Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εύα, αν το "θα βγουν καλάσνικοφ" σημαίνει θα τσακωθούν άσχημα, θα φωνάξουν, θα βριστούν, let it be! Και τι έγινε δλδ; Μέχρι τώρα προσπαθούσες εσύ για όλους, ας αναλάβουν άλλοι τώρα.

Εσύ πώς είσαι;

θα πιαστουν στα χερια αυτο το ξεχασες...κ ναι θα γινει γιατι θα του ορμιξει η μανα μου,κ πανω στην φουρτουνα θα ακουστει κ το ονομα μου να δω /ακουσω τα οσα λεει ο αντρας /μανα μου,κ παλι θα με βαλουν στον κυκλο....κ θα ακουω:τον ειδες?αν κοριτσακι μου το δεχεσαι αυτο για την μανα σου τι να σου πω εμενα διεγραψε με πεθανα για σενα κ αλλα πολλαααααα...μετα θα αρχισει ο αλλος, ειδες η μανουλα σου που την υπερασπιζεσαι κιολας?να την χαιρεσαι,μανα να σου πετυχει,τωρα ειναι που δεν θελω να την ξαναδω στα ματια μου κ.τ.λ..........κ εκει λες αντε κ γ......... αχ!τα πραγματα μεταξυ τους ειναι κλασσικα εικονογραφημενα ,τι να αφησω να γινει?:confused::confused:κ δεν ειναι υπερβολες οτι θα γινουν αυτα..τους ξερω κ τους δυο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσι μου ΕΣΥ για ΣΕΝΑ τι θες από εδώ κι έπειτα; ΟΚ εσύ τον αγαπάς. Αυτός θεωρείς πως σε αγαπάει; Η μάνα σου που μπλέκεται μες την οικογένειά σου σε αγαπάει;

Νομίζω πως πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς. Και να απαντήσεις στα ερωτήματα που θα σου γεννηθούν απ τον ίδιο σου τον εαυτό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ουφ ουφ ουφ. διαβάζω κ διαβάζω κ λέω ότι τελικά δεν είμαι η μόνη που κάποια στιγμή βρέθηκε σε αυτή την δύσκολη θέση μεταξύ μητέρας κ συζύγου. δεν θα πω πολλά γιατί θα με πιάσει πονοκέφαλος από την θύμιση. θα πω μόνο ότι κάποια στιγμή δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στα παιδιά μου κ ένιωθα απαίσια. σκέφτηκα να πάω κ σε πνευματικό να μιλήσω γιατί δεν μπορούσα να ανοιχτώ σε κανέναν. τα δύο άτομα που τα θεωρώ δικά μου κ αγαπημένα ήταν τα άτομα αυτά που μου δημιουργούσαν αυτό το συναίσθημα. μόνο στην κουμπάρα μου έχω πει κάποια κ αυτά με μέτρο γιατί απλά ντρέπομαι να τα αναφερω.

με τον χρόνο μόνο ηρέμησαν λίγο κ εγώ μαζί. απλά αυτό που τους είπα χωριστά είναι ότι είστε δύο πολυαγαπημένα μου πρόσωπα κ δεν μπορώ να πάρω το μέρος κανενός κ τέλος. κ πραγματικά αυτό έκανα. επισήμανα τα καλά του άλλου στον άλλον κ δεν έπαιρνα το μέρος κανενός. ξέρω βέβαια πολύ καλά ποιος φταίει κ που αλλά τι να το κάνεις. αν τα θυμηθώ όλα αυτά κορίτσια κ ξανασυμβεί κάτι ανάλογο δεν ξέρω πάλι κ εγώ πως θα το αντιμετωπίσω

θα ήθελα κάποιες από τις κοπέλες που ανάφεραν ότι είχαν διάφορες ανησυχίες για τους γονείς τους κλπ να μου στείλουν ένα πμ να τα πούμε γιατί κ εγώ έχω πολλές τέτοιες ανησυχίες που σε κάποιο σημείο δεν με αφήνουν να ζω όπως θέλω.

δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί πραγματικά λυπάμαι κ δεν ξέρω τι είναι καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις. γιατί ναι να δεις τον εαυτό σου πάνω απ όλα αλλά ο εαυτός σου δεν είναι η μαμά σου δεν είναι ο σύζυγός σου; δεν είναι τα παιδιά σου; πως να το αλλάξεις αυτό ε;

στα δικά μου τώρα είμαστε πάλι άρρωστοι εγώ κ τα παιδιά. ευτυχώς προς το παρών εγώ όχι πυρετό αλλά τα μικρά ψήνονται. εναλλάξ όλη μέρα κ τη νύχτα θερμόμετρο στον έναν κ μετά στην μικρή κ αντιπυρετικά κ πάει λέγοντας. εν τω μεταξύ η μικρή την πέμπτη σταμάτησε αντιβίωση κ εγώ χθές. αντε να δούμε. εχει πάρει μορφή επιδημίας πλέον. τι να πω.

σήμερα δεν πήγα δουλειά γιατί έμεινα με τα παιδιά αλλά τις επόμενες δύο μέρες πρέπει να πάω γιατί έρχονται ανώτερα στελέχη κ έχουμε ημερίδες κ τις έχω αναλάβει.

τις ευχές μου κ τα περαστικά σε όλες σε προβλήματα υγείας αλλά και σε προβλήματα καρδιάς.δεν σχολιάζω τίποτε άλλο γιατί σηκώθηκαν τα μικρά με κλάματα.

όπως άνοιξα έτσι κλείνω

ουφ ουφ ουφ.

Πω πω ερημιες.... :shock:

ελιν μπράβο για την ορθή σου σκέψη, κι έλεγα να το γράψω χτες να τους βάλει να τα βρούνε μόνοι τους αλλά την φαντάστηκα την απάντηση, που όντως έγραψε..

Εγώ κοίμησα τα μικρα μου και παω να ζούμε με τον σύζυγο κανα μενταλιστ..:D

Καληνύχτα σε όλες

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

θα πιαστουν στα χερια αυτο το ξεχασες...κ ναι θα γινει γιατι θα του ορμιξει η μανα μου,κ πανω στην φουρτουνα θα ακουστει κ το ονομα μου να δω /ακουσω τα οσα λεει ο αντρας /μανα μου,κ παλι θα με βαλουν στον κυκλο....κ θα ακουω:τον ειδες?αν κοριτσακι μου το δεχεσαι αυτο για την μανα σου τι να σου πω εμενα διεγραψε με πεθανα για σενα κ αλλα πολλαααααα...μετα θα αρχισει ο αλλος, ειδες η μανουλα σου που την υπερασπιζεσαι κιολας?να την χαιρεσαι,μανα να σου πετυχει,τωρα ειναι που δεν θελω να την ξαναδω στα ματια μου κ.τ.λ..........κ εκει λες αντε κ γ......... αχ!τα πραγματα μεταξυ τους ειναι κλασσικα εικονογραφημενα ,τι να αφησω να γινει?:confused::confused:κ δεν ειναι υπερβολες οτι θα γινουν αυτα..τους ξερω κ τους δυο

Ευα μου μπηκα να δω πως εισαι γιατι πραγματηκα σκεφτομαι το προβλημα σου

θα συμφονησω με αυτα που σου λενε τα κοριτσια αλλοστε τα ιδια πανω κατω εχω σκεφτει......

περησοτερο φτεξημο κατα την ταπηνη μου γνωμη θεωρω οτι εχει η μητερα σου γιατι επρεπε να καταλαβει οτι το παιδι της υποφερει και χαλαει το σπιτι του γιατι αυτη δεν γουσταρει το γαμπρο:rolleyes: για καποιους χψ λογους

στο συζηγο δινω περισοτερα ελαφρηντικα γιατι οπος ανεφερες σε καποιο αλλο ποστ ειναι ανεξαρτητος απο τα 18 οποτε τον κουρασε η παρεμβαση της πεθερας (και με το δικιο του γιατι στη μανα του δεν δηνει λογαριαζμο και του εκατσε η πεθερα εε δεν θελει και πολυ:rolleyes:)

ισως παλη να το βλεπω ετσι γιατι ειμαι κι εγω τυπος που δεν δινω λογαριαμο δεν περνω λογαριαζμο( telestet:tongue:)

απο κανεναν και για τιποτα

πιασε τη μανα σου και πες να μην ασχοληθει ποτε ξανα με τον αντρα σου και το σπιτι σου γιατι πας για διαζηγιεο και θα ερθουν ασχημες μερες εξετιας της :shock:

πιασε τον αντρα σου και πες του να μην ξαναναφερθει στη μανα σου ποτε και για κανεναν λογο και υποσχεσου οτι το ιδιο θα κανει και εκηνει

ισος να πρωτηνες αν θελει πριν παρει οπιαδηποτε αποφαση να μηνει λιγο μονος να σκεφτει αν αξηζει να χαλασει το σπιτι του για τη μανα σου

ετσι ισος θορηβηθει και η μανα σου και κανει στην ακρη:o

τπ πιο πηθανο ειναι να λεω βλακιες αλλα σου λεω τι θα εκανα εγω αν ημουν στη θεση σου

Διαφημίσεις

respect δεν εχω να πω κατι αλλο χτυπησες στην χορδη μου,ειπες ακριβως αυτα που νιωθω...αν ομως τους σφησω να τα πουν μονοι τους θα βγουν καλασνικοφ,κ παλι θα εχω το αλλο :να σου πω τι ειπε η μανα σου,να σου πω πως μου μιλησε ο αντρας σου,ε!θα χαθουν κ καποια στη μεταφραση κ χωρις να το καταλαβω θα με ξαναβαλουν να παιξουμε το γυρω γυρω ολοι κ γω θα ειμαι στην μεση ο μανωλης.....:confused::confused:

και τωρα που λες για καλαζνικοφ μηπος ηρθε η ωρα να παρεις εσυ το

καλαζνικοφ και να τους στησεις στον τοιχο μπας και σηνελθουν κι 2 :confused:

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Αυτές τις μέρες έχω αποδιοργανωθεί τελείως. Δεν προλαβαίνω πραγματικά τίποτα. Ούτε το πρόγραμμα μου βγαίνει με αποτέλεσμα να τρέχω όλη μέρα και να έχουν μείνει πίσω ένα σωρό εκκρεμότητες.

ευα πολύ στενάχωρη η κατάσταση στο σπίτι σου. Σίγουρα έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν έπρεπε να τους αφήσεις να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας σου το τραβάει στα άκρα και είναι κρίμα να χαλάσετε το σπίτι σας για τη μαμά σου. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαίτησε κι από τους δυο να σέβονται ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστον δε μπορούν να αδιαφορήσουν ο ένας για τον άλλο; Να περιοριστούν μόνο στα τυπικά; Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ειρηνη πως πάει η γαστρεντερίτιδα; Περαστικά σε όλη την οικογένεια.

Δομνίνα κι εγώ όσο στενοχωρημένη, κουρασμένη, προβληματισμένη κι αν είμαι όταν βλέπω το μωρό τα ξεχνάω όλα. Ειδικά κάθε πρωί που πάω να τον πάρω από την κούνια του και μου χαμογελάει λιώνω!

Πάω για ύπνο κορίτσια. Καληνύχτα!

h6cQp3.png

Καλημεραα!!!

Ειρηνη ,ελπίζω να εχεις δουλίτσα και γιάυτο να μην μας γραφεις...

Ευα ,ευχομαι να πανε ολα καλύτερα...δουλεψε το πάντως ,τα κοριτσια εχουν δικιο.

Κωνμαμα ,μπραβο για την κινηση!Θα χαρηκε ο αντρας σου.

Εχθες ευτυχως ο μικρος δεν ειχε πολύ διαβασμα ,και ετσι ειμασταν πιο χαλαροι.Τον πήγα καρατε και εγω πήγα στην κουμπάρα μου για καφε.Γυρισα αναψα φωτια ,και καθησαμε και παιξαμε επιτραπέζια.Μετα τα γνωστα ,μπανιο ,φαγητο και υπνο.

Σημερα εστρωσα τα κρεβατια ,εβαλα και ενα πλυντηριο(σαλόνι και κουζινα τα ειχα μαζεψει από το βραδυ),συμμαζεψα τα υπνοδωμάτια και ηπια το καφεδακι μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια

μια καινούργια μέρα με ηλιαράκο και ελπίζω όλα να κυλήσουν ήρεμα και ωραία για όλους.

Εχτές μετά το φαγητό εκτός του ότι μάζεψα το τραπέζι και τα απλωμένα,τα τακτοποιήσα και μετά διάβασμα και ασχολήθηκα με το κέντημά μου.Αχ κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ανακούφιση είναι το κέντημα ή το πλέξιμο αδειάζει το μυαλό σου,ηρεμείς όσες ξέρετε και το έχετε αφήσει ξαναπιάστε το γιατί είναι σούπερ αγχολυτικό.

Στα σημερινά σηκώθηκα ετοίμασα πρωινά,σήκωσα τα παιδιά τα ετοίμασα για το σχολείο,έστρωσα κρεβάτια,έστρωσα ριχτάρια,έπλυνα κάτι βραδυνά πιατάκια,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,γύρισα και έβαλα ψωμάκι να γίνεται,έφτιαξα καφεδάκι και σας διαβάζω.Έπειτα πρέπει να πάω λαική και να φτιάξω φαγητό μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο με μαγιονέζα και μουστάρδα μιαμμμμ.

Μου ήρθε ένα μαιλ από το pennie.gr ότι όλα τα έχει μισή τιμή οπότε ευκαιρία να πάρω κανένα κατωσέντονο γιατί έχουν γίνει όλα τα σετ μου ψιλοχάλια.

Να ρωτήσω ασχολείται καμία με τον σύλλογο γονέων στο σχολείο των παιδιών της;Σκεφτόμασταν να καλέσουμε τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για να ενημερώσει τα παιδάκια για την υγιεινή των δοντιών και πιθανόν να τα εξετάσει και να τους δώσει κάνενα δωράκι τύπου οδοντόκρεμα κα αλλά η διευθύντρια δεν θέλει γιατί πρέπει να έχει έγκριση από το Υπουργείο και γενικά είναι πολύ των τύπων όχι διαφημιστικά όχι χωρίς εγκρίσεις από το υπουργείο με αποτέλεσμα το σχολείο μας να μην κάνει τίποτα.Εσάς σας δημιουργεί τέτοια προβλήματα η διευθυνση του σχολείου σας;

Την καλημέρα μου και τα λέμε.

Καλημέρα κορίτσια

μια καινούργια μέρα με ηλιαράκο και ελπίζω όλα να κυλήσουν ήρεμα και ωραία για όλους.

Εχτές μετά το φαγητό εκτός του ότι μάζεψα το τραπέζι και τα απλωμένα,τα τακτοποιήσα και μετά διάβασμα και ασχολήθηκα με το κέντημά μου.Αχ κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε τί ανακούφιση είναι το κέντημα ή το πλέξιμο αδειάζει το μυαλό σου,ηρεμείς όσες ξέρετε και το έχετε αφήσει ξαναπιάστε το γιατί είναι σούπερ αγχολυτικό.

Στα σημερινά σηκώθηκα ετοίμασα πρωινά,σήκωσα τα παιδιά τα ετοίμασα για το σχολείο,έστρωσα κρεβάτια,έστρωσα ριχτάρια,έπλυνα κάτι βραδυνά πιατάκια,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,γύρισα και έβαλα ψωμάκι να γίνεται,έφτιαξα καφεδάκι και σας διαβάζω.Έπειτα πρέπει να πάω λαική και να φτιάξω φαγητό μπριζολίτσες με πατατούλες στο φούρνο με μαγιονέζα και μουστάρδα μιαμμμμ.

Μου ήρθε ένα μαιλ από το pennie.gr ότι όλα τα έχει μισή τιμή οπότε ευκαιρία να πάρω κανένα κατωσέντονο γιατί έχουν γίνει όλα τα σετ μου ψιλοχάλια.

Να ρωτήσω ασχολείται καμία με τον σύλλογο γονέων στο σχολείο των παιδιών της;Σκεφτόμασταν να καλέσουμε τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για να ενημερώσει τα παιδάκια για την υγιεινή των δοντιών και πιθανόν να τα εξετάσει και να τους δώσει κάνενα δωράκι τύπου οδοντόκρεμα κα αλλά η διευθύντρια δεν θέλει γιατί πρέπει να έχει έγκριση από το Υπουργείο και γενικά είναι πολύ των τύπων όχι διαφημιστικά όχι χωρίς εγκρίσεις από το υπουργείο με αποτέλεσμα το σχολείο μας να μην κάνει τίποτα.Εσάς σας δημιουργεί τέτοια προβλήματα η διευθυνση του σχολείου σας;

Την καλημέρα μου και τα λέμε.

Καλημερα Νασια!

Δεν εχω ασχοληθει ακομη με το συλλογο γονεων ,ομως πριν τα Χριστουγεννα ειχαν ερθει δυο οδοντιατροι ,τους μιλησαν και τους εκαναν φθοριωση.Κατι αλλο δεν εχει γινει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες μου καταρχας θελω να σας ευχαριστισω ολες κ μια μια ξεχωριστα για την πολυτιμη βοηθεια σας μεσα απο την καρδια μου.τα πραγματα με τον συζυγο δειχνουν αλλιως σημερα,τι εγινε?χθες ολη μερα σκεφτομουν πως δεν γινεται να τραβηξει αλλο αυτη η δουλεια πρεπει να μιλησουμε να ακουσει αυτος εμενα κ εγω αυτον χωρις φωνες κ τσακωμους,ηρεμα για να δωθει επιτελους μια λυση.ξεκινησα να του γραφω αρχιζοντας απο την πρωτη μερα που τον γνωρισα λεγοντας του πως ενιωσα(δεν ειναι κουκλος εμφανισιακα,για μενα ειναι ομως),εγραψα τεσσερις σελιδες γιατι με σταματησε εκεινος για να μιλησουμε,(μου εκοψε την εμνευση),του ειπα οτι θελω πρωτα να βγαλω απο μεσα μου οσα με βασανιζουν τοσα χρονια.με ακουσε,μου εριξε δικιο,με καταλαβε,φτασαμε στο θεμα μαμα,συμφωνησε σε αυτο που του ελεγα τοσες μερες οσον αφορα το χρηματικο αλλα επιμενει οτι δεν θα ξαναπατησει στο σπιτι κ τα παιδια θα τα βλεπει οταν θελει αυτος...προσπαθησα να του εξηγησω την θεση που με βαζει αλλα σε αυτο ειναι ανενδοτως.θα το παλεψω κ αυτο.του ειπα οτι δεν παντρευτηκα για να χωρισω ποσο μαλλον για αυτο το λογο.του εξηγησα τους λογους που επελεξα να πορευτω μαζι του.δεν ειναι κακος αντιθετως θα δωσει κ την ψυχη του,αλλα δεν μπορει να τον πιεζουν,απο τα 15 του ζει μονος του στην αθηνα(καποιας αλλης κοπελας ειναι απο τα 18 δεν θυμαμαι ονομα συγνωμη)οι γονεις του δεν τον βοηθησαν πουθενα οχι γιατι δεν ηθελαν αλλα δεν ειχαν την δυνατοτητα ακομα κ τωρα..εχει μαθει διαφορετικα,κακα τα ψεμματα.καποια στιγμη νομιζω ηρθε ο καιρος να γινει κ μια κουβεντουλα με την μαμα,η οποια σας εχω πει πως θα καταληξει,θα πεσουν κ οι αδερφες μου να με φανε,αλλα πραγματικα αυτο που με νοιαζει ειναι η ηρεμια στην οικογενεια μου κ το χαμογελο στο προσωπο των παιδιων μου,αρκετα περασαν αυτες τις μερες,δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να τα ξανακανει ετσι ουτε στον εαυτο μου,γιατι η αληθεια ειναι οτι το κλιμα ηταν μαυρο μεσα στο σπιτι κ ειπαμε ειναι παιδια οχι βλαμμενα.χθες λοιπον πηρε την βερα μου ο συζυγος κ την ξαναεβαλε στη θεση της οπως ειπε,το βλεπουν τα μικρα κ εγινε παρτυ.ο δε μικρος μου την ξαναεβγαλε του την εδω σε κ του ειπε γονατισε για να της τη φορεσεις,κ εμενα μου εδειχνε πως να κανω το χερι μου:P:pτο τερας!!!!!ορμισαν πανω μας κ τα δυο κ ολο ελεγαν να τους υποσχεθουμε οτι δεν προκυτε να ξανατσακωθουμε ποτε..δωσαμε μια ευκαιρια σε εμας.δεν εχω χαρει ακομα οσο θα επρεπε,υπαρχει το αγκαθι,αλλα θα προσπαθησω να το βγαλω για να κλεισει η πληγη..ισως τελικα του πω να μετακομησουμε που τοσο πολυ το θελει,να μην ειναι κοντα η μαμα,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι αυτο το σπιτι θα το πληρωνουμε μεχρι να πεθανουμε,το φτιαξαμε απο την αρχη οπως το ηθελα κ στεναχωριεμαι να το αφησω,ειναι ομως ντουβαρια,οι ζωη μας αξιζει ππερισσοτερα.κ στην τελικη μας χρωσταει κατι αυτη η ζωη,μας εχει δωσει πολλα χαστουκια κ αντεξαμε,απο εδω κ περα περιμενω τα καλυτερα...συγνωμη που σας κουρασα ολοκληρο εργοστσιο υφασματων εγραψα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ για ολα..νεα μερα,νεα αρχη..

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ευχομαι μια ηλιολουστη μέρα και στην ψυχη μας

Μπράβο ευακι μου ξεκινησαν καλυτερα τα πράγματα.. :)

Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου, εξακολουθει να ειναι πολύ δυσκολη μερα!!

Γενικα αυτες τις μέρες, ειμαι σαν τον Βέγγο

καλημέρα !!

Μπράβο Εύα για τα ευχάριστα.....μην αφήσεις άλλα περιθώρια στην μαμά σου...καλύτερα να τσακώνεσαι εσύ μαζί της και να μπαίνει στην θέση της παρά να τσακώνεσαι με την οικογένεια σου και να σας ταράζει!

Έχεις δίκιο για την μετακόμιση αλλά σκέψου ότι μπορείτε να το νοικιάσετε αυτό και έτσι να καλύπτεται το ενοίκιο!

καλημέρα !!

Μπράβο Εύα για τα ευχάριστα.....μην αφήσεις άλλα περιθώρια στην μαμά σου...καλύτερα να τσακώνεσαι εσύ μαζί της και να μπαίνει στην θέση της παρά να τσακώνεσαι με την οικογένεια σου και να σας ταράζει!

Έχεις δίκιο για την μετακόμιση αλλά σκέψου ότι μπορείτε να το νοικιάσετε αυτό και έτσι να καλύπτεται το ενοίκιο!

ειναι πολυ δυσκολο να νοικιαστει γιατι δεν ειναι σε πολη,για ψωμι κανω 10χιλ.με το αμαξι..θα δειξει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...