Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ δεν ξερω, επιανε το γονατο της κ εκλαιγε. τωρα ειναι μια χαρα, κοιμαται κ στρωνει επιδερμιδα, η μανα κουτουλαει κ σιδερωνει!

βασια μου πολυ πεζο αυτο που θα πω, αλλα το νοικιαζεται τουλαχιστον??? να αποφερει κ κατι!

εισαι πολυ γλυκια!

να σου πω τωρα οτι εχεις αδικο????? οχι δεν στο λεω! εγω απλα δεν μπορω να μιλησω ενω κανει περιπου τα ιδια γιατι δουλευει περι τις 12 ωρες ενω εγω 4-5

Κι εδώ τα ίδια, αυτός δουλεύει τουλάχιστον δωδεκάωρο εγώ ούτε το μισό.

Οπότε τι να πεις;

Ευτυχώς που έχει τρέλα με τα δέντρα και περιποιείται πάντα τον κήπο αλλά και τα δέντρα έξω από το σπίτι, αυτά δηλαδή που αφήνει ο δήμος στο έλεος!

Δεν πας να ρίξεις κι εσύ καμιά ξάπλα; Ευκαιρία! :tongue:

καλημερα σας καλες μου φιλες!

γεια σας απο τις συννεφιασμενες κ βροχερες Σερρες

γραφω απο την δουλεια....

ευα χαλαρωσε ,δωσε χρονο στο ολο θεμα κ παρε αργοτερα αποφασεις.....Σκεψου μονο οτι ειναι η χειροτερη κ πιο αδικαιολογητη αιτια ,ο χωρισμος λογω γονεων....ειναι τελειως χαζομαρα....μην αφησεις να γινει....Πρεπει να καταλαβεις οτι Οικογενεια σου ειναι πλεον ο αντρας σου κ τα παιδια σου κ οχι οι γονεις.....οι γονεις φευγουν δυστυχως.....

φιλια σε ολες

ναι φυσικα ειναι ο αντρας μου κ η οικογενεια μου,αρρωστενω ή παω στο γιατρο για το ετησιο τσεκ απ κ η μανα μου το μαθαινει κ αν μετα απο κανενα δυμινο στο ασχετο αν με ρωτησει ποτε θα παω για εξετασεις..βρισκω εντελως περιττο οταν ανεβαζω πυρετο να ενημερωνω τη μαμα,με φροντιζει αψογα κ ο αντρας μου,οσο κ αν δεν θελει η αλλη πλευρα να το παραδεχτει..θελει να ελεγχει πραγματα κ οσο βλεπει οτι απο εμενα δεν γινετε τοσο βρισκει αλλους τροπους να χωθει,γιατι σου λεει θα πατησω χορδη,θεμα υγειας οποτε μοκο..δυστηχως τον μπαμπα μου δεν τον εχω..αν ηταν σιγουρα τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα δεν θα την αφηνε να κανει οσα κανει,οπως δεν την αφηνε..παλια οταν ερχοταν κοσμος σπιτι κ τυχαινε να ειναι στη γειτονια κ το εβλεπε ή τους εβλεπε στο δρομο αμεσως απο πισω κ αυτη,κ καλα να τους πει ενα γεια μιας κ τους ειδε,μονο που αυτο το γεια κρατουσε οσο κ η επισκεψη που ειχα,μια δυο δεν αντεξα κ οταν το ξαναεκανε της λεω ιδιαιτερος νομιζω ηρθε η ωρα να πεις αυτο το γεια γιατι θα πουμε αυτα που εσενα σοκαρουν κ δεν κανει γιατι εισαι μικρη ακομα..απο τοτε το ψιλομαζεψε δεν το εκοψε...κ αλλα πολλα.....

Βρε Εύα δεν θυμάμαι πόσο κοντά μένετε???? αν μου το έκανε εμένα αυτό με τις επισκέψεις δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα και μόνο που το έκανα εικόνα τα πήρα ολίγον!!!!

Μα κοίτα τώρα βρε Βάσια μου... είχε την γενναιοδωρία να σας αγοράσει ολόκληρο σπίτι και το "χάλασε" με τη συμπεριφορά της... κρίμα δεν είναι?? :-( Και χάνουν και οι 2 εμπλεκόμενοι {όπως εσύ και η μανούλα σου}... και χάνουν και οι "λοιποί".. όπως τα εγγονάκια τους.. κρίμα δεν είναι? :-(
παντα καπως ετσι γινετε ειρηνη μου,κανουν ενα καλο κ το χτυπανε μια ζωη,κ μετα φτανεις στο σημειο να πεις καλυτερα να μην το εκανε...της αγορασε ενα σπιτι με τα δικα της κριτιρια..εμενα μου χτυπαει οτι "εγω σου εδωσα αυτο για να φτιαξεις το αλλο αν δεν ημουν να στο δωσω τιποτα δεν θα εκανες"κ εκει φορτωνω κ λεω με τοση γκρινια που κανεις μονο καλο δεν βγαινει.....οποτε παρτο πισω να το χαρεις,να μην παραπονιεσαι οτι σου τα πηρα

Διαφημίσεις

Βρε Εύα δεν θυμάμαι πόσο κοντά μένετε???? αν μου το έκανε εμένα αυτό με τις επισκέψεις δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα και μόνο που το έκανα εικόνα τα πήρα ολίγον!!!!

παλια ειχαμε 5 λεπτα ποδαροδρομο που γινοταν αυτο,το μενει σε συγγενικου προσωπου το σπιτι ανεξαρτητο,αλλα μας χωριζει ενας κηπος.τωρα δεν το κανει αυτο γιατι ειναι η κατασταση με τον αντρα μου ετσι,αλλα παλια πολεμος

Δεν είναι καταπληκτικό να το ακούς από ένα τόσο δα μικρό στοματάκι;;;; Τρελαίνομαι!!!!!

Και να ναι και αυτό το στοματάκι φαφούτικο με μόνο τέσσερα δοντάκια (2 πάνω 2 κάτω) και να σκάει κάτι χαμόγελα ξεγυρισμένα όταν το λέει... Άσε..δε με σώζει τίποτε.. είμαι ερωτευμένη με το γιο μου!:tongue:

L2qIp2.png

Κι εδώ τα ίδια, αυτός δουλεύει τουλάχιστον δωδεκάωρο εγώ ούτε το μισό.

Οπότε τι να πεις;

Ευτυχώς που έχει τρέλα με τα δέντρα και περιποιείται πάντα τον κήπο αλλά και τα δέντρα έξω από το σπίτι, αυτά δηλαδή που αφήνει ο δήμος στο έλεος!

Δεν πας να ρίξεις κι εσύ καμιά ξάπλα; Ευκαιρία! :tongue:

ναι ρενατα μου, παω για μπανιο (δεν εκανα εχτες με ολο το πανηγυρι) κ βουρ στο κρεβατι μεχρι να εχθει ο συζυξ.

με τα φυτα κ εμενα τρελλα εχει!

Και να ναι και αυτό το στοματάκι φαφούτικο με μόνο τέσσερα δοντάκια (2 πάνω 2 κάτω) και να σκάει κάτι χαμόγελα ξεγυρισμένα όταν το λέει... Άσε..δε με σώζει τίποτε.. είμαι ερωτευμένη με το γιο μου!:tongue:

κ που εισαι ακομα! οταν θα τρεχει απο μακρια να πεφτει στην αγκαλια σου κ να σε σφιγγει, να σε φιλαει κτλ κτλ τοτε θα τρελαθεις!!!:D

κ οταν θα σου σκαει φιλια στο στομα κ οταν θα σου λεει σαγαπαω πανω απο τα συννεφα κ οταν θα σου σφιγγει το χερι....αχ αυτα ειναι που μας αλλαζουν την ζωη μας,τα μικρα αθωα πλασματακια...ο δικος μου ειναι πεντεμιση κ καθε μερα κανει κ κατι που με τρελαινει,ε ειναι κ λιγο χαδιαρης,λιγο μαμουχαλος,λιγο που κ εγω το εκμεταλλευομαι,λιγο απο ολα;);)ενω η κορη ειναι πιο πολυ με τον μπαμπα της,ειναι ο γκομενος της...

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από μένα!

Ειρήνη γρήγορα καλά όλοι σας εύχομαι!

Δομνίνα σε καταλαβαίνωωωωω:D:D:D

Χρύσα καλή αρχή στο γυμναστήριο!!πόσο σε ζηλεύω;). πήγαινα 18 συναπτά έτη γυμναστήριο...από τα 12 μέχρι τα 30 , έκανα τα πάντα...αερόμπικ, όργανα, γιόγκα, πιλάτες, οριενταλ κλπ...μετά έγινα μάνα και από τότε τέλος....αναμένω όμως, σε 2-3 χρονάκια που θα ξεπεταχτούν τα ζουζούνια μου θα γινω κ πάλι θαμώνας:tongue::tongue::tongue:

εγω είχα μια καλή Δευτέρα, με 2 ωρίτσες μόνο!!καλή συνέχεια σε όλες και να λυθούν τα θέματα που μας ταλανίζουν....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρήνη έχεις δίκιο....εγώ τότε είχα δώσει κλειδιά για ώρα ανάγκης...αλλά για την μαμά μου ήταν ανάγκη κάθε μέρα :)

αυτό που δεν άντεχα με τίποτα ήταν κάτι χρυσά πιάτα που μου έφερνε να μου τα στολίσει και όταν γύρναγα απο δουλειά και άνοιγα την πόρτα ακτινοβολούσε το χρυσό πιάτο στο μάτι μου και γινόμουν τούρμπο!!!

χαχα!!!Κοριτσια ακουστε σκηνικο που μου εχει τυχει με τη δικη μου μανα,για να κατλαβετε ομως να σας πω οτι ζουμε μακρυα,και γενικα δεν ανακατευονται,οταν το κανουν,απο την καλη τους την καρδια και με οχι ασχημο τροπο και συνηθως σε θεματα σχετικα με το παιδι,τους λεω ωμα μεσα στα ''μουτρα'' τους να κοιταξουν την δουλεια τους και να δουν πως μεγαλωσαν τα παιδια τους και οτι το δικο μας παιδι θα το μεγαλωσουμε οπως θελουμε εμεις...Ο μπαμπας μου μου λεει ''εγω θα λεω'' και του απανταω ''και εγω θα σου απανταω'',ολα αυτα ομως χαριτολογωντας χωρις να μας ενοχλουν στην ουσια.

εχουμε δωσει και εμεις κλειδια στους γονεις μου για μια ωρα αναγκης τα οποια ομως τα εχουν χασει....φανταστειτε...

καποια στιγμη μολις πρωτο πατρευτηκαμε γυρναω απο την δουλεια,παω να ανοιξω την πορτα και την βρισκω ξεκλειδωτη,μου κανει εντυπωση,μπαινω μεσα,καιβλεπω το σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο,δεν ειχε πειραχτει τιποτα απλα ηταν ολα καθαρα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου βλεπω κουλουρακια,και ρε κοριτσια τι σκεφτηκα?????Παναγια μου μπηκαν κλεφτες και επειδη δεν βρηκαν τιποτα με λυπηθηκαν και μου καθαρισαν και μου αφησαν κουλουρακια:shock::shock::shock::shock::shock:Στριβω στο διαδρομο και βλεπω ξαφνικα την μανα μου και αρχιζω να τσιριζω γιατι κατατρομαξα......

Βεβαια αυτο εγινε μονο μια φορα,αν το ειχε κανει συστημα θα μου την εδινε...

αλλα ακομα γελαμε ''μπηκαν κλεφτες και μου αφησαν κουλουρακια''

ποσο ουφο ειμαι?????

Αν και εμείς, Νάσια μου, τα λέμε προσωπικά και νιώθω πολύ τυχερή γι αυτό, θα ήθελα να πω πως τελικά πιστεύω πως αυτό είναι και η αρχή του κακού... ο ήρεμος τρόπος...

Δηλαδή, ξέρουμε πάνω-κάτω τους δικούς μας ανθρώπους... μαμά, μπαμπά.. αδέλφια...φίλους κτλ., και ξέρουμε πως να "πλησιάσουμε" τον καθένα, πως να συζητήσουμε μαζί τους, πως να ζητήσουμε συγνώμη όταν κάνουμε κάποιο σφάλμα, πως να τους επιπλήξουμε όταν κάνουν κάποιο λάθος κτλ.

Οταν ξέρουμε λοιπόν πως ο δικός μας άνθρωπος δεν θα καταλάβει με "ήρεμο τρόπο" {οπως προσπαθούμε οι περισσότεροι αρχικά, φαντάζομαι} εκεί ακριβώς κάνουμε το λάθος και δεν παίρνουμε τα "μέτρα" που χρειάζονται για τον άνθρωπο που απευθυνόμαστε.

Σας έχω πει την ιστορία με την γιαγιά μου, η οποία ντε και καλά ήθελε να με παντρέψει με τον άντρα μου, πριν καν το σκεφτώ εγώ και με είχε μουρλάνει. Αφού είδα πως δεν "καταλαβαίνει" με συζήτηση, της έκανα ένα ωραιότατο "χουνέρι" λέγοντάς της πως έκανα και δεύτερη, ταυτόχρονη σχέση με κάποιον όλον και τρελάθηκε!!! Δεν ήταν αλήθεια αλλά εγώ πέτυχα αυτό που ήθελα και έδωσα στη γιαγιά μου να καταλάβει πως μία τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή μου μπορώ μόνο εγώ να την πάρω.

Σας φιλώ

Εχεις απολυτο δικιο!!!Εμενα η μανα μου δεν ειναι καθολου παρεμβατικη,ο μπαμπας μου ομως ειναι αρκετα οπως εγραψα πιο πανω δεν το κανει απο κακο,δηλαδη δεν θελει να κανει κουμαντο αλλα οταν βλεπει οτι εχουμε καποιο προβλημα,θα πει την γνωμη του γιατι θελει να βοηθησει...του εχω τρομερη αδυναμια και ακομα και τωρα που κοντευω τα 31 παω και χωνομαι στην αγκαλια του σαν μωρο παιδι,αλλα οταν παει να ξεκινησει κατι του απανταω σε πολυ εντονο υφος οτι να κοιταει την δουλεια του,ειναι χαρακτηριστικο αυτο που σας γραφω πιο πανω,οτι μετα σαν βρεγμενη γατα μου λεει:''εγω θα λεω'' και εγω του απανταω σε επισης εντονο υφος ''αφου θα λες και εγω θα απανταω''.Με αυτο τον τροπο ξερει οτι τον αγαπαω πολυ,αλλα κουμαντο στο σπιτι μου κανω εγω και ο αντρας μου.....

Τις περισσοτερες φορες εχει δικιο σε αυτα που λεει αλλα δεν του το εχω πει ποτε....

Θα πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί άρχισα να νιώθω εξάντληση πάλι αλλά με βοήθησε πολύ η σουπίτσα.

Τρώει και το φιογκάκι λίγα στεγνά μακαρονάκια τώρα, που μολις του έφτιαξα. Αχ.. να φάει λίγο γιατί έλιωσε στον εμετό... :(

Για σήμερα είμαστε εντάξει από φαγάκι. Αύριο, πρώτα ο Θεός θα βγω, να πάρω 2 πραγματάκια...

και πάλι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ και μόνο που σκέφτηκες να μας βοηθήσεις!! :P:p

Περαστικα βρε κοριτσακι μου....σας τσακισε οικογενειακως....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...