Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Eδω και εγω...Από δουλίτσες λίγα πραγματα εκανα σημερα,συμμαζεμα ,σκουπα σε σαλόνι και κουζινα ,ενα πέρασμα το μπάνιο,την κουζινα αλλες δυο..κουβαλησα ξυλα,καθαρισα το τζακι και το ετοιμασα να το αναψω.Εψησα μπουτακια στη σχαρα και εβρασα χορτα και πατατες και ηρθε και η μαμα μου και φαγαμε παρεα.Ο μικρος τελειωνει το διαβασμα του και εγω εχω να καθαρισω καλά νεροχυτη και πάγκους.

Ειρηνη ,μπραβο για τα νεα του μπαμπά σου.Ολα καλά θα πάνε!

Ρενατα ,τι κανετε?Η μαμα σου?

Δομνινα ,πάντα να βλέπεις το αγορακι σου να μεγαλώνει ακι να χαιρεσαι!Να τα εκατοστησει σε χρονια!

Μαρια ,ξεκουρασου οσο σε παιρνει.Μπραβο και για τη σταση σου στα υπόλοιπα.

Γιωτα ,τα περισσότερα παιδακια δεν δοκιμαζουν ,το ιδιο εκανε και ο δικος μου ,αλλα σιγα σιγα συνηθιζουν στην ιδεα.Ν αεχεις υπόψιν σου πως ειναι πιθανο και να βαρεθηκε τα βρεφικα φαγητα ,ισως εχει αναγκη την αλλαγη.Το σημερινο ηταν ,ομως καλό σημαδι.

Οσο για την βραδυνη πάνα δεν εχω τι να σου πω ,μαλλον σε αυτο το κομματι εχω αποτυχει.Ο γιος μου ακομη εχει ατυχηματα και μαλιστα συχνα,παρολο που δεν του δινω πολλα υγρα το βραδυ και πάντα τον ξυπναω.Το ιδιο εκανα και εγω εως τα δεκα μου.Λενε πως η ημερισια πανα ειναι θεμα εκπαιδευσης και η νυχτερινη απλα οργανικη ετοιμοτητα.Ο δικος μου κοιμαται τοσο βαθια ,που οταν τον σηκωνω για να παμε στο μπανιο,εαν δεν τον κραταω καλά σωριαζεται .

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλες μου φιλες γεια σας!

Τι μου κανετε?

Πως ειστε?

Εγω σημερα τελειωσα λιγο νωριτερα απο δουλεια κ μαζεψα εγω τα παιδια απο παιδικο κ πεθερα 2+ ωρα...

Αυτο εγινε γιατι σημερα γνωρισα μια "προισταμενη"μου που θα μου δινει δουλεια κ ειναι λιγο πιο χαλαρη.....θα το δουμε.....

Δεν θα μαγειρεψω γιαυριο.χιχι..θα τους κανω αυγα γιατι εχουν καιρο να φανε κ γιατι αυριο θα φυγουμε Σαλονικα..

Αχ τι καλα! Κ εκπτωσεις κ ανοιχτα μαγαζια την Κυριακη!

Μπορεσα κ μαζεψα κατι λεφτα-δωρα των παιδιων κ κατι εξτρα για να τους ψωνισω!

Καλα εχθες πολυ κολλημα με το Sex and the city

Μαρεσει αφανταστα! Τρελαινομαι για την σειρα κ εχω δει απειρες φορες την καθε μια απο τις δυο ταινιες!

Φιλακια κορτσουδια!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

τελικα σιδερο γιοκ.... εκανα γραφικη δουλεια του γραφειου κ τωρα τελειωσα.

α να σας πω, η πανα μας ειναι στεγνη απο τις 3 το μεσημερι! την εχω βαλει 2 φορες να κανει.

φιλακια

κορίτσια μου τι κάνετε;να ευχηθώ περαστικά στις αρρωστουλες μαμάδες.σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά δεν ήμουν σε φάση να γράψω.τις τελευταίες μέρες έχω κάνει πολλά σκωτσέζικα ντους και νιώθω τις δυνάμεις μου,να μου κουνάνε το μαντήλι...δεν θέλω να σας πρήζω.προπαίδεια διαβάζω και τρελαίνομαι:shock:σήμερα κάναμε του 4και του 2,κ χθες του 5και του 10...αχ δεν θα την βγάλω καθαρή:confused::confused:.κατά τα άλλα δεν θα προχωρούσε παρακάτω η δασκάλα μας,για να καταλάβουν τα νέα δεδομένα.....

βουλα κ η δικια μου δεν εκανε τσισα στο γιογιο για 1 μηνα περιπου. την εβαζα, καθοταν επερνε κ χαρτι να σκουπιστει, της ελεγα ενταξη εκανες? μου ελεγε ενταξη κ σηκωνοταν. ποτε δεν της ειπα μα δεν εκανες η κατσε κιαλλο. της ελεγα μπραβο παιδι μου! κ ας μην εκανε. ξαφνικα μια φορα εκανε λιγα κ δεν το ειδα κ αμεσως γιατι ηξερα πως δεν εκανε. βαζε τον κ ας μην κανει, λεγε του μπραβο. καποια στιγμη θα κανει.

!

Γιωτακι μου τωρα ειμαστε μια χαρα!Παει στο γιογιο αλλα δεν το βαζω ποτε εγω,απλα του το υπενθυμιζω,εχουμε αρχισει να βγαινουμε και εξω δειλα-δειλα!!!Τα κακακια ακομα δεν τα εχουμε,αλλα σιγα-σιγα ολα θα γινουν...Για την βραδυνη νομιζω πως εχουμε πολυ μελλον ακομα...

Διαφημίσεις

Καλες μου φιλες γεια σας!

Καλα εχθες πολυ κολλημα με το Sex and the city

Μαρεσει αφανταστα! Τρελαινομαι για την σειρα κ εχω δει απειρες φορες την καθε μια απο τις δυο ταινιες!

Φιλακια κορτσουδια!

χαχα!!!και εγω μια απο τα ιδια....

Κοριτσια μου εγω σημερα εκανα γενικο στο δωματιο του μικρου.Και μαντεψτε....καθως εφτιαχνα το κατω-κατω ραφι με τα παιχνιδια,τι βρηκα????ΥΓΡΑΣΙΑ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση.....Αλλαξα τα επιπλα,πηγα την ντουλαπα στην απεναντι πλευρα που δεν εχει σχεση με αυτον τον τοιχο....Και ολο αυτο γινεται εξ αιτιας της διαφορας θεμοκρασιας μεσα και εξω.....τελικα η μονη λυση ειναι να φτιαξουμε εξωτερικη μονωση που θα κοστισει γυρω στη 500αρα....και δεν προβλεπεται να γινεται αμεσα,γιατι προεχουν αλλα:mad:

Εδω και εγω...αργοπορημενη σημερα αλλ λιγο ξεκουραστη αφου το μεσημερακι κοιμηθηκα για μια ωριτσα και νιωθω πολυ καλυτερα..πολυ δουλεια το πρωι μετα σπιτι με ολο το τρεξιμο δουλειες και παιδια και νιωθω να τα φτυνω..

Δομνινα να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το καμαρωνεις..

Ειρηνη καλυτερα τα πραγματα?

Αφροδιτακι περαστικα στην μικρη σου..απο τις χειροτερες ιωσεις η γαστρεντεριτιδα ..

Γιωτα πολυ καλο σημαδι το οτι ξαναφαγε..εννοειται οτι τα παιδια επηρρεαζονται πολυ απο τις αλλαγες..τωρα που επανερχεται η καθημερινοτητα θα αλλαξει και το κοριτσακι σου..μπραβο και για την πανα..για την βραδυνη εγω της φοραγα και για ενα μηνα περιπου απο τοτε που εβγαλε τελειως την ημερησια..μονη της το ζητησε να την βγαλει.της εβαλα υποστρωμα αφου εβλεπα οτι τα περισσοτερα πρωινα η πανα ηταν στεγνη..σιγα σιγα θα το δεις..

Κικη τι να πω για τον μισθο..τοσο καιρο απληρωτοι και οι υποχρεωσεις να τρεχουν..και ο αντρας μου απληρωτος..ποσο με θυμωνει αυτο και ο γεγονος οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι..

Βασια ανταμειφθηκαν οι κοποι σου..μπραβο στην κορακλα..

Σοφακι πολυ ομορφο το κολιε..

Το απογευμα αφου ξυπνησα με περιμενε ζεστο καφεδακι απο τον αντρουλη,οι μικρες επαιζαν,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,ηρθαν τα ανηψακια μου και επαιξαν μαζι και την ωρα που η αδερφη μου ηρθε να τα παρει φωναζαν ολα οτι δεν εχουν παιξει αρκετα.ετσι της πηρε και τις δικες μου η αδερφη μου εγω εβαλα σκουπα εστρωσα τα ριχταρια ξεσκονισα με το σουιφερακι,ετοιμασα φακουλες για αυριοκαι πηγα να τις μαζεψω..γυρισαμε καναμε τα μπανια μας,ετοιμασα τα ρουχα μας για αυριο,ηπιαν το γαλα τους και υπνο..παω να φαω ενα τοστακι και θα θελα να περασω με ξυδακι τα χαλια σαλονιου και κουζινας..ειδομεν αν δεν βαρεθω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ηθελα πολύ ώρα να γράψω και τελικά τώρα καταφέρνω.

Η μαμά μου αναρρώνει, είναι πολύ καλύτερα αλλά δεν έχουν σταματήσει οι επισκέψεις για περαιτέρω εξετάσεις (στο γιατρό της και στο νοσοκομείο).

Τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνει η εξέταση που θα δείξει ότι στα αλήθεια είναι καλά (ή όχι).

Είμαι σχεδόν σίγουρη πως όλα θα είναι καλά.

Κατά τα άλλα, πολύ τρέξιμο...

Ούτε που καταλάβαμε τίποτα από γιορτές...

Σας διαβάζω σποραδικά, ελπίζω να ξαναγίνω "ενεργό μέλος".

Καληνύχτα :)

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!Παρασκευη σημερα ,επιτελους!!!

Ρενατα ,μακαρι να μεινει αναμνηση η περιπετεια της μαμας σου και να επιστρεψει στο σπίτι υγιης!Σε περιμενουμε και πάλι στην παρεα.

Αρετη ,,κανεις τοσα πραγματα ,λογικο ειναι.Ευτυχως ερχεται σκ και θα ξεκουραστεις.

Εχθες το απόγευμα ηπιαμε με τη μμα μου καφε ,ασχοληθηκα με το διαβασμα του μικρου και τον πήγα για κουρεμα.Γενικα χαλαρα.Σημερα ειανι ημερα καθαριοτητας οπότε εχω πολλα να κανω.Το πρωι εφτιαξα πρωινα ,κολατσιο και λοιπά και πήγε ο αντρας μου το παιδι στο σχολειο αφου θα καθυστερουσε να πάει στη δουλεια.Αλλαξα τα κρεβατια μας,εβγαλα εξω τα παπλώματα να αεριστουν,εβαλα το πρωτο πλυντηριο ,συμμαζεψα τα υπνοδωματια και ηπια τον καφε μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Bonjour κορούλες!

Θα είναι υπέροχα, ηλιόλουστη μέρα η σημερινή, στα μέρη μας.

Τι κάνετε?

Χθες, είχα μπόλικη δουλίτσα το απόγευμα....

Σήμερα, πήγα το παιδάκι μου σχολείο, πέρασα από μανάβη για πατατούλες και ήρθα σπιτάκι μου.

Ετοίμασα λεμονάτες πατατούλες με θυμάρι και τις έβαλα στο φούρνο για γίνονται.

Μάζεψα το σπίτι

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, με σκουρόχρωμα

Μόλις σαπούνισα το μπάνιο και άφησα τη χλωρίνη να απολυμάνει.

Στις 12 παρά, πρέπει να φύγω γιατί έχω μία αποτρίχωση. Το μεσημέρι ξεκούραση, το απόγευμα εγώ tae και μετά πάλι, μπόλικη δουλίτσα. Τρεχάτη μέρα... :P

Σας φιλω γλυκά όλες!

Υ.Γ. Ετοιμάζω νέο post για το blog μας γιατί πολυ το αφήσαμε.. παραπονεμένο! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Ρενάτα σου εύχομαι περαστικά για την μαμά!

Κική σας πλήρωσαν για τον Νοέμβριο....και ξανά τον Μάρτιο....μην ξοδευτούν πολύ πες τους!!! δηλαδή εσύ κάθε Νοέμβριο και Μάρτιο έχεις μόνο ανάγκες...ε ρε που μας έφτασαν!

Εγώ μαγειρεύω αρακά σήμερα και μετά θα βγω για εξωτερικές δουλειές...

Σήμερα Παρασκευή και ξεκουραζόμαστε....να κοιμηθούμε και λίγο! το σκ έχουμε να πάμε και σε πάρτυ!

Καλημερα στην παρεα,εμενα τα κεφια μου δεν ειναι και στα πολυ καλα τους αλλα το παλευω πολυ να μην με παρει απο κατω.

Θελω κι εγω να κανω την καθαριοτητα σημερα οπως η Χρυσα για να ειμαι ελευθερη το ΣΚ αλλα δεν ξερω αν θα μου βγει.:confused:

Γιωτα για το θεμα του φαγητου εγω νομιζω οτι μπορει και να βαρεθηκε τα ιδια φαγητα εμενα οι δικες μου το ειχαν παθει αυτο δοκιμασε με κατι αλλο πιο δελεαστικο απο τις φακες γιατι σε βλεπω και σενα να σε τρωει το λιονταρι :mrgreen:

Την πανα εγω οταν εκοψα την πρωινη εκοψα και τη βραδυνη αμεσως για να μην εχουμε μπερδεματα,δεν ειχαμε ατυχηματα ευτυχως.

Ρενατα ευχομαι περαστικα κι αγυριστα.

Αφροδιτη χαρα στο κουραγιο σου δεν ξερω αν θα αντεχα να δουλευω τοσες πολλες ωρες,παλια δουλευα αλλα τωρα εχω καλομαθει και νομιζω δυσκολα θα γυρνουσα στο πριν.Ο εμετος ειναι το χειροτερο μου σε νιωθω...

Δημητρα ναι Θεσσαλονικη ειμαι, του Αι Γιαννιου βρεθηκα Σερρες και σε σκεφτομουν.Ψαχναμε μαγαζι για να φαμε και αν το ειχαμε προγραμματισει θα σε ρωτουσα να μου πεις που να παω τελικα καταληξαμε στο Σωτο για σουβλακια και για καφε νομιζω στο New York cafe.Πολυ ωραια ηταν ειχα χρονια να παω και μου αρεσαν πολυ οι πεζοδρομοι κατω απο την πλατεια.

Ειρηνη ελπιζω να νιωθεις ηδη καλυτερα και να βαλεις τα "θεματα" που προεκυψαν σε μια σειρα.Σε σκεφτομαι...

Κικη στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι στο θεμα των πληρωμων...σε νιωθω απολυτα.

Και κατι για τη λευκη βδομαδα για οσες δεν εχουν φεις.

"Καλη η λευκη βδομαδα αλλα εμεις για ασπρη μερα ψαχνουμε":)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλες μου φιλες ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

Τι μου κανετε?

εγω σας γραφω απο ενα παλιο υπολογιστη στην δουλεια...

σημερα ο συζυγος λειπει εκτος Σερρων,φτιαχνει ενα σχολειο...

η πεθερα μου θα παρει ταξι ,απο την μια ακρη της πολης κ θα παει να παρει την μικρη απο τα νηπια στις 12.30 ,που ειναι στην αλλη ακρη της πολης...

Δυστυχως δεν εχω την ανεση στην δουλεια να ζητησω να φυγω για κανα μισαωρο.....Τουλ. οχι ακομη......

Μετα θελουμε να παμε στη Σαλονικα κ δεν ξερω ακομη για την ωρα...

Αφου μαζεψω τα παιδια κ τα ταισω θα πρεπει να ετοιμασω μερικα πραγματα για εκει....

Γενικα το πρωι ,οπως ολοι ,ειμαστε στο τρεξιμο οικογενειακως....

Σηκωνομαστε 7.30 ολοι κ ο συυγος αναλαμβανει τον μικρο για γαλα ,αλλαγμα , ντυσιμο κτλ γιατι ειναι πιο δυσκολος απο την μεγαλη...

Εγω ντυνομαι,ετοιμαζομαι κ απλα ελεγχω την μικρη που αρχιζει πλεον να ντυνεται μονη της!

Ολα καλα φιλες μου!!

αλλαξε πραγματικα η ψυχολογια μου κι ας τρεχω πολυ περισσοτερο....

Ολα ειναι μια ιδεα τελικα....

Κ καλυτερα να μην κανουμε σχεδια για το μελλον...

Η ζωη τα φερνει πολλες φορες διαφορετικα κ ξαφνιαζομαστε .....

Θα στειλω σε ολες μηνυματα οτι θα παω Σαλονικα, κουμπαρες-φιλες ,μηπως δουμε καμια....

Αλλά το μυαλο μου ειναι να παω για ψωνια χιχι...εκπτωσεις!!

(Η&Μ, energiers, ZARA, SAM ,NIKE, κτλ)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...