Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Σημερα η μέρα ειναι λίγο καλύτερη απο χτες !!!

Εχτες ουτε να φάω πρόλαβα!!! Γινοτανε χαμος και στην δουλεια και στο σπιτι

Περαστικά πολλα στα αρρωστουλικα μας και ευχομαι ολα τα καλά στο Ευακι μας

Καλά Γιωτάκι δεν πάμε καλά!!! Εκνευριστηκα μονο που το διαβασα

:) Σας φιλώ!!!

Καλημέρα κορίτσια,

περαστικά στις αρρωστούλες και στις οικογένειες που έχουν αρρώστους να είναι ταχεία η ανάρρωση.

Ευάκι δεν μπόρω να σου πώ κάτι άλλο πάντως εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και προπαντώς μην του πεις εσύ ότι τελειώσαν τα πράγματα και να φύγει γιατί δεν ξέρεις πώς θα το χρησιμοποιήσει αργότερα αλλά προσπάθησε μόνο να βρείτε μια λύση.Τώρα για το γυαλί που λες έχεις δίκιο πάντα θα λείπει το αρχικό κομμάτι αλλά ο καιρός θα το αντικαταστήσει με ένα άλλο κομμάτι που μπορεί να είναι καλύτερο από το πρώτο.Είναι αυτό που λέω και υποστηρίζω ότι στα αντρόγυνα θα πρέπει να υπάρχει αγάπη και όχι έρωτας γιατί ο έρωτας αργά ή γρήγορα θα φύγει,επηρεάζεται από πολλά γκρίνιες, νεύρα, οικονομικά, έχθρες κα ενώ η αγάπη όσο και να ταρακουνηθεί πάντα μένει εκεί ακλόνητη. Αν αγαπάτε ο ένας τον άλλο και δεν είστε ερωτευμένοι τότε θα δώσετε μια ευκαιρία ακόμα και ακόμα και ακόμα κάθε φορά που αυτή θα χρειαστεί αλλιώς καλύτερα να σταματήσετε.

Καλέ η Ειρήνη που είναι; Μακάρι να είναι καλύτερα σήμερα.

Στα σημερινά μου λοιπόν γιατί εχθές ήμουν με τον μικρό όλη μέρα και απλά έκανα όσα έβλεπε η πεθερά.

Λοιπόν:

-Εφτιαξα πρωινά

-Ετοίμασα τα παιδιά για το σχολείο

-Πήγα τα παιδιά σχολείο

-Γύρισα και αέρισα το σπίτι

-Εστρωσα κρεβάτια

-Εβαλα πλυντήριο πιάτων με τα βραδυνά

-Εβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα

-Ξεσκόνισα

-Εκανα τζάμια

-Εκανα τα μπάνια

-Αλλαξα πετσέτες

-Εβαλα γίγαντες να γίνονται

-Επλυνα κατσαρόλες

-Εστρωσα τα ριχτάρια

-Σκούπισα μπαλκόνια

-Απλωσα το πλυντηριο

και συνεχίζω..........

-εχθές είχα πλύνει την σακούλα της ηλεκτρικής την οποία και μόλις μάζεψα

-μάζεψα σκουπίδια από τα μπάνια και την κουζίνα

-διόρθωσα λίγο τα νυχάκια μου ως προς το χρώμα που είχε αρχίσει να φεύγει λίγο στις άκρες

-σήκωσα τις τέντες να μας δεί λίγο ήλιος

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χτες μάλλον από τα φάρμακα είχα αυπνία κ μάτι δεν έκλεισα εως τις 1μιση...παρόλα αυτά τελείωσα με τα αντίδια μου τα έβαλα ψυγείο, μαγείρεψα κ φακές Εγκλουβής για σήμερα μιαμ μιαμ , έβαλα κ ένα πλυντήριο μαύρα Σήμερα έχει σίδερο αν προλάβω

Σηκώθηκα ετοίμασα τσάντες πρωινά, έχω πολύ λιγότερο βήχα αλλά το μπουκωμα επιμένει γκρρρρ έφυγε το μικρό μου, έβαλα ψωμάκι να γίνεται , άδειασα το πλυντ. πιάτων κ στεγνωτήριο κ μπήκα για μπάνιο, έκανα φρυδάκια κρεμούλες ντύθηκα βάφτηκα κ έκανα τα μαλλάκια μου με το ισιωτικό άλλος άνθρωπος εντάξει τα μάτια μου με προδίδουν όμως πως είμαι αρρωστούλα :rolleyes:

Τώρα ετοίμασα λίστα με το τι τελείωσε από ψιλολόγια κέτσαπ μουστάρδα κτλ για να την έχω έτοιμη για Παρασκευή/Σάββατο , το απόγευμα έχω κ οδοντίατρο να βάλω μια γέφυρα που την είχα καθυστερήσει.

Πίνω το καφεδάκι μου κ θα φύγω για δουλειές σε λίγο

Πολλά φιλιά σε όλες

υγ. Μίλησε καμιά σας με Ειρήνη? Πως είναι όλοι τους??

Διαφημίσεις

Σηκώθηκα ετοίμασα τσάντες πρωινά, έχω πολύ λιγότερο βήχα αλλά το μπουκωμα επιμένει γκρρρρ έφυγε το μικρό μου, έβαλα ψωμάκι να γίνεται , άδειασα το πλυντ. πιάτων κ στεγνωτήριο κ μπήκα για μπάνιο, έκανα φρυδάκια κρεμούλες ντύθηκα βάφτηκα κ έκανα τα μαλλάκια μου με το ισιωτικό άλλος άνθρωπος εντάξει τα μάτια μου με προδίδουν όμως πως είμαι αρρωστούλα :rolleyes:

Τώρα ετοίμασα λίστα με το τι τελείωσε από ψιλολόγια κέτσαπ μουστάρδα κτλ για να την έχω έτοιμη για Παρασκευή/Σάββατο , το απόγευμα έχω κ οδοντίατρο να βάλω μια γέφυρα που την είχα καθυστερήσει.

Μπράβο σου που φροντίζεις τον εαυτό σου!

Υ.Γ. Κι εγώ ξανά οδοντίατρο...... Τελείωσα με απονεύρωση στις 30/12 αλλά ακολούθησε ένα σφράγισμα και το Σάββατο έχω καθαρισμό και ελπίζω να ξαναδώ τον οδοντίατρο του χρόνου πάλι για καθαρισμό και μόνο!

ευα,διαβαζω τοσες μερες περιμενοντας να ακουσω καποια ευχαριστη εξελιξη,δεν ξερω τι να σου πω..:(η μαμα σου το ξερει οτι εχει δημιουργηθει αυτη η κατασταση?τα παιδακια σου ειναι μικρα?

καλημέρα και από μένα!!:D

Δήμητρα ναι συμφωνώ, είναι μεγάλη η δύναμη μιας καλής κουβέντας σε οποιοδήποτε επίπεδο....

Γιώτα δικαίως τα πήρες και γω ετσι θα μουν....

Αρετή όλα καλά εύχομαι!

καλαμαράκι καλή αδειούλα - έστω και αναρρωτική -

εγω ψιλοπήζω...πολλές ωρες και υπηρεσία σήμερα...τουλάχιστον εχω σήμερα τη γυναίκα στο σπίτι οπότε θα βρω πεντακάθαρο σπιτάκι επιστρέφοντας:D

εχω και ενα δίλλημα αρκετά σοβαρο...αχ και είναι το χειρότερό μου τα διλλήματα, συνήθως δεν μπορώ να πάρω απόφαση....πρέπει σήμερα να σκεφτώ πολύ καλά τι να κάνω για κάτι εργασιακό, πρέπει να απαντήσω αύριο, αντε να δω τι και πώς θα αποφασίσω....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα σας!!!Τι κανετε?

Καλαμαρακι αυριο ελπίζω να εισαι καλυτερα!Μπραβο για την περιποιηση.

Ειρηνη ,πως ειστε?

Κωνμαμα ,μπραβο για τις βολτιτσες!

Γιωτα ,επρεπε να τον στολίσεις το μπαρμπα!Ηταν επιεικως απαραδεκτο!Ο μουσακας ειναι λατρεμενο φαγητο,ζηλεψα!

Ραβ και Νασια πολλες δουλίτσες κανατε!

Εμεις ξυπνησαμε ,εφτιαξα πρωινα και κολατσιο ,εβαλα και ενα πλυντηριο ,και φυγαμε για το σχολειο.Μετα ηπιαμε καφε με δυο φιλες και πήγαμε γυμναστηριο.Πήγα σε ενα μαγαζι και πήρα ενα t shirt και επεστρεψα σπίτι.Εστρωσα τα κρεβατια γιατι δεν προλαβα το πρωι ,εβαλα τα πρωινα πιατικα στο πλυντηριο και το εβαλα να πλένει.Εφτιαξα και μια πορτοκαλάδα και καθησα να σας διαβασω.Εχθες σιδερωσα οσα ασιδερωτα ειχα ,περιπου 6 πλυντηρια ,ισως και 7 και σημερα πρεπει να τα τακτοποιησω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα..

Εγώ έχω χαλαστεί πολύ.. Την Παρασκευή το βράδυ με το ταχυδρομείο μου ήρθε ειδοποίηση πληρωμής για το ΦΑΠ του 2012.. 378 Ευρώ παρακαλώ.. και με το χθεσινό ταχυδρομείο μου ήρθε ειδοποίηση και για το ΦΑΠ του 2013.. άλλα 378 Ευρώ από κει.. και όλα αυτά πληρωτέα μέχρι 31 Ιανουαρίου... Βάλτε και 3000 Ευρώ που μας βγήκε εκκαθάριση του φόρου για το 2012 και 170 Ευρώ το μερίδιό μου για το ΦΑΠ της μητέρας μου που έχει πεθάνει.. σύνολο 4000 Ευρώ στην Εφορία σε ένα χρόνο! Έλεος..

Ευτυχώς έχω το μικρό μου που το βλέπω κάθε μέρα χαρούμενο και γελαστό και μου περνάνε όλα..

Γιώτα μου αν τον είχα προλάβει τον κ@@@@ρο δεν θα του είχε μείνει μαλλί..

Εύα μου πολύ σωστά σου είπαν οι κοπέλες.. Μην του δώσεις εσύ την εύκολη λύση.. Άσε τον να πάρει μόνος του την οποιαδήποτε απόφαση και μετά ας πορευτεί με τις επιλογές του..

Σήμερα έχω κοπέλα στο σπίτι και θα κάνει γενική.. Οπότε θα γυρίσω και θα βρω καθαρό σπιτάκι..

Εύχομαι η Ειρήνη μας να είναι καλά και ο καλός καιρός να συνεχιστεί και το σβκ για να κάνουμε βολτούλες!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Εύα μου, στενοχωριέμαι με την κατάσταση αλλά κι εγώ συμφωνώ με το καλαμάρι.

Ο γάμος δεν είναι αγώνας δρόμου ούτε και ένα μόνιμα άσβεστο πάθος. Είναι μια σχέση και όπως κάθε σχέση έχει τις ωραίες και τις άσχημες στιγμές της. Θέλει δουλειά και θυσίες και από τα 2 μέρη για να πετύχει. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα τύπου ξυλοδαρμοί, απιστίες, τζόγος, αλκοολισμός κτλ (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη),προσπάθησε να τα βρείτε και μην δεχτείς να αποφασίσεις εσύ για κάτι τόσο σημαντικό.

Εύχομαι τα καλύτερα!

ναι ειναι δεν εχει καπου να μεινε.η κουβεντα που καναμε εχθες ηταν το βετο που εθεσε,δεν ξαναπαταει η μανα μου σπιτι κ θα βλεπει τα παιδια οταν κ αν το θελει αυτος ή αλλιως ισχυει η πρωτη εκδοχη,να το διαλυσουμε..κ πολλα αλλα που δεν μπορω να γραψω για τους γνωστους λογους.μενει να αποφασισω εγω ειπε

Καλημέρα και από εμένα.

Εύα, αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να πω κ γω μια άποψη.

Καταρχάς, στα υπόλοιπα ποστ ειπώθηκαν από όλες απόψεις σωστές, κατ'εμέ. Επειδή, όπως είπε κ το καλαμαράκι, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και επειδή είμαι έξω από το χορό, θα σου πω τι πιστεύω, όχι ειδικά για αυτά που είπε, αυτά που του είπες, κλπ, αλλά κάτι γενικότερο, που έχει να κάνει με τη στάση που τηρεί ο καθένας και το ρόλο που του έχει "ανατεθεί", ακούσια ή εκούσια.

Είστε τρεις:η μαμά σου, την οποία ο σύζυγος θεωρεί "παρεμβατική" και εσχάτως "παρείσακτη" στο έργο της ζωής σας και η οποία εμφανίζεται σε σένα ως "θιγόμενη" με πιεστικό τρόπο , ο σύζυγος που είναι ο "θιγόμενος" και "επιτιθέμενος" και εσύ. Πού βρίσκεσαι εσύ?Στη μέση αλληλοσυγκρουόμενων πυρών, είσαι ο σάκος εκτόνωσης, το κυτίο παραπόνων, ο "καρπαζοεισπράκτορας". Επίσης είσαι κόρη για τη μαμά σου, σύζυγος για τον άντρα σου, μητέρα για τα παιδιά σου, νοικοκυρά, εργαζόμενη...και πάει λέγοντας.

Πόσο να αντέξει κανείς;

Το βασικότερο από τα παραπάνω, πιστεύω, είναι ότι είσαι στη μέση.Μπορεί αρχικά να προσπάθησες να το συμβιβάσεις και να επέλεξες αυτό το ρόλο,τελικά όμως τυποποιήθηκες εκεί-κάτι που μπορεί να βόλεψε τις 2 πλευρές.

Όρια αυτή τη στιγμή κρίσης δεν μπορείς να βάλεις. Τα όρια μπαίνουν σε στιγμές ηρεμίας. Μήπως όμως να...την έκανες με ελαφρά από το ρόλο του διαμεσολαβητή;Γιατί ο σύζυγος αυτά που λέει σε σένα κ έχω κάνει μπολντ παραπάνω, δεν τα λέει απευθείας στη μαμά σου; Γιατί η μαμά σου δεν γκρινιάζει απευθείας στον άντρα σου;

Προσωπικά θα έλεγα απλά και ήρεμα στο σύζυγο ότι μπορεί να απευθύνεται απευθείας στην πεθερά του για όποια άλυτο ζήτημα έχει και στη μαμά ότι μπορεί τα παράπονα να τα κάνει απευθείας σε αυτόν. Μη μασήσεις από ψυχολογικούς εκβιασμούς, θα επιβιώσουν και οι δύο, μεγάλα παιδιά είναι. Απλά βολεύονται να ζαλίζουν (το θέτω κομψά) εσένα, για πολλούς λόγους (δεν εκτίθενται απευθείας ο ένας στα μάτια του άλλου, δρας "πυροσβεστικά", κλπ-κλπ)

Μην θυματοποιείσαι άλλο. Απλά, χωρίς φωνές και νεύρα, φύγε (μεταφορικά) από τα διασταυρούμενα πυρά και πάρε και τον υπόλοιπο άμαχο πληθυσμό μαζί σου, τα παιδιά-εγγονάκια.

Η διαμάχη τους δεν σε αφορά. Κ πιστεύω ότι μικρή σημασία έχει να ανατρέξουμε στο πώς ξεκίνησε αυτή τη στιγμή, γιατί στο διάστημα που μεσολάβησε, προστέθηκαν κι άλλα πολλά, ανταλλάξατε λόγια που πιστεύω πως δεν τα εννοούσατε και ίσως χάθηκε η μπάλα-μιλάω και για τους τρεις σας.

Δεν είσαι διαμεσολαβητής, δεν είσαι διαιτητής-μάλιστα τρως και κόκκινες. Μην πάρεις το μέρος κανενός. Αυτή τη στιγμή ο σύζυγος σε βάζει να πάρεις μία απόφαση για κάτι που δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Εκεί λίγο χτύπησε νεύρο. Η μετάθεση ευθυνών τύπου "πετάω το μπαλάκι", "βάζω τον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα", η ευθυνοφοβία εν γένει, και άλλα τέτοια όμορφα με ενοχλούν και γι'αυτό πήρα το θάρρος να σου γράψω.

Αν ο σύζυγος ήθελε να φύγει, θα το έκανε όταν του επέστρεφες τη βέρα. Αν ψάχνεται, φαντάζομαι επίσης θα το ήξερες. Εικάζω ότι επειδή σε κάποια φάση πιθανώς να έδωσες δίκιο στη μαμά σου, εκείνος να θέλει "δικαίωση" από εσένα.

Όμως πρέπει με ψυχραιμία να αποποιηθείς το ρόλο του μεσάζοντα και να δεις in vitro, όπως σωστά ειπώθηκε. Δεν είναι λύση επί συγκεκριμένου προβλήματος, τύπου απάντηση, αλλα πιστεύω ότι για αρχή θα ηρεμήσει λίγο τα πράγματα και θα δώσει χρόνο για σκέψη στους άλλους δύο ενήλικες, ειδικά στον άντρα σου. Μην τρέφεις-έστω και άθελά σου-αυτή την αντιπαράθεση.Ας συγκρουστούν απευθείας, μην πάρεις όμως θέση. Και στο κάτω-κάτω, αν υπάρχει τέτοιο μένος του ενός για τον άλλον, είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σαν γεγονός στην καθημερινότητά σου-που προσθέτει ένα βάρος αναμφίβολα, όχι όμως με το να είσαι στη μέση.

Αυτοσεβασμός και αυτοεκτίμηση, επίσης, για να είσαι καλά με τα παιδάκια σου.

Ελπίζω να εκτονωθεί η κατάσταση και τότε ίσως θα μπορούσες να δεις τι έφταιξε, όχι για να το ανακινήσεις και να το ξαναβάλεις στο τραπέζι, αλλά για να δεις πού άφησες περιθώριο ενώ δεν έπρεπε και να ελαχιστοποιήσεις το ενδεχόμενο να το ξανακάνεις. Μην αναμασήσετε τα ίδια, προχωρήστε μπροστά και μην τα ξαναβάζετε στο τραπέζι με την επόμενη διαφωνία, που λίγο-πολύ όλα τα ζευγάρια έχουν.

Μην με παρεξηγήσεις, για όσα έγραψα, δεν είμαι συμβουλάτορας. Είμαι απλά έξω από το χορό.;)

Βαθειά ανάσα και όλα να πάνε καλά.

Κ όπως είπε και η 4U (νομίζω), ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις συνέπειες των πράξεών του (το λέω για όλους).

Καλημέρα και από εμένα.

Εύα, αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να πω κ γω μια άποψη.

Καταρχάς, στα υπόλοιπα ποστ ειπώθηκαν από όλες απόψεις σωστές, κατ'εμέ. επειδή, όπως είπε κ το καλαμαράκι, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος και επειδή είμαι έξω από το χορό, θα σου πω τι πιστεύω, όχι ειδικά για αυτά που είπε, αυτά που του είπες, κλπ, αλλά κάτι γενικότερο, που έχει να κάνει με τη στάση που τηρεί ο καθένας και το ρόλο που του έχει "ανατεθεί", ακούσια ή εκούσια.

Είστε τρεις:η μαμά σου, την οποία ο σύζυγος θεωρεί "παρεμβατική" και εσχάτως "παρείσακτη" στο έργο της ζωής σας και η οποία εμφανίζεται σε σένα ως "θιγόμενη" με πιεστικό τρόπο , ο σύζυγος που είναι ο "θιγόμενος" και "επιτιθέμενος" και εσύ. Πού βρίσκεσαι εσύ?Στη μέση αλληλοσυγκρουόμενων πυρών, είσαι ο σάκος εκτόνωσης, το κυτίο παραπόνων, ο "καρπαζοεισπράκτορας". Επίσης είσαι κόρη για τη μαμά σου, σύζυγος για τον άντρα σου, μητέρα για τα παιδιά σου, νοικοκυρά, εργαζόμενη...και πάει λέγοντας.

Πόσο να αντέξει κανείς;

Το βασικότερο από τα παραπάνω, πιστεύω, είναι ότι είσαι στη μέση.Μπορεί αρχικά να προσπάθησες να το συμβιβάσεις και να επέλεξες αυτό το ρόλο,τελικά όμως τυποποιήθηκες εκεί-κάτι που μπορεί να βόλεψε τις 2 πλευρές.

Όρια αυτή τη στιγμή κρίσης δεν μπορείς να βάλεις. Τα όρια μπαίνουν σε στιγμές ηρεμίας. Μήπως όμως να...την έκανες με ελαφρά από το ρόλο του διαμεσολαβητή;Γιατί ο σύζυγος αυτά που λέει σε σένα κ έχω κάνει μπολντ παραπάνω, δεν τα λέει απευθείας στη μαμά σου; Γιατί η μαμά σου δεν γκρινιάζει απευθείας στον άντρα σου;

Προσωπικά θα έλεγα απλά και ήρεμα στο σύζυγο ότι μπορεί να απευθύνεται απευθείας στην πεθερά του για όποια άλυτο ζήτημα έχει και στη μαμά ότι μπορεί τα παράπονα να τα κάνει απευθείας σε αυτόν. Μη μασήσεις από ψυχολογικούς εκβιασμούς, θα επιβιώσουν και οι δύο, μεγάλα παιδιά είναι. απλά βολεύονται να ζαλίζουν (το θέτω κομψά) εσένα, για πολλούς λόγους (δεν εκτίθενται απευθείας ο ένας στα μάτια του άλλου, δρας "πυροσβεστικά", κλπ-κλπ)

Μην θυματοποιείσαι άλλο. Απλά, χωρίς φωνές και νεύρα, φύγε (μεταφορικά) από τα διασταυρούμενα πυρά και πάρε και τον υπόλοιπο άμαχο πληθυσμό μαζί σου, τα παιδιά-εγγονάκια.

Η διαμάχη τους δεν σε αφορά. Κ πιστεύω ότι μικρή σημασία έχει να ανατρέξουμε στο πώς ξεκίνησε αυτή τη στιγμή, γιατί στο διάστημα που μεσολάβησε, προστέθηκαν κι άλλα πολλά, ανταλλάξατε λόγια που πιστεύω πως δεν τα εννοούσατε και ίσως χάθηκε η μπάλα-μιλάω και για τους τρεις σας.

Δεν είσαι διαμεσολαβητής, δεν είσαι διαιτητής-μάλιστα τρως και κόκκινες. Μην πάρεις το μέρος κανενός. Αυτή τη στιγμή ο σύζυγος σε βάζει να πάρεις μία απόφαση για κάτι που δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Εκεί λίγο χτύπησε νεύρο. Η μετάθεση ευθυνών τύπου "πετάω το μπαλάκι", "βάζω τον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα", η ευθυνοφοβία εν γένει, και άλλα τέτοια όμορφα με ενοχλούν και γι'αυτό πήρα το θάρρος να σου γράψω.

Αν ο σύζυγος ήθελε να φύγει, θα το έκανε όταν του επέστρεφες τη βέρα. Αν ψάχνεται, γφαντάζομαι επίσης θα το ήξερες. Εικάζω ότι επειδή σε κάποια φάση πιθανώς να έδωσες δίκιο στη μαμά σου, εκείνος να θέλει "δικαίωση" από εσένα.

Όμως πρέπει με ψυχραιμία να αποποιηθείς το ρόλο του μεσάζοντα και να δεις in vitro, όπως σωστά ειπώθηκε. Δεν είναι λύση επί συγκεκριμένου προβλήματος, τύπου απάντηση, αλλα πιστεύω ότι για αρχή θα ηρεμήσει λίγο τα πράγματα και θα δώσει χρόνο για σκέψη στους άλλους δύο ενήλικες, ειδικά στον άντρα σου. Μην τρέφεις-έστω και άθελά σου-αυτή την αντιπαράθεση.Ας συγκρουστούν απευθείας, μην πάρεις όμως θέση. Και στο κάτω-κάτω, αν υπάρχει τέτοιο μένος του ενός για τον άλλον, είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σαν γεγονός στην καθημερινότητά σου-που προσθέτει ένα βάρος αναμφίβολα, όχι όμως με το να είσαι στη μέση.

Αυτοσεβασμός και αυτοεκτίμηση, επίσης, για να είσαι καλά με τα παιδάκια σου.

Ελπίζω να εκτονωθεί η κατάσταση και τότε ίσως θα μπορούσες να δεις τι έφταιξε, όχι για να το ανακινήσεις και να το ξαναβάλεις στο τραπέζι, αλλά για να δεις πού άφησες περιθώριο ενώ δεν έπρεπε και να ελαχιστοποιήσεις το ενδεχόμενο να το ξανακάνεις. Μην αναμασήσετε τα ίδια, προχωρήστε μπροστά και μην τα ξαναβάζετε στο τραπέζι με την επόμενη διαφωνία, που λίγο-πολύ όλα τα ζευγάρια έχουν.

Μην με παρεξηγήσεις, για όσα έγραψα, δεν είμαι συμβουλάτορας. Είμαι απλά έξω από το χορό.;)

Βαθειά ανάσα και όλα να πάνε καλά.

Κ όπως είπε και η 4U (νομίζω), ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις συνέπειες των πράξεών του (το λέω για όλους).

Οπως ειπε και η Αφροδιτη,πολλα like!!!!!

Αυτο το χαρισμά σου να το εκμεταλλευτεις καποια στιγμη.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...