Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μάλιστα...αρα θα κοιμάται νωρις το βράδυ υποθέτω...

τα δικά μου κοιμούνται ενα δυωράκι το μεσημέρι, το οποίο ομολογώ με βολεύει τρελα καθοτι εχω ενα δυωράκι για μένα, αλλά φυσικά κοιμούνται αργά το βράδυ...

και εγώ τις κοιμίζω το μεσημέρι ειδικά τα σκ και τις καθημερινές όποτε προλαβαίνουμε.....κοιμούνται αργά το βράδυ κατά τις 11....! Είναι στο παιδάκι....εγώ βλέπω τις δικές μου ότι κουτουλάνε κατά τις 4 και χασμουριούνται....αλλά αναγκαστικά με τα διαβάσματα χάνουμε τον ύπνο και όσο μεγαλώνουμε θα το χάνουμε περισσότερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράβ περαστικά στην κόρη....Γιωτούλι επίσης περαστικά!

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι την κόρη σου!!!

Βγήκα για δουλίτσες....τι ωραίο ήλιο που έχει....μακάρι να έκανε αυτόν τον καιρό απο εδώ και πέρα....πάντως δεν μπορείτε να πείτε όσο μας τάραξε στα κρύα ο Δεκέμβρης μας το πάει καλά ο Ιανουάριος!

Έχω απλωμένα να λιάζονται και έχω να δηλώσω ότι για αλλη μια φορά γύρισα με άδειο πορτοφόλι!! όχι πως είχα πολλά μέσα αλλά πήγα λαική και άδειασε!

αχ βαχ.....

τι να πεις μωρέ και εσύ , τι βάρβαρες ώρες είναι αυτές που δουλεύεις.

και εγώ παλιά στην δουλειά(στην ίδια που είμαι τώρα) δεν υπολογίζανε τίποτα, δεν υπήρχε ωράριο, όμως με το που γέννησα τον μεγάλο άρχισα να το σέβομαι μόνη μου το ωράριό μου, με βόλεψε που λόγω κρίσης έφαγα μια ωραιότατη μείωση 20% μου κόψανε και παροχές(αμάξι) οπότε δεν τους έπερνε να πούνε και τίποτα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Και συνεχιζω...Εβαλα μια καλή καλή σκουπα,σηκωσα και οσο μπορεσα τις μοκετες και καθαρισα από κατω,επλυνα καλά και τα δυο μπάνια,εβγαλα τις πετσετες και εβαλα καθαρες,απλωσα και το δευτερο ριχταρι και εβαλα αλλο ενα πλυντηριο με λευκα.

Το μενου σημερα ειχε φακες αλλα δεν μου πάει με αυτο τον καιρο.Ετσι θα βαλω μια γρηγορη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα.

Ο δικος μου εχει σταματησει να κομαται το μεσημερι από 4αρων.Το βραδυ ομως στις 9 παρα ειναι στο κρεβατιο του και κοιμαται ξερος.

Γιωτα ,ενα ενα πιασε τα ,ρυθμισε την οσο μπορεις ,πρωτα στο φαγητο και βαλε μετα προγραμμα με την πάνα,μην στρεσαριστει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα!

Εχετε δικιο για την λιακαδα, μεσα στο γραφειο που ειμαστε χαμενη παει :rolleyes:.. Αν και ακουσα οτι το ΣΚ θα εχει τελειο καιρο, οποτε θα τον εκμεταλλευτουμε! :P

Θελω κι εγω να παω για ψωνια δικα μου και κυριως των παιδιων και θα εκμεταλλευτω μαλλον την ευκαιρια που ειναι ανοιχτα και την Κυριακη..

Εμεις αυτες τις μερες επισκεπτομαστε την οδοντιατρο γιατι η μικρη εχει να κανει 3 σφραγισματα :(:(.. Βεβαια κι εγω στην ηλικια της τα ιδια ειχα, αλλα ελπιζω να σταματησουμε εδω!

Απο δουλειες μονο μαγειρεμα προλαβαινα τις καθημερινες (εκανα και διπλα φαγητα να παμε και του πεθερου μου)... Το προηγουμενο ΣΚ εφτιαξα και προφιτερολ, βγηκε πολυ καλο (πρωτη φορα το εκανα!).. Λιγο μπελαλιδικο αλλα αξιζε!

Γιωτα και τα δικα μου τα παιδια ειναι με τις εποχες τους.. Η μεγαλη ηταν παντα κακοφαγη, τα τελευταια 2 χρονια καπως εχει διορθωθει η κατασταση, αφου να φανταστεις μεχρι περισυ την ταιζαμε :oops::oops: Ο μικρος αντιθετα ηταν πολυ φαγανος μωρο αλλα σιγα σιγα το ελαττωσε, παντως θελει να τρωει μονος του, οποτε ειναι λιγο πιο ξεκουραστη η κατασταση... Βεβαια δεν τρωνε ολα τα φαγητα, αλλα μου ειναι αδυνατον να κανω το κεφι του καθενος και πρωτου και καλυτερου του αντρα μου που ειναι ο πιο μιζερος ολων μας !! Συνηθως προσπαθω να συμβιβαζομαι με μια μεση λυση που να τρωνε οι περισσοτεροι, αλλα το μεσημερι τα παιδια τρωνε στη μαμα μου που τους μαγειρευει τα παντα, οποτε δοκιμαζουν απ' ολα!

Οσο για την πανα, η κορη 1,5 ετους την εκοψε, ο μικρος μας εχει καθυστερησει λιγακι, αλλα τωρα που ειναι ακομα χειμωνας δεν μπορω να κανω και πολλα, οταν ξεστρωσουμε μπαινει στην τελικη ευθεια, το καλοκαιρι θα τα κοψουμε (ευελπιστω!)..

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

έβγαλα και το μενού της εβδομάδας

Κυ ψάρια

Δε φασολάδα

Τρ ρολάκια κοτόπουλο+κουσκουσάκι

Τε μακαρόνια,σάλτσα

Πε μπιφτέκια ή σουτζουκάκια

Πα αρακάς,πατάτες,καρότα

όπως βλέπετε σήμερα έχω πολύ όρεξη για δουλειά,

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

έβγαλα και το μενού της εβδομάδας

Κυ ψάρια

Δε φασολάδα

Τρ ρολάκια κοτόπουλο+κουσκουσάκι

Τε μακαρόνια,σάλτσα

Πε μπιφτέκια ή σουτζουκάκια

Πα αρακάς,πατάτες,καρότα

όπως βλέπετε σήμερα έχω πολύ όρεξη για δουλειά,

Πρεπει κι εγω να το κανω για να παω ΣΜ το ΣΚ, γιατι τις καθημερινες δεν προλαβαινω! Αλλη σπαζοκεφαλια :rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Christie από τα καινούργια δόντια ή από τα νεογιλά?

Ευτυχως οχι απο τα καινουρια... Το λυπηθηκα το καημενο, μιση ωρα στον τροχο την ειχε , της εκανε ενεση ευτυχως γιατι θα ειχαμε δραματα :rolleyes:

Εμενα στην ηλικια της τα καινουρια φυτρωναν και μετα απο λιγο χαλουσαν, μεγαλη πικρα! Ειχα κανει ενα σωρο σφραγισματα, αλλα απο τοτε δεν με ξαναενοχλησαν ευτυχως!

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!τι κανετε?ειναι τοσο ωραια σημερα..ειμαι στη δουλεια, επιτελους κανω ενα μικρο διαλειμματακι και ανυπομονω να φυγω..

Αφροδιτακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι γερο και να την καμαρωνεις..

Ρενατα ολα να ειναι καλα με την μαμα σου και να τελειωσει η ταλαιπωρια η δικη της αλλα και ολων..

Δημητρα και Μιρτουλα καλα ψωνια..

Γιωτα περαστικα σου..ελπιζω να μην ειναι γαστρεντεριτιδα..βρε μηπως εισαι εγκυος?

Χρυσα και εγω φακες εχω για σημερα και μενα δεν μου παει αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα..θα τις φαμε..και μενα η μεγαλη τον εκοψε απο περισυ τον μεσημεριανο υπνο..κοιμαται βεβαια νωρις το βραδυ και αυτο με βολευει περισσοτερο ομολογω..

Βασω και εγω θα θελα να βγω για ψωνια αλλα κια εγω επισης το προσπερναω τωρα το χαρωπα δεν θα το ελεγα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα!!!

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

Ωραία μέρα όντως σήμερα κορίτσια!Θα βγω και εγώ σε λίγο να πάρω το μικρό μου απο το σχολείο και το απογευματάκι έχω κανονίσει με μία καλή μου φίλη βολτίτσα για ψώνια και καφεδάκι.

Χτες είχα οδοντίατρο και έκανα εξαγωγή σε φρονιμήτη..Καταλαβαίνετε πως ήμουν.είχα φριχτό πονοκέφαλο και ζαλάδα όλη μέρα:(

Σας έχω διαβάσει και έχω πολλά να πω αλλα δεν ξέρω αν θα τα θυμηθώ όλα...

Ειρηνάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά με το θέμα του μπαμπά.Απλά θέλει ηρεμία και υπομονή.Σου στέλνω και πμ.

Ρενατούλα μου γλυκιά εύχομαι να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την μανούλα σου.

4U πολύ ωραία η ανάρτηση σχετικά με τον Τριβιζά.Θα προσπαθήσω να τον πάω και εγώ το άλλο ΣΚ που έχει τα λατρεμένα μας ντορεμύθια.

Γιώτα όσον αφορά το φαγητό της μικρής,φάση θα περνάει η μικρούλα σου.Θα ξαναβρείτε τις ισσοροπίες σίγουρα!Και ναι πατάτες τηγανιτές το παιδί μου δεν τρώει...Σε σπάνιες περιπτώσεις θα φάει 2-3.Τρώμε όμως τα πάντα γενικότερα.Για την πάνα μην την πιέζεις αλλα αν την δεις οτι θέλει να μην το σκεφτείς καθόλου να της την βγάλεις.Συμφωνώ με την Κική στο οτι αν είσαι εσύ αποφασισμένη θα συνεργαστεί και το παιδί πιο εύκολα. Εγώ την βραδυνή άργησα να του την βγάλω σε σχέση με την πρωίνή.Την πρωινή την βγάλαμε 2,5 χρονών και την βραδυνή 3 ετών και 3 μηνών.Του το είχα συζητήσει πολλές φορές,του έλεγα διάφορα παραδείγματα και την βγάλαμε!Απλά εγώ για μια εβδομάδα δεν κοιμόμουν...τον ξυπνούσα και του το υπενθύμιζα.Το έπρηξα το παιδάκι αλλα έπιασε τόπο.Και ευτυχώς μέχρι τώρα έχουμε πολύ λίγα ατυχήματα.

Βάσια και εγώ στα μαθηματικά σκράπας:rolleyes: αλλα βρήκες νομίζω το καλύτερο κόλπο.Και εγώ στο μικρό έτσι του έμαθα τα ποιήματα για τις γιορτούλες του.Το έχω παρατηρήσει κορίτσια αν του πω έλα να μάθουμε αυτό δεν στρώνεται με τίποτα.Αν τα λέω στο άσχετο τότε του μένουν.Εντάξει είναι και πιο μικρούλης....

Ravt καθώς παίζει να είμαι το πιο ζουμπουρλούδικο κοριτσάκι στο θέμα μας:rolleyes:και προσπαθώ, όχι φανατικά ακόμα, να το αλλάξω συμφωνώ με τα κορίτσια οτι το περπάτημα είναι μαι καλή λύση αρχικά.Αλλά αφού θες παράλληλα να γνωρίσεις και κόσμο κοίταξε όπως σου είπε και η Ειρήνη στο δήμο σας μήπως έχουν κάποιο πρόγραμμα.Συνήθως είναι και με χαμηλό οικονομικό κόστος.Εμένα πάντως το περπάτημα με βοηθάει αρκετά αν και το τελευταίο διάστημα έχω κλειστεί μέσα:(

Κορίτσια ας φτιάξουμε τα κέφια μας!Είναι σημαντικό να νοιώθουμε καλά!

Λίγα έγραψα ε;;;Θα ξαναεπανέλθω!

Καλημερα!!!τι κανετε?ειναι τοσο ωραια σημερα..ειμαι στη δουλεια, επιτελους κανω ενα μικρο διαλειμματακι και ανυπομονω να φυγω..

Αφροδιτακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου να ειναι γερο και να την καμαρωνεις..

Ρενατα ολα να ειναι καλα με την μαμα σου και να τελειωσει η ταλαιπωρια η δικη της αλλα και ολων..

Δημητρα και Μιρτουλα καλα ψωνια..

Γιωτα περαστικα σου..ελπιζω να μην ειναι γαστρεντεριτιδα..βρε μηπως εισαι εγκυος?

Χρυσα και εγω φακες εχω για σημερα και μενα δεν μου παει αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα..θα τις φαμε..και μενα η μεγαλη τον εκοψε απο περισυ τον μεσημεριανο υπνο..κοιμαται βεβαια νωρις το βραδυ και αυτο με βολευει περισσοτερο ομολογω..

Βασω και εγω θα θελα να βγω για ψωνια αλλα κια εγω επισης το προσπερναω τωρα το χαρωπα δεν θα το ελεγα..

\

λες??? δεν ξερω, δεν βαζω κ το χερι μου στην φωτια.θα δειξει 2 φεβρουαριου περιμενω.

λεω για γαστρεντεριτιδα γιατι αρρωστησε η μια ανηψια κ γενικα υπαρχει επιδημια.

Κορίτσια χθες εκτός από τα καθημερινά μας τακτοποίησα για πολλοστή φορά και τα 2 συρτάρια από το επιπλάκι που έχουμε στην είσοδο. Παιδιά ο άντρας μου δεν παίζεται, δεν το έχει καθόλου να επιστρέψει κάτι στην αρχική του θέση, παίρνει πχ ένα usb να κάνει μια δουλειά ανοίγει το συρτάρι το πετάει μέσα, παίρνει τον λογαριασμό της δεη για μια δουλειά τον αφήνει στον μπουφέ, του λέω να συμαζέψει τα πεταμένα του ανοίγει συρτάρια και τα βάζει μέσα. Τώρα θα μου πείτε γιατί τα λέω σε εσάς, γιατί χθες έλειπε και δεν τον είχα δίπλα να τα ακούσει.

Σε καλό δρόμο βρίσκεστε...:rolleyes: Ο δικός μου ανοίγει το χαρτάκι της τσίχλας, παίρνει την τσίχλα και αφήνει το χαρτάκι όπου να ναι.. σαν τον κοντορεβυθούλη ένα πράγμα που άφηνε ψιχουλάκια στο δρόμο για να μη χάσει το δρόμο του:shock:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...