Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

όχι κικη μου δεν έπεσαν οι τόνοι δυστυχώς.ίσα ίσα χειρότερα θα έλεγα.κρίμα αλλα περίμενα :-(:sad:δεν πειράζει φτάνει να είναι καλά.ο καθένας μας πορεύεται με τις αποφάσεις του.και θα το ξαναπώ στην υγειά του εγωισμού που έχει την δύναμη να τα καταστρέφει ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ...όσο για το ψυχαναλυτικό ντιβάνι με μένα ο γιατρός θα σκίσει τα πτυχία του

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

(Θα σου στείλω πμ, όταν κοιμίσω το μικρό)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι κικη μου δεν έπεσαν οι τόνοι δυστυχώς.ίσα ίσα χειρότερα θα έλεγα.κρίμα αλλα περίμενα :-(:sad:δεν πειράζει φτάνει να είναι καλά.ο καθένας μας πορεύεται με τις αποφάσεις του.και θα το ξαναπώ στην υγειά του εγωισμού που έχει την δύναμη να τα καταστρέφει ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ...όσο για το ψυχαναλυτικό ντιβάνι με μένα ο γιατρός θα σκίσει τα πτυχία του

Βρε συ Εύα πολύ έχω στεναχωρηθεί αυτές τις μέρες που σ'έχω διαβάσει και δεν έχω προλάβει και να σχολιάσω αν και έχω καλυφθεί πλήρως από τις υπόλοιπες.

Αχ αυτός ο κ@λοεγωισμός που τα καταστρέφει όλα.Τι να σου πω.

Ίσως λίγη υπομονή να γαληνέψουν λίγο τα πράγματα και μπορεί να τα δει διαφορετικά.Ίσως και μια απομάκρυνση από μέρους του τον κάνει να εκτιμήσει αυτά που θα χάσει.Ελπίζω ότι γίνει να είναι το καλύτερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε συ Εύα πολύ έχω στεναχωρηθεί αυτές τις μέρες που σ'έχω διαβάσει και δεν έχω προλάβει και να σχολιάσω αν και έχω καλυφθεί πλήρως από τις υπόλοιπες.

Αχ αυτός ο κ@λοεγωισμός που τα καταστρέφει όλα.Τι να σου πω.

Ίσως λίγη υπομονή να γαληνέψουν λίγο τα πράγματα και μπορεί να τα δει διαφορετικά.Ίσως και μια απομάκρυνση από μέρους του τον κάνει να εκτιμήσει αυτά που θα χάσει.Ελπίζω ότι γίνει να είναι το καλύτερο

αν φυγει δεν ξαναγυρνάει,και αν ξαναγυρίσει ,πρώτον δεν ξέρω αν εγώ θα το δεχτώ και δεύτερον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.όταν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολαει ολόκληρο πάντα θα λείπει εκείνο το κομμάτι που το συμπληρώνει

μπηκα ολο χαρα να διαβασω νεα σας κ επεσα στα δυσαρεστα της ευας μας. βρε ευακι καμια καλυτερευση???:(:(:(:(:(

μαρι μου εννοειται δεν παρεξηγω! ιδιως εμεις που εχουμε συνομηλικα παιδακια, εσυ η ιρενε η βουλα, (ξεχναω καμια?) εινια καλο να λεμε τις εμπειριες μας!

να σας πω ενα σκηνικο που μας ετυχε στο τζαμπο? ειναι σκυμμενο το παιδι κ εχει το ποδαρακι του σε ενα σκαλακι κ κανει πως δενει τα κορδονια του, περναει ενας κ...γερος κ του δινει μια στον ποπο της. εγω ουτε 1 μετρο μακρυα αρχιζω να τρεχω προς το παιδι με βλεμα δολοφονικο με σκοπο να τον βουτηξω, 1 δευτερολεπτο εκανα να φτασω το παιδι??? 2 βηματα να εκανα???? εφυγε τρεχοντας ο ανωμαλος!!! μπορει βεβαια να μην ηταν πονηρο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

το ειπα μεγαλοφωνα στον αντρα μου το ακουσαν κ γυρω γυρω, αλλα ακομα με βριζω που δεν προλαβα να τον βουτηξω!!!!

νευριασα τωρα που τα ξανασκεφτηκα!!! θα ξαναμπω αργοτερα!

ειρηνη?????πως εισαστε?

Διαφημίσεις

καμία γιωτουλα μου.νιώθω πολύ άσχημα να σας χαλάω τη διάθεση.είστε οι μόνες φίλες που μπορώ να εμπιστευτώ,και πραγματικά ακούω όλων σας τις γνώμες.δεν θέλω να μου χαϊδέψει κάνεις τα αυτιά στην προκειμένη φάση

προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ,πλέον έχει ξυπνήσει κομμάτι του δικού μου εγωισμού,τόσα χρόνια τον καταπατουσα και έκανα τα πάντα για να είναι οι άλλοι καλά,και έκανα το μεγαλύτερο λάθος σε μένα,με υποτίμησα,με ξεφτιλισα μεγα λάθος..και όπως λέει το λατρεμένο μου τραγούδι στις δύσκολες στιγμές....δεν θα είναι εδώ γιατί τελικά ποτέ δεν ήταν....πάντα έλεγε φεύγω..ίσως έφτασε η ώρα να τον αποχαιρετήσω όσο και αν πονάει όσο και αν τον αγαπάω.

δεν λέει τίποτα όμως όλα αυτά όπως φαίνεται να είναι μονόπλευρα :-(

καμία γιωτουλα μου.νιώθω πολύ άσχημα να σας χαλάω τη διάθεση.είστε οι μόνες φίλες που μπορώ να εμπιστευτώ,και πραγματικά ακούω όλων σας τις γνώμες.δεν θέλω να μου χαϊδέψει κάνεις τα αυτιά στην προκειμένη φάση

προσπαθώ να καθαρίσω το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ,πλέον έχει ξυπνήσει κομμάτι του δικού μου εγωισμού,τόσα χρόνια τον καταπατουσα και έκανα τα πάντα για να είναι οι άλλοι καλά,και έκανα το μεγαλύτερο λάθος σε μένα,με υποτίμησα,με ξεφτιλισα μεγα λάθος..και όπως λέει το λατρεμένο μου τραγούδι στις δύσκολες στιγμές....δεν θα είναι εδώ γιατί τελικά ποτέ δεν ήταν....πάντα έλεγε φεύγω..ίσως έφτασε η ώρα να τον αποχαιρετήσω όσο και αν πονάει όσο και αν τον αγαπάω.

Ευα μου ,ειναι στο σπίτι?Εχετε μιλησει ξανα?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσακια μου ομορφα γεια σας!

Σας διαβασα πολλεςφορες το απογευμα γιατι ειμαστε χαλαρα στο σπιτι....δεν ειχα μαγειρεμα γιατι εμεινε πολλη κοτοσουπα απο σημερα!

ευα

Το πρ οβλημα σου πραγματικα με εβαλε σε πολλη σκεψη....μπορει η καθεμια απο εμας να το αντιμετωπιζε.....

Δεν ξερω..ουτε μπορω να εκφρασω καμια συμβουλη...μονο αυτο που σε εια γραψει,δηλ την αναμονη.......

Συνηθως ενα προβλημα οταν δεν το λυνουμε,με τον καιρο χειρροτερευει..

Σε ελαχιστες περιπτωσεις ο καιρος φερνει μια λυση απο μονος του,που πολλεςφορες δδεν εχουμε καν φανταστει....

Μια καθηγητρια μου ελεγε οτι ενα προβλημα λυνεται οταν το βλεπουμε "ιn vitro" και οχι "in vivo" ( μια 3δεσμιτισσα να με διορθωσει στο πως γραφεται παρακαλω,ειναι λατινικο μαλλον) δηλ οταν το κοιταμε απο εξω,απο αποσταση κ οχι απο μεσα δηλ οταν εκεινη τη στιγμη το ζουμε.......

Καληνυχτα καλες μου φιλες.....

Πιστευω σε εσας κ στην φιλια μας!

Κ επειδη δεν ειμαι μετριοφρων ,θα σας πω οτι κ απο κοντα θα ειμασταν ακομη καλυτερη παρεα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Έχεις πμ

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κοριτσακια μου ομορφα γεια σας!

Σας διαβασα πολλεςφορες το απογευμα γιατι ειμαστε χαλαρα στο σπιτι....δεν ειχα μαγειρεμα γιατι εμεινε πολλη κοτοσουπα απο σημερα!

ευα

Το πρ οβλημα σου πραγματικα με εβαλε σε πολλη σκεψη....μπορει η καθεμια απο εμας να το αντιμετωπιζε.....

Δεν ξερω..ουτε μπορω να εκφρασω καμια συμβουλη...μονο αυτο που σε εια γραψει,δηλ την αναμονη.......

Συνηθως ενα προβλημα οταν δεν το λυνουμε,με τον καιρο χειρροτερευει..

Σε ελαχιστες περιπτωσεις ο καιρος φερνει μια λυση απο μονος του,που πολλεςφορες δδεν εχουμε καν φανταστει....

Μια καθηγητρια μου ελεγε οτι ενα προβλημα λυνεται οταν το βλεπουμε "ιn vitro" και οχι "in vivo" ( μια 3δεσμιτισσα να με διορθωσει στο πως γραφεται παρακαλω,ειναι λατινικο μαλλον) δηλ οταν το κοιταμε απο εξω,απο αποσταση κ οχι απο μεσα δηλ οταν εκεινη τη στιγμη το ζουμε.......

Καληνυχτα καλες μου φιλες.....

Πιστευω σε εσας κ στην φιλια μας!

Κ επειδη δεν ειμαι μετριοφρων ,θα σας πω οτι κ απο κοντα θα ειμασταν ακομη καλυτερη παρεα!

Αυτο ακριβως πιστευω κα εγω ,το ειχα γραψει και παλαιοτερα.Ισχυει γαι ολα τα προβλήματα ,μικρα και μεγαλα...

Αν και τριτοδεσμίτισσα δεν θυμαμαι τιποτα για να σε διορθωσω:confused::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!τι κανετε?

Ειρηνη περαστικα σας ευχομαι σημερα να ειστε πολυ καλυτερα οικογενειακως..

Ευα μου διαβασα ολα εχεις γραψει και πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ..ειναι κριμα και αδικο για σενα να βρισκεσαι στην μεση...και οι δυο πλευρες ,μανα και συζυγος πρεπει να ριξουν λιγο τους τονους και να αφησουν τους εγωισμους...ειναι κριμα να διαλυθει η οικογενεια για τριτους..ελπιζω μεσα απο την καρδια μου να βρεθει μια λυση ..

Irene περαστικα σου..

Βουλα δυσκολος θα ειναι αυτος ο μηνας απλα να σκεφτεσαι οτι θα ειναι για λιγο

..υπομονη..

Χρυσα καλη αρχη στο γυμναστηριο..καλα εκανες και το ξεκινησες..

Γιωτα καλα ειναι η μικρη σου τωρα?δεν την ενοχλει το γονατακι της?και μενα με εκνευριζει απιστευτα να πιανουν ασχετοι τα παιδια..

Στα δικα μου ,ψυχολογια χαλια..η μαμα μου θα κανει μια επεμβαση την επομενη βδομαδα εχει αγχωθει παρα πολυ η ιδια και εγω δεν αντεχω να την βλεπω ετσι..ελπιζω να πανε ολα καλα,μονο αυτο..στην δουλεια εχω αρκετα που πρεπει να γινουν και το δικο μου το μυαλο ειναι αλλου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα!!τι κανετε?

Ειρηνη περαστικα σας ευχομαι σημερα να ειστε πολυ καλυτερα οικογενειακως..

Ευα μου διαβασα ολα εχεις γραψει και πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ..ειναι κριμα και αδικο για σενα να βρισκεσαι στην μεση...και οι δυο πλευρες ,μανα και συζυγος πρεπει να ριξουν λιγο τους τονους και να αφησουν τους εγωισμους...ειναι κριμα να διαλυθει η οικογενεια για τριτους..ελπιζω μεσα απο την καρδια μου να βρεθει μια λυση ..

Irene περαστικα σου..

Βουλα δυσκολος θα ειναι αυτος ο μηνας απλα να σκεφτεσαι οτι θα ειναι για λιγο

..υπομονη..

Χρυσα καλη αρχη στο γυμναστηριο..καλα εκανες και το ξεκινησες..

Γιωτα καλα ειναι η μικρη σου τωρα?δεν την ενοχλει το γονατακι της?και μενα με εκνευριζει απιστευτα να πιανουν ασχετοι τα παιδια..

Στα δικα μου ,ψυχολογια χαλια..η μαμα μου θα κανει μια επεμβαση την επομενη βδομαδα εχει αγχωθει παρα πολυ η ιδια και εγω δεν αντεχω να την βλεπω ετσι..ελπιζω να πανε ολα καλα,μονο αυτο..στην δουλεια εχω αρκετα που πρεπει να γινουν και το δικο μου το μυαλο ειναι αλλου..

Αρετη βοηθησε την να αλλαξει η ψυχολογια της ,ετσι αλλιως η κακη διαθεση δεν βοηθαει κανεναν.Σκεψου και εσυ θετικα και ολα θα πάνε καλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευα μου ,ειναι στο σπίτι?Εχετε μιλησει ξανα?
ναι ειναι δεν εχει καπου να μεινε.η κουβεντα που καναμε εχθες ηταν το βετο που εθεσε,δεν ξαναπαταει η μανα μου σπιτι κ θα βλεπει τα παιδια οταν κ αν το θελει αυτος ή αλλιως ισχυει η πρωτη εκδοχη,να το διαλυσουμε..κ πολλα αλλα που δεν μπορω να γραψω για τους γνωστους λογους.μενει να αποφασισω εγω ειπε

ναι ειναι δεν εχει καπου να μεινε.η κουβεντα που καναμε εχθες ηταν το βετο που εθεσε,δεν ξαναπαταει η μανα μου σπιτι κ θα βλεπει τα παιδια οταν κ αν το θελει αυτος ή αλλιως ισχυει η πρωτη εκδοχη,να το διαλυσουμε..κ πολλα αλλα που δεν μπορω να γραψω για τους γνωστους λογους.μενει να αποφασισω εγω ειπε

κοριτσι μου δεν ξερω τι να σου πω... δωστε χρονο γιατι απ'ότι βλέπω η μαμα σου δεν ειναι το προβλημα...μην του πεις να φυγει ασε τον ιδιο να πάρει την απόφαση,σου πεταει το μπαλακι για να τον βγαλεις από τη δυσκολη θεση της επιλογης.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...