Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

όχι .... ότι γράφει ξέρω, μόλις το είδα.

Τηλ. τους για κράτηση και ρώτα ;) εμείς μάλλον το επόμενο Σ... αυτό είναι ήδη γεμάτο με δυσάρεστα το πρωί (μνημόσυνο) και ευχάριστα (θέατρο και παιχνίδι σπίτι μας με παιδάκια) το απόγευμα ..... αλλά αυτό ονομάζεται ΖΩΗ ...

Έτσι ακριβώς.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι την κόρη. Την ταινία την είδε ο άντρας μου μαζί με τον γιο φυσικά, μου είπε ότι είναι αρκετά κοριτσίστικη, πριγκίπισες κλπ από την μέση και μετά έχει και δράση.

Yotou και εγώ πιστεύω ότι η κόρη σου θα επανέρθει, πιο σημαντικό είναι να της εμπλουτίσεις την διατροφή. Να σου πω για τα μακαρόνια εγώ δεν θα έδινα συχνά, αρέσουν πολύ στα παιδιά και καταλήγουν να τρώνε μόνο τέτοια, εγώ το φοβάμαι πολύ το θέμα γιατί έτσι έγινε με την μεγάλη ανηψιά που μόλις δεν έτρωγε της έκαναν μακαρόνια (στην φάση που κόψανε τα αλεσμένα) και τελικά κατέληξε να τρώει από τα 1 ως τα 6 μόνο μακαρόνια άσπρα γάλα και γιαούρτι

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια

Πραγματικά, τι όμορφη μέρα σήμερα. Ανυπομονώ να σχολάσω να γυρίσω σπίτι και να φτιάξω κι εγώ το πρόγραμμά μου.

Περαστικά στα αρρωστούλικα και καλές βόλτες και ψώνια σε όλες.

Ρενάτα μου όλα να πάνε καλά με τη μανούλα.

Αφροδιτάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

....εμείς μάλλον το επόμενο Σ... αυτό είναι ήδη γεμάτο με δυσάρεστα το πρωί (μνημόσυνο) και ευχάριστα (θέατρο και παιχνίδι σπίτι μας με παιδάκια) το απόγευμα ..... αλλά αυτό ονομάζεται ΖΩΗ ...

4uδάκι τι όμορφο αυτό που έγραψες και πόσο δίκιο έχεις.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Εδω και εγω και συνεχιζω δουλίτσες!

Ραβ ,περαστικά στη μικρη!

4U,οπως τα λες ,ολα μαζι στη ζωη.Καλά να περασει στη βολτα σου!

Αφροδιτακι,να την χαιρεσαι την κορη!Να ειναι πολύχρονη και πάντα χαρουμενη!

Ειρηνη ,να το χαιρομαστε το παλικαρι και η ευχη σου να πιασει τοπο!

Δημητρα ,καλά να περασετε το σκ!

Μιρτουλα,ελα και πέρασε και αυτη η εβδομάδα !Καλές βόλτες και καλά ψωνια!

Απλωσα το πρωτο πλυντηριο με τα σεντονια μας.Εβαλα δυο πλυντηρια με τα ριχταρια του σαλονιου και απλωσα το πρωτο.Σηκωσα ολα τα πατακια και τα αερισα.Εβγαλα εξω τη μοκετα της κουζινας και την επλυνα και επλυνα καλά και τη βεραντα.Παω να συνεχισω με πλυντηρια και λοιπές καθαριοτητες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

:)

Καλημέρα !!! Κουκλιτσες το χέρι μου δεν ειναι καλά λέμε !!!

Αλλα δεν το βάζω κάτω και προσπαθω για να ειμαι αισιοδοξη...

:) :) Απλά ηθελα να σας πω μια καλημέρα και να σας δώσω ένα μεγάλο φιλι

Διαφημίσεις

Κορίτσια χθες εκτός από τα καθημερινά μας τακτοποίησα για πολλοστή φορά και τα 2 συρτάρια από το επιπλάκι που έχουμε στην είσοδο. Παιδιά ο άντρας μου δεν παίζεται, δεν το έχει καθόλου να επιστρέψει κάτι στην αρχική του θέση, παίρνει πχ ένα usb να κάνει μια δουλειά ανοίγει το συρτάρι το πετάει μέσα, παίρνει τον λογαριασμό της δεη για μια δουλειά τον αφήνει στον μπουφέ, του λέω να συμαζέψει τα πεταμένα του ανοίγει συρτάρια και τα βάζει μέσα. Τώρα θα μου πείτε γιατί τα λέω σε εσάς, γιατί χθες έλειπε και δεν τον είχα δίπλα να τα ακούσει.

καλημέρα κ απο μένα σε όλα τα μέλη του θέματος.

τι κάνετε;

καλά μόνο εδώ σήμερα έχει μουνταμάρα κ το πρωί ομίχλη;

με τη μαμά που μίλησα μακεδονία μου πε ότι έχει ωραιότατη λιακάδα.

τσπ

εγώ δουλίτσα κ μάλιστα αρκετή. μετά σπίτι κ εκεί δουλίτσα.

λουμπάγκο καλύτερα αντιβίωση στη μικρή τέλος, η δική μου κυριακή τελειώνει.

κατα τ άλλα ησυχία. θέλω κ εγώ πολύ να βγω για ψώνια δικά μου κ των παιδιών αλλά το προσπερνάω χαρωπά. τι άλλο να κάνω η γυναίκα; ε;

:)

Καλημέρα !!! Κουκλιτσες το χέρι μου δεν ειναι καλά λέμε !!!

Αλλα δεν το βάζω κάτω και προσπαθω για να ειμαι αισιοδοξη...

:) :) Απλά ηθελα να σας πω μια καλημέρα και να σας δώσω ένα μεγάλο φιλι

Τι έπαθε το χέρι?

καλημέρα κ απο μένα σε όλα τα μέλη του θέματος.

τι κάνετε;

καλά μόνο εδώ σήμερα έχει μουνταμάρα κ το πρωί ομίχλη;

με τη μαμά που μίλησα μακεδονία μου πε ότι έχει ωραιότατη λιακάδα.

τσπ

εγώ δουλίτσα κ μάλιστα αρκετή. μετά σπίτι κ εκεί δουλίτσα.

λουμπάγκο καλύτερα αντιβίωση στη μικρή τέλος, η δική μου κυριακή τελειώνει.

κατα τ άλλα ησυχία. θέλω κ εγώ πολύ να βγω για ψώνια δικά μου κ των παιδιών αλλά το προσπερνάω χαρωπά. τι άλλο να κάνω η γυναίκα; ε;

ναι έχει ωραίο ήλιο, αλλά δεν τον χαίρομαι μέσα στο γραφείο.

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε? εγω οχι πολυ καλα, εχω ενοχληση στο στομαχι κ αναγουλες (ελπιζω να μην ειναι γαστρεντεριτιδα), δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ κ σερνομαι. (ειχα κ την μικρη να φωναζει κακααααααααααααα εννοοντας οτι θελει τσισα η νομιζε οτι θελει γιατι την εβαλα κ δεν εκανε, τα ειχε κανει στην πανα)

αφροδιτακι να χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!

απο δουλειες τιποτα το ιδιαιτερο, κρεβατια-μαγειρεμα (φακες)-συμμαζεμα-νεροχυτη

christine συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια, εγω πλεον βαρεθηκα να μιλαω κ απλα τα μαζευω, αν δεις το πασο μας θα φριξεις... (κ εγω μεσα στο γραφειο ειμαι)

δημητρα για του χρονου φανταζομαι τα ψωνια ε? δεν πιστευω να παρεις κιαλλα για φετος!

Διαφημίσεις

Ηθελα πολύ ώρα να γράψω και τελικά τώρα καταφέρνω.

Η μαμά μου αναρρώνει, είναι πολύ καλύτερα αλλά δεν έχουν σταματήσει οι επισκέψεις για περαιτέρω εξετάσεις (στο γιατρό της και στο νοσοκομείο).

Τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνει η εξέταση που θα δείξει ότι στα αλήθεια είναι καλά (ή όχι).

Είμαι σχεδόν σίγουρη πως όλα θα είναι καλά.

Κατά τα άλλα, πολύ τρέξιμο...

Ούτε που καταλάβαμε τίποτα από γιορτές...

Σας διαβάζω σποραδικά, ελπίζω να ξαναγίνω "ενεργό μέλος".

Καληνύχτα :)

περαστηκα στην μαμακα σου, παρε τον χρονο σου, εμεις εδω ειμαστε κ περιμενουμε!:D:D:D

Α και μια και γιορτάζει η πρωθυπουργάρα μας σήμερα να ευχηθώ:

Χρόνια πολλά Αντωνάκι μου!

Όσα καλά έχεις κάνει στον τόπο, διπλά και τριπλά να τα βρεις ε;;;;;;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μονο διπλα κ τριπλα? ενα καλο να κανει 100 να το βρει! (αλλα κ το αντιθετο ε????:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Καλημερα στην παρεα,εμενα τα κεφια μου δεν ειναι και στα πολυ καλα τους αλλα το παλευω πολυ να μην με παρει απο κατω.

Γιωτα για το θεμα του φαγητου εγω νομιζω οτι μπορει και να βαρεθηκε τα ιδια φαγητα εμενα οι δικες μου το ειχαν παθει αυτο δοκιμασε με κατι αλλο πιο δελεαστικο απο τις φακες γιατι σε βλεπω και σενα να σε τρωει το λιονταρι :mrgreen:

Την πανα εγω οταν εκοψα την πρωινη εκοψα και τη βραδυνη αμεσως για να μην εχουμε μπερδεματα,δεν ειχαμε ατυχηματα ευτυχως.

υπαρχει παιδι να μην τρωει πατατες τηγανιτες????? τι πιο δελεαστικο??? για βοηθα. φακες δεν νομιζω να της δωσω αν δεν φτιαξει το θεμα του φαγητου πρωτα. γιατι κ το λιονταρι θα με φαει κ νηστικη θα μεινει!!!:D:D:D:D:D:D

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες για την βραδυνη πανα!:D:D:D

το αποφασισα 1 φεβρουαριου θα βγαλουμε την ημερισια! κ θα δω πως θα παει!

υπαρχει παιδι να μην τρωει πατατες τηγανιτες????? τι πιο δελεαστικο??? για βοηθα. φακες δεν νομιζω να της δωσω αν δεν φτιαξει το θεμα του φαγητου πρωτα. γιατι κ το λιονταρι θα με φαει κ νηστικη θα μεινει!!!:D:D:D:D:D:D

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες για την βραδυνη πανα!:D:D:D

το αποφασισα 1 φεβρουαριου θα βγαλουμε την ημερισια! κ θα δω πως θα παει!

μπορείς να κάνεις λίγο κριθαράκι με ντομάτα, να βράσεις και ένα μεγάλο καρότο και να προσθέσεις και τις φακές μαζί, εγώ έτσι του είχα ξεκινήσει τα όσπρια μαζί με κριθαράκι για να μην του πέφτουν βαριά, και ακόμα και τώρα βάζω αρκετό καρότο σε φακές, φασόλια

μπορείς να κάνεις λίγο κριθαράκι με ντομάτα, να βράσεις και ένα μεγάλο καρότο και να προσθέσεις και τις φακές μαζί, εγώ έτσι του είχα ξεκινήσει τα όσπρια μαζί με κριθαράκι για να μην του πέφτουν βαριά, και ακόμα και τώρα βάζω αρκετό καρότο σε φακές, φασόλια

thanks! μολις αρχισει να τρωει τα βασικα θα της τα κανω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...