Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας χαιρετήσω κ εγώ με τη σειρά μου. Διάβαζα κ το παλιό θέμα, διαβάζω κ αυτό όταν προλαβαίνω λόγω παιδιού κ εγκυμοσύνης.

Θέλω να σας ρωτήσω δουλειές όπως κουρτίνες, παντζούρια, τοίχους κάθε πότε τα κάνετε; Κ επίσης τους τοίχους πως τους καθαρίζετε;

Εγώ παλιότερα ήμουν πολύ ψείρα με αυτά αλλά τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες έτσι δεν είναι;

Αποστείρωσα τα υλικά μου...

Έκανα ένα πολυ καλό ξεσκόνισμα σε όλο το σπίτι

Ψευτο-στόλισα για το Πάσχα! Και του χρόνου κορίτσια μου!

Μη φανταστείτε τρελά πράγματα!

Ένα στολισμένο, βερούλινο αυγουλάκι στην εξώπορτά μας, μία Πασχαλινή αυγουλοθήκη και ένα μικρό καλαθάκι. Αυτά, αρκούν για να μας φτιάξουν τη διάθεση και έπρεπε να γίνουν τώρα γιατί από βδομάδα δεν θα προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Οπότε, μόνο τ' αυγουλάκια πλέον θα στολίσω και είμαι έτοιμη! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μόλις επέστρεψα και τρέχω και δεν φτάνω,αλλά χάρισα στον εαυτό μου ένα διάλειμα να πιω έναν χυμό και συνεχίζω μετά.

Πήγα το αγόρι μου στο γιατρό,πήγα φαρμακείο,φούρνο,βιβλιοπωλείο και έβαλα ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.Αέρισα τα παπλώματά μας αλλά κατά τ'άλλα χαμός πάντού γυρίζουν πράγματα και η κουζίνα σε κακό χάλι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αποστείρωσα τα υλικά μου...

Έκανα ένα πολυ καλό ξεσκόνισμα σε όλο το σπίτι

Ψευτο-στόλισα για το Πάσχα! Και του χρόνου κορίτσια μου!

Μη φανταστείτε τρελά πράγματα!

Ένα στολισμένο, βερούλινο αυγουλάκι στην εξώπορτά μας, μία Πασχαλινή αυγουλοθήκη και ένα μικρό καλαθάκι. Αυτά, αρκούν για να μας φτιάξουν τη διάθεση και έπρεπε να γίνουν τώρα γιατί από βδομάδα δεν θα προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Οπότε, μόνο τ' αυγουλάκια πλέον θα στολίσω και είμαι έτοιμη! ;)

Και του χρόνου Ειρήνη,βάλε μας φωτό,αν θέλεις να δούμε.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις επέστρεψα και τρέχω και δεν φτάνω,αλλά χάρισα στον εαυτό μου ένα διάλειμα να πιω έναν χυμό και συνεχίζω μετά.

Πήγα το αγόρι μου στο γιατρό,πήγα φαρμακείο,φούρνο,βιβλιοπωλείο και έβαλα ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.Αέρισα τα παπλώματά μας αλλά κατά τ'άλλα χαμός πάντού γυρίζουν πράγματα και η κουζίνα σε κακό χάλι.

Χρυσάκι μου ελπίζω να μην πιέζεσαι! Γιατί με το μικράκι άρρωστο σίγουρα το μυαλό σου θα είναι εκεί και η κούραση περισσότερη!

Περαστικά του και πάλι!

777885dugw57gt25.gif

Να σας χαιρετήσω κ εγώ με τη σειρά μου. Διάβαζα κ το παλιό θέμα, διαβάζω κ αυτό όταν προλαβαίνω λόγω παιδιού κ εγκυμοσύνης.

Θέλω να σας ρωτήσω δουλειές όπως κουρτίνες, παντζούρια, τοίχους κάθε πότε τα κάνετε; Κ επίσης τους τοίχους πως τους καθαρίζετε;

Εγώ παλιότερα ήμουν πολύ ψείρα με αυτά αλλά τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες έτσι δεν είναι;

Να χαίρεσαι τα μωράκια σου,με το κάλο και το δευτερο!Πατζούρια κανω 4-5 φορές το χρόνο με εξαίρεση αυτά που είναι στη βεράντα που τα περνάω κάθε τόσο με ένα βετέξ.Κουρτίνες δύο φορές το χρόνο και τοίχους μία.Φέτος που έκανα γενικη στα υπνοδωμάτια δεν τους έφτιαξα,θα κάνω όμως του σαλονιού,Χαμηλά με το σφουγγάρι-γόμα και στα ψηλά με μια πετσέτα τυλιγμένη σε σκούπα και βρεγμένη με σαπουνάδα από αζαχ.Και βέβαια αλ΄ες είναι οι προτεραιότητες απλά κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι και τα κάνεις λαμπόγυαλο:-P:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσάκι μου ελπίζω να μην πιέζεσαι! Γιατί με το μικράκι άρρωστο σίγουρα το μυαλό σου θα είναι εκεί και η κούραση περισσότερη!

Περαστικά του και πάλι!

Οχι,θα συμμαζέψω και μετά το φαγητό αν έχω όρεξη θα συνεχίσω αλλιώς θα πάρω άδεια:-P και θα ασχοληθώ μόνο με το παιδάκι μου.Ευχαριστώ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Έχω ατμοκαθαριστή της karher που έχει κ κοντάρι σαν της σκούπας, λες να δέσω εκεί κανένα πανί κ να περάσω τους τοίχους; θα καθαρίσουν άραγε ή θα πρέπει να βάλω κ σαπουνάδα; Μετά όμως θα θέλουν πολύ ξέβγαλμα; κ τα νερά που πέφτούν κάτω πρέπει να τραβάς κ έπιπλα για να μην βρέχονται. Ωχ μπελάδες!!!!!!

Κάθε πότε κάνετε τοίχους 1 φορά το χρόνο ή 2;

τι τοίχους κάνετε ρε παιδιά θα με σαλτάρετε λέμε.... δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τοίχους... μόνο χαμηλά στις δαχτυλιές των παιδιών με ένα πανάκι με μικροϊνες... ο υπόλοιπος τοίχος μια χαρά καθαρός είναι (δεν καπνίζουμε, δεν καπνίζει το τζάκι μας...) μια φορά στα 5 χρόνια ένα βαψιματάκι και τέλος!

Διαφημίσεις

εγώ δεν κάνω τοίχους αλλά υπό νορμάλ συνθήκες δε λερώνονται ιδιαίτερα! προτιμώ να βάψω, που λέει και η Ειρήνη, και ανανεώνομαι κιόλας!

λοιπόν, σήμερα αφού έκανα κρεβάτι (νεροχύτης καθαρός αποβραδίς), έφαγα τη μπανάνα μου και βγήκα για εξωτερικές δουλειές με το ποδηλατάκι.

είδα δυο σπίτια που δε με ενθουσίαζαν, αλλά δεν αγχώνομαι, μετά το καλοκαίρι με βλέπω να μετακομίζω άλλωστε.

πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα από το φούρνο νωπή μαγιά.

γύρισα σπίτι, έφαγα, έπλυνα πιάτα, κατσαρόλα.

ζύμωσα ψωμάκι, καθάρισα πάγκους.

μετά περιποιήθηκα λίγο τα κοτοπουλάκια (έχουν βγει ήδη 41!) και έπαιξα μαζί τους., είναι τόσο χαριτωμένα!

έβαλα το ψωμί στο φούρνο (δεν το άφησα να φουσκώσει αρκετά γιατί βιάζομαι, ελπίζω να βγει καλό).

έκανα μια γρήγορη το μπανιο, μάζεψα το καθιστικό και τώρα τακτοποιώ κάτι αποδείξεις και λογαριασμούς.

όταν γίνει το ψωμάκι θα πάω στο χωράφι. επιστρέφω αύριο βραδάκι. όλα καλά, φιλιά σε όλες και κουράγιο, μανούλες-ηρωίδες!

με ενέπνευσε το ποστ στο μπλογκ της Ειρήνης και έκανα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα τα κλειδιά, το κινητό και το τηλεκοντρόλ. το κινητό μου (παλιό, ούτε φωτογραφική έχει ούτε έγχρωμη οθόνη) είχε λίγη πράσινη μπογιά από όταν έβαψα το κοτέτσι και είχα βαρεθεί να το καθαρίσω. τώρα, έλαμψε!

για οικονομία χρησιμοποιώ μπλε οινόπνευμα για απολύμανση, κάνει την ίδια δουλειά και είναι φθηνότερο. μιλώντας για απολύμανση, στην κουζίνα ξύδι πάντα και παντού, είναι μυστικό των μεγάλων σεφ και δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο. το ίδιο και με τα χέρια, πριν μαγειρέψω. εγώ τα σαπουνίζω πριν, όπως και τους πάγκους, και μετά, ξυδάκι.

για το νεροχύτη, δείτε αυτό: http://www.ehow.com/how_2041033_clean-kitchen-sink.html

εγώ κάνω συχνά και το κόλπο με το λεμόνι με χρησιμοποιημένη κούπα, με ή χωρίς σόδα.

σας φιλώ

Αέρισα τα υπνοδωμάτια,έστρωσα τα κρεβάτια και τα συμμάζεψα,πέρασα με ένα πανάκι κλινεξ τα έπιπλα του μικρού,μήπως φύγουν κάμποσα μικρόβια(λόγω ίωσης),΄μαζεψα την κουζίνα,ρούχα παππούτσια και λοιπά που γύριζαν στο σαλόνι,έστρωσα καλά τα ριχτάρια στους καναπέδες και καθάρισα το τραπεζάκι του σαλονιού.Τουλάχιστον φαίνεται το σπίτι τακτοποιημένο.Πάω να στρώσω τραπέζι,καλό μεσημέρι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Οποτε μου ρθει... Κυριολεκτικά όμως κοριτσάκι μου!

Ανάλογα τα κέφια μου και τον χρονο μου. ;)

Υ.Γ. Τοίχους ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

εγώ δεν κάνω τοίχους αλλά υπό νορμάλ συνθήκες δε λερώνονται ιδιαίτερα! προτιμώ να βάψω, που λέει και η Ειρήνη, και ανανεώνομαι κιόλας!

λοιπόν, σήμερα αφού έκανα κρεβάτι (νεροχύτης καθαρός αποβραδίς), έφαγα τη μπανάνα μου και βγήκα για εξωτερικές δουλειές με το ποδηλατάκι.

είδα δυο σπίτια που δε με ενθουσίαζαν, αλλά δεν αγχώνομαι, μετά το καλοκαίρι με βλέπω να μετακομίζω άλλωστε.

πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα από το φούρνο νωπή μαγιά.

γύρισα σπίτι, έφαγα, έπλυνα πιάτα, κατσαρόλα.

ζύμωσα ψωμάκι, καθάρισα πάγκους.

μετά περιποιήθηκα λίγο τα κοτοπουλάκια (έχουν βγει ήδη 41!) και έπαιξα μαζί τους., είναι τόσο χαριτωμένα!

έβαλα το ψωμί στο φούρνο (δεν το άφησα να φουσκώσει αρκετά γιατί βιάζομαι, ελπίζω να βγει καλό).

έκανα μια γρήγορη το μπανιο, μάζεψα το καθιστικό και τώρα τακτοποιώ κάτι αποδείξεις και λογαριασμούς.

όταν γίνει το ψωμάκι θα πάω στο χωράφι. επιστρέφω αύριο βραδάκι. όλα καλά, φιλιά σε όλες και κουράγιο, μανούλες-ηρωίδες!

Μια χαρά για σήμερα! Ενα σωρό υποθέσεις προχώρησες! Μπράβο κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...