Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα! και τι ωραία ηλιόλουστη μέρα :)

Το πλυντήριο δουλεύει φουλ, καθάρισα μπαλκόνια και έχω αρχίσει και με το καθάρισμα του σπιτιού :) Σε 2 ώρες πρέπει να έχω τελειώσει και να φύγω για δουλειές και όταν τελειώσω καφέ σε ηλιόλουστο σημείο ;)

Μετά θα πάρω το παιδί απο το σχολείο, μπάνιο, φαγητό και συνάντηση σε παιδότοπο :)

Να έχετε όλες μια καλή μέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέραααα!!:D

επιτέλους Παρασκευή, τσάρκες και αγοράααα!!και γω περιμένω πώς και πώς να παω αγορά αυτές τις δυο μέρες Δήμητρα, βέβαια σίγουρα θα γίνεται παντού χαμός..τελοσπάντων....

Κική καλοπληρωτές οι δικοι σου!!και το ανακοινώνουν κιόλας...τι να πω....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Α και μια και γιορτάζει η πρωθυπουργάρα μας σήμερα να ευχηθώ:

Χρόνια πολλά Αντωνάκι μου!

Όσα καλά έχεις κάνει στον τόπο, διπλά και τριπλά να τα βρεις ε;;;;;;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

[quote name=4 U _;2251772

Μετά θα πάρω το παιδί απο το σχολείο' date=' μπάνιο, φαγητό και συνάντηση σε παιδότοπο :)

[/quote]

4U Ο μικρούλης σου δεν θέλει να ξεκουραστεί μετά το σχολείο?δεν κοιμάται το μεσημέρι, αντέχει για βράδυ μια κ καλή?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

αχου!!!! Χρόνια Πολλά στο αγόρι μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

4U Ο μικρούλης σου δεν θέλει να ξεκουραστεί μετά το σχολείο?δεν κοιμάται το μεσημέρι, αντέχει για βράδυ μια κ καλή?

καλέ για το γιο μου μιλάς! έχει σταματήσει το μεσημεριανό ύπνο απο τα 2 ....

εδώ καθε μέρα ζητάει παιδική χαρά μετα το σχολείο .... αν και σχολάει αργά 3:45 - (ολοήμερο) :tongue:.

Έχουμε κανονίσει να πηγαίνει για παιχνίδι μετά το σχολείο μόνο Παρασκευές, τουλάχιστον τώρα το χειμώνα :rolleyes:... αν και χτες με κατάφερε και επειδή είχε καλό καιρό πήγαμε για μια ώρα με πατίνι παιδική χαρά... ;)

Διαφημίσεις

Αφροδιτη χαρα στο κουραγιο σου δεν ξερω αν θα αντεχα να δουλευω τοσες πολλες ωρες,παλια δουλευα αλλα τωρα εχω καλομαθει και νομιζω δυσκολα θα γυρνουσα στο πριν.Ο εμετος ειναι το χειροτερο μου σε νιωθω...

Thanx, κι εγώ απορώ μερικές φορές αλλά είναι μέχρι να καταρρεύσω...

Απλά, μου έφτιαξες την μέρα!!!!

καλέ για το γιο μου μιλάς! έχει σταματήσει το μεσημεριανό ύπνο απο τα 2 ....

εδώ καθε μέρα ζητάει παιδική χαρά μετα το σχολείο .... αν και σχολάει αργά 3:45 - (ολοήμερο) :tongue:.

Έχουμε κανονίσει να πηγαίνει για παιχνίδι μετά το σχολείο μόνο Παρασκευές, τουλάχιστον τώρα το χειμώνα :rolleyes:... αν και χτες με κατάφερε και επειδή είχε καλό καιρό πήγαμε για μια ώρα με πατίνι παιδική χαρά... ;)

μάλιστα...αρα θα κοιμάται νωρις το βράδυ υποθέτω...

τα δικά μου κοιμούνται ενα δυωράκι το μεσημέρι, το οποίο ομολογώ με βολεύει τρελα καθοτι εχω ενα δυωράκι για μένα, αλλά φυσικά κοιμούνται αργά το βράδυ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μόλις τελείωσα το πρώτο μου τσιγαράκι και τον δεύτερο καφέ της ημέρας.

Ευχαριστώ για τα περαστικά, από εχθές το βράδυ ήταν ήδη καλύτερα.

Σήμερα το πρωί τους μαγείρεψα κρεατόσουπα με μοσχάρι/ποντίκι και ήρθε και ο πεθερός πρωί πρωί επειδή δεν έχουν σχολείο λόγω Αγίου Αντωνίου. Γιορτάζει και η μεγάλη μου σήμερα!!! και είχαμε ξυπνητούρια πρωί πρωί.....

Το απόγευμα σκέφτομαι να τις πάμε σινεμά για να δούμε το Ψυχρά και Ανάποδα, αλλά δεν τους έχω πει κάτι ακόμη γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να γυρίσω έγκαιρα από την δουλειά!

μάλιστα...αρα θα κοιμάται νωρις το βράδυ υποθέτω...

τα δικά μου κοιμούνται ενα δυωράκι το μεσημέρι, το οποίο ομολογώ με βολεύει τρελα καθοτι εχω ενα δυωράκι για μένα, αλλά φυσικά κοιμούνται αργά το βράδυ...

τώρα που ξυπνάει 7 (και μόνος του σχεδόν κάθε μέρα) για να ετοιμαστούμε για σχολείο ναι κοιμάται 8 το αργότερο 8.30. Μέχρι πέρυσι όμως κοιμόταν 10-10.30 αλλά συνήθως ξυπνούσε 9-9.30.

Διαφημίσεις

Μόλις τελείωσα το πρώτο μου τσιγαράκι και τον δεύτερο καφέ της ημέρας.

Ευχαριστώ για τα περαστικά, από εχθές το βράδυ ήταν ήδη καλύτερα.

Σήμερα το πρωί τους μαγείρεψα κρεατόσουπα με μοσχάρι/ποντίκι και ήρθε και ο πεθερός πρωί πρωί επειδή δεν έχουν σχολείο λόγω Αγίου Αντωνίου. Γιορτάζει και η μεγάλη μου σήμερα!!! και είχαμε ξυπνητούρια πρωί πρωί.....

Το απόγευμα σκέφτομαι να τις πάμε σινεμά για να δούμε το Ψυχρά και Ανάποδα, αλλά δεν τους έχω πει κάτι ακόμη γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να γυρίσω έγκαιρα από την δουλειά!

Να τη χαίρεστε κοριτσάκι μου! Γερή και ευτυχισμένη να είναι πάντα!

Εύχομαι να τα καταφέρεται, άκουσα ότι είναι πολύ καλή ταινία ;)

Ενδιαφέρον! Ξέρεις ποια είναι η τιμή εισόδου;

όχι .... ότι γράφει ξέρω, μόλις το είδα.

Τηλ. τους για κράτηση και ρώτα ;) εμείς μάλλον το επόμενο Σ... αυτό είναι ήδη γεμάτο με δυσάρεστα το πρωί (μνημόσυνο) και ευχάριστα (θέατρο και παιχνίδι σπίτι μας με παιδάκια) το απόγευμα ..... αλλά αυτό ονομάζεται ΖΩΗ ...

Καλημέρα στην παρέα!

Εμείς μουντό καιρό έχουμε σήμερα, αδιάθετη είμαι αλλά έχω καλή διάθεση!

Χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου Αφροδιτάκι!

Η μικρή μου περνάει ιωσούλα από προχθές, τώρα το ΣΚ ελπίζω να αναρρώσει πλήρως!

Σήμερα δε θα κάνω πολλά πράγματα, συντήρηση μόνο και τηλέφωνα στην παρέα μας να οργανωθούμε για το ΣΚ. Θα ρίξω και μια ματιά στο σινεμά να δω τι έχει.

Από φαγητό σήμερα θα βράσω ζυμαρικό, έβγαλα και τη σαλτσούλα μου έτοιμη βρασμένη απ την κατάψυξη και είμαστε κομπλέ!

Θα ετοιμάσω λίστα για σούπερ μάρκετ/κρεοπωλείο/μανάβικο και έπειτα θα κάνω ντου στο ντουλάπι του μπάνιου να πετάξω ότι έχει ανοιχτεί πάνω από χρόνο και ότι δεν χρησιμοποιώ πια. Είμαι έξαλλη με τον εαυτό μου που κρατάω όλη τη σαβούρα!

Σας καλημερίζω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...