Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

με ενέπνευσε το ποστ στο μπλογκ της Ειρήνης και έκανα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα τα κλειδιά, το κινητό και το τηλεκοντρόλ. το κινητό μου (παλιό, ούτε φωτογραφική έχει ούτε έγχρωμη οθόνη) είχε λίγη πράσινη μπογιά από όταν έβαψα το κοτέτσι και είχα βαρεθεί να το καθαρίσω. τώρα, έλαμψε!

Σε υπέρ-ευχαριστώ για το μήνυμα σου στο blog! Το εκτιμώ πολύ!:P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αέρισα τα υπνοδωμάτια,έστρωσα τα κρεβάτια και τα συμμάζεψα,πέρασα με ένα πανάκι κλινεξ τα έπιπλα του μικρού,μήπως φύγουν κάμποσα μικρόβια(λόγω ίωσης)...

...σε νιώθω!! :?:?

777885dugw57gt25.gif

Πολλή καλησπέρα σας κορίτσια και καλωσήρθατε οι καινούργιες στην παρέα :)

peristeraki, να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!! :D

miamama, κι εγώ ψήφισα, πολύ ωραία η φωτογραφία σου, καλή επιτυχία!!:D

Αρχηγέ μας τι κάνεις;; Διάβασα την καινούργια σου δημοσίευση στο blog και έσπευσα να την εφαρμόσω, ευχαριστούμε πολύ :) Να προσθέσω και κάτι ακόμα, το τιμόνι του αυτοκινήτου! Κάπου διάβασα ότι έχει πιο πολλά μικρόβια από τη λεκάνη της τουαλέτας...μπλιάξ :idea:

Ευπειθώς αναφέρω ότι συνεχίζω τη γενική μου καθαριότητα κι εχθές καθάρισα τις καρέκλες της τραπεζαρίας..Ειρήνη, πολύ ωραία η ιδέα σου που καθαρίζεις τους τοίχους με το σφουγγαράκι/γόμα, πώς δεν το είχα σκεφτεί :shock: Την κουζίνα ειδικά θα την κάνω σίγουρα με αυτό!

g8Sbp2.png

Ειρήνη ευχαριστούμε για την ανάρτηση στο blog,μόλις τα πέρασα,κλειδιά κινητά και τηλεκοντρόλ, και εγώ με οινόπνευμα και επίσης με ένα κλινεξ πανάκι τα πόμολα και τους διακόπτες.

Εκανα λίγο τα μπάνια και ετοίμασα ένα πλυντήριο για το βράδυ,μάζεψα και άλλα 2 απλωμένα και έβαλα τα βιτεξ στη χλωρίνη.Ξαναμάζεψα κουζίνα, αφού φάγαμε βεβαίως, και τώρα ξεκουράζομαι μιας και οι άντρες μου κοιμούνται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αρχηγέ μας τι κάνεις;; Διάβασα την καινούργια σου δημοσίευση στο blog και έσπευσα να την εφαρμόσω, ευχαριστούμε πολύ :) Να προσθέσω και κάτι ακόμα, το τιμόνι του αυτοκινήτου! Κάπου διάβασα ότι έχει πιο πολλά μικρόβια από τη λεκάνη της τουαλέτας...μπλιάξ :idea:

Παρακαλώ! Χαρά μου! :P:p

Ουυυ... είναι τόσα τα καθημερινά αυτά αντικείμενα... ούτε να τα θυμηθώ με μιας δεν μπορώ! :?

Όπως λες και συ:

Τιμόνι

Χερούλια (της πόρτας)..

Διακόπτες..

Πορτοφόλι....

Πληκτρολογιο..

Στυλό....

Παιδικά παιχνίδια... και τόσα μα τόσα άλλα!

κλπ... αφήστε τα χρήματα!!! :?

Καλή συνέχεια με την γενική σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη ευχαριστούμε για την ανάρτηση στο blog,μόλις τα πέρασα,κλειδιά κινητά και τηλεκοντρόλ, και εγώ με οινόπνευμα και επίσης με ένα κλινεξ πανάκι τα πόμολα και τους διακόπτες.

Σωστή!!!!!!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ κοριτσάκια μου οργανώνομαι και προνοώ για την επόμενη εβδομάδα του χαμού :tongue:.

Αφού επέστρεψα με το μικρό μου φιογκάκι από το σχολείο, φάγαμε, είδε λίγο τηλεόραση και μόλις τελειώσαμε το διάβασμα, ξεκίνησα να ετοιμάζω τα πράγματα της δουλειάς μου για την ερχομενη εβδομάδα.

Επειδή εδώ και 3 εβδομάδες έχω πολύ δουλίτσα και την επόμενη γίνεται η σφαγή με τα ραντεβού είπα να οργανωθώ να τα τακτοποιήσω ώστε να είμαι ήρεμη και να μην εκνευριστώ.

Οπότε

Αποστείρωσα (καλά, αυτό γίνεται μετά από κάθε ημέρα δουλειάς)

Ανανέωσα τις λίμες μου

Ανανέωσα τα ειδικά μολυβάκια-διορθώσεων με ξεβαφτικό νυχιών (είπαμε, οχι ασετόν!)

Γέμισα το βοηθητικό μπουκαλάκι μου με ξεβαφτικό νυχιών.

Ανανέωσα τα βαμβάκια μου

Έβαλα ανταλλακτικά από τις 2 κουκουνάρες του τροχού μου για να έχω πάντα καινούργιες μαζί μου.

Ξεσκάρταρα τα χρώματα μου.

Αύριο, μετά από ένα ραντεβού και κάποιες εξωτερικές που έχω θα πάω ν' αγοράσω ακόμη ένα μπουκαλάκι με στεγνωτικό top-coat και μερικά νέα ανοιξιάτικα βερνίκια. ;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ κοριτσάκια μου οργανώνομαι και προνοώ για την επόμενη εβδομάδα του χαμού :tongue:.

Αφού επέστρεψα με το μικρό μου φιογκάκι από το σχολείο, φάγαμε, είδε λίγο τηλεόραση και μόλις τελειώσαμε το διάβασμα, ξεκίνησα να ετοιμάζω τα πράγματα της δουλειάς μου για την ερχομενη εβδομάδα.

Επειδή εδώ και 3 εβδομάδες έχω πολύ δουλίτσα και την επόμενη γίνεται η σφαγή με τα ραντεβού είπα να οργανωθώ να τα τακτοποιήσω ώστε να είμαι ήρεμη και να μην εκνευριστώ.

Οπότε

Αποστείρωσα (καλά, αυτό γίνεται μετά από κάθε ημέρα δουλειάς)

Ανανέωσα τις λίμες μου

Ανανέωσα τα ειδικά μολυβάκια-διορθώσεων με ξεβαφτικό νυχιών (είπαμε, οχι ασετόν!)

Γέμισα το βοηθητικό μπουκαλάκι μου με ξεβαφτικό νυχιών.

Ανανέωσα τα βαμβάκια μου

Έβαλα ανταλλακτικά από τις 2 κουκουνάρες του τροχού μου για να έχω πάντα καινούργιες μαζί μου.

Ξεσκάρταρα τα χρώματα μου.

Αύριο, μετά από ένα ραντεβού και κάποιες εξωτερικές που έχω θα πάω ν' αγοράσω ακόμη ένα μπουκαλάκι με στεγνωτικό top-coat και μερικά νέα ανοιξιάτικα βερνίκια. ;)

Περιμένουμε φωτό με νέα χρώματα και μανικιούρ,καλές αγορές!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εφτιαξα καφεδάκι και ξεκινάω σίδερο, γιατί από εχθές το πρωί που τα τελείωσα όλα έχουν μαζευτεί 4 πλυντήρια.Ελπίζω αυριο να οργανωθώ καλύτερα για να συνεχίσω με τη γενική,προς το παρόν το αφήνω γιατί δεν θέλω να βαζω και πολλά απορυπαντικά όσο είναι έτσι ο γιόκας μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και του χρόνου Ειρήνη,βάλε μας φωτό,αν θέλεις να δούμε.:)

Φυσικά Χρυσάκι μου, σου χαλάω εγώ χατήρι?

Το αυγουλάκι στην εξώπορτά μας:

east.jpg

Η πιατελίτσα που περιμένει τ' αυγουλάκια μας {αύριο το φιογκάκι μου στο σχολείο, θα βάψει αυγά οπότε... αν δεν σπάσουν όλα... όλο και κάποιο θα βάλω!!! :tongue::tongue::tongue: }

east1.jpg

Οι παπιο-χηνες { :tongue::tongue: } μου στο τραπέζι μας.

east2.jpg

Το μόνο που μου έχει μείνει ειναι το καλαθάκι μας, που θα βάλω μέσα τ αυγουλάκια που θα βάψουμε την επόμενη εβδομάδα {με με το φιογκάκι} μαζί με αυγουλάκια σοκολατένια! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φυσικά Χρυσάκι μου, σου χαλάω εγώ χατήρι?

Το αυγουλάκι στην εξώπορτά μας:

east.jpg

Η πιατελίτσα που περιμένει τ' αυγουλάκια μας {αύριο το φιογκάκι μου στο σχολείο, θα βάψει αυγά οπότε... αν δεν σπάσουν όλα... όλο και κάποιο θα βάλω!!! :tongue::tongue::tongue: }

east1.jpg

Οι παπιο-χηνες { :tongue::tongue: } μου στο τραπέζι μας.

east2.jpg

Το μόνο που μου έχει μείνει ειναι το καλαθάκι μας, που θα βάλω μέσα τ αυγουλάκια που θα βάψουμε την επόμενη εβδομάδα {με με το φιογκάκι} μαζί με αυγουλάκια σοκολατένια! ;);)

Mπράβο βρε Ειρήνη ,μας βάζεις στο κλιμα,οι πάπιες σου δε,όλα τα λεφτά!Και του χρόνου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Mπράβο βρε Ειρήνη ,μας βάζεις στο κλιμα,οι πάπιες σου δε,όλα τα λεφτά!Και του χρόνου!

Χαχαχαχα είδες.... χηνο-πάπιες τις λέω!!! :tongue::tongue::tongue:

Δεν είναι πανέμορφες? ;)

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια τι κανετε?

Μια βοήθεια στα γρήγορα η μικρη μου κατουρησε το στρωμα της (ολα τα τσισα εξω απο το προστατευτικο!!!) πως καθαριζουμε?

Τώρα έγινε η πατάτα....εγώ στην θέση σου θα το έβγαζα βεράντα και θα το σαπούνιζα με tide και σφουγγάρι....και θα το άφηνα όλη την ημέρα να στεγνώσει.....αλλά είναι βράδυ τώρα και δεν ξέρω αν έχεις να κοιμήσεις αλλού το παιδί!!

κοριτσια τι κανετε?

Μια βοήθεια στα γρήγορα η μικρη μου κατουρησε το στρωμα της (ολα τα τσισα εξω απο το προστατευτικο!!!) πως καθαριζουμε?

Μμ...... :?

Δύο μπορείς να κάνεις.

Αν έχεις αλλού να την κοιμίσεις:

Σαπούνισέ το με σφουγγαράκι αφού σε μια λεκανίτσα ρίξεις ξύδι και λίγο από το παιδικό σαμπουάν της. Το πρωί, βγάλτο λιγάκι στον ήλιο.

Αν δεν έχεις αλλού να την κοιμίσεις:

Βάλε από πάνω 2-3 σελτεδάκια ώστε να μην κρυώσει το παιδί και το καθαρίζεις αύριο για να έχει χρόνο να στεγνώσει!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...