Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εδω κ εγω!

ανεβηκα επανω κατα τις 2,30 ετοιμασα την μικρη κ της εβαλα να φαει κριθαρακι με μοσχαρι, το εφαγε ολο κ μονη της! ζουμε μεγαλες στιγμες!!!:D:D:D:D:D

μετα σιδερωσα μια "ομαδα" (χωριζω τα ασιδερωτα σε ομαδες), ηρθε ο αντρας μου εστρωσα τραπεζι, φαγαμε μαζεψα εβαλα πιατα στο πλυντηριο κ σαπουνια παγκους-εστιες.

ο αντρας μου πηγε να ξαπλωσει λιγο γιατι εχει ενα ραντεβου στις 6 κ εγω λιγο να χαλαρωνω. θελω να σιδερωσω οσα περισσοτερα μπορω γιατι εχω κ ενα πλυντηριο που στεγνωνει κ παλι θα μαζευτουν.

τις τελευταιες μερες κινουμαι σε σλοου μοσιον,η μαλλον περναει η ωρα κ δεν το καταλαβαινω ενω εγω κανω μονο τα βασικα!

επισης ενω κοιμαμαι σχετικα νωρις (πχ εχτες 11,30) το πρωι δεν εχω σηκωμο!!!

ειρηνη μου τελος καλο ολα καλα! βρε παιδι μου ποσες δουλειες εκανες? μετα απο τοση ταλαιπωρια κ τοση κουραση!!!! να ξεκουραστητε!

κοριτσια παω να ξυπνησω τον αντρα μου κ θα μπω αργοτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη τι να πω...... περαστικά και καλή ξεκούραση σωματικά και ψυχολογικά.... Μήπως να απομακρυνθείς σιγά σιγά με τον τρόπο σου από την αρνητική ενέργεια αν μπορείς;

:lol: Το 'κανα εικόνα... Και το δικό σου αλλά και της Αφροδίτης! :lol:

:lol::lol: τελείως όμως...

Στα δικά μου: έχω ένα νεροχύτη μικρό βουνό, λόφο θα το έλεγα :rolleyes:, ένα σπίτι ψιλο-βρωμικούλι θα το έλεγα και λίιιγα ασιδέρωτα.

Τον λόφο θα τον εξαφανίσω πάραυτα, ευελπιστώ και τα ασιδέρωτα αλλά το σπίτι θα παραμείνει ως έχει και θα το "περιποιηθώ" αύριο το απόγευμα.

Εγώ έχω καθαρό νεροχύτη, ένα σπίτι χοντρο-βρωμικούλι και πολλάααααα ασιδέρωτα...αλλάζουμε...; Αύριο το απόγευμα θα έρθει η μαμά μου να μου ''κολλήσει'' ποτήρια, δεν την παλεύω με τα φάρμακα...άρα πότε θα καθαρίσω η γυναίκα;;;;;;

κοκκινιζω:oops::oops::oops::oops:!!!!! ειναι σαν της πρωτες μερες της σχεσης μας;);)

Ε ρε γλέντια ;) ;)

:lol: :lol: τελείως όμως...

Εγώ έχω καθαρό νεροχύτη, ένα σπίτι χοντρο-βρωμικούλι και πολλάααααα ασιδέρωτα...αλλάζουμε...; Αύριο το απόγευμα θα έρθει η μαμά μου να μου ''κολλήσει'' ποτήρια, δεν την παλεύω με τα φάρμακα...άρα πότε θα καθαρίσω η γυναίκα;;;;;;

Ε ρε γλέντια ;) ;)

βεντούζες;;;αχ!τι μου θύμισες τώρα!!μια φορά μου έκανε και εμένα έγινα μπλε μαρεν πόναγα αλλααα την άλλη μέρα περδικη...κ όχι τίποτα άλλο είχα ραντεβού και με το αγόρι μου (16χρονων) ο έρωτας και ντρεπόμουν να του το πω......γκουχ!γκουχ!δεν σχολιάζω τα γλέντια είμαι κιουρια :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

TE=YOTOU;2255455]μεγεια! κ εμενα τα μαλλια μου θελουν περιποιηση...

σιδερωνω.....

κερνάω καφέ και ότι άλλο θες αρκεί μιας και σιδερώνεις να σου δώσω και τα δικά μου;;;:rolleyes::rolleyes:

αααα!!!!έκανα και μια αλλαγή σήμερα κουρεύτηκα γιουπιιιι

Με γεια! Ολική ανανέωση μέσα και έξω! Μπράβο Εύα!

Τρελαίνομαι για βεντούζες....Μακάρι να μπορούσα να τις έκανα κάθε φορά που αρρώσταινα....Δεν πάει άλλο όμως και θέλω να αποφύγω την αντιβίωση και ας μελανιάσω από τα ποτήρια δεν με νοιάζει. Θα τυλιχτώ μετά με κουβερτάκι στον καναπέ και θα κοιμηθώ νωρίς νωρίς. Να δω πως θα βγάλω την αυριανή μέρα στην δουλειά...

Με γεια! Ολική ανανέωση μέσα και έξω! Μπράβο Εύα!

Τρελαίνομαι για βεντούζες....Μακάρι να μπορούσα να τις έκανα κάθε φορά που αρρώσταινα....Δεν πάει άλλο όμως και θέλω να αποφύγω την αντιβίωση και ας μελανιάσω από τα ποτήρια δεν με νοιάζει. Θα τυλιχτώ μετά με κουβερτάκι στον καναπέ και θα κοιμηθώ νωρίς νωρίς. Να δω πως θα βγάλω την αυριανή μέρα στην δουλειά...

η αλήθεια είναι ότι και γώ πολλές φορές τις ζήτησα αλλά δεν μπορώ τον πόνο.είναι θαυματουργές παρόλα αυτά.περαστικά κοριτσάκι μου.το να μην πας δεν παίζει;

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω!!!

Ειρηνη μου ευτυχως που εμεινε μονο εκει..ειστε σπιτακι σας τωρα,να ξεκουραστειτε οικογενειακως..ε ναι δεν εγηξειται τοση γκαντεμια πια..απομακρυνσου οσο μπορεις..

Ευα μεγεια το κουρεμα...χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη..

Βουλα καλη ξεκουραση..

Ευα περαστικα σου..οντως, κολλας απο την μικρη σου..

Εγω ειμαι αρκετα κουρασμενη και εκνευρισμενη..εχω μια ενταση τι να λεω ...το απογευμα η κορη μου εκανε μια ζημια και της εβαλα τις φωνες..τωρα νιωθω τοσο ασχημα..η μικρη μου ανα 5ωρο κανει πυρετο..ευτυχως με το αντιπυρετικο πεφτει και εχει και καλη διαθεση..μαγειρεψα για αυριο ρεβυθια και μοσχαρακι με κριθαρακι εκανα τα παιδια μπανιο,μαζεψα την κουζιναεβαλα θερμομετρο και της εδωσα σιροπακι,βαλαμε και ορο στην μυτουλα και τις κοιμισα..το μεσημερι που κοιμηθηκαν σιδερωσα και το βουνο,5πλυντηρια ειχα. τακτοποιησα τα σιδερωμενα απλωσα ενα ακομη,ξεσκονισα καλα και εφτιαξα μια πιτσουλα να φαμε..εκανα και το μπανακι μου,λουστηκα και επιτελους καθομαι..ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εύα μου πολύ συγκινήθηκα με παιδάκια σου και τη βέρα, όλα καλύτερα λοιπόν από δω και μπρος, μαζί θα είστε πιο δυνατοί!!!

Ειρήνη μου, τι να πω σιδερένιος ο μικρός περαστικά σε όλους σας (εχω μείνει άφωνη με το πόσα έκανες μετά από τέτοια ταλαιπωρία!!!!! )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Φαντάζεστε τι γινόταν στο σπίτι αφού η νοσηλεία του μικρού, έγινε αμέσως μετά την οικογενειακή γαστρεντερίτιδα... το σπιτι πραγματικά βρωμούσε γεμάτο μικρόβια, τα ασιδέρωτα και κυρίως τα άπλυτα... οτι και να σας πω, αν δεν το βλέπατε αποκλείεται να το πιστεύατε... τρεχάτε ποδαράκια μου λοιπόν.. έκανα τις άπειρες, άπειρες όμως δουλειές...

Εριξα καυτό νερό στις οδοντόβουρτσές μας

Έπλυνα με καυτό νερο με χλωρίνη το "ποτηράκι" που τις τοποθετούμε.

Αδειασα τη βαλίτσα και πήγαν όλα στα άπλυτα.. ολα!

Έπλυνα την βαλίτσα στην μπανιέρα.

Πέρασα κινητό, κλειδιά, κομπιούτερ και άλλα αντικείμενα με οινόπνευμα.

Πήγα φούρνο

Πήγα σούπερ μάρκετ

Επλυνα όσες κουβερτούλες χρησιμοποιήθηκαν σαν "βοηθητικές" τις μέρες τις γαστρεντερίτιδας, ήδη στέγνωσαν και μπήκαν στις θέσεις τους

Επλυνα στο πλυντήριο τα παπούτσια και παντόφλες που χρησιμοποιήσαμε στο νοσοκομείο

Εβαλα πλύση στο πλυντήριο με ξυδι για τα μικρόβια που θα έκαναν πάρτυ...

Έπλυνα με χλωρίνες και καυρό νερό τον νεροχύτη

Έπλυνα το μπάνιο

Στο ενδιάμεσο, άπλωνα και μάζευα οτιδήποτε στέγνωνε και τα δίπλωνα για σιδέρωμα

Εβαλα πλυντήριο {πήρε φωτιά σήμερα...} με ρούχα της δουλειάς του μπαμπά μου γιατί είχε "ξεμείνει"

Εβαλα πλυντήριο το κάλυμμα του παπλώματος του υπνοδωματίου μας

Αλλαξα σεντόνια παντού

Επλυνα τα ριχτάρια των καναπέδων

Ολα τα ρούχα που είχαμε χρησιμοποιήσει τις περασμένες μέρες στα απλυτα {πιτζάμες, πετσέτες, σεντόνια, κάλτσες.. τα πάντα}

Σιδέρωσα κάποια ρούχα για 1 ωρίτσα

Αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς {γιατί το απόγευμα δουλεύω}

Ετοίμασα μεσημεριανό και φαγαμε με το φιογκάκι..μαζέψαμε

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι.. γινόταν...:oops:

Έβαλα πλυντήριο πιάτων και όσα δεν χώραγαν τα έπλυνα στο χέρι

Έκανα το φιογκάκι μπάνιο {κάνει μόνος του αλλά σήμερα ήθελα να τον κάνω εγώ που ήταν απο το νοσοκομείο}

Πότισα τα λουλούδια

Μάζεψα το σπίτι

Δεν θυμάμαι πόσα ακόμα... τώρα ξαπλώσαμε για λίγο με το φιογκάκι και νιώθω... κομμάτια... κομμάτια κόρες...

Σας φιλώ και θα τα πούμε αργότερα.

Ελπίζω να είστε ΟΛΕΣ καλά.

:shock::shock:ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ .....μα τι κακο ματι ειναι αυτο:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...