Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δυστυχως, ειναι μερικα ατομα που εχουν τοσο θρασσος και δεν παιρνουν χαμπαρι με τιποτα.

Ασε που ειναι αμεσα συνδεδεμενα με την οικογενεια μου, οπότε...

Αστα, βραστα, υπομονη, αλλά ως ποτε?

Η υπομονή σε τέτοια πράγματα μόνο κακό κάνει...

Βρες ένα τρόπο να μην έχεις τέτοια θέματα, σίγουρα υπάρχει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα, για να δουμε θα ειναι καλη? απο διαθεση μηδεν, ριξαμε κ ενα ματσ με τον αντρα μου πρωι πρωι!

εκανα ενα σωρο δουλειες απο τα νευρα μου! ολα μεσα εξω εκτος απο το μπανιο κ ξεσκονισμα.

αρις αννα θα σου βαλω λιστα αργοτερα να χαρεις!

νασια μου πολυχρονη κ οτι επιθυμεις! μπραβο για τα σουπερ νυχακια!!!

για το αλλο θεμα που λεγαμε μαλλον ελαφρια γαστρεντεριτιδα ηταν η κατι εφαγα κ με πειραξε, σημερα ειμαι πολυ καλυτερα!

θα σας γραψω αργοτερα κ θα σχολιασω, σας φιλω!

Νάσια μου Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!!Ό,τι επιθυμείς να το βρεις!:D

Ειρήνη μου μακάρι να μην σας αγγίξει η ιωσούλα....

εμεις βολτίτσα με αγορά και ψώνια (για τα παιδιά κυρίως αλλά "τσίμπησα" και γω κάτι:tongue::tongue:)και καφεδάκι σήμερα και έπεται συνέχεια αύριο...καλό υπόλοιπο ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

το βρήκα...μεταξύ άλλων πήρα σήμερα κ αυτό http://www.promod.eu/women/tops/crossover-effect-top-black-print-R7250224501.html μ αρέσουν πολύ τα τοπ και φορέματα τέτοιου στυλ, πώς σας φαίνεται?

Με γεια σου mirtoula , πολυ ωραίο!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα, για να δουμε θα ειναι καλη? απο διαθεση μηδεν, ριξαμε κ ενα ματσ με τον αντρα μου πρωι πρωι!

εκανα ενα σωρο δουλειες απο τα νευρα μου! ολα μεσα εξω εκτος απο το μπανιο κ ξεσκονισμα.

αρις αννα θα σου βαλω λιστα αργοτερα να χαρεις!

νασια μου πολυχρονη κ οτι επιθυμεις! μπραβο για τα σουπερ νυχακια!!!

για το αλλο θεμα που λεγαμε μαλλον ελαφρια γαστρεντεριτιδα ηταν η κατι εφαγα κ με πειραξε, σημερα ειμαι πολυ καλυτερα!

θα σας γραψω αργοτερα κ θα σχολιασω, σας φιλω!

Πραγματικα μετα απο καυγα κανεις τα απειρα, σε καλο βγαινει...

χαχαχα

Στειλε μας τις λιστες σου να ανασκουμπωθουμε λιγακι γιατι παω απο τον ενα καναπε στον αλλον , ορεξη για δουλειες μηδεν,ψυχολογια σκ@τ@.

Εγω ποσο θα ηθελα να ετοιμαστω, να φτιαχτω, μαλλι,μακιγιαζ, γενικα υπερπαραγωγη, και να βγω εξω, να το ριξω εξω, μονο με τον αντρα μου, χωρις παιδια, η και χωρις τον αντρα μου χαχαχα.

Καλησπερα αγαπημενες μου!!

Νασια χρονια σου πολλα να εισαι παντα καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι..καλα να περασετε το βραδυ..

Χρυσα περασατε ομορφα ε?σας ευχομαι να τα καταφερετε να βγειτε το βραδυ..

Ειρηνη περαστικα στον μπαμπα σου και μακαρι να μην κολλησετε..

Μιρτουλα μεγεια σου ομορφο ειναι..

ΑρηςΑννα ανεβα..κανε κατι που θα σου φτιαξει την διαθεση..και αν μπορεις βγες μια βολτιτσα με τον αντρα σου..

Εγω ηρθαν οι γονεις μου χθες το βραδακι,σημερα γιορταζει ο αντρας της αδερφης μου και το βραδυ θα μαζευτουμε ολοι να φαμε..να εχουμε ενα ομορφο Σαββατοβραδο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσια μου εδώ κι εγώ, σας διαβάζω όποτε μπορώ από το κινητό μου για να παίρνω κουράγιο να συνεχίζω..

Περαστικά σε όλους τους αρρώστους..

Νασια χρονια πολλά!

Αφροδίτάκι να χαίρεσαι την κόρη σου !

Εμένα η κούραση μου δεν έχει τελειωμό, ειδικά εχτες έτρεχα πάλι σαν την τρελή πάνω κάτω πέρα δώθε... Έτσι σήμερα αποφάσισα να μη παω πουθενά..

Στο σπίτι τα βασικα τα καταφέρνω τελευταία πολύ καλύτερα απ' ότι πριν! Εχω κάνει και κάποιες ωραίες τακτοποιήσεις που ήθελα καιρό να κάνω όπως αναδιοργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας και καλό συμμαζέμα της κρεβατοκάμαρας μας και έχει ανοίξει ο χώρος και μπαίνω μέσα και φτιάχνει η διάθεση μου! :D

Αυτα κοπέλες μου, φιλάκια σε όλες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

ναι σήμερα είναι η ονομαστική μου οπότε από το πρωί αφού ετοίμασα τα μεγάλα για τις δραστηριότητες πήρα τον μικρό και πήγα στην εκκλησία,μετά πέρασα από το ανθοπωλείο και πήρα το δωράκι μου από την μαμά μου,ήρθα σπίτι έστρωσα τα κρεβάτια και άπλωσα τρία πλυντήρια,συμμάζεψα λίγο,ήρθε το Ειρηνάκι και φτιάξαμε σούπερ νύχια.Φαγητό ευτυχώς έφτιαξε το μεγάλο μωρό οπότε σήμερα θα φάμε σουφλεδάκι.Θέλω να βάλω μια σκούπα να αλλάξω πετσέτες για το βράδυ που θα μαζευτούμε για ποτάκι και μετά να ξεκουραστώ έλεγα να κάνω και το σίδερο αλλά δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι.

irene1984 αν είναι να σου στείλω ταπεράκι βρε.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αργότερα θα σας βάλω και την συνταγή για την καρυδόπιτα.

Φιλιά

χρονια πολλα Αθανασια πολυχρονη :D

Νασια μου χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου.. κοριτσια μου τι κανετε?εγω μαυρα χαλια ασηκοτα...ο οριζοντας ειναι μαυρος και οι τιτλοι του τελους εχουν κανει την εμφανιση τους δυστηχως..:-(:sad:δεν μπορω να περιγραψω καπως αλλιως αυτο που ζω τελευταια:-(.πλεον πρεπει να κοιταξω τα αγγελουδια μου και την ισσοροπια στη ζωη τους απο εδω και περα..πως ομως?..

Γεια σας κοριτσια,εμεις σημερα ειμαστε κεκλεισμενων των θυρων ο μπαμπας μας δουλευει ,το πρωι εκανα δουλειες μιας και χθες τελικα δεν εκανα τιποτα(μετα το χορο εβγαλα τις κορες μου για κρεπα) και το απογευμα διαβασαμε και καναμε κουλουρακια.

Μυρτουλα μεγεια σου πολυ ωραιο.

Νασια χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!

Μαριαννα κανεις παρα πολλα βρε κοριτσι ,μπραβο για την τακτοποιηση βοηθαει πολυ στα κεφια κι εγω σημερα εκανα ενα ραφι στην ντουλαπα που ηταν ανω κατω και οποτε την ανοιγα με εκνευριζε και ηρεμησα.

Ευακι γιατι βρε κοριτσι μου,μην βιαζεσαι να παρεις αποφασεις και προπαντως μην αποφασιζεις εν βρασμω ,αν θες μιλησε μας να ξεσκασεις.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Νασια μου χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου.. κοριτσια μου τι κανετε?εγω μαυρα χαλια ασηκοτα...ο οριζοντας ειναι μαυρος και οι τιτλοι του τελους εχουν κανει την εμφανιση τους δυστηχως..:-(:sad:δεν μπορω να περιγραψω καπως αλλιως αυτο που ζω τελευταια:-(.πλεον πρεπει να κοιταξω τα αγγελουδια μου και την ισσοροπια στη ζωη τους απο εδω και περα..πως ομως?..

Τι έγινε Ευάκι.....τόσο χάλια τα πράγματα????

Γεια σας κοριτσια,εμεις σημερα ειμαστε κεκλεισμενων των θυρων ο μπαμπας μας δουλευει ,το πρωι εκανα δουλειες μιας και χθες τελικα δεν εκανα τιποτα(μετα το χορο εβγαλα τις κορες μου για κρεπα) και το απογευμα διαβασαμε και καναμε κουλουρακια.

Μυρτουλα μεγεια σου πολυ ωραιο.

Νασια χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!

Μαριαννα κανεις παρα πολλα βρε κοριτσι ,μπραβο για την τακτοποιηση βοηθαει πολυ στα κεφια κι εγω σημερα εκανα ενα ραφι στην ντουλαπα που ηταν ανω κατω και οποτε την ανοιγα με εκνευριζε και ηρεμησα.

Ευακι γιατι βρε κοριτσι μου,μην βιαζεσαι να παρεις αποφασεις και προπαντως μην αποφασιζεις εν βρασμω ,αν θες μιλησε μας να ξεσκασεις.

δεν ειναι δικες μου οι αποφασεις δυστηχως.....ειναι παρααααα πολλα,δεν εχω το κουραγιο τωρα..ευχαριστω παρα πολυ...σιγουρα θα σας μιλησω καποια στιγμη σεβομαι την γνωμη σας κ την θελω πολυ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...