Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευτυχως οχι απο τα καινουρια... Το λυπηθηκα το καημενο, μιση ωρα στον τροχο την ειχε , της εκανε ενεση ευτυχως γιατι θα ειχαμε δραματα :rolleyes:

Εμενα στην ηλικια της τα καινουρια φυτρωναν και μετα απο λιγο χαλουσαν, μεγαλη πικρα! Ειχα κανει ενα σωρο σφραγισματα, αλλα απο τοτε δεν με ξαναενοχλησαν ευτυχως!

σας είπε τίποτα για φθορίωση? η οδοντίατρός μας λέει κάνει σε παιδάκια αλλά πάνω από 6χρονών για να είναι σίγουρη ότι θα συνεργαστούν και θα το φτύσουν μετά το υγρό

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας είπε τίποτα για φθορίωση? η οδοντίατρός μας λέει κάνει σε παιδάκια αλλά πάνω από 6χρονών για να είναι σίγουρη ότι θα συνεργαστούν και θα το φτύσουν μετά το υγρό

Ναι μας ειπε να κανει (η δικη μου ειναι 7,5), να τελειωσει τωρα με αυτα και θα της κλεισω αργοτερα ενα ραντεβου να παμε...

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Κι εγώ εδώ στο γραφείο απολαμβάνω την όμορφη μέρα:cool:

Σήμερα η ανηψούλα μου η μεγάλη (7.5) χρονών έκανε επέμβαση για κρεατάκια.. ευτυχώς πήγαν όλα τέλεια και συνήλθε αμέσως.. Η ψυχούλα μου μου έλεγε συνέχεια "Μη φύγεις.. κάτσε λίγο ακόμη, θέλω να σε δω" και μου έκανε μια τεράστια αγκαλιά!

Ο μικρός μου ευτυχώς κοιμάται καλύτερα τα βράδια.. ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάται.. νομίζω ότι έχουμε ακόμη μέλλον στο να σταματήσουμε να τρώμε και να ξυπνάμε το βράδυ αφού θηλάζουμε..

Σαββατοκύριακο δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω.. το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω επιτέλους να καταφέρω να πάω το μωρό βόλτα στο Θησείο με το καρότσι:tongue:

L2qIp2.png

Σήμερα η ανηψούλα μου η μεγάλη (7.5) χρονών έκανε επέμβαση για κρεατάκια.. ευτυχώς πήγαν όλα τέλεια και συνήλθε αμέσως.. Η ψυχούλα μου μου έλεγε συνέχεια "Μη φύγεις.. κάτσε λίγο ακόμη, θέλω να σε δω" και μου έκανε μια τεράστια αγκαλιά!

Ο μικρός μου ευτυχώς κοιμάται καλύτερα τα βράδια.. ξυπνάει, τρώει και ξανακοιμάται.. νομίζω ότι έχουμε ακόμη μέλλον στο να σταματήσουμε να τρώμε και να ξυπνάμε το βράδυ αφού θηλάζουμε..

Σαββατοκύριακο δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω.. το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω επιτέλους να καταφέρω να πάω το μωρό βόλτα στο Θησείο με το καρότσι:tongue:

Σιδερένια η μικρή!

Δομνίνα πόσο μηνών είναι το μωράκι σου? με τις εβδομάδες μπερδεύομαι.

Διαφημίσεις

Να υποθέσω πως πρόκειται για τον δικό σας οδοντίατρο; Τα παιδιά καλό είναι να πηγαίνουν σε παιδοδοντίατρο που έχει κάνει επιπλέον 3 ολόκληρα χρόνια εξειδίκευση ώστε να μπορεί να παρακολουθεί παιδάκια από ενός έτους.

Η κόρη μου πήγε πρώτη φορά τον Οκτώβρη και θα ξαναπάμε Απρίλιο. Κάθε 6 μήνες φθορίωση. Μια χαρά κάθισε (4,5 ετών) αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η οδοντίατρος. Δηλαδή σίγουρα ένας οδοντίατρος ενηλίκων ΔΕΝ θα την κατάφερνε.

Πάντως και ο δικός μου γιατρός μόλις τον ρώτησα αν είναι υπερβολή η φθορίωση κάθε 6 μήνες για ένα 4 χρόνο μου απάντησε πως όχι απλά δεν είναι υπερβολή αλλά θα της κάνει πολύ καλό.

Για τον ύπνο τώρα, η κόρη μου πάντα κοιμόταν με το ζόρι το μεσημέρι. Έτσι ήμουν κι εγώ. Γι αυτό της έκοψα τον μεσημεριανό ύπνο από 2 χρονών. Ξυπνάει 9 παρά και κοιμάται το αργότερο 10 το βράδυ. Και είναι μια χαρά. Φαίνεται στο παιδί αν είναι κουρασμένο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να υποθέσω πως πρόκειται για τον δικό σας οδοντίατρο; Τα παιδιά καλό είναι να πηγαίνουν σε παιδοδοντίατρο που έχει κάνει επιπλέον 3 ολόκληρα χρόνια εξειδίκευση ώστε να μπορεί να παρακολουθεί παιδάκια από ενός έτους.

Η κόρη μου πήγε πρώτη φορά τον Οκτώβρη και θα ξαναπάμε Απρίλιο. Κάθε 6 μήνες φθορίωση. Μια χαρά κάθισε (4,5 ετών) αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η οδοντίατρος. Δηλαδή σίγουρα ένας οδοντίατρος ενηλίκων ΔΕΝ θα την κατάφερνε.

Πάντως και ο δικός μου γιατρός μόλις τον ρώτησα αν είναι υπερβολή η φθορίωση κάθε 6 μήνες για ένα 4 χρόνο μου απάντησε πως όχι απλά δεν είναι υπερβολή αλλά θα της κάνει πολύ καλό.

Για τον ύπνο τώρα, η κόρη μου πάντα κοιμόταν με το ζόρι το μεσημέρι. Έτσι ήμουν κι εγώ. Γι αυτό της έκοψα τον μεσημεριανό ύπνο από 2 χρονών. Ξυπνάει 9 παρά και κοιμάται το αργότερο 10 το βράδυ. Και είναι μια χαρά. Φαίνεται στο παιδί αν είναι κουρασμένο.

ξέρω καλέ για τους παιδοδοντίατρους και ξέρω ήδη που θα τους πηγαίνουμε, απλά την ερώτηση έκανα στην δικιά μου γιατί νόμιζα ξεκινάμε φθορίωση από τα 3, και να σου πω φοβήθηκα αρκετά, είναι και που ο δικός μου ακόμα δεν φτύνει όταν πλένει τα δόντια, τέλος πάντων έχουμε καιρό ακόμα για αυτά.

για τον ύπνο και ο δικός μου έκοψε τον μεσημεριανό λίγο πριν τα 2, λίγο πριν τα τρία που ξεκίνησε το πλήρες ωράριο στον παιδικό (8-4) από την πρώτη μέρα ξεκίνησε να κοιμάται, κοιμούνται 2-4.

Στο σπίτι φυσικά σαβατοκύριακα και αργίες δεν κοιμάται ποτέ.

Ανακάλυψα κάτι που μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το μοιραστώ.....

Μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ευχάριστα αλλά περισσότερο δυσάρεστα (δηλ. εγώ τι κάνω εδώ κτλ)

http://www.boredpanda.com/animal-children-photography-elena-shumilova/

Καλησπέρα κορίτσια,

τρεχάτη μέρα η σημερινή σε αντίθεση με την χθεσινή που βαρέθηκα και εκτός του κεντήματος δεν έκανα τίποτα άλλο.Σήμερα άλλαξα σεντόνια και μαξιλαροθήκες,έστρωσα κρεβάτια,έφτιαξα πρωινά,πήγα τα μικρά στο σχολείο,γυρίσα,έπλυνα τα νυκτερινά πιάτα,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ένα ακόμα,ξεσκόνισα όλο το σπίτι,σκούπισα τα μπαλκόνια,έβαλα ηλεκτρική,έκανα τα μπάνια,άλλαξα πετσετες,άπλωσα το δεύτερο πλυντήριο,σιδέρωσα τα προχθεσινά,σιδέρωσα τα σημέρινα,τακτοποίησα τα σιδερωμένα,έκανα το τζάμι του καθιστικού και της κουζίνας,έβαλα φακές,γύρισαν τα παιδιά και το μεγάλο μωρό,φάγαμε,έβαλα πλυντήριο πιάτων,έβαλα να πλυθεί το μαξιλάρι μου μιας και το αντικατέστησα με καινούργιο,άπλωσα ένα πατάκι που είχα πλύνει πριν το μεσημέρι.Τώρα ξεκουράζομαι και σε λίγο θα πάω το μικρό στα αγγλικά και θα γυρίσω να αποτελειώσω τα πουράκια σοκολάτας που φτιάχνω και να φτιάξω την καρυδόπιτα για αύριο.Μετά θα κάνω μπανάκι,φρύδια γιατί έχουν γίνει δάσος,θα τυλίξω τα μαλλιά στα ρόλει και αφού κάνουν και οι υπόλοιποι μπάνιο θα βάλω ένα βραδυνό πλυντήριο και μετά νανάκια.

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν,Αφροδιτάκι να ζήσει το παιδάκι σου να το χαίρεσαι και να το δείς όπως επιθυμεί.

Διαφημίσεις

Δομνίνα πόσο μηνών είναι το μωράκι σου? με τις εβδομάδες μπερδεύομαι.

Χριστινάκι είναι 10 μηνών και 1 μέρας! Δεν ξέρω γιατί αλλά το τικεράκι μου πάει λίγο μπροστά.. Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να το διορθώσω!:rolleyes:

L2qIp2.png

Αφροδιτακι να χαιρεσαι την κορουλα σου.Ωραιες οι εικονες αλλα εγω δεν τις ζηλευω δεν θα μπορουσα να ζησω σε τοσο κρυο μπρρρ

Γιωτα το καθε παιδι εχει τις προτιμησεις του για τις δικες μου το πιο δελεαστικο ειναι το παστιτσιο.Και μενα η μικρη μου ειναι δυσκολη στο φαγητο κ την ταιζω ακομη.

Για τα δοντια υπαρχει κατι που δεν θυμαμαι πως το λενε που το κανεις για προστασια ειναι σαν σφραγισμα εγω το εκανα στην μεγαλη στα μονιμα δοντια γιατι εχει θεμα. με τα δοντια της

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Αφροδιτακι να χαιρεσαι την κορουλα σου.Ωραιες οι εικονες αλλα εγω δεν τις ζηλευω δεν θα μπορουσα να ζησω σε τοσο κρυο μπρρρ /QUOTE]

Βρε παιδί μου κι εσύ, φαντάσου μια φάρμα κάπου στην Ελλάδα σε μια περιοχή χωρίς ιδιαίτερο ψύχος τον χειμώνα....

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Καλησπέρα κορίτσια,

τρεχάτη μέρα η σημερινή σε αντίθεση με την χθεσινή που βαρέθηκα και εκτός του κεντήματος δεν έκανα τίποτα άλλο.Σήμερα άλλαξα σεντόνια και μαξιλαροθήκες,έστρωσα κρεβάτια,έφτιαξα πρωινά,πήγα τα μικρά στο σχολείο,γυρίσα,έπλυνα τα νυκτερινά πιάτα,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ένα ακόμα,ξεσκόνισα όλο το σπίτι,σκούπισα τα μπαλκόνια,έβαλα ηλεκτρική,έκανα τα μπάνια,άλλαξα πετσετες,άπλωσα το δεύτερο πλυντήριο,σιδέρωσα τα προχθεσινά,σιδέρωσα τα σημέρινα,τακτοποίησα τα σιδερωμένα,έκανα το τζάμι του καθιστικού και της κουζίνας,έβαλα φακές,γύρισαν τα παιδιά και το μεγάλο μωρό,φάγαμε,έβαλα πλυντήριο πιάτων,έβαλα να πλυθεί το μαξιλάρι μου μιας και το αντικατέστησα με καινούργιο,άπλωσα ένα πατάκι που είχα πλύνει πριν το μεσημέρι.Τώρα ξεκουράζομαι και σε λίγο θα πάω το μικρό στα αγγλικά και θα γυρίσω να αποτελειώσω τα πουράκια σοκολάτας που φτιάχνω και να φτιάξω την καρυδόπιτα για αύριο.Μετά θα κάνω μπανάκι,φρύδια γιατί έχουν γίνει δάσος,θα τυλίξω τα μαλλιά στα ρόλει και αφού κάνουν και οι υπόλοιποι μπάνιο θα βάλω ένα βραδυνό πλυντήριο και μετά νανάκια.

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν,Αφροδιτάκι να ζήσει το παιδάκι σου να το χαίρεσαι και να το δείς όπως επιθυμεί.

Πρόσεξε μην σου ανεβάσει η 4U καμιά φωτογραφία με φρύδια!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Χριστινάκι είναι 10 μηνών και 1 μέρας! Δεν ξέρω γιατί αλλά το τικεράκι μου πάει λίγο μπροστά.. Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να το διορθώσω!:rolleyes:

τέλεια ηλικία, σε ένα δύο μήνες θα αρχίσει και τα βηματάκια και ίσως τις πρώτες λεξούλες:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...