Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σου πω όταν το κάνω μετά νιώθω καλά γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνω,αλλά μετά από λίγο πάλι στα ίδια είμαι και πάλι πρέπει να τα ξαναφτιάχνω:cool:

Να σου πω εμένα τρώει δεν έχω θέμα,αλλά όταν κάτι μου δείχνει ότι δεν της αρέσει του αλλάζω όνομα,της φτιάχνω σχεδιάκια στο πιάτο και κάτι καταφέρνω.Τον αρακά δεν τον έτρωγε κι έτσι της είπα ότι θα φάμε μπιλάκια,από τότε μόλις βλέπει αρακά φωνάζει μπιλάκια και τρώει ένα πιάτο ολόκληρο.Δεν της έχεις δώσει όσπρια???Ο παιδίατρος σου έχει πει να μην δίνεις,δεν κατάλαβα καλά???

καλά έκανες Μαρία αφού έτσι ένιωσες,αλληλεγγύη χρειάζεται;)

Ειρήνη μου δικηγόρο κι εσείς και γρήγορα.Καλά διατροφή με ενήλικο παιδί δεν έχω ξανακούσει...!Και τι είναι ο μπαμπάς σου βιομήχανος???Έλεος

Μαράκι ψυχραιμία.Μην προσπαθείς να τα βάλεις με όλα τα μέτωπα!Ξεκίνα από ένα κάθε φορά και προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τι σ'ενοχλεί πραγματικά και αν κάπου έχεις κι εσύ ευθύνες!Το οικονομικό άστο στην άκρη γιατί δυστυχώς όσο και να τσακωθείς και να στεναχωρηθείς δεν γίνονται και πολλά.

Εμείς πάλι έχουμε φοβερό πισωγύρισμα σε ύπνο και πάνα,αλλά δεν ήθελα να σας ζαλίζω:rolleyes:

Βλέπει το γιογιό και φωνάζει ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ της εξηγούμε με ωραίο τρόπο ότι όλοι πάμε στην τουαλέτα κι ότι σιγά σιγά καλό θα είναι κι αυτή να κάνει το ίδιο,αλλά αρνείται πεισματικά και μου φέρνει κι επιχειρήματα ''Μαμά είμαι μωρό ακόμα,θέλω πάμπες''Τι να της πεις...

Και για τον ύπνο δεν θέλει με τίποτα στο κρεβάτι της κλαίει χτυπιέται με παρακαλάει και προχθές μου είπε ''Μαμά δεν θέλω να κοιμάμαι μόνη μου θέλω παρέα εσένα και το μπαμπά'' Τι να κάνω η δόλια μάνα,νομίζω ότι δεν είναι η εποχή μας για αλλαγές είναι πολύ αρνητική σε όλα...

Καλημέρα κιόλας πάω για εξωτερικές δουλίτσες

τωρα την εχει δει μωρο και θελει ετσι οποτε αστο για λιγο το ποιο πηθανο ειναι σε καμια εβδομαδα να ειναι μεγαλη παλη:rolleyes: εμας τοσο μας πηρε

οσο για τον υπνο ουτε αυτο το πιεζω γιατι σκευτομαι οτι θελουν μωρε κι αυτα παρεα δηλαδη εμεις κοιμομαστε με παρεα και απο αυτα εχουμε την απετηση να κοιμουντε μονα γιατι βολευη εμας :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνάκι μου,

Μήπως να της πάρεις ένα "εντυπωσιακό" γιογιο μήπως την ιντριγκάρει και ξεκινήσει να πηγαίνει εκει?

Ενα-ένα βηματάκι.. σιγά-σιγά Ρηνάκι μου και μη στεναχωριεσαι. Θα βρει το δρόμο της με τους δικους της χρόνους.;)

δικιο εχει η μανα παρε γιογιο και αστο μεσα στο μπανιο να υπαρχει και ταν ρωταει τι ειναι αυτο να λες οτι ειναι μικρη τουαλετα ;) το εκανα αυτο περσι το χειμονα οποτε την ανοιξη που εβγαλα τα χαλια τον αφηνα χωρις πανα και βρακακι και τα εκανε εκει ποτε σε καμια γλαστρα :tongue: λιγο στο πλακακι εμαθε,εμενα με βοηθησε και το οτι απο 8 μηνον δεν εκανε κακα εκτος σπιτιου ποτε και για κανενα λογο οπου κι αν βρησκομασταν,οποε περσι την ανοιξη που ηταν 2.5 του ελεγα Θαναση κανε κακα γιατι παμε βοτλα και ετρεχε:tongue:

Σου ευχομαι κι εγω να εισαι καλα και ετσι οπως πας να δει 30 ιανουαριου το 50

στη ζυγαρια:P

οσο για το θεμα του μπαμπα το μονο που μπωρω να πω ειναι ψυχρεμια δυστηχος υπαρχουν ατομα που δεν εχουν καθολου αξιοπρεπια οπος η εν λογο κυρια αλλα δυστηχος αυτο το καταλαβενουμε αργα :-( παντος δε νομιζω οτι μπορει να του κανει και πολλα αν δεν υπαρχουν παιδια αλλα ποιο πολυ κανει οτι κανει για να του τη σπασει:shock:

Σ' ευχαριστώ ματάκια μου.

Δεν βιάζομαι όμως γιατί αφενός θέλω να τα χάσω "σωστά" και να μην τα ξαναπάρω {γιατί πολύ με ταλαιπώρησαν εδώ και ενάμιση χρόνο} και αφετέρου δεν μπορώ να πιεστώ πολύ.. το φαγητό είναι η τρελή μου αδυναμία.. :tongue:

Τώρα που το είπα.. πάω να φτιάξω 2 φετούλες με μερεντούλα.

777885dugw57gt25.gif

Αφροδιτακι τι εννοεις οταν λες οτι ενιωσες ασχημα με τον εαυτο σου?

Με ψιλοτρομαξες...Τι με περιμενει????

Το μονο που στεναχωριεμαι ειναι οτι τωρα που δεν δουλευω βρε κοριτσια εμφανισιακα δεν ειμαι οπως πριν,δηλαδη σημερα απο το πρωι ειμαι με φορμες και σε λιγο που θα ερθει οαντρουλης μου θα με βρει ετσι...,ενω πριν με εβρισκε παντα ντυμμενη και περιποιημενη γιατι γυρναγαμε τις ιδιες ωρες.Οταν θα βγουμε εξω ψιλοβαφομαι βεβαια αλλα και το οικονομικο δεν με βοηθαει να ανανεωθω....:?

Επειδή λόγω εργασίας (πολύωρης) δεν μπορούσα να προσφέρω στην οικογένεια μου την παρουσία μου στο σπίτι, αγκαλιές, φιλιά, παιχνίδια, βόλτες, το διάβασμα του παιδιού, το μπάνιο των παιδιών, την φροντίδα των ρούχων τους κτλ έτσι όπως εγώ θα ήθελα να γίνονται όλα τα παραπάνω, αισθανόμουν άχρηστη σαν μητέρα και σύζυγος. Το ξεπέρασα με βοήθεια από τον σύζυγο μου φυσικά.

Ως προς το θέμα της εμφάνισης, θα σου πω πως εγώ προσωπικά είχα 2 εβδομάδες άδεια αυτές τις γιορτές. Ντύθηκα με κάτι εκτός αθλητικής φόρμας παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς επειδή οι φόρμες με κάνουν να αισθάνομαι άνετα όλη μέρα. Με ότι και να φοράμε μπορούμε να είμαστε περιποιημένες ακόμη και με λίγο έως καθόλου βάψιμο, αρκεί να μην παραμελούμε πολύ τον εαυτό μας.

Εγώ που είμαι ακόμη στην δουλειά και θα γυρίσω καλές 8.οο στο σπίτι (δηλ.λείπω από το σπίτι 12 ώρες), που δεν φοράω φόρμα αυτή την στιγμή, νομίζεις πως όταν γυρίσω θα είμαι κούκλα; Αν με δεις, είμαι σαν φάντασμα με κάτι κύκλους νααα...

Ακουστε ατάκα που είπε μόλις το φιογκάκι, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Σήμερα έχουμε φασολάδα που δεν τρώει.

Αλλά πλέον "μεγαλώσαμε" και δεν κάνουμε "ιδιαίτερα", θα φάμε αυτό που πρέπει για να κάνουμε σωστά κορμάκια.

Είχε λοιπόν άσκηση που έπρεπε να συμπληρώσει το τέλος και έλεγε η πρόταση:

Καθώς πήγαινα βόλτα........

Και λέει το φιογκάκι το τρισμέγιστο:

Καθώς πήγαινα βόλτα με την μαμά μου, είδαμε ένα λιοντάρι και την έφαγε και έτσι δεν μου ξαναέφτιαξε φασόλια!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::!::!: χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

:tongue::tongue: χαχαχα την εφαγε :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! τρέχω και δεν φτάνω μέχρι να βρω καινούριους ρυθμούς. Ευτυχώς, όμως, είμαι σε φάση που νιώθω ότι έχω ενέργεια.

Ειρηνάκι, αν κατάλαβα καλά, το "θέμα" του μπαμπά σου δεν είναι τόσο το πρακτικό (αν θα του επιδικαστεί διατροφή και τι ύψους), εφόσον ο άνθρωπος δεν ανήκει στην κατηγορία των συζύγων που "έχουν" και τα κρύβουν, προσπαθώντας να πείσουν ότι δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν αλλά το "ηθικό" και αυτό, νομίζω, θέλει λίγο χρόνο για να καταλαγιάσει μέσα του αλλά, εν τέλει, γίνεται, ε; :-)

Για τη φασολάδα, τι να πω; Ελπίζω να το πήρες το μήνυμα :cool:!

Ελπίζω να γτιάξει η διάθεσή σου! Πάντως, εμένα πάντα μου αρέσει να διαβάζω τα ποστ σου :wink:.

Δομνίνα, έχεις πμ :wink:.

Αφροδίτη, όλο το χρόνο τέτοια ωράρια δουλεύεις; Δεν είναι καμιά εποχή πιο χαλαρά τα πράγματα;

Rav, πάρε τους δρόμους και περπάτα ή τρέχα :wink:!

Βούλα, πέρασε ο ίλιγγος και θα κάνεις φουλ καθαριότητες το απόγευμα; Κι αύριο μέρα είναι :wink:!

Βάσια, 7*8=56 :tongue:!

Μαρία, περαστικά! Δεν ξέρω τι λένε οι διπλομανούλες, πάντως εγώ το ζόρι που τράβηξα για να βρω τις ισορροπίες μου από την προ- στη μετά- παιδιού ζωή (κανένα χρόνο περίπου) θα το θυμάμαι γαι πολύυυυυ καιρό. Αναπνοές και όμορφες θετικές σκέψεις όσο γίνεται :wink:.

Γιωτούλι, μιας και λέμε η καθεμία το δικό της, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για το φαγητό της μπεμπούς. Από ένα πολύ ταλαιπωρημένο πρώην κακόφαγο παιδί, μην την πιέζεις. Ακόμα χαίρομαι που δεν μπορεί να επέμβει κανείς πια στο τι και πόσο τρώω :rolleyes:. Άσχετο, αλλά αναρωτιέμαι αν θυμάμαι τόσο λάθος: τα όσπρια δεν μπαίνουν πριν το χρόνο; Φακές, νομίζω, της έδωσα από 8 μηνών. Τόσο πολύ διαφέρουν οι οδηγίες από παιδίατρο σε παιδίατρο :confused:;

Όσο για την πάνα, τι τρίμηνο, καλέ; Σε φώναξε το παιδί από το κρεββάτι, ενώ φορούσε πάνα, για τουαλέτα, έκανε ήδη κακά στο γιο-γιο και λες τρίμηνο; Εγώ πιστεύω πολύ νωρίτερα, αν το αποφασίσεις και της τη βγάλεις, όπως λέει η Χρύσα.

κοριτσια εκανα κατι σημερα που δεν ξερω αν ειναι καλο:confused:

εβαλα και σε ενα ταπερακι 1 μερηδα πατατες φουρνου και λιγο σαλατα και ψωμακι που περησεψε και ενα πλαστικο πιρουνακι με χαρτοπετσετα τα αφησα στον καδω σε μια σακουλιτσα κλειστα,σκεφτηκα οτι ισως τα βρει καποιος που δεν εχει να φαει και αλοστε δεν ηταν αποφαγια αλλα ολοκληρη καθαρη μερηδα:?

Γατί να μην είναι καλό; Εμένα μια χαρά κίνηση μου φαίνεται, Μαρία!

Οσο και αν ειμαι υπέρ της συζητησης ,σε αυτα τα θεματα οταν και εφοσον εισαι ετοιμος ψυχολογικα και βλέπεις πως και το παιδι μπορει να ανταποκριθει,απλά του το ανακοινωνεις και βγαζεις την πάνα χωρις πισωγυρισματα.Διαφορετικα ,γιατι ενα παιδακι να ξεβολευτει????Θα λερωσει ,θα βραχει αλλα ετσι θα νιωσει πως πρεπει να πάει στην τουαλέτα.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Και όχι μόνο για την πάνα. Όσες φορές ήμουν εγώ αποφασισμένη για αλλαγές, η μικρή συνεργάστηκε πολύ καλύτερα μαζί μου απ' ό,τι θα περίμενα. Στα θέματα που εγώ η ίδια αμφιταλαντεύομαι, όλες μου οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό. Και στα 4 σχεδόν χρόνια έχω άπειρα παραδείγματα στο μυαλό μου.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Συμφωνώ με το 4uδάκι, κορίτσι μου.

Και γω από εκεί θα το "έπιανα".

Το περπάτημα είναι ένας υπέροχος τρόπος γυμναστικής και ο πιο "εύκολος" για όλους μας.

Σκέψου επίσης πως είναι "δωρεάν", το ρυθμίζεις εσύ, χάνεις θερμίδες, κάνει καλό στην καρδιά, ανεβάζει τα επίπεδα ενδορφινών και μειώνει το στρες! Είναι υπέροχη άσκηση, για μενα. :D

Ειρηνάκι και τα υπόλοιπα κοριτσάκια το περπάτημα σαφώς και είναι πολύ καλή και ανέξοδη επιλογή. Κάθε χρόνο με πιάνει και περπατάω για ένα μεγάλο διάστημα (γιατί έχουμε και σουπερ θέα μη το παινευτώ) αλλά α). ζω στην πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό βροχών στη χώρα και β). πλέον χρειάζομαι να γνωρίζω κόσμο. Θα ήθελα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου αλλά όχι στη μοναξιά της πεζοπορίας. Αρκετή μοναξιά έχω τα πρωινά στο σπίτι.

Ακουστε ατάκα που είπε μόλις το φιογκάκι, να πέσετε κάτω από τα γέλια!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Αλλά πλέον "μεγαλώσαμε" και δεν κάνουμε "ιδιαίτερα", θα φάμε αυτό που πρέπει για να κάνουμε σωστά κορμάκια.

Καθώς πήγαινα βόλτα με την μαμά μου, είδαμε ένα λιοντάρι και την έφαγε και έτσι δεν μου ξαναέφτιαξε φασόλια!!!!!

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Καμιά ώρα θα το ζητήσει και η δικιά μου αυτό αχαχαχαχχαχαχαχαα

Σήμερα έκανα τα απαραίτητα καθημερινά. Στρωσίματα, ένα πέρασμα το μπάνιο, έφτιαξα φακούλες τέλειες, φάγαμε, μάζεψα την κουζίνα και έβαλα το πλυντήριο να πλένει και έφτιαξα καφέ.

Τώρα πηγαίνω να τακτοποιήσουμε σωστά ανά είδος τα παιχνίδια μαζί με τη μικρή. Καλό βράδυ να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καθόλου!

Σε καταλαβαίνω με το φαγητό. Οπως έχω πει αρκετές φορές, ακόμα "πληρώνω" το διάστημα που πηγαινοερχόταν στην πεθερά μου γιατί εκεί το φιογκάκι, έτρωγε συγκεκριμένα φαγητά και παραμέρισε κάποια άλλα...Αυτό μας δημιουργήσε μεγάλα προβλήματα {και ακόμα δηλαδή} αλλά το παλεύω.Και πλέον το παλεύω έντονα και δεν του αφήνω πολλά περιθώρια.

Κουράγιο.

αυτα τα προβληματα θελω να αποφυγω, καταλαβαινεις!

παλι φαγαμε σημερα! μακαρονια με κιμα παλι. αυριο θα της ψιλοκοψω κολοκυθακι κ θα το μαγειρεψω οπως τον κιμα κ θα το βαλω σε μακαρονια παλι. για να δουμε!!!!

υγ. πως εισαστε????

Γιωτακι μηπως η μικρη σου αντιδρα ετσι λογω των αλλαγων?Θελω να πω οτι μετα το ατυχημα του ανδρα σου αλλαξε η καθημερινοτητα σας,εσυ ελλειπες πιο πολυ,ο αντρας ηταν περισσοτερο στο σπιτι,εβλεπε το μπαμπα της να ποναει το ποδι του κτλ,μηπως το εκφραζει με αυτο τον τροπο?Εγω θα σου προτεινα να την παρεις μαζι σου στην κουζινα,ανεβασε την στο παγκο και βαλτην να σε βοηθησει σε οτι μπορει,π.χ. ο μικρος μου θελει να ριχνει ριγανη στο φαγητο,κι ας μη τρωει αμεσως μετα,οταν θα ερθει η ωρα του φαγητου,θυμσε της τι κανατε.Προσπαθησε να μην την πιεζεις.

Μπραβο για το γιογιο!!!!!!!

Εγω τα εχω κανει θαλασσα....στο σπιτι φοραει παντα βρακακι και παει στο γιογιο,αλλα αν ερθει καποιος του φοραω πανα(δεν θελω να εχει καποιο ατυχημα και νιωσει ασχημα...)επισης οταν παμε βολτα του βαζω πανα,συνηθως ολο το πρωι βγαινουμε εξω,οποτε τον εχω τρελλανει τον καημενο και τον εχω καταμπερδεψει...

το σκεφτηκαμε κ αυτο κ ειναι πολυ πιθανον. τωρα που εχουν ξαναγυρισει οι ισσοροπιες περιμενω να δω τι θα γινει.

δεν τα εχεις κανει θαλασσα, κ εγω εξω πανα της φοραω κ οταν μου λεει οτι θελει τσισα της εχω εξηγησει οτι οταν δεν εχουμε μαζι το γιογιο αναγκαστηκα κανουμε στην πανα μας. (δεν ξερω κατα ποσο το εχει καταλαβει). καλα κανεις που σε κοσμο του την φορας, αν ντραπει μπορει να ειναι χειροτερα κ κανει τρελλο πισογυρισμα!

δεν υπαρχει αυτο το μικρο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχααχααα!!!!!

(κ εσυ μακρια απο λιονταρια!!!)

Να σας πω και εγω τα δικα μου τα νεα:

Για δευτερη μερα εχω εναν ηλιθιο ιλλιγγο που μου σπαει τα νευρα....γι'αυτο και δεν βγηκαμε εξω σημερα,αλλα εφτιαξα γεμιστα,επλυνα τα πλακακια της κουζινας,τους παγκους και τα κατω ντουλαπια εξωτερικα και εβαλα ενα πλυντηριο,εν τω μεταξυ πηγαινα βαρκα γιαλο λογω ιλλιγγου αλλα δεν πτοηθηκα...το μονο κακο ηταν οτι δεν προλαβα να ασχοληθω με τον μικρο αλλα ευτυχως επαιζε με τα παιχνιδια του και στο τελος που βαρεθηκε ηρθε μαζι μου στην κουζινα.Τωρα κοιμαται και εγω ξεκουραζομαι,το απογευμα πρεπει να σκουπισω,σφουγγαρισω στην κουζινα,να αερισω το χαλι της και να το ξυδιασω και να κανω τον νεροχυτη με χλωρινη...Αν δειτε τι γινεται στο πατωμα θα με αποβαλλετε....................

περαστηκα βουλα μου, πως εισαι τωρα?

Κοριτσακια μου σας σημερα το βραδυ πριν 2.5 χρονια μπηκα στο μαιευτηριο,αυριο ο μικρος μου θα ειναι και επισημα 2.5 χρονων!Αχ βρε κοριτσια μου,τα εχω τοσο μα τοσο εντονα στο μυαλο μου!!!!θυμαμαι και την καθε λεπτομερεια!!!

να τον χαιρεσαι κ να τον καμαρωνεις!

καλόοοοοο!:tongue::tongue::tongue:

Γιώτα μου για όσπρια δοκίμασε ρεβύθια, συνήθως τους αρέσουν περισσότερο από φακές-φασόλια

δεν εχω φτιαξει ποτε, αλλα θα το δοκιμασω! θανκς!

Καλησπερα κ απο μενα!!!

Εγω ειμαι καπως καλυτερα,δεν μπορω να κανω κ αλλιως απλα περιμενω. Σημερα σιδερωσα ολα τα ασιδερωτα κ τα εβαλα στις θεσεις τους,μαγειρεψα ψαροσουπα για τα μικρα κ τηγανιτο μπακαλιαρο με σκορδαλια για μας,εβαλα μια γρηγορη σκουπα σε ολο το σπιτι κ μετα ηρθε η ξαδερφη μ απο δω κ εφυγε πριν λιγο!

Ραβτ τελειο το κεικ κ τα ρολακια!

Ειρηνη ελπιζω να βρεθει λυση για το θεμα με τον μπαμπα κ να μην στεναχωριεται ο ανθρωπος! Το φιογκακι κ οι ατακες του ειναι ολα τα λεφτα!

Γιωτακι κατ αρχην μπραβο για το ζουζουνι σου που κοβει την πανα,αληθεια ποσο ειναι? Η δικια την κυριακη κλεινει τα δυο αλλα ακομα δεν μ φαινεται ετοιμη για να της την βγαλω! Οσο για την περιοδο που ρωτησες περιμενω σε τρεις,τεσσερις μερες!

η μικρη ειναι 2 κ 3 μηνων. την εχω ξεκινησει απο το καλοκαιρι που μας περασε, ειχαμε το γιογιο απλα κ μονο να το βλεπει, να καθεται με τα ρουχα για να το συνηθισει.

για το αλλο θεμα, υπομονη! παντως οτι κ να ειναι δεν ειναι σοβαρο!

Η κόρη μου είχε διαβάσει τα πάντα απο το σχολείο και έτσι είχαμε μόνο να τα δούμε για λάθη και να μάθουμε προπαίδεια του 8....τα είδαμε όλα και μόλις ήρθε η ώρα για την προπαίδεια δεν στρωνόταν μόνη της για να την μάθει.....διάλεξε να την διαβάσει με τον πατέρα της το βράδυ.....θα της βγάλει το λάδι!!!

Σκέφτηκα έναν άλλον τρόπο να της την μάθω και θα τον δοκιμάσω το απόγευμα.....αλλιώς θα την παραδώσω στον πατέρα της!!!! ουφ!

για του 8 δεν εχω κατι να σου πω αλλα για του 9 εχω κολπο να την βοηθησει:

1 X 9 = 0 9

2 X 9 = 1 8

3 X 9 = 2 7

4 X 9 = 3 6

5 X 9 = 4 5

6 X 9 = 5 4

7 X 9 = 6 3

8 X 9 = 7 2

9 X 9 = 8 1

10 X 9 = 9 0

στο αποτελεσμα στην δεκαδα ανεβαινει ενα νουμερο κ στην μοναδα κατεβαινει ενα νουμερο.

Σ' ευχαριστώ ματάκια μου.

Δεν βιάζομαι όμως γιατί αφενός θέλω να τα χάσω "σωστά" και να μην τα ξαναπάρω {γιατί πολύ με ταλαιπώρησαν εδώ και ενάμιση χρόνο} και αφετέρου δεν μπορώ να πιεστώ πολύ.. το φαγητό είναι η τρελή μου αδυναμία.. :tongue:

Τώρα που το είπα.. πάω να φτιάξω 2 φετούλες με μερεντούλα.

καλε στειλε κ απο εδω λιγακι!!!!

Ειρηνάκι, αν κατάλαβα καλά, το "θέμα" του μπαμπά σου δεν είναι τόσο το πρακτικό (αν θα του επιδικαστεί διατροφή και τι ύψους), εφόσον ο άνθρωπος δεν ανήκει στην κατηγορία των συζύγων που "έχουν" και τα κρύβουν, προσπαθώντας να πείσουν ότι δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν αλλά το "ηθικό" και αυτό, νομίζω, θέλει λίγο χρόνο για να καταλαγιάσει μέσα του αλλά, εν τέλει, γίνεται, ε; :-)

Για τη φασολάδα, τι να πω; Ελπίζω να το πήρες το μήνυμα :cool:!

Ελπίζω να γτιάξει η διάθεσή σου! Πάντως, εμένα πάντα μου αρέσει να διαβάζω τα ποστ σου :wink:.

Ο μπαμπάς μου θα πληρώσει τις επιλογές του. Οπως όλοι μας άλλωστε. Πληρώνονται όλες τις επιλογές μας.

Εγώ βασικά έχω "θέμα" με τον πατέρα μου. Αυτό με ρίχνει πολύ και μου χαλάει τη διάθεση.

Θα το φτιάξουμε όμως και αυτό. Για την κυρία και την κάθε κυρία, δεν έχω καθόλου λέξεις. Δεν τις 'χαραμίζω' δηλαδη, κορίτσι μου.

Σ' ευχαριστώ πολλύ για το σχόλιό σου. Το είχα ανάγκη και εσύ μου τα δίνεις πάντα απλόχερα!

Δεν ξέρω τι λένε οι διπλομανούλες, πάντως εγώ το ζόρι που τράβηξα για να βρω τις ισορροπίες μου από την προ- στη μετά- παιδιού ζωή (κανένα χρόνο περίπου) θα το θυμάμαι γαι πολύυυυυ καιρό. Αναπνοές και όμορφες θετικές σκέψεις όσο γίνεται :wink:.
Έχεις τόσο δίκιο... εγώ, ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να τις βρω σε ορισμένες στιγμες...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιωτούλι, μιας και λέμε η καθεμία το δικό της, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για το φαγητό της μπεμπούς. Από ένα πολύ ταλαιπωρημένο πρώην κακόφαγο παιδί, μην την πιέζεις. Ακόμα χαίρομαι που δεν μπορεί να επέμβει κανείς πια στο τι και πόσο τρώω :rolleyes:. Άσχετο, αλλά αναρωτιέμαι αν θυμάμαι τόσο λάθος: τα όσπρια δεν μπαίνουν πριν το χρόνο; Φακές, νομίζω, της έδωσα από 8 μηνών. Τόσο πολύ διαφέρουν οι οδηγίες από παιδίατρο σε παιδίατρο :confused:;

Όσο για την πάνα, τι τρίμηνο, καλέ; Σε φώναξε το παιδί από το κρεββάτι, ενώ φορούσε πάνα, για τουαλέτα, έκανε ήδη κακά στο γιο-γιο και λες τρίμηνο; Εγώ πιστεύω πολύ νωρίτερα, αν το αποφασίσεις και της τη βγάλεις, όπως λέει η Χρύσα.

κικη μου δεν κανεις λαθος απο τους 8 μηνες μου ειχε πει να δωσω αλλα εδω δεν! μα τι θα εδινα στο μωρο σκετες φακες???? τωρα αυτα πληρωνω! μια φορα περυσι της εδωσα κ δεν εφαγε ουτε τις υπολοιπες 2 μερες.

εχω σταματησει την πιεση μετα κ απο παροτρινση της παιδιατρου.

αχ θα τρελλαθω εφαγε μια ολοκληρη μπανανα το παιδακι μου!!! ζω μεγαλες στιγμες!!!!

λες να τα καταφερουμε νωριτερα ε????

Γιωτάκι σε ευχαριστώ!!! Το ξέρω το κολπάκι....Τα μαθηματικά τα λατρεύω, είναι μαγικά κατ' εμέ αλλά η κόρη μου έχει άλλη γνώμη μάλλον.....να φανταστείς είχα 20 στα μαθηματικά και Γ' Λυκείου παρέδιδα μάθημα εγώ στην τάξη γιατί ο καθηγητής ξυνόταν με κάποιους μαθητές βλέποντας φώτο πενταήμερης χαχαχαχ ....

Καλησπερα καλες μου φιλες απο τις βροχερες Σερρες!

Ο συζυγος ηρθε 7 κ μεχρι να κανει μπανιο κ να φαει εφτασε 8η ωρα..

Τωρα αρχιζουν οι δουλειες για εμας!

Τα παιδια παιζουν κ βλεπουν dvd κ γενικα τα προσεχει ο Τ. --φαγητο κ α'λλαγμα μικρου---

Εγω μπαινω τωρα κουζινα για να φτιαξω κρεατοσουπα.εβγαλα το κρεας μεσημερι απο την καταψυξη....

Σημερα οι πατατες ογκρατεν εκαναν θραυση! Βασικα ο συζυγος ειναι πολυ ευκολος τρωει τα παντα κ ολα του αρεσουν!

Οσο για τα πισωγυρισματα στην πανα......αν σε εχει λερωσει τρια σετ καλυματα ,χαλια ,σκεπασματα κ ποσα α'λλα τοτε δυστυχως κανεις πισωγυρισμα κ του φορας πανα κ ακολουθεις εκεινες τις συμβουλες που λενε να το αφησεις το παιδι μονο του οποτε ειναι ετοιμο......

Εγω τοχω αυτο το προβλημα με τον μικρο μου ,το αντιμετωπισα στον δημοτικο παιδικο , κ ακομη κ σε αυτον τον παιδικο που παει τωρα κ ειναι ιδιωτικος με προσβαλαν πολλες φορες........"κ η κορη σου ειχε το ιδιο προβλημα?".......

Ναι ειναι προβλημα για καποιους.....λες κ τα παιδια κ οι οργανισμοι ειναι ολοι ιδιοι....προσωπικοτητες διαφορετικες ειναι οχι στρατιωτακια.....

Μεχρι κ καθυστερημενο μου τον εχουν βγαλει......συγνωμη αλλα' η επιστημη κ η παιδιατρος δεν εχουν διαγνωσει κατι ακομη.....

Κ στην τελικη γιατι φταιει το παιδι,η ωριμοτητα του η' η ευφυια του?

Μπορει να φταιω εγω ως μανα που δεν ασχοληθηκα κ που μπορει να λειπω συνεχεια η' το σπιτι ναχει καυγαδες κτλ.......

Πως στιγματιζεις ετσι ενα παιδι κ το υποβιβαζεις?

Στο τμημα στον παιδικο λογω αλλαγματος τον βαζουν με μικροτερα...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γιωτάκι σε ευχαριστώ!!! Το ξέρω το κολπάκι....Τα μαθηματικά τα λατρεύω, είναι μαγικά κατ' εμέ αλλά η κόρη μου έχει άλλη γνώμη μάλλον.....να φανταστείς είχα 20 στα μαθηματικά και Γ' Λυκείου παρέδιδα μάθημα εγώ στην τάξη γιατί ο καθηγητής ξυνόταν με κάποιους μαθητές βλέποντας φώτο πενταήμερης χαχαχαχ ....

χαχαχα κ εγω 20 γεωμετρια κ αλβγερα, στο λυκειο εκανα ιδιαιτερα σε παιδακια του γυμνασιου. (χωρις αμοιβη εννοειται, σε αδελφες φιλεναδων)

Μου έφτιαξες τη διάθεση!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να πεις στο φιογκάκι ότι κι εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα, γιατί ούτε εγώ τα τρώω τα φασόλια!

Να μου τον φιλήσεις!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...