Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδιτακι τι εννοεις οταν λες οτι ενιωσες ασχημα με τον εαυτο σου?

Με ψιλοτρομαξες...Τι με περιμενει????

Το μονο που στεναχωριεμαι ειναι οτι τωρα που δεν δουλευω βρε κοριτσια εμφανισιακα δεν ειμαι οπως πριν,δηλαδη σημερα απο το πρωι ειμαι με φορμες και σε λιγο που θα ερθει οαντρουλης μου θα με βρει ετσι...,ενω πριν με εβρισκε παντα ντυμμενη και περιποιημενη γιατι γυρναγαμε τις ιδιες ωρες.Οταν θα βγουμε εξω ψιλοβαφομαι βεβαια αλλα και το οικονομικο δεν με βοηθαει να ανανεωθω....:?

Σε καταλαβαίνω.. όλες μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες.

Και είναι πράγματι δύσκολο, χωρίς να υπάρχει το οικονομικό..

Οσο μπορείς, θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

Εγώ π.χ., μετά τις γιορτές, δεν είχα τη δυνατότητα τώρα που μου τελείωσε το ρουζ μου, να πάρω αυτό που έπαιρνα γιατί είναι "τσιμπημένη" η τιμή. Δεν πειράζει, δεν το βάζουμε κάτω, πήρα ένα πολύ-πολύ φτηνό και κάνω τη δουλειά μου. Και τα κέφια μου ανέβηκαν και ρουζάκι για να βαφτώ είχα.

Σε καταλαβαίνω όμως... κάνε το καλύτερο που μπορείς μ' αυτά που διαθέτεις. Ακόμα και την φορμούλα σου που φοράς {και γω}, χτένισε τα μαλλάκια σου, πιάσε τα σε μία όμορφη αλογοουρά και έτοιμη.. κούκλα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου σας σημερα το βραδυ πριν 2.5 χρονια μπηκα στο μαιευτηριο,αυριο ο μικρος μου θα ειναι και επισημα 2.5 χρονων!Αχ βρε κοριτσια μου,τα εχω τοσο μα τοσο εντονα στο μυαλο μου!!!!θυμαμαι και την καθε λεπτομερεια!!!

Και εγω με την Ανοιξη συμβιβαζομαι μια χαρα!Και με το Πασχα!!!!Δεν μπορειτε να παιτε ειμαι ευκολος ανθρωπος:tongue::tongue:

και γω και γω:tongue::tongue::tongue:

δηλαδη σημερα απο το πρωι ειμαι με φορμες και σε λιγο που θα ερθει οαντρουλης μου θα με βρει ετσι...,ενω πριν με εβρισκε παντα ντυμμενη και περιποιημενη γιατι γυρναγαμε τις ιδιες ωρες.Οταν θα βγουμε εξω ψιλοβαφομαι βεβαια αλλα και το οικονομικο δεν με βοηθαει να ανανεωθω....:?

δεν πειράζει, ευχαριστήσου τώρα τις φορμούλες σου και θα ξαναρθει ο καιρός που θα εργάζεσαι με όλα τα καλά και τα κακά του:D

Και λέει το φιογκάκι το τρισμέγιστο:

Καθώς πήγαινα βόλτα με την μαμά μου, είδαμε ένα λιοντάρι και την έφαγε και έτσι δεν μου ξαναέφτιαξε φασόλια!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::!::!: χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

καλόοοοοο!:tongue::tongue::tongue:

Γιώτα μου για όσπρια δοκίμασε ρεβύθια, συνήθως τους αρέσουν περισσότερο από φακές-φασόλια

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρηνη μου ,υπομονη ,ξερεις πως ολα τακτοποιουνται καποια στιγμη!Μπραβο για τα κιλά.Εγω εχω απελπιστει ,ειμαι στα περισσότερα μου και ολο το φαγητο σκεφτομαι.Από βδομαδα ξεκιναω γυμναστηριο ,μπας και δω προκοπή,γιατι ο καιρος δεν αφηνει περιθωρια για περπάτημα.

Το ξέρω ματάκια μου.. δεν είδες και γω πόσο καιρό έκανα να το πάρω απόφαση και να ξεκολλήσει η ζυγαριά? :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Σε καταλαβαίνω.. όλες μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες.

Και είναι πράγματι δύσκολο, χωρίς να υπάρχει το οικονομικό..

Οσο μπορείς, θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

Εγώ π.χ., μετά τις γιορτές, δεν είχα τη δυνατότητα τώρα που μου τελείωσε το ρουζ μου, να πάρω αυτό που έπαιρνα γιατί είναι "τσιμπημένη" η τιμή. Δεν πειράζει, δεν το βάζουμε κάτω, πήρα ένα πολύ-πολύ φτηνό και κάνω τη δουλειά μου. Και τα κέφια μου ανέβηκαν και ρουζάκι για να βαφτώ είχα.

Σε καταλαβαίνω όμως... κάνε το καλύτερο που μπορείς μ' αυτά που διαθέτεις. Ακόμα και την φορμούλα σου που φοράς {και γω}, χτένισε τα μαλλάκια σου, πιάσε τα σε μία όμορφη αλογοουρά και έτοιμη.. κούκλα!

Βρε Ειρηνακη μου τα κανω αυτα και με το καλο λογο προσπαθω να ειμαι απεναντι του αλλα οπως και να το κανουμε υπαρχει διαφορα...

Οταν του το συζητησα μου ειπε οτι δεν νιωθει κατι τετοιο,και η αληθεια ειναι οτι μου το αποδεικνυει απλα ανησυχω ως προς το μελλον....

Διαφημίσεις

και γω και γω:tongue::tongue::tongue:

δεν πειράζει, ευχαριστήσου τώρα τις φορμούλες σου και θα ξαναρθει ο καιρός που θα εργάζεσαι με όλα τα καλά και τα κακά του:D

Μυρτουλα μου αυτο κανω!Απο την μια απολαμβανω αυτο που εχω απο την αλλη σκεφτομαι το μετα....

Καλησπερα κ απο μενα!!!

Εγω ειμαι καπως καλυτερα,δεν μπορω να κανω κ αλλιως απλα περιμενω. Σημερα σιδερωσα ολα τα ασιδερωτα κ τα εβαλα στις θεσεις τους,μαγειρεψα ψαροσουπα για τα μικρα κ τηγανιτο μπακαλιαρο με σκορδαλια για μας,εβαλα μια γρηγορη σκουπα σε ολο το σπιτι κ μετα ηρθε η ξαδερφη μ απο δω κ εφυγε πριν λιγο!

Ραβτ τελειο το κεικ κ τα ρολακια!

Ειρηνη ελπιζω να βρεθει λυση για το θεμα με τον μπαμπα κ να μην στεναχωριεται ο ανθρωπος! Το φιογκακι κ οι ατακες του ειναι ολα τα λεφτα!

Γιωτακι κατ αρχην μπραβο για το ζουζουνι σου που κοβει την πανα,αληθεια ποσο ειναι? Η δικια την κυριακη κλεινει τα δυο αλλα ακομα δεν μ φαινεται ετοιμη για να της την βγαλω! Οσο για την περιοδο που ρωτησες περιμενω σε τρεις,τεσσερις μερες!

Βρε Ειρηνακη μου τα κανω αυτα και με το καλο λογο προσπαθω να ειμαι απεναντι του αλλα οπως και να το κανουμε υπαρχει διαφορα...

Οταν του το συζητησα μου ειπε οτι δεν νιωθει κατι τετοιο,και η αληθεια ειναι οτι μου το αποδεικνυει απλα ανησυχω ως προς το μελλον....

Εννοείται και υπάρχει.

Απλώς να φτιάξεις το "μέσα" σου αφού μέχρι στιγμής δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με τον άντρα σου.

Να φτιάξεις, όσο μπορείς, αυτά που σ' ενοχλούν μέσα σου. Δηλαδή, αν σε ενοχλεί να σε "βλέπεις" και να νιώθεις άβαφτη, τότε κάθε μέρα, βάψου! Αν σε ενοχλεί το να ντύνεσαι "προχειρα", τότε προσπάθησε πάντα στις βόλτες σας να "ντύνεσαι". Για σένα.

Εκείνος σε βλέπει όμορφη... και στο αποδεικνύει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κ απο μενα!!!

Εγω ειμαι καπως καλυτερα,δεν μπορω να κανω κ αλλιως απλα περιμενω. Σημερα σιδερωσα ολα τα ασιδερωτα κ τα εβαλα στις θεσεις τους,μαγειρεψα ψαροσουπα για τα μικρα κ τηγανιτο μπακαλιαρο με σκορδαλια για μας,εβαλα μια γρηγορη σκουπα σε ολο το σπιτι κ μετα ηρθε η ξαδερφη μ απο δω κ εφυγε πριν λιγο!

Ραβτ τελειο το κεικ κ τα ρολακια!

Ειρηνη ελπιζω να βρεθει λυση για το θεμα με τον μπαμπα κ να μην στεναχωριεται ο ανθρωπος! Το φιογκακι κ οι ατακες του ειναι ολα τα λεφτα!

Γιωτακι κατ αρχην μπραβο για το ζουζουνι σου που κοβει την πανα,αληθεια ποσο ειναι? Η δικια την κυριακη κλεινει τα δυο αλλα ακομα δεν μ φαινεται ετοιμη για να της την βγαλω! Οσο για την περιοδο που ρωτησες περιμενω σε τρεις,τεσσερις μερες!

Υπέροχα φαγάκια είχες σήμερα, κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

βασια,θυμαμαι ειχες βαλει καποτε μια συνταγη για κεικ με πορτοκαλι ολοκληρο,,ηταν με λαδι?μπορω να βαλβ βιταμ αντι σπορελαιο??

εγώ βάζω ελαιόλαδο.....φαντάζομαι ότι μπορείς να βάλεις αλλά δεν ξέρω ποσότητα....!

Διαφημίσεις

Η κόρη μου είχε διαβάσει τα πάντα απο το σχολείο και έτσι είχαμε μόνο να τα δούμε για λάθη και να μάθουμε προπαίδεια του 8....τα είδαμε όλα και μόλις ήρθε η ώρα για την προπαίδεια δεν στρωνόταν μόνη της για να την μάθει.....διάλεξε να την διαβάσει με τον πατέρα της το βράδυ.....θα της βγάλει το λάδι!!!

Σκέφτηκα έναν άλλον τρόπο να της την μάθω και θα τον δοκιμάσω το απόγευμα.....αλλιώς θα την παραδώσω στον πατέρα της!!!! ουφ!

Καλησπέρα!

Ακόμη με πυρετό, που, αν και ξεκίνησε τόσο δυναμικά το πρωί, ώστε να μην πάω δουλειά, έπεσε αρκετά χωρίς αντιπυρετικά. Ο ντόκτορ χθες είπε όλα οκ, γρίπη.

Αφού έμεινα σπίτι, λοιπόν, έφτιαξα μια ελαφριά φασολάδα :tongue: να φάμε, καθάρισα την κουζίνα, αέρισα πολύ καλά, έκλεισα κάποια από τα ιατρικά μας ραντεβού (είναι η εποχή μας :rolleyes:), οργάνωσα την ατζέντα μου τη φετινή και δρομολόγησα κάποιες από τις εκκρεμότητές μας.

Μπράβο κοριτσάκι μου που οργανώνεσαι! Εύγε!

Περαστικά!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!!βροχουλα σημερα κ δεν με εμπνει για δουλειες καθολου!!εχω δουλειες εξωτερικες αλλα δεν ειναι ευκολο να βγω με τα δυο παιδια..

Εννοείται και δεν είναι καθόλου εύκολο!

κοριτσια εκανα κατι σημερα που δεν ξερω αν ειναι καλο:confused:

εβαλα και σε ενα ταπερακι 1 μερηδα πατατες φουρνου και λιγο σαλατα και ψωμακι που περησεψε και ενα πλαστικο πιρουνακι με χαρτοπετσετα τα αφησα στον καδω σε μια σακουλιτσα κλειστα,σκεφτηκα οτι ισως τα βρει καποιος που δεν εχει να φαει και αλοστε δεν ηταν αποφαγια αλλα ολοκληρη καθαρη μερηδα:?

Μακάρι να το κάναμε όλοι αυτό...

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,

Για λίγες μέρες, επειδή με όλα αυτά τα θέματα του πατέρα μου, πέφτω ψυχολογικά, δεν θα σας γράφω ιδιαίτερα πράγματα.

Θα σχολιάζω μόνο κάποια λίγα πραγματάκια.

Πήγα το μικράκι μου σχολείο

Πήρα βαφή γιατί έπρεπε τα μαλλάκια να βαφτούν

Επέστρεψα σπιτάκι μου

Μάζεψα

Πέρασα ρίζα τα μαλλάκια

Έπλυνα κάποια πιατικά, τα χθεσινοβραδυνά γιατί χθες δεν είχα κέφι

Έβαλα φασόλια να βράζουν για να ετοιμάσω φασολάδα αργότερα

Λούστηκα.

Θέλω να κάνω το μπάνιο και να σιδερώσω... βλεπουμε.

Ζυγίστηκα σήμερα και έχασα άλλα 300 γραμμάρια. Είμαι αισίως 52.200... αχ.. που θα πάει.. θα το ξαναδώ το 50 στη ζυγαριά! :tongue:

Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι να είστε ΚΑΛΑ.

Σου ευχομαι κι εγω να εισαι καλα και ετσι οπως πας να δει 30 ιανουαριου το 50

στη ζυγαρια:P

οσο για το θεμα του μπαμπα το μονο που μπωρω να πω ειναι ψυχρεμια δυστηχος υπαρχουν ατομα που δεν εχουν καθολου αξιοπρεπια οπος η εν λογο κυρια αλλα δυστηχος αυτο το καταλαβενουμε αργα :-( παντος δε νομιζω οτι μπορει να του κανει και πολλα αν δεν υπαρχουν παιδια αλλα ποιο πολυ κανει οτι κανει για να του τη σπασει:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...