Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι να είσαστε πάντα καλά.

Ειρήνη μου περαστικά και σε σένα αλλά και στο φιογκάκι και είπαμε υπομονή και ηρεμία.

Εύα32 αν και πιστεύω ότι δεν είμαι το πλεον κατάλληλο άτομο να σε συμβουλεύσει θα σου πω τα εξής:Εγώ είμαι η μεγαλύτερη κόρη στο σπίτι των δικών μου με αποτέλεσμα λόγω κάποιων "προβλημάτων" της μαμάς μου με τον πατέρα μου η μαμά μου να έχει προσκολληθεί πάνω μου.Και όταν λέμε να προσκολληθεί λέμε να είναι αυτοκόλλητη.Όταν έδωσε ο Θεός και παντρεύτηκα παρόλο που είχα εξηγήσει την κατάσταση στον άντρα μου ήρθε κάποια στιγμή που έφερε τα όρια του στο αμήν και όταν λέμε όρια μιλάμε για Ιώβια όρια.Είχε φτάσει στο σημείο (η μαμά μου) να θέλει να περνάει το δικό της σε όλα.Θεωρούσε το σπίτι μου προέκταση του δικού της και δεν δεχόταν και πολλά πολλά.Εγώ στην αρχή προσπαθούσα με ήρεμο τρόπο να της εξηγήσω ότι τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο σπίτι μου,αυτή τον χαβά της.Την βοηθούσε και η δουλειά του άντρα μου (πολυήμερα ή πολύμηνα ταξίδια) και απλωνόταν.Είχα και τα μικρά είχα και την δουλειά και ίσως λέω ίσως να με βόλευε και μένα η κατάσταση.Φτάσαμε όμως στο απροχώρητο,επέμβαινε στο πώς είχα το σπίτι,στο πώς μαγείρευα,στο πώς σιδέρωνα,στο πως μεγάλωνα τα παιδιά(είχαμε φτάσει στο σημείο αν λέει ότι όταν τα παιδιά ήταν μαζί με τον πατέρα τους στο σπίτι να λέει ότι αδυνατίζουν γιατί δεν τα ταίζουμε ενώ όταν ήταν μαζί της γινότουσαν στρουμπουλα στρουμπουλά κάτι που δεν ίσχυε),ήθελε να πηγαίνουμε στους γιατρούς που αυτή ήξερε και να κάνουμε αυτό που ήθελε(να σκεφτείς όταν πήγα να κάνω την εγχείρηση της χολής μου έλεγε αμάν φαγώθηκες να την βγάλεις τόσο καιρό δεν έχεις πάθει τίποτα και όλα είναι ιδέα σου κα).Ρίχνουμε έναν καλό τσακωμό με τον άντρα μου και δεν μιλιόμασταν κανα 15μερο.Κρανιώνομαι και εγώ και κάθομαι και του λέω μαγαπάς και θέλεις να είμαστε μαζί ναι ή όχι;Μου λέει ναι.Ωραια.Σε θερμοπαρακαλώ όταν λέει η μάνα μου κάτι αδιαφόρησε εντελώς,φύγε απο κοντά της και μην της δίνεις σημασία.Κάτι που το έκανε.Τώρα βλέπεις έρχεται η μάνα μου και αυτός μπορεί να κάθεται στον υπολογιστή και να μην πουν ούτε καλησπέρα.Πιάνω την μάνα μου και ρίχνουμε ένα τσακωμό αλλά αυτή τον χαβά της.Ξαναρίχνουμε τσακωμο αυτή τα ίδια.Πλέον αφού ο άντρας μου αδιαφορεί σε ότι λέει έχω αρχίσει και εγώ και αδιαφορώ σε ότι λέει η μάνα μου και που θα πάει κάποια στιγμή θα το καταλάβει.Τελικά τί θέλω να πω:Συζήτησε πρώτα με τον άντρα σου σε ήρεμη κατάσταση,μπορείς αν θέλεις να του γράψεις κιόλας (ναι το έχω κάνει και αυτό όταν δεν μιλιόμασταν),εξηγησέ του ότι καλώς ή κακώς δεν μπορείς να μην βλέπεις την μάνα σου γιατί ΜΑΝΑ είναι μόνο ΜΙΑ.Πες του οτι αν σε αγαπάει και αγαπάει και το παιδί σας να αδιαφορεί εντελώς σε ότι λέει ή κάνει η μάνα σου.Από την πλεύρα σου κάνε μια ακόμα συζήτηση με την μάνα σου αν το καταλάβει καλώς αν όχι αδιαφόρησε και εσύ και κράτα μόνο τα τυπικά.Κάποια στιγμή θα καταλάβουν και οι δύο ότι θα σε χάσουν και τότε αυτοί θα χάσουν.Το καταλαβαίνω ότι είναι ότι χειρότερο να σε βάζουν να διαλέξεις ανάμεσα στην μάνα σου και στην οικογένειά σου το έχω ζήσει και ξέρω πώς είναι αλλά πλέον δεν είσαι μόνη σου,έχεις το παιδί σου και πρέπει για αυτό να είσαι καλά.Αλλωστε αν δουν ότι εσύ είσαι καλά μπορεί να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και να προσπαθήσουν να το λύσουν μόνοι τους.

Σε ζάλισα και σου ζητώ συγνώμη αλλά περνάς μια πολύ δύσκολη φάση που την έχω ζήσει και πίστεψε με αν πάθεις κάτι εσύ τότε κανένας από τους δύο δεν θα νιώσει καλύτερα αντίθετα θα γίνουν χειρότερα γιατί θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για αυτό πρέπει εσύ να είσαι καλά.

Ποπο Νασια μου ποσο δυσκολο???Πως αντεξες???Μονο που το διαβασα πιεστηκα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια σας!!!

Εδώ μάλλον το πάει για βροχή....αέρισα το σπίτι....και πίνω καφεδάκι!

Φαγητό έχω ψαρόσουπα και απο δουλειές κάτι λίγα!

Εδω παλι εχει ηλιο:confused:

τι θα έλεγες για μια εξόρμηση στην Καρδίτσα;αν είχε στην Αθήνα μαγαζί ή τα προμυθευε κάπου λογικά θα το έγραφε στην ιστοσελίδα του,μάλλον μόνο μέσω ίντερνετ θα μπορείς να ψωνίσεις,εκτός είπαμε,ένα ταξιδάκι αστραπή :tongue:και είναι ωραία στην Καρδίτσα ;)

χαχα!!!!Δεν ειναι κακη ιδεα!!!Ευκαιρια για εκδρομουλα;););)

mama konstantinou δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι για αυτό και την καταλαβαίνω την Ευα.Εδώ πάω να αγοράσω κλωστές και επειδή δεν της το λέω μου λέει καλά όλα κρυφά θέλετε να τα κάνετε γιατί δεν μου πες να έρθω και εγώ ή το Σάββατο που πήγα εκκλησία μου λέει πόσο άργητο ήταν να με πάρεις τηλέφωνο να έρθω και εγώ αλλά πλέον αδιαφορώ αν και μέσα μου με τρώει αλλά το παλεύω.Τέτοιες καταστάσεις δεν είναι εύκολες δυστυχώς:(:(:(.

Όταν οι γονείς παντρεύουν τα παιδιά τους και δεν καταλαβαίνουν ότι ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός και μόνο όταν αυτός τους ζητηθεί τότε υπάρχουν προβλήματα και εμένα όπως και της Ευάς από ότι καταλαβαίνω μας έχει κληρωθεί οοοοο λαχνός.Φαντάσου ότι εμένα ο άντρας μου είχε από τα 18 του εργένης και του φορτώθηκε και η πεθερά ώρες ώρες νιώθω ότι έχω παντρευτεί τον Ιωβ και αντέχει τόσα αλλά και της μάνας μου τί να της πεις αμα δεν καταλαβαίνει μόνη της;Οπότε άστα βράστα αδιαφορία και μόνο αδιαφορία αρκεί βέβαια ο σύζυγός να καταλαβαίνει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Και.. ε, ναι... ήδη κόλλησε το παιδί... και όπως φαντάζεστε έχω τρελά νεύρα ... τρελά! :mad::-x

Από τις 12 την νύχτα ξεκίνησε να κάνει εμετούς, ανά τέταρτο {!} μέχρι τις 06.30-07.00... κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα με τέτοια συχνότητα εμετών, δεν είχε τι να βγάλει και απλώς εβγαζε γαστρικά υγρά.... ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ.. το δερματάκι του δε, επειδή είναι πολύ λευκό και "λεπτό", από το "σφίξιμο" και την πίεση για εμετό {γιατί από κάποια στιγμή και μετά δεν είχε τι να βγάλει}, είναι χάλια... έχουν σπάσει φλεβίτσες στο προσωπάκι του....:-(:sad:

Μου ρχεται να τον πνίξω τον πατέρα μου και ας σκέφτονται κάποιες κόρες πως είμαι υπερβολική. Δεν είμαι.

Εκανε και διάρροιες... δύο μέχρι στιγμής... :-(

Τώρα, ευτυχώς, τον πήρε για λίγο ο ύπνος.. πάλι καλά γιατί ήταν άυπνο το παιδί.. τόσο ταλαιπωρημένο.. έκλαιγε ο καημένος από τον έντονο στομαχόπονο... :-(

Μίλησα με τον παιδίατρό μας και μου είπε να μη δώσω τίποτα.. Σιγά-σιγά, από 1 κουταλίτσα νερό να δουμε πως θα το δεχτεί το στομαχάκι του...

Σηκώθηκα, ξανα-μανα-ματά-έπλυνα τη λεκάνη {γιατί και ο πατέρας μου έκανε διάρροια την νύχτα... :roll:}, μάζεψα κάποια απλωμένα και τακτοποίησα όλα τα χθεσινά σιδερωμένα, που ήταν πολλά....

Είδα και το παιδάκι της διπλανής κοπέλας {που καθαρίζουν τη σκάλα μας, μία φορά τον μήνα και τους δίνω πραγματάκια} και του έδωσα μία γεμάτη σακούλα... είχε μέσα 2 ζευγάρια παπούτσια, ρουχαλάκια κ.α. αρκετά πραγματάκια. Εφυγε λοιπόν κι αυτό απ' τη σκέψη μου.

Σας φιλώ, εύχομαι να είστε όλες γερές και θα τα πούμε αργότερα. Πάω να ξαπλώσω δίπλα στο παιδάκι μου {εννοείται θα είμαι η "επόμενη"...}

Ωχ ωχ, μόλις το διάβασα! Περαστικά του μικρούλη, ταλαιπωρία μεγάλη για τα παιδάκια αυτή η ίωση.

Ασχημα μας ξεκίνησε η εβδομάδα....

Το παιδί είναι καλύτερα. Σταμάτησαν οι εμετοί και οι διάρροιες αλλά δεν έχει καθόλου γεύση, είναι θεονήστικος και πονάει η κοιλιά του.

Χθες ήταν η "μέρα" μου... διάρροια συνεχώς και ξερνοβόλαγα σαν το γατί.... δεν έχω χειρότερο από τον εμετό, κορίτσα μου... :-(

Χθες το παιδί κοιμόταν από τις 7, αν και θα μπορούσα να πω πως όλη μέρα απλώς κοιμόμασταν.. λες και ήμασταν σε έναν λήθαργο.... εγώ, μετά τον τελευταίο εμετό περίπου στις 7.30 κοιμήθηκα και δεν καταλαβαινα τι γινόταν γύρω μου...

Εννοείται, κόλλησε και ο άντρας μου... :(. Ολη νύχτα έκανε εμετούς και διάρροια..

Αναγκαστικά σηκώθηκα εγώ γιατί δεν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει... :-( . Εβγαλα του παιδιού τα σεντόνια, του πατερα μου, εβαλα 2 πλυντήρια και ήδη πλένω τα ριχτάρια. Επλυνα τον νεροχύτη και γέμισα το πλυντήριο και ξανα-ξάπλωσα γιατί δεν μπορω να σταθώ ώρα όρθια. Περασα με οινόπνευμα κοντρόλ, πόμολα και αέρισα το σπίτι.. ξανα-ξάπλωσα...

Για να φάμε δεν το βλέπω... δυστυχώς δεν έχω και φιδέ. Είχα αλλά μόλις διαπίστωσα πως έληξε πριν 20 μέρες.... :-( .

Ο Νικος αποκλείεται να φάει σήμερα.. ούτε καν σούπα... το παιδί έχει χάλια γεύση... ούτε σκέτα μακαρονάκια δεν θέλει ν' ακούσει... εγω, μια σουπίτσα την έτρωγα... λίγο φιδε αλλά δεν... τι να πω.. βλέπουμε.

Σας φιλώ {από μακριά}

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κορίτσια μου ,τι κανετε?

Εγω ειμαι πολύ χαρουμενη,πήγα σημερα πρωτη ημερα γυμναστηριο και ενιωσα τοσο καλά!

Εχθες ηρθε η κουμπάρα μου με το γιο της για καφεδακι και το βραδυ βγηκαμε ολοι μαζι για φαγητο.Σημερα εστρωσα κρεβατια ,εφτιαξα πρωινο και κολατσιο και πήγα το γιο μου σχολειο.Μετα για καφεδακι με μια φιλη και μετα γυμναστηριο.Τελειωσαμε,πήγα σουπερ μαρκετ και γαλα ,μαναβικο και στο κεπ για μια δουλίτσα.

Γυρισα σπίτι ,εφτιαξα μια πορτοκαλάδα και ηπια μηπως μου κοψει και την ορεξη,τακτοποιησα τα πραγματα ,εβαλα ενα πλυντηριο και ξεκιναω δουλίτσες και μαγειρεμα.Για το μεσημερι θα βρασω πατζαρια κια θα κανω και ομελέτα.Θελω τοσο πολύ να ειμαστε ετσι ολοι καλά ,εχω πολύ καιρο να νιωσω χαρουμενη!

Ευα μου εαν μιλησετε ξεκαθαροισε του εσυ πως θελεις να ειστε μαζι και θα το παλέψεις και ασε τον πια να επιλέξει μονος του.Δωσε του χρονο να σκεφτει οσο χρειαστει ακι εσυ θα την βρεις την υπομονη.

Νασια ,δυσκολο πραγμα ειναι η αλήθεια αλλα αφου μπορεσατε να βρειτε τις ισσορροπίες σας ,μπραβο!

Κωνμαμα ,ξερω πως υπάρχει στον πειραια καταστημα με παιχνιδια που εχουν και πλαν τους,σε ενα στενο καθετα στη Σωτηρος αλλα δεν ξερω εαν σε βολευει.Κια ο πανταζοπουλος πρεπει να φερνει και ο μουστακας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το παιδί είναι καλύτερα. Σταμάτησαν οι εμετοί και οι διάρροιες αλλά δεν έχει καθόλου γεύση, είναι θεονήστικος και πονάει η κοιλιά του.

Χθες ήταν η "μέρα" μου... διάρροια συνεχώς και ξερνοβόλαγα σαν το γατί.... δεν έχω χειρότερο από τον εμετό, κορίτσα μου... :-(

Χθες το παιδί κοιμόταν από τις 7, αν και θα μπορούσα να πω πως όλη μέρα απλώς κοιμόμασταν.. λες και ήμασταν σε έναν λήθαργο.... εγώ, μετά τον τελευταίο εμετό περίπου στις 7.30 κοιμήθηκα και δεν καταλαβαινα τι γινόταν γύρω μου...

Εννοείται, κόλλησε και ο άντρας μου... :(. Ολη νύχτα έκανε εμετούς και διάρροια..

Αναγκαστικά σηκώθηκα εγώ γιατί δεν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει... :-( . Εβγαλα του παιδιού τα σεντόνια, του πατερα μου, εβαλα 2 πλυντήρια και ήδη πλένω τα ριχτάρια. Επλυνα τον νεροχύτη και γέμισα το πλυντήριο και ξανα-ξάπλωσα γιατί δεν μπορω να σταθώ ώρα όρθια. Περασα με οινόπνευμα κοντρόλ, πόμολα και αέρισα το σπίτι.. ξανα-ξάπλωσα...

Για να φάμε δεν το βλέπω... δυστυχώς δεν έχω και φιδέ. Είχα αλλά μόλις διαπίστωσα πως έληξε πριν 20 μέρες.... :-( .

Ο Νικος αποκλείεται να φάει σήμερα.. ούτε καν σούπα... το παιδί έχει χάλια γεύση... ούτε σκέτα μακαρονάκια δεν θέλει ν' ακούσει... εγω, μια σουπίτσα την έτρωγα... λίγο φιδε αλλά δεν... τι να πω.. βλέπουμε.

Σας φιλώ {από μακριά}

Ωχ ,βρε Ειρηνη!Τουλάχιστον σκέψου πως ειστε στην αναρρωση,θα το ξεπερασετε οπου να 'να.Μπορεις να βρασει καμια πατατουλα ,με καροτο να φατε,δεν πρεπει να μεινετε εντελως νηστικοι ,αφου σταματησατε τουε εμετους...Καλή δυναμη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Σας φιλώ {από μακριά}

Οικογενειακώς σας πήρε και σας σήκωσε! Γρήγορα περαστικά! Αν δεν δούλευα θα σου έφτιαχνα εγώ φιδέ έτσι όπως είστε χάλια όλοι..... σχολάω 6.30 με 7.00 το απόγευμα....τι θα φάτε;

Καλημέρα, Καλή χρονιά.

Είμαι δουλειά, πήζω-βαριέμαι-νυστάζω, καλές οι έξοδοι, αλλά άμα είναι εις βάρος του ύπνου (στην ηλικία μου!!!) δεν κάθονται "σωστά":tongue:, θέλω ένα διημεράκι ξάπλα, να "ισιώσω".

Καλά, να μην πω σε τι κατάσταση είναι το σπιτάκι μου...Λέω να εφαρμόσω μέθοδο "δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω".

Ποια είπε για το σύζυγο που..."σπέρνει" πραγματάκια?!?!? Να τον βάλω να κάνει παρέα με το δικό μου...Άφησα επίτηδες για μέρες να επικρατήσει ΤΟ ΧΑΟΣ αναφορικά με την ακαταστασία. Δε φαντάζεστε...Πλέον υπάρχει...τάξη στην ακαταστασία. Τα πράγματα είναι πεταμένα στις θέσεις που αρχικά πετάχτηκαν. Κ όταν τα χρειαστούμε και τα πάρουμε πχ μπουφάν το πρωί, το βρίσκουμε στριμωγμένο πίσω από τη μεγάλη μαξιλάρα του καναπέ και εκεί το εναποθέτουμε εκ νέου όταν επιστρέψουμε. Ναι, μεγάλες στιγμές. Κ στο ενδιάμεσο καθόμαστε κ πάνω-μήπως να το έχω υπόψη μου για εναλλακτικό/οικονομικό/οικολογικό σιδέρωμα?!??!:rolleyes:

Τι να σας πω, σηκωνω τα χέρια ψηλά. Να δω πόσο θα αντέξω ακόμη. Μα μόνο εγώ ενοχλούμαι?

Καλημέρα, Καλή χρονιά.

Είμαι δουλειά, πήζω-βαριέμαι-νυστάζω, καλές οι έξοδοι, αλλά άμα είναι εις βάρος του ύπνου (στην ηλικία μου!!!) δεν κάθονται "σωστά":tongue:, θέλω ένα διημεράκι ξάπλα, να "ισιώσω".

Καλά, να μην πω σε τι κατάσταση είναι το σπιτάκι μου...Λέω να εφαρμόσω μέθοδο "δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω".

Ποια είπε για το σύζυγο που..."σπέρνει" πραγματάκια?!?!? Να τον βάλω να κάνει παρέα με το δικό μου...Άφησα επίτηδες για μέρες να επικρατήσει ΤΟ ΧΑΟΣ αναφορικά με την ακαταστασία. Δε φαντάζεστε...Πλέον υπάρχει...τάξη στην ακαταστασία. Τα πράγματα είναι πεταμένα στις θέσεις που αρχικά πετάχτηκαν. Κ όταν τα χρειαστούμε και τα πάρουμε πχ μπουφάν το πρωί, το βρίσκουμε στριμωγμένο πίσω από τη μεγάλη μαξιλάρα του καναπέ και εκεί το εναποθέτουμε εκ νέου όταν επιστρέψουμε. Ναι, μεγάλες στιγμές. Κ στο ενδιάμεσο καθόμαστε κ πάνω-μήπως να το έχω υπόψη μου για εναλλακτικό/οικονομικό/οικολογικό σιδέρωμα?!??!:rolleyes:

Τι να σας πω, σηκωνω τα χέρια ψηλά. Να δω πόσο θα αντέξω ακόμη. Μα μόνο εγώ ενοχλούμαι?

Συγκάτοικε, τι κάνεις βρε;

φίλες μου,γιατί έτσι σας θεωρώ και ας μην σας ξέρω πρωσοπικα,δεν ξέρω τι θα γίνει ειλικρινά,τον έπιασα να μιλήσουμε πιο ήρεμα,του είπα ότι με τον τρόπο που αντιδρά με αφήνει να αιωρούμαι κάτι που δεν το αξίζω,ότι μου δείχνει πόσο με αγαπάει αφήνοντας με στην στραβή.δεν άλλαζε γνώμη,απλά ρώτησε πότε είναι καλύτερα να φυγει..αφού μου απάντησε έτσι του επέστρεψα όπως νομίζω ότι όφειλα την βέρα.δεν την δέχτηκε και του είπα ότι αφού έχει πάρει τις αποφάσεις του δεν υπάρχει λόγος να την έχω,ίσως βρεθεί κάποια πιο αξία και ικανή από εμένα να την φορέσει.πρώτη φορά που την έβγαλα μετά τις εγκυμοσύνες.το βραδάκι πήραν τηλέφωνο οι κουμπάροι μας και πέρασαν από εδώ με σκοπό να του μιλήσουν,του έριξαν τα δίκια του,αλλά και τα άδικα του,του έκαναν ερωτήσεις,του είπαν σε γενικές γραμμές να έχει εμπιστοσύνη σε εμένα και πως ο εγωισμός δεν βοήθησε ποτέ και πουθενά,κ αλλα πολλά,σε γενικές γραμμές του είπαν ότι πάει να κάνει χοντρή μ@@@@@και πως ξέρει καλά ότι ένα παιδί δεν είναι εύκολο να τσακωθεί με την μάνα,και ότι συγκρίνει δύο εντελώς διαφορετικές αξίες της ζωής μου.στην κουμπάρα μου είπε ότι το παρατράβηξε.δεν ξέρω τι θα ξημερώσει αύριο,εύχομαι να κατάλαβε και να εμπιστευτεί εμένα.αυτά για την ώρα συγνώμη που σας ζαλίζω.εκτιμώ πάρα πολύ τις γνώμες σας,και κυρίως που με βοηθάτε στο πρόβλημα μου.

Εχω τα δικά μου, που ειλικρινά όταν είμαστε άρρωστοι {αν και δεν έχει ξανατύχει ν' αρρωστήσουμε όλοι μαζί! :-( } δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλά και με τα δικά σου, Ευακι μου, έσκασα... :-(

Το ότι δεν δέχτηκε την βέρα μου δείχνει πως μέσα του δεν τα εννοεί αυτά που λέει και τον "οδηγεί" ο εγωϊσμός.... :(

Ελπίζω σήμερα να φανεί πιο διαλλακτικός και να αρχίσουν να πέφτουν οι τόνοι....

Για την μαμά να πω, πως τώρα θα ήταν η ιδανική στιγμή να δείξει πως βάζει την ευτυχία σου, πάνω από οτιδήποτε...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...