Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Bρε κοριτσια εμεις εχουμε δωσει κλειδια και στους γονεις μου και στην πεθερα μου που μενει από κατω μας.Ποτε ομως δεν εχει ερθει η μαμα μου σπίτι μας με τα κλειδια που της εχουμε δωσει ,ουτε και η πεθερά μου.Γενικα εχουμε κοινο μετωπο με τον αντρα μου και αν προκυψει κατι το λυνουμε απευθειας.Οταν αφησεις να μαζευονται μικροπραγματα στο τελος γινεται πιο δυσκολο να λυθουν και ο θυμος συσσωρευεται.Πρεπει να υπάρχει καλή διαθεση από ολους και προσπάθεια για μην υπάρχουν παρεξηγησεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο, Χρυσάκι μου! Μπράβο!

Πήγες γυμναστήριο με όργανα ή αεροβική κτλ.?

Και ήδη νιώθεις υπεροχα! ΜΠΡΑΒΟ!

Ναι νιωθω πολύ ομορφα που κανω κατι για εμενα ,για το σωμα μου και που το να δουλευει!

Μας κανει μια φιλη γυμναστρια προγραμμα με 20-30 λεπτα αεροβικη και μετα στατικες ασκήσεις ισσομετριας ,στεπ,κοιλιακους ραχειεους και αλλες τετοιου τυπου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δομνίνα μπράβο στην μικρούλα σου!

Χρύσα καλή αρχή!

Γιώτα τα είχε για ώρα ανάγκης.,..μην γινόταν τίποτα που λείπαμε κάποιες φορές :) αλλά είναι ανάλογα στην μάνα τελικά...!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Περαστικά και γρήγορα σε όλες τις αρρωστούλες μανάδες και αρρωστούλικα παιδάκια.. Ειρηνάκι μου σε συμπονώ όσο δεν φαντάζεσαι.. Μια φορά αρρώστησε το μικρούλι μου πριν 2 μήνες με γαστρεντερίτιδα όταν ήταν 8 μηνών και ακόμη θυμάμαι τη λαχτάρα που περάσαμε.. Ελπίζω να γίνετε όλοι σας καλά και γρήγορα!

Το μωρό μου χθες είπε "ΜΑΜΑ" για πρώτη φορά.. Και από τη στιγμή που το είπε δεν σταμάτησε να το λέει.. Εννοείται ότι κατουρήθηκα από τη χαρά μου.. Κάθε μέρα που περνάει κάνει και κάτι καινούργιο και χαίρεται τόσο πολύ όταν το καταφέρνει! Είναι μια σκέτη γλύκα και πραγματικά δεν τον χορταίνω..

Σαββατοκύριακο δεν κάναμε τίποτε απολύτως.. Ο άντρας μου δούλευε και το Σάββατο και γύρισε στις 5 το απόγευμα και χθες δεν είχε διάθεση για τίποτε.. Ευτυχώς ο μικρός μου είναι πολύ συνεργάσιμος και περνάει πολύ ώρα μόνος του στο πάρκο.. τον βάζω και στη στράτα, τον βάζω και στο πάτωμα και μπουσουλάει και έτσι πέφτει ξερός.. Χθες μου κοιμήθηκε το πρωί 3 ώρες και το απόγευμα 1.30.. έτσι κοιμηθήκαμε κι εμείς λιγάκι..

Ευάκι 32.. Διάβασα με πολλή προσοχή όσα σου γράψανε οι κοπέλες.. Και έχω να πω μόνο ότι τα όρια μόνο εσύ μπορείς να τα βάλεις.. Αν τον αγαπάς και θες να είστε μαζί κάνε λίγο ακόμη υπομονή.. αλλά βάλε στοπ στη μάνα σου και στα θέλω του άντρα σου..

Από το πρωί δεν έχω σταματήσει να πληρώνω.. 300 Ευρώ η δόση της Εφορίας και την Παρασκευή μου έστειλε μήνυμα το Υπουργείο Οικονομικών (αλήθεια λέω) ότι έχει βγει ο ΦΑΠ του 2013! Και όντως... μου βγήκε ένα κοστούμι 378 Ευρώ... μέχρι το τέλος του μήνα..

Γεροί να είμαστε και όλα θα γίνουν!

Σας φιλώ!

Δεν είναι καταπληκτικό να το ακούς από ένα τόσο δα μικρό στοματάκι;;;; Τρελαίνομαι!!!!!

καλά αυτό με την διακόσμηση το έχω ζήσει και εγώ αλλά όντως μέσα στο σπίτι όταν λείπουμε ποτέ δεν έρχεται μέσα στο σπίτι.Το θέμα γονείς είναι πολύ μεγάλο και δυστυχώς η λύση οδηγεί σε καυγάδες βέβαια όταν δεν καταλαβαίνουν με το καλό.

Την λύση που έχετε βρει Χρύσα την είχαμε και εμείς στην αρχή και προσπαθούμε να την έχουμε ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι για να εξηγήσεις εσύ στους γονείς σου ή ο σύζυγος στους δικούς του δεν θα υπάρξουν καυγάδες.Δεν ξέρω για εσάς αλλά η μάνα μου είχε συνηθίσει από τον πατέρα μου να ασχολείται με όλα αυτή και ο πατέρας μου ήταν επισκέπτης και τώρα που ο σύζυγος μου συμμετέχει της κακοφαίνεται και επειδή βλέπει ότι δεν την πέρνει και πολύ μαζί του γκρινιάζει και όλα της φαίνονται στραβά.Ρίχνουμε βέβαια μόνες μας κάτι ομηρικούς καυγάδες και μετά στεναχωριέμαι και στεναχωριέται και αυτή αλλά αφού δεν καταλαβαίνει τί να γίνει.

Διαφημίσεις

Εγώ στην αρχή προσπαθούσα με ήρεμο τρόπο να της εξηγήσω ότι τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο σπίτι μου,αυτή τον χαβά της

Αν και εμείς, Νάσια μου, τα λέμε προσωπικά και νιώθω πολύ τυχερή γι αυτό, θα ήθελα να πω πως τελικά πιστεύω πως αυτό είναι και η αρχή του κακού... ο ήρεμος τρόπος...

Δηλαδή, ξέρουμε πάνω-κάτω τους δικούς μας ανθρώπους... μαμά, μπαμπά.. αδέλφια...φίλους κτλ., και ξέρουμε πως να "πλησιάσουμε" τον καθένα, πως να συζητήσουμε μαζί τους, πως να ζητήσουμε συγνώμη όταν κάνουμε κάποιο σφάλμα, πως να τους επιπλήξουμε όταν κάνουν κάποιο λάθος κτλ.

Οταν ξέρουμε λοιπόν πως ο δικός μας άνθρωπος δεν θα καταλάβει με "ήρεμο τρόπο" {οπως προσπαθούμε οι περισσότεροι αρχικά, φαντάζομαι} εκεί ακριβώς κάνουμε το λάθος και δεν παίρνουμε τα "μέτρα" που χρειάζονται για τον άνθρωπο που απευθυνόμαστε.

Σας έχω πει την ιστορία με την γιαγιά μου, η οποία ντε και καλά ήθελε να με παντρέψει με τον άντρα μου, πριν καν το σκεφτώ εγώ και με είχε μουρλάνει. Αφού είδα πως δεν "καταλαβαίνει" με συζήτηση, της έκανα ένα ωραιότατο "χουνέρι" λέγοντάς της πως έκανα και δεύτερη, ταυτόχρονη σχέση με κάποιον όλον και τρελάθηκε!!! Δεν ήταν αλήθεια αλλά εγώ πέτυχα αυτό που ήθελα και έδωσα στη γιαγιά μου να καταλάβει πως μία τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή μου μπορώ μόνο εγώ να την πάρω.

Σας φιλώ

777885dugw57gt25.gif

Ωραία, σας σκεφτόμουν.....ευτυχώς που είχες αστράκι αλλά και λαπά με ρυζί γλασσέ μια χαρά θα ήταν για το στομάχι. Αν είσαι καλύτερα αργότερα ή το βράδυ, βράσε στήθος κοτόπουλο και με λίγα καρότα και στο ζουμί μετά βράσε το ρύζι. Αν δεν έχεις κοτόπουλο και δεν υπάρχει κάποιος που να μένει κοντά για να σας φέρει, πες μου, απλά θα αργήσω......γιατί θα έρθω μετά την δουλειά.οκ;

Θα πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί άρχισα να νιώθω εξάντληση πάλι αλλά με βοήθησε πολύ η σουπίτσα.

Τρώει και το φιογκάκι λίγα στεγνά μακαρονάκια τώρα, που μολις του έφτιαξα. Αχ.. να φάει λίγο γιατί έλιωσε στον εμετό... :(

Για σήμερα είμαστε εντάξει από φαγάκι. Αύριο, πρώτα ο Θεός θα βγω, να πάρω 2 πραγματάκια...

και πάλι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ και μόνο που σκέφτηκες να μας βοηθήσεις!! :P:p

777885dugw57gt25.gif

συμφωνω 100%!

δηλ αν εχει ενα ζευγαρι μια προσωπικη στιγμη πριν παει για δουλεια κ για τον α η β λογο δεν προλαβει να μαζεψει, πρεπει η μανα ή η πεθερα να τα δει????? ελεος!

Σωστή επισήμανση, Γιωτάκι μου αν και πραγματικά αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα με ενδιέφερε όταν μιλάμε για το δικό μου χώρο.... Στο χώρο σου κάνεις αυτό που θέλεις εσύ. Αμα εσύ θέλεις π.χ. ν' αφήνεις 5 μέρες τα πιάτα άπλυτα, δικαιωμά σου. Σπίτι σου είναι.

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Περαστικά και γρήγορα σε όλες τις αρρωστούλες μανάδες και αρρωστούλικα παιδάκια.. Ειρηνάκι μου σε συμπονώ όσο δεν φαντάζεσαι.. Μια φορά αρρώστησε το μικρούλι μου πριν 2 μήνες με γαστρεντερίτιδα όταν ήταν 8 μηνών και ακόμη θυμάμαι τη λαχτάρα που περάσαμε.. Ελπίζω να γίνετε όλοι σας καλά και γρήγορα!

Το μωρό μου χθες είπε "ΜΑΜΑ" για πρώτη φορά.. Και από τη στιγμή που το είπε δεν σταμάτησε να το λέει.. Εννοείται ότι κατουρήθηκα από τη χαρά μου.. Κάθε μέρα που περνάει κάνει και κάτι καινούργιο και χαίρεται τόσο πολύ όταν το καταφέρνει! Είναι μια σκέτη γλύκα και πραγματικά δεν τον χορταίνω..

Είναι ζόρι όταν αρρωσταίνει το παιδί σου, κορίτσι μου. Εμείς ευτυχώς αρρωσταίνουμε σπάνια, άντε 1 φορά το χρόνο και γι αυτό και "ξέμεινα" από πράγματα που χρειάζονται για όταν είσαι άρρωστος... αλλά τώρα μας ξεκλήρισε και τους 3! :( Πρώτη μας φορά.

Τι υπέροχη λέξη ν' ακούς από το μωρό σου.. αν σου πω, πως ακόμα και τώρα που το παιδί μου είναι 8, το λέει και λιώνω, θα το πιστέψεις...; Με τρελαίνει να με λέει "μανούλα"!

.....και αν προκυψει κατι το λυνουμε απευθειας.Οταν αφησεις να μαζευονται μικροπραγματα στο τελος γινεται πιο δυσκολο να λυθουν και ο θυμος συσσωρευεται....

Μεγάλη κουβέντα. Μπράβο Χρυσα μου. Συμφωνώ πως δεν πρέπει ν' αφήνουμε πράγματα άλυτα.

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κ απο μενα, ζητημα αν εχω κοιμηθει 2 ωρες ολο το βραδυ, η μικρη εκλαιγε κ μου εδειχνε οτι ποναει το γονατο της. ασχημη νυχτα. ξυπνησα στις 10 το πρωι (με πηρε ο υπνος 7,30-10), μου εδωσε κ ο αντρουλης αδεια για σημερα οποτε εφτιαξα τον 2ο καφε κ μετα απο 2 τοστ (βασια εγω μερεντα???? κερνα ντε!)

Γιώτα μου τι έγινε? Τι έπαθε το παιδί?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη έχεις δίκιο..

Μα κοίτα τώρα βρε Βάσια μου... είχε την γενναιοδωρία να σας αγοράσει ολόκληρο σπίτι και το "χάλασε" με τη συμπεριφορά της... κρίμα δεν είναι?? :-( Και χάνουν και οι 2 εμπλεκόμενοι {όπως εσύ και η μανούλα σου}... και χάνουν και οι "λοιποί".. όπως τα εγγονάκια τους.. κρίμα δεν είναι? :-(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Θα πάω να ξαπλώσω τώρα γιατί άρχισα να νιώθω εξάντληση πάλι αλλά με βοήθησε πολύ η σουπίτσα.

Τρώει και το φιογκάκι λίγα στεγνά μακαρονάκια τώρα, που μολις του έφτιαξα. Αχ.. να φάει λίγο γιατί έλιωσε στον εμετό... :(

Για σήμερα είμαστε εντάξει από φαγάκι. Αύριο, πρώτα ο Θεός θα βγω, να πάρω 2 πραγματάκια...

και πάλι.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ και μόνο που σκέφτηκες να μας βοηθήσεις!! :P:p

Παρακαλώ! Σιγά το πράγμα,αφού οδηγάω και ούτως ή άλλως λείπω από το σπίτι.....Δεν μένεις και τόσο μακριά άλλωστε. Πάντως αν χρειαστείς κάτι, εννοείται το ζητάς. Καλή ανάρρωση!

Aχ, διαβάζω όλα αυτά με τις μαμάδες και ψιλοφρικάρω :rolleyes:

Εγώ κορίτσια μου δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα με τη μαμά μου, ούτε και οι αδερφές μου.

Θυμάμαι ακόμα και στην εφηβεία μου για να μπει στο δωμάτιο μου - και πάντα είχε λόγο να μπει, λόγου χάρη να αφήσει τα σιδερωμένα ρούχα μου- χτύπαγε την πόρτα πάντα!

Και αναφέρω και τις αδερφές μου γιατί είμαστε τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, δε σεβόταν δηλαδή το χώρο μου, τις επιλογές μου, τον τρόπο που σκεφτόμουνα επειδή μπορεί να ήμουνα καλό παιδί.

Το έκανε και με τα τρία της παιδιά εξίσου.

Τις διαφωνίες που μπορεί να είχαμε τις συζητούσαμε πάντα όμως και πάντα καταλήγαμε κάπου.

Γενικώς και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν πολύ "της κουβέντας".

Εύα σου εύχομαι να βρουν τα πράγματα το δρόμο τους με τον καλύτερο τρόπο...

Κι εσύ να είσαι ήρεμη, τίποτα να μην κάνεις τίποτα να μην πεις εν βρασμώ...

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμενα τα νευρα μου.......τα νευρα ομως.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Με πηρε πρωι-πρωι ο αντρας μου,να μου πει ο προεκυψε κατι που ειχαμε σκοπο να γινει παρα κατω,πρεπει να γινει τωρα,και αυτο το κατι κοστιζει 500 ευρω.....και για ενα ενα μηνα θα λειπει απο το σπιτι τα απογευματα,και τα πρωινα θα δουλευει.....Απο που να το πιασω?????Απο το οικονομικο?ή οτι θα λειπει ολη την ημερα απο το σπιτι και εγω θα λαλησω η γυναικα μονη μου με το παιδι....

Απο την αλλη ειναι η αδελφη μου εδω υποτιθεται πως ηρθε εδω να μεινει μια μερε για να μας δει,και καθεται κοιμαται και μου τη βιδωνει......Τα νευρα μου σας λεω.........

Σου πέσανε πολλά μαζί και είσαι εκνευρισμένη, ματάκια μου...

Εύχομαι να φτιάξει λίγο η μέρα σου....

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής,ότι πρόβλημα,ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ούτε η μάνα μου,ούτε ο άντρας μου!Εγώ βασάνιζα την ψυχή μου και έδωσα λύση,αυτή που ήθελα ΕΓΩ,για να αισθανθώ καλύτερα ΕΓΩ!

Πολύ όμορφο το μήνυμά σου, Ιωάννα.

Σ' ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας, κάτι τόσο προσωπικό. ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα στα κορίτσια! Χαλαρά είμαστε σήμερα. Ξυπνήσαμε με το πάσο μας, αέρισα, έστρωσα το κρεβάτι του μπαμπά μας (κοιμάται σε άλλο δωμάτιο για να έχω τη μικρή μαζί μου), άλλαξα σεντόνια στης μικρής το κρεββάτι και αέρισα μαξιλάρια και σκεπάσματα.

Έβαλα 2 πλυντήρια με ρούχα της μικρής και έπονται τα αντίστοιχα στεγνωτήρια.

Χθες καθάρισα τα μπάνια και την κουζίνα ενώ τακτοποιήσαμε και τα παιχνίδια της μικρής στο σαλόνι.

Κατά τα λοιπά είμαστε οκ, αύριο που θα λείπουν και οι δυο θα ρίξω μια γερή καθαριότητα να λάμψουμε.

Περιμένω να έρθει κιμάς να φτιάξω μπιφτεκάκια με πιλαφάκι και να συνεχίσουμε τη χαλάρωση :-P

Στο θέμα της επέμβασης των γονιών τώρα...

Η μαμά μου πήρε κλειδιά για το σπίτι μου όταν γέννησα επειδή ο σύζυγος δούλευε πολλές και ακατάστατες ώρες. Άνοιγε με τα κλειδιά ΜΟΝΟ όταν ήταν βέβαιη πως είμαι μόνη μου και ΑΦΟΥ είχε πρώτα χτυπήσει την πόρτα.

Τώρα που ζω σε άλλη πόλη (κοντά στα πεθερικά αυτή τη φορά), κλειδιά τους δίνω μόνο όταν φεύγουμε διακοπές χειμώνα (λόγω φόβου για τυχόν πλημμύρες) και αυτό όχι με την καρδιά μου γιατί η πεθερά μου είναι αδιάκριτη. Συνήθως δε, τα δίνω στον πεθερό μου που τα αφήνει στο αυτοκίνητο και εκείνη δεν το γνωρίζει καν.

Σε όοοοοοολα αυτά τα θέματα είναι απόλυτη ανάγκη το ζευγάρι να έχει συμφωνήσει να κρατήσει την ίδια γραμμή πλεύσης.

Εμείς κρατάμε πολλά μα πολλά πράγματα εντός των τοιχών του σπιτιού μας και μοιραζόμαστε αυτά που εμείς επιθυμούμε με τους γονείς μας.

Με λίγα λόγια είναι καθαρά δική μας η επιλογή αν θα αφήσουμε ή όχι τρίτους να επεμβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στην οικογένειά μας.

Ειρηνάκι, κράτα γερά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Aχ, βρε κοριτσάκι μου, και οι τρεις πια με την ίωση;;;:shock:

Πιστεύω πως αύριο κιόλας θα είσαστε πολύ καλύτερα.

(Ο μπαμπάς σου πως είναι; )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...