Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευά ελπίζω να έχεις θετικά νέα πλέον και να άλλαξε γνώμη ο άντρας σου μετά την παρέμβαση των κουμπάρων...

Ειρηνάκι περαστικά....μην τρώτε σούπες....δεν θέλει ζουμιά.. φτιάξε μακαρόνια ή έστω ας φάτε φρυγανιές....σε καταλαβαίνω, και αυτός ο πονόκοιλος είναι απίστευτος γμτ!!!

Νάσια μου σε νιώθω.....αχ αυτές οι μανάδες...!!! .........

Τελικά η κάθε ελληνίδα μάνα είναι απο μόνη της μια ταινία!!! :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγκάτοικε, τι κάνεις βρε;

LOL!!!

Υπομονή...νομίζω?

Αλλά πραγματικά είναι απίστευτο. Χρειάζονται μέρες για να τακτοποιηθεί ο χαμός και αρκεί μια...στιγμή για να φέρει την...καταστροφή...Σαν την παλιά προειδοποιητική διαφήμιση των πυρκαγιών, ένα πράγμα...Αρκεί μια σπίθα να φέρει την καταστροφή!!!

Οικογενειακώς σας πήρε και σας σήκωσε! Γρήγορα περαστικά! Αν δεν δούλευα θα σου έφτιαχνα εγώ φιδέ έτσι όπως είστε χάλια όλοι..... σχολάω 6.30 με 7.00 το απόγευμα....τι θα φάτε;

... και μόνο που το πρότεινες.. ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ειλικρινά, είναι σαν να ήρθες και να μας έκανες περίθαλψη. Χίλια ευχαριστώ για τη σκέψη σου!

Έφτιαξα λίγη σουπίτσα, ελαφριά και έβαλα μέσα λίγο "αστράκι" που είχα.. με βουτυράκι... πολύ ελαφριά. Εγώ, έφαγα λιγάκι, το μικρό τίποτα και ο άντρας μου σήμερα δεν θα φάει... ανεβασε και λίγο πυρετό εκείνος.. :(

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι περαστικά....μην τρώτε σούπες....δεν θέλει ζουμια, φτιάξε μακαρόνια ή έστω ας φάτε φρυγανιές....σε καταλαβαίνω, και αυτός ο πονόκοιλος είναι απίστευτος γμτ!!!

.. νιώθω εντελως αφυδατωμένη, Βάσια μου.. εντελως.. ακόμα και στο δερμα μου το νιώθω. Οποτε σήμερα, η σουπίτσα που έφαγα ήταν πραγματικά ευεργετική.

Ελπίζω να πάμε καλύτερα.

777885dugw57gt25.gif

.. νιώθω εντελως αφυδατωμένη, Βάσια μου.. εντελως.. ακόμα και στο δερμα μου το νιώθω. Οποτε σήμερα, η σουπίτσα που έφαγα ήταν πραγματικά ευεργετική.

Ελπίζω να πάμε καλύτερα.

Αχ βρε Ειρηνάκι τι σας βρήκε!!! και πυρετό ο άντρας σου....ωχ!!!

Διαφημίσεις

Νάσια μου σε νιώθω.....αχ αυτές οι μανάδες...!!! Εγώ κορίτσια

Θα σχολιάσω και τις Νάσιας μας τη δημοσίευση αλλά βρε κορίτσια μου... διάβαζα τώρα και τη δική σου δημοσίευση Βάσια μου και έφριξα!

Δεν ξέρω αν "φταίει" το γεγονός πως μεγάλωσα χωρίς την μαμά μου, με τη γιαγιά μου και "αναγκαστικά" η ζωή με οδήγησε να γίνω πολύ ανεξάρτητη αλλά διαβάζοντας τις εμπειρίες σας, τρελάθηκα! Πραγματικά!

Σκέφτομαι δηλαδή πως η γιαγιά μου {είναι οτι κοντινότερο έχω σε μαμά και την λατρεύω σαν μαμά}, θα ερχόταν σπίτι μου με δικό της κλειδί και παθαίνω πλάκα... να έχει κλειδί για ώρα ανάγκης το καταλαβαίνω {είχαμε και εμείς στην πεθερά μου για περίπτωση που θα κλεινόμασταν έξω} αλλά να μπει σπίτι χωρίς να είμαστε εμείς, δεν το καταλαβαίνω! Πόσο μάλλον για να μου κάνει δουλειές ή να μου πειράξει τη διακόσμηση που έχω εγώ, στο σπίτι μου! Εμεινα με ανοιχτό στόμα!

Η δική μου γνώμη είναι πως φταίμε εμείς και μόνο εμείς. Επειδή, όπως σωστά λες Βάσια μου, η κάθε Ελληνίδα μαμά είναι μία ταινία από μόνη της, εμείς αφήνουμε κάποια "κενά" στην ιδιωτικότητά μας {με το να τους δίνουμε κλειδιά, με το να επιτρέπουμε να μας φέρνουν υλικά σε ώρα απουσίας μας, με το να τις αφήνουμε να πηγαίνουν σπίτι και να μας κάνουν δουλειές κτλ., εκείνες παιρνουν "θάρρος" και το πηγαίνουν ένα και δύο και τρία βήματα παρακάτω...

Η ιδιωτικότητα στη ζωή μας, στο σπίτι μας, είναι πολύτιμη! Μας διαφυλάσσει από τέτοιες καταστάσεις που δεν υπάρχουν λόγος να γίνονται... Οχι επειδή θέλουμε να κρατήσουμε "κρυφα" κάποια πράγματα αλλά επειδή είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ. Επιλέγουμε ποια πράγματα θα μοιραστούμε με τους δικούς μας και ποια θα κρατήσουμε για εμάς.

Και είναι κάτι που το λέω συχνά και με τις φίλες μου. Ακόμα και με την κολλητή μου. Το οτι είμαστε φίλες δεν σημαίνει πως τα λέμε όλα, όπως λάθος σημαίνει {κατ' εμέ} για πολλούς. Η φίλη μου, μου λέει και μοιράζεται μαζί μου αυτά που θέλει εκείνη να μου πει και εγώ τη στηρίζω. Αυτό.

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη έχεις δίκιο....εγώ τότε είχα δώσει κλειδιά για ώρα ανάγκης...αλλά για την μαμά μου ήταν ανάγκη κάθε μέρα :)

αυτό που δεν άντεχα με τίποτα ήταν κάτι χρυσά πιάτα που μου έφερνε να μου τα στολίσει και όταν γύρναγα απο δουλειά και άνοιγα την πόρτα ακτινοβολούσε το χρυσό πιάτο στο μάτι μου και γινόμουν τούρμπο!!!

Τελικά το κλειδί της το πήρα μετά απο φωνές και καβγά!

Βέβαια όλα αυτά ήταν πολύ λίγα...... σε σχέση με το σπίτι (πρόικα μου) που μέναμε το οποίο αγοράστηκε απο εκείνη χωρίς να με ρωτήσει αν μου άρεσε με μόνο γνώμονα να με έχει κοντά της.....εγώ δεν το ήθελα επειδή είχε πολύ φασαρία και αυτοκίνητα, επειδή ήταν κακόφημη περιοχή και δεν είχε τίποτα για παιδιά....αλλά δεν με άκουγε....ο άντρας μου επίσης φώναζε αλλά τελικά εκείνη το αγόρασε ...μείναμε 2 χρόνια και φύγαμε! Εδώ που ήρθαμε (του άντρα μου σπίτι) ακούμε πουλάκια τουλάχιστον το πρωί και όχι τρόλει και καβγάδες απο μεθυσμένους απο τα μπαράκια!

Με πονάει όμως γιατί εκείνο ήταν μεγαλύτερο και αυτό είναι μικρότερο και τελικά απο ένα καπρίτσιο της με έχει μακριά της και είμαι και σε πιο στριμόκωλο σπίτι!!! αλλά τι να κάνω...πλέον δεν αλλάζει!!!

Τώρα πια έχει εμπεδώσει ότι άλλο η οικογένεια μου και άλλο η δική της...έχουμε άριστες σχέσεις και όλα περασμένα ξεχασμένα!!!

καλημερα κ απο μενα, ζητημα αν εχω κοιμηθει 2 ωρες ολο το βραδυ, η μικρη εκλαιγε κ μου εδειχνε οτι ποναει το γονατο της. ασχημη νυχτα. ξυπνησα στις 10 το πρωι (με πηρε ο υπνος 7,30-10), μου εδωσε κ ο αντρουλης αδεια για σημερα οποτε εφτιαξα τον 2ο καφε κ μετα απο 2 τοστ (βασια εγω μερεντα???? κερνα ντε!) ξεκιναω σιδερο, αλλωστε δουλειες δεν εχω αλλα κ να ειχα δεν εχω κουραγιο)

ειρηνη μου ξανα περαστηκα σας, το περασαμε οικογενιακως πριν κανα μηνα κ σε καταλαβαινω απολυτα! ξεκουραση θελει κ ρωτα τον γιατρο τι να δεινεις στο παιδι (κ σε εσας βεβαια)για να μην αφιδατωθει.

ευα μου πολυ λυπαμαι για την εξελιξη, ισως τα σκεφτει μονος του κ αλλαξει γνωμη, συμφωνω με ειρηνη για την βερα. η μαμα σου πρεπει να κανει το πρωτο βημα, να ζητησει συγνωμη για οτι εχει γινει, να σταματησει να ανακατευται, να σταματησει τον εγωισμο κ να καταλαβει οτι αυτη την στιγμη παιζεται η ευτυχια του παιδιου της!

εμεις κοριτσια καναμε "συμφωνια" με τον αντρα μου οτι ο καθενας θα μαζευει τους γονεις του, ποτε δεν θα γινει αντιδικια μουρη με μουρη με τα πεθερθικα. αναλαμβανει να μιλησει αυτος που οι γονεις του δημιουργουν προβλημα. γιατι η σχεση παιδιου-γονιου φτιαχνει ενω τα πεθερικα ειναι παντα πεθερικα! ευτυχως μεχρι στιγμης εχουμε μονο πταισματα.

βασια το χειροτερο μου να μπαινουν σπιτι μου οταν λειπω! γιατι ειχε κλειδια??????? εμενα η πεθερα πηρε κλειδια οταν γεννησα ΑΝ χρειαστει να ριξει μια ματια στο παιδι που κοιμαται (2 φορες να εχει γινει...) οι γονεις μου δεν εχουν κλειδια εννοειται.

ξεκιναω σιδερο, εδω γυρω θα ειμαι

Ποια είπε για το σύζυγο που..."σπέρνει" πραγματάκια?!?!? Να τον βάλω να κάνει παρέα με το δικό μου...

Εδώ παρούσα! Χθες ξεκίνησα από το πρωί να του λέω να μαζέψει τα μπουφάν και τα καθαρά, σιδερωμένα ρούχα του και έφτασε 8 το βράδυ για να γυρίσει και να μου πει ότι "του έχω πρήξει τ' α@@#$%*δια"... τελικά όμως τα μάζεψε...:-)

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλά, να μην πω σε τι κατάσταση είναι το σπιτάκι μου...Λέω να εφαρμόσω μέθοδο "δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω".

Ποια είπε για το σύζυγο που..."σπέρνει" πραγματάκια?!?!? Να τον βάλω να κάνει παρέα με το δικό μου...Άφησα επίτηδες για μέρες να επικρατήσει ΤΟ ΧΑΟΣ αναφορικά με την ακαταστασία. Δε φαντάζεστε...Πλέον υπάρχει...τάξη στην ακαταστασία. Τα πράγματα είναι πεταμένα στις θέσεις που αρχικά πετάχτηκαν. Κ όταν τα χρειαστούμε και τα πάρουμε πχ μπουφάν το πρωί, το βρίσκουμε στριμωγμένο πίσω από τη μεγάλη μαξιλάρα του καναπέ και εκεί το εναποθέτουμε εκ νέου όταν επιστρέψουμε. Ναι, μεγάλες στιγμές. Κ στο ενδιάμεσο καθόμαστε κ πάνω-μήπως να το έχω υπόψη μου για εναλλακτικό/οικονομικό/οικολογικό σιδέρωμα?!??!:rolleyes:

Τι να σας πω, σηκωνω τα χέρια ψηλά. Να δω πόσο θα αντέξω ακόμη. Μα μόνο εγώ ενοχλούμαι?

Καλησπέρα κορίτσι μου.

Αφησες επίτηδες {οπως μας γράφεις} να επικρατήσει χάος. Γιατί? Είχατε συζήτηση για το θέμα αυτό και δεν παραδέχεται πως εκείνος δημιουργεί το χάος ή έτσι, βαρέθηκες να μαζεύεις, ας πούμε?

Θα το "πιάσουμε" σιγά-σιγά και θα βρούμε λύσεις. ;)

Για το μπουφάν που αναφέρεις και σε απασχολεί, η απλούστερη λύση είναι και η ευκολότερη, πραγματικά.

Αγόρασε μερικά τέτοια, βάλτα πίσω από τις πόρτες των υπνοδωματίων και θα.. "σωθείς"! Εγώ, πραγματικά, βρήκα την γιατρειά μου! ;)

0528304864.jpg

777885dugw57gt25.gif

... και μόνο που το πρότεινες.. ΣΕ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ειλικρινά, είναι σαν να ήρθες και να μας έκανες περίθαλψη. Χίλια ευχαριστώ για τη σκέψη σου!

Έφτιαξα λίγη σουπίτσα, ελαφριά και έβαλα μέσα λίγο "αστράκι" που είχα.. με βουτυράκι... πολύ ελαφριά. Εγώ, έφαγα λιγάκι, το μικρό τίποτα και ο άντρας μου σήμερα δεν θα φάει... ανεβασε και λίγο πυρετό εκείνος.. :(

Ωραία, σας σκεφτόμουν.....ευτυχώς που είχες αστράκι αλλά και λαπά με ρυζί γλασσέ μια χαρά θα ήταν για το στομάχι. Αν είσαι καλύτερα αργότερα ή το βράδυ, βράσε στήθος κοτόπουλο και με λίγα καρότα και στο ζουμί μετά βράσε το ρύζι. Αν δεν έχεις κοτόπουλο και δεν υπάρχει κάποιος που να μένει κοντά για να σας φέρει, πες μου, απλά θα αργήσω......γιατί θα έρθω μετά την δουλειά.οκ;

Θα σχολιάσω και τις Νάσιας μας τη δημοσίευση αλλά βρε κορίτσια μου... διάβαζα τώρα και τη δική σου δημοσίευση Βάσια μου και έφριξα!

Δεν ξέρω αν "φταίει" το γεγονός πως μεγάλωσα χωρίς την μαμά μου, με τη γιαγιά μου και "αναγκαστικά" η ζωή με οδήγησε να γίνω πολύ ανεξάρτητη αλλά διαβάζοντας τις εμπειρίες σας, τρελάθηκα! Πραγματικά!

Σκέφτομαι δηλαδή πως η γιαγιά μου {είναι οτι κοντινότερο έχω σε μαμά και την λατρεύω σαν μαμά}, θα ερχόταν σπίτι μου με δικό της κλειδί και παθαίνω πλάκα... να έχει κλειδί για ώρα ανάγκης το καταλαβαίνω {είχαμε και εμείς στην πεθερά μου για περίπτωση που θα κλεινόμασταν έξω} αλλά να μπει σπίτι χωρίς να είμαστε εμείς, δεν το καταλαβαίνω! Πόσο μάλλον για να μου κάνει δουλειές ή να μου πειράξει τη διακόσμηση που έχω εγώ, στο σπίτι μου! Εμεινα με ανοιχτό στόμα!

Η δική μου γνώμη είναι πως φταίμε εμείς και μόνο εμείς. Επειδή, όπως σωστά λες Βάσια μου, η κάθε Ελληνίδα μαμά είναι μία ταινία από μόνη της, εμείς αφήνουμε κάποια "κενά" στην ιδιωτικότητά μας {με το να τους δίνουμε κλειδιά, με το να επιτρέπουμε να μας φέρνουν υλικά σε ώρα απουσίας μας, με το να τις αφήνουμε να πηγαίνουν σπίτι και να μας κάνουν δουλειές κτλ., εκείνες παιρνουν "θάρρος" και το πηγαίνουν ένα και δύο και τρία βήματα παρακάτω...

Η ιδιωτικότητα στη ζωή μας, στο σπίτι μας, είναι πολύτιμη! Μας διαφυλάσσει από τέτοιες καταστάσεις που δεν υπάρχουν λόγος να γίνονται... Οχι επειδή θέλουμε να κρατήσουμε "κρυφα" κάποια πράγματα αλλά επειδή είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ. Επιλέγουμε ποια πράγματα θα μοιραστούμε με τους δικούς μας και ποια θα κρατήσουμε για εμάς.

Και είναι κάτι που το λέω συχνά και με τις φίλες μου. Ακόμα και με την κολλητή μου. Το οτι είμαστε φίλες δεν σημαίνει πως τα λέμε όλα, όπως λάθος σημαίνει {κατ' εμέ} για πολλούς. Η φίλη μου, μου λέει και μοιράζεται μαζί μου αυτά που θέλει εκείνη να μου πει και εγώ τη στηρίζω. Αυτό.

συμφωνω 100%!

δηλ αν εχει ενα ζευγαρι μια προσωπικη στιγμη πριν παει για δουλεια κ για τον α η β λογο δεν προλαβει να μαζεψει, πρεπει η μανα ή η πεθερα να τα δει????? ελεος!

Καλημερα κορίτσια μου ,τι κανετε?

Εγω ειμαι πολύ χαρουμενη,πήγα σημερα πρωτη ημερα γυμναστηριο και ενιωσα τοσο καλά!

Μπράβο, Χρυσάκι μου! Μπράβο!

Πήγες γυμναστήριο με όργανα ή αεροβική κτλ.?

Και ήδη νιώθεις υπεροχα! ΜΠΡΑΒΟ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Περαστικά και γρήγορα σε όλες τις αρρωστούλες μανάδες και αρρωστούλικα παιδάκια.. Ειρηνάκι μου σε συμπονώ όσο δεν φαντάζεσαι.. Μια φορά αρρώστησε το μικρούλι μου πριν 2 μήνες με γαστρεντερίτιδα όταν ήταν 8 μηνών και ακόμη θυμάμαι τη λαχτάρα που περάσαμε.. Ελπίζω να γίνετε όλοι σας καλά και γρήγορα!

Το μωρό μου χθες είπε "ΜΑΜΑ" για πρώτη φορά.. Και από τη στιγμή που το είπε δεν σταμάτησε να το λέει.. Εννοείται ότι κατουρήθηκα από τη χαρά μου.. Κάθε μέρα που περνάει κάνει και κάτι καινούργιο και χαίρεται τόσο πολύ όταν το καταφέρνει! Είναι μια σκέτη γλύκα και πραγματικά δεν τον χορταίνω..

Σαββατοκύριακο δεν κάναμε τίποτε απολύτως.. Ο άντρας μου δούλευε και το Σάββατο και γύρισε στις 5 το απόγευμα και χθες δεν είχε διάθεση για τίποτε.. Ευτυχώς ο μικρός μου είναι πολύ συνεργάσιμος και περνάει πολύ ώρα μόνος του στο πάρκο.. τον βάζω και στη στράτα, τον βάζω και στο πάτωμα και μπουσουλάει και έτσι πέφτει ξερός.. Χθες μου κοιμήθηκε το πρωί 3 ώρες και το απόγευμα 1.30.. έτσι κοιμηθήκαμε κι εμείς λιγάκι..

Ευάκι 32.. Διάβασα με πολλή προσοχή όσα σου γράψανε οι κοπέλες.. Και έχω να πω μόνο ότι τα όρια μόνο εσύ μπορείς να τα βάλεις.. Αν τον αγαπάς και θες να είστε μαζί κάνε λίγο ακόμη υπομονή.. αλλά βάλε στοπ στη μάνα σου και στα θέλω του άντρα σου..

Από το πρωί δεν έχω σταματήσει να πληρώνω.. 300 Ευρώ η δόση της Εφορίας και την Παρασκευή μου έστειλε μήνυμα το Υπουργείο Οικονομικών (αλήθεια λέω) ότι έχει βγει ο ΦΑΠ του 2013! Και όντως... μου βγήκε ένα κοστούμι 378 Ευρώ... μέχρι το τέλος του μήνα..

Γεροί να είμαστε και όλα θα γίνουν!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...