Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διάφορα.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Wow!! Για 2 φαίνονται! Συγχαρητήρια! 
      11η είχα 300 😂

Τι βαθμολογία είχαν οι βλαστοκύστες που βάλατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εύα μου, θα ήθελα πολύ να σχολιάσω αυτά που γράφεις και να σου πω και τα δικά μου, αλλά φοβάμαι γι' αυτούς που ίσως διαβάζουν...

Εάν θέλεις, μπορώ να σου στείλω πμ...

Πάντως, εύχομαι να ηρεμήσουν τα πράγματα!!!

Ειρήνη μου, πώς είστε?

Αν θέλεις οτιδήποτε, μη διστάσεις να μου το ζητήσεις.

Γιώτα μου, διάβασα αυτό που έγραψες για τις πιπίλες των μπιμπερό της μικρής και σκεφτόμουν... Σου έχει περάσει από το μυαλό να της κόψεις το μπιμπερό και να γλιτώσεις μια και καλή από αυτήν τη διαδικασία? Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις να πιει καθόλου με το καλαμάκι?

(Σου το λέω εντελώς φιλικά, μη με παρεξηγήσεις... κι εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά το δέχτηκε πολύ εύκολα... Ξεκίνησα με το νερό και ξαφνικά, ένα πρωί που έπαιζε με το μπιμπερό και αντί να πίνει γάλα άρχισε να το χύνει, πήρα απόφαση και του πήρα το μπιμπερό από τα χέρια, έβαλα το γάλα σε μια κούπα, του έδωσα κι ένα καλαμάκι και... αυτό ήταν)

Στα δικά μου τώρα...

Σήμερα σηκώθηκα μαζί με το μικρό μου και ξεκινήσαμε παρέα:

1. Τον άλλαξα και του έφτιαξα το γάλα του

2. Όσο έπινε το γάλα του, μάζεψα κάτι πιατάκια που είχαν μείνει από το βράδυ στο νεροχύτη

3. Ετοιμάστηκα και έφυγα για τον οδοντίατρο (ένα σφραγισματάκι)

4. Στο γυρισμό πέρασα από σμ, φούρνο και μανάβη

5. Τακτοποίησα τα πράγματα, έδωσα στο μικρό το φρούτο του και παίξαμε λιγάκι

6. Του ετοίμασα το μεσημεριανό του, τον τάισα, έφαγα κι εγώ και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

7. Τον έβαλα για ύπνο και μόλις κοιμήθηκε ξεράθηκα κι εγώ (το είχα πολύ ανάγκη)

8. Μόλις ξύπνησε (στις 15:15) κάτσαμε πάλι να παίξουμε.

9. Του έδωσα το απογευματινό του

10. Καθάρισα το μπάνιο

11. Άπλωσα ένα πλυντήριο

12. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα

13. Μαζέψαμε μαζί με το μικρό το σαλόνι και τον έβαλα για μπάνιο

14. Του ετοίμασα το γάλα του

15. Όσο το έπινε, ετοίμασα τοστάκια και καφεδάκι να πάρει ο άντρας μου στη δουλειά

16. Μάζεψα ότι είχε μείνει στο νεροχύτη (3 λεπτά υπόθεση)

17. Έβαλα το μικρό για ύπνο και έκατσα να χαζέψω τηλεόραση

Αυταααααα

Σας αφήνω, να πέσω για ύπνο...

Καληνύχτα σας!!!

εννοείται και μπορείς.σε ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημεραααααααα!

Τι κάνετε?

Ελπίζω οι αρρωστουλες να ειστε καλύτερα σημερα!

Κωνμαμα ,και εγω στη θεση σου τον ιδιο εκνευρισμό θα ειχα αλλα από την αλλη σκεψου πως προκειται μονο για ενα μηνα και στην τελικη θα εχει κανει κατι παραπάνω για τη δουλεια του και κυριως τον εαυτο του.

Καλαμαρακι ,ωραιο μενου!Και το σημερινο σας φαγητο επίσης!

Εμεις εχουμε

Δευτερα-παντζαρια και ομελέτα

Τριτη-παστιτσιο

Τεταρτη-λαχανορυζο και μανιταρια ψητα

Πεμπτη- κοτοπουλο φουρνου η ψαρια

Παρασκευη -φακες

Καποιο μενου θα αντικατασταθει από χορτοπιτταπιττα αλλα δεν ξερω ποια ημερα.

Σημερα σηκωθηκαμε,εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο και λοιπά,εστρωσα τα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγα ρουχα που γυριζαν στα υπνοδωμάτια ,πήγα τον μικρο στο λεωφορειο και ακομη πίνω το καφεδακι μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Ψαχνω αυτα:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=117582521684324&set=pb.117437808365462.-2207520000.1390168818.&type=3&theater

Ξερει καμια που μπορω να τα βρω εδω στην Αθηνα?Ψανω αλλα δεν τα βρισκω πουθενα:rolleyes:

Εννοείς τα plan toys γενικά; είχε στην περιοχή μου έμενα, στην καλλιθέα, και εδώ στα Τρίκαλα :P αλλά από όσο είδα τα έχει παντού! δες λίγο εδώ:

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CD4QFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.plantoys.gr%2Fshops_06_2012.doc&ei=rhbeUsCgBMqH0AXEg4DgBg&usg=AFQjCNGgRh-RzlVbwBuGnify77D_Pok9Zg&sig2=LXkfaYc7tsyGYOQLVOtQvg&bvm=bv.59568121,d.d2k

Στο Hondos στα Public, Ερμού και Αιόλου στο Toys of the World, στον Ιανό, στο The Mall, στον Πανταζόπουλο στην 3ης Σεπτεμβρίου κ.α.

sACYp2.png

κορίτσια δεν παίζει κάποιος με καταράστηκε,εκτός από ψυχολογία χάλια έχω και λαιμό ακόμα πιο χάλια.μα γιατί πρέπει να πονάω παντού ταυτόχρονα;κανείς τελικά δεν με λυπάται,ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός :confused:

Εύα περαστικά σου για το λαιμό, χαμομηλάκι χλιαρό κ καμιά γαργάρα με χαμομήλη+σοδα για να ανακούφιση. Τα διάβασα ότι έγινε, αλλά ειλικρινά δεν μου αρέσει να σχολιάζω συμπεριφορές κτλ από άτομα που δεν γνωρίζω κ ούτε να συμβουλεύω {έξω από το χορό είμαι η καλύτερη εννοείτε} κ το κυριότερο για μένα ισχύει το "Όσο ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος" Οπότε από μένα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου, να βρείτε τρόπο/κανάλι να μιλήσετε κυρίως κ να ηρεμήσετε :D

ελενα περαστηκα! αφου δεν θα πας δουλεια αυριο γιατι μαγειρευεις βραδιατικα κ δεν ξεκουραζεσαι? (2/2 ειναι, ευχαριστω πολυ!:D κανονικα περιμενω 27/01 γιατι εχω 22 μερες κυκλο αλλα απο οτι μου εχει πει ο γυναικολογος δεν θεωρειται καθυστεριση πριν απο την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου, οποτε λεω 2/2)

Ευχαριστώ Γιωτάκι , καλέ αν δεν μαγειρέψω τι θα δώσω στο κορίτσι μου να φάει σήμερα στο σχολείο οεεεο?? Φτου φτου εύχομαι ότι ποθείς να σου συμβεί!

Kαλημεραααααααα!

Τι κάνετε?

Κωνμαμα ,και εγω στη θεση σου τον ιδιο εκνευρισμό θα ειχα αλλα από την αλλη σκεψου πως προκειται μονο για ενα μηνα και στην τελικη θα εχει κανει κατι παραπάνω για τη δουλεια του και κυριως τον εαυτο του.

Εμεις εχουμε

Δευτερα-παντζαρια και ομελέτα

Τριτη-παστιτσιο

Τεταρτη-λαχανορυζο και μανιταρια ψητα

Πεμπτη- κοτοπουλο φουρνου η ψαρια

Παρασκευη -φακες

Σημερα σηκωθηκαμε,εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο και λοιπά,εστρωσα τα κρεβατια ,συμμαζεψα λιγα ρουχα που γυριζαν στα υπνοδωμάτια ,πήγα τον μικρο στο λεωφορειο και ακομη πίνω το καφεδακι μου.

Είμαι είμαι ελαφρώς καλύτερα τουλάχιστον δεν δακρύζουν τα μάτια μου κ έφυγε το έντονο μπούκωμα.

Και το δικό σας μενού ωραίο, όλο λέω θα το κάνω αυτό το λαχανόρυζο, το είδα πρώτη φορά από την Αφροδίτη, κ όλο το ξεχνάω γμτ.

Το βράδυ πάντως δεν ξέρω αν έφταιξαν τα φάρμακα ξυπνούσα κάθε δυο ώρες στο άσχετο...:rolleyes::confused: έπεσα στις 12μιση , μια στις 3 μια στις 5 και , μια στις 6μιση κ μια στις 7κ15 έλεος!!

Σηκώθηκα ετοίμασα τα της μικρής με γάντια φορεμένα {ωωωω ναι ιδέα του χαζμπαντ για να μην την κολλήσω} ήπια τα χαπάκια μου , αέρισα κ τώρα πίνω καφεδάκι

Την καλημέρα μου σε όλες !!

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ πέρασα ένα όμορφο σκ με βολτούλες και ψώνια και ανέβηκε πολύ η ψυχολογία μου. Δεν πρόλαβα να μπω καθόλου κι έχετε γράψει πάρα πολλά. Σας διάβασα αλλά μόλις ξύπνησε το μικρό μου οπότε δεν προλαβαίνω να σχολιάσω.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες!

τι μου κανετε?

σας διαβαζω κ γραφω απο την δουλεια!!

με κολλησατε , κ εσενα ευα ,κ με ποναει ο λαιμος....ελπιζω να μην χειροτερεψει...ειμαι με τσαι....τα παιδια εχουν μονο λιγο βηχαλακι!!

καλαμαρακι γειτονισσα κ χρυσα πολυ μαρεσει η λιστα φαγητου που κανετε ,πρεπει ναρχισω κι εγω ετσι γιατι δεν προλαβαινω με την δουλεια μεσοβδομαδα...ΕΥΓΕ

ειρηνη εσεις? καλυτερα?4μερες κραταει περιπου....το μονο θετικο ειναι οτι θα χασεις το κιλο που ηθελες!!!

εμενα χθες κοριτσια ηρθε η πεθερα επισκεψη....μετα απο 3 μηνες.....

εχει κλειδωσει το σπιτι της για να μην καιει θερμανση κτλ κ μενει απο πανω στην κουνιαδα-κορη της....

για να της δινει ολη την συνταξη 850-900ε ατοφια... να μην εχει απωλειες....

με την κουνιαδα οχι κ πολυ καλες οι σχεσεις μας.....ο συζυγος τα καθοριζει αυτα βεβαια .......

αλλα΄ετσι που ειναι κολλημενες δεν μπορουμε να παμε να δουμε -επισκεψη- την πεθερα μου....

αυτην δεν την ενοχλει που εχει την μανα της στο σπιτι γιατι κανει ολες τις δουλειες η πεθερα μου, τους δινει ολα τα λεφτα ,προσεχει τα παιδια 12κ16χρ αν ειναι φρονιμα κ διαβαζουν κ η κουνιαδα βγαινει κ καλοπερναει...

επιλογες...κ ολες εχουν ενα τιμημα.....τι να πεις??

φιλακια!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!Τι κανετε???Εγω ξυπνησα στις 9 εφτιαξα καφεδακι και γαλα και τωρα ο μικρος παιζει και εγω σας διαβαζω!Σημερα βαριεμαι πααααααρα πολυ να κανω δουλειες,ευτυχως εχω ετοιμο φαγακι απο χθες ρυζι με αρακα,θα κανω και λιγες πατατουλες γιατι ειναι λιγο και ειμαστε οκ!Λεω να παρω το μικρο να παμε καμια βολτουλα...Θα δειξει αναλογως τα κεφια...

Εννοείς τα plan toys γενικά; είχε στην περιοχή μου έμενα, στην καλλιθέα, και εδώ στα Τρίκαλα :P αλλά από όσο είδα τα έχει παντού! δες λίγο εδώ:

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CD4QFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.plantoys.gr%2Fshops_06_2012.doc&ei=rhbeUsCgBMqH0AXEg4DgBg&usg=AFQjCNGgRh-RzlVbwBuGnify77D_Pok9Zg&sig2=LXkfaYc7tsyGYOQLVOtQvg&bvm=bv.59568121,d.d2k

Στο Hondos στα Public, Ερμού και Αιόλου στο Toys of the World, στον Ιανό, στο The Mall, στον Πανταζόπουλο στην 3ης Σεπτεμβρίου κ.α.

Οχι δεν εννοω γενικα,θελω το συγκεκριμενο.Σε ευχαριστω παρα πολυ,η λιστα που μου εβαλες εχει και στην περιοχη μου,θα περασω να ρωτησω αν το εχουν.

Kαλημεραααααααα!

Τι κάνετε?

Ναι βρε Χρυσα μου,εχεις δικιο!Απο την αλλη και αυτος ειναι αρκετα πιεσμενος,με αυτο το πραγμα,οποτε δεν μιλαω καθολου,δεν θελω να τον πιεσω παραπανω...Ευτυχως που ειναι μονο για ενα μηνα.....30 μερες....θα τις παλεψουμε...

Εν τω μεταξυ μολις με πηρε ο αντρας μου απο την δουλεια και μου ειπε οτι πηρε τηλ στην σχολη και του ειπαν οτι τα μαθηματα θα ειναι 17:οο-22:00....αμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!Αμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

Kαλημεραααααααα!

Χρυσα μου τελεια η χορτοπιττα!!!με τι την κανεις?Με αγρια χορτα?Ειχα κανει και εγω την προηγουμενη εβδομαδα γιατι μου ειχαν στειλει οι δικοι μου χορτα απο το χωριο και ειχε βγει τελεια!!!!

Διαφημίσεις

Οχι δεν εννοω γενικα,θελω το συγκεκριμενο.Σε ευχαριστω παρα πολυ,η λιστα που μου εβαλες εχει και στην περιοχη μου,θα περασω να ρωτησω αν το εχουν.

Ελπίζω να το βρεις!

sACYp2.png

Κων/νομαμά το έχει κ στην Πρωτοπορία ο κωδικός του είναι 55231 http://www.protoporia.gr/oikodomiko-yliko-me-nero-55231-p-311277.html

Θα γυρίσω να σας πω κ τα δικά μου

Kων/μαμά όπως σου είπα κ χτες το έχει το συγκεκριμένο στην Πρωτοπορία μήπως σε βολέψει να κ τα τηλέφωνα

Αθήνα, Γραβιάς 3-5, 10678, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 3801591

Αθήνα, Παιδικό βιβλιοπωλείο, Γραβιάς 9-13, 10678, Πλατεία Κάνιγγος

Καλημέρα!!:D

και σήμερα μου βγήκε μια χαρά πρόγραμμα - καμιά ωρα:D:D:D - τα καμάρια μας στο σχολείο πάνε σε επισκέψεις και ετσι απαλλάχτηκα!!

Καλαμαράκι περαστικά σου και σένα Ευα, γρήγορα καλά!

Μιρτουλα,να ξεκινησεις αμεσα αφου το εκανες και στο παρελθον!Ειναι υπέροχο να νιωθεις το σωμα σου να δουλευει.

αχ Χρύσα μου ξέρω καλά πώς νιώθεις το σώμα σου όταν γυμνάζεσαι αλλά στην παρούσα με δυο μικρά παιδιά και εργαζόμενη δεν υπάρχει -συνειδητά - ο χρόνος με τίποτα....θα πρεπε να τον "κλέψω" από το χρόνο μου με τα παιδιά και δεν θέλω, γι αυτό λεω όταν μεγαλώσουν λίγο και αρχίσουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες, πιστευω τότε να ξαναγίνω φαν των γυμναστηρίων....

mamakonstantinou αφού είναι μόνο για ενα μήνα, κάντο γαργάρα...θα περάσει....αν ηταν για πολύ ναι θα ταν πρόβλημα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σιδερωσα 2 πλυντηρια και ετοιμασα το παστιτσιο και ψηνεται.

Κωνμαμα ,ναι με σπανακι ,μυρωδικα και αγρια χορτα.Τρελαινομαι για αυτη την πιττα.

Μιρτουλα ,εννοειται δεν εννοω τωρα ,το ξερω πως ειναι δισκολο ,αλλα οταν τα καταφερεις ,με τα παιδια.

Δημητρα περαστικα σου και εσενα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα σε ολη την παρεα!

Γραψατε πολλα και θιξατε σοβαρα θεματα!

Κατ' αρχην περαστικα στους αρρωστους και ιδιαιτερα στην Ειρηνη που ταλαιπωρουνται οικογενειακως.. Ελπιζω να ειστε ολοι ηδη καλυτερα!

Εμενα με πηραν πριν λιγο απο το σταθμο οτι ο μικρος εκανε διαρροια :rolleyes:.. Αυτο που με εξοργιζει ομως πραγματικα ειναι οτι χτες το πρωι ηρθε μια μαμα με το μικρο της και ενημερωσε τη δασκαλα οτι ο γιος της ειχε διαρροια το πρωι, αλλα παρ' ολα αυτα τον εφερε στο σχολειο να κολλησουν και τα υπολοπα! :mad::mad:.. Ελπιζω τουλαχιστον να σταματησει εκει το κακο.

Ευα λυπαμαι ειλικρινα για την κατασταση την οποια βιωνεις, αλλα μου ειναι αδιανοητο ενας γονιος να βαζει στη ζυγαρια το οποιο προβλημα με τα πεθερικα απο τη μια και τα παιδια του απο την αλλη και να καταληγει οτι προτιμα να διαλυσει την οικογενεια του και πληγωσει τα παιδακια του.. Για μενα θα επεφτε τελειως στα ματια μου ο συζυγος μου αν σκεφτοταν ετσι..

Οσο για το θεμα των γονιων πιστευω ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα εκτος απο το περιθωριο που μπορει να τους δωσουμε για παρεμβασεις... Οι γονεις μου που μενουν κοντα μας και μας κρατουν τα παιδια φυσικα και εχουν κλειδια για το σπιτι μας (μπορει να χρειαστει κατι των παιδιων αλλα και για λογους ασφαλειας κλπ)... Ποτε δεν ξεπερασαν τα ορια και ειναι διακριτικοτατο μεχρι αηδιας...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...