Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καμία γιωτουλα μου.νιώθω πολύ άσχημα να σας χαλάω τη διάθεση.είστε οι μόνες φίλες που μπορώ να εμπιστευτώ,και πραγματικά ακούω όλων σας τις γνώμες.δεν θέλω να μου χαϊδέψει κάνεις τα αυτιά στην προκειμένη φάση

προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ,πλέον έχει ξυπνήσει κομμάτι του δικού μου εγωισμού,τόσα χρόνια τον καταπατουσα και έκανα τα πάντα για να είναι οι άλλοι καλά,και έκανα το μεγαλύτερο λάθος σε μένα,με υποτίμησα,με ξεφτιλισα μεγα λάθος..και όπως λέει το λατρεμένο μου τραγούδι στις δύσκολες στιγμές....δεν θα είναι εδώ γιατί τελικά ποτέ δεν ήταν....πάντα έλεγε φεύγω..ίσως έφτασε η ώρα να τον αποχαιρετήσω όσο και αν πονάει όσο και αν τον αγαπάω.

δεν λέει τίποτα όμως όλα αυτά όπως φαίνεται να είναι μονόπλευρα :-(

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ειλικρινά εχω σοκαριστει από τον λόγο για τον οποίο έχετε φτάσει ως εδώ....

Εγώ πάνω από ΟΛΑ βάζω την οικογένεια που εγώ εχω δημιουργήσει, γιατί μιλάμε για τα παιδιά μου, και αυτα είναι πάνω από όλα, δικαιούνται λοιπόν να έχουν το σπίτι τους με με τους γονείς τους τους! Σίγουρα πρέπει να ειπωθούν ΑΛΗΘΕΙΕΣ και στην μητέρα σου και στον σύζυγό σου , και κυρίως πρέπει να τους θυμίζεις συνεχώς και να τους τονίζεις τα παιδιά, πάνω στον θυμό τους τους δεν τα σκέφτονται μάλλον....

Εγώ εάν έφτανα στο χωρισμό με τέτοιο τρόπο, δύσκολα θα τους το συγχωρούσα και των δυό...

Αλλά είμαστε όλες διαφορετικοί χαρακτήρες και παίζουν πολλά ρόλο..,.

Εσυ να είσαι ΔΥΝΑΤΗ, το οφείλεις στα μικρα σου να παλέψεις για κείνα! Για χάρη τους!

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεις σ

ύντομα μια άκρη και να είναι η καλύτερη για όλους σας...,!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου ομορφα γεια σας!

Σας διαβασα πολλεςφορες το απογευμα γιατι ειμαστε χαλαρα στο σπιτι....δεν ειχα μαγειρεμα γιατι εμεινε πολλη κοτοσουπα απο σημερα!

ευα

Το πρ οβλημα σου πραγματικα με εβαλε σε πολλη σκεψη....μπορει η καθεμια απο εμας να το αντιμετωπιζε.....

Δεν ξερω..ουτε μπορω να εκφρασω καμια συμβουλη...μονο αυτο που σε εια γραψει,δηλ την αναμονη.......

Συνηθως ενα προβλημα οταν δεν το λυνουμε,με τον καιρο χειρροτερευει..

Σε ελαχιστες περιπτωσεις ο καιρος φερνει μια λυση απο μονος του,που πολλεςφορες δδεν εχουμε καν φανταστει....

Μια καθηγητρια μου ελεγε οτι ενα προβλημα λυνεται οταν το βλεπουμε "ιn vitro" και οχι "in vivo" ( μια 3δεσμιτισσα να με διορθωσει στο πως γραφεται παρακαλω,ειναι λατινικο μαλλον) δηλ οταν το κοιταμε απο εξω,απο αποσταση κ οχι απο μεσα δηλ οταν εκεινη τη στιγμη το ζουμε.......

Καληνυχτα καλες μου φιλες.....

Πιστευω σε εσας κ στην φιλια μας!

Κ επειδη δεν ειμαι μετριοφρων ,θα σας πω οτι κ απο κοντα θα ειμασταν ακομη καλυτερη παρεα!

συμφωνω απολυτα..πως γινετε ομως?πολλες φορες μεταφερω νοερα το δικο μου προβλημα οτι το εχει μια φιλη ,κ της απανταω δεν αξιζει,αφου σε αδειαζει σε καθε δυσκολια μικρη μεγαλη αστον να φυγει,κ μετα λεω αφου τον αγαπας...τα παιδια? πως θα τους τον στερησεις?κ παμε παλι απο την αρχη

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε?Εγω νιωθω κομματια,δεν εκανα κατι το πολυ ιδιαιτερα αλλα νιωθω λες και εσκαβα ολη μερα...Λοιπον τα νεα μου:

Το πρωι πηρα τον μικρο και πηγαμε σε μια αλλη παιδικη χαρα που δεν το εχω ξαναπαει,κατσαμε περιπου 2 ωρες,του ειχα παρει μαζι και το φρουτο του,επαιξε και το καταευχαρηστηθηκε,ο καιρος ηταν υπεροχος!!!!Γυρισαμε σπιτι,τον εκανα μπανιο,τηγανισα λιγες πατατουλες για να συμπληρωσω το χθεσινο φαγητο,του αλλαξα σεντονια,φαγαμε και πεσαμε για υπνο,το απογευμα σηκωθηκαμε και κατσαμε και τρεις και παιξαμε,επλυνα πιατα,εκανα τα χαλια του σαλονιου με ξυδι,τακτοποιησα την κρεβατοκαμαρα μου,αλλαξα σεντονια,εκανα μπανιο και τωρα ξαπλωσα αγκαλια με το λαπτοπ και σας διαβαζω!

Η Ειρηνη μας δεν μπηκε σημερα,ε?

Ειχε καμια νεα της?Πως ειναι σημερα?

συμφωνω απολυτα..πως γινετε ομως?πολλες φορες μεταφερω νοερα το δικο μου προβλημα οτι το εχει μια φιλη ,κ της απανταω δεν αξιζει,αφου σε αδειαζει σε καθε δυσκολια μικρη μεγαλη αστον να φυγει,κ μετα λεω αφου τον αγαπας...τα παιδια? πως θα τους τον στερησεις?κ παμε παλι απο την αρχη

Ευακι μου δεν ξερω τι να σου πω,πραγματικα....

Το μονο που μπορω να πω,ειναι σκεψου εσυ πραγματικα τι θελεις να γινει για να εισαι εσυ ευτυχισμενη και παρε τις αποφασεις σου.Να εισαι ορθια και δυνατη για σενα πανω απο ολα και τα παιδακια σου!

Καλησπερα!!τι κανετε?

Βουλα δυσκολος θα ειναι αυτος ο μηνας απλα να σκεφτεσαι οτι θα ειναι για λιγο

..υπομονη..

Αρετη μου σ'ευχαριστω!Δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...αφου πρεπει να γινει,θα γινει....αυτες τις μερες θα τρεξει σε σχολες να δει τι γινετε και ποτε θα ξεκινησει.Το μονο που παρακαλαω ειναι να εχει καλο καιρο ωστε να μπορω να περνω το μικρο να πηγαινουμε βολτουλες,αλλιως θα λαλησουμε....

Διαφημίσεις

μπηκα ολο χαρα να διαβασω νεα σας κ επεσα στα δυσαρεστα της ευας μας. βρε ευακι καμια καλυτερευση???:(:(:(:(:(

μαρι μου εννοειται δεν παρεξηγω! ιδιως εμεις που εχουμε συνομηλικα παιδακια, εσυ η ιρενε η βουλα, (ξεχναω καμια?) εινια καλο να λεμε τις εμπειριες μας!

να σας πω ενα σκηνικο που μας ετυχε στο τζαμπο? ειναι σκυμμενο το παιδι κ εχει το ποδαρακι του σε ενα σκαλακι κ κανει πως δενει τα κορδονια του, περναει ενας κ...γερος κ του δινει μια στον ποπο της. εγω ουτε 1 μετρο μακρυα αρχιζω να τρεχω προς το παιδι με βλεμα δολοφονικο με σκοπο να τον βουτηξω, 1 δευτερολεπτο εκανα να φτασω το παιδι??? 2 βηματα να εκανα???? εφυγε τρεχοντας ο ανωμαλος!!! μπορει βεβαια να μην ηταν πονηρο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

το ειπα μεγαλοφωνα στον αντρα μου το ακουσαν κ γυρω γυρω, αλλα ακομα με βριζω που δεν προλαβα να τον βουτηξω!!!!

νευριασα τωρα που τα ξανασκεφτηκα!!! θα ξαναμπω αργοτερα!

ειρηνη?????πως εισαστε?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι λες τωρα??????

Ηταν τυχερος που σου γλυτωσε.....

Ακου σκηνικο σημερα στην παιδικη χαρα,καποια στιγμη εκανε ο μικρος τσουληθρα και καθοταν στην κορυφη και δεν κατεβηκε αμεσως,μη φανταστεις οτι καθοταν με τις ωρες,καποια δευτερα,απο πισω του ηταν ενα παιδακι και απο κατω περιμενε η γιαγια και ελεγε στο δικο μου αντε κατεβα,και του πιανει το γονατα και για να του δωσει ωθηση,μολις με ειδε που μου ειχε γυρισει το ματι πηρε το κουλο της αμεσως και δεν ξαναμιλησε.....

Καλα αν του ακουμπουσε ποπο κτλ δεν ξερω πως θα αντιδρουσα....

Kων/μαμά όπως σου είπα κ χτες το έχει το συγκεκριμένο στην Πρωτοπορία μήπως σε βολέψει να κ τα τηλέφωνα

Αθήνα, Γραβιάς 3-5, 10678, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 3801591

Αθήνα, Παιδικό βιβλιοπωλείο, Γραβιάς 9-13, 10678, Πλατεία Κάνιγγος

Σ'ευχαριστω καλαμαρακι μου!Θα κοιταξω εδω στην περιοχη μου κι αν δεν το βρω ,θα του παρω τηλ.

Περαστικα!Εισαι καλυτερα?

δυσκολο... εγω ποτε δεν εχω μπορεσει να το κανω.....

Ευακι μου δεν ξερω τι να σου πω,πραγματικα....

Το μονο που μπορω να πω,ειναι σκεψου εσυ πραγματικα τι θελεις να γινει για να εισαι εσυ ευτυχισμενη και παρε τις αποφασεις σου.Να εισαι ορθια και δυνατη για σενα πανω απο ολα και τα παιδακια σου!

πως να ειναι ευτυχισμενη με το ασπρο-μαυρο????? ευτυχισμενη θα ειναι αν κ οι δυο τους (μανα κ αντρας) ερθουν για 1 λεπτο στην θεση της, την καταλαβουν κ κανουν πισω! ιδιως ο συζηγος!

Καλησπερα!!τι κανετε?

Γιωτα καλα ειναι η μικρη σου τωρα?δεν την ενοχλει το γονατακι της?και μενα με εκνευριζει απιστευτα να πιανουν ασχετοι τα παιδια..

Στα δικα μου ,ψυχολογια χαλια..η μαμα μου θα κανει μια επεμβαση την επομενη βδομαδα εχει αγχωθει παρα πολυ η ιδια και εγω δεν αντεχω να την βλεπω ετσι..ελπιζω να πανε ολα καλα,μονο αυτο..στην δουλεια εχω αρκετα που πρεπει να γινουν και το δικο μου το μυαλο ειναι αλλου..

καλα ειναι η μικρη αρετη μου, καμια φορα πιστευω οτι τα κανει για να μου τραβηξει την προσοχη, οταν θελει παρεα κτλ.... δεν θα με εκνευριζε αν την χαιδευε στο κεφαλακι η αν της επιανε το χερακι, μα ο γερος στον ποπο της??? καλα που φοραγε πανα!

ειναι "ρουτινας" που λεμε η επεμβαση? προσπαθησε να την εμψυχωσεις!

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! στην δουλεια κανε ΟΤΙ μπορεις!!!! περαστηκα της!

καμία γιωτουλα μου.νιώθω πολύ άσχημα να σας χαλάω τη διάθεση.είστε οι μόνες φίλες που μπορώ να εμπιστευτώ,και πραγματικά ακούω όλων σας τις γνώμες.δεν θέλω να μου χαϊδέψει κάνεις τα αυτιά στην προκειμένη φάση

προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ,πλέον έχει ξυπνήσει κομμάτι του δικού μου εγωισμού,τόσα χρόνια τον καταπατουσα και έκανα τα πάντα για να είναι οι άλλοι καλά,και έκανα το μεγαλύτερο λάθος σε μένα,με υποτίμησα,με ξεφτιλισα μεγα λάθος..και όπως λέει το λατρεμένο μου τραγούδι στις δύσκολες στιγμές....δεν θα είναι εδώ γιατί τελικά ποτέ δεν ήταν....πάντα έλεγε φεύγω..ίσως έφτασε η ώρα να τον αποχαιρετήσω όσο και αν πονάει όσο και αν τον αγαπάω.

δεν λέει τίποτα όμως όλα αυτά όπως φαίνεται να είναι μονόπλευρα :-(

αχ βρε ευακι μου... καταρχην μην νιωθεις ασχημα. μια παρεα ειμαστε εδω κ για τα καλα κ για τα ασχημα! μην σκεφτεσαι ετσι!

κατα 2ον η μαμα σου ξερει για την καταληξη της υποθεσης? τι λεει η ιδια?

τι να σου πω τωρα, δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω.....ισως ο χρονος ειναι η λυση στο προβλημα σου....

ναι ειναι δεν εχει καπου να μεινε.η κουβεντα που καναμε εχθες ηταν το βετο που εθεσε,δεν ξαναπαταει η μανα μου σπιτι κ θα βλεπει τα παιδια οταν κ αν το θελει αυτος ή αλλιως ισχυει η πρωτη εκδοχη,να το διαλυσουμε..κ πολλα αλλα που δεν μπορω να γραψω για τους γνωστους λογους.μενει να αποφασισω εγω ειπε

μην του πεις τιποτα, αστον να αποφασισει αυτος.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τι λες τωρα??????

Ηταν τυχερος που σου γλυτωσε.....

Ακου σκηνικο σημερα στην παιδικη χαρα,καποια στιγμη εκανε ο μικρος τσουληθρα και καθοταν στην κορυφη και δεν κατεβηκε αμεσως,μη φανταστεις οτι καθοταν με τις ωρες,καποια δευτερα,απο πισω του ηταν ενα παιδακι και απο κατω περιμενε η γιαγια και ελεγε στο δικο μου αντε κατεβα,και του πιανει το γονατα και για να του δωσει ωθηση,μολις με ειδε που μου ειχε γυρισει το ματι πηρε το κουλο της αμεσως και δεν ξαναμιλησε.....

Καλα αν του ακουμπουσε ποπο κτλ δεν ξερω πως θα αντιδρουσα....

βρε βουλα δεν μιλαμε για μια γιαγια που επιασε απο το χερι/ποδι, μιλαμε για εναν κ...γερο που εριξε μια στον ποπο της μικρης!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

γυρισαμε απο τζαμπο

απλωσα ενα πλυντηριο

εβαλα ενα δευτερο

λουστηκα (χωρις να φτιαξω μαλλια, αυριο)

εφτιαξα τον κιμα για μουσακα

ετοιμασα το παιδι για υπνο (ειχαμε ενα 5 λεπτο γκρινια-κλαμα, αλλα ευτυχως οκ κοιμηθηκε, μαλλον απο την κουραση ηταν)

εφτιαξα τον μουσακα, αντι για μπεσαμελ εβαλα γκουντα-αυγα κ βουτηρο

εφτιαξα 2 σαλατες σιζαρ κ τις τσακισαμε!

περιμενω να γινει το φαγητο για να παω για υπνο

(ραβτ ΠΑΡΑ πολλες δουλειες μπραβο!)

καλημερα καλες μου φιλες!!

τι μου κανετε??

να δειτε με αισιοδοξια την σημερινη μερα,κ καθε μερα απο εδω κ περα ωστε να υπαρχει θετικη διαθεση για την αντιμετωπιση οποιουδηποτε προβληματος!!

Επισης καλο θα ηταν να ανταλλαζουμε συχνα κοπλιμεντα ,αναμεταξυ μας τουλαχιστον , ωστε να δινουμε δυναμη κ αυτοπεποιθηση η μια στην αλλη!!

τι λετε γιαυτο? συμφωνειτε?

τοχα ακουσει πριν παρα πολλα χρονια οτι το κανει μια οικογενεια αυτο κ τοτε μου ειχε φανει χαζο κ το σατιριζα...

σκεφτειτε το ομως.......

φανταστειτε καθε πρωι οι γονεις σας να σας λεγανε ποσο ομορφες εισαστε κ ποσο καλα τα καταφερατε σε κατι..εστω κ σε ενα χαζο θεμα...η΄να σας ενθαρρυναν στο οτιδηποτε κ να σας λεγανε να μην φοβαστε γιατι παντου εχετε καλα αποτελεσματα κ ειστε δυνατες κ πανεξυπνες.....

υγ : ποσο νευριαζω που λετε οτι εχει καλο καιρο κ λιακαδα για βολτα εξω....εμεις εδω οι βορειοι μαλλον εχουμε αλλο θεο....πολλη συννεφια,υγρασια ,κρυο ......ακομη δεν μπορεις εξω με παιδια σιγουρα!!!

Ειμαι στην δουλεια με τσάι ,θα σας εγραφα κ λεπτομερειες αλλά φοβαμαι απο εδω...παντως ο καθε Δημος πηρε παρα πολλα 5μηνα στην προκηρυξη του ΟΑΕΔ των 27000θεσεων κ μαλλον μας εχωσαν στην τυχη ,οπου να΄ναι...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα!

Ειρήνη τι γίνεται; Ελπίζω να είστε ήδη καλύτερα!

Καλαμάριους και Yorimichi περαστικά και σ'εσάς!

Υοtou, δεν σχολιάζω για τον βρωμόγερο.......ζώο τελειώς!

Τελικά όπως σας είχα γράψει την Παρασκευή δεν πρόλαβα να πάω σινεμά τα κορίτσια αλλά κανονίσαμε και πήγαμε το Σάββατο σούπερ βόλτα οι 3 μας! Πήγαμε GOODYS για φαγητό το μεσημέρι και μετά σινεμά για το FROZEN. Ωραία ταινιούλα ήταν, περάσανε καλά!

Στον γυρισμό κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο και μπόρεσα να περάσω με τον σύζυγο ένα βράδυ με ησυχία και ταινίες.....Είδαμε 2 θρίλερ και μέχρι προχθές το βράδυ κοιμόμουν λίγο ανήσυχα....εχθές φάνηκε να το ξεπερνάω...

Την Κυριακή πήγαμε για φαγητό στην μαμά μου και εφοδιάστηκα και με τάπερ για Δευτέρα!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας που ευελπιστώ να γυρίσω σπίτι πριν τις 7.00...μακάρι!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...