Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

στα δικά μου τώρα είμαστε πάλι άρρωστοι εγώ κ τα παιδιά. ευτυχώς προς το παρών εγώ όχι πυρετό αλλά τα μικρά ψήνονται. εναλλάξ όλη μέρα κ τη νύχτα θερμόμετρο στον έναν κ μετά στην μικρή κ αντιπυρετικά κ πάει λέγοντας. εν τω μεταξύ η μικρή την πέμπτη σταμάτησε αντιβίωση κ εγώ χθές. αντε να δούμε. εχει πάρει μορφή επιδημίας πλέον. τι να πω.

σήμερα δεν πήγα δουλειά γιατί έμεινα με τα παιδιά αλλά τις επόμενες δύο μέρες πρέπει να πάω γιατί έρχονται ανώτερα στελέχη κ έχουμε ημερίδες κ τις έχω αναλάβει.

τις ευχές μου κ τα περαστικά σε όλες σε προβλήματα υγείας αλλά και σε προβλήματα καρδιάς.δεν σχολιάζω τίποτε άλλο γιατί σηκώθηκαν τα μικρά με κλάματα.

όπως άνοιξα έτσι κλείνω

ουφ ουφ ουφ.

Περαστικά σας....Φέτος πολύ άσχημη χρονιά με φουλ ιώσεις....Πάλι ξύπνησα με τρομερό μπούκωμα και καταρροή (κόλλησα από συνάδελφο την Τρίτη).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα χα χα σε φαντάζομαι με κρεμασμένο τσιγάρο στα χείλη..... εγώ τρομάρα μου που είχα μαζί μου freddo από τον δρόμο και πήγα να ρουφήξω.......από την μια μεριά μου βγήκε από το στόμα...ευτυχώς δεν ήταν κανένας στον δρόμο.....και σαν κιουρία συνέχισα το περπάτημα!

Καλό μάθημα!

χαχαχαχα κιουρία κιουρία!!

Φεύγω καλή συνέχεια κόρες!

φιλιαααααααααααα

ααα

Αρετή περαστικά στο μικρό σου κοριτσάκι :D

Εγω σημερα ειμαι σπιτακι μου με τα κοριτσια μου..χθες βραδυ η μικρη μου ηταν ανησυχη ξυπναγε συνεχεια και κατα τις 3 της βαζω θερμομετρο και ειχε πυρετο το κοριτσακι μου..της εδωσα ντεπονακι,φυσιολογικο ορο στην μυτουλα γιατι ηταν μπουκωμενη και αγκαλιτσα για να ηρεμησει..εμεινα ξυπνια για να της ξαναβαλω θερμομετρο και μολις της επεσε την πηρα διπλα μου για να κοιμηθουμε..

Περαστικά στην μικρή!

Σημερα ειναι λιγακι ημερα τεμπελιας.Το σπίτι ειναι σε καλή κατσταση και τα λιγα πραγματα που εχω να κανω συνεχως τα αναβαλλω.Εκανα ομως την πρωινη γυμναστικουλα μου και πήγα λιγακι για περπάτημα.Περασα και από τη μαμα μου και πήρα χορτα για πίττα.Επέστρεψα ,εφτιαξα ζυμαρακι ,αερισα το σπίτι και εβγαλα εξω τα παπλώματα και πάω να μαγειρεψω.

Ευα , πολύ πολύ χαιρομαι για την εξελιξη των πραγματων!Να μετακομισετε αφου ειναι για το καλό ολων σας και μην σε νοιαζει για τα υπόλοιπα.

Νασια ,και εγω κεντουσα ως εφηβη,μας επρηζε η μανα μου...:mad:

Τωρα δεν το αντεχω ,αν και πολύ καλά μπορω να καταλάβω τι εννοεις.

Αρετη ,περαστικα στο κοριτσακι σου!

Δημητρα,εισαι αδιορθωτη!χαχα!:P:p

Κωνμαμα ,μπραβο! Οργανωσου και κανε υπομονη ,ενας μηνας ειναι θα περασει!

Καλαμαρακι ,εγω καπου το εχασα αυτο ,δεν θυμαμαι για τον οδοντιατρο,...καλά ξεμπερδεματα ,πάντως!Για τα πρωινα σε βρισκω ,εξαιρετικα οργανωτικη με τις δουλεις!Μπραβο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια ειχα νέα απο την Ειρήνη ο μικρος εμεινε χτες στο νοσοκομειο προλυπτικα σήμερα ειναι στο σπιτι για να δουμε πως θα παει..το κοριτσι ειναι κομμάτια πραγματικά!!!

Πολλά πολλα περαστικα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχα νέα απο την Ειρήνη ο μικρος εμεινε χτες στο νοσοκομειο προλυπτικα σήμερα ειναι στο σπιτι για να δουμε πως θα παει..το κοριτσι ειναι κομμάτια πραγματικά!!!

Πολλά πολλα περαστικα!!!

A, περαστικά του Ειρήνη ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρούλης!

sACYp2.png

Ωχ!Μεγαλη ταλαιπωρια!

Ελπίζω να πάνε ολα καλα!Της ειχα στειλει και εγω μηνυμα αλλα δεν απάντησε ,φανταζομαι πως θα ειναι...

Μολις μου απάντησε πως βγηκαν από το νοσοκομειο:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ μολις το διαβασα..μπηκε και νοσοκομειο το παιδι?τουλαχιστον βγηκε..Ειρηνη μου περαστικα στον μικρουλη να αναρρωσει γρηγορα..ειστε στο σπιτακι σας τωρα να ξεκουραστειτε και να ηρεμησετε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...