Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πω πω κορίτσια φρίκαρα! Ξεκόλλησε ένα κομμάτι μεγαλούτσικο από τον τοίχο, σοβάς, πώς το λένε, δεν το είδα, το πήρε η μικρή και το έφαγε! Δεν πρόλαβα να της το βγάλω από το στόμα. Φρίκαρα μιλάμε, ειδικά στην αρχή είδα κάτι κίτρινο μέσα στο στόμα της και ψιλά ψιλά κομματάκια άσπρα γύρω και δεν ήξερα και τι ήταν, Ο άντρας μου ανακάλυψε ότι ήταν σοβας γιατί είδε το κομμάτι που έλειπε από τον τοίχο. Πήρα τηλ το γιατρό και είπε ότι δεν πειράζει. Πω πω, υποτίθεται έχω διαμορφώμένο το χώρο έτσι που δεν υπάρχει κάτι μικρό να το χώσει στο στόμα της. Κοίτα τώρα τι προέκυψε από το πουθενά! Ακόμα είμαι αγχωμενη μην την πειράξει κάτι.

Μαρία μην αγχώνεσαι, δεν παθαίνει τίποτα!!! Η ξαδέρφη μου όταν είμασταν μικρές έτρωγε τα φλουδάκια από ασβέστη από τον τοίχο της γιαγιάς:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα σε όλες!Τί κάνετε?

Εμείς πάλι τα ίδια,ο μικρός από το βράδυ έχει πυρετό και τον πονάει και το αυτό του,οπότε σε καμιά ωρα θα τον πάω στο γιατρο.:(

Εχθές τελείωσα με το τρίτο υπνοδωμάτιο,επλυνα κουρτίνες και έκανα ένα καλό ξεσκόνισμα,σκούπισμα,σφουγγάρισμα και ξεκίνησα με την καθαριότητα του σαλονιού.Προς το παρόν έχω πλύνει τους μισούς τοίχους(μόνο τα χαμηλά) και ελπίζω μετά το μεσημέρι να συνεχίσω.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια...ειρηνη ελπιζω να σε προλαβα. σχετικα με τα στρωματα, πως τα καθαριζετε???τα βγαζετε εξω η τα τιναζετε οπως ειναι στο κρεβατι???καθε ποτε???

Και εγώ με τη σκούπα τα περνάω και δύο φορές το χρόνο τα βγάζω έξω στον ήλιο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα χρύσα περαστικά σας!!! Είναι ο καιρός για τα μικρά μας ένα κι ένα... δεν ξέρεις πως να τα ντύσεις... στο σχολείο βλέπεις παιδάκια-κρεμμυδάκια με πολλές στρώσεις(φανέλα-κοντομάνικο-κολεγίου-ζακέτα) και παιδάκια κοντομάνικα :P

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου και για την ψήφο σας και για τα γλυκά σας λόγια!

σας βάζω μερικές ιδέες για τις τσάντες μας, πάντα έχουμε θέμα που να τις αποθηκεύσουμε...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/03/blog-post_30.html

Και έγώ σε ψήφισα,καλή επιτυχία!

Ομορφες εικόνες και καλές ιδέες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου... :P

Σε λιγάκι φεύγω και πάλι για δουλειά αλλά είπα να σας πω ένα καλημέρα!

Πέρασε η χθεσινή μέρα, που ήταν τρεχάτη, με καλή οργάνωση και θετική σκέψη.

Το βραδάκι μαγείρεψα και φακές οπότε σήμερα θα είμαι πιο ... "άνετη".

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι της.. παράνοιας αλλά... δεν το βάζω κάτω! Ολα θα γίνουν! :tongue:

Σας γλυκο-φιλώ όλες!

Καλή συνέχεια Ειρήνη:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Χρύσα81.Ετοιμα λοιπόν και τα μπαλκόνια και επειδή σκοτίνιασε και δεν πρόλαβα να τελειώσω με τα φώτα θα συνεχίσω αύριο μετά τις κουρτίνες.Ναί έχεις δίκιο έχω βάλει ένα πρόγραμμα με τις δουλειές που έχω να κάνω γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.Δηλαδή το πρόγραμμα που έχω λέει:ότι θα πρέπει να κάνω καθαρισμα τις εσωτερικές πόρτες(τις κάνω με roli και γίνονται κουκούλι),μετά θα πρέπει να κάνω τα φώτα,τις ντουλάπες και τους τοίχους επίσης με roli.Καθαρίζω τα μπαλκόνια και μία μέρα αφιερώνω στην κουζίνα και στον φούρνο.Τέλος αναλόγως την περίοδο στρώνω ή ξεστρώνω τα χαλιά.Πλένω τις κουρτίνες,τις σιδερώνω και τις κρεμάω(επίσης μια μέρα αφιερώνω),κάνω τα μπάνια και τέλος ένα καλό ξεσκόνισμα,σκούπισμα και σφουγγάρισμα.Συνήθως αφιερώνω το Σάββατο στην γενική οπότε την ξεκινάω περίπου 1 μήνα πριν πχ το Πάσχα και φυσικά κάνω συντήρηση στις δουλειές που έχω ήδη κάνει.Εσείς τί πρόγραμμα έχετε για την γενική?

Εγώ πάλι δεν κάνω όλο το σπίτι μαζί,αλλά δωμάτιο δωμάτιο,πρώτα τα πατζούρια,τα υπνοδωμάτια,μετά σαλόνι και κουζίνα και εσωτερικές πόρτες,για να είναι πιο φρέσκα.Μου παίρνει όμως αρκετές ημέρες.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα και απο εμενα!!

χάθηκα αλλα ο μικρος δεν κάθεται με τίποτα, βγαζει δοντάκι και θέλει ολη τη μέρα , για την ακρίβεια πρωι βράδυ να είναι στο στήθος μου!!!!!

οπότε οπως φανταζεσται σπιτι γινετε ένας χαμος!!!!!!!!

αστα να πανε! να δω ποτε θα μαζευτω παλι :(

Καλημέρα και απο εμενα,

περνάω κάπου-κάπου να γραψω αλλα σας διαβάζω καθημερινα.

Καμια ιδέα για τα βιβλία βρε κορίτσια εχετε;;

Εχω πάρα πολλά βιβλία καθότι βιβλιοφάγος αλλα πλέον εχω εξαντλήσει το θέμα βιβλιοθηκες στο σπιτι (απλά δεν χωράνε άλλες).Για να τα δώσω βέβαια ούτε λόγος...

Προς το παρόν εφαρμόζω τη λύση ντάνες δίπλα στο κρεββάτι μου αλλα σιγά-σιγά εξαντλείται και αυτο.

Καμια εξυπνη ιδέα για τα βιβλιαράκια μου;;

Καλημέρα και απο εμενα,

περνάω κάπου-κάπου να γραψω αλλα σας διαβάζω καθημερινα.

Καμια ιδέα για τα βιβλία βρε κορίτσια εχετε;;

Εχω πάρα πολλά βιβλία καθότι βιβλιοφάγος αλλα πλέον εχω εξαντλήσει το θέμα βιβλιοθηκες στο σπιτι (απλά δεν χωράνε άλλες).Για να τα δώσω βέβαια ούτε λόγος...

Προς το παρόν εφαρμόζω τη λύση ντάνες δίπλα στο κρεββάτι μου αλλα σιγά-σιγά εξαντλείται και αυτο.

Καμια εξυπνη ιδέα για τα βιβλιαράκια μου;;

καλημέρα!

Εγώ τα βιβλία της σχολής τα έβαλα σε τέτοιες θήκες και τα έστειλα στο πατάρι. Αν τα θέλεις πιο εύκολα προσβάσιμα μπορείς να τα βάλεις στο πάνω πάνω μέρος της βιβλιοθήκης, του γραφείου ή ντουλάπας.

60788_2.jpg4611686018432369142.jpg

Διαφημίσεις

Χρύσα, περαστικά στο μικρό σου!

Παιδί μου, μην αγχώνεσαι!

Αν δεν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα, όπως λες, σκέψου πως πλέον τέλος τα προγράμματα και θα κανονίζεις τις δουλειές σου κατά πως λέει το μυαλουδάκι σου.

Θα τα "οργανώνεις" ας πούμε, στο μυαλό σου και από κει σιγά-σιγά θα τις πραγματοποιείς στον χρόνο που σε βολεύει! ;)

Ειρήνη μου, δυστυχώς εγώ (κι απ'ό,τι κατάλαβα και η z-maria!) "χανόμαστε" όταν τα οργανώνουμε στο μυαλό μας και βοηθάει να τα γράφουμε! η μέθοδος που έγραψα το πάει ένα βήμα παραπέρα, ισορροπώντας την παρορμητική και την ορθολογική πλευρά του εγκεφάλου. τα γράφεις ΟΛΑ και κάνεις ό,τι σου κάνει κέφι. μιλάμε πάντα για δουλειές του σπιτιού που γίνονται περιοδικά (δηλαδή όχι μαγειρέματα, πιάτα, κρεβάτια) αλλά και για διάφορες εκκρεμότητες. τα λέει βέβαια πιο καλά ο κύριος στο λινκ που έβαλα νωρίτερα :)

εγώ τη γενική προτιμώ κι εγώ να την κάνω σταδιακά αλλά ανά περιόδους έχω αναλαμπές και φέρνω το σπίτι τούμπα! παιδάκια βέβαια δεν έχω αλλά πρέπει να λείπει ο μπόιφρεντ γιατί με αποπροσανατολίζει! ενώ το σταδιακό το κάνω ανά πάσα στιγμή και τον αφήνω να αράζει στον καναπέ :tongue:

για τα βιβλία που ρώτησε η Νάντια, θα σου πρότεινα να προσθέσεις ράφια ώστε να φτάνουν οι βιβλιοθήκες σου μέχρι το ταβάνι. γενικά, τα χαμηλά έπιπλα (πχ συρταριέρα ή χαμηλή βιβλιοθήκη) αφήνουν αναξιοποίητο μεγάλο μέρος του χώρου που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός. αν είσαι ήδη μέχρι το ταβάνι, υπάρχουν κι άλλες λύσεις! εγώ έβαλα πρόσφατα αρκετά βιβλία στο έπιπλο της τηλεόρασης και κέρδισα πολύ χώρο. έχω δει επίσης που τα κάνουν στοίβα και τα δένουν με ζωνάρι (ή όχι) και λειτουργούν ως βοηθητικό τραπεζάκι. έχω δει και ειδική κατασκευή συρτάρι κάτω από το κρεβάτι, όπου τα τοποθετείς σαν σε μια ξαπλωτή βιβλιοθήκη, και έτσι βλέπεις τους τίτλους. σε καταλαβαίνω στο θέμα των βιβλίων, ευτυχώς έχω πολλά στο πατρικό μου και έχω κρατήσει τα πολύ αγαπημένα από τα παλιότερα βιβλία μου.

Αγαπημένες μου επέστρεψα!!!

Ουφ... τώρα το πρόγραμμα μου είναι άνετο. Και αυριο δουλεύω αλλά για σήμερα είμαστε... οκ! Σπιτάκι, δουλίτσες, μετά φιόγκος και διάβασμα... όλα άνετα! ;)

Έβγαλα τα πλυμμένα πιατικά από το πλυντήριο πιάτων, τα τακτοποίησα, έπλυνα τα πιατικά που είχαν ξεμείνει από χθες το βράδυ και το σπίτι μου είναι απόλυτα μαζεμένο! Τίποτα δεν μ' ενοχλεί στο μάτι... εκτός ίσως από εκείνη την ντάνα με ασιδερωτα αλλά.... :tongue:. Θα ξεκινήσω χαλαρά μερικές δουλίτσες {γιατί καθαρό ΔΕΝ είναι το σπίτι} πίνοντας το καφεδάκι μου!

Επιστρέφω κοντά σας!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια...ειρηνη ελπιζω να σε προλαβα. σχετικα με τα στρωματα, πως τα καθαριζετε???τα βγαζετε εξω η τα τιναζετε οπως ειναι στο κρεβατι???καθε ποτε???

Αστεράκι μου,

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, το σιδερώνω περίπου 2 φορές τον χρόνο πλέον.

Όταν με "πιάνει", το "γυρίζω" και το σιδερώνω. Σε ελαφριά θερμοκρασία και χωρίς να αφήνω το σίδερο ώρα πάνω στο στρώμα. Έτσι, τουλάχιστον ηρεμώ το μυαλό μου, σιδερώνοντας και σκοτώνοντας κάποια ακάρεα και λοιπούς μικρο-οργανισμούς.

Δεν μου χει πάθει ποτέ τίποτα (το προηγούμενο το είχα 10ετία και κάθε 10ετία το αλλάζω), ούτε βαθουλώματα ούτε άλλα "περίεργα" πέρα από την νορμάλ φθορά του.

Μάκια:P

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα σε όλες!Τί κάνετε?

Εμείς πάλι τα ίδια,ο μικρός από το βράδυ έχει πυρετό και τον πονάει και το αυτό του,οπότε σε καμιά ωρα θα τον πάω στο γιατρο.:(

Εχθές τελείωσα με το τρίτο υπνοδωμάτιο,επλυνα κουρτίνες και έκανα ένα καλό ξεσκόνισμα,σκούπισμα,σφουγγάρισμα και ξεκίνησα με την καθαριότητα του σαλονιού.Προς το παρόν έχω πλύνει τους μισούς τοίχους(μόνο τα χαμηλά) και ελπίζω μετά το μεσημέρι να συνεχίσω.:)

Οχι πάλι βρε Χρύσα μου!!! :?:?:?:?

Περαστικά του και δώστου 2 αγκαλίτσες απο μένα...!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα και απο εμενα!!

χάθηκα αλλα ο μικρος δεν κάθεται με τίποτα, βγαζει δοντάκι και θέλει ολη τη μέρα , για την ακρίβεια πρωι βράδυ να είναι στο στήθος μου!!!!!

οπότε οπως φανταζεσται σπιτι γινετε ένας χαμος!!!!!!!!

αστα να πανε! να δω ποτε θα μαζευτω παλι :(

Υπομονή ναυτάκι μου... :? όλες περάσαμε αυτή τη φάση λίγο πολυ! Υπομονή!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...