Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Πως είστε?

Νιώθω λίγο κουρασμένη, σήμερα είχα πολύ τρεχάτη μέρα.

Πήγα tae, μετά δουλίτσα, επέστρεψα σπίτι και δυστυχώς βρήκα τον πατέρα μου χάλια.. μάλλον γαστρεντερίτιδα γιατί κάνει εμετό και διάροια..

Αχ ρε κορίτσια.. μόνο αυτό μου έλειπε.. δηλαδή νομίζω, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην κολλήσουμε και εμεις.... Δεν ξέρω.. εχω εκνευρισμό.. στο μεταξύ, έχουμε κάτσει σαν τα ποντίκια μέσα στο υπνοδωμάτιο όλοι.. και το παιδί και ο άντρας μου και 'γω, μιας που ο μπαμπάς μου είναι στο σαλόνι αφού δεν έχουμε άλλο χώρο... δεν ξέρω.. δεν ξέρω ειλικρινά...

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι καλό και ήρεμο βράδυ.

Υ.Γ.Αφροδιτάκι μου, σου εύχομαι να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου! Πάντα να είναι γερή και καλότυχη!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως είστε?

Πήγα tae, μετά δουλίτσα, επέστρεψα σπίτι και δυστυχώς βρήκα τον πατέρα μου χάλια.. μάλλον γαστρεντερίτιδα γιατί κάνει εμετό και διάροια..

Αχ ρε κορίτσια.. μόνο αυτό μου έλειπε.. δηλαδή νομίζω, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην κολλήσουμε και εμεις.... Δεν ξέρω.. εχω εκνευρισμό.. στο μεταξύ, έχουμε κάτσει σαν τα ποντίκια μέσα στο υπνοδωμάτιο όλοι.. και το παιδί και ο άντρας μου και 'γω, μιας που ο μπαμπάς μου είναι στο σαλόνι αφού δεν έχουμε άλλο χώρο... δεν ξέρω.. δεν ξέρω ειλικρινά...

Υ.Γ.Αφροδιτάκι μου, σου εύχομαι να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου! Πάντα να είναι γερή και καλότυχη!

ειρήνη μου περαστηκα στον πατέρα σου αλήθεια γιατί δεν τον βάζετε προσωρινά σε μια από τις δύο κρεβατοκαμαρες? αυτό θα κρατήσει 2-3 ,μέρες πως θα κινηστε στο σπίτι? πες του μετα απο κάθε φορά που θα πηγαινει τουαλέτα χλωρινη κ εσείς τα χέρια σας με οινόπνευμα , κουράγιο! σας καληνυχτω με εναν απαίσιο πονοκέφαλο, καληνύχτα φιλενάδες !

Πως είστε?

Ωχ, ευχομαι να μην κολλησετε, λιγη προσοχη, τι να κανεις?

Και ο μπαμπακας σου, θα αισθανεται ασχημα , δεν ξερω

Καλη απολυμανση, αερισμα το σπιτι και ελπιζω να μην κολλησετε.

Περαστικα του, καλο βραδυ!

ειρήνη μου περαστηκα στον πατέρα σου αλήθεια γιατί δεν τον βάζετε προσωρινά σε μια από τις δύο κρεβατοκαμαρες? αυτό θα κρατήσει 2-3 ,μέρες πως θα κινηστε στο σπίτι? πες του μετα απο κάθε φορά που θα πηγαινει τουαλέτα χλωρινη κ εσείς τα χέρια σας με οινόπνευμα , κουράγιο! σας καληνυχτω με εναν απαίσιο πονοκέφαλο, καληνύχτα φιλενάδες !

Καληνυχτα Γιωτα, καλη ξεκουραση.

Υ.Γ Εχεις καιρο να βαλεις λιστες η μου φαινεται?

Πως είστε?

:shock::shock:Περαστηκα ρε κοριτσακι μου :-( ευχομαι να μην κολησετε αν και ειναι υπουλη η γαστρεντεριτιδα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα κοριτσια,

χρονια πολλα σε όσες και οσους γιορταζουν, σας διαβασα αλλα απο τα νευρα μου δεν θυμαμαι τιποτα!

Νιωθω πολυ θυμωμενη με ορισμενους που δεν καταλαβαινουν και δεν εχουν σταλα αξιοπρεπειας και ζουν συνεχεια σε βαρος αλλων,κοινως παρασιτα.

Τα βαζω ομως και με τον εαυτο μου, γιατι δεν εχω μαθει να λεω οχι και κανω σε ολους τα χατηρια,εχω γινει το παιδι για ολες τις δουλειες, και δεν ξερω και που να ξεσπασω.

Γενικα, ειμαι πολυ στις μαυρες μου τις τελευταιες μερες και υα γεγονοτα δεν με βοηθουν να ηρεμησω.Δεν θελω να φορτιζω και τον αντρα μου, γιατι εχει φουντωσει παλι και το αγχος πυροδοτει την ψωριαση με αποτελεσμα να κανω και τον καραγκιοζη σε ολους πλεον.

Πηγαμε και στο νοσοκομειο και του αυξησε τη διση των χαπιων, και αλλες αλοιφες, ζελε, και τι δεν παιρνει.

Μονο για ενα μηνα δωσαμε 180 ευρω σε φαρμακα, η συμμετοχη.

Εκεινος παει να σκασει για τα λεφτα που δινουμε γιατρους και φαρμακα,αλλα ειλικρινα εμενα δεν με νοιαζει , θελω μονο να γινει καλα.

Δεν μπορω να ηρεμησω και δεν μου φταινε και σε τιποτα τα παιδακια μου να με βλεπουν ετσι νευρικη και να παραμιλαω απο τα νευρα μου.

Τωρα κοιμηθηκαν, ο αντρας μου δουλευει νυχτα και εγω καθισα να σας τα πω λιγο να ξαλαφρωσω...

Εχω και μια νυστα!!!

:-(:sad:εχω 2 φηλους που ταλεπορουντε απο ψωριαση και καταλαβενω οτι

το ψυχολογηκο ειναι το ποιο δυσκολο κοματι:-(

οσο για παρασιτα απομακρηνετα απο τη ζωη σας :rolleyes:ουστ ουστ :mad:

καλησπερα

αυτον τον καιρο δεν μπωρω να συντονησω τη δουλεια με τιποτα :rolleyes:

εκλεισα μαγαζη για καλητερα :rolleyes:

δεν μπωρω να καταλαβω τη κανω λαθος :rolleyes:

τεσ/πα σημερα ειμαι ολη μερα στη γυρα στο σπιτι τιποτα οπο δουλιες

μονο φαγητο φασολαδα και ενα αφρατο κεικ με μαρμελαδα που ειδα στο σεφ στον αερα ....αυτα

φιλια παω να διαβασω καμια ειδηση και να ξεραθω γιατη αυριο το μισω πανοραμα

θελει ανταυγιες :rolleyes:

Kαλημερα !!!!!!!!

Σαββατο σημερα επιτελους και κοιμηθηκαμε λιγακι παραπάνω.ΕΧθες καθησαμε ολοι και ειδαμε την ταινια με το Χαρλευ.Ο μικρος μας ζηταει σκυλάκι τωρα τελευταια και με την ταινια τρελάθηκε.

Το βραδυ κοιμηθηκαμε ολοι παρεα και το πρωι ξυπνησαμε με αγκαλιες!Φτιαξαμε τηγανιτες και ηπιαμε χαλαρα το πρωινο μας...Αργοτερα θα πάμε βολτα για καφε και κουνιες ,αλλα δεν τον βλέπω καλο τον καιρο ,ελπίζω να μην μας τα χαλασει.Το μεσημερι θα πάμε στο κτημα στην πεθερα μου να ψησουμε και θα ειναι και ο αδερφος του αντρα μου με τα παιδια του.Το βραδυ ηθελα να βγουμε για φαγητο ,εχουμε πολύ καιρο ,αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνη περαστικα στο μπαμπά σου...Δυστυχως οσο και να προφυλαχθεις η γαστραντεριτιδα ,παρολο που φαινομενικα περναει γρηγορα,κολάει ακομη και 2 εβδομαδες μετα ,οπότε στασου ψυχραιμη και ο θεος βοηθος!

Ετοιλ,καλή δουλίτσα σημερα!

Νασια τι σουπερ γλυκα ηταν αυτα!Την καρυδόπιττα τη ζηλεψα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Ήμουν τρεχάτη τις προηγούμενες μέρες και δεν μπορούσα να γράψω καθόλου,σας διάβασα χτες αλλά πάλι δεν προλαβαίνω να σχολιάσω παρά μόνο λίγα.

Αφροδιτάκι να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!

Νάσια γιορτάζεις σήμερα???Χρόνια σου Πολλά!Άλλη φορά βρε να προειδοποιείς πριν βάλεις τέτοιες φωτό.Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή ήταν και ο άντρας μου δίπλα και του βγήκαν τα μάτια έξω!!!:D:D:D

Μ'έβαλες και σε μπελάδες γιατί τα θέλει άμεσα να τα φάει.Αν ήσουν κοντά θα στον είχα στείλει πακέτο να τον ταίσεις:tongue:

Ειρηνάκι υπομονή.Σε καραντίνα τον μπαμπά σου κι ελπίζω να μην κολλήσετε οι υπόλοιποι.

Γιωτάκι μακάρι να είναι μπεμπέ!!!

Άρης άννα μακριά από παράσιτα:cool:πες και κανένα όχι δεν πειράζει.Μακάρι να λειτουργήσουν τα φάρμακα και να γίνει καλύτερα ο άντρας σου.Κράτα γερά;)

Annie και ο αδερφός μου έχει ψαράκια και είχαν γεννήσει,12 παρακαλώ,ήταν όσο το 1/3 της καρφίτσας και τώρα έχουν μεγαλώσει πολύ.

όσο για το άλλο θέμα μήπως να άλλαζες γυναικολόγο ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη???

Αχ δεν θυμάμαι άλλα,έχω τώρα μισή ωρίτσα κενό,η μικρή με τη μαμά μου έχουν πάει βόλτα στις κούνιες και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω.

Λοιπόν εγώ αποφάσισα από φέτος να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάζει,τουλάχιστον όσο μπορώ θα κρατάω άμυνα και ήδη λειτουργεί.Κι ο άντρας μου μου υποσχέθηκε ότι θα μιλάει αυτός και δεν θα βγάζω εγώ πλέον το φίδι απ'την τρύπα:rolleyes:Κάτι είναι κι αυτό...

Χτες το βράδυ είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου,είχα να τη δω αρκετό καιρό,τα είπαμε περάσαμε ωραία και όταν γύρισα σπίτι η μικρή είχε κοιμηθεί(ΤΕΛΕΙΑ) και ο καλός μου είχε ανάψει κεράκια και με περίμενε...τι γλυκούλης:tongue:

Πάω να βάλω το φαγητό και μάλλον θα τα πούμε από Δευτέρα πάλι,αύριο θα αφιερωθώ στην οικογένεια...

Καλό Σαββατοκύριακο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

ναι σήμερα είναι η ονομαστική μου οπότε από το πρωί αφού ετοίμασα τα μεγάλα για τις δραστηριότητες πήρα τον μικρό και πήγα στην εκκλησία,μετά πέρασα από το ανθοπωλείο και πήρα το δωράκι μου από την μαμά μου,ήρθα σπίτι έστρωσα τα κρεβάτια και άπλωσα τρία πλυντήρια,συμμάζεψα λίγο,ήρθε το Ειρηνάκι και φτιάξαμε σούπερ νύχια.Φαγητό ευτυχώς έφτιαξε το μεγάλο μωρό οπότε σήμερα θα φάμε σουφλεδάκι.Θέλω να βάλω μια σκούπα να αλλάξω πετσέτες για το βράδυ που θα μαζευτούμε για ποτάκι και μετά να ξεκουραστώ έλεγα να κάνω και το σίδερο αλλά δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι.

irene1984 αν είναι να σου στείλω ταπεράκι βρε.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αργότερα θα σας βάλω και την συνταγή για την καρυδόπιτα.

Φιλιά

Καλημέρα κι από μένα

Μικρό διάλειμμα από χιλιάδες δουλειές.

Νάσια μου Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα με υγεία. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται. Υπέροχα γλυκάκια και η καρυδόπιτα από τα αγαπημένα μου.

Χρύσα μου, κι εδώ ο καιρός δεν είναι και τόσο καλός. Περίμενα να είναι καλύτερος σήμερα αλλά έχει συννεφιά και αέρα. Να περάσετε υπέροχα στο κτήμα και μακάρι να καταφέρετε να βγείτε και το βράδυ.

Irene μου να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με την οικογένεια.

Αχ Γιωτάκι μου μακάρι!!!!!!!

Μπιλάκι;;;

Ειρήνη μου η γαστρεντερίτιδα να περάσει και να μην σας ακουμπήσει. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου και τον εκνευρισμό σου κι έχεις δίκιο.

Δεν προλαβαίνω άλλα. Πολλά φιλιά.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

ναι σήμερα είναι η ονομαστική μου οπότε από το πρωί αφού ετοίμασα τα μεγάλα για τις δραστηριότητες πήρα τον μικρό και πήγα στην εκκλησία,μετά πέρασα από το ανθοπωλείο και πήρα το δωράκι μου από την μαμά μου,ήρθα σπίτι έστρωσα τα κρεβάτια και άπλωσα τρία πλυντήρια,συμμάζεψα λίγο,ήρθε το Ειρηνάκι και φτιάξαμε σούπερ νύχια.Φαγητό ευτυχώς έφτιαξε το μεγάλο μωρό οπότε σήμερα θα φάμε σουφλεδάκι.Θέλω να βάλω μια σκούπα να αλλάξω πετσέτες για το βράδυ που θα μαζευτούμε για ποτάκι και μετά να ξεκουραστώ έλεγα να κάνω και το σίδερο αλλά δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι.

irene1984 αν είναι να σου στείλω ταπεράκι βρε.Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αργότερα θα σας βάλω και την συνταγή για την καρυδόπιτα.

Φιλιά

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα!!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου, καλα να περασετε σημερα!!!

:-(:sad:εχω 2 φηλους που ταλεπορουντε απο ψωριαση και καταλαβενω οτι

το ψυχολογηκο ειναι το ποιο δυσκολο κοματι:-(

οσο για παρασιτα απομακρηνετα απο τη ζωη σας :rolleyes:ουστ ουστ :mad:

Δυστυχως, ειναι μερικα ατομα που εχουν τοσο θρασσος και δεν παιρνουν χαμπαρι με τιποτα.

Ασε που ειναι αμεσα συνδεδεμενα με την οικογενεια μου, οπότε...

Αστα, βραστα, υπομονη, αλλά ως ποτε?

Νάσια μου, Χρόνια σου Πολλά κοριτσάκι και ό,τι επιθυμείς να το έχεις!:P

Τέλεια η καρυδόπιτα σου, κάνω κι εγώ συχνά (συνταγή της μαμάς μου με μπόλικο καρύδι ), είναι το αγαπημένο γλυκό του άντρα μου.

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, Χρόνια Πολλά!:P

Ειρήνη μου, περαστικά στον μπαμπά σου, εύχομαι να μην κολλήσει κανείς άλλος.

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα περαστικά στη μαμά μου...

Μετά από πολύ καιρό θα πάμε θέατρο το βράδυ (στο δημοτικό του Πειραιά ) και μετά για ποτάκι :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...