Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μια γρηγορη καλημερα!

περαστηκα στους αρρωστουλιδες, μαμαδες κ παιδακια!

μαρι νερο πινει απο ποτηρι κανονικα, χωρις καλαμακι, αλλα για το γαλα φοβαμαι μηπως βαρεθει κ μου το κοψει...

σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημεραααααααα!

Τι κάνετε?

Ελπίζω οι αρρωστουλες να ειστε καλύτερα σημερα!

Κωνμαμα ,και εγω στη θεση σου τον ιδιο εκνευρισμό θα ειχα αλλα από την αλλη σκεψου πως προκειται μονο για ενα μηνα και στην τελικη θα εχει κανει κατι παραπάνω για τη δουλεια του και κυριως τον εαυτο του.

Καλαμαρακι ,ωραιο μενου!Και το σημερινο σας φαγητο επίσης!

Εμεις εχουμε

Δευτερα-παντζαρια και ομελέτα

Τριτη-παστιτσιο

Τεταρτη-λαχανορυζο και μανιταρια ψητα

Πεμπτη- κοτοπουλο φουρνου η ψαρια

Παρασκευη -φακες

Καποιο μενου θα αντικατασταθει από χορτοπιτταπιττα αλλα δεν ξερω ποια ημερα.

Σημερα σηκωθηκαμε,εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο και λοιπά,εστρωσα τα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγα ρουχα που γυριζαν στα υπνοδωμάτια ,πήγα τον μικρο στο λεωφορειο και ακομη πίνω το καφεδακι μου.

Χρύσα 81το μενού σου είναι έμπνευση, ειδικά της Δευτέρας και της Τεταρτης, απλά φαγητά που συνδυάζονται περίφημα μεταξύ τους!:-P

Εμείς σήμερα έχουμε αρακά -που έφτιαξα από χτες το βράδυ όση ώρα ήρθε μια φίλη και τα παιδιά μας παίζανε- και αφησα στο σπίτι στο ψυγείο να ξεπαγώσει σολωμός να κάνω "δαχτυλοκροκέτες", στο φούρνο ή στο τηγάνι.

μενού αυτής της εβδομάδας δεν κάναμε άλλά όταν κάνουμε βοηθάει πάρα πολύ την καθημερινότητά μας και τη διατροφή μας (και την τσέπη μας)

sACYp2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Εγώ, σήμερα έχω λίγη παραπάνω όρεξη, οπότε συμμάζεψα λίγο το χαμό που επικρατούσε στο σαλόνι, μαγείρεψα και καθάρισα εξωτερικά το ψυγείο, την κουζίνα και το φούρνο μικροκυμάτων.

Εννοείται ότι αφιέρωσα και πολύ χρόνο στο παιδί, το οποίο είναι κολλημένο πάνω μου τις τελευταίες μέρες...

μια γρηγορη καλημερα!

περαστηκα στους αρρωστουλιδες, μαμαδες κ παιδακια!

μαρι νερο πινει απο ποτηρι κανονικα, χωρις καλαμακι, αλλα για το γαλα φοβαμαι μηπως βαρεθει κ μου το κοψει...

σας φιλω

Γιώτα μου, νομίζω ότι μια δοκιμή θα σε πείσει...

Κι εμένα μου είπαν πολλοί να μην του κόψω το μπιμπερό, μην τυχόν και κόψει το γάλα. Αλλά ξέρεις τι παρατήρησα από την πρώτη κι όλας φορά που του έδωσα καλαμάκι; Ήπιε το γάλα πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα απ' ότι με το μπιμπερό. Ενώ με το μπιμπερό το έπινε πολύ αργά και στο τέλος βαριόταν και το αναποδογύριζε και το έχυνε...

Εννοείται ότι η απόφαση είναι δική σου...

Εγώ σου τα γράφω αυτά, γιατί είπες ότι δε δέχεται καινούριες πιπίλες (κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο... όσο σχολαστικά και να τις πλύνεις, μαζεύουν πολλά).

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς...

Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά να ξέρεις ότι σας νιώθω όλες πολύ κοντά μου...

Σας φιλώ...

Πάω να φάω και να ξαπλώσω λιγάκι, τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μου...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Τυχερούλα Μυρτούλα τέλεια κ έχει κ ωραίο καιρό!

Yomi περαστικά σου κ σένα ;) να κάνεις μενού γιατί έτσι εκμεταλλεύεσαι ποιο καλά αυτά που έχεις πχ τροφοθήκη/κατάψυξη κ αγοράζεις μόνο αυτά που χρειάζεσαι άρα αυτόματα κ λιγότερα αφού βάζεις πρόγραμμα ;) Και εννοείτε αποβραδίς μαγείρεμα

Εγώ μαζεύτηκα με το σπίτι, έφυγα μετά πήγα ξανά ικα για να σφραγίσω την άδεια μου χθες έλειπε ο ελεγκτής κ μετά πήγα για καφεδάκι στην μανούλα μου :D

Τώρα γύρισα , έβαλα να πλένονται με ξυδάκι τα αντίδια να έχουμε σαλατούλα

Και περιμένω τον χαζμπαντ να έρθει να φάμε

Διαφημίσεις

Ευη ,σε ευχαριστω!Μας αρεσουν και εμας αυτα τα φαγητα.

Μιρτουλα τυχερη σημερα ,απόλαυσε το!

Σοφια ,καλή δυναμη!

Ειρηνη που εισαι???

Εβαλα σκουπα σε ολο το σπίτι,

τιναξα τα μικρα χαλάκια,

ανεβασα ξυλα για το τζακι,

αερισα το σπίτι,

απλωσα ενα πλυντηριο,

επλυνα τα μπανια ,

καθαρισα την κουζινα από τα μαγειρεματα και εκανα ενα καλό μπάνιο.Εκανα τα πήλινγκ μου ,εβαλα τις μασκες μου ,τις κρεμες μου ,εφτιαξα και τα μαλλια μου .Το ευχαριστηθηκα γιατι το δερμα μου δεν ειναι στα καλύτερα του.

Εκοψα λάχανο σαλάτα,εστρωσα το τραπέζι και πάω να πάρω το μικρο αγορι από το λεωφορειο.

Καλό μεσημερι κοριτσια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω βλεπω Θεμο και χαζευω λιγο στο ιντερνετ.

Γιωτα μου δεν θα πηγαινει για δουλεια το απογευμα,αλλα το υποχρεωνουν απο την δουλεια να τελειωσει μια ειδικοτητα σε ιδιωτικο ιεκ και φυσικα επιβαρυνθει η τσεπη του αντρα μου και οχι των αφεντικων του....Αυτο ολο θα κοστισει 500 ευρω,αυτο σημαινει οτι θα ειναι στη δουλεια,μολις σχολαει θα πηγαινει κατευθειαν στη σχολη και θα γυρναει καλες 10 στο σπιτι.....και τα σκ θα διαβαζει....τελεια???Το πρωι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....Τι να πρωτοσκεφτω?Τον ιδιο που θα τρεχει ολη μερα?Το παιδι που δεν θα τον βλεπει καθολου?εγω που θα ειμαι εντελως μονη μου?την 500αρα?Τι να κανω ομως βρε κοριτσακι μου?δεν μιλαω καθολου γιατι το μεγαλυτερο ζορι το τρωει ο αντρας μου...παλι καλα που θα ειναι μονο για ενα μηνα...

ΤΟ 500σαρικο που τον υποχρεονουν να επιβαρυνθει ειναι αδικο ΑΛΛΑ και τι ειναι δικιο πλεον στον εργασιακο τομεα?:rolleyes:(αναρωτιεμαι)τωρα για τις πολλες ωρες που θα λυπει το μονο που μπωρω να σου πω ειναι κανε λιγο υπομονη γιατι ειναι για λιγο καιρο, θα περασει γρηγορα,εμεις δυστηχος εχουμε αυτο το αραριο χροοοονια τωρα και θα το εχουμε για ολη μας τη ζωη :shock:( ισος και γιαυτο δεν μου ειναι πολυ βαρυ :rolleyes:)

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Εγώ, σήμερα έχω λίγη παραπάνω όρεξη, οπότε συμμάζεψα λίγο το χαμό που επικρατούσε στο σαλόνι, μαγείρεψα και καθάρισα εξωτερικά το ψυγείο, την κουζίνα και το φούρνο μικροκυμάτων.

Εννοείται ότι αφιέρωσα και πολύ χρόνο στο παιδί, το οποίο είναι κολλημένο πάνω μου τις τελευταίες μέρες...

Γιώτα μου, νομίζω ότι μια δοκιμή θα σε πείσει...

Κι εμένα μου είπαν πολλοί να μην του κόψω το μπιμπερό, μην τυχόν και κόψει το γάλα. Αλλά ξέρεις τι παρατήρησα από την πρώτη κι όλας φορά που του έδωσα καλαμάκι; Ήπιε το γάλα πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα απ' ότι με το μπιμπερό. Ενώ με το μπιμπερό το έπινε πολύ αργά και στο τέλος βαριόταν και το αναποδογύριζε και το έχυνε...

Εννοείται ότι η απόφαση είναι δική σου...

Εγώ σου τα γράφω αυτά, γιατί είπες ότι δε δέχεται καινούριες πιπίλες (κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο... όσο σχολαστικά και να τις πλύνεις, μαζεύουν πολλά).

Ελπίζω να μη με παρεξηγείς...

Μπορεί να μη γράφω συχνά, αλλά να ξέρεις ότι σας νιώθω όλες πολύ κοντά μου...

Σας φιλώ...

Πάω να φάω και να ξαπλώσω λιγάκι, τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μου...

Μαρί έχεις πμ.:tongue:

Εδώ κι εγώ! :D

Σας έχασα το σκ και χθες, οπότε έχω μπόλικη μελέτη :tongue:. Με τις αλλαγές στο πρόγραμμά μας βλέπω λιγότερο τον άντρα μου και μου στοιχίζει πολύ :(. Και η μικρή τον βλέπει λιγότερο κι όπως δεν είναι ξεκάθαρος ο χρόνος στο μυαλουδάκι της, ρωτάει συνέχεια πότε θα έρθει :roll:.

Τεσπα, περάσαμε ένα όμορφο σκ με παρέα το Σάββατο το βράδυ σπίτι μας και την Κυριακή αλλάξαμε πλάνα, μεταθέσαμε τη θεατρική παράσταση που θα βλέπαμε για το ερχόμενο σκ και πήγαμε σε παιδικό πάρτυ το πρωί, έπειτα έξω για φαγητό με την αδερφή μου και μετά στο σπίτι της βαφτιστήρας για παιχνίδι και καφεδάκι. Η μικρή "έλιωσε" στις 9 το βράδυ κι εμείς είδαμε το gravity, που, για μένα, ήταν αρκετά κάτω του μετρίου :|.

Από δουλειές είχα κάνει μια πολύ καλή καθαριότητα το Σάββατο το πρωί, πράγμα που μετάνιωσα, αφού μετά τον κόσμο στο σπίτι το βράδυ, ένα γερό σκούπισμα και σφουγγάρισμα πάλι το ήθελε το σπίτι.

Έτσι, χθες που δεν ήθελε η μικρή να κοιμηθεί για μεσημέρι ανάμεσα σε πολύ παιχνίδι στρίμωξα κι αυτά ;). Και όχι μόνο! Αφού κοιμήθηκε στις 8:30(!), πήγα πιλάτες και όταν γύρισα σιδέρωσα τα πάντα αλλά μάζεψα κι ένα πλυντήριο της μικρής που είχε στεγνώσει. Λέω να το κάνω σήμερα, γιατί σε λίγο θα απλώσω άλλο ένα, μη γίνουν πάλι βουνό.

Επίσης μενού έκανα κι εγώ γι' αυτή τη βδομάδα:

Δ: Αρακάς

Τ: Ψάρι ψητό + μπρόκολο + πατατοσαλάτα

Τ: Κατόπουλο πανέ φούρνου + πατάτες σαν τηγανητές

Π: Μαυρομάτικα + Τονοσαλάτα

Π: Μοσχαράκι κοκκινιστό + Πουρές

Είδα ότι έχουμε ασθενείς; Περαστικά και γρήγορα σε όσους ταλαιπωρούνται!

Πάω να σας διαβάσω, να μάθω γιατί είναι τυχερή η Έρση και τα νέα σας :P!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλησπέρα!!!

Πάλι άρρωστη ή μάλλον δεν μου είχε περάσει και ξανακύλησα...

από προχθές χάλια ο λαιμός και το αυτί μου,χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου με πονούσε και μόνο που κατάπινα.Πήγα πάλι κέντρο υγείας τους τα έχωσα που δεν μου έδωσαν τη σημασία που έπρεπε μου έκαναν εξετάσεις αίματος,βγήκαν μια χαρά,πάλι αντιβίωση και σταγόνες...:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

και η μικρή μου ακόμα βήχει τελικά καταφύγαμε σε εισπνοές κι ελπίζω να τελειώσει εδώ η παράσταση.Με κοροιδεύει κι ο άντρας μου ότι θα φύγουμε για το ταξίδι κι εγώ θα τη βγάλω στο ξενοδοχείο άρρωστη:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα!!!

Πάλι άρρωστη ή μάλλον δεν μου είχε περάσει και ξανακύλησα...

από προχθές χάλια ο λαιμός και το αυτί μου,χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου με πονούσε και μόνο που κατάπινα.Πήγα πάλι κέντρο υγείας τους τα έχωσα που δεν μου έδωσαν τη σημασία που έπρεπε μου έκαναν εξετάσεις αίματος,βγήκαν μια χαρά,πάλι αντιβίωση και σταγόνες...:evil:

Ω ρε γμτ, περαστικά!

Νάσια, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα για τη γιορτή σου!

Mirtouli, πολύυυ ωραίο το κόψιμο της μπλούζας!!! Τα promod, γενικά, έχουν ωραία ρουχαλάκια ;)!

Εύα, διαβάζω ακόμη τα πρώτα σου ποστ για τη δύσκολη φάση που περνάς. Πολύ άσχημο συναίσθημα το να είσαι στη "μέση". Ελπίζω να έπεσαν κάπως οι τόνοι και να τα "είπατε" καλύτερα. Με το σύζυγο εννοώ. Η συντροφική σχέση είναι ισότιμα ευθύνη και των δύο. Στη σχέση της μάνας με το παιδί, εγώ φαντάζομαι την πρώτη ιδανικά αποκούμπι, να διευκολύνει, να στηρίζει κι ας μη συμφωνεί, να υποχωρεί...

ΆρηςΆννα, κι εγώ έχω θέμα με τα όρια και σε καταλαβαίνω. Αλλά το οφείλεις στον εαυτό σου και στους δικούς σου σε μερικές περιπτώσεις να είσαι ξεκάθαρη και να τραβάς τη γραμμή. (τα λέω για να τα διαβάζω, μη νομίζεις :rolleyes:).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα στην παρέα! Περαστικά στις αρρωστούλες και υπομονή σε όλες τις υπόλοιπες!

Η Ειρηνοοικογένεια πως είναι σήμερα;

Εγώ σήμερα βρήκα την ευκαιρία που ήθελα για να καθαρίσω καλά καλά και τα κατάφερα.

-Τακτοποίησα το σαλόνι από παιχνίδια

-Μάζεψα κάτι χαρτιά-αποδείξεις που ήταν εκτός φακέλων

-Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια

-Σκούπισα τη σκάλα και την αυλή

-Πήγα τα σκουπίδια στον κάδο

-Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του

-Ξεσκόνισα

-Τίναξα τα πατάκια και τα άφησα να αεριστούν

-Σκούπισα

-Καθάρισα το μπάνιο

-Σφουγγάρισα

-Έβαλα ένα πλυντήριο χρωματιστά

-Μάζεψα τα σεντόνια απ το κρεβάτι που κοιμόταν ο σύζυγος τις προηγούμενες ημέρες

-Αέρισα σκεπάσματα και μαξιλάρια

-Ξεσκόνισα

-Τίναξα τα χαλάκια

-Σκούπισα

-Καθάρισα το μπάνιο

-Σφουγγάρισα τον πάνω όροφο

-Σιδέρωσα λίγα ρουχαλάκια που είχα

-Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο

-Έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο με σεντόνια και παπλωματοθήκη

-Τηγάνισα κεφτεδάκια που είχα πλάσει από χθες

-Έβρασα σάλτσα για τα κεφτεδάκια

-Έβρασα ζυμαρικά

-Γύρισε η μικρή μου, την άλλαξα, έβαλα και φάγαμε

-Μάζεψα το τραπέζι

-Καθάρισα πάγκο, εστίες και νεροχύτη

-Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλύνει

-Άναψα το τζάκι

-Άδειασα το στεγνωτήριο, διπλώνοντας τα ρούχα

-Έβαλα το 2ο πλυντήριο να στεγνώσει

-Τακτοποίησα τα σιδερωμένα στη ντουλάπα

-Άλλαξα πετσέτες στα μπάνια και την κουζίνα

Τώρα περιμένω να τελειώσει το δεύτερο στεγνωτήριο να τελειώσει για να σιδερώσω τα σεντόνια και να τακτοποιήσω τα ρούχα στις ντουλάπες.

Καλό απόγευμα σας εύχομαι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Με το θέμα "μαμά" αγγίξατε χορδή, πάντως...

Το έχω ξαναπεί. Μάλλον θα έπρεπε να περάσω άααααπειρες ώρες στο ψυχαναλυτικό ντιβάνι για να καταλάβω το μέγεθος του αντίκτυπου της σχέσης μου με τη μαμά μου στην προσωπικότητά μου :rolleyes:.

Κι όμως... τον "διακόπτη" για να σταματήσει να με φορτίζει τόσο πολύ, τον κατέβασε μόνο η μικρή μου. Το πρώτο βράδυ στο μαιευτήριο ήρθε να μείνει μαζί μου (δημόσιο μαιευτήριο= τα μωρά συνέχεια μαζί). Όταν έφυγε το πρωί, έκλαψα έναν ποταμό. Γιατί ήθελα να φύγει :(.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

όχι κικη μου δεν έπεσαν οι τόνοι δυστυχώς.ίσα ίσα χειρότερα θα έλεγα.κρίμα αλλα περίμενα :-(:sad:δεν πειράζει φτάνει να είναι καλά.ο καθένας μας πορεύεται με τις αποφάσεις του.και θα το ξαναπώ στην υγειά του εγωισμού που έχει την δύναμη να τα καταστρέφει ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ...όσο για το ψυχαναλυτικό ντιβάνι με μένα ο γιατρός θα σκίσει τα πτυχία του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...