Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είμαστε στη θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού μας πια...

Επανέρχομαι....

μολις διαβασα!

περαστηκα κ αγυριστα να ειναι ειρηνη μου! τωρα ολα καλα ε? ξεκουραστητε!

σας φιλω κ σας σκεφτομαι!!!

εσυ κ ο νικος πως εισαστε? (γιατι φανταζομαι το φιογκακι οκ αφου γυρισατε σπιτι!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο αυτα που διαβασα συγκρατησα πολυ λιγα, ειμαι στην δουλεια κ σας διαβαζω με διακοπες!

ευα μου πραγματικα χαρηκα!!!! η γνωμη μου ειναι, αφου το θελει τοσο πολυ να μετακομισετε! πηγαιντε κ καπου πιο κεντρικα ρε παιδακι μου, να μπορεις να βγαινεις κ λιγο εξω! μην σας τρωει η κλεισουρα.

βουλα καλη αρχη ο αντρας σου! τι εκπληξη του κανατε? γιατι το εχασα!

φιλια σε ολες κοριτσια, ξυπνησε το μικρο μου κ παω να το σηκωσω

εχω απειρο σιδερο, θα σιδερωσω οπως κ να εχει σημερα!!!

(χρυσα να σου στειλω ταπερακι???:D:D:D:D:D)

Χα χα χα σε φαντάζομαι με κρεμασμένο τσιγάρο στα χείλη..... εγώ τρομάρα μου που είχα μαζί μου freddo από τον δρόμο και πήγα να ρουφήξω.......από την μια μεριά μου βγήκε από το στόμα...ευτυχώς δεν ήταν κανένας στον δρόμο.....και σαν κιουρία συνέχισα το περπάτημα!

Καλό μάθημα!

χαχαχαχα!!!!!το εχω κανει κ γωωωωωω:-P:razz::-P:razz:τρομαρα μου....

Κορίτσια μου...

Οπως βλέπετε, τους τελευταίους μήνες δεν μας αφήνει σε ησυχία... πρώτη φορά τόσα άσχημα και τόσο μαζεμένα.. πλέον έχω σιγουρευτεί και από που "είναι" η αρνητική ενέργεια... :roll:

H συνέχεια της γαστρεντερίτιδας, ήταν να πονάει έντονα η κοιλιά του φιογκακίου... ήμασταν σίγουροι πως ήταν από τη γαστρεντερίτιδα γιατί και 'μας μας ενοχλούσε έντονα το στομάχι. Ούτως ή άλλως δεν προλάβαμε να συνέλθουμε καλά-καλά.... συνεχιζόταν όμως ο στομαχόπονος και επικοινώνησα με τον παιδίατρό μας, μόνο και μόνο για να είμαστε πιο ήρεμοι. Εκείνος μου είπε πως θα έπρεπε να τον παω να τον δει, αν συνεχιζόταν ο κοιλόπονος και την επόμενη μέρα, χωρίς διάρροια ή πυρετό. Σηκώθηκε και ο άντρας μου, αν και ήταν χάλια και τον πήγαμε μαζί.

Ο παιδίατρος, αφού τον εξέτασε μας είπε πως βρήκε τους αδένες στην κοιλιά του ερεθισμένους και ερεθισμένη και την περιοχή της σκωληκοειδίτιδας.... :!:Μας είπε πως είναι κάτι που συμβαίνει μετά από μία διάρροια αλλά μας προέτρεψε να πάμε το μικρό στο νοσοκομείο γιατί θα έπρεπε να κάνει εξετάσεις. Μας είπε πως πρέπει να κάνει αιματολογικές και να τον δει χειρούργος... :-(

Και να πάλι εμείς στο Αττικόν... αλίμονο! Περασαν 3 μήνες... θα λήξει η κάρτα του executive club...! :mad:

Και φτου κι απο την αρχή.... του έκαναν υπέρηχο, αιματολογικές, τον εξέτασε παιδίατρος και μετά χειρούργος.

Μας είπε {ο χειρούργος} πως πραγματικά είναι ερεθισμένοι οι κοιλιακοί αδένες και η περιοχή της σκωληκοειδίτιδας. Συνυπολόγισε τις αιματολογικές του και μας είπε πως ενώ ήταν καλές δεν μπορούσε να μας αφήσει να φύγουμε αν δεν περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες που να μην πονάει καθόλου η κοιλιά του. Οπως μας είπαν, σε άλλα παιδάκια η περιοχή της σκωληκοειδίτιδας μετά "κοιμάται" ενώ σε άλλα όχι.. οπότε εισαγωγή και πάλι....... :-(:sad:

Πάλι μέσα κορίτσια μου.. να μην σας ζαλίζω με λεπτομέρειες αλλά πάλι μέσα..... :-(

Ενα θα σας πω μόνο... όταν μας πήγαν στο δωμάτιο και είδα τη θέα {την ίδια που έβλεπα την περασμένη φορά} με έπιασε ένας εκνευρισμός... μία τσαντίλα.... φαινομενικά ήμουν ήρεμη αλλά μέσα μου τους είχα "σκοτώσει" όλους εκεί μέσα...

Εδωσε ομως η Παναγία και μας άφησαν αφού όλα ήταν "εντάξει" και η εξέλιξη ήταν καλή και σήμερα είμαστε στο σπίτι μας....!

Επανέρχομαι....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φαντάζεστε τι γινόταν στο σπίτι αφού η νοσηλεία του μικρού, έγινε αμέσως μετά την οικογενειακή γαστρεντερίτιδα... το σπιτι πραγματικά βρωμούσε γεμάτο μικρόβια, τα ασιδέρωτα και κυρίως τα άπλυτα... οτι και να σας πω, αν δεν το βλέπατε αποκλείεται να το πιστεύατε... τρεχάτε ποδαράκια μου λοιπόν.. έκανα τις άπειρες, άπειρες όμως δουλειές...

Εριξα καυτό νερό στις οδοντόβουρτσές μας

Έπλυνα με καυτό νερο με χλωρίνη το "ποτηράκι" που τις τοποθετούμε.

Αδειασα τη βαλίτσα και πήγαν όλα στα άπλυτα.. ολα!

Έπλυνα την βαλίτσα στην μπανιέρα.

Πέρασα κινητό, κλειδιά, κομπιούτερ και άλλα αντικείμενα με οινόπνευμα.

Πήγα φούρνο

Πήγα σούπερ μάρκετ

Επλυνα όσες κουβερτούλες χρησιμοποιήθηκαν σαν "βοηθητικές" τις μέρες τις γαστρεντερίτιδας, ήδη στέγνωσαν και μπήκαν στις θέσεις τους

Επλυνα στο πλυντήριο τα παπούτσια και παντόφλες που χρησιμοποιήσαμε στο νοσοκομείο

Εβαλα πλύση στο πλυντήριο με ξυδι για τα μικρόβια που θα έκαναν πάρτυ...

Έπλυνα με χλωρίνες και καυρό νερό τον νεροχύτη

Έπλυνα το μπάνιο

Στο ενδιάμεσο, άπλωνα και μάζευα οτιδήποτε στέγνωνε και τα δίπλωνα για σιδέρωμα

Εβαλα πλυντήριο {πήρε φωτιά σήμερα...} με ρούχα της δουλειάς του μπαμπά μου γιατί είχε "ξεμείνει"

Εβαλα πλυντήριο το κάλυμμα του παπλώματος του υπνοδωματίου μας

Αλλαξα σεντόνια παντού

Επλυνα τα ριχτάρια των καναπέδων

Ολα τα ρούχα που είχαμε χρησιμοποιήσει τις περασμένες μέρες στα απλυτα {πιτζάμες, πετσέτες, σεντόνια, κάλτσες.. τα πάντα}

Σιδέρωσα κάποια ρούχα για 1 ωρίτσα

Αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς {γιατί το απόγευμα δουλεύω}

Ετοίμασα μεσημεριανό και φαγαμε με το φιογκάκι..μαζέψαμε

Εβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι.. γινόταν...:oops:

Έβαλα πλυντήριο πιάτων και όσα δεν χώραγαν τα έπλυνα στο χέρι

Έκανα το φιογκάκι μπάνιο {κάνει μόνος του αλλά σήμερα ήθελα να τον κάνω εγώ που ήταν απο το νοσοκομείο}

Πότισα τα λουλούδια

Μάζεψα το σπίτι

Δεν θυμάμαι πόσα ακόμα... τώρα ξαπλώσαμε για λίγο με το φιογκάκι και νιώθω... κομμάτια... κομμάτια κόρες...

Σας φιλώ και θα τα πούμε αργότερα.

Ελπίζω να είστε ΟΛΕΣ καλά.

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου...

Οπως βλέπετε, τους τελευταίους μήνες δεν μας αφήνει σε ησυχία... πρώτη φορά τόσα άσχημα και τόσο μαζεμένα.. πλέον έχω σιγουρευτεί και από που "είναι" η αρνητική ενέργεια... :roll:

H συνέχεια της γαστρεντερίτιδας, ήταν να πονάει έντονα η κοιλιά του φιογκακίου... ήμασταν σίγουροι πως ήταν από τη γαστρεντερίτιδα γιατί και 'μας μας ενοχλούσε έντονα το στομάχι. Ούτως ή άλλως δεν προλάβαμε να συνέλθουμε καλά-καλά.... συνεχιζόταν όμως ο στομαχόπονος και επικοινώνησα με τον παιδίατρό μας, μόνο και μόνο για να είμαστε πιο ήρεμοι. Εκείνος μου είπε πως θα έπρεπε να τον παω να τον δει, αν συνεχιζόταν ο κοιλόπονος και την επόμενη μέρα, χωρίς διάρροια ή πυρετό. Σηκώθηκε και ο άντρας μου, αν και ήταν χάλια και τον πήγαμε μαζί.

Ο παιδίατρος, αφού τον εξέτασε μας είπε πως βρήκε τους αδένες στην κοιλιά του ερεθισμένους και ερεθισμένη και την περιοχή της σκωληκοειδίτιδας.... :!:Μας είπε πως είναι κάτι που συμβαίνει μετά από μία διάρροια αλλά μας προέτρεψε να πάμε το μικρό στο νοσοκομείο γιατί θα έπρεπε να κάνει εξετάσεις. Μας είπε πως πρέπει να κάνει αιματολογικές και να τον δει χειρούργος... :-(

Και να πάλι εμείς στο Αττικόν... αλίμονο! Περασαν 3 μήνες... θα λήξει η κάρτα του executive club...! :mad:

Και φτου κι απο την αρχή.... του έκαναν υπέρηχο, αιματολογικές, τον εξέτασε παιδίατρος και μετά χειρούργος.

Μας είπε {ο χειρούργος} πως πραγματικά είναι ερεθισμένοι οι κοιλιακοί αδένες και η περιοχή της σκωληκοειδίτιδας. Συνυπολόγισε τις αιματολογικές του και μας είπε πως ενώ ήταν καλές δεν μπορούσε να μας αφήσει να φύγουμε αν δεν περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες που να μην πονάει καθόλου η κοιλιά του. Οπως μας είπαν, σε άλλα παιδάκια η περιοχή της σκωληκοειδίτιδας μετά "κοιμάται" ενώ σε άλλα όχι.. οπότε εισαγωγή και πάλι....... :-(:sad:

Πάλι μέσα κορίτσια μου.. να μην σας ζαλίζω με λεπτομέρειες αλλά πάλι μέσα..... :-(

Ενα θα σας πω μόνο... όταν μας πήγαν στο δωμάτιο και είδα τη θέα {την ίδια που έβλεπα την περασμένη φορά} με έπιασε ένας εκνευρισμός... μία τσαντίλα.... φαινομενικά ήμουν ήρεμη αλλά μέσα μου τους είχα "σκοτώσει" όλους εκεί μέσα...

Εδωσε ομως η Παναγία και μας άφησαν αφού όλα ήταν "εντάξει" και η εξέλιξη ήταν καλή και σήμερα είμαστε στο σπίτι μας....!

Επανέρχομαι....

πω!πω!βρε ειρηνακι τι ταλαιπορια ψυχολογικη ειναι αυτη?περαστικα κ αγυριστα να ειναι..καταλαβαινω πως αισθανθηκες στο νοσοκομειο,το εχω ζησει κ γω δυο φορες...αυτα να ειναι μονο...καλη ξεκουραση κ στους τρεις σας,σε φιλω.

Κοριτσακια καλησπερα.

Καταρχην να πω στην Ειρηνη μας περαστηκα κ αγυριστα. Πολλη ταλαιπωρια τραβατε τελευταια....τι να πω....

Επισης πολυ χαρηκα για τα ευχαριστα της συνονοματης Ευας (ειχα ψιλοδιαβασει τι ειχε γινει).

Εγω βρε κοριτσακια απο την πρωτοχρονια και μετα ειμαι συνεχεια αρρωστη και εχου κουραστει... Αντιβιωση δεν εχω παρει αλλα ταλαιπωρουμαι..... ευτυχως η μικρη τα περναει ελαφρα (να χτυπησω ξυλο),,, Οποτε αναγκαστηκα το σπιτι ειναι σε περιεργη κατασταση , οχι βρωμικο αλλα ασυμαζευτο.....

Αφηστε που περιμενω 3 μηνες τωρα να πληρωθω και εγω και τιποτα....Χαιρομαι που υπαρχει δουλεια αλλα ζοριζομαι ετσι που δεν πληρωνουν.... Δεν εχω παρει τιποτα στις εκπτωσεις ουτε καν για το παιδι....:(

Παω να σας διαβασω και να πιω ενα καφεδακι.

Και ξανα πολλα φιλια στο Ειρηνακι

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ειρηνάκι, καλή ανάρρωση για όλους σας στη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Είναι η τρίτη φορά φέτος που ακούω παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη στο φιογκάκι.

Το καλοκαίρι η νονά της μικρής χωρίς τα κλασικά συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας μόνο με έντονο πόνο στην κοιλιά και ερεθισμένη την περιοχή της σκωληκοειδούς απόφυσης και τελικά μετά από παρακολούθηση της είπαν απλά γαστρεντερίτιδα και πριν λίγες μέρες ο ανηψιός μου (15 χρ) ακριβώς το ίδιο. Και το κουφό είναι ότι ο ανηψιός μου εκδήλωσε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας αφού του πέρασε ο πόνος, τον οποίο είχε για 3-4 μέρες. :confused:

Πόσα έκανες, βρε, μετά από την ταλαιπωρία που τράβηξες;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Eιρηνη ,αρκει που ειστε καλά τωρα,και που δεν εξελίχθηκε σε κατι πιο σοβαρο.Καταλαβαινω τι θα γινεται...εκανες τοοσα πολλα!Καλά ξεκούραση!

Ευα ,περαστικα σου...Πάρε βιταμινες να τονωθεις.Μαλλον στα κουβαλέει η μικρη από τον παιδικο γι'άυτο σου επεσαν μαζεμενα.Πραγματικα ,αυτο με τα χρηματα ειναι ενας φαυλος κυκλος ,δεν ξερω ποτε και αν διορθωθει καποια στιγμη.

Εγω εβαλα σκουπα,καθαρισα,εκανα ενα περασμα το μπάνιο ,εφτιαξα την πιττα μου και αλλη μια για να την βαλω στην καταψυξη,επλυνα το νεροχυτη,απλωσα το πρωινο πλυντηριο και πήρα το αγορι μου από το λεωφορειο.Φαγαμε ,ηρθε και ο αντρας μου,ξανακαθαρισα την κουζινα καλά, καθησαμε λιγακι και ο μικρος μολις ξεκινησε διαβασμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εύα, χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Εντάξει, τα περιέγραψες και ωραία :D! Εύχομαι να τη βρείτε την άκρη σας, σύντομα και ανώδυνα, παρέα.

Αρετή, περαστικά στη μικρή μπουμπούκα!

Βούλα, καλή αρχή στον σύζυγο και υπομονή σε σένα! Ένας μήνας είναι, θα περάσει και θα τον έχετε πάλι κόντα σας περισσότερο.

αλλά η πρώτη ερώτηση που του έκανα με το που με έδιωξε....τσιγαράκι μπορώ να κάνω? χαχαχαχα αλλο που δεν μπορούσα να το κρατήσω με τα χείλη μου χαχαχα

:lol: Το 'κανα εικόνα... Και το δικό σου αλλά και της Αφροδίτης! :lol:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Στα δικά μου: έχω ένα νεροχύτη μικρό βουνό, λόφο θα το έλεγα :rolleyes:, ένα σπίτι ψιλο-βρωμικούλι θα το έλεγα και λίιιγα ασιδέρωτα.

Τον λόφο θα τον εξαφανίσω πάραυτα, ευελπιστώ και τα ασιδέρωτα αλλά το σπίτι θα παραμείνει ως έχει και θα το "περιποιηθώ" αύριο το απόγευμα.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

μια γρήγορη καλησπέρα και τρέχω,μάλλον θα σας διαβάσω το βράδυ αν δεν ταβλιαστώ...

Ώρες ώρες νομίζω ότι μ'έχουν καταραστεί να είμαι μονίμως στο τρέξιμο ή ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν πατίνι...τι να πω...!

φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, λοιπόν, ξαναδιαβάζω το μήνυμά σου και δεν αντέχω θα το πω:το καλύτερο πράγμα σε ένα τσακωμό (λέμε τώρα) είναι η συμφιλίωση μετά-γούτσου-γούτσου!!!:tongue::wink:
κοκκινιζω:oops::oops::oops::oops:!!!!! ειναι σαν της πρωτες μερες της σχεσης μας;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...