Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Τι κάνετε? Ελπίζω τα κέφια σας να ειναι καλά.

Είχα μία όμορφη μέρα.

Σηκωθήκαμε και ο πατέρας μου ένιωθε καλύτερα. Δεν είναι καλά αλλά δεν είναι όπως ήταν χθες.

Αμέσως, σαπούνισα και χλωρίνιασα πάλι το μπάνιο από τα χθεσινά... :? .

Ψιλο-μάζεψα και έφυγα για την Νάσια μας. ;) Κάναμε τα υπέροχα νυχάκια της {και ξέχασα να τα φωτογραφίσω... :| } και είπαμε τα "δικά" μας.Δοκίμασα και από τα πουράκια που είχε φωτογραφίσει χθες και ένα σας λέω: ΜΙΑΜ!!! :tongue::tongue:

Επέστρεψα σπίτι, το αγόρι μου είχε πλύνει πιάτα και μαζέψει όλη την κουζίνα.. ουφ, σκεφτηκα γιατί μόνο αυτή ηταν άνω-κάτω...

Τ' αγόρια ήδη με περίμεναν να φύγουμε. Ο άντρας μου είχε ρεπό και είχε όρεξη να φύγουμε από το σπίτι να βρεθούμε μόνο οι 3 μας. Δεν του χάλασα χατήρι.. φύγαμε... Βόλτα στη Βουλιαγμένη

DSCN0214_zpsea6ac2f7.jpg

DSCN0215_zps2e4cec06.jpg

Και μετά Ζάχο για σουβλάκια... υπέροχα.

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας και βουρ.. κρεβατάκι! Κοιμηθήκαμε και ήταν υπέροχα!

Σηκωθήκαμε, έβαλα ένα πλυντήριο με τα πατάκια της κουζίνας, τ' άπλωσα, ετοίμασα ένα ακόμα, νυχτερινό με σκουρόχρωμα, ετοίμασα λίγο φαγητό για τον μπαμπά μου {στεγνό}, διαβάσαμε με το φιογκάκι και εδώ και μιάμιση ωρίτσα, χαλαρά και με διαλείμματα σιδερώνω ρουχαλάκια γιατί είχα ΤΑ απίστευτα ασιδέρωτα! :rolleyes:

Μόλις παραγγείλαμε και μία τεράστια πίτσα (24 κομμάτια) και επισήμως θα σκ@τοφάμε σήμερα αλλά αφού έτσι μας άρεσε...;

Εννοείται δεν ζυγίζομαι για κανα 2 μέρες! :mrgreen:

... και βάζουμε το insidius no2 να δούμε.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Νασια μου χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου.. κοριτσια μου τι κανετε?εγω μαυρα χαλια ασηκοτα...ο οριζοντας ειναι μαυρος και οι τιτλοι του τελους εχουν κανει την εμφανιση τους δυστηχως..:-(:sad:δεν μπορω να περιγραψω καπως αλλιως αυτο που ζω τελευταια:-(.πλεον πρεπει να κοιταξω τα αγγελουδια μου και την ισσοροπια στη ζωη τους απο εδω και περα..πως ομως?..

Ευάκι μου, χωρίς να ξέρω τη δική σου κατάσταση {και το λέω αυτό γιατί καμία κατάσταση και σχέση δεν είναι "ίδια" με κάποια άλλη}, απλώς να σου πω μία δική μου σκέψη, που πάντα συζητώ με τις φίλες μου.

Αγαπώ τον άντρα μου και με αγαπάει κι αυτός. Χατήρι δεν μου χαλάει, ούτε και γω και ζούμε καλά.

ΟΜΩΣ

Όπως συνηθίζω να λέω "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" έχω μόνο στο ΠΑΙΔΙ μου και στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, όπως και αν ακούγεται αυτό. "Υποχρέωση", για ευτυχία και παλεύω γι αυτό γιατί μόνο εγώ μπορώ να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο. Οπως και για το παιδί μου, μέχρι να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να αποφασίσει τι θέλει και τι χρειάζεται.

Ακριβώς επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή, τι θα θες αύριο, τι θα θέλει ο άλλος αύριο, τι θα ξημερώσει, δεν κατακρίνω αυτά που ακούμε και συμβαίνουν γύρω μας . Το λέω πολύ συχνά αυτό. Ούτε κατακρίνω επιλογές γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να "εγγυηθώ" τι θα θέλω ή τι θα κάνω, εγώ η ίδια αύριο....

Οπότε, για μένα, έχεις την "υποχρέωση" να είσαι εσύ και τα παιδιά σου ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ...

Σε φιλώ, σου στέλνω την αγάπη μου και την υποστήριξή και οτιδήποτε θέλεις να συζητήσεις {αν το θελήσεις} θα είναι χαρά και τιμή μας.

777885dugw57gt25.gif

Ευάκι μου, χωρίς να ξέρω τη δική σου κατάσταση {και το λέω αυτό γιατί καμία κατάσταση και σχέση δεν είναι "ίδια" με κάποια άλλη}, απλώς να σου πω μία δική μου σκέψη, που πάντα συζητώ με τις φίλες μου.

Αγαπώ τον άντρα μου και με αγαπάει κι αυτός. Χατήρι δεν μου χαλάει, ούτε και γω και ζούμε καλά.

ΟΜΩΣ

Όπως συνηθίζω να λέω "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ" έχω μόνο στο ΠΑΙΔΙ μου και στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, όπως και αν ακούγεται αυτό. "Υποχρέωση", για ευτυχία και παλεύω γι αυτό γιατί μόνο εγώ μπορώ να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο. Οπως και για το παιδί μου, μέχρι να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να αποφασίσει τι θέλει και τι χρειάζεται.

Ακριβώς επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή, τι θα θες αύριο, τι θα θέλει ο άλλος αύριο, τι θα ξημερώσει, δεν κατακρίνω αυτά που ακούμε και συμβαίνουν γύρω μας . Το λέω πολύ συχνά αυτό. Ούτε κατακρίνω επιλογές γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να "εγγυηθώ" τι θα θέλω ή τι θα κάνω, εγώ η ίδια αύριο....

Οπότε, για μένα, έχεις την "υποχρέωση" να είσαι εσύ και τα παιδιά σου ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ...

Σε φιλώ, σου στέλνω την αγάπη μου και την υποστήριξή και οτιδήποτε θέλεις να συζητήσεις {αν το θελήσεις} θα είναι χαρά και τιμή μας.

αχ ειρηνακι μου!!!!ειμαι στη μεση....η λυση που μου δινει δεν βοηθα καθολου..φταιω σε πολλα,επρεπε απο την αρχη να εχω βαλει τα ορια,αυτα πληρωνω τωρα..

Δυστυχως, ειναι μερικα ατομα που εχουν τοσο θρασσος και δεν παιρνουν χαμπαρι με τιποτα.

Ασε που ειναι αμεσα συνδεδεμενα με την οικογενεια μου, οπότε...

Αστα, βραστα, υπομονη, αλλά ως ποτε?

Κορίτσι μου,

Θα συμφωνήσω με την Ρενάτα μας.

Σε καταστάσεις που σε πιέζουν και σε στεναχωρούν, δεν είναι λύση η υπομονή. Εννοείται θα κάνεις υπομονή για ένα διάστημα αλλά μετά η κατά μέτωπο επίθεση ή/και η απομάκρυνση είναι η λύση, για μένα.

Σου εύχομαι κουράγιο και ελπίζω να σε αφήσουν στην ηρεμία σου.

Ειρήνη μου, περαστικά στον μπαμπά σου, εύχομαι να μην κολλήσει κανείς άλλος.

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα περαστικά στη μαμά μου...

Μετά από πολύ καιρό θα πάμε θέατρο το βράδυ (στο δημοτικό του Πειραιά ) και μετά για ποτάκι :D

Ρηνάκι μου, πότε θα σε δω? Πολύ θέλω να βρεθούμε.

Δώσε στη μανούλα σου ένα γλυκό φιλί από μένα και ας μην ξέρει ποια είμαι...

Καλή διασκέδαση!!!

καλημερα κ απο μενα, για να δουμε θα ειναι καλη? απο διαθεση μηδεν, ριξαμε κ ενα ματσ με τον αντρα μου πρωι πρωι!

εκανα ενα σωρο δουλειες απο τα νευρα μου!

Φτου! Τι απαίσιος τρόπος να ξεκινάει το πρωινό... :?

το βρήκα...μεταξύ άλλων πήρα σήμερα κ αυτό http://www.promod.eu/women/tops/crossover-effect-top-black-print-R7250224501.html μ αρέσουν πολύ τα τοπ και φορέματα τέτοιου στυλ, πώς σας φαίνεται?

Υπέροχο! Με γεια σου, κουκλί μου!

Καλησπερα αγαπημενες μου!!

Νασια χρονια σου πολλα να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι..καλα να περασετε το βραδυ..

Χρυσα περασατε ομορφα ε?σας ευχομαι να τα καταφερετε να βγειτε το βραδυ..

Ειρηνη περαστικα στον μπαμπα σου και μακαρι να μην κολλησετε..

Μιρτουλα μεγεια σου ομορφο ειναι..

ΑρηςΑννα ανεβα..κανε κατι που θα σου φτιαξει την διαθεση..και αν μπορεις βγες μια βολτιτσα με τον αντρα σου..

Εγω ηρθαν οι γονεις μου χθες το βραδακι,σημερα γιορταζει ο αντρας της αδερφης μου και το βραδυ θα μαζευτουμε ολοι να φαμε..να εχουμε ενα ομορφο Σαββατοβραδο..

Καλή διασκέδαση, Αρετούλα!

Εμένα η κούραση μου δεν έχει τελειωμό, ειδικά εχτες έτρεχα πάλι σαν την τρελή πάνω κάτω πέρα δώθε... Έτσι σήμερα αποφάσισα να μη παω πουθενά..

Στο σπίτι τα βασικα τα καταφέρνω τελευταία πολύ καλύτερα απ' ότι πριν! Εχω κάνει και κάποιες ωραίες τακτοποιήσεις που ήθελα καιρό να κάνω όπως αναδιοργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας και καλό συμμαζέμα της κρεβατοκάμαρας μας και έχει ανοίξει ο χώρος και μπαίνω μέσα και φτιάχνει η διάθεση μου! :D

Και πολύ καλά έκανες. Χρειάζονται και οι μέρες που μένουμε σπίτι. Εγώ, το κάνω πολύ συχνά και.. "παίρνω" δυνάμεις.

Μπράβο για τα συμμαζέματα και τις αναδιοργανώσεις! Μπράβο! Πάντα βοηθάει το κέφι μας ένα τακτοποιημένο ντουλάπι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αχ ειρηνακι μου!!!!ειμαι στη μεση....η λυση που μου δινει δεν βοηθα καθολου..φταιω σε πολλα,επρεπε απο την αρχη να εχω βαλει τα ορια,αυτα πληρωνω τωρα..

Οταν ο άλλος σου δίνει κάποια λύση που εσένα δεν σου αρέσει, διαπραγματεύσου. Αν μπορείς.

Αν δεν μπορείς, δεν θέλεις, δεν θέλει κτλ., σκέψου ήδη τις επόμενες λύσεις / κινήσεις σου. Οργανώσου και εδώ ώστε να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά και να έχεις σκεφτεί κάποιες επιπλέον λύσεις.

Αφού είστε καλά, όλα τα άλλα γίνονται.

Και μην ξεχνάς πως "όσο παίζεις, όλα παίζονται".. δηλαδή ακόμα και εκεί που νομίζεις πως κάτι είναι τελειωμένο, η ζωή έχει τόση φαντασία που μπορεί να σε "πάει" αλλού.

777885dugw57gt25.gif

Οταν ο άλλος σου δίνει κάποια λύση που εσένα δεν σου αρέσει, διαπραγματεύσου. Αν μπορείς.

Αν δεν μπορείς, δεν θέλεις, δεν θέλει κτλ., σκέψου ήδη τις επόμενες λύσεις / κινήσεις σου. Οργανώσου και εδώ ώστε να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά και να έχεις σκεφτεί κάποιες επιπλέον λύσεις.

Αφού είστε καλά, όλα τα άλλα γίνονται.

Και μην ξεχνάς πως "όσο παίζεις, όλα παίζονται".. δηλαδή ακόμα και εκεί που νομίζεις πως κάτι είναι τελειωμένο, η ζωή έχει τόση φαντασία που μπορεί να σε "πάει" αλλού.

δεν μπορω να βρω αλλη λυση οταν τιθεται το θεμα ¨η μανα σου ή η οικογενεια σου¨σαφως η οικογενεια μου,μια μανα εχω ομως γινετε να την ξεκοψω?σε φταιει κ αυτη σε πολλα,ειναι το στυλ θελω να εχω τον ελεγχο στα 71μου εγω,γιατι οι αλλοι δεν ξερετε.τι αλλη λυση να βρω?εχω κανει απειρους τσακωμους κ κουβεντες,μονο κενο βρισκω...εχουν κ οι δυο εναν κωλοεγωισμο που εμενα με σκοτωνει..κ να σου πω κατι?κουραστηκα να παιζω....παρεδωσα που λενε

Εύα αν και δεν ξέρω τι παίζει...το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να μην επιτρέπεις σε τρίτους να παρεμβαίνουν στα οικογενειακά σου ....ακόμα και στην μαμά σου!

Καταρχήν για να μην ανακατεύετε δεν πρέπει να ξέρει....άρα δεν λές τίποτα απο ότι γίνεται σε εκείνη για να μην ανακατευτεί....δεν ξεκόβεις απλά μιλάς γενικά και δεν δίνεις αναφορά....

Στον άντρα σου απο την άλλη δεν λές τι είπε η μαμά σου, τι σχολίασε και τι έκανε.....δεν υπάρχει λόγος να ξέρει...του δίνεις δηλαδή να καταλάβει ότι εσύ το χειρίζεσαι και έχεις αναλάβει να μην ξέρει!

Συνεργάζεστε και οι δύο για να είστε ενωμένοι....καθήστε και μιλήστε....είστε στην ίδια ομάδα και πρέπει να είστε σύμμαχοι όχι εχθροί! Συζητήστε και λύστε το με αποφάσεις απο κοινού!

Μην αφήνεις να μπαίνουν τρίτοι ανάμεσα σας!

Σήμερα η ανηψούλα μου η μεγάλη (7.5) χρονών έκανε επέμβαση για κρεατάκια.. ευτυχώς πήγαν όλα τέλεια και συνήλθε αμέσως.. Η ψυχούλα μου μου έλεγε συνέχεια "Μη φύγεις.. κάτσε λίγο ακόμη, θέλω να σε δω" και μου έκανε μια τεράστια αγκαλιά!

Περαστικά στο παιδάκι και γρήγορα στην αγκαλίτσα της μανούλας του!

Ανακάλυψα κάτι που μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ.....

Μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ευχάριστα αλλά περισσότερο δυσάρεστα (δηλ. εγώ τι κάνω εδώ κτλ)

http://www.boredpanda.com/animal-children-photography-elena-shumilova/

Προσωπικά μου άρεσε πολύ... θα ήθελα να μη ζω αυτή τη ζωή της τρέλας που ζω....

Υπέροχες φωτογραφίες!

σφουγγάρισα και ολοκλήρωσα και τα πουράκια σοκολάτας.Τελικά λίγο μεγάλα μου βγήκανε για πουράκια αλλά δεν πειράζει.Τώρα κρυώνουν οπότε μετά σειρά έχει να κάνει η καρυδόπιτα.

:lol::lol::lol:

Και ναιιιιιι, έφτασε επιτέλους :D, Παρασκευή και τόσο ηλιόλουστη! Εγώ, πάντως, τον χάρηκα τον ήλιο σήμερα. Μπορεί όχι με το παιδάκι μου και τον άντρα μου, όπως θα ήθελα αλλά τον χάρηκα. Μετά το δεκατιανό, κατά τις 11:30, βγήκαμε έξω για διάλειμμα και κάτσαμε αρκετή ώρα. Το καταχάρηκαν οι εξυπηρετούμενοι, τρομάξαμε να τους ξαναβάλουμε μέσα και για να είμαι ειλικρινής, αν περνούσε από το χέρι μου, θα τους άφηνα ως το μεσημέρι. Χαίρονται τόσο πολύ με τόσο απλά πράγματα!

Ολοι πρέπει να χαιρόμαστε αυτά τα τόσο απλά πράγματα... ;)

Κατά τα άλλα, κατάφερα εχθές να κουρευτώ (ανανεώθηκα :P), πήρα επιτέλους το (σωστό) άρωμά μου, περάσαμε για λίγο από τη μαμά μου (που είχα να την δω μπορεί κι από την Πρωτοχρονιά :oops:) και γυρίσαμε σπίτι μας, όπου, μεταξύ άλλων... ταράμ ταράμ: σιδέρωσα! Δεν τελείωσα εννοείται αλλά έμειναν λίγα. Δε χαίρομαι γιατί ήδη τελειώνει ένα πλυντήριο κι έπεται συνέχεια.

Με γεια!

Και γω πρέπει να κόψω τα μαλλιά μου γιατί έχω γίνει.. μακρυμαλλούσα! :tongue:

Νιωθω πολυ θυμωμενη με ορισμενους που δεν καταλαβαινουν και δεν εχουν σταλα αξιοπρεπειας και ζουν συνεχεια σε βαρος αλλων,κοινως παρασιτα.

Τα βαζω ομως και με τον εαυτο μου, γιατι δεν εχω μαθει να λεω οχι και κανω σε ολους τα χατηρια,εχω γινει το παιδι για ολες τις δουλειες, και δεν ξερω και που να ξεσπασω.

Να ξεσπάσεις εκεί ακριβώς που πρέπει και να σταματήσεις να πιέζεσαι για πράγματα που καθόλου δεν απολαμβάνεις.

Οπως σωστά λες, δεν φταίνε οι δικοί σου να σε βλέπουν έτσι.

καλησπερα

αυτον τον καιρο δεν μπωρω να συντονησω τη δουλεια με τιποτα :rolleyes:

εκλεισα μαγαζη για καλητερα :rolleyes:

δεν μπωρω να καταλαβω τη κανω λαθος :rolleyes:

τεσ/πα σημερα ειμαι ολη μερα στη γυρα στο σπιτι τιποτα οπο δουλιες

μονο φαγητο φασολαδα και ενα αφρατο κεικ με μαρμελαδα που ειδα στο σεφ στον αερα ....αυτα

φιλια παω να διαβασω καμια ειδηση και να ξεραθω γιατη αυριο το μισω πανοραμα

θελει ανταυγιες :rolleyes:

Εννοείς πως δεν μπορείς να προγραμματίσεις σωστά τα ραντεβού σου, κοριτσάκι μου?

Υ.Γ. Καλό κουράγιο!

Kαλημερα !!!!!!!!

Σαββατο σημερα επιτελους και κοιμηθηκαμε λιγακι παραπάνω.ΕΧθες καθησαμε ολοι και ειδαμε την ταινια με το Χαρλευ.Ο μικρος μας ζηταει σκυλάκι τωρα τελευταια και με την ταινια τρελάθηκε.

Το βραδυ κοιμηθηκαμε ολοι παρεα και το πρωι ξυπνησαμε με αγκαλιες!Φτιαξαμε τηγανιτες και ηπιαμε χαλαρα το πρωινο μας...

Αχ.. τηγανίτες... Χρύσα μου.. με ξελίγωσες και μόνο στο άκουσμα της λέξης! :tongue:

Λοιπόν εγώ αποφάσισα από φέτος να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάζει,τουλάχιστον όσο μπορώ θα κρατάω άμυνα και ήδη λειτουργεί.Κι ο άντρας μου μου υποσχέθηκε ότι θα μιλάει αυτός και δεν θα βγάζω εγώ πλέον το φίδι απ'την τρύπα:rolleyes:Κάτι είναι κι αυτό...

Χτες το βράδυ είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου,είχα να τη δω αρκετό καιρό,τα είπαμε περάσαμε ωραία και όταν γύρισα σπίτι η μικρή είχε κοιμηθεί(ΤΕΛΕΙΑ) και ο καλός μου είχε ανάψει κεράκια και με περίμενε...τι γλυκούλης:tongue:

Ρηνάκι μου, από καρδιάς, σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τις αποφάσεις σου. Να περνάς ΚΑΛΥΤΕΡΑ και να μην καταπιέζεσαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

Εύα αν και δεν ξέρω τι παίζει...το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να μην επιτρέπεις σε τρίτους να παρεμβαίνουν στα οικογενειακά σου ....ακόμα και στην μαμά σου!

Καταρχήν για να μην ανακατεύετε δεν πρέπει να ξέρει....άρα δεν λές τίποτα απο ότι γίνεται σε εκείνη για να μην ανακατευτεί....δεν ξεκόβεις απλά μιλάς γενικά και δεν δίνεις αναφορά....

Στον άντρα σου απο την άλλη δεν λές τι είπε η μαμά σου, τι σχολίασε και τι έκανε.....δεν υπάρχει λόγος να ξέρει...του δίνεις δηλαδή να καταλάβει ότι εσύ το χειρίζεσαι και έχεις αναλάβει να μην ξέρει!

Συνεργάζεστε και οι δύο για να είστε ενωμένοι....καθήστε και μιλήστε....είστε στην ίδια ομάδα και πρέπει να είστε σύμμαχοι όχι εχθροί! Συζητήστε και λύστε το με αποφάσεις απο κοινού!

Μην αφήνεις να μπαίνουν τρίτοι ανάμεσα σας!

εννοειτε οτι δεν λεω στην μανα μου τα οικογενειακα μου,αλλα ουτε κ στον αντρα μου για την μανα μου.ξερουν κ οι δυο οσα θελω εγω να ξερουν.τωρα τεθικε οικονομικο θεμα κ φτασαμε εδω...για ευνοειτους λογους δεν μπορω να γραψω πολλα..θελω να κλεισω τα ματια κ οταν ξυπνησω να ειναι ενα κακο ονειρο,κ κυριως να μην εχει φυγει οπως ειπε..:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

δεν μπορω να βρω αλλη λυση οταν τιθεται το θεμα ¨η μανα σου ή η οικογενεια σου¨σαφως η οικογενεια μου,μια μανα εχω ομως γινετε να την ξεκοψω?σε φταιει κ αυτη σε πολλα,ειναι το στυλ θελω να εχω τον ελεγχο στα 71μου εγω,γιατι οι αλλοι δεν ξερετε.τι αλλη λυση να βρω?εχω κανει απειρους τσακωμους κ κουβεντες,μονο κενο βρισκω...εχουν κ οι δυο εναν κωλοεγωισμο που εμενα με σκοτωνει..κ να σου πω κατι?κουραστηκα να παιζω....παρεδωσα που λενε

ευα μου πες του αντρα σου οτι απο εδω κ περα θα εχετε μονο τυπικες σχεσεις κ οτι θα βρισκεστε εκτος σπιτιου σας κ οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει σχεσεις μαζι της αν δεν θελει. εξηγησε του οτι ειναι σκληρο αυτο που ζηταει κ πες του αν θα ηθελε ο/η συζηγος των παιδιων σας να το ελεγε αυτο, πως θα ενιωθε?

πες κ της μαμα σου να κατσει στα αυγα της που λεμε κ να σταματησει να ανακατευεται, αυτα να της τα πεις μπροστα στον αντρα σου για να καταλαβει οτι περνεις το μερος του ΑΛΛΑ! να του εξηγησεις οτι να διακοψεις σχεσεις απο τον ανθρωπο που σε γεννησε ειναι αδυνατον!

ευα μου θα επρεπε να κρατησεις ολους τους αλλους εξω απο την οικογενεια σου ειτε ειναι μανα ειτε ειναι οποιοσδηποτε αλλος!

αστον να ηρεμισει κ πες του αυτα που σου ειπα.

ευα μου πες του αντρα σου οτι απο εδω κ περα θα εχετε μονο τυπικες σχεσεις κ οτι θα βρισκεστε εκτος σπιτιου σας κ οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει σχεσεις μαζι της αν δεν θελει. εξηγησε του οτι ειναι σκληρο αυτο που ζηταει κ πες του αν θα ηθελε ο/η συζηγος των παιδιων σας να το ελεγε αυτο, πως θα ενιωθε?

πες κ της μαμα σου να κατσει στα αυγα της που λεμε κ να σταματησει να ανακατευεται, αυτα να της τα πεις μπροστα στον αντρα σου για να καταλαβει οτι περνεις το μερος του ΑΛΛΑ! να του εξηγησεις οτι να διακοψεις σχεσεις απο τον ανθρωπο που σε γεννησε ειναι αδυνατον!

ευα μου θα επρεπε να κρατησεις ολους τους αλλους εξω απο την οικογενεια σου ειτε ειναι μανα ειτε ειναι οποιοσδηποτε αλλος!

αστον να ηρεμισει κ πες του αυτα που σου ειπα.

δεν μιλανε εδω κ 2 χρονια.του τα εχω πει κ λεει ναι αν ειμαι μ@@@@@@ς ας το κανουν..

Μην το λες αυτό. Η ηττοπάθεια δεν είναι καθόλου easy living. ;)

Εμείς, είμαστε μανούλες, που παλεύουμε καθημερινά χιλιάδες θέματα και προβλήματα. Οπότε λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις και θα τις κάνεις πραγματικότητα αρκεί να θέλεις.

Εδώ, για μένα, γιατί μόνο την γνώμη μου μπορώ να σου προσφέρω, εσύ θ' αποφασίσεις, έχουμε 2 διαφορετικά πράγματα:

Την μανούλα σου και την οικογένειά σου.

Τι θα έκανα εγώ:

Την μανούλα την λατρεύουμε, δεν το διαπραγματευόμαστε αυτό.

Κάνεις μία συζήτηση μαζί της {προσοχή: μία, τα λες ξεκάθαρα, χωρίς φωνές, χωρίς εντάσεις, δίνεις το στίγμα σου και δεν επανέρχεσαι} και της λες πως στο εξής, θα έχει τον "έλεγχο" {όπως ζητά} στο σπίτι της και μόνο εκεί. Στα λοιπά θέματα και σε ότι αφορά το σπίτι σου, τον έλεγχο τον έχεις εσύ και απλώς το δέχεται. Καμία συζήτηση και καυγά με τον άντρα σου γιατί δεν το επιτρέπεις. Κανένα περιθώριο. Θα της πάρει χρόνος να το αποδεχτεί αλλά αν εσύ είσαι καθαρή θα το αποδεχτεί.

Τον άντρα μας τον αγαπάμε.

Κάνεις μία συζήτηση μαζί του και του λες πως κατάλαβες πως πλέον δεν είσαι ευτυχισμένη, πως έγιναν λάθη και από τις 2 πλευρές και τώρα δεν είναι η ώρα για ν' αποδώσετε ευθύνες. Η μανούλα σου θα ασχολείται με το σπίτι της και στο δικό σας σπίτι κουμάντο θα κάνετε τα 2 σας. Αποφόρτισέ τον και πες του πως αλλάζουν τα πράγματα.. ΧΘΕΣ.

777885dugw57gt25.gif

εννοειτε οτι δεν λεω στην μανα μου τα οικογενειακα μου,αλλα ουτε κ στον αντρα μου για την μανα μου.ξερουν κ οι δυο οσα θελω εγω να ξερουν.τωρα τεθικε οικονομικο θεμα κ φτασαμε εδω...για ευνοειτους λογους δεν μπορω να γραψω πολλα..θελω να κλεισω τα ματια κ οταν ξυπνησω να ειναι ενα κακο ονειρο,κ κυριως να μην εχει φυγει οπως ειπε..:-(:-(:-(

ο αντρας σου να φυγει εννοεις? μηπως το παρατραβαει? τι ειναι το τοσο σημαντικο για αυτον το οικονομικο ή η οικογενεια του ενωμενη???? (αυτο πες του) προσπαθησε να τον ηρεμισεις. τωρα ειναι εν βρασμο, ηρεμισε τον οσο μπορεις κ ξανασυζητηστε αυριο παλι

δεν μιλανε εδω κ 2 χρονια.

Για τα μυαλά μου, απαράδεκτο!

Και αυτό ακριβώς δείχνει πόσο εγωϊστές είναι και οι δυο τους, που σ' έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση. Εκείνοι θα έπρεπε να ντρέπονται και να σκάνε από τη στεναχωρια τους, όχι εσύ.

Τα λεφτά απλώς μας διευκολύνουν. Και ελπίζω η μανούλα σου να το καταλάβει σύντομα αυτό γιατί είναι ήδη 71.... :-(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...