Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

φίλες μου,γιατί έτσι σας θεωρώ και ας μην σας ξέρω πρωσοπικα,δεν ξέρω τι θα γίνει ειλικρινά,τον έπιασα να μιλήσουμε πιο ήρεμα,του είπα ότι με τον τρόπο που αντιδρά με αφήνει να αιωρούμαι κάτι που δεν το αξίζω,ότι μου δείχνει πόσο με αγαπάει αφήνοντας με στην στραβή.δεν άλλαζε γνώμη,απλά ρώτησε πότε είναι καλύτερα να φυγει..αφού μου απάντησε έτσι του επέστρεψα όπως νομίζω ότι όφειλα την βέρα.δεν την δέχτηκε και του είπα ότι αφού έχει πάρει τις αποφάσεις του δεν υπάρχει λόγος να την έχω,ίσως βρεθεί κάποια πιο αξία και ικανή από εμένα να την φορέσει.πρώτη φορά που την έβγαλα μετά τις εγκυμοσύνες.το βραδάκι πήραν τηλέφωνο οι κουμπάροι μας και πέρασαν από εδώ με σκοπό να του μιλήσουν,του έριξαν τα δίκια του,αλλά και τα άδικα του,του έκαναν ερωτήσεις,του είπαν σε γενικές γραμμές να έχει εμπιστοσύνη σε εμένα και πως ο εγωισμός δεν βοήθησε ποτέ και πουθενά,κ αλλα πολλά,σε γενικές γραμμές του είπαν ότι πάει να κάνει χοντρή μ@@@@@και πως ξέρει καλά ότι ένα παιδί δεν είναι εύκολο να τσακωθεί με την μάνα,και ότι συγκρίνει δύο εντελώς διαφορετικές αξίες της ζωής μου.στην κουμπάρα μου είπε ότι το παρατράβηξε.δεν ξέρω τι θα ξημερώσει αύριο,εύχομαι να κατάλαβε και να εμπιστευτεί εμένα.αυτά για την ώρα συγνώμη που σας ζαλίζω.εκτιμώ πάρα πολύ τις γνώμες σας,και κυρίως που με βοηθάτε στο πρόβλημα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Ψαχνω αυτα:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=117582521684324&set=pb.117437808365462.-2207520000.1390168818.&type=3&theater

Ξερει καμια που μπορω να τα βρω εδω στην Αθηνα?Ψανω αλλα δεν τα βρισκω πουθενα:rolleyes:

τι θα έλεγες για μια εξόρμηση στην Καρδίτσα;αν είχε στην Αθήνα μαγαζί ή τα προμυθευε κάπου λογικά θα το έγραφε στην ιστοσελίδα του,μάλλον μόνο μέσω ίντερνετ θα μπορείς να ψωνίσεις,εκτός είπαμε,ένα ταξιδάκι αστραπή :tongue:και είναι ωραία στην Καρδίτσα ;)

Αγαπητή Εύα,δεν έχω ξαναγράψει σε αυτήν την ενότητα του καφέ,αν και σας διαβάζω όλες κάτι τέτοιες νύχτες που τα παιδιά κοιμούνται και ο άντρας μου δουλεύει βραδινός!

Διάβασα την δύσκολη κατάσταση που περνάς και θέλω να σου διηγηθώ την δική μου.Εγώ είμαι ένα άτομο κολλημένο με την μαμά μου,σε τέτοιο σημείο που άρχισε να με αρρωσταίνει η όλη κατάσταση,ασχολιόμουν περισσότερο με την μαμά μου παρά με την οικογένεια μου και τον άντρα μου.Παρόλο που ο άντρας μου έχει τεράστια υπομονή και δεν μου είπε ποτέ το παραμικρό,όμως σε κάποιες στιγμές αυτοκριτικής,καταλάβαινα ότι ενοχλούσε εμένα την ίδια!Έτσι λοιπόν,με αφορμή κάποιες κρίσεις πανικού που πάθαινα,αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο,του άνοιξα την καρδιά μου και του εξήγησα ότι αυτή μου η ανησυχία για την μαμά μου και γενικότερα για την οικογένεια μου με κατατρώει...δεν με αφήνει να χαρώ,να είμαι ξέγνοιαστη!

Έτσι λοπόν μια μέρα,ξύπνησα και είπα ως εδώ,δεν μπορώ να διαχειριστώ άλλο αυτήν την κατάσταση(στα λέω χωρίς λεπτομέρειες,για να μην βαρεθείς στα μισά),ρούφηξα μια καλή οξυγόνο και εκείνη την μέρα πήρα μια φορά την μάμα μου τηλ,από τις 6 που μιλούσαμε καθημερινά!Το συνέχισα και έτσι σήμερα μπορεί και να κάνουμε να μιλήσουμε 2 μέρες χωρίς να ανησυχώ!!!

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής,ότι πρόβλημα,ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ούτε η μάνα μου,ούτε ο άντρας μου!Εγώ βασάνιζα την ψυχή μου και έδωσα λύση,αυτή που ήθελα ΕΓΩ,για να αισθανθώ καλύτερα ΕΓΩ!

Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό έτσι είναι,καμία φορά κοιτάμε να ικανοποιούμε ανάγκες που ουσιαστικά δεν θέλουμε και δεν μας γεμίζουν μόνο για τους άλλους!Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός να γίνει και το αντίθετο!

Να ακούσεις την καρδιά σου και μόνο!

Σε φιλώ,εύχομαι να πάνε όλα ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Γιάννα!

573731fqbnqtbowc.gif

Και κάτι τελευταίο...

Ο σεβασμός γεννάει τα μεγαλύτερα συναισθήματα που έχει ανάγκη ο καθένας μας,χτίζει ''γενναιόδωρες'' αγάπες και ''καλοσυνάτες'' καρδιές!!!!!!

573731fqbnqtbowc.gif

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Ψαχνω αυτα:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=117582521684324&set=pb.117437808365462.-2207520000.1390168818.&type=3&theater

Ξερει καμια που μπορω να τα βρω εδω στην Αθηνα?Ψανω αλλα δεν τα βρισκω πουθενα:rolleyes:

Τηλεφώνησε εδώ και ρώτα τους αν τα έχουν :)

http://www.plantoyseshop.gr/

Διαφημίσεις

καλημερα σας καλες μου φιλες!

γεια σας απο τις συννεφιασμενες κ βροχερες Σερρες

γραφω απο την δουλεια....

ευα χαλαρωσε ,δωσε χρονο στο ολο θεμα κ παρε αργοτερα αποφασεις.....Σκεψου μονο οτι ειναι η χειροτερη κ πιο αδικαιολογητη αιτια ,ο χωρισμος λογω γονεων....ειναι τελειως χαζομαρα....μην αφησεις να γινει....Πρεπει να καταλαβεις οτι Οικογενεια σου ειναι πλεον ο αντρας σου κ τα παιδια σου κ οχι οι γονεις.....οι γονεις φευγουν δυστυχως.....

φιλια σε ολες

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι να είσαστε πάντα καλά.

Ειρήνη μου περαστικά και σε σένα αλλά και στο φιογκάκι και είπαμε υπομονή και ηρεμία.

Εύα32 αν και πιστεύω ότι δεν είμαι το πλεον κατάλληλο άτομο να σε συμβουλεύσει θα σου πω τα εξής:Εγώ είμαι η μεγαλύτερη κόρη στο σπίτι των δικών μου με αποτέλεσμα λόγω κάποιων "προβλημάτων" της μαμάς μου με τον πατέρα μου η μαμά μου να έχει προσκολληθεί πάνω μου.Και όταν λέμε να προσκολληθεί λέμε να είναι αυτοκόλλητη.Όταν έδωσε ο Θεός και παντρεύτηκα παρόλο που είχα εξηγήσει την κατάσταση στον άντρα μου ήρθε κάποια στιγμή που έφερε τα όρια του στο αμήν και όταν λέμε όρια μιλάμε για Ιώβια όρια.Είχε φτάσει στο σημείο (η μαμά μου) να θέλει να περνάει το δικό της σε όλα.Θεωρούσε το σπίτι μου προέκταση του δικού της και δεν δεχόταν και πολλά πολλά.Εγώ στην αρχή προσπαθούσα με ήρεμο τρόπο να της εξηγήσω ότι τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο σπίτι μου,αυτή τον χαβά της.Την βοηθούσε και η δουλειά του άντρα μου (πολυήμερα ή πολύμηνα ταξίδια) και απλωνόταν.Είχα και τα μικρά είχα και την δουλειά και ίσως λέω ίσως να με βόλευε και μένα η κατάσταση.Φτάσαμε όμως στο απροχώρητο,επέμβαινε στο πώς είχα το σπίτι,στο πώς μαγείρευα,στο πώς σιδέρωνα,στο πως μεγάλωνα τα παιδιά(είχαμε φτάσει στο σημείο αν λέει ότι όταν τα παιδιά ήταν μαζί με τον πατέρα τους στο σπίτι να λέει ότι αδυνατίζουν γιατί δεν τα ταίζουμε ενώ όταν ήταν μαζί της γινότουσαν στρουμπουλα στρουμπουλά κάτι που δεν ίσχυε),ήθελε να πηγαίνουμε στους γιατρούς που αυτή ήξερε και να κάνουμε αυτό που ήθελε(να σκεφτείς όταν πήγα να κάνω την εγχείρηση της χολής μου έλεγε αμάν φαγώθηκες να την βγάλεις τόσο καιρό δεν έχεις πάθει τίποτα και όλα είναι ιδέα σου κα).Ρίχνουμε έναν καλό τσακωμό με τον άντρα μου και δεν μιλιόμασταν κανα 15μερο.Κρανιώνομαι και εγώ και κάθομαι και του λέω μαγαπάς και θέλεις να είμαστε μαζί ναι ή όχι;Μου λέει ναι.Ωραια.Σε θερμοπαρακαλώ όταν λέει η μάνα μου κάτι αδιαφόρησε εντελώς,φύγε απο κοντά της και μην της δίνεις σημασία.Κάτι που το έκανε.Τώρα βλέπεις έρχεται η μάνα μου και αυτός μπορεί να κάθεται στον υπολογιστή και να μην πουν ούτε καλησπέρα.Πιάνω την μάνα μου και ρίχνουμε ένα τσακωμό αλλά αυτή τον χαβά της.Ξαναρίχνουμε τσακωμο αυτή τα ίδια.Πλέον αφού ο άντρας μου αδιαφορεί σε ότι λέει έχω αρχίσει και εγώ και αδιαφορώ σε ότι λέει η μάνα μου και που θα πάει κάποια στιγμή θα το καταλάβει.Τελικά τί θέλω να πω:Συζήτησε πρώτα με τον άντρα σου σε ήρεμη κατάσταση,μπορείς αν θέλεις να του γράψεις κιόλας (ναι το έχω κάνει και αυτό όταν δεν μιλιόμασταν),εξηγησέ του ότι καλώς ή κακώς δεν μπορείς να μην βλέπεις την μάνα σου γιατί ΜΑΝΑ είναι μόνο ΜΙΑ.Πες του οτι αν σε αγαπάει και αγαπάει και το παιδί σας να αδιαφορεί εντελώς σε ότι λέει ή κάνει η μάνα σου.Από την πλεύρα σου κάνε μια ακόμα συζήτηση με την μάνα σου αν το καταλάβει καλώς αν όχι αδιαφόρησε και εσύ και κράτα μόνο τα τυπικά.Κάποια στιγμή θα καταλάβουν και οι δύο ότι θα σε χάσουν και τότε αυτοί θα χάσουν.Το καταλαβαίνω ότι είναι ότι χειρότερο να σε βάζουν να διαλέξεις ανάμεσα στην μάνα σου και στην οικογένειά σου το έχω ζήσει και ξέρω πώς είναι αλλά πλέον δεν είσαι μόνη σου,έχεις το παιδί σου και πρέπει για αυτό να είσαι καλά.Αλλωστε αν δουν ότι εσύ είσαι καλά μπορεί να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και να προσπαθήσουν να το λύσουν μόνοι τους.

Σε ζάλισα και σου ζητώ συγνώμη αλλά περνάς μια πολύ δύσκολη φάση που την έχω ζήσει και πίστεψε με αν πάθεις κάτι εσύ τότε κανένας από τους δύο δεν θα νιώσει καλύτερα αντίθετα θα γίνουν χειρότερα γιατί θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για αυτό πρέπει εσύ να είσαι καλά.

καλημερα σας καλες μου φιλες!

γεια σας απο τις συννεφιασμενες κ βροχερες Σερρες

γραφω απο την δουλεια....

ευα χαλαρωσε ,δωσε χρονο στο ολο θεμα κ παρε αργοτερα αποφασεις.....Σκεψου μονο οτι ειναι η χειροτερη κ πιο αδικαιολογητη αιτια ,ο χωρισμος λογω γονεων....ειναι τελειως χαζομαρα....μην αφησεις να γινει....Πρεπει να καταλαβεις οτι Οικογενεια σου ειναι πλεον ο αντρας σου κ τα παιδια σου κ οχι οι γονεις.....οι γονεις φευγουν δυστυχως.....

φιλια σε ολες

πλεον το θεμα εχει φυγει απο την μανα μου,παρα την κουβεντα την χθεσινη,δεν εκανε καμμια κινηση,απλα κοιμηθηκε με τα παιδια.ουτε καν ειπε κατι..τι αλλο χρονο να δωσω κ ποσο?εχω κ γω τα ορια μου.τα ξεπερασα,με αδειασε,τελειωσα....

Αφροδίτη, να χαίρεσαι το κορίτσι σου!

Υ.Γ.Αφροδιτάκι μου, σου εύχομαι να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου! Πάντα να είναι γερή και καλότυχη!

Αφροδιτάκι να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!

Καλησπέρα κορίτσια,

ναι σήμερα είναι η ονομαστική μου οπότε από το πρωί αφού ετοίμασα τα μεγάλα για τις δραστηριότητες πήρα τον μικρό και πήγα στην εκκλησία,μετά πέρασα από το ανθοπωλείο και πήρα το δωράκι μου από την μαμά μου,ήρθα σπίτι έστρωσα τα κρεβάτια και άπλωσα τρία πλυντήρια,συμμάζεψα λίγο,ήρθε το Ειρηνάκι και φτιάξαμε σούπερ νύχια.Φαγητό ευτυχώς έφτιαξε το μεγάλο μωρό οπότε σήμερα θα φάμε σουφλεδάκι.Θέλω να βάλω μια σκούπα να αλλάξω πετσέτες για το βράδυ που θα μαζευτούμε για ποτάκι και μετά να ξεκουραστώ έλεγα να κάνω και το σίδερο αλλά δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι.

irene1984 αν είναι να σου στείλω ταπεράκι βρε.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αργότερα θα σας βάλω και την συνταγή για την καρυδόπιτα.

Φιλιά

Χρόνια πολλά και καλά Νάσια!

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, Χρόνια Πολλά!:P

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμενα τα νευρα μου.......τα νευρα ομως.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Με πηρε πρωι-πρωι ο αντρας μου,να μου πει ο προεκυψε κατι που ειχαμε σκοπο να γινει παρα κατω,πρεπει να γινει τωρα,και αυτο το κατι κοστιζει 500 ευρω.....και για ενα ενα μηνα θα λειπει απο το σπιτι τα απογευματα,και τα πρωινα θα δουλευει.....Απο που να το πιασω?????Απο το οικονομικο?ή οτι θα λειπει ολη την ημερα απο το σπιτι και εγω θα λαλησω η γυναικα μονη μου με το παιδι....

Απο την αλλη ειναι η αδελφη μου εδω υποτιθεται πως ηρθε εδω να μεινει μια μερε για να μας δει,και καθεται κοιμαται και μου τη βιδωνει......Τα νευρα μου σας λεω.........

Πήγα tae, μετά δουλίτσα, επέστρεψα σπίτι και δυστυχώς βρήκα τον πατέρα μου χάλια.. μάλλον γαστρεντερίτιδα γιατί κάνει εμετό και διάροια..

Αχ ρε κορίτσια.. μόνο αυτό μου έλειπε.. δηλαδή νομίζω, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην κολλήσουμε και εμεις.... Δεν ξέρω.. εχω εκνευρισμό.. στο μεταξύ, έχουμε κάτσει σαν τα ποντίκια μέσα στο υπνοδωμάτιο όλοι.. και το παιδί και ο άντρας μου και 'γω, μιας που ο μπαμπάς μου είναι στο σαλόνι αφού δεν έχουμε άλλο χώρο... δεν ξέρω.. δεν ξέρω ειλικρινά...

Εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα και να μην έχει κολλήσει άλλος από την οικογένεια!

πλεον το θεμα εχει φυγει απο την μανα μου,παρα την κουβεντα την χθεσινη,δεν εκανε καμμια κινηση,απλα κοιμηθηκε με τα παιδια.ουτε καν ειπε κατι..τι αλλο χρονο να δωσω κ ποσο?εχω κ γω τα ορια μου.τα ξεπερασα,με αδειασε,τελειωσα....

Κοριτσακι μου κανε λιγο υπομονη!Εγω νομιζω οτι αρχιζει να το σκεφτεται διαφορετικα,αφου ειπε στην κουμπαρα σου οτι το παρατραβηξε;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...