Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

δεν μιλανε εδω κ 2 χρονια.του τα εχω πει κ λεει ναι αν ειμαι μ@@@@@@ς ας το κανουν..

αχ ξερω μια παρομοια κατασταση πολυ στενου συγγενη μας κ προσπαθω ακομα να τους τα συμβιβασω....κατι καταφερνω παντως.

οχι για την σχεση πεθερας κ ενδιαφερομενου, για την σχεση του ζευγαριου.

δειξτου οτι τον αγαπας, δειξτου οτι τον εχεις πιο πανω απο την μαμα σου (αυτο το προβλημα εχει ο συγγενης που προσπαθω να ηρεμισω) κ δειξτου τα με ΠΡΑΞΕΙΣ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα μυαλά μου, απαράδεκτο!

Και αυτό ακριβώς δείχνει πόσο εγωϊστές είναι και οι δυο τους, που σ' έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση. Εκείνοι θα έπρεπε να ντρέπονται και να σκάνε από τη στεναχωρια τους, όχι εσύ.

Τα λεφτά απλώς μας διευκολύνουν. Και ελπίζω η μανούλα σου να το καταλάβει σύντομα αυτό γιατί είναι ήδη 71.... :-(

δεν το καταλαβαίνει ή μάλλον δεν θέλει.γενικά δεν συμβαδίζει με την ηλικία της και να πει ότι έκανα για σας το έκανα ότι έδωσα έδωσα τώρα απλα απολαμβάνω και θαυμάζω και απλά να συμβουλέψει όταν της ζητηθεί.να αγκαλιάζει τα παιδιά της και όχι να τα κοντράρει γιατί έτσι θέλει.

λιστα με τις δουλειες δεν κανω γιατι τωρα δεν κολλαει με αυτα που συζηταμε. ο αντρας μου ακομα στο γραφειο ειναι κ προσπαθει να τελειωσει καποιες εκκρεμοτητες που πρεπει να εχουν τελειωσει την δευτερα. μολις ανεβηκε πηρε ενα ποτηρακι κρασι κ ξανακατεβηκε. (γιαυτο κ ο εκκνευρισμος το πρωι απο το αγχος της δουλειας, κλασσικα!) κ εγω περναω ενα μοναχικο σαββατοβραδο που το ειχα τοσο αναγκη! χαλαρωνω απιστευτα!

ειρηνη μου μπραβο που περασατε τοσο ωραια! ωραιες φωτο μου θυμιζουν φθινοπωρο.

μυρτουλα ωραια η μπλουζιτσα με γεια!!!!

η φιλη μας η δημητρα θα εχει ξεπατωσει τα μαγαζια στην σαλονικα!!!!:D:D:D

το μεσημεροαπογευμα πηγαμε σουπερ εγω με την κορη μου, ο μπαμπας μας δουλευε κ μετα στο εμπορικο που εχει κ λουναπαρκ (αλτσαιμερ ξεχασα το ονομα του, αυτο που ειναι κοντα στο παρκο τριτση), ξεσαλωσε η μικρη!

μαρια μου δεν σου βγαινουν τα ραντεβου σου ε? προσπαθησε να τα βαζεις πιο αραια μηπως ο χρονος που υπολογιζεις δεν σου φτανει.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε????

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,χθες εκανα τα απειρα!!!!

Καθαρισα πολυ προσεκτικα την κρεβατοκαμαρα μου και το μπανιο,προχθες ειχα κανει το υπνοδωματιο του παιδιου και κουζινα οποτε ολα οκ,μονο το σαλονι και το χωλ μου εχει μεινει αλλα απο Δευτερα!!!

Εχθες το απογευμα εκανα ενα κεικ πορτοκαλι και βγηκε τελειο!!!!Εκανα αυτο http://www.annamariabarouh.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=12&sobi2Id=134&Itemid=67 αλλα αντι για λεμονι εβαλα πορτοκαλι.

Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε φτιαξαμε πρωινο και κατσαμε ολοι μαζι στο τραπεζι(το λεω με χαρα γιατι συνηθως πιναμε το καφε στο χερι...),ετοιμαστηκαμε και πηγαμε παιδικη χαρα και περιπατο στα μαγαζια,γυρισαμε εβαλα τον μικρο μια ''ωραιοτατη'' τιμωρια,γιατι μας εβγαλε το λαδι εξω,να φανταστειτε πηρε φορα και ετρεχε προς την Μεσογειων και εγω απο πισω να τρεχω και να φωναζω κι αυτος να μην σταματαει....τρελαθηκα κοριτσια....υστερα καθως περπαταγαμε χαζευαμε σε μια βιτρινα με παπουτσια κι αρχισε να φωναζει-κλαει γιατι δεν τον αφηνα να ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ:shock::shock::shock::shock:.Γυρισαμε λοιπον και τον εβαλα στο δωματιο του να μεινει εκει και να μην βγει μεχρι να ετοιμασω το φαγητο.

Ετοιμασα ριζωτο,βγηκε τελειο τον φωναξαμε και φαγαμε ολοι μαζι,στο μεταξυ ειχαμε ηρεμισει και εμεις αλλα και αυτος ειχε ψαρωσει πολυ....Φαγαμε,κατεβηκαμε στον κηπο και κλαδεψαμε τις τριανταφυλλιες,φυτεψαμε τουλιπες και ανεβηκαμε πανω για υπνο.Σηκωθηκαμε

και φυγαμε για Θησειο,ο μικρος ηταν Παναγια........,γυρισαμε φτιαξαμε πιτσα και τωρα βλεπουμε Τζεις Μποντ.

Διαφημίσεις

αχ ξερω μια παρομοια κατασταση πολυ στενου συγγενη μας κ προσπαθω ακομα να τους τα συμβιβασω....κατι καταφερνω παντως.

οχι για την σχεση πεθερας κ ενδιαφερομενου, για την σχεση του ζευγαριου.

δειξτου οτι τον αγαπας, δειξτου οτι τον εχεις πιο πανω απο την μαμα σου (αυτο το προβλημα εχει ο συγγενης που προσπαθω να ηρεμισω) κ δειξτου τα με ΠΡΑΞΕΙΣ.

ξέρει καλά πόσο τον αγαπάω ,οι πράξεις που ζητάει είναι να κόψω επαφές με την μάνα μου και απλά να έρχεται μια στο τόσο,εάν και εφόσον έχει κέφια και την καλέσουμε εμείς,και όχι όταν πάρει εκείνη

ξέρει καλά πόσο τον αγαπάω ,οι πράξεις που ζητάει είναι να κόψω επαφές με την μάνα μου και απλά να έρχεται μια στο τόσο,εάν και εφόσον έχει κέφια και την καλέσουμε εμείς,και όχι όταν πάρει εκείνη

την καθημερινη επαφη εννοεις ε? βρε ευα μου καθε μερα σπιτι σας ειναι? αν ηταν η μανα μου σπιτι μου καθε μερα θα χλιμιντρουσα! οχι οτι δεν την αγαπαω, την λατρευω αλλα δεν την θελω κ ολη την ωρα μες στα ποδια μου! εμεις με τους γονεις μου βρισκομαστε 1 φορα τον μηνα περιπου. αυτο εννοει μια στο τοσο?

στο τηλεφωνο φανταζομαι δεν εχει προβλημα να μιλατε ε?

μενετε κοντα?

τον πειραζει να ερχετε ενω λειπει στην δουλεια?

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε????

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,χθες εκανα τα απειρα!!!!

Καθαρισα πολυ προσεκτικα την κρεβατοκαμαρα μου και το μπανιο,προχθες ειχα κανει το υπνοδωματιο του παιδιου και κουζινα οποτε ολα οκ,μονο το σαλονι και το χωλ μου εχει μεινει αλλα απο Δευτερα!!!

Εχθες το απογευμα εκανα ενα κεικ πορτοκαλι και βγηκε τελειο!!!!Εκανα αυτο http://www.annamariabarouh.gr/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=12&sobi2Id=134&Itemid=67 αλλα αντι για λεμονι εβαλα πορτοκαλι.

Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε φτιαξαμε πρωινο και κατσαμε ολοι μαζι στο τραπεζι(το λεω με χαρα γιατι συνηθως πιναμε το καφε στο χερι...),ετοιμαστηκαμε και πηγαμε παιδικη χαρα και περιπατο στα μαγαζια,γυρισαμε εβαλα τον μικρο μια ''ωραιοτατη'' τιμωρια,γιατι μας εβγαλε το λαδι εξω,να φανταστειτε πηρε φορα και ετρεχε προς την Μεσογειων και εγω απο πισω να τρεχω και να φωναζω κι αυτος να μην σταματαει....τρελαθηκα κοριτσια....υστερα καθως περπαταγαμε χαζευαμε σε μια βιτρινα με παπουτσια κι αρχισε να φωναζει-κλαει γιατι δεν τον αφηνα να ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ:shock::shock::shock::shock:.Γυρισαμε λοιπον και τον εβαλα στο δωματιο του να μεινει εκει και να μην βγει μεχρι να ετοιμασω το φαγητο.

Ετοιμασα ριζωτο,βγηκε τελειο τον φωναξαμε και φαγαμε ολοι μαζι,στο μεταξυ ειχαμε ηρεμισει και εμεις αλλα και αυτος ειχε ψαρωσει πολυ....Φαγαμε,κατεβηκαμε στον κηπο και κλαδεψαμε τις τριανταφυλλιες,φυτεψαμε τουλιπες και ανεβηκαμε πανω για υπνο.Σηκωθηκαμε

και φυγαμε για Θησειο,ο μικρος ηταν Παναγια........,γυρισαμε φτιαξαμε πιτσα και τωρα βλεπουμε Τζεις Μποντ.

βουλα μου κ ο αγιος φοβερα θελει!!! ετσι κ η δικια μου ενω ειναι ησυχη μερικες φορες κανει βλακειες αν της βαλω την φωνη μαζευται!

Διαφημίσεις

έχεις πμ μαμά του λατρεμένου ονόματος

αντε βρε κ ανησυχισα, λεω τι επαθε κ βγηκε ετσι αποτομα!

ασχετο, μολις εβαλα δυο τοστ στην τοστιερα κ μολις τα φαω παω να ταβλιαστω!

την καθημερινη επαφη εννοεις ε? βρε ευα μου καθε μερα σπιτι σας ειναι? αν ηταν η μανα μου σπιτι μου καθε μερα θα χλιμιντρουσα! οχι οτι δεν την αγαπαω, την λατρευω αλλα δεν την θελω κ ολη την ωρα μες στα ποδια μου! εμεις με τους γονεις μου βρισκομαστε 1 φορα τον μηνα περιπου. αυτο εννοει μια στο τοσο?

στο τηλεφωνο φανταζομαι δεν εχει προβλημα να μιλατε ε?

μενετε κοντα?

τον πειραζει να ερχετε ενω λειπει στην δουλεια?

τον πειράζει να μιλάμε στο τηλέφωνο,πλέον μένουμε κοντά αλλά έρχεται πάντα όταν δουλεύει για καμία ώρα και για δέκα λεπτά να δει τα παιδιά,αυτό.τώρα έχει κοντά τέσσερις μήνες που μένει αλλού και ήρθε δύο μέρες για τις γιορτές

αντε βρε κ ανησυχισα, λεω τι επαθε κ βγηκε ετσι αποτομα!

ασχετο, μολις εβαλα δυο τοστ στην τοστιερα κ μολις τα φαω παω να ταβλιαστω!

όχι καλέ γράφω από το κινητό και μπερδεύω τα γράμματα,σηκώθηκε να φυγει,και του είπα να κάτσει για να τον βρουν τα παιδιά εδώ το πρωί..καλή όρεξη,και τώρα που το σκέφτομαι έχω φάει μόνο μια πηρουνια σαλάτα ένα καφέ και δύο πακέτα τσιγάρα :confused:

τον πειράζει να μιλάμε στο τηλέφωνο,πλέον μένουμε κοντά αλλά έρχεται πάντα όταν δουλεύει για καμία ώρα και για δέκα λεπτά να δει τα παιδιά,αυτό.τώρα έχει κοντά τέσσερις μήνες που μένει αλλού και ήρθε δύο μέρες για τις γιορτές

δεν καταβα τιποτα σορυ, μενει κοντα σας η οχι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...