Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ανακάλυψα κάτι που μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ.....

Μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ευχάριστα αλλά περισσότερο δυσάρεστα (δηλ. εγώ τι κάνω εδώ κτλ)

http://www.boredpanda.com/animal-children-photography-elena-shumilova/

εμείς βρε δουλεύουμε γιατί δεν βρήκαμε μία φάρμα έτοιμη να περνάμε την μέρα μας βγάζοντας φωτογραφίες

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο με την μαμά-φωτογράφο, αλλά το να ζεις σε φάρμα ή σε αγρόκτημα με όποιο τρόπο και να το έχεις αποκτήσει, απαιτεί έντονη σωματική εργασία για να έχεις τα οπωροκηπευτικά σου, αυγουλάκια κτλ.... Το ξέρω από τον πατέρα μου που μένει εκτός Αθήνας εδώ και 7 χρόνια.

Τώρα βέβαια να ζεις σε φάρμα όπου υπάρχουν εργάτες για τις παραπάνω εργασίες και εσύ απολαμβάνεις την φύση με τα παιδάκια σου..... είναι άλλο πράγμα.....

τέλεια ηλικία, σε ένα δύο μήνες θα αρχίσει και τα βηματάκια και ίσως τις πρώτες λεξούλες:D

Τα κατάφερα! το έφτιαξα το τικεράκι! Προς το παρόν σηκώνεται όρθιος μόνος του στο πάρκο, φωνάζει όλη την ώρα μπαμπά και Ε! και μόλις βρει εύκαιρο τον οποιονδήποτε θέλει να τον κρατάμε από τα χέρια και να αλωνίζουμε όλο το σπίτι!

L2qIp2.png

Εχω να πω πω η ζωη στη φαρμα ,μονο ετσι δεν ειναι ,αλλα ας ονειρευομαστε τουλάχιστον.Ωραιες οι φωτο πάντως...

Με τις δουλίτσες μου τελειωσα,ξεσκονισα καλά τα υπνοδωμάτια,εκανα τζαμια ,εβαλα καθαρα σεντονια στα κρεβατια και εστρωσα τα παπλώματα που ειχα αερισει το πρωι και σφουγγαρισα.Στο σαλόνι ,ξεσκονισα καλά εκανα τζαμια ,εστρωσα τα ριχταρια που ειχαν στεγνωσει και εστρωσα και τα πατακια που ειχα εξω από το πρωι.

Ολη την ημερα ειχα το σπίτι ανοιχτο και αλλαξε η ατμοσφαιρα.Πήρα τον μικρο ,εστρωσα τραπέζι και φαγαμε και εχω να ξανακαθαρισω την κουζινα και να κανω μπάνιο πριν πάμε καρατε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

σφουγγάρισα και ολοκλήρωσα και τα πουράκια σοκολάτας.Τελικά λίγο μεγάλα μου βγήκανε για πουράκια αλλά δεν πειράζει.Τώρα κρυώνουν οπότε μετά σειρά έχει να κάνει η καρυδόπιτα.

<a  href=egyh.jpg' alt='egyh.jpg'>

Διαφημίσεις

Και ναιιιιιι, έφτασε επιτέλους :D, Παρασκευή και τόσο ηλιόλουστη! Εγώ, πάντως, τον χάρηκα τον ήλιο σήμερα. Μπορεί όχι με το παιδάκι μου και τον άντρα μου, όπως θα ήθελα αλλά τον χάρηκα. Μετά το δεκατιανό, κατά τις 11:30, βγήκαμε έξω για διάλειμμα και κάτσαμε αρκετή ώρα. Το καταχάρηκαν οι εξυπηρετούμενοι, τρομάξαμε να τους ξαναβάλουμε μέσα και για να είμαι ειλικρινής, αν περνούσε από το χέρι μου, θα τους άφηνα ως το μεσημέρι. Χαίρονται τόσο πολύ με τόσο απλά πράγματα!

Κατά τα άλλα, κατάφερα εχθές να κουρευτώ (ανανεώθηκα :P), πήρα επιτέλους το (σωστό) άρωμά μου, περάσαμε για λίγο από τη μαμά μου (που είχα να την δω μπορεί κι από την Πρωτοχρονιά :oops:) και γυρίσαμε σπίτι μας, όπου, μεταξύ άλλων... ταράμ ταράμ: σιδέρωσα! Δεν τελείωσα εννοείται αλλά έμειναν λίγα. Δε χαίρομαι γιατί ήδη τελειώνει ένα πλυντήριο κι έπεται συνέχεια.

Σήμερα θέλω να πάμε με τη μικρή ΣΜ (ο μπαμπάς μας θα γυρίσει αργά) και μετά, αν και θα προτιμούσα να γυρίσουμε και να κάνω κάποιες από τις καθαριότητές μου σήμερα, ίσως πάμε στο πεθερό-σπιτο που θα είναι και η κουνιάδα μου με τον μικρό της (άνευ συζύγου κι αυτή) να παίξουν τα ξαδελφάκια.

Για το σ/κ έχουμε κι εμείς κλείσει θέατρο για την κυριακή και το Σάββατο, που γιορτάζει ο Θ, θα δούμε φίλους και θα βολτάρουμε.

Καλά να περάσουμε όλες! :D

Αφροδίτη, να χαίρεσαι το κορίτσι σου!

Ρενάτα, τα καλύτερα αποτελέσματα για τη μαμά!

Κοριτσια μου εγω σημερα εκανα γενικο στο δωματιο του μικρου.Και μαντεψτε....καθως εφτιαχνα το κατω-κατω ραφι με τα παιχνιδια,τι βρηκα????ΥΓΡΑΣΙΑ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση.....Αλλαξα τα επιπλα,πηγα την ντουλαπα στην απεναντι πλευρα που δεν εχει σχεση με αυτον τον τοιχο....Και ολο αυτο γινεται εξ αιτιας της διαφορας θεμοκρασιας μεσα και εξω.....τελικα η μονη λυση ειναι να φτιαξουμε εξωτερικη μονωση που θα κοστισει γυρω στη 500αρα....και δεν προβλεπεται να γινεται αμεσα,γιατι προεχουν αλλα:mad:

Βούλα, κάτι ειδικά κουτάκια που έχει το jumbo για χώρους με υγρασία, τα έχεις δει; Ή τη λύση του αφυγραντήρα (έτσι λέγεται, αν δεν κάνω λάθος) την έχετε σκεφτεί; Μέχρι να γίνει η μόνωση που λες.

Γιωτα ,ενα ενα πιασε τα ,ρυθμισε την οσο μπορεις ,πρωτα στο φαγητο και βαλε μετα προγραμμα με την πάνα,μην στρεσαριστει.

Ποια απ' τις δύο, Χρύσα; Η μικρή ή η Γιώτα; :lol:

Μόνο εγώ πιστεύω (εντάξει, όχι πάντα, μερικές φορές) ότι αυτά τα μικρά νανάκια έχουν έρθει με αποστολή να μας ξεκάνουν :tongue:;

\

λες??? δεν ξερω, δεν βαζω κ το χερι μου στην φωτια.θα δειξει 2 φεβρουαριου περιμενω.

λεω για γαστρεντεριτιδα γιατι αρρωστησε η μια ανηψια κ γενικα υπαρχει επιδημια.

Κι εγώ θα στο 'λεγα γιατί είπες και για υπνηλία και για πρήξιμο και για ναυτίες :rolleyes:... Απ' την άλλη, αν περιμένεις 2/2, δεν είναι λίγο νωρίς για τέτοια συμπτώματα; Anyway, Κυριακή κοντή γιορτή κι επίσης ό,τι 'ναι να 'ρθει, θε να 'ρθει ;).

:shock:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Εχω να πω πω η ζωη στη φαρμα ,μονο ετσι δεν ειναι ,αλλα ας ονειρευομαστε τουλάχιστον.Ωραιες οι φωτο πάντως...

Με τις δουλίτσες μου τελειωσα,ξεσκονισα καλά τα υπνοδωμάτια,εκανα τζαμια ,εβαλα καθαρα σεντονια στα κρεβατια και εστρωσα τα παπλώματα που ειχα αερισει το πρωι και σφουγγαρισα.Στο σαλόνι ,ξεσκονισα καλά εκανα τζαμια ,εστρωσα τα ριχταρια που ειχαν στεγνωσει και εστρωσα και τα πατακια που ειχα εξω από το πρωι.

Ολη την ημερα ειχα το σπίτι ανοιχτο και αλλαξε η ατμοσφαιρα.Πήρα τον μικρο ,εστρωσα τραπέζι και φαγαμε και εχω να ξανακαθαρισω την κουζινα και να κανω μπάνιο πριν πάμε καρατε.

Ναι έτσι είναι, κι εγώ για τις φωτογραφίες το μοιράστηκα...

Σινεμά για σήμερα γιοκ.... ακόμη είμαι στην δουλειά και η τελευταία παράσταση είναι στις 18.10 μ.μ. Αύριο μάλλον ή την Κυριακή, θα δω...

Κανόνισα όμως στα κρυφά, συγκέντρωση έκπληξη με τις κολλητές της από το σχολείο! Δεν θα το περιμένει!

σφουγγάρισα και ολοκλήρωσα και τα πουράκια σοκολάτας.Τελικά λίγο μεγάλα μου βγήκανε για πουράκια αλλά δεν πειράζει.Τώρα κρυώνουν οπότε μετά σειρά έχει να κάνει η καρυδόπιτα.

<a  href=egyh.jpg' alt='egyh.jpg'>

Τι βλέπουν τα ματάκια μου και δεν πιστεύει η κοιλίτσα μου?? Γεια στα χέρια σου!

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που σας άρεσαν μακάρι να είσασταν και κοντά να τα δοκιμάζατε.Η συνταγή είναι αρκετά εύκολη απλά είναι λίγο χρονοβόρα μέχρι να σφίξει το μείγμα.Και βουαλά η συνταγή εγώ έκανα την μισή δόση και μου βγήκαν 25 κομμάτια:

ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ:

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο (400ml)

3 φλιτζ. τσαγ. καρύδια

2 βανίλιες σε σκόνη

20 μπισκότα τύπου μιράντα ή πτι μπερ

3 κ.γλ. κακάο σε σκόνη

2 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη άχνη

1 σφηνάκι μπράντι ή όποιο λικέρ σου αρέσει

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα μπίτερ

100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λευκή

Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.

Θρυμματίστε τα καρύδια στο μούλτι.

Αδειάστε το μείγμα σ'ένα μπολ

Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες, τη ζάχαρη, το κακάο και το μπράντι.

Ανακατέψτε τα υλικά με κουτάλι. Θα πρέπει το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να έχει καφέ χρώμα.

Στρώστε διάφανη μεμβράνη και απλώστε ένα μέρος του μείγματος σε μια λεπτή γραμμή. Ξεκινήστε να τυλίγετε σε ρολό με τη βοήθεια της μεμβράνης. Γυρίστε τις άκρες για να σφραγίσετε καλά.

Βάλτε στο ψυγείο για να σφίξει.

Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και μεταφέρετε σε μπολ αφού έχει λιώσει.

Βγάλτε το ρολό απ το ψυγείο και μ ενα μαχαίρι κόψτε σε μικρά ρολάκια. Μ΄ένα πιρούνι ξεκινήστε να βουτάτε στη χλιαρή σοκολάτα. Γυρίστε να πάει παντού η σοκολάτα.

Ακουμπήστε τα πουράκια σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Βουτήξτε ένα πιρούνι στη λευκή σοκολάτα, αφού την έχετε λιώσει, και περάστε το πάνω απ τα πουράκια σχηματίζοντας γραμμούλες. Αφήστε να στεγνώσουν αρκετά πριν σερβίρετε.

Καλησπερα κοριτσακια μ γλυκα!!!

Πως ειστε? Εγω εχτες τελικα αδιαθετησα κ μου εφυγε ενα βαρος,βεβαια τωρα εχω το αγχος του πολυποδα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! Σημερα εκανα διαφορες δουλειες γιατι το σαβ/ακο δεν θελω να εχω τιποτα! Σημερα ανακαληψα οτι τα ψαρακια μας εχουν γεννησει τεσσερα μικρα ψαρακια! :)

Νασια φαινονται πολυ νοστιμα τα πουρακια,μπορει να τα κανω την κυριακη για τα γενεθλια της μικρης μ!

Γιωτου λες να μην ειναι γαστρεντερητιδα κ να ειναι κατι αλλο?? ;) στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μ παντως αν το θελετε να ειναι μωρακι! :)

Μαμασοφια πολυ ωραιο το κολιε!

Κι εγώ θα στο 'λεγα γιατί είπες και για υπνηλία και για πρήξιμο και για ναυτίες :rolleyes:... Απ' την άλλη, αν περιμένεις 2/2, δεν είναι λίγο νωρίς για τέτοια συμπτώματα; Anyway, Κυριακή κοντή γιορτή κι επίσης ό,τι 'ναι να 'ρθει, θε να 'ρθει ;).

ναι κικη μου, οντως πολυ νωρις, γιαυτο παει σε οτιδηποτε αλλο το μυαλο μου εκτος απο αυτο. υπαρχει μια πολυ μικρη (πολυ μικρη ομως!) πιθανοτητα, you nener know!!!

Καλησπερα κοριτσακια μ γλυκα!!!

Πως ειστε? Εγω εχτες τελικα αδιαθετησα κ μου εφυγε ενα βαρος,βεβαια τωρα εχω το αγχος του πολυποδα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! Σημερα εκανα διαφορες δουλειες γιατι το σαβ/ακο δεν θελω να εχω τιποτα! Σημερα ανακαληψα οτι τα ψαρακια μας εχουν γεννησει τεσσερα μικρα ψαρακια! :)

Νασια φαινονται πολυ νοστιμα τα πουρακια,μπορει να τα κανω την κυριακη για τα γενεθλια της μικρης μ!

Γιωτου λες να μην ειναι γαστρεντερητιδα κ να ειναι κατι αλλο?? ;) στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μ παντως αν το θελετε να ειναι μωρακι! :)

Μαμασοφια πολυ ωραιο το κολιε!

ααααααααααν ειναι (χλωμο) καλοδεχουμενο ειναι!!!

Καλησπέρα κι απο μενα κοριτσια,

χρονια πολλα σε όσες και οσους γιορταζουν, σας διαβασα αλλα απο τα νευρα μου δεν θυμαμαι τιποτα!

Νιωθω πολυ θυμωμενη με ορισμενους που δεν καταλαβαινουν και δεν εχουν σταλα αξιοπρεπειας και ζουν συνεχεια σε βαρος αλλων,κοινως παρασιτα.

Τα βαζω ομως και με τον εαυτο μου, γιατι δεν εχω μαθει να λεω οχι και κανω σε ολους τα χατηρια,εχω γινει το παιδι για ολες τις δουλειες, και δεν ξερω και που να ξεσπασω.

Γενικα, ειμαι πολυ στις μαυρες μου τις τελευταιες μερες και υα γεγονοτα δεν με βοηθουν να ηρεμησω.Δεν θελω να φορτιζω και τον αντρα μου, γιατι εχει φουντωσει παλι και το αγχος πυροδοτει την ψωριαση με αποτελεσμα να κανω και τον καραγκιοζη σε ολους πλεον.

Πηγαμε και στο νοσοκομειο και του αυξησε τη διση των χαπιων, και αλλες αλοιφες, ζελε, και τι δεν παιρνει.

Μονο για ενα μηνα δωσαμε 180 ευρω σε φαρμακα, η συμμετοχη.

Εκεινος παει να σκασει για τα λεφτα που δινουμε γιατρους και φαρμακα,αλλα ειλικρινα εμενα δεν με νοιαζει , θελω μονο να γινει καλα.

Δεν μπορω να ηρεμησω και δεν μου φταινε και σε τιποτα τα παιδακια μου να με βλεπουν ετσι νευρικη και να παραμιλαω απο τα νευρα μου.

Τωρα κοιμηθηκαν, ο αντρας μου δουλευει νυχτα και εγω καθισα να σας τα πω λιγο να ξαλαφρωσω...

Εχω και μια νυστα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...