Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εύα πολύ όμορφο, συγκινητικό και αισιόδοξο το μήνυμά σου!Έτσι χαμογελαστή και ηλιόλουστη να είναι η οικογενειακή σας ζωή από δω και πέρα!

ελιν μου σε ευχαριστω πολυ κ κυριως για οσα μου ειπες εχθες;)αλλη μια ψηφος σε σενα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγαπητες μου φιλες!!!!!

καλημερα απο Σερρες!

ευχομαι μια ομορφη μερα.οπως την θελει η καθεμια σας !!

εγω στην δουλεια...χαλαρα τωρα....

χθες εκανα φασολακια,σιδερωσα,εβαλα πλυντηριο κ μετα παραγγειλαμε πιτσες --ειχαμε πολυ καιρο να φαμε απεξω--- κ καιγομουν ολο το βραδυ....με ταραξε το στομαχι η κακουργα η πιτσα....

ευα ο,τι καλυτερο για μια ωραια μερα τα νεα σου! και ετσι επρεπε να γινει!!! σε αγαπαει κι εκανε το σωστο!!

ειρηνη ??? καλε ?? γινατε καλα?? ακομη αγκαλια με την λεκανη ειστε??

etoiled.... αγαπητη φιλη,, σε εχω ξαναρωτησει νομιζω ..κ συγνωμη φυσικα....αλλά τι σημαινει το ολο nickname σου?? εχω περιεργεια πραγματικα....

ελιν ασπαζομαι τις αποψεις σου καθολικα!! εχεις πολυ ωραιο γραπτο λογο αν κ κουραζομαι με τα πολλα, σε σενα ομως απολαμβανω την αναγνωση !

vaskokkal welcome back again....

δομνινα κ μυρτουλα ζηλευω που εχετε γυναικα για τις δουλειες κ θα τα βρειτε καθαρα......αχ!

φιλακια σε ολες!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα φιλεναδες μου καταρχας θελω να σας ευχαριστισω ολες κ μια μια ξεχωριστα για την πολυτιμη βοηθεια σας μεσα απο την καρδια μου.τα πραγματα με τον συζυγο δειχνουν αλλιως σημερα,τι εγινε?χθες ολη μερα σκεφτομουν πως δεν γινεται να τραβηξει αλλο αυτη η δουλεια πρεπει να μιλησουμε να ακουσει αυτος εμενα κ εγω αυτον χωρις φωνες κ τσακωμους,ηρεμα για να δωθει επιτελους μια λυση.ξεκινησα να του γραφω αρχιζοντας απο την πρωτη μερα που τον γνωρισα λεγοντας του πως ενιωσα(δεν ειναι κουκλος εμφανισιακα,για μενα ειναι ομως),εγραψα τεσσερις σελιδες γιατι με σταματησε εκεινος για να μιλησουμε,(μου εκοψε την εμνευση),του ειπα οτι θελω πρωτα να βγαλω απο μεσα μου οσα με βασανιζουν τοσα χρονια.με ακουσε,μου εριξε δικιο,με καταλαβε,φτασαμε στο θεμα μαμα,συμφωνησε σε αυτο που του ελεγα τοσες μερες οσον αφορα το χρηματικο αλλα επιμενει οτι δεν θα ξαναπατησει στο σπιτι κ τα παιδια θα τα βλεπει οταν θελει αυτος...προσπαθησα να του εξηγησω την θεση που με βαζει αλλα σε αυτο ειναι ανενδοτως.θα το παλεψω κ αυτο.του ειπα οτι δεν παντρευτηκα για να χωρισω ποσο μαλλον για αυτο το λογο.του εξηγησα τους λογους που επελεξα να πορευτω μαζι του.δεν ειναι κακος αντιθετως θα δωσει κ την ψυχη του,αλλα δεν μπορει να τον πιεζουν,απο τα 15 του ζει μονος του στην αθηνα(καποιας αλλης κοπελας ειναι απο τα 18 δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη)οι γονεις του δεν τον βοηθησαν πουθενα οχι γιατι δεν ηθελαν αλλα δεν ειχαν την δυνατοτητα ακομα κ τωρα..εχει μαθει διαφορετικα,κακα τα ψεμματα.καποια στιγμη νομιζω ηρθε ο καιρος να γινει κ μια κουβεντουλα με την μαμα,η οποια σας εχω πει πως θα καταληξει,θα πεσουν κ οι αδερφες μου να με φανε,αλλα πραγματικα αυτο που με νοιαζει ειναι η ηρεμια στην οικογενεια μου κ το χαμογελο στο προσωπο των παιδιων μου,αρκετα περασαν αυτες τις μερες,δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να τα ξανακανει ετσι ουτε στον εαυτο μου,γιατι η αληθεια ειναι οτι το κλιμα ηταν μαυρο μεσα στο σπιτι κ ειπαμε ειναι παιδια οχι βλαμμενα.χθες λοιπον πηρε την βερα μου ο συζυγος κ την ξαναεβαλε στη θεση της οπως ειπε,το βλεπουν τα μικρα κ εγινε παρτυ.ο δε μικρος μου την ξαναεβγαλε του την εδω σε κ του ειπε γονατισε για να της τη φορεσεις,κ εμενα μου εδειχνε πως να κανω το χερι μου:P:pτο τερας!!!!!ορμισαν πανω μας κ τα δυο κ ολο ελεγαν να τους υποσχεθουμε οτι δεν προκυτε να ξανατσακωθουμε ποτε..δωσαμε μια ευκαιρια σε εμας.δεν εχω χαρει ακομα οσο θα επρεπε,υπαρχει το αγκαθι,αλλα θα προσπαθησω να το βγαλω για να κλεισει η πληγη..ισως τελικα του πω να μετακομησουμε που τοσο πολυ το θελει,να μην ειναι κοντα η μαμα,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι αυτο το σπιτι θα το πληρωνουμε μεχρι να πεθανουμε,το φτιαξαμε απο την αρχη οπως το ηθελα κ στεναχωριεμαι να το αφησω,ειναι ομως ντουβαρια,οι ζωη μας αξιζει ππερισσοτερα.κ στην τελικη μας χρωσταει κατι αυτη η ζωη,μας εχει δωσει πολλα χαστουκια κ αντεξαμε,απο εδω κ περα περιμενω τα καλυτερα...συγνωμη που σας κουρασα ολοκληρο εργοστσιο υφασματων εγραψα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ για ολα..νεα μερα,νεα αρχη..

ελα βρε κοριτσι μου,μπραβο,παρα πολυ χαρηκα

αα ξεχασα βρε....

Ονειρευτηκα μια φιλη μου (κουμπαρα της κουμπαρας -νονας μας)

που ειναι εγκυος (κατα λαθος) στο τριτο (εχει2 αγορια) να εχει ροζ-φουξ εμπριμε-χαβανεζικο σακ βουαγιαζ κ τσαντακια!

Ειμαι σιγουρη θα κανει κοριτσι!

ειναι στον3μηνα!

Θα της στειλω μηνυμα να χαρει!!

Παντα βγαινουν τα ονειρα μου!!

Επισης , το μυαλο μου ειναι πως θα βρω λεφτα να παω να συνεχισω το σοπινγκ το ΣΚ στη Σαλονικα......ναι ..... Παλι για τα παιδια θελω....εχω κ 2-3 δωρα που μπορω τωρα με εκπτωσεις να τα παρω....

τεσπα....

αυτα.......

και παλ γεια σας.......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!

Τι κανετε???

Σημερα ξεκιναει ο αντρουλης μου τη σχολη!!!!Ελπιζω να την παλεψει ολη μερα στο ποδι,και για μας κυλησει ομαλα,αν και εχω οργανωθει πολυ καλα;)

Εχθες το βραδυ μαγειρεψα για σημερα φασολια γιαχνι και τυροπιττα ωστε να παρει ο αντρας μου μαζι του,οποτε απο φαγητο ειμαστε οκ!

Καλημεραα!!!

Κωνμαμα ,μπραβο για την κινηση!Θα χαρηκε ο αντρας σου.

Καλημερα Χρυσα μου!!!Ναι!Χαρηκε πολυ!Δεν το περιμενε και του ηρθε ξαφνικο!!!Εδωσα την τσαντα στο μικρο να του την παει και ειχε πολυ πλακα...η τσαντα ηταν στο ιδιο υψος με το μικρο και καθως του την εδινε του λεει:επλητσηηηηη!!!

Σκασαμε στα γελια...

Καλημέρα κορίτσια

μια καινούργια μέρα με ηλιαράκο και ελπίζω όλα να κυλήσουν ήρεμα και ωραία για όλους.

Εχτές μετά το φαγητό εκτός του ότι μάζεψα το τραπέζι και τα απλωμένα,τα τακτοποιήσα και μετά διάβασμα και ασχολήθηκα με το κέντημά μου.Αχ κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ανακούφιση είναι το κέντημα ή το πλέξιμο αδειάζει το μυαλό σου,ηρεμείς όσες ξέρετε και το έχετε αφήσει ξαναπιάστε το γιατί είναι σούπερ αγχολυτικό.

Την καλημέρα μου και τα λέμε.

Νασια μου το πλεξιμοο δεν το εχω καθολου,οσες φορες που εδειξε η μαμα μου δεν καταλαβαινα τιποτα...ομως οταν ημουν μικρη κεντουσα,εχεις δικιο αδειαζει το κεφαλι σου απο καθε σκεψη,αλλα δεν το κανω πια γιατι δεν στρωνονται ευκολα και πανε κριμα...Σκεψου εχω φτιαξει πολυ ωραιους πινακες,μου βγηκαν τα ματια και τωρα τα τρωει το παταρι....

καλημέρα!!

Ευα μπράβο, πάντα ετσι να στε καλά!!

δομνινα κ μυρτουλα ζηλευω που εχετε γυναικα για τις δουλειες κ θα τα βρειτε καθαρα......αχ!

δεν έχετε γυναίκες για καθαριότητα στις Σέρρες?αχ ναι είναι μεγάλη βοήθεια...

εγω καλά, στη δουλειά...πήρα την απόφαση που σας έλεγα χθες, αποφάσισα σύμφωνα με το καλό της οικογένειας πρώτα και μετά έβαλα εμένα...ελπίζω να είναι το σωστό και να μην το μετανιώσω, ολα καλά λοιπόν:D:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!

Ευα μου ποσο συγκινηθηκα και χαρηκα με τα νεα σου..μπραβο,ολα καλα θα πανε..ηταν πραγματικα κριμα να διαλυθει η οικογενεια για τριτους...ποσ γλυκα τα παιδακια σου..τα παιδια μοας εχουν αναγκη απο ενα ηρεμο οικογενειακο περιβαλλον και δυο γονεις χαρουμενους..

Μιρτουλα αφου την πηρες την αποφαση μην κοιτας πισω..ολα καλα θα πανε..

Βουλα καλη αρχη στον αντρα σου..

Ειρηνη που εισαι?ολα καλα?

Εlin εισαι απιστευτη..βαλε για δημαρχος και μια ακομη ψηφο και απο μενα..

Εγω σημερα ειμαι σπιτακι μου με τα κοριτσια μου..χθες βραδυ η μικρη μου ηταν ανησυχη ξυπναγε συνεχεια και κατα τις 3 της βαζω θερμομετρο και ειχε πυρετο το κοριτσακι μου..της εδωσα ντεπονακι,φυσιολογικο ορο στην μυτουλα γιατι ηταν μπουκωμενη και αγκαλιτσα για να ηρεμησει..εμεινα ξυπνια για να της ξαναβαλω θερμομετρο και μολις της επεσε την πηρα διπλα μου για να κοιμηθουμε..ετσι σημερα αδεια απο την δουλεια καθως δεν υπαρχει καποιος να την κρατησει...αερισα το σπιτι και τα παπλωματα,εφτιαξα γαλατακια και τοστακια για τα παιδια,επλυνα το μπανιο,καθαρισα την κουζινα παγκους εστιες πλακακια,εστρωσα κρεβατια,αλλαξα τα ριχταρια μου και εβαλα καθαρα,η μικρη ξανακανε πυρετο και της εδωσα σιροπακι(ευτυχως εχει διαθεση)σκουπισα μπαλκονια και τα σφουγγαρισα..εχω βρασει καοτοπουλακι χθες και σημερα θα κανω σουπιτσα..παω να βαλω σκουπα..το μυαλο μου ειναι στην μαμα μου και προσπαθω να ξεχνιεμαι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια,

{Η Ειρήνη έδωσε σε καμιά σας σημεία ζωής??}

Καταρχήν Εύα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!! Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την οικογένεια σου, ήρεμα κεφάλια κ μπουρου μπουρου πολύ!! :D:D

Αφροδιτάκι μου γλυκό

Πήγα χτες , μου ξανάματατρόχισε λίγο τα ούλα γιατί έκλεισαν κ πως θα μπει η γέφυρα, πήρε μέτρα , μπλιαχχ το υλικό σα στόκος είναι κ μετά σπίτι πρησμένη από την ένεση, αλλά η πρώτη ερώτηση που του έκανα με το που με έδιωξε....τσιγαράκι μπορώ να κάνω? χαχαχαχα αλλο που δεν μπορούσα να το κρατήσω με τα χείλη μου χαχαχα

Τώρα θα πάω Παρασκευή για πρόβα κ Τρίτη για την τοποθέτηση κ καθαρισμό κ τέλος!!!

Πήρα νουροφεν προληπτικά , γυρίσαμε συμμάζεψα φάγαμε κ μετά νάνι από νωρίς

Μυρτούλα σε ευχαριστώ κ σήμερα γυρνάω με 3ωρο ολοήμερο μπρρρρρρρ

Χρυσάκι υποκλίνομαι στα 6-7 πλυντήρια!!! Εγώ έχω δυο κ αύριο θα έχω τρια....γκρρρρ

Εύα μου, στενοχωριέμαι με την κατάσταση αλλά κι εγώ συμφωνώ με το καλαμάρι.

Ο γάμος δεν είναι αγώνας δρόμου ούτε και ένα μόνιμα άσβεστο πάθος. Είναι μια σχέση και όπως κάθε σχέση έχει τις ωραίες και τις άσχημες στιγμές της. Θέλει δουλειά και θυσίες και από τα 2 μέρη για να πετύχει. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα τύπου ξυλοδαρμοί, απιστίες, τζόγος, αλκοολισμός κτλ (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη),προσπάθησε να τα βρείτε και μην δεχτείς να αποφασίσεις εσύ για κάτι τόσο σημαντικό.

Εύχομαι τα καλύτερα!

Well said Αφροδίτη συμφωνούμε

Και όταν κάποια στιγμή ο Αγαπούλης πήγε να μου ανοίξει κουβέντα ότι τα δικά του πεθερικά κάνουν αυτό κ εκείνο σε σχέση με τα παιδιά, ή "η μαμά σου λέει έτσι", πήρε μια απάντηση του τύπου "Μη με ζαλίζεις, την επόμενη φορά που θα πάρει τηλ., να το σηκώσεις να της το πεις"-ΤΟΜΠΟΛΑ!!!

Αν πάλι θεωρώ ότι έχει δίκιο, της το λέω εγώ. Το τι θα κάνει, είναι δική της υπόθεση, αλλά δεν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου

Μακριά και αγαπημένα .

(κ μη νομίζετε, έχω κ γω άλυτα θέματα)

Ελινάκι συμφωνώ{κ ποια δεν έχει βρε? εμένα με σώζουν τα 500χλμ μπουχαχαχα } κ εγώ αυτή την τακτική έχω , βρείτε τα μεταξύ σας κ μην με πρήζετε καθόλου κ το ίδιο ακριβώς του απαντάω όταν πάει να γκρινιάξει. Και δεν συνεχίζει την κουβέντα ;) Και το ίδιο κάνω κ εγώ αν έχω κάτι να πω στο πεθερίδιο, απλά τον ενημερώνω από πριν ότι αυτό κ αυτό με έχει ενοχλήσει, την παίρνω τηλέφωνο ή όταν την δω της τα λέω.

Βασοσκαλ περαστικά σας

Τα πρωινά μου νέα τα κλασικά, τσάντες ταπερ πρωινά μικρής,

αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Μάζεψα πλυντ. πιάτων κ πλυμένα από νεροχύτη

Χάζμπαντ αέρισε κ τίναξε ριχτάρια σαλονιού

ετοίμασα καφεδάκι

Φαγητό έχουμε φακές από χθες κ αντίδια σαλάτα {ευτυχώς κ βαριόμουν σήμερα}

Και σε λίγο θα φύγω για μάθημα :D;)

Μπράβο Ευα ευχομαι από δω και πέρα η ζωή σας να είναι μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς ούτε ένα σύννεφο.Είδες τα παιδάκια το είχαν και αυτά καημό.Μπράβο μπράβο πολύ χάρηκα.

mama konstantinou μόδα είναι και γυρίζει και αυτό που τώρα δεν στρώνεται σε λίγο καιρό θα είναι ανεκτίμητο.Εγώ πλέον κεντάω για τα παιδιά να τα πάρουν στα σπίτια τους και αν και αγόρια να δεις με τί καμάρι λένε στην αδερφή μου που τους πειράζει και λέει δεν στρώνονται τέτοια σήμερα ότι εμείς θα τα στρώνουμε στα σπίτια μας γιατί τα έχει φτιάξει η μαμά μας.Ο κόσμος έχει γυρίσει πλέον και στα καταστήματα με είδη πλεξίματος και κεντήματος γίνεται χαμός όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό.

Εγώ πήγα λαική,γύρισα,τακτοποιήσα τα ψώνια,έφτιαξα το φαγητό και τώρα ψήνεται στο φούρνο,το ψωμάκι κοντεύει να γίνει και έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.Πάω να κεντήσω.Θα σας διαβάζω όμως.

ευα32 χάρηκα πολύ για τα νέα σας! Είναι δύσκολο να μετακομίσετε, αλλά ίσως είναι η μόνη λύση, έστω προσωρινά, νοικιάστε το σπίτι σε κάποια άτομα εμπιστοσύνης, και όταν νοιώσετε έτοιμοι, να επιστρέψετε.

Έχω νοιώσει -μέσω κολλητού μου φίλου- από την αντίθετη πλευρά μια τέτοια κατάσταση: εκείνος από τα 18 του μόνος και ανεξάρτητος, χωρίς πολλά - πολλά με τους γονείς του, και, όταν παντρεύτηκε, στα 37 του, βρέθηκε να ζει με τα πεθερικά από πάνω στο σπίτι της γυναίκας του. Δυστυχώς χώρισε λόγω της παρεμβατικότητας της πεθεράς και του τρόπου με τον οποίο εκείνη επιδρούσε στη γυναίκα του, ενώ είχανε ένα παιδί 2,5 χρονών. Μου έλεγε συνέχεια πως ζούσε σε ένα σπίτι που δεν το ενοιωθε δικό του, ούτε ένα καρφί στον τοίχο δεν μπορούσε να βάλει χωρίς να πει την άποψή της η πεθερά. Μια φορά μάλιστα θέλησε να κρατήσει στην αυλή τους για λίγες μέρες ένα μωρό γατάκι που περιμάζεψε από τα σκουπίδια, και μάλιστα να το βάλει σε ένα κλουβί, για να μην τους ενοχλεί, και τελικά αναγκάστηκε να το διώξει επειδή δεν το ήθελε η πεθερά... Πρόσφατα μιλούσαμε και μου είπε πως μόνο η μετακόμιση θα ήταν λύση αν η γυναίκα του τη δεχόταν, τελικά όμως είχαν φτάσει σε σημείο που ούτε αυτό το ενδεχόμενο συζητούσαν.

Διαβάζοντας λοιπόν όσα έγραφες θυμόμουν το φίλο μου και το μόνο που σκεφτόμουν να σου γράψω ήταν "μετακομίστε" αλλά δεν έλεγα κάτι γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν σου το ζητάει όμως εκείνος, σκέψου το σοβαρά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα και ακόμα κι αν επιλέξεις μια δύσκολη οικονομικά και πρακτικά λύση, που είναι η δραστική απομάκρυνση, ίσως αυτή να σας σώσει.

sACYp2.png

στο σπιτι κ ειπαμε ειναι παιδια οχι βλαμμενα.χθες λοιπον πηρε την βερα μου ο συζυγος κ την ξαναεβαλε στη θεση της οπως ειπε,το βλεπουν τα μικρα κ εγινε παρτυ.ο δε μικρος μου την ξαναεβγαλε του την εδω σε κ του ειπε γονατισε για να της τη φορεσεις,κ εμενα μου εδειχνε πως να κανω το χερι μου:P:pτο τερας!!!!!ορμισαν πανω μας κ τα δυο κ ολο ελεγαν να τους υποσχεθουμε οτι δεν προκυτε να ξανατσακωθουμε ποτε..δωσαμε μια ευκαιρια σε εμας.δεν εχω χαρει ακομα οσο θα επρεπε,υπαρχει το αγκαθι,αλλα θα προσπαθησω να το βγαλω για να κλεισει η πληγη..ισως τελικα του πω να μετακομησουμε που τοσο πολυ το θελει,να μην ειναι κοντα η μαμα,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι αυτο το σπιτι θα το πληρωνουμε μεχρι να πεθανουμε,το φτιαξαμε απο την αρχη οπως το ηθελα κ στεναχωριεμαι να το αφησω,ειναι ομως ντουβαρια,οι ζωη μας αξιζει ππερισσοτερα.κ στην τελικη μας χρωσταει κατι αυτη η ζωη,μας εχει δωσει πολλα χαστουκια κ αντεξαμε,απο εδω κ περα περιμενω τα καλυτερα...συγνωμη που σας κουρασα ολοκληρο εργοστσιο υφασματων εγραψα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ για ολα..νεα μερα,νεα αρχη..

Πολύ χάρηκα, δεν μπορείς να φανταστείς! Τα παιδιά σας και τα μάτια σας γλυκιά μου και θα βρεις τον τρόπο σιγά σιγά...

Αφροδιτάκι μου γλυκό

Πήγα χτες , μου ξανάματατρόχισε λίγο τα ούλα γιατί έκλεισαν κ πως θα μπει η γέφυρα, πήρε μέτρα , μπλιαχχ το υλικό σα στόκος είναι κ μετά σπίτι πρησμένη από την ένεση, αλλά η πρώτη ερώτηση που του έκανα με το που με έδιωξε....τσιγαράκι μπορώ να κάνω? χαχαχαχα αλλο που δεν μπορούσα να το κρατήσω με τα χείλη μου χαχαχα

Τώρα θα πάω Παρασκευή για πρόβα κ Τρίτη για την τοποθέτηση κ καθαρισμό κ τέλος!!!

Πήρα νουροφεν προληπτικά , γυρίσαμε συμμάζεψα φάγαμε κ μετά νάνι από νωρίς

)

Χα χα χα σε φαντάζομαι με κρεμασμένο τσιγάρο στα χείλη..... εγώ τρομάρα μου που είχα μαζί μου freddo από τον δρόμο και πήγα να ρουφήξω.......από την μια μεριά μου βγήκε από το στόμα...ευτυχώς δεν ήταν κανένας στον δρόμο.....και σαν κιουρία συνέχισα το περπάτημα!

Καλό μάθημα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...