περαστικα σε ολους τους αρρωστουληδες κ στα παιδακια σας!

(βασω ευα ειρηνη κτλ)

Κ εγω απο εκει που ειχα τον λαιμο,τωρα εφυγε κ εχω συναχι ,μπουκωμα κ βουητο σε αυτια...Τα ακουω ολα dolbi κ αναρωτιεμαι απο που αναπνεω....

Χθες εγω βγηκα απογευμα για καφε με παλιες συναδελφισες που μερικες ειναι πλεον κ φιλες καλες!

Περασαμε υπεροχα, ειχα καιρο να βγω μονη με παρεα...αλλά σημερα δεν εχω φαγητο να τους ταϊσω .....αρα αυγουλακια! εξαλλου θα παμε Σαλονικα μαλλον κ θακανα ουτως ή αλλως κατι προχειρο...

Ο πατερας τελειωσε κ την δευτερη χημειοθεραπεια! άλλα εξι σετ εμειναν....αντε μεχρι τον Ιουνη...

Που χαθηκε η πιτσι-πιτσι, το ναυτακι , η μυβιλλυ ,η εγκυμονουσα κ τοσες αλλες ??

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα,

Καταρχάς περαστικά σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από ιώσεις!

Ειρήνη μου διάβασα τα νέα σας και τι να πω... κουράγιο και υπομονή...!

Ευα διάβασα και τα δικά σου νέα και ελπίζω να λυθούν όλα τα θέματα και να μη χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά ξανά!

Εμείς είχαμε ένα πολύ περίεργο ΣΚ (το προηγούμενο) ... καταρχάς κάποιος άγνωστος επιτέθηκε σωματικά στο σύζυγο ενώ παίζαμε σε κεντρικό σημείο με κόσμο με το παιδί μας και τους φίλους του... δεν θα γράψω λεπτομέρειες....

Την ίδια μέρα πήγε να επιτεθεί πιτ μπουλ στο παιδί και το πρόλαβα στο δευτερόλεπτο... ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και εμφανίστηκε μετά απο κανα 5'...

Προέκυψαν και μερικά άλλα γεγονότα εντός της εβδομάδας... με εντάσεις και τσακωμούς μεταξύ συγγενών και αφορμή απάτη που εκτελέστηκε εναντίον μου και μερικών άλλων. Η δική μου αντίδραση μπορείτε να φανταστείτε πια ήταν ... γελούσα! (επειδή πολύ απλά το περίμενα ότι θα γινόταν και ήμουν προετοιμασμένη)

Εντός της εβδομάδας πολύ τρέξιμο αλλά έλυσα κάποια θέματά μας και προχωράμε ;) που θα μας βγάλει μόνο δεν ξέρω.... τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν ιδανικά σε καμια παραλία :)

Το ΣΚ έχουμε φουλ πρόγραμμα εκτός από Κυριακή απόγευμα που έχουμε τζακοκατασταση και χουχούλιασμα στο σπίτι μια που ο καιρός αλλάζει ξανά!

Σήμερα θα ασχοληθώ με το σπίτι μας - καθαριότητα κλπ!

Καλημέρα,

Καταρχάς περαστικά σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από ιώσεις!

Ειρήνη μου διάβασα τα νέα σας και τι να πω... κουράγιο και υπομονή...!

Ευα διάβασα και τα δικά σου νέα και ελπίζω να λυθούν όλα τα θέματα και να μη χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά ξανά!

Εμείς είχαμε ένα πολύ περίεργο ΣΚ (το προηγούμενο) ... καταρχάς κάποιος άγνωστος επιτέθηκε σωματικά στο σύζυγο ενώ παίζαμε σε κεντρικό σημείο με κόσμο με το παιδί μας και τους φίλους του... δεν θα γράψω λεπτομέρειες....

Την ίδια μέρα πήγε να επιτεθεί πιτ μπουλ στο παιδί και το πρόλαβα στο δευτερόλεπτο... ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει ελεύθερο και εμφανίστηκε μετά απο κανα 5'...

Προέκυψαν και μερικά άλλα γεγονότα εντός της εβδομάδας... με εντάσεις και τσακωμούς μεταξύ συγγενών και αφορμή απάτη που εκτελέστηκε εναντίον μου και μερικών άλλων. Η δική μου αντίδραση μπορείτε να φανταστείτε πια ήταν ... γελούσα! (επειδή πολύ απλά το περίμενα ότι θα γινόταν και ήμουν προετοιμασμένη)

Εντός της εβδομάδας πολύ τρέξιμο αλλά έλυσα κάποια θέματά μας και προχωράμε ;) που θα μας βγάλει μόνο δεν ξέρω.... τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν ιδανικά σε καμια παραλία :)

Το ΣΚ έχουμε φουλ πρόγραμμα εκτός από Κυριακή απόγευμα που έχουμε τζακοκατασταση και χουχούλιασμα στο σπίτι μια που ο καιρός αλλάζει ξανά!

Σήμερα θα ασχοληθώ με το σπίτι μας - καθαριότητα κλπ!

Καλημερα!!!!

Τι λες βρε κοριτσακι μου????Ελπιζω ο αντρας σου και το παιδι να ειναι καλα,το παιδι πως ειναι?Θα κατατρομαξε,ε?

Οσο για το τσακωμο που γραφεις ημουν τοσο σιγουρη (πριν το διαβασω),οτι θα ειχες αυτην την αντιματωπιση!!!Ευχομαι να λυθει συντομα...

Διαφημίσεις

Σήμερα φτιάχνω φασολάκια και ψωμί της Βάσιας :)

Να σας πω και το άλλο, το προηγούμενο ΣΚ γραφτήκαμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής μας και πήραμε παραμύθια του Τριβιζά που μας αρέσουν πολύ :)

Πήρα και εγώ βιβλία που επίσης λατρεύω να διαβάζω αλλά σταμάτησα να αγοράζω απο τότε που δεν δουλεύω! (κάποτε αγόραζα τουλάχιστον 3 ανα 2μηνο) Είμαι πολυ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη!

Καλημερα κοριτσια!!!!Τι κανετε?

Ποπο τι χαμος ειναι αυτος με τις ιωσεις????

Περαστικα σε ολες...Αυτον ο χειμωνας ηταν πολυ βαρβαρος απο αρρωστιες...

Λοιπον να σας πω τα χθεσινα μου νεα:Δεν με εφτασε η μερα...αλλα προς το τελος κουραστηκα τρελα....αλλα φταιω και εγω γιατι δεν φτανει οσο ειχα μου ειρθε η εμπνευση και εφτιαξα ενα μαξιλαρακι με λινατσα,θα σας βαλω καποια στιγμη φωτο.Το πρωι σηκωθηκαμε και εννοειτε βολτα,περασαμε απο τραπεζα και σμ,γυρισαμε και ειχαμε τα γνωστα -καθημερινα,το απογευμα του εδωσα χαρτι του μετρου,ενα πιατακι με χρωματα-τεμπερες,και διαφορα αντικειμενα(ρολο υγειας,ζωακια,τουβλακια,αυτοκινητακι)για να κανει σφραγιδες και το καταχαρηκε!!!αλλα απο δουλειες δεν εκανα τιποτα και αρχιζει να με εκνευριζει που το βλεπω ετσι....

Σημερα δεν θα παμε πουθενα και ολο το πρωινο θα ασχοληθω με το σπιτι,αν και δεν εχω πολλα κουραγια γιατι απο χθες με ποναει η μεση μου...και το απογευμα θα κανουμε διαφορα παιχνιδια με τον μικρο!

Σας φιλω ολες!!!

Καλημερα!!!!

Τι λες βρε κοριτσακι μου????Ελπιζω ο αντρας σου και το παιδι να ειναι καλα,το παιδι πως ειναι?Θα κατατρομαξε,ε?

Οσο για το τσακωμο που γραφεις ημουν τοσο σιγουρη (πριν το διαβασω),οτι θα ειχες αυτην την αντιματωπιση!!!Ευχομαι να λυθει συντομα...

ναι φοβήθηκε το καημένο και έκλαιγε αν και δεν πρόλαβε να τον ακουμπήσει πήγε να τον τραβήξει απο την κουκούλα... η πρόθεση του σκύλου ήταν το παιχνίδι γιατί αν το πιτ μπουλ ήθελε να μας κάνει κακό τότε δεν θα ζούσαμε απλά :tongue:

Σήμερα φτιάχνω φασολάκια και ψωμί της Βάσιας :)

Να σας πω και το άλλο, το προηγούμενο ΣΚ γραφτήκαμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής μας και πήραμε παραμύθια του Τριβιζά που μας αρέσουν πολύ :)

Πήρα και εγώ βιβλία που επίσης λατρεύω να διαβάζω αλλά σταμάτησα να αγοράζω απο τότε που δεν δουλεύω! (κάποτε αγόραζα τουλάχιστον 3 ανα 2μηνο) Είμαι πολυ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη!

Τελεια!!!Και εγω τον εχω γραψει και περνουμε συχνα αλλα δεν εχω γραφτει εγω και μαλιστα το σκεφτομουν προχθες μηπως το κανω.Κοιτα μηπως οργανωνουν δραστηριοτητες για το παιδι,εμας το κανουν.

καλημερα φορφιουδακι πως ειναι ο αντρουλης σου?τον χτυπησε πολυ?καταφερε κανενας να τον βουτιξει τον μ@@@@@@@ή ολοι εκαναν τους κινεζους?αυτον με τον σκυλο δεν τον πλακωσες?μα καλα τοσο ηλιθιοι ειναι οι ανθρωποι?ευτηχως που δεν δαγκωσε το παιδακι να εχετε κ αλλα μετα..φανταζομαι το σοκ που θα επαθε η ψυχουλα μου!!!!δωστου ενα φιλακι κ ας μην σας ξερω..

Διαφημίσεις

Κάνε μόνο όσα μπορείς κων/νο μαμα!

Εβαλα το φαγητό μας να γίνεται και σε λίγο το ψωμί....

Μπαλκόνια, πλυντήρια, μπάνια καλά και σιδέρωμα έκανα χτες, σήμερα έχω ξεσκόνισμα, σκουπισμα, σφουγγάρισμα και μποτέ ;)

ναι φοβήθηκε το καημένο και έκλαιγε αν και δεν πρόλαβε να τον ακουμπήσει πήγε να τον τραβήξει απο την κουκούλα... η πρόθεση του σκύλου ήταν το παιχνίδι γιατί αν το πιτ μπουλ ήθελε να μας κάνει κακό τότε δεν θα ζούσαμε απλά :tongue:

Φανταζομαι ποσο θα τρομαξε....Λογικο,το παιδακι....

Υ.Σ.Εγω τα τρεμω........

Κάνε μόνο όσα μπορείς κων/νο μαμα!

Εβαλα το φαγητό μας να γίνεται και σε λίγο το ψωμί....

Μπαλκόνια, πλυντήρια, μπάνια καλά και σιδέρωμα έκανα χτες, σήμερα έχω ξεσκόνισμα, σκουπισμα, σφουγγάρισμα και μποτέ ;)

Αν κανω ενα ντου μεσα σε ενα δυωρακι εχω τελειωσει,αλλα ποιος το κανει?????

Εγω ευτυχως μαγειρεψα εχθες το βραδυ,χυλοπιττες με σπετσοφαι.

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Χτες σχολάσα και πηγα σε μια ενημερωση για το σχολειο του μικρου, αργησα να γυρισώ και μετά έκανα και το κερασάκι της τουρτάς, πήρα λάθος λεωφορειο,και περπάταγα με τα ψωνια αγκαζε!!!

:) Σας φιλω εχω μια πολυ πολύ δυσκολη μερα :) :) :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...