Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Εδώ κι εγώ με το καταπληκτικό μου μπούκωμα. Είναι δυνατόν να είμαι 10 μέρες μπουκωμένη; Είναι πολύ εκνευριστικό. Με την αντιβίωση νιώθω καλά αλλά βαρέθηκα να κυκλοφορώ με τα χαρτομάντηλα. Δεν πειράζει όμως. Σημασία έχει που το μπεμπάκι είναι καλά.

Αποφάσισα να βάλω μια σειρά στα θέματα μου και ξεκίνησα από τη συζήτηση με τη μαμά μου. Νομίζω πήγε αρκετά καλά αν και δεν προλάβαμε να την ολοκληρώσουμε. Θα το κάνουμε όμως σύντομα.

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δώσατε. Πίστευα ότι η περίοδος προσαρμογής θα ήταν μικρότερη. Νόμιζα ότι είχα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά αλλά μάλλον χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Απο δουλειές τι να πρωτοκάνω;;; Λέω σήμερα εκτός από συμμαζέματα, πλυντήρια, νεροχύτη να κάνω το σιδέρωμα και αύριο που δε δουλεύω να κάνω κααθαριότητα το σπιτάκι μου και τέλος.

Ακολούθησα και τη συμβουλή σας και αποφάσισα την Κυριακή να βγω για καφεδάκι με μια φίλη μου. Άκουσα ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά λόγω εκπτώσεων. Ισχύει;

Αφροδίτη περαστικά στη μικρή σου. Πολλές ιώσεις κυκλοφορούν. Το βλέπω κι από τους μαθητές μου.

Γιώτα νομίζω σου έχω ξαναπεί ότι ήμουν σαν την κορούλα σου κακόφαγη. Προσπάθησε να μην την πιέζεις πολύ. Σ' όλη την παιδική μου ηλικία το φαγητό ήταν πραγματικός εφιάλτης. Συνήθως κατέληγα να κλαίω γιατί δεν ήθελα να φάω. Είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα στο μυαλό μου και στο σπίτι μας που με στενοχωρούσε πάρα πολύ. Άσε που όλοι οι συγγενείς και φίλοι είχαν γνώμη για τη διατροφή μου και υποδείκνυαν στη μαμά μου τι να κάνει για να φάω. Η γνώμη μου είναι να της δώσεις να φάει αυτά που της αρέσουν για ένα διάστημα, να επανέλθει η όρεξη τής και μετά σιγά-σιγά τη βάζεις σε καινούριες γεύσεις.

Ειρήνη πολύ καλή η ατάκα του μικρού σου! Άκου λιοντάρι! Έλιωσα από τα γέλια!

Κωνμαμά δυστυχώς για ανανέωση της εμφάνισης χρειάζονται χρήματα. Μικροαλλαγές όμως μπορείς να κάνεις και με οικονομικούς τρόπους.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Σήμερα ξεκουράζομαι καθώς χθες αδιαθέτησα και υποφέρω ολίγον.

Χθες το βράδυ μάζεψα την κουζίνα και έστρωσα τα ριχτάρια επομένως ξύπνησα σε τακτοποιημένο σπιτάκι και πραγματικά ανακουφίστηκα!

Πάω να στρώσω κρεβάτια και να καθίσω να δω μια ταινία μέχρι να επιστρέψει η ζουζούνα μου.

Έκανα και κάποια τηλέφωνα σημαντικά και πάω να μαζέψω δυνάμεις!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα σας κι από μένα κοριτσάκια μου..

Εδώ στο γραφείο στο τρέξιμο.. εγώ προσωπικά ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα του φτιαξίματος και της περιποίησης.. βλέπετε η μητέρα μου δεν ήταν καθόλου κοκέτα.. περισσότερο για αντρογυναίκα την έλεγες και με 2 αδερφούς να ακολουθούν μετά από μένα καταλαβαίνετε.. Η αδερφή μου βέβαια (12 χρόνια διαφορά - μικρότερη - έγινε αισθητικός.. ειρωνία)!

Έχω κάλο με την τάξη στο σπίτι.. με την καθαριότητα όχι και τόσο.. απλά με χαλάει πολύ να υπάρχει ανακατωσούρα και να μην είναι τα πράγματα στη θέση τους.. σε τέτοιο βαθμό που ο άνδρας μου με φωνάζει "Μόνικα".. όσες βλέπετε τα φιλαράκια είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοεί..

Ο μικρός μου σήμερα γίνεται 10 μηνών.. πως πέρασε έτσι ο καιρός! Έχουμε ήδη 4 δοντάκια, σηκώνεται όρθιος μόνος του στο πάρκο και μόλις βρει εύκαιρα χέρια θέλει να τον κρατάμε για να κάνει βηματάκια.. το καμάρι μου! Ήδη του δίνω πολλά πράγματα τα οποία εγώ δεν τρώω (αλεσμένα βέβαια) για να συνηθίζει στις γεύσεις.. Κακόφαγη δεν με λες - μόνο με τα θαλασσινά έχω θέμα, δεν τα τρώω επ' ουδενί.. αλλά ο πατέρας του δεν τρώει πραγματικά τίποτε.. είχε πρόβλημα με το στομάχι και λανθασμένα θεωρεί ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια αν φάει κάτι διαφορετικό θα τον πειράξει!

Κική μου σ' ευχαριστώ για το πμ.. Σου απάντησα ανάλογα..

Ειρηνάκι το φιογκάκι όλα τα λεφτά.. Προς το παρόν ο δικός μου φωνάζει όλη μέρα "Μπαμπά"..

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια εύχομαι μια όμορφη μέρα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...... Βάσια, αν δεν κολλήσουμε εγώ και ο σύζυγος με τις πρωινές αγκαλιές και ο,τι δωράκι άφηνε η μικρή πάνω μας.....θα είμαστε τυχεροί! :)

Ήρθαν τα κορίτσια μου....φάγαμε πατατούλες τηγανιτές με τον κόκορα και ξεκουραζόμαστε....

Σήμερα τους έβαλε η δασκάλα το πρωί μαζί με την ορθογραφία να γράψουν την προπαίδεια του 8 και πήρε άριστα το κορίτσι μου!!!! Κουκουβααααα!!!!

Ήρθαν τα κορίτσια μου....φάγαμε πατατούλες τηγανιτές με τον κόκορα και ξεκουραζόμαστε....

Σήμερα τους έβαλε η δασκάλα το πρωί μαζί με την ορθογραφία να γράψουν την προπαίδεια του 8 και πήρε άριστα το κορίτσι μου!!!! Κουκουβααααα!!!!

Μπράβο!

Κορίτσια μου όμορφα, καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Εγώ, είχα τρεχάτο πρωϊνό. Είχα ραντεβού με μία φίλη-δικηγόρο {που "κάνει" διαζύγια και την εμπιστεύομαι}, για να της πω τα "πρώτα" και πλέον θα μιλάει με τον μπαμπά μου. Πήγε πολύ καλά.

Επέστρεψα "τρεχάτη", μάζεψα το σπίτι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, τακτοποίησα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα και γενικά μάζεψα τα πάντα στο σπίτι. Μαζεμένο το σπιτάκι μου.

Ευτυχώς σήμερα δεν έχουμε διάβασμα και απλώς θα κάνουμε 1-2 πραγματάκια γιατί τη Δευτέρα έχουμε 2 διαγωνίσματα... Επίσης το απόγευμα δουλεύω, αύριο δουλεύω και το Σάββατο.. οπότε οργανώνομαι!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι. :P

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι και τα υπόλοιπα κοριτσάκια το περπάτημα σαφώς και είναι πολύ καλή και ανέξοδη επιλογή. Κάθε χρόνο με πιάνει και περπατάω για ένα μεγάλο διάστημα (γιατί έχουμε και σουπερ θέα μη το παινευτώ) αλλά α). ζω στην πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό βροχών στη χώρα και β). πλέον χρειάζομαι να γνωρίζω κόσμο. Θα ήθελα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου αλλά όχι στη μοναξιά της πεζοπορίας. Αρκετή μοναξιά έχω τα πρωινά στο σπίτι.

Σε καταλαβαίνω. Στο πρότεινα επειδή προσωπικά λατρεύω το περπάτημα {αν έχω και όμορφη θέα, όπως μου γράφεις.... ακόμα καλύτερα!} και είναι και ανέξοδο.

Το επόμενο ανέξοδο είναι το ποδήλατο, αφού χρειάζεται μόνο να "επενδύσεις" σε ένα ποδήλατο. Και πάλι όμως δεν θα γνωρίζεις κόσμο αν και επίσης λατρεύω το ποδήλατο!

Υπάρχει κάποιο αθλητικό κέντρο στην περιοχή σου, που να το "σπονσοράρει" ο δήμος?

1 X 9 = 0 9

2 X 9 = 1 8

3 X 9 = 2 7

4 X 9 = 3 6

5 X 9 = 4 5

6 X 9 = 5 4

7 X 9 = 6 3

8 X 9 = 7 2

9 X 9 = 8 1

10 X 9 = 9 0

στο αποτελεσμα στην δεκαδα ανεβαινει ενα νουμερο κ στην μοναδα κατεβαινει ενα νουμερο.

Πόσο μπούφος είμαι που δεν το ήξερα αυτό το κολπάκι? :shock:

Ευχαριστώ Γιωτάκι!

Μου έφτιαξες τη διάθεση!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να πεις στο φιογκάκι ότι κι εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα, γιατί ούτε εγώ τα τρώω τα φασόλια!

Να μου τον φιλήσεις!!!!

χαχαχαχα!! Είδες το άτιμο αρσενικό, τι μου είπε? :tongue::tongue::tongue:

Στις 5.00 το πρωί ξυπνάει η μικρή με κλάματα και ρουκέτες εμετού (το χειρότερο μου) και αρχίζουμε πλυντήρια, ντάντεμα, τηλέφωνα σε παππούδες-γιαγιάδες για να δούμε ποιος θα κάτσει μαζί της, πλύσιμο στρώματα, μαγείρεμα λαπά και όλα αυτά τα ωραία.

Η ανηψιά μου το απόγευμα πάει Παίδων επειδή έχει ακατέβατα 40άρια από εχθές και το παιδάκι δεν μπορεί καν να ανοίξει τα μάτια του.... Η μαμά μου θα μείνει με την ανηψιά μου και ο πεθερός μου με την κόρη μου και κάθε μία ώρα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ πως δεν θα της δώσει να φάει κάτι που δεν πρέπει..... Μας χτύπησε κι εμάς η γαστρεντερίτιδα που σέρνεται ρε γαμώτο...

Πω-πω... περαστικά... :-(

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???Εδω βρεχει πολυ!

Εχθες τελικα καταφερα και τελειωσα την κουζινα,και της αλλαξα την διακοσμηση.Σημερα εχει σειρα το δωματιο του μικρου.Προσπαθω να σκεφτω τι να μαγειρεψω...κανονικα εχω στο προγραμμα μακαροναδα αλλα δεν με εμπνεει λογω καιρου...θα δω...

Τι όμορφα που άλλαξες διακόσμηση στην κουζίνα!!! ;) Μπράβο!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Ειμαι αρκετά χαρουμενη και πονεμένη

Πονεμένη...εδεσα το χερι μου...χαχα

Χαρουμενη... χτες σε ενα τυπογραφειο μου παραχώρησε χώρο για να βάλω τα χαρτικά που φτιαχνω μαζι με μια φίλη κουτάκια, διακοσμητικά, και ότι εχει να κάνει σχέση με το χαρτι

Αααααααααααααα, αυτό ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσες χθες! Μπράβο Σοφάκι μου!!! Μπράβο!

Αποφάσισα να βάλω μια σειρά στα θέματα μου και ξεκίνησα από τη συζήτηση με τη μαμά μου. Νομίζω πήγε αρκετά καλά αν και δεν προλάβαμε να την ολοκληρώσουμε. Θα το κάνουμε όμως σύντομα.

Ακολούθησα και τη συμβουλή σας και αποφάσισα την Κυριακή να βγω για καφεδάκι με μια φίλη μου. Άκουσα ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά λόγω εκπτώσεων. Ισχύει;

Αφροδίτη περαστικά στη μικρή σου. Πολλές ιώσεις κυκλοφορούν. Το βλέπω κι από τους μαθητές μου.

Πολύ χαίρομαι που κάνεις βηματάκια για να φτιάξεις τα πράγματα και να ανέβεις ψυχολογικά. ΜΠΡΑΒΟ!

Εχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας, να τον έχουμε στα καλύτερα που μπορούμε και μόνο εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Να το θυμάσαι αυτό κοριτσάκι μου και να μην τον "ρίχνεις". ;)

......σε τέτοιο βαθμό που ο άνδρας μου με φωνάζει "Μόνικα".. όσες βλέπετε τα φιλαράκια είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοεί..

Χαχαχαχαχαχα το ίδιο και μένα! :tongue::tongue::tongue:

Εύγε, αγαπημένη μου κουκουβάγια!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου! τι κανετε? εγω σηκωθηκα νωρις σημερα (κοιμηθηκα νωρις το βραδυ κατα τις 11 νυσταζα πολυ!) εκανα ελαχιστα πραγματακια (κρεβατια, μαγειρεμα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο, χλωρινη στην λεκανη, νεροχυτη, συμμαζεμα κ πεταμα τα σκουπιδια) ολο το υπολοιπο πρωινο επαιζα με την μικρη. νιωθω εξαντλημενη τις τελευταιες μερες κ εχω κ ενα πρηξιμο κ πονο στην κοιλια που με ταλαιπωρει τις τελευταιες 3-4 μερες (ισως το εντερο) εχτες το μεσημερι με το που γυρισα απο την δουλεια μεχρι να φαει η μικρη εβαλα μια ηλεκτρικη σε ολο το σπιτι κ καθαρισα καλα την κουζινα. σημερα το απογευμα λεω να σιδερωσω μην μαζευονται πολλα (τακτικη αρετης!) εχω 3 πλυντηρια, μην γινουν 7 παλι!

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες κ τις γνωμες περι φαγητου. η μικρη αυτη την στιγμη τρωει μονη της μακαρονια με σαλτσα κολοκυθακιου (δικης μου εμπνευσης μπας κ φαει κανα λαχανικο!!!!)

ειρηνη μου σε ακουω καλυτερα κ χαιρομαι! ο μπαμπας σου πως ειναι? (σε σκεφτομουν) ωραιο το κολπακι ε? :)

αφροδιτη μου περαστηκα στο παιδακι σου, δυσκολο να μην κολλησετε, εμεις ειχαμε κολλησει οικογενιακως. απο εχτες ειναι με γαστρεντεριτιδα κ η μια ξαδελφη απο τις διδυμες, οποτε ειμαστε σε επιφυλακη κ στην απομονωση για να μην κολλησουμε! πως ειναι τωρα???

βασια μου μπορεις να κουκουβαγισεις ελευθερα! αλλωστε ο κοπος σου ανταμειβεται!!!

βουλα κ η δικια μου δεν εκανε τσισα στο γιογιο για 1 μηνα περιπου. την εβαζα, καθοταν επερνε κ χαρτι να σκουπιστει, της ελεγα ενταξη εκανες? μου ελεγε ενταξη κ σηκωνοταν. ποτε δεν της ειπα μα δεν εκανες η κατσε κιαλλο. της ελεγα μπραβο παιδι μου! κ ας μην εκανε. ξαφνικα μια φορα εκανε λιγα κ δεν το ειδα κ αμεσως γιατι ηξερα πως δεν εκανε. βαζε τον κ ας μην κανει, λεγε του μπραβο. καποια στιγμη θα κανει.

μαρια η μικρη μου ηταν μεχρι πριν 2 μηνες υπερ-καλοφαγη, μαλλον οι αλλαγες που γιναν στην καθημερινοτητα μας την επιρρεασε (οπως ειπε κ η βουλα), ελπιζω να ισιωσει γρηγορα. για ψωμι κ μπισκοτα γαλα κ γιαουρτι μια χαρα ορεξη εχει, το φαγητο ειναι το θεμα!

αρετη μου εχουμε θεμα με αυτο, δεν δοκιμαζει κανουμε αμαν κ πως να της δωσουμε καινουργια πραγματα (ειναι πολυ της συνηθειας). ας πουμε ενω ετρωγε το ροδακινο στην φρουτοκρεμα κ της αρεσε πολυ δεν επερνε κομματακι στο χερι της να φαει, μεχρι που της το εβαλα στο στομα με το ζορι, μετα ετρωγε 3 ροδακινα!

δημητρα με στεναχωρισαν αυτα που εγραψες. οντως το καθε παιδι ειναι μοναδικο κ εχει τους δικους του ρυθμους. να σου πω ενα παραδειγμα με τις διδυμες ξαδελφες της μικρης μου, με ιδια συμπεριφορα, ιδιο μεγαλωμα, ιδια τακτικη κτλ κτλ η μια τα εκοψε στα 3 κ κατι κ η αλλη περυσι το καλοκαιρι λιγο πριν παει νηπιο δηλ ηταν κλειστα 5 χρονων. εσυ κανε οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το παιδι σου κ τα υπολοιπα γραφτα! παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που εκπαιδευτικος χαρακτηρισε το παιδι καθυστεριμενο επειδη δεν εχει κοψει την πανα του.... τι να πει κανεις!!!!

δομνινα να το χαιρεσαι το αγορακι σου!!! ειδες πως μεγαλωνουν.....αυτο ελεγα με τον αντρα μου σημερα!

μυρτουλα καλα ψωνια!!!

χρυσα μου θελω οπωσδηποτε να της τα κοψω γιατι σκεφτομαστε για 2ο κ δεν ηθελα να εχω σηκωματα κ αλλαγματα οταν θα ειμαι εγκυος, για να μην πω το διπλο εξοδο αν φορανε κ τα 2 μαζι πανα! επισης δεν θελω πισωγυρισματα απο ζηλειες κτλ.

με την βραδινη πανα τι κανουμε οεο???

ηλιαχτιδακι παει την εκανε ο μαλτεζος!!! με ελαφρα πηδηματακια!!!! το χαζοπουλι ακομα θα τον περιμενει να περασουνε το βραδυ μαζι...

γραφω κατι σεντονια ωρες ωρες δεν εχετε παραπονο!!! σας φιλω, εδω τριγυρω θα ειμαι!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Θα γκρινιάξω, δεν μπορώ :mad:!

Μας πλήρωσαν σήμερα για το Νοέμβριο και πακετάκι μας είπαν ότι το πιθανότερο είναι (όπερ σημαίνει σίγουρα) ότι δεν θα ξαναπληρωθούμε πριν τα τέλη Μαρτίου :shock::-(.

Το προσπερνάω, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Σήμερα θέλω να κάνω σίδερο. και τίποτα άλλο να μην καταφέρω να κάνω, αν κάνω ένα μέρος από αυτό, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το απόγευμα θα πάω για κούρεμα και να αλλάξω ένα άρωμα που αγόρασα στις γιορτές λάθος :rolleyes:, το άνοιξα και μετά το κατάλαβα. Μετά από δυο τρεις επικοινωνίες με το κατάστημα σήμερα μου είπαν να πάω να το αλλάξω.

Σοφάκι, εύχομαι να πάει καλά το καινούριο εγχείρημα! Πολύ ωραίο το κολιέ!

Ειρηνάκι και τα υπόλοιπα κοριτσάκια το περπάτημα σαφώς και είναι πολύ καλή και ανέξοδη επιλογή. Κάθε χρόνο με πιάνει και περπατάω για ένα μεγάλο διάστημα (γιατί έχουμε και σουπερ θέα μη το παινευτώ) αλλά α). ζω στην πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό βροχών στη χώρα και β). πλέον χρειάζομαι να γνωρίζω κόσμο. Θα ήθελα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου αλλά όχι στη μοναξιά της πεζοπορίας. Αρκετή μοναξιά έχω τα πρωινά στο σπίτι.

Rav, κάτι σε χορό ίσως;

κικη μου δεν κανεις λαθος απο τους 8 μηνες μου ειχε πει να δωσω αλλα εδω δεν! μα τι θα εδινα στο μωρο σκετες φακες???? τωρα αυτα πληρωνω! μια φορα περυσι της εδωσα κ δεν εφαγε ουτε τις υπολοιπες 2 μερες.

εχω σταματησει την πιεση μετα κ απο παροτρινση της παιδιατρου.

γιατί καλέ εσύ πώς τις τρως τις φακές με φουλ έξτρα :tongue:;

λες να τα καταφερουμε νωριτερα ε????

Σίγουρα ;), ειδικά από όταν θα αποφασίσεις εσύ να της τη βγάλεις.

Γιωτάκι σε ευχαριστώ!!! Το ξέρω το κολπάκι....Τα μαθηματικά τα λατρεύω, είναι μαγικά κατ' εμέ αλλά η κόρη μου έχει άλλη γνώμη μάλλον.....να φανταστείς είχα 20 στα μαθηματικά και Γ' Λυκείου παρέδιδα μάθημα εγώ στην τάξη γιατί ο καθηγητής ξυνόταν με κάποιους μαθητές βλέποντας φώτο πενταήμερης χαχαχαχ ....

Εγώ σίγουρα θα ήμουν μία από αυτούς στα μαθηματικά :cool:. Το έχω πάρει απόφαση, δεν χωράνε, παιδί μου, στο κεφάλι μου, τέλος :rolleyes:!

Οσο για τα πισωγυρισματα στην πανα......αν σε εχει λερωσει τρια σετ καλυματα ,χαλια ,σκεπασματα κ ποσα α'λλα τοτε δυστυχως κανεις πισωγυρισμα κ του φορας πανα κ ακολουθεις εκεινες τις συμβουλες που λενε να το αφησεις το παιδι μονο του οποτε ειναι ετοιμο......

Η ένστασή μου εδώ είναι αυτό (το ότι είναι έτοιμο) πώς θα το καταλάβεις; Όταν θα φορά πάνα αλλά θα σου ζητάει κάθε φορά και δεν θα τη λερώνει πια; Θα κάνεις απόπειρες εσύ, βγάζοντας την πάνα; Και ανά πόσο καιρό;

Στο τμημα στον παιδικο λογω αλλαγματος τον βαζουν με μικροτερα...

Δήμητρα, αυτό υπάρχει περίπτωση να το κάνουν για πρακτικούς λόγους ή λόγους "ανωτέρας βίας";

Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω. Θεωρώ τουλάχιστον βλακώδες, σε ό,τι αφορά ένα παιδί τυπικής κατά τα άλλα ανάπτυξης, να γίνονται συσχετισμοί ανάμεσα στην ευφυϊα του και το αν έχει λύσει ή όχι το θέμα της τουαλέτας.

Μέχρι και το 2011 δουλεύαμε έτσι από Φεβρουάριο έως και Ιούνιο. Από εκεί και μετά κάθε χρόνο και χειρότερα....... υπάρχουν συνέχεια αλλαγές σε φορολογία και εργατικά....

Η καλύτερη περίοδος για εμένα αυτή την στιγμή είναι Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο. Τον υπόλοιπο καιρό το χάος και πάλι από Φεβρουάριο μέχρι και Ιούλιο πλέον, ασ'τα βράστα... μπορεί να δουλεύω και 60 ώρες την εβδομάδα...

Καλό κουράγιο!

Περαστικά στη μικρή!

Γαστρεντερίτιδα, η πιο δύσκολη ιωσο-πίστα :?!

Μπράβοοοοο!

Mια καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια!!!:P

Αχ! Μου λείπετε!:-(

Κι εσύ λείπεις από εδώ! ;)

Έφυγα! Θα χάσω το ραντεβού στο κομμωτήριο. Τη μικρή δεν την έχω καν ξυπνήσει ακόμη! Πότε θα ντυθεί και θα ετοιμαστεί :eek:;;;;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...