Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Εγώ ακόμη ταλαιπωρούμαι με το λαιμό μου, αλλά πού θα πάει... θα περάσει!!!

Από δουλειές, πάλι λίγα πράγματα σήμερα, ίσα να μην είναι άνω κάτω το σπίτι

1. Σηκωθήκαμε με το μικρό και κάναμε τα πρωινά μας

2. Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε σμ

3. Γυρίσαμε, τακτοποιήσαμε τα πράγματα ΜΑΖΙ

4. Μαγειρέψαμε ΜΑΖΙ

5. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι

6. Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

7. Του έδωσα το φρούτο του

8. Παίξαμε

9. Τον κοίμισα (στο διπλό με τον άντρα μου που κοιμόταν ήδη από το πρωί που γύρισε από τη δουλειά)

10. Καθάρισα λίγο το μπάνιο

11. Ξάπλωσα λιγάκι μαζί με τους άντρες μου, γιατί αισθανόμουν εξαντλημένη

12. Σηκωθήκαμε όλοι μαζί (εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου), φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι

13. Άφησα το μικρό με τον μπαμπά του και πήγα για ύπνο... κοιμήθηκα ΔΥΟ ΩΡΕΣ!!! Το χρειαζόμουν πολύ

14. Αφού ξύπνησα, ανέλαβα το μικρό και έστειλα τον άντρα μου για ύπνο, για να αντέξει το βράδυ...

15. Έπαιξα με το μικρό

16. Έπλυνα κάτι λίγα πιατάκια που είχα στο νεροχύτη

17. Συνέχισα το παιχνίδι με το μικρό

18. Μαζέψαμε τα παιχνίδια του και τον έβαλα για μπάνιο

19. Του έδωσα το γάλα του και τον κοίμισα

20. Ετοίμασα τοστάκι και καφεδάκι να πάρει μαζί του στη δουλειά ο άντρας μου

Πριν από λίγο έφυγε... Δεν έχω κουράγι να κάνω τίποτε άλλο

Πάω να ξαπλώσω, να δω τα "Κλεμμένα Όνειρα" και να ξεραθώ στον ύπνο...

Καληνύχτα σας!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε αγαπημενες?η κουραση μου δεν περιγραφεται..σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα..

Γιωτα για το θεμα του φαγητου πρεπει να της εμπλουτισεις το μενου της.ειναι λιγα αυτα..να δοκιμαζει απ'ολα για να συνηθισει τις γευσεις..επισης θα επιμεινω στο οικογενειακο τραπεζι..ειναι πολυ σημαντικο να κατακτησει το οτι ολη η οικογενεια μαζευομαστε και τρωμε στο τραπεζι και οχι το πιατο στο χερι..μπορει να της φαινεται αστειο να μην τρωει και να χαζολογαει αλλα σιγα σιγα θα της γινει συνηθεια..εσυ θα της βαζεις το πιατο και θα τρωτε κανονικα..για τις καθημερινες ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε για το Σ/κ..οσο για την πανα εννοειται σε λιγοτερο χρονο θα την βγαλει,το τριμηνο ειναι πολυ..

Βουλα εισαι καλυτερα με τον ιλιγγο?μια φορα το εχω παθει δεν μπορω οχι μονο να σηκωθω ουτε τα ματια μου να ανοιξω

Ειρηνη απαιχτος ο μικρος..ποσο γελασα..μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις να φτιαξεις φασολαδα..για τον μπαμπα ελπιζω να ηρεμησει γρηγορα ο ανθρωπος..κριμα πραγματικα..

Ραβ τι λιχουδιες ειδαν τα ματακια μου.

Εκανα το μπανιο μου ,μολις εσβησα το φαγηο μας κοτοπουλακι ραγου με ζυμαρικο που θα βρασω αυριο τα κοριτσια κοιμηθηκαν και χαλαρωνω βλεποντας sex and the cit,αλλα δεν με βλεπω να αντεχω και πολυ ακομα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Να μαι και εγώ...

εδώ βρέχει απίστευτα πολύ, αστράφτει και μπουμπουνίζει...

Μάζεψα την κουζίνα μου και μάθαμε με την κόρη την προπάιδεια....τελικά το κόλπο που είχα έπιασε....όχι απλά την έμαθε αλλά την ξέρει και ανακατεμένη...!!

Τελικά άμα θέλει όλα τα μαθαίνει και σε λίγο χρόνο.... :)

Καλημέρα κορίτσια τί κάνετε;

εγώ πριν από λίγο γύρισα από το σχολείο και σε λίγο θα ξεκινήσω τις δουλειές γιατί ο΄εγκέφαλος δεν δουλεύει ακόμα.Παρόλα αυτά έχω στρώσει ήδη τα κρεβάτια και έχω φτιάξει πρωινά.Εχτές σκούπισα,ξεσκονισα,έκανα μπάνια,τακτοποιήσα τα παιχνίδια και πήγα σούπερ.Επιπλέον εχτές ήρθε το απαντητικό των ΕΛΤΑ στο γράμμα του Αι Βασίλη.Είχε ένα πολύ ωραίο κειμενάκι και ένα φακελάκι με τρία γραμματόσημα.Τα μικρά καταχάρηκαν.

Μπράβο Βάσια για την προπαίδεια και εμένα ο μεγάλος είχε ταλαιπωρηθεί να την μάθει αλλά τελικά τα κατάφερε για να δούμε ο μεσαίος που είναι και ξεροκέφαλος πως θα τα καταφέρουμε.

yotou θα το ξεπεράσει η μικρή και εμένα κάνουν πισωγυρίσματα και εκεί που σήμερα λατρέυουν ένα φαγητό μετά από ένα μήνα δεν θέλουν ούτε να το δούν.Υπομονή και επιμονή χρειάζεται δηλαδή μην της κάνεις τα χατήρια στο φαγητό αν δεν θέλει να φάει να μην φάει αλλά να μην βρει τίποτα άλλο για φαγητό εκτός από το γεύμα της και πόσο θα αντέξει μία μέρα νηστική,δύο,τρείς μετά θα δεις πώς θα φάει και δεν θα ξανακάνει νάζια.Εμένα όταν δεν βλέπουν την γιαγιά τους τρώνε μία χαρά έτσι και συναντηθούν που τους τροφοδοτεί με ένα σωρο σοκολάτες και γλυκίσματα δεν βάζουν ούτε μπουκιά.

Ειρήνη μου όλα καλά θα πάνε και σε αυτό το θέμα μην στεναχωριέσαι γιατί η στεναχώρια βγάζει άλλα και δεν είναι καλά.

Καλημερααα!Τι κάνετε???

Βρεχει και εδω σημερα και δυστυχως με παραπλάνησε ο καιρός το πρωι,δεν ειχε ξεκινησει ακόμη η βροχη, και εστειλα τον μικρο με το λεωφορειο.Ελπίζω να μην βραχηκε γιατι θα την πληρωσουμε ασχημα.

Βασια πες μας και εμας το κολπο ,θα μας χρειαστει στο μελλον.

Γιωτα εαν αποφασισεις εσυ μνα της βγαλεις την πάνα ,δεν θα σου πάρει πάνω από 2 εβδομάδες.

Κωνμαμα ,την περιοδο της εκπαιδευσης δεν περιμενεις από το παιδι ,τις πρωτες ημερες τουλάχιστον ,να σου πει πως θελει τσισα.Αρχικα το πας εσυ ,υπολογιζοντας καθε ποτε κανει τσισα.Οπότε ακομη και με επισκεψεις ,μπορεις ετσι να το κανεις,αν το θελεις.Για το θεμα της περιποιησης και της εμφανισης συμπάσχω...Αυτο που προσπαθω εγω να κανω ,ειναι να φτιαχνω πάντα τα μαλλια μου,να ειναι σωστα τα φρυδια μου και στο τσακιρ κεφι το μεσημερι πριν επιστρεψει ο αντρας μου ισως βαλω λίγο ρουζ και αρωμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ...

εδώ βρέχει απίστευτα πολύ, αστράφτει και μπουμπουνίζει...

Μάζεψα την κουζίνα μου και μάθαμε με την κόρη την προπάιδεια....τελικά το κόλπο που είχα έπιασε....όχι απλά την έμαθε αλλά την ξέρει και ανακατεμένη...!!

Τελικά άμα θέλει όλα τα μαθαίνει και σε λίγο χρόνο.... :)

please please στείλε και σ'εμένα το κόλπο σου!!!!

Αφροδίτη, όλο το χρόνο τέτοια ωράρια δουλεύεις; Δεν είναι καμιά εποχή πιο χαλαρά τα πράγματα;

Μέχρι και το 2011 δουλεύαμε έτσι από Φεβρουάριο έως και Ιούνιο. Από εκεί και μετά κάθε χρόνο και χειρότερα....... υπάρχουν συνέχεια αλλαγές σε φορολογία και εργατικά....

Η καλύτερη περίοδος για εμένα αυτή την στιγμή είναι Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο. Τον υπόλοιπο καιρό το χάος και πάλι από Φεβρουάριο μέχρι και Ιούλιο πλέον, ασ'τα βράστα... μπορεί να δουλεύω και 60 ώρες την εβδομάδα...

Εχθές λοιπόν γύρισα γύρω στις 8.00 με πολύ κούραση και νεύρα.... Επειδή δεν πρέπει και δεν θέλω να ξεσπάω στο σπίτι με τα διαφορά που θα δω και θα ακούσω, ξεκίνησα να μαγειρεύω στο καπάκι και να προσπαθώ να απασχολήσω το μυαλό μου. Τελικά αφού κοιμήθηκαν όλοι, άρχισα να βλέπω το sex and the city και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Στις 5.00 το πρωί ξυπνάει η μικρή με κλάματα και ρουκέτες εμετού (το χειρότερο μου) και αρχίζουμε πλυντήρια, ντάντεμα, τηλέφωνα σε παππούδες-γιαγιάδες για να δούμε ποιος θα κάτσει μαζί της, πλύσιμο στρώματα, μαγείρεμα λαπά και όλα αυτά τα ωραία.

Η ανηψιά μου το απόγευμα πάει Παίδων επειδή έχει ακατέβατα 40άρια από εχθές και το παιδάκι δεν μπορεί καν να ανοίξει τα μάτια του.... Η μαμά μου θα μείνει με την ανηψιά μου και ο πεθερός μου με την κόρη μου και κάθε μία ώρα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ πως δεν θα της δώσει να φάει κάτι που δεν πρέπει..... Μας χτύπησε κι εμάς η γαστρεντερίτιδα που σέρνεται ρε γαμώτο...

Εχθές λοιπόν γύρισα γύρω στις 8.00 με πολύ κούραση και νεύρα.... Επειδή δεν πρέπει και δεν θέλω να ξεσπάω στο σπίτι με τα διαφορά που θα δω και θα ακούσω, ξεκίνησα να μαγειρεύω στο καπάκι και να προσπαθώ να απασχολήσω το μυαλό μου. Τελικά αφού κοιμήθηκαν όλοι, άρχισα να βλέπω το sex and the city και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Στις 5.00 το πρωί ξυπνάει η μικρή με κλάματα και ρουκέτες εμετού (το χειρότερο μου) και αρχίζουμε πλυντήρια, ντάντεμα, τηλέφωνα σε παππούδες-γιαγιάδες για να δούμε ποιος θα κάτσει μαζί της, πλύσιμο στρώματα, μαγείρεμα λαπά και όλα αυτά τα ωραία.

Η ανηψιά μου το απόγευμα πάει Παίδων επειδή έχει ακατέβατα 40άρια από εχθές και το παιδάκι δεν μπορεί καν να ανοίξει τα μάτια του.... Η μαμά μου θα μείνει με την ανηψιά μου και ο πεθερός μου με την κόρη μου και κάθε μία ώρα πρέπει να παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ πως δεν θα της δώσει να φάει κάτι που δεν πρέπει..... Μας χτύπησε κι εμάς η γαστρεντερίτιδα που σέρνεται ρε γαμώτο...

Περαστικα σας Αφροδιτακι!

Ελπίζω να μην σας κρατησει πολύ και κυριως να μην κολλησετε οι υπόλοιποι.Περαστικα και στην ανηψιά σου!Γυριζουν ιωσεις με πολύ υψηλο πυρετο,το ακουσα και από συγγενεις μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!!!!

Σήμερα έχουμε το χθεσινό φαγάκι....και σε λίγο θα φύγω για εξωτερικές δουλειές!

Χρύσα και Αφροδίτη δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο.....απλά την άφησα στο πάτωμα να παίζει και ταυτόχρονα ότι της έλεγα το έλεγε και εκείνη..... αρχικά τις έμαθα τα 3 πρώτα απο το 1Χ8 ώς το 3Χ8 μετά πήγαμε στα τρία επόμενα και τα ξαναείπαμε όλα απο την αρχή....και μετά στα 3 επόμενα και ξανά απο τη αρχή....τα είπαμε περίπου 30 φορές....και τα ήξερε τέλεια αλλά και μπερδεμένα.... πρώτα την είχα στο γραφείο να κάθετε ενώ τώρα έκανε κάτι και απασχολούνταν...και τα λέγαμε κιόλας!

έχουμε μάθει του 10, του 5, του 2 και του 4 ως τώρα... αλλά έλεγε 1 φορά το 2 ίσον κλπ....τώρα άρχισα να τις τα κόβω αυτά και το πάμε σαν ποιήμα π.χ. 5 8 40 χωρίς ίσον και φορές....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???Εδω βρεχει πολυ!

Εχθες τελικα καταφερα και τελειωσα την κουζινα,και της αλλαξα την διακοσμηση.Σημερα εχει σειρα το δωματιο του μικρου.Προσπαθω να σκεφτω τι να μαγειρεψω...κανονικα εχω στο προγραμμα μακαροναδα αλλα δεν με εμπνεει λογω καιρου...θα δω...

Αχ βρε Αφροδίτη...άσχημο και δύσκολο ξύπνημα είχες....περαστικά σας...

καλημέρα σε όλες!!εγω άκουσα κάτι που με λύπησε πρωι πρωι και με έβαλε σε σκέψεις...μακάρι να παει καλύτερα η υπόλοιπη μέρα....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

.

Κωνμαμα ,την περιοδο της εκπαιδευσης δεν περιμενεις από το παιδι ,τις πρωτες ημερες τουλάχιστον ,να σου πει πως θελει τσισα.Αρχικα το πας εσυ ,υπολογιζοντας καθε ποτε κανει τσισα.Οπότε ακομη και με επισκεψεις ,μπορεις ετσι να το κανεις,αν το θελεις.Για το θεμα της περιποιησης και της εμφανισης συμπάσχω...Αυτο που προσπαθω εγω να κανω ,ειναι να φτιαχνω πάντα τα μαλλια μου,να ειναι σωστα τα φρυδια μου και στο τσακιρ κεφι το μεσημερι πριν επιστρεψει ο αντρας μου ισως βαλω λίγο ρουζ και αρωμα.

Χρυσα μου το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.Εννοειτε πως δεν περιμενεις να στο πει,αλλα ο δικος μου οποτε τον εβαζα να κανει τσισα δεν εκανε ΠΟΤΕ.....Με αποτελεσμα στην αρχη να τον εχω αρκετη ωρα και αυτο ηταν χειροτερο γιατι κοντεψε να το αντιπαθησει....Αυτο που κανω ειναι να του το υπενθυμιζω:μηπως θελεις τσισα?",και οντως επιασε αλλα δεν λειπουν και τα ατυχηματα(που ειναι λογικο γιατι ειναι αρχη ακομα).Οπως ειπε και η Γιωτα αν εχει καποιο ατυχηματακι μπροστα σε τριτους δεν ξερω πως θα νιωσει,ισως ντραπει,και να γινουν χειροτερα τα πραγματα,γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασει και ο αλλος αν πχ σχολιασει κατι και ο μικρος νιωσει αβολα?Γι'αυτο και προτιμω να του την φοραω,οταν ερθει καποιος η παμε σε καποιο σπιτι.Ειναι μια διαδικασια που χρειαζεται λιγη υπομονη....

Αχ περαστικα βρε Αφροδιτη μου....

Υ.Σ και εγω αυτο sex&city εβλεπα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Ειμαι αρκετά χαρουμενη και πονεμένη

Πονεμένη...εδεσα το χερι μου...χαχα

Χαρουμενη... χτες σε ενα τυπογραφειο μου παραχώρησε χώρο για να βάλω τα χαρτικά που φτιαχνω μαζι με μια φίλη κουτάκια, διακοσμητικά, και ότι εχει να κάνει σχέση με το χαρτι

:)

Θα σας βάλω φωτο απο βιτρίνα

Μετα δουλειες στο σπιτι και μαγειρέματα...

Το βραδυ ολοκληρωσα 2-3 κολλιε που τα ειχα μισοτελειωμενα και έγιναν τέλεια θα σας βάλω φωτο

DSC02787_zpsf8323d06.jpg

Καλήμερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...