Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρυσα μου νομιζω εχουμε συνηθως τον ιδιο καιρο η γενικα μας ερχεται ο καιρος σας μετα απο καποιες ωρες....

Ο μικρος σου βλεπω (χτυπα ξυλο) φετος ειναι καλυτερα απο αρρωστιες. Το ακουσ προχτες οτι γυρω στα εξι που πανε σχολειο δεν αρρωσταινουν πια τοσο συχνα η τα περνανε στο ποδι. Και σε σκεφτομουν...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Και.. ε, ναι... ήδη κόλλησε το παιδί... και όπως φαντάζεστε έχω τρελά νεύρα ... τρελά! :mad::-x

Από τις 12 την νύχτα ξεκίνησε να κάνει εμετούς, ανά τέταρτο {!} μέχρι τις 06.30-07.00... κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα με τέτοια συχνότητα εμετών, δεν είχε τι να βγάλει και απλώς εβγαζε γαστρικά υγρά.... ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ.. το δερματάκι του δε, επειδή είναι πολύ λευκό και "λεπτό", από το "σφίξιμο" και την πίεση για εμετό {γιατί από κάποια στιγμή και μετά δεν είχε τι να βγάλει}, είναι χάλια... έχουν σπάσει φλεβίτσες στο προσωπάκι του....:-(:sad:

Μου ρχεται να τον πνίξω τον πατέρα μου και ας σκέφτονται κάποιες κόρες πως είμαι υπερβολική. Δεν είμαι.

Εκανε και διάρροιες... δύο μέχρι στιγμής... :-(

Τώρα, ευτυχώς, τον πήρε για λίγο ο ύπνος.. πάλι καλά γιατί ήταν άυπνο το παιδί.. τόσο ταλαιπωρημένο.. έκλαιγε ο καημένος από τον έντονο στομαχόπονο... :-(

Μίλησα με τον παιδίατρό μας και μου είπε να μη δώσω τίποτα.. Σιγά-σιγά, από 1 κουταλίτσα νερό να δουμε πως θα το δεχτεί το στομαχάκι του...

Σηκώθηκα, ξανα-μανα-ματά-έπλυνα τη λεκάνη {γιατί και ο πατέρας μου έκανε διάρροια την νύχτα... :roll:}, μάζεψα κάποια απλωμένα και τακτοποίησα όλα τα χθεσινά σιδερωμένα, που ήταν πολλά....

Είδα και το παιδάκι της διπλανής κοπέλας {που καθαρίζουν τη σκάλα μας, μία φορά τον μήνα και τους δίνω πραγματάκια} και του έδωσα μία γεμάτη σακούλα... είχε μέσα 2 ζευγάρια παπούτσια, ρουχαλάκια κ.α. αρκετά πραγματάκια. Εφυγε λοιπόν κι αυτό απ' τη σκέψη μου.

Σας φιλώ, εύχομαι να είστε όλες γερές και θα τα πούμε αργότερα. Πάω να ξαπλώσω δίπλα στο παιδάκι μου {εννοείται θα είμαι η "επόμενη"...}

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Και.. ε, ναι... ήδη κόλλησε το παιδί... και όπως φαντάζεστε έχω τρελά νεύρα ... τρελά! :mad::-x

Από τις 12 την νύχτα ξεκίνησε να κάνει εμετούς, ανά τέταρτο {!} μέχρι τις 06.30-07.00... κάποια στιγμή, αρκετά σύντομα με τέτοια συχνότητα εμετών, δεν είχε τι να βγάλει και απλώς εβγαζε γαστρικά υγρά.... ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ.. το δερματάκι του δε, επειδή είναι πολύ λευκό και "λεπτό", από το "σφίξιμο" και την πίεση για εμετό {γιατί από κάποια στιγμή και μετά δεν είχε τι να βγάλει}, είναι χάλια... έχουν σπάσει φλεβίτσες στο προσωπάκι του....:-(:sad:

Μου ρχεται να τον πνίξω τον πατέρα μου και ας σκέφτονται κάποιες κόρες πως είμαι υπερβολική. Δεν είμαι.

Τώρα, ευτυχώς, τον πήρε για λίγο ο ύπνος.. πάλι καλά γιατί ήταν άυπνο το παιδί.. τόσο ταλαιπωρημένο.. έκλαιγε ο καημένος από τον έντονο στομαχόπονο... :-(

Μίλησα με τον παιδίατρό μας και μου είπε να μη δώσω τίποτα.. Σιγά-σιγά, από 1 κουταλίτσα νερό να δουμε πως θα το δεχτεί το στομαχάκι του...

Σηκώθηκα, ξανα-μανα-ματά-έπλυνα τη λεκάνη {γιατί και ο πατέρας μου έκανε διάρροια την νύχτα... :roll:}, μάζεψα κάποια απλωμένα και τακτοποίησα όλα τα χθεσινά σιδερωμένα, που ήταν πολλά....

Είδα και το παιδάκι της διπλανής κοπέλας {που καθαρίζουν τη σκάλα μας, μία φορά τον μήνα και τους δίνω πραγματάκια} και του έδωσα μία γεμάτη σακούλα... είχε μέσα 2 ζευγάρια παπούτσια, ρουχαλάκια κ.α. αρκετά πραγματάκια. Εφυγε λοιπόν κι αυτό απ' τη σκέψη μου.

Σας φιλώ, εύχομαι να είστε όλες γερές και θα τα πούμε αργότερα. Πάω να ξαπλώσω δίπλα στο παιδάκι μου {εννοείται θα είμαι η "επόμενη"...}

Ωχ,βρε Ειρηνη!!!!!!!Το καημενο!Η πιο δυσκολη ιωση μακραν ,για εμενα ,ειναι η γαστραντεριτιδα!Περαστικα σας και υπομονη...

Χρυσα μου νομιζω εχουμε συνηθως τον ιδιο καιρο η γενικα μας ερχεται ο καιρος σας μετα απο καποιες ωρες....

Ο μικρος σου βλεπω (χτυπα ξυλο) φετος ειναι καλυτερα απο αρρωστιες. Το ακουσ προχτες οτι γυρω στα εξι που πανε σχολειο δεν αρρωσταινουν πια τοσο συχνα η τα περνανε στο ποδι. Και σε σκεφτομουν...

Ακριβως Ευα μου!Σημερα ειναι λιγο καλύτερα με νοτια βεβαια ,οποτε περιμενε θα ερθει και εκει.

Οσο για τις αρρωστιες το σκεφτομαι αλλα ουτε να το ξεστομισω δεν θελω.Μακαρι να πάμε ετσι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλή Κυριακή σε όλες!

Δεύτερο βράδυ που η μικρή έχει κρίση βήχα στον ύπνο της και διαρκεί πάνω από 1 ώρα. Αύριο έχει τηλέφωνο στον παιδίατρο ή και επίσκεψη. Όπως κρίνει εκείνος.

Εγώ έχω περίπου 15 ημέρες που ταλαιπωρούμαι από μια ανεξήγητη ακμή στο πρόσωπό μου. Κάθε μέρα κι ένα καινούργιο σπυράκι βρίσκω. Πραγματικά, ΟΥΤΕ στην εφηβεία αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Με ρίχνει ψυχολογικά...

Αυτές τις μέρες με τη μικρή άρρωστη κάνω τα απολύτως απαραίτητα, αύριο δεν θα τη στείλω σχολείο οπότε κι αύριο τα ίδια θα πράξω.

Ειρήνη μου να συνέλθει γρήγορα τα παιδάκι σου, δεν έχω χειρότερο από γαστρεντερίτιδα...

Για το θέμα της Εύας, θα πω κι εγώ την άποψή μου. Το ξέρω πως δεν θα σε βοηθήσω (μόνη σου θα βοηθήσεις τον εαυτό σου) γιατί δεν θεωρούμαι το πιο συμβιβαστικό άτομο αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου.

1ον απ όταν συγκατοίκησα με τον άνδρα μου, οι γονείς μου κάθισαν στη θεσούλα τους. ΟΤΑΝ και ΑΝ χρειάζομαι κάποια βοήθεια, τους ενημερώνω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να μπλέκονται στα οικογενειακά μου, εκτός αν τους το ζητήσω εγώ. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του άνδρα μου. Ο καθένας κουμάντο σπίτι του. Δε με νοιάζει αν έχουν καλό σκοπό, ούτε αν βγάζουν απωθημένα της δικής τους ζωής.

Τώρα στις απαιτήσεις του άνδρα σου, να με συγχωρείς αλλά αν διαλυθεί η οικογένειά ΣΑΣ ο υπαίτιος θα είναι εκείνος. Δεν έχει καμία σχέση η μάνα σου.

Αν δεν θέλει να της μιλάει, πρόβλημά τους.

Αν δεν θέλει να τη βλέπει, πρόβλημά του.

Είναι μάνα σου κι αν θες θα της μιλάς, αν θες να τη δεις θα τη βλέπεις και αν θες να τη φιλοξενείς θα το κάνεις. Είμαι απόλυτη σε αυτό. Είναι μάνα ΣΟΥ και γιαγιά των παιδιών ΣΑΣ. Κι εγώ μπορεί να μη θέλω να βλέπω την πεθερά μου αλλά σέβομαι το γεγονός πως έχει γεννήσει τον άνδρα μου και επίσης πως είναι γιαγιά του παιδιού μου. Αν δεν θέλω να τη δω, φεύγω εγώ, δεν απαιτώ απ τον σύζυγο να κόψει κάθε επαφή.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Θέλω να πω πως ο σύζυγός σου 1ον έχει παράλογες απαιτήσεις από ΕΣΕΝΑ, 2ον σε βάζει να επιλέξεις ανόμοια πράγματα και 3ον κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει την οικογένειά σας.

Στο είπα εξ αρχής πως δεν θα σε βοηθήσω αλλά σαν ξένη που είμαι, είμαι και ουδέτερη.

Τέλος, ΕΙΔΙΚΑ για οικονομικά θέματα, είναι ντροπή να διαλύονται οικογένειες. Είμαι πολύ δίκαιη. Θέλω τα υλικά δώρα των γονιών μου να ισχύουν και για τον αδελφό μου όπως και αυτά των πεθερικών μου να ισχύουν και για τον κουνιάδο μου. Τους το έχω τονίσει. Αν λοιπόν τεθεί διαφωνία για τα οικονομικά, με τους πρώτους που θα τσακωθώ είναι με τους γονείς μας. Δεν πρέπει οι γονείς να ξεχωρίζουν τα παιδιά βάζοντάς τους ΤΙΜΕΣ και να τα απομακρύνουν για λεφτά... Είναι τραγικό...

Με συγχωρείς για το θάρρος μου Εύα, αλλά άγγιξες χορδή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλή Κυριακή σε όλες!

Δεύτερο βράδυ που η μικρή έχει κρίση βήχα στον ύπνο της και διαρκεί πάνω από 1 ώρα. Αύριο έχει τηλέφωνο στον παιδίατρο ή και επίσκεψη. Όπως κρίνει εκείνος.

Εγώ έχω περίπου 15 ημέρες που ταλαιπωρούμαι από μια ανεξήγητη ακμή στο πρόσωπό μου. Κάθε μέρα κι ένα καινούργιο σπυράκι βρίσκω. Πραγματικά, ΟΥΤΕ στην εφηβεία αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Με ρίχνει ψυχολογικά...

Αυτές τις μέρες με τη μικρή άρρωστη κάνω τα απολύτως απαραίτητα, αύριο δεν θα τη στείλω σχολείο οπότε κι αύριο τα ίδια θα πράξω.

Ειρήνη μου να συνέλθει γρήγορα τα παιδάκι σου, δεν έχω χειρότερο από γαστρεντερίτιδα...

Για το θέμα της Εύας, θα πω κι εγώ την άποψή μου. Το ξέρω πως δεν θα σε βοηθήσω (μόνη σου θα βοηθήσεις τον εαυτό σου) γιατί δεν θεωρούμαι το πιο συμβιβαστικό άτομο αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου.

1ον απ όταν συγκατοίκησα με τον άνδρα μου, οι γονείς μου κάθισαν στη θεσούλα τους. ΟΤΑΝ και ΑΝ χρειάζομαι κάποια βοήθεια, τους ενημερώνω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να μπλέκονται στα οικογενειακά μου, εκτός αν τους το ζητήσω εγώ. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια του άνδρα μου. Ο καθένας κουμάντο σπίτι του. Δε με νοιάζει αν έχουν καλό σκοπό, ούτε αν βγάζουν απωθημένα της δικής τους ζωής.

Τώρα στις απαιτήσεις του άνδρα σου, να με συγχωρείς αλλά αν διαλυθεί η οικογένειά ΣΑΣ ο υπαίτιος θα είναι εκείνος. Δεν έχει καμία σχέση η μάνα σου.

Αν δεν θέλει να της μιλάει, πρόβλημά τους.

Αν δεν θέλει να τη βλέπει, πρόβλημά του.

Είναι μάνα σου κι αν θες θα της μιλάς, αν θες να τη δεις θα τη βλέπεις και αν θες να τη φιλοξενείς θα το κάνεις. Είμαι απόλυτη σε αυτό. Είναι μάνα ΣΟΥ και γιαγιά των παιδιών ΣΑΣ. Κι εγώ μπορεί να μη θέλω να βλέπω την πεθερά μου αλλά σέβομαι το γεγονός πως έχει γεννήσει τον άνδρα μου και επίσης πως είναι γιαγιά του παιδιού μου. Αν δεν θέλω να τη δω, φεύγω εγώ, δεν απαιτώ απ τον σύζυγο να κόψει κάθε επαφή.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Θέλω να πω πως ο σύζυγός σου 1ον έχει παράλογες απαιτήσεις από ΕΣΕΝΑ, 2ον σε βάζει να επιλέξεις ανόμοια πράγματα και 3ον κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει την οικογένειά σας.

Στο είπα εξ αρχής πως δεν θα σε βοηθήσω αλλά σαν ξένη που είμαι, είμαι και ουδέτερη.

Τέλος, ΕΙΔΙΚΑ για οικονομικά θέματα, είναι ντροπή να διαλύονται οικογένειες. Είμαι πολύ δίκαιη. Θέλω τα υλικά δώρα των γονιών μου να ισχύουν και για τον αδελφό μου όπως και αυτά των πεθερικών μου να ισχύουν και για τον κουνιάδο μου. Τους το έχω τονίσει. Αν λοιπόν τεθεί διαφωνία για τα οικονομικά, με τους πρώτους που θα τσακωθώ είναι με τους γονείς μας. Δεν πρέπει οι γονείς να ξεχωρίζουν τα παιδιά βάζοντάς τους ΤΙΜΕΣ και να τα απομακρύνουν για λεφτά... Είναι τραγικό...

Με συγχωρείς για το θάρρος μου Εύα, αλλά άγγιξες χορδή...

εχεις δικιο.2 χρονια τωρα που δεν μιλανε δεν του επεβαλα κατι σε σχεση με τη μανα μου,εκεινη ερχεται οταν λειπει στη δουλεια.πλεον εχω χασει καθε δυναμη κ αντοχη κ δεν μπορω να παλεψω για ΤΙΠΟΤΑ...με εχουν στη μεση δυο ανθρωποι που "υποτιθεται με αγαπανε"κ βαρανε χωρις ελεος..το κλιμα ειναι απο βαρυ εως να θελει γερανο,οσο κ να προσπαθω ομως τα ματια δεν σταματανε κ λενε την μεγαλυτερη αληθεια.η μανα μου δεν θελει /μπορει/δεν γουσταρει να καταλαβει πια ειναι η θεση της,το παει εκδικιτικα επειδη ειναι ετσι η κατασταση μεταξυ τους,χωρις ομως να βλεπει πιον χτυπαει..νομιζει κ συγνωμη για την εκφραση οτι εχει πιασει τον παπα απο τα α@@@@@κ τον σερνει..πιο πολυ λυπαμαι εμενα γιατι δεν εχω την δυναμη,κοτσια οπως θες παρτο,να τους διαολοστειλω,οσο κ αν ποναει,κ να πω τωρα ειμαι ΕΓΩ..

Διαφημίσεις

ωχ κολλήσατε?περαστικά σας Ειρήνη μου, κάντε την ειδική διατροφή και μακάρι να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο....

Ευα εγω δεν θα πω τη γνώμη μου γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα σε τέτοια περίπτωση, σου εύχομαι μόνο καλή δύναμη και να λυθεί με τον πιο ανώδυνο τρόπο το θέμα σας...

εμεις εκδράμαμε πάλι στην Κυριακάτικη αγορά, ωραία ήταν αν και είχε πολύυυυυ κόσμο...

καλό απόγευμα!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Φιλεναδες καλες ,γεια σας!

Δυστυχως δεν ειστε κ πολυ καλα!....

Περαστικα στις αρρωστες κ τα παιδακια!

Εμεις εδω πανω απο ηλιο για βολτες δεν ειχαμε αλλα'στην Σαλονικα περασα αρκετα καλα!

Ειδα τον μπαμπακα μου που κανει το δευτερο σετ χημειοθεραπειας...θα κανει 8 δηλ ενα 6μηνο....χαιρεται πολυ με τα μικρα κ ξεχνιεται..

Σαββατο εκανα τρελο σοπινγκ!μονη! Το μονο κακο ηταν οτι ειχε. Παντου παρα πολυ κοσμο...γεματο το εμπορικο Κοσμος...εκει δεν ευχαριστηθηκα για ζαρα,μαρκς&σπενσερ κ h&m......λες κ τα εδιναν τζαμπα...αγκωνιες επεφταν...ελεος!

Αλλα'πηγα στο outlet k το καταευχαριστηθηκα!

Πηρα Νικe,για ολους ,συζυγο κ μικρα!τελειες τιμες!

Πηρα 3παντελονια,Sam την κορη μου ,καταπληκτικα!τα δυο τζην κ το αλλο γκρι λεπτο σαλβαρι!

Κ πηρα κ ενα Τελειο κολλεγιακο μπουφαν Lapin,δερματινο --δερματινη μαλλον--- το παλικαρακι μου!απαιχτο σας λεω ! Αρχικη τιμη 147?

Σαββατο πηγαμε σε παιδοτοπο μεχρι αργα!

Κ σημερα παλι μαζι με κουμπαρους μας κ παιδια τους!

Ολα καλα!

Αυριο δουλεια κτλ, καθε κατεργαρης στον παγκο του....

Ολοι μπανακι σε λιγο!

Φιλουδια κοπελιες!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Περαστηκα κοριτσι, τουλαχηστον η δυσκολη νυχτα περασε :rolleyes:

η παλιογαστρεντερητιδα ειναι υπουλη και εξαντλητικη:mad:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια δυστυχως κι εμεις αρρωστησαμε η μικρη εχει πυρετο και ευχομαι να περασει γρηγορα και να μην ακολουθησουμε και οι υπολοιποι.

Ειρηνη περαστικα σας,ηταν αναμενομενο οτι θα κολλησετε γαστρεντεριτιδα ειναι αυτη οσο και αν την αντιπαθω εχει το καλο οτι κραταει λιγο,υπομονη.Σε καταλαβαινω που εχεις τα νευρα σου κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου.

Ευα εγω απο τα λιγα που μας λες καταλαβαινω οτι το φταιξιμο το εχει η μαμα σου ο αντρας σου απλα δεν ειναι διατεθειμενος να την ανεχτει?να την συγχωρεσει?ποιος μπορει να τον κατηγορησει γι'αυτο?Πεθερα του ειναι..τωρα ο εκβιασμος του σιγουρα ειναι μαχαιρι στην καρδια και δεν θα επρεπε να σου το κανει αυτο αφου σ'αγαπαει αλλα δεν ξερουμε και τι του εχει κανει για να φτασει σε αυτο το σημειο.Εμενα η γνωμη μου ειναι να σκεφτεις καθαρα και αντικειμενικα χωρις συναισθηματισμους τι ειναι καλυτερο για σενα και τα παιδια σου.Η μαμα σου πρεπει να καταλαβει οτι με τη συμπεριφορα της δεν κανει κακο στον αντρα σου αλλα σε ΣΕΝΑ και νομιζω καμια μανα δεν πρεπει να το κανει αυτο στο παιδι της.Ισως θα επρεπε να την απομακρυνεις για ενα μικρο διαστημα αφου δεν παιρνει απο λογια:confused:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!Τι κανετε???

Βρε Ειρηνακη μου περαστικα....ο μικρος ειναι καλυτερα?Εσυ πως πας?

Μαργιο περαστικα σας....

Εμεις περασαμε και σημερα πολυ ομορφα!Σηκωθηκαμε το πρωι,ετοιμασαμε πρωινο και μολις φαγαμε εβαλα να γινεται το φαγητο,κοτοπουλακι κοκκινιστο με πουρε,και φυγαμε για βαρκιζα,ηταν πολυ ομορφα,αλλα εκανε λιγο κρυο,στο γυρισμο σταματησαμε παλι στο φυτωριο και πηρε ο αντρας μου μαρουλακια και εγω 2 βολβους.γυρισαμε σπιτι,ο μικρος επαιξε λιγο,ο αντρας μου κατεβηκε και τα φυτεξε(μακαρι να πιασουν,ειχαμε δοκιμασει και περισυ αλλα δεν επιασε τιποτα...),και εγω ετοιμασα τον πουρε και εστρωσα τραπεζι,φαγαμε και πεσαμε ξεροι για υπνο μεχρι τις 6,πηγε ο αντρουλης μου και εφερε την αδελφη μου,επαιξε με τον μικρο και αυτος το καταχαρηκε,τωρα τον βαλαμε για υπνο και εμεις καθομαστε ολοι μαζι!

Σας φιλω ολες!!!!

γεια σας κοριτσακια!

σημερα ολο κανω κανω κανω κ τιποτα το ιδιαιτερο δεν εχω κανει!

δηλ:

σηκωθηκαμε αργα για τα δεδομενα μας κατα τις 9,30, μεχρι τις 11,30 ειμασταν πανω στην ταρατσα κ μαζευαμε ηλιο, ταυτοχρονα εκανε ο αντρας μου καποιες δουλιτσες κ προετοιμασια για να ψησουμε.

εβαλα την μικρη για υπνο κ ξεκινησα:

1. μαγειρεψα της μικρης
  2. εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  3. επλυνα μια κατσαρολα
  4. επλυνα σχολαστικα τις πιπιλες απο τα μπιμπερο της μικρης γιατι δεν δεχεται καινουργιες κ οι παλιες γινονται χαλια
  5. καθαρισα κ τις ταπες του νεροχυτη που ηταν επισης χαλια
  6. καθαρισα πατατες για τηγανιτες
  7. εφτιαξα τζατζικι
  8. ετοιμασα τα τσιμπραγκαλα για το ψησιμο κ τα πηρε ο αντρας μου επανω
  9. συμμαζεψα κ ξεσκονισα το πασο, την τραπεζαρια κ το τραπεζακι του σαλονιου (τα υπολοιπα μες στην σκονη:tongue:)
  10. εστρωσα κρεβατια
  11. τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια,
  12. εβαλα τις πατατες στην φριτεζα

ολο ψιλολογια εκανα κ τελικα δεν εκατσα καθολου

ανεβηκαμε πανω ψησαμε, φαγαμε σαν κτηνη που λεει κ το ειρηνακι μας (περαστηκα κ στους δυο σας κοριτσακι μου, ελπιζω να μην κολλησε κ ο αντρας σου. καταλαβαινω τα νευρα σου αλλα ειχε αλλη εναλλακτικη ο μπαμπας σου να παει να μεινει? τωρα πως εισαστε? το παιδι?)

κ μολις ετοιμαζομασταν να κατεβουμε ξυπνησε το πιτσι, της εβαλα να φαει, ξαναμαζεψα νεροχυτη κ μετα την πηγα βολτα.

γυρισαμε φαγαμε τα φρουτα μας, καθαρισα το μπανιο κ την πηγα στις ξαδελφες να παιξει. κατεβηκαμε πριν λιγο, κ ειμαι κομματια.

(ο συζηγος ακομα δουλευει απο τις 6 το απογευμα)

τα χτεσινα:

1. εβγαλα εξω παπλωματα για να αεριστουν
  2. αλλαξα σεντονια
  3. καθαρισα κ επλυνα σπανακι
  4. μαγειρεψα σπανακοριζο
  5. μαζεψα νεροχυτη
  6. συμμαζεψα
  7. εβαλα σκουπα παντου
  8. εστρωσα κρεβατια
  9. εβαλα την μικρη για υπνο
  10. ξεστολισα εξωτερικα (ναι ειχαν μεινει μεχρι τωρα!)
  11. τα τακτοποιησα στα κουτια τους
  12. καθαρισα μπαλκονι
  13. εκανα πατζουρια
  14. εκανα τζαμια
  15. εκανα τα αλουμινια
  16. σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες
  17. εκανα μια μινι εκκαθαριση του ψυγειου
  18. τακτοποιησα ψωνια που εφερε ο αντρας μου.
  19. ξυπνησε η μικρη, της εβαλα να φαει
  20. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  21. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  22. πηγα σουπερ κ βολτα την μικρη
  23. γυρισαμε κ τακτοποιησα τα ψωνια

αρις αννα οκ????:D:D:D:D:D:D:D

τωρα ευα μου τι να πω για το θεμα σας......

καταρχην πως ειναι τα πραγματα?

μηπως θα ηταν καλυτερα να απεχεις απο θεμα για λιγο, δηλ κ να ξεκοψεις προσωρινα με την μαμα σου κ να μην ξανασυζητησεις το θεμα με τον αντρας σου. για να πεσουν οι τονοι κ να μπορεσετε να συζητησετε ψυχραιμα. αφου λειπει κιολας τοσο καιρο θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.

δημητρα με γεια τα ψωνια!

ραβτ λογω μεγαλου προβληματος ακμης που εχω περασει (κ εχω βγαλει κ εγω 2-3 μεγαλα σπυρακια στο προσωπο, γιατι πρεπει να κανω συχνα καθαρισμους κ δεν εχω παει με το ατυχημα του αντρα μου) θα σου πω το εξης ισως εχεις παθει καποιο ειδος μολυνσης, το πρωτο πραγμα που λενε οι δερματολογοι ειναι σταφυλοκοκος. πρεπει να παρεις καποια αντιβιωση σε συνδιασμο με κρεμες κ καθαριστικο προσωπου. συμβουλεψου δερματολογο αμεσα, μην το αφησεις να χρονισει οπως το ειχα αφησει εγω κ μετατραπηκε σε χρονια κυστικη ακμη. μετα απο θεραπειες κ θεραπειες αφου επανηλθε το δερμα μου με καποια σημαδια εννοειται, το μονο που πρεπει να κανω ειναι συχνοι καθαρισμοι.

μαρια κ σημερα θα φαω σουβλακια που μειναν απο το μεσημερι!!!!

ευα τωρα ειναι καλα η μικρη?

ε φτανει δεν γραφω αλλο, σας κουρασα!!!!

σας φιλω γλυκα, καλο βραδυ!

Δήμητρα μεγειά τα ρούχα....

Εύα 32 πες μας τα νέα σου!!!

Αχ βρε Ειρήνη και εσύ κόλλησες...ουφ...περαστικά σας!!! αέριζε όσο μπορείς τα δωμάτια!!

εμείς γυρίσαμε απο παιδικό πάρτυ και κοιμούνται ήδη τα παιδιά!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Ψαχνω αυτα:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=117582521684324&set=pb.117437808365462.-2207520000.1390168818.&type=3&theater

Ξερει καμια που μπορω να τα βρω εδω στην Αθηνα?Ψανω αλλα δεν τα βρισκω πουθενα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...