Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μα κοίτα τώρα βρε Βάσια μου... είχε την γενναιοδωρία να σας αγοράσει ολόκληρο σπίτι και το "χάλασε" με τη συμπεριφορά της... κρίμα δεν είναι?? :-( Και χάνουν και οι 2 εμπλεκόμενοι {όπως εσύ και η μανούλα σου}... και χάνουν και οι "λοιποί".. όπως τα εγγονάκια τους.. κρίμα δεν είναι? :-(

κοριτσια η αποσταση ειναι ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟ ΠΡΑΓΜΑ,εγω μενω μακρυα και απο τα πεθερικα μου αλλα και απο τους γονεις μου.Εχει το κακο οτι ειμαι μονη μου και κυριως τωρα με το παιδι,αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα...Συνηθως θα παμε εμεις για να τους δουμε τα πεθερικα μου γιατι οι δικοι μου μενουν πλεον στο χωριο και αυτοι πριν ερθουν θα μας παρουν τηλεφωνο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου πέσανε πολλά μαζί και είσαι εκνευρισμένη, ματάκια μου...

Εύχομαι να φτιάξει λίγο η μέρα σου....

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!Η αληθεια ειναι οτι τωρα εχω χαλαρωση αρκετα!

Κι έλεγα που την έχω δει αυτή τη μάρκα!

Ναι Σταυρούλα, έχει δίκιο η Χρύσα!

Χρύσα μου, το παιχνιδάδικο στην Αλκιβιάδου δε λες;

Κοριτσάκι, μπράβο για το γυμναστήριο!!!:P

Καλημερα κορίτσια μου ,τι κανετε?

Κωνμαμα ,ξερω πως υπάρχει στον πειραια καταστημα με παιχνιδια που εχουν και πλαν τους,σε ενα στενο καθετα στη Σωτηρος αλλα δεν ξερω εαν σε βολευει.Κια ο πανταζοπουλος πρεπει να φερνει και ο μουστακας.

Ευχαριστω κοριτσια μου!!!Θα το ψαξω!!!

κοριτσια μου καλησπερα κ παλι

εκανα το μπανακι μου, κοιμηθηκα κ 1 ωριτσα μια χαρα.

σηκωθηκε η μικρη, την ετοιμασα κ εφαγε. ηρθε κ ο αντρας μου εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε.

μετα:

αδειασα το πλυντηριο πιατων

μαζεψα τραπεζι

εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

σαπουνισα παγκους κ εστιες

εβρασα αυγα

σιδερωνω

εχω φωναξει τις ξαδελφες κ παιζουν

ειρηνη πως πατε?

Διαφημίσεις

Επιτέλους μετά από τόσες μέρες βρήκα χρόνο! Η προηγούμενη βδομάδα περίεργη εντελώ....

Καλησπέρα κορίτσια, :D

Yomi καλή επιτυχία στη δουλειά σου κ με γειες τα ρουχαλάκια σας

Ειρήνη μου περαστικά σε όλους φτου φτου εύχομαι να είστε πολύ καλύτερα αύριο κ οι τρεις σας

Όσον αφορά το μπαμπά σου εύχομαι να λυθεί εύκολα κ άμεσα

Αλεξιάνα με γεια το κάθισμα σας καλές βόλτες!!

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου πολύχρονη κ περαστικά στη μικρή σου

Δομνίνα ετοιμάσου κρατήσου τώρα αρχίζουν τα καλύτερα που θα ανταποκρίνεται θα αντιδρά στα συναισθήματα κ λεκτικά κ με πράξεις θα λιώσεις χε χε

Χρυσάκι μην ακούω πως έχεις αποτύχει για το βραδινό...κ εγώ βρεχόμουν εως Δ΄δημοτικού κ ο χαζμπαντ επίσης εως την ίδια ηλικία. Απλα θα το ξεπεράσει λίγο ποιο μεγάλος δεν θέλω να στεναχωριέσαι ;)

Ρενάτα μπράβο για τη μαμά κ εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στην επόμενη εξέταση της μανούλας.

Γιωτάκι καλή επιτυχία με την 1/2 !!!

Μαρτζιό κ εμείς του χρόνου μόλις βγουν μερικά μόνιμα θα της βάλουμε καπάκια στα δοντάκια σιγά σιγά ;)

Νάσια χρόνια σου πολλά :D

Μιρτούλα με γεια την μπλούζα πολύ ωραία

Κων/νομαμά το έχει κ στην Πρωτοπορία ο κωδικός του είναι 55231 http://www.protoporia.gr/oikodomiko-yliko-me-nero-55231-p-311277.html

Θα γυρίσω να σας πω κ τα δικά μου

Κορίτσια επεξεργάστηκα τις δημοσιεύσεις επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιός διαβάζει...!!

Αν μπορείς Ειρήνη και Εύα32 πειράξτε τα quote που μου έχετε κάνει για να μην φαίνεται τι γράφω! δεν πειράζει αν δεν προλάβετε!

Που λέτε η προηγούμενη βδομάδα ήταν περίεργη...δεν είχα πολύ ενέργεια ήμουν κάπως περίεργα κάπως κακοδιάθετη

Tην Παρασκευή αποφασίσαμε με τον χαζμπαντ να αλλάξουμε σύστημα στις δουλειές καθαριότητας κ να της κάνουμε κάθε Παρασκευή εκτός απροόπτου. {ρίξαμε κ ένα ματσάκι λεπτομέρειες θα μου πεις γιατί δεν θέλει να κάνει δουλειές λέει το σ.κ . Ε ναι χαίρω πολύ αγόρι μου τότε βοήθα τις καθημερινές μόνη μου δεν μπορώ. } Και έτσι καταλήξαμε στο εξής εκείνος να κάνει σκούπισμα σπίτι, καναπέδες να κουνάει κτλ , μπαλκόνια, τίναγμα πατάκια χαλάκια μικρά διαδρόμους κ αέρισμα παπλωμάτων. Και όταν γυρνάω από δουλειά να συνεχίζω τα υπόλοιπα.

Και έτσι έγινε, γύρισα την παρασκευή φάγαμε, πήρε την μικρή από σχολείο, κοιμήθηκα μια ωρίτσα εγώ κ μετά βουρ στις δουλειές 5-10 καθάριζα

Ξεσκόνισμα

σφουγγάρισμα

τζάμια

συσκευές κ ντουλάπια πανάκι από έξω

φούρνος μικροκυμάτων με λεμόνι

Αλλαγή πετσετών σεντονιών σε όλους

Μάζεμα ανακύκλωσης κ σκουπιδιών

Έβαλα πλυντηριο πιάτων κ ρούχων

Για τέλος καθάρισα το μπάνιο

Και στις 10μιση μπηκα για μπανάκι αλλά σερνόμουν μετά

Και το πρωί του Σαββάτου.....ξύπνησα χαλαρή...σε πεντακάθαρο σπιτάκι κ πίνοντας τον καφέ μου πριν ξυπνήσουν όλοι....συνειδητοποίησα πως δεν έχω τίποτα να κάνω όοοοοολο το σαββατοκύριακο!! Γιουπιιιιιιιιιιιι εντάξει βγήκε ένα πλυντήριο για σίδερο....αλλά σιγά το πταίσμα. Δεν είχα τι να κάνω το χρόνο μου χε χε

Πήγα λαϊκή γύρισα συμμάζεψα τα έπλυνα, μαγείρεψα μακαρονάκια με σάλτσα κ το απόγευμα το βγάλαμε σε φίλους με τα παιδάκια μας για παιχνίδι έως αργά.

Την Κυριακή είχα κανονίσει να έρθουν οι γονείς μου να φάμε όλοι μαζί , όλο πηγαίνουμε στης μητέρας μου κ είπα να την ξεκουράσω μια φορά, είχαμε ψαράκια τσιπούρες κ λαυράκια στα κάρβουνα από τον χαζμπαντ. Σηκώθηκα νωρίς ετοίμασα τις σαλάτες μου κ τα συνοδευτικά μας κ ήρθαν από νωρίς να πιούμε καφεδάκι κ να ψήσουμε μαζί.

Ωραία περάσαμε , ξεκουράστηκε κ η μανούλα μου κ του καλοάρεσε του πατέρα μου κ μου λέει "Να σου φέρνω ψαράκια να μας τα ψήνετε κάθε Κυριακή?" μπουχαχαχα

Μαζέψαμε μετά με τον χαζμπαντ , έπλυνα αυτά που δεν χωρούσαν κ έβαλα πλυντ. πιάτων κ ρούχων κ εκείνος χαζοσκουπισε λίγο κουζίνα κ σαλόνι.

Το απόγευμα πήγα για ένα καφεδάκι στης κουμπάρας μου να λύσουμε κάτι "γκομενικά" κ ο χαζμπαντ με την μικρή πήγαν περπατάδα με σποράκια. Γυρίσαμε μπάνιο η μικρή , μαγείρεμα και μετά νάνι γιατί είχα πονοκέφαλο τρελό.

Ήδη όμως ήμουν κάπως μπουκωμένη κάπως έβηχα χαζά κ σήμερα ξύπνησα εντελώς χάλια, πήγα όμως στη δουλειά για να μην τους κρεμάσω στο 7ωρο μου. Με δυσκολία έβγαλα το 7ωρο μου κ μόλις σχόλασα πήγα στο Ικα, με δέχτηκαν ως έκτακτο καιιιιι λοίμωξη ανώτερου αναπνευστικού {κερδίσαμεεεε} αλλά μεταδιδόμενο αφού έκανα πυρετό...μου είπε κακώς πήγες στη δουλειά άλλη φορά να πηγαίνω έτσι από νωρίς πριν ξεφύγει ο βήχας μου κ γίνω εντελώς κουρέλι. Μου έδωσε 2 μέρες άδεια κ σπίτι χουχούλιασμα η συμβουλή της γιατρού.

Γύρισα σπιτάκι μου μετά κουκουλώθηκα, η μικρή στεναχωρήθηκε που με έχουν καραντίνα στο σπίτι ήθελε αγκαλιές κ ζουζουνιές που κάνουμε κάθε απόγευμα όταν γυρνάει από το σχολείο :-(

Παίξανε με τον χαζμπαντ ένα καινούργιο παζλ 150τεμ που τους έβγαλα κ εγώ στο δωμάτιο απομόνωση κλαψψψψ Τώρα όταν την βάλει για ύπνο θα σηκωθώ να μαγειρέψω για αύριο για εκείνους χοιρινή σπάλα μάλλον λεμονάτη για μένα ταπεινό τραχανά.

Καλησπέρα...ΕΔω και εγω!

Καλαμαρακι ,αρρωστησες και εσυ???Περαστικα ευχομαι και γρηγορα.

Για τη βραδυνη που λες και εγω τα ιδια ειχα και οταν μιλησα στο γιατρο για το γιο μου ,"ε,τι περιμενες" ,μου ειπε ,"αφου και εσυ τα ιδια εκανες"!!!Το ξερω πως καποια στιγμη θα σταματησει αλλα προς το παρον μονο το παλευουμε.Την Παρασκευη και εγω την εχω καθιερωσει για καθαρισμα ,αν και πιεζομαι περισσότερο .ευχαριστιεμαι το σπίτι καθαρο το σκ και ειμαι ελευθερη για βολτες.

Ρενατα ,ναι αυτο στην Αλκιβιαδου λεω...

Κωνμαμα σιγουρα ,πάντως υπάρχουν σε αρκετα καταστηματα.Οι γονεις μας πολύ μοιαζουν ,και εγω ακριβως τα ιδια κανω ,με τη μαμα μου πια..

Ειρηνη ,ειστε καλύτερα???

Μιρτουλα,να ξεκινησεις αμεσα αφου το εκανες και στο παρελθον!Ειναι υπέροχο να νιωθεις το σωμα σου να δουλευει.Εγω συνηθως βρισκομαι σε συνεχη κινηση το καλοκαιρι ,δουλευω στον κηπο και περπαταω αρκετα ,αλλα το χειμωνα δεν νιωθω καθολου καλά ετσι που κλεινομαι και καθομαι.Συν οτι από καποια ηλικια και μετα πρεπει πια να φροντιζουμε το σωμα μας ,γιατι αλλιως ο χρονος αφηνει τα σημαδια του.

Στα δικα μου τωρα,φαγαμε ,διαβασε ο μικρος και εγω πηγαινοερχομουν και επλυνα και το νεροχυτη ,φυγαμε για καρατε και επιστρεψαμε σπίτι με τον κολλητο του και τη μαμα του για να παιξουν για μια ωριτσα.Καναμε τα μπανια μας ,ο μικρος κοιμηθηκε και ο αντρας μου κατεβηκε στην πεθερα μου.Εγω μαζεψα την κουζινα και το σαλόνι ,βρηκα τα ρουχα των αγοριων για αυριο και χαλαρωνω.

Καλό βραδυ σε ολες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Xρυσάκι δεν πιστεύω πως είναι κληρονομικό, πιστεύω σε αυτό που λες κάθε παιδί/οργανισμός/σώμα φυσιολογία διαφορετική οπότε κ διαφορετική αντίδραση κτλ πάντως θυμάμαι την "πίεση" που ένιωθα που δεν καθάρισα νωρίς...

Μαγειρεύω το χοιρινό κ χαζεύω , τελικά το έκανα μουσταρδοριγανάτο στο φούρνο κ θα το πασαλείψω με μείγμα μπαλσάμικο μέλι πριν το τέλος, βράζει κ το μπασμάτι κ τέλος για σήμερα

Να σας βάλω κ το μενού της βδομάδας μας

Δευτέρα Κανελόνια με σπανάκι {τα τσάκισε η μικρή σήμερα }

Τρίτη Χοιρινή σπάλα στο φούρνο/ρύζι

Τετάρτη Φακές

Πέμπτη Κολοκύθια/πατάτα μουσταρδάτα γιαχνί

Παρασκευή Κόκκινη μακαρονάδα

Σάββατο Μοσχαράκι χτένι μάλλον γάστρα

Κυριακή Ψαράκι λαικής ή στη μαμά μου χε χε

Εννοείτε πως στις μέρες είμαι ευέλικτη αναλόγως τα κέφια κ τον χρόνο

Διαφημίσεις

κορίτσια δεν παίζει κάποιος με καταράστηκε,εκτός από ψυχολογία χάλια έχω και λαιμό ακόμα πιο χάλια.μα γιατί πρέπει να πονάω παντού ταυτόχρονα;κανείς τελικά δεν με λυπάται,ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός :confused:

κορίτσια δεν παίζει κάποιος με καταράστηκε,εκτός από ψυχολογία χάλια έχω και λαιμό ακόμα πιο χάλια.μα γιατί πρέπει να πονάω παντού ταυτόχρονα;κανείς τελικά δεν με λυπάται,ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός :confused:

Ωχ βρε Ευακι,μονο αυτο σου ελλειπε τωρα...περαστικα...

γεια σας κοριτσια!

μολις τσακισα 2 τοστ κ 2 ποτηρια κρασι, παω να ταβλιαστω κ ελπιζω σε ησυχη νυχτα....

ελενα περαστηκα! αφου δεν θα πας δουλεια αυριο γιατι μαγειρευεις βραδιατικα κ δεν ξεκουραζεσαι? (2/2 ειναι, ευχαριστω πολυ!:D κανονικα περιμενω 27/01 γιατι εχω 22 μερες κυκλο αλλα απο οτι μου εχει πει ο γυναικολογος δεν θεωρειται καθυστεριση πριν απο την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου, οποτε λεω 2/2)

ευα μου περασατηκα κ σε σενα, μην σε περνει απο κατω, ολα θα πανε καλα!

ειχατε καμια εξελιξη?

βουλα μου εισαι καλυτερα απο τα νευρα? τι να κανεις ρε παιδι μου, οταν βγαινει κατι απροσμενο ολοι την πληρωνουν, ο αντρας σου που θα δουλευει ολη μερα, εσυ που θα εισαι μονη σου κ το παιδι που δεν θα τον βλεπει.... δεν λες ευτυχως που υπαρχει δουλεια που με εξτρα ωρες καλυπτει αυτο το εξτρα εξοδο? υπαρχει κοσμος που δουλευει κ δεν πληρωνεται..... κανε λιγη υπομονη ε?ενας μηνας ειναι θα περασει!

ρε μπιλλακι μου που εισαι????? τι κανει η μαμα σου?

σας φιλω κοριτσακια μου, καλο βραδυ

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εύα μου, θα ήθελα πολύ να σχολιάσω αυτά που γράφεις και να σου πω και τα δικά μου, αλλά φοβάμαι γι' αυτούς που ίσως διαβάζουν...

Εάν θέλεις, μπορώ να σου στείλω πμ...

Πάντως, εύχομαι να ηρεμήσουν τα πράγματα!!!

Ειρήνη μου, πώς είστε?

Αν θέλεις οτιδήποτε, μη διστάσεις να μου το ζητήσεις.

Γιώτα μου, διάβασα αυτό που έγραψες για τις πιπίλες των μπιμπερό της μικρής και σκεφτόμουν... Σου έχει περάσει από το μυαλό να της κόψεις το μπιμπερό και να γλιτώσεις μια και καλή από αυτήν τη διαδικασία? Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις να πιει καθόλου με το καλαμάκι?

(Σου το λέω εντελώς φιλικά, μη με παρεξηγήσεις... κι εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά το δέχτηκε πολύ εύκολα... Ξεκίνησα με το νερό και ξαφνικά, ένα πρωί που έπαιζε με το μπιμπερό και αντί να πίνει γάλα άρχισε να το χύνει, πήρα απόφαση και του πήρα το μπιμπερό από τα χέρια, έβαλα το γάλα σε μια κούπα, του έδωσα κι ένα καλαμάκι και... αυτό ήταν)

Στα δικά μου τώρα...

Σήμερα σηκώθηκα μαζί με το μικρό μου και ξεκινήσαμε παρέα:

1. Τον άλλαξα και του έφτιαξα το γάλα του

2. Όσο έπινε το γάλα του, μάζεψα κάτι πιατάκια που είχαν μείνει από το βράδυ στο νεροχύτη

3. Ετοιμάστηκα και έφυγα για τον οδοντίατρο (ένα σφραγισματάκι)

4. Στο γυρισμό πέρασα από σμ, φούρνο και μανάβη

5. Τακτοποίησα τα πράγματα, έδωσα στο μικρό το φρούτο του και παίξαμε λιγάκι

6. Του ετοίμασα το μεσημεριανό του, τον τάισα, έφαγα κι εγώ και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

7. Τον έβαλα για ύπνο και μόλις κοιμήθηκε ξεράθηκα κι εγώ (το είχα πολύ ανάγκη)

8. Μόλις ξύπνησε (στις 15:15) κάτσαμε πάλι να παίξουμε.

9. Του έδωσα το απογευματινό του

10. Καθάρισα το μπάνιο

11. Άπλωσα ένα πλυντήριο

12. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα

13. Μαζέψαμε μαζί με το μικρό το σαλόνι και τον έβαλα για μπάνιο

14. Του ετοίμασα το γάλα του

15. Όσο το έπινε, ετοίμασα τοστάκια και καφεδάκι να πάρει ο άντρας μου στη δουλειά

16. Μάζεψα ότι είχε μείνει στο νεροχύτη (3 λεπτά υπόθεση)

17. Έβαλα το μικρό για ύπνο και έκατσα να χαζέψω τηλεόραση

Αυταααααα

Σας αφήνω, να πέσω για ύπνο...

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

βουλα μου εισαι καλυτερα απο τα νευρα? τι να κανεις ρε παιδι μου, οταν βγαινει κατι απροσμενο ολοι την πληρωνουν, ο αντρας σου που θα δουλευει ολη μερα, εσυ που θα εισαι μονη σου κ το παιδι που δεν θα τον βλεπει.... δεν λες ευτυχως που υπαρχει δουλεια που με εξτρα ωρες καλυπτει αυτο το εξτρα εξοδο? υπαρχει κοσμος που δουλευει κ δεν πληρωνεται..... κανε λιγη υπομονη ε?ενας μηνας ειναι θα περασει!

σας φιλω κοριτσακια μου, καλο βραδυ

Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω βλεπω Θεμο και χαζευω λιγο στο ιντερνετ.

Γιωτα μου δεν θα πηγαινει για δουλεια το απογευμα,αλλα το υποχρεωνουν απο την δουλεια να τελειωσει μια ειδικοτητα σε ιδιωτικο ιεκ και φυσικα επιβαρυνθει η τσεπη του αντρα μου και οχι των αφεντικων του....Αυτο ολο θα κοστισει 500 ευρω,αυτο σημαινει οτι θα ειναι στη δουλεια,μολις σχολαει θα πηγαινει κατευθειαν στη σχολη και θα γυρναει καλες 10 στο σπιτι.....και τα σκ θα διαβαζει....τελεια???Το πρωι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....Τι να πρωτοσκεφτω?Τον ιδιο που θα τρεχει ολη μερα?Το παιδι που δεν θα τον βλεπει καθολου?εγω που θα ειμαι εντελως μονη μου?την 500αρα?Τι να κανω ομως βρε κοριτσακι μου?δεν μιλαω καθολου γιατι το μεγαλυτερο ζορι το τρωει ο αντρας μου...παλι καλα που θα ειναι μονο για ενα μηνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...