Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

όχι καλέ γράφω από το κινητό και μπερδεύω τα γράμματα,σηκώθηκε να φυγει,και του είπα να κάτσει για να τον βρουν τα παιδιά εδώ το πρωί..καλή όρεξη,και τώρα που το σκέφτομαι έχω φάει μόνο μια πηρουνια σαλάτα ένα καφέ και δύο πακέτα τσιγάρα :confused:

Εεεεε....Κατσε και φαε κατι....το τελευταιο πραγμα που χρειαζεσαι τωρα ειναι να πεσεις κατω......και ασε καλε και κανενα τσιγαρο για αυριο....

υ.σ. Σου απαντησα;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεεεε....Κατσε και φαε κατι....το τελευταιο πραγμα που χρειαζεσαι τωρα ειναι να πεσεις κατω......και ασε καλε και κανενα τσιγαρο για αυριο....

υ.σ. Σου απαντησα;)

καλα σου λεει!!!

τον πειράζει να μιλάμε στο τηλέφωνο,πλέον μένουμε κοντά αλλά έρχεται πάντα όταν δουλεύει για καμία ώρα και για δέκα λεπτά να δει τα παιδιά,αυτό.τώρα έχει κοντά τέσσερις μήνες που μένει αλλού και ήρθε δύο μέρες για τις γιορτές

ποιος μενει 4 μηνες αλλου?

Ηρθα παλι

Ευα :-( θα σημφωνησω με την ειρηνη και τη Γιωτα αφου η σχεση ειναι τοσο κακη μεταξη τους ισος ειναι καλο να αραιοσουν οι επαφες με τη μαμα σου 1-2 φορες το μηνα ισος ειναι αρκετο προς το παρον τουλαχηστον :?

το προγραμα δεν μου βγενει γιατι εχω λιγο μπερδεμα με το προγραμμα της ακαδημιας μεχρι να μπει μια σηρα και εκει να ξερω ποτε εχω τα δικα μου σεμηναρια(,ξερω δηλαδη αλλα καναν κατι αλαγες:rolleyes:)

και γενηκα παντα ο ιανουαριος εχει αυτο το τρεξημο της προετημασιας

με αποσηντονησε και ενα εκτακτο ταξιδη ασρταπη για δουλεια πριν λιγες μερες και εκηνα τα ραντεβου που ακυρωσα πηγαν πισω :rolleyes:

σημερα τελειωσα τη δουλεια 2.30 πηγα για φαγητο στο πεθεροσπιτο ,ηρθαν και οι γονοις μου πεθερος και γιος ειναι Θανασηδες και μετα πηγαμε βολτα στο κοσμος πηραμε και οι 3 παπουτσια:) και ηρθαμε σπιτσκι μας

αυτα για σημερα

καληνυχτα και φιλια

Διαφημίσεις

τον τελευταίο χρόνο ναι απλά τώρα το χειμώνα φευγει και μένει στην άλλη μου αδερφη για μεγάλο διάστημα

καταλαβα... δυσκολα τα πραγματα γενικα, προσπαθησε να αραιωσεις λιγο τις συναντησεις κ αφου φευγει κ μενει αλλου θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

μιλα του αντρα σου, προσπαθησε να τον ηρεμισεις!

γραψε να μας πεις νεα σου ε?

καλο βραδυ!

καταλαβα... δυσκολα τα πραγματα γενικα, προσπαθησε να αραιωσεις λιγο τις συναντησεις κ αφου φευγει κ μενει αλλου θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

μιλα του αντρα σου, προσπαθησε να τον ηρεμισεις!

γραψε να μας πεις νεα σου ε?

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,καλή ξεκούραση θα σας ενημερώσω αύριο το βραδάκι

Διαφημίσεις

καλα κανε διαιτα αλλα μη λιμοκτομεις κοριτσακι οκ?

να δες τι Γιωτα κι εμενα 2 2 τα τοστακια τα χτηπαμε βραδιατηκα:tongue:

υπό άλλες συνθήκες και γώ τα ίδια,τώρα όμως δεν πεινάω καθόλου να φανταστείς έχω σοκολάτα στο ψυγείο και δεν την έχω αγγίξει.η κατάσταση είναι σοβαρή :Dας γελάσουμε και λίγο για να αντέξω

Κοριτσακια παω και εγω για υπνο σιγα-σιγα γιατι το πρωι ο μικρος ταρζαν θα με τραβαει απο το ποδι.....

Φιλια πολλα!!!

Ευακι πηγε να φας και να ξεκουραστεις...Προσπαθησε να ηρεμισεις κοριτσακι μου....

Και σκεψου και κατι:

Τα πιο δυσκολα απο ολα στη ζωη ειναι τα προβληματα υγειας,σε αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...σε ολα τα αλλα λυσεις βρισκονται,κι ας νιωθεις τωρα πως βρισκεσαι σε αδιεξοδο;)

Κοριτσακια παω και εγω για υπνο σιγα-σιγα γιατι το πρωι ο μικρος ταρζαν θα με τραβαει απο το ποδι.....

Φιλια πολλα!!!

Ευακι πηγε να φας και να ξεκουραστεις...Προσπαθησε να ηρεμισεις κοριτσακι μου....

Και σκεψου και κατι:

Τα πιο δυσκολα απο ολα στη ζωη ειναι τα προβληματα υγειας,σε αυτα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...σε ολα τα αλλα λυσεις βρισκονται,κι ας νιωθεις τωρα πως βρισκεσαι σε αδιεξοδο;)

το ξέρω βούλα μου και να φανταστείς ο ανηψιός μας αγωνίζεται με τη λευχαιμία..ειρωνεία;φιλάκια πολλά σε ευχαριστώ πολύ ;)θα τα πούμε αύριο.ελπίζω να αλλάξει κάτι

Καλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Ευα ,μολις καταφερα να διαβασω τα χθεσινα και πολύ στενοχωρηθηκα.Πως ειναι τα πραγματα σημερα?Θα συμφωνησω με τα κορίτσια,βαλε προτεραιότητα την οικογενειά σου.Τωρα δεν ξερω τι θεματα εχουν προκύψει και αντιδρα ετσι ο αντρας σου ,αλλα ουτε τη δικη του σταση επικροτω.Προσπάθησε να τον ηρεμησεις ,να κανετε μια ηρεμη κουβεντα και να του θεσεις και τα δικα σου συμαισθηματα...Δεν ξερω μακαρι να πάνε ολα καλά ,ειναι κριμα να διαλύονται οικογενειες για τριτους ,κανε οτι μπορεις για να το αποτρεψεις...

Νασια μου ,πολύχρονη να εισαι και να χαιρεσαι την οικογένειά σου!

Ετοιλ ,να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον πεθερο!Χιλιοχρονοι να ειναι και οι δυο!

Μιρτουλα μεγεια σου!ΠΟλύ ομορφη η μπλουζα!

Ειρηνη ,μπραβο για τη βολτα σας,ελπίζω να ειναι καλύτερα σημερα ο μπαμπάς σου!

Εχθες τελικα δεν πήγαμε παιδικη χαρα ,αφου μας τα χαλασε ο καιρος αλλα πήγαμε σε φιλικο σπίτι για καφεδακι και επαιξαν τα αγορια.Το μεσημερακι πήγαμε στο κτημα ,τα παιδια ξεσαλωσαν αλλα το ευχαριστηθηκαμε ολοι.Επειδη αργησαμε να επιστρεψουμε και ειμασταν κουρασμενοι μειναμε σπίτι.Σημερα θα φαμε στη μαμα μου και το απόγευμα θα ερθει η κουμπάρα μου οικογενειακως για καφε και μαλλον θα βγουμε ολοι μαζι το βραδυ.

Προς το παρον χαλαρωνουμε οικογενειακως...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσακια.

Χαθηκα αλλα κολλησε η μικρη εναν εντεροιο και την ειχα με διαροια και φυσικα μετα κολλησα και εγω...

Ειμαστε ηδη καλυτερα αλλα το σπιτι......Δεν την πηγαινα και παιδικο 2 μερες και .... Αυριο αν ειμαι καλυτερα δεν θα παω στη δουλεια και θα μεινω να καθαρισω-τακτοποιησω.

Χρονια πολλα στη Νασια μας.

Χαρηκα που ειδα τη Ρενατα να μας γραφει.

ΟΣο για τα προβληματα της συνονοματης ....τι να πω... δυσκολες καταστασεις, γιατι αν καταλαβα καλα ειναι χρονια το προβλημα και δεν ειναι απλα ενα περιστατικο που συνεβη και χαλασαν οι σχεσεις συζυγου-πεθερας. Εγω Ευα το μονο που μπορω να πω ειναι να κοιταξεις και τον εαυτο σου. Εσυ τι θελεις? Δεν νομιζω οτι και ετσι που ησασταν μεχρι τωρα (να μη μιλιουνται) ησουν χαρουμενη....

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...